snart är det jul här i vårt hus...

Hallå

Sitter här ny duschad och äter pepparkakor. Som jag är beroende av nu i juletiderna.
Hade träning idag med käraste fotbolls laget. Det gick bra och jag blev riktigt trött. Jag tycker att vi spelar mycket bättre inne för vi bara kör på och har roligt. Men tyvärr så var det här den sista träningen för året, så nu är det jullov för fotbollen. Lääääängtar tills vi får det i skolan. Vill ha JUL!!



xoxo


Lonley, im mister lonley

Halloo.

Har inte gjort mycket idag. Har varit hemma och slappat. Men jag hoppas att Ifrah kan rädda min kväll för vi bestämde oss att vi skulle ha vårat "traditionella" film kväll, som hon säger, idag. Men hon skulle plugga och ringa mig efter hon pluggat klart men man vet ju aldrig med henne. Får se.

xoxo

jul shopping i stan

Hallå!

Idag var en hektiskt dag. På Morgonen var så hade jag ea och vid typ halv 11 kom Marie (min lärare) och frågade om jag ville följa med och hjälpa till på en utflykt med miniorerna (2:orna i det här fallet). De hade tre extra biljetter så jag, Evin och Esparta följde med. Marie sa att det var någon föreställning som hette "den levande sjungande granen". Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig men jag tänkte att hellre åka in till stan och se på en föreställning än att vara i skolan och ha idrott. Det var i en stor kyrka i Karlberg. Föreställningen var typ en vinter musikal som de sjöng och agerade till massa vinterlåtar. Det var helt ok faktiskt. De sjöng riktigt bra och ingen sjöng falskt så jag satt och njöt. Ända dåliga är att alla små barn kommer komma fram till mig i skolan nu och kramas och hålla på, men det får jag ta.

Efter vi lämnat alla barn vid skolan åkte jag in till stan där Tess och Karolina var och väntade på mig. Jag älskar stan på vintern för det är dekorerat i massa lyktor, massa jul stånd och så vidare. Vi hann dock inte gå och kolla på NKs dekorationer så jag är lite besviken. När vi skulle åka hem hade jag köpt ett par örhängen, en maskara, ett par strumpbyxor och en box med sminkborttagning, ansiktskräm och ngn mer. Jag är väldigt nöjd med mina köp, men måsta åka in igen snart för lite julklapps shopping.
Puss hej leverpastej!

xoxo 

How should I do?

Halloj.

Kollade precis på en annan blogg och jag tänkte på hur mycket bättre alla andras bloggar är, så nu ska det bli ändring på det. Ge gärna lite förslag på hur bloggen kan bli bättre. Mer bilder, filmer? Jaja, vad vet jag.

Känner mig lite dum för jag hade sagt till Ifrah att jag skulle följa med henne på ett öppet hus på ett gymnasium även ifall jag verkligen inte orkade, så jag kollade på deras hemsida och såg att de inte har inriktningen jag vill gå så därför sa jag att jag inte orkade dra dit och att jag hade massa att göra. Som jag har, så därför tycker jag att det ok. :)

Jaja, ska dra och baka en kladdkaka nu tjockis som jag är. xD

xoxo


Knä ont

Hallå. Har inte skrivit på ett tag men det är bara för att jag inte orkat. Iallafall. Nu sitter jag i skolan för jag tänkte att jag hinner skriva lite innan jag börjar. Igår och i förrgår snöade det riktigt mycket så jag och mina följeslagare bestämde oss för att ha ett snökrig. I tisdags hade bara jag och eve krig men det var en bästa dagen eftersom den hade bäst snö. I tisdags halkade jag också på mitt knä som jag igår började känna av. Jag har världens största blåmärke på mitt högra knä. Hemskt ont gör det. Ajjjjjj! Igår hade jag, eve, malin + tobbe en mulningsfajt. det började med att vi sa att man inte fick mula men efter ett tag märkte vi att det inte funkade utan att mula. Så vi var helt blöta när´vi kom in i skolan efter kriget, det var på lunchrasten vi hade men som tur var hade jag med mig ett extra par byxor. Eve hade inget ombyte och idag är hon sjuk/ förskyld. idag har jag so som jag faktiskt ser fram emot eftersom jag tycker det är intressant med historia och igår gjorde jag klart uppgiften vi ska lämna in idag, så YES!!!
Jaja, nu ska jag gå ner till min samling. See you later aligator!

xoxo 

Beverly Hills

Hallo everyboody. Har ganska tråkigt just nu. Har inte gjort ett piss sen jag kom hem från skolan. Men jag väntar och längtar tills klockan blir 20.00  för då börjar 90210- Nya Beverly Hills. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig av den men eftersom jag älskar den gamla Beverly hills så hoppas jag att den kommer vara minst lika bra. Iallafall så längtar jag till det. Är också förväntansfull till på onsdag. För då ska jag och eve åka in med min kusin till hennes gymnasium för att vara där en dag. Måste bara säga till min pedagog Marie först för att se om det är ok. Men det ska vi ju få så det ska nog inte vara några problemas. Lägger ut två vackra bilder på den gamla beverly hills och den nya beverly hills serien. Sayonara!

  



xoxo

The Bachelor

Kollade på en film på tv idag som hette The Bachelor. Det var en rolig och bra film som jag rekomenderar för de som inte sett den. Det handlade om en kille som ärver 100 miljoner dollar av sin morfar/farfar, haken är att han måste gifta sig innan 18.05 på sin 30 födelsedag. Lite stressat blir det eftersom det är nästa dag. Den roligaste scenen i filmen är med de "hundra tusen" brudarna som är redo att gifta sig med honom för att få pengarna. Mer säger jag inte, men jag lägger ut trailern så ni kan se. Ger filmen fyra E:n.    E  E  E  E


 

xoxo

not everything turns out the way you thought

Halloj everybody. Ikväll hade vi besök av en av min lillasyrras kompis familj. De kom runt halv 7 och gick precis hem. Trodde att det skulle bli sjukt tråkigt men det slutade helt ok. Var ett tag med ungdomarna som den älsta är Melker och fridas kompis storasyster som båda är 12 år. Efter ett tag blev jag lite less på det, var ganska tråkigt så jag gick ner till föräldrarna som är riktigt roliga och snälla. Pappan där behandlar Melker nästan som sin son han aldrig fick(han har två döttrar). Lite kul att se för man ser att han verkligen saknar en son. Men iallafall så slutade kvällen bättre än förväntat. Så jag är ganska nöjd över kvällen ändå, kunde ju varit roligare men men. 

Juste, innan jag glömer, jag glömde att sätta betyg på filmen från igår. den får en trea av mig p.g.a. att den var lite obegriplig och att den slutade lika så.       E  E  E

xoxo

"I like big buts and i can not lie"

Hallo, sitter och kollar på Vänner bloppers på youtube. Håller nästan på att skratta ihjäl mig på vissa klipp. Rekomenderar det för de som gillar Vänner. Det är bara att söka på "Friends bloopers" så kommer det klipp att klicka på. Riktigt kul. Hittade ett klipp som jag tror många har sett.



xoxo

Video

Jag har precis fått reda på hur man lägger in videor(som ni kanske sett) så nu fram över så kommer jag sätta in många härliga videor. Här är ett klipp som jag tycker är riktigt kul.

xoxo

Burn after reading

Halloj, kom precis hem ifån stan där jag har kollat på bio med eve och hennes boyfriend Markus. Denna gång blev det komedin Burn after reading. Två kända ansikten i filmen är Brad Pitt och George Clooney. Brad var absolut den roligaste personen i hela filmen. Han spelar den lite dumma gymtränaren som får tag i superhemliga dokument(tror han iallafall) och han tar upp jakten tillsammans med en kvinna som också jobbar på gymmet att få pengar för dt dom har hittat. Inte för att berätta hur hela filmen är men det sämsta i filmen är när Pitt blir skjuten i skallen av George Clooney. Där börjar det konstiga i filmen och fler och fler människor dör. Efter varje person dör kommer det en väldigt rolig scen och alla som har samma humor som jag har kommer tycka att det är kul, Palmen(markus) tyckte det också var kul så det var inte bara jag som gillade dt. Generellt så är filmen kul men konstig, med mina ord. Jag lägger ut en bild på filmens roligaste person i den roligaste scenen plus trailern. Enjoy!

    




xoxo

in the school

Hallå hallå. Sitter här i skolan med karro brevid mig. Hon sitter och gör massa konstiga miner mot Anna som sitter i andra sidan salen. Konstiga människor de två alltså. jaja ska gå och plugga lite svenska nu, bye bye!

xoxo

ett kilo mjöl


Roligaste klippet någonsin! Kolla och njut.

Gymnasie? Ingen aning

Halloj. Kom för ett tag sedan hem från öppet hus på internationella engelska gymnasiet södermalm. Det verkar vara en bra skola, bra rektor, bra drama program och allt. Men det ända som jag inte gillade var att(inget illa mot ngn nu) det var väldigt mkt blattar som skrek och förde liv. För det är det att vissa verkade väldigt seriösa på dt de gjorde men dt var fortfarande många där som var väldigt stökiga och så. Men jag får se hur jag gör. Den skolan står fortfarande på topp än så länge. Ska gå på Täby Enskillda imorrn och se lite... Min kusin Jannike ska ge mig och eve en rundtur på hennes skola Internationella Kunskaps skolan liljeholmen nästa vecka ngn gång så det ser jag fram imot. Ska plugga lite svenska nu så, see you later aligator...

xoxo

Tråk

Hallå, jag vet att min blogg ser cp ut just nu men ska fixa den så småning om.  Ska om 25 min dra till öppet hus på jakanskolan så hinner inte skriva mer nu. Bye bye!

xoxo

"sikako si mama"

Guuud vad jag är irriterad på skolans datorer! Imorse så skrev jag ett skitlångt inlägg på en data i skolan och när jag skulle publisera den så stog det: server error! För in i di344()(&/¤#453 säger jag bara.
Jag skrev om vad som hände igår när jag åkte och åt med teresa, karro och eve. Det var absolut den roligaste kvällen på länge. Det började med att jag och karro åkte med buss från jakanstation och eve hoppade på på barkabystation. Vi åkte till lilla rött och mötte teresa där. Jag och eve köpte en gigantisk kebab pizza och delade på den. Jag blev precis mätt på min halva och eve på sin, men teresa såklart med sin stora aptit åt en hel själv. Fattar inte. När vi var klara efter typ en timme åkte jag, eve och karro mot stationen med buss och teresa åt andra hållet. Det var en riktigt rolig bussresa hem säger jag bara. Jag och eve lyssnade på lejonkungens En värld full av liv och började sjunga med som vanligt. Någonstans i början av låten sjunger dom "sikako si mama", det började jag och eve göra fula miner till när vi sa det. Riktigt kul. Sen när karro åkte hem med sin buss så väntade jag med eve på stationen och då hade vi utvecklat "sikako si mama" till "ring din mamma". När vi sa det dampade vi och jag höll bokstavlingen på att kissa på mig av skratt, alla på stationen kollade snett på oss men det brydde jag mig inte om alls, jag bara vinkade tillbaka till dem. Det går inte att beskriva det vi gjorde men jag lovar att ni skulle skratta om ni skulle se hur vi gjorde. 
Iallafall så tog det roliga slut när eve åkte med sitt tåg och jag med min buss. Det var min kväll.

xoxo

pizza
Min och eves gigantiska kebabpizza

pizza
Teresa med sin gigantiska vesuvio


världens största pizzor

Shalom, idag var en typisk måndag (vet att jag säger det mycket om alla dagar även ifall de inte såg ut som förra veckan). Hade matte och sen svenska. På svenskan medelade våran svenska lärare att vi ska ha många uppgifter den här perioden, suck säger jag bara. orkar inte hålla på och stressa när vi kommer få mycket mer uppgifter i alla ämnen. Plus så har jag spanska prov på onsdag. Måste träna lite imorrn tror jag annars kommer jag ALDRIG klara provet.

Ska snart dra mot skälby där jag teresa och kanske evelina ska äta stockholms största pizzor(tycker jag). Lilla rött heter pizzerian. Rekomenderar verkligen att ni äter där ngn gång. Ta buss 541 och hoppa av på neptunivägen så ligger den på vänster sida.

xoxo

Jag ser det snöar

Äntligen är snön här! Har verkligen längtat efter den. Det kanske inte är så mysigt att det är så kallt men det är bättre än regniga hösten. Var på träningen när det började snöa, dt var inne men när den var slut så blev jag glatt överraskad. Jag började skrika och var fett glad. Tror att det smittade av sig för Elise började sjunga "jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väll roligt hurra!", jag började sjunga med henne så dt blev en liten sjungstund när vi var påväg till bilarna.

snön är äntligen här

Juste, igår när jag och Teresa var på donken igår så såg vi en Stefan backe kopia! Han hade rakad skalle, skäggstubb, samma blå randiga tröja och ljusblå jeans. Fick nästan ett skrattanfall när teresa ba: kolla en stefan wannabe. De måste vara omedvetna bröder. Otäckt faktiskt. Det räcker med en stafan backe.

stefan backe kopia

backe kopia
inte så lik framifrån men ändå äckligt lik

xoxo 

trött

Halloj, sitter här hos teresa. Just ju sitter jag vid datan och teresa spelar lite på sin gitarr , vet inte riktigt vad hon spelar men det låter bra eftersom hon kan spela gitarr. Vi har haft en helt okej kväll även ifall vi inte har gjort särskillt mycket. Vi gjorde för en stund sedan kladdkakedeg som vi kanske åt en fjärdedel av eftersom man blir så mätt av det. Hennes bror kom också för en stund hem från vet inte vart med ett gäng med både tjejer och killar. Så det tar nog ett tag tills det blir tyst här= ingen sömn förren om några timmar. jaja, sov gott allesamans. Även ifall jag inte kommer sova än om några timmar.

xoxo


Gymnasie mässa

Äntligen har jag hittat en skola som har det var vill plugga!!! Var på älvsjö mässan idag med lite folk, plus pappa. Innan vi åkte dit idag så var jag riktigt osäker på vad jag ville gå för linje. Det stog mycket mellan Hotell- restaurang och Sam nånting. När jag åkte till mässan på morgonen med anna så diskuterade vi lite om vad vi skulle tycka var kul och då sa hon det. Estet. Alltså olika Estetiska ämnen, som teater, musik m.m. Då tänkte jag till. Teater, gud va roligt. Eftersom jag är en person som gillar att leka och sjunga mycket så skulle det nog passa mig perfekt! Så jag gick in i gymnasie mässans stooora hall och hade teater i hjärnan men ändå andra ämnen som stod jag tänkt på först. Jag har alltid kollat på internationella skolor, alltså där man pratar mycket engelska. Eftersom jag verkligen vill plugga utomlands senare. Då såg jag skolan. En internationell skola på södermalm med inriktning sam- drama. Perfekt tyckte jag. Jag gick fram och snackade lite med en elev därifrån och ju mer hon snackade så blev jag mer och mer säker på att det är precis där jag vill gå. Så nu har jag betämmt mig helt enkelt! Wieee! :) Sam- drama nästa!

Syo hade en föreläsning om att plugga utomlands, riktigt bra hjälp faktiskt. Det hon pratade om finns också på nätet för de som vill kolla. Gå in och kolla läget på vistas.nu.

xoxo 

det är fredagskväll...

Hallo. Det är fredag men jag har absolut inget att göra! Det är hemskt. Om det är ngn som ser det här och är lika ensam som jag så var snäll och ring! jag låter riktigt desperat nu men jag är redo att ha kul. Imorrn måste jag iallafall styra upp ngt med kompisarna. Det blir väll isåfall lite krök men det slutar nästan alltid upp kul när vi dricker lite för mycket. vet bara inte var vi ska vara isåfall. :/ Hmmm... Ring mig om ni har tråkigt: 0704989881

xoxo

pluggisar

Halloj, sitter här och äter en skål med blåbär/hallon fil med flingor och russin. Mmm! Mycket gott. Kom för ett tag sedan hem från skolan. Vilken pluggis dag det var idag. För idag kom alla på hur mkt de har kvar, inklusive mig, så alla (ok inte alla) jobbade stenhårt idag. Jag har inte så mkt kvar som jag är glad över. Har bara lite analys del kvar+ inledning. Jag skriver om Gustav Vasas tid och Karl XII. Såklart så valde jag den personen som det finns att skriva mest om eftersom han gjort så mkt till Sverige. men om jag skulle börja förklara varför så skulle dt bli typ tre mil långt. Så nu ska jag inte sitta och slösa massa tid, BÖRJA RENSKRIVA EMILIE!!!

xoxo

Kärleks mums

Hellu. Kom för en stund hem ifrån att ha gymat med Teresa. Som vanligt tränade vi i typ en och en halv timma sen gick vi och åt kärleks mums. Haha, jag vet att det är stört, men man tränar först bort lite fett sen sett sätter man tillbaka det igen xD. Men jag tränar inte för att bli smalare (egentligen), vill först och främst få bättre kondition och mycket myskler. Men men det är såklart att jag också vill platta till min mage som vuxit lite eftersom jag frottat i mig massa bakverk det senaste året. Får faktiskt sluta äta onyttigt direkt efter jag har gymat. Nästa gång så slutar jag! 

xoxo 

"Om man vill vara fin så får man lida pin"

Hallu. Idag var en helt ok tisdag. Jag hade ea på förmiddagen och efter lunch musik med Cesar. Han var lite roligare än förra veckan men han är fortfarande väldigt seriös med det han gör. Han vill lära alla i klassen hur man spelar gitarr. Lycka till säger jag bara!
Efter skolan följde evelina och hennes kompis erika med mig för att ta hål i örat. Har gått och funderat hur jag ska ha det riktigt länge men nu är det äntligen gjort! Tog hål uppe på högra örat. Det gjorde pissont eftersom det var i brosket, men det blev bra resultat och det gör inte ont länge. Som lila hjärta alltid sa: "om man vill vara fin så får man lida pin".

Bild på mitt nytagna hål i örat
mitt nytagna hål i örat

xoxo

Im Bond. James Bond.

Halloj, har glömt att skriva om vad som hände igår, så här kommer det: Kl 12 så var jag som sagt på första innomhus träningen för fotbollen för sesongen. Det var riktigt kul. Och eftersom man får så mycket bättre träning inne än ute så blev jag riktigt trött i slutet. Vi körde lite styrketräning som jag idag känner av i magen. Har sån träningsvärk där! Vi gjorde det här när man är två och man turas om att ligga på golvet och ta upp fötterna och den andra puttar ner dem osv.  Men i slutändan får man ju en snygg mage. :) Så det är värt träningsvärken.

Efter träningen så fräshade jag upp mig lite och sen åkte jag och mamma för att kolla på Melkers ishockey match. En riktigt bra match var det. Det var ett riktigt bra drag på läktaren eftersom alla som brukar skrika mycket var där så det var roligt. Satt med en kille i melkers hockeylag som är skadad och vi hade, som vanligt, roligt med lite udda danser osv. De vann med 8-2. GRATTIS pojkar! Föresten så hade jag lovat Melker pengar ifall han gjorde mål och såklart så gjorde han det så tack vare honom så är jag fem kronor fattigare! x)

Efter matchen gick jag, pappa och melker på Bond. Eftersom det var farsdag igår så fick han i present att kolla på den nya Bond- filmen på bio av familjen(mamma) med mig och bror. Den var väll helt ok. Men jag tyckte ändå att den var lite krånglig. Det var många man var tvungen att hålla reda. Men den får tre E:n av mig ändå.   E  E  E

 

fotboll

Vaknade för en stund sedan. Idag kl 12 är det första innomhus träningen med fotboll den här sesongen oc hjag tror att det kommer bli kul eftersom vi ska vara i en stor sal och spela. Förra året var vi i Engelska skolans idrottshall och den är inte stor säger jag bara.  Tror att det ska bli kul, hoppas att många kommer bara. Jaja, ska gå och käka lite frukost nu.
Se you later aligator!

xoxo

filmer

Ifrah gick för ett tag sedan hem efter att vi sett filmen P.S I Love You. Den var riktigt bra. Den som gillar romantiska filmer är den till för= mig.  Hoppas det finns andra där ute som är lika blödiga som jag X). Gråter till NÄSTAN alla filmer.
P.S I Love You får fyra E:n av mig.     E  E  E  E



Juste såg en film igår också med Evelina. En skräckis. Barnhemmet (the orphanage) heter den och den var riktigt hemsk. Den var bra men hemsk, om ni förstår vad jag menar. Eftersom jag är väldigt känslig för sånna filmer så tyckte jag inte det var kul att kolla på den x). Jag vet iallafall två som vet vad jag snackar om och som inte heller tål skäckisar, Anna och Teresa. Inte kul! Inga mer skräck filmer för mig tack.  Den får tre E:n (bara för jag höll på och bajsa på mig när jag såg den, men jag rekomenderar den för er som gillar sånt)   E  E  E

 

nya skor

Den här dagen har haft en bra början. Det började med att jag vaknade runt 11, gjorde de vanliga sakerna: åt frukost, kollade på tv, åt lunch osv. Hade haft ideén att åka till outlet för att köpa skor men ville inte åka själv så jag ringde Ifrah för att se om hon ville, och det ville hon för hon behövde också skor. Så vi fick skjuss av pappa ner dit som sen skulle till centrum med syskonen. Väl på skopunkten så fastnade både jag och ifrah för ett par skor men olika färger, jag svart och hon beige. Jag kollade på många skor efter det men hade fortfarande det första paret i hjärnan, så det slutade med att jag köpte det paret och Ifrah köpte de beiga. Det var "ta 3 och betala för 2" så jag och ifrah betalade tillsammans och eftersom jag fastnat för ett annat par så tog jag tillfället att ta dom också, som jag fick gratis eftersom de var det billigaste paret. Så nu har jag två nya par vinterskor som jag kommer använda flitigt. Lägger upp bilder på dem.

ett av de nya paren- det jag fick gratis

ett av de nya paren

 


another friday is ended

Kom för en stund sedan hem från att ha "lämnat" evelina på stationen. Jag brukar alltid ta bussen hem efter jag följt med eve till stationen, men såklart så går inte bussen tiden jag trodde utan en halvtimme senare. Men det är en sån där typisk sak som bara kan hända mig. Så då fick jag knalla hem i det härligt kalla vädret (var typ en isbit när jag kom hem). 
Idag var en typisk fredag. Ea och sedan idrott. Vi hade piptest på idrotten. Ville verkligen slå min lillebrors resultat, men eftersom han är så mycket mer vältränad än mig så gick inte det. Klarade till level 9, tror jag att det var, det är= 1480 meter. Melker (lillebror) sprang 1900. Föresten ifall någon inte vet vad piptestet är så är det att man ska springa 20 meter på en viss tid tid och sedan tillbaka o.s.v. Det piper varje gång men ska ha klarat 20 meter. Men tempot trappas upp hela tiden så det blir snabbare och snabbare. Svårt att förklara men tror att de flesta vet vad det är.
Ska snart dra mig till sängs eftersom jag är så himla trött. Men ska nog kolla lite tv innan.

xoxo

ute= frysa ihjäl

halloj, sitter här och dricker varm oboy med lite toast. Har precis varit på gymmet med teresa och ska egentligen på träning kl 7 men jag orkar helt seriöst inte göra ngt just nu. Plus ifall jag skulle dit så behövde jag komma dit på egen hand= gå eftersom det inte går många bussar härifrån, och det är ju pisskallt ute nu! Så jag skippar träningen helt enkelt. Ska nog mysa ner mig i en skön stol här framför datan och kolla på Edward sissorhands som jag bara sett ngn gång och måste se om för att komma ihåg hur den är. Så bye bye everyone!

xoxo

ny frilla, ny stil

halloj allihops. Sitter här och tjockar mig som vanligt, den här gången med rulltårta, mmm. Men reflexer som jag har så tar jag alltid en frukt efter varje onyttigt jag äter så jag blandar lite nyttigt med onyttigt ( jag vet att jag är skum).
Idag klippte jag och färgade mitt hår. Är så nöjd man kan vara. Jag klippte topparna, klippte upp och färgade i mörkbrunt. Suuper nöjd. Men det är självklart det blir bra eftersom jag litar verkligen på frisören jag går till. Har gått till henne ända sen jag började färga håret. Klipphuset heter affären(säger man så?), frisören heter Ritva och den ligger på söderhöjden. Det är inte så dyrt där heller, runt 700 kostar det att färga och klippa.

Lägger upp en bild på mästerverket x) 

jag i nya frillan

in the school

halloj, sitter här i skolan och har tråkigt. Ska snart ha musik med ceasar. Han måste faktiskt "loosen up" lite för han är väldigt stel varje gång vi har honom. Men vi ska nog på ngt sätt få honom att slappna av, haha dt lät perverst. Menmen, nu ska jag försöka hitta evelina som fösvann på lunchen. so long!

xoxo

blått hjärta

Halloi allihop!
Sitter här vid datan och lyssnar på lite hsm3 låtar som jag laddat ner. Jag vet att många kommer protestera nu men både filmen och låtarna är riktigt bra. Har precis ätit lite hemmagjord rulltårta som jag gjort med farmor som var suuper good! :)
Var på gymmet idag med snuskan, jobbigt men man känner hur musklerna kommer krypande, haha.
orkar inte skriva mer nu, bye bye

Vill tillängna ett blått hjärta till en person med lila som jag gått igenom mycket med och som jag just nu saknar. Tack för  örhängerna! :)

xoxo 

high school musical

Hola! Kollade på hsm3 idag på bio med min friend Ifrah. Och jag måste säga KARRO- Zac ser inte ut som en femårig i filmen! Han har växt till sig och är en riktig heting nu! Mums. Jag måste också nämna mulatten i hsm- Corbin bleu- han är också eyecandy, speciellt i trean. Mums än en gång. Den får en fyra från mig faktiskt.    E  E  E  E


Snyggingarna från hsm

Halloween

Idag hade mamma bjudit hit två familjer med barn i min lille brors ålder på Halloween fest. Trodde det skulle vara booring men det var helt ok, vi körde Buzz några gånger och lite poker. Runt 12 började det märkas på de vuxna att de druckit en del och det är så kul när man t.ex. ser sin mamma bli helt flummig, men pappa kunde faktiskt behärska sig - så plus i kanten för honom! Men de bestämde iallafall sig för att spela pictionary och vilket liv det var. Eftersom papporna var så mycket bättre än mammorna var så blev det väldigt mycket latjjande på tjejernas sida. Gud vad roligt, hah. men iallafall- nu har de gått men jag känner mig inte det minsta trött så jag har ingen aning om vad jag ska göra nu tills jag somnar. Hmmm. Jaja sov gott!

xoxo  

RSS 2.0