Tisdag

Halloj, har inte skrivit på ett tag, för att vara precis sen förra fredagen. Var ju i Larsbo i helgen med bästis Nathalie och vilket röj *host* det var. Vi hade tänkt gå på en fest i Fagersta med älsklingen Vanessa men såklart gick det inte och när vi ville åka till hennes kompis i Söderbärke (10 min från Larsbo) då fick vi inte för föräldrarna. För att de ville att vi skulle "spendera" helgen med familjena för att det var det vi kom dit för att göra. Visst det förstår jag men vi skulle få skjuss hem efter vi varit där. Men, men vi hade kul ändå. Vanessa samlade in några kompisar som vi var med, inte så länge för de gick ganska snabbt. Så vi gick hem till Vanessa för att "hänga" lite och det slutade upp med att jag blev as packad medans de andra inte blev det minsta fulla -.- Dagen efter var jag lite smått *host* bakis men det var ok. Eftersom föräldrarna också hade druckit lite (mycket)på lördagen så bestämmde de sig för att ta en promenad och det var skiiit mysigt, solen sken och lite smått kallt men helt ok. När vi kom ner till skön satte jag, nathalie och småbrorschorna oss på en bänk och snackade om allt möjligt i typ en timme. Rikigt mysigt. Nej nu måste jag gå och kolla på one three hill som jag har missat 20 min av! :) xoxo

helgkul

Drar till Larsbo (landet i dalarna) idag med familj och bästa vän, men inte att glömma- hennes familj också. Tror att det kommer bli tre roliga och fartfyllda dagar. Min polare i Larsbo har sagt att det är fest när vi kommer så den ska vi inte missa. tror att det kommer bli as kul. Jag får skriva och berätta om vad som har hänt när jag kommer hem, men nu måste jag gå och packa klart. se yah loosers! xoxo

hemma skojj

Halloj halloj idag var faktiskt en rolig dag. Det första vi gjorde efter morgonsamlingen var att samla ihop alla spanska elever och snackade lite resa med dem. Alla våra försök att komma på massa saker att samla in pengar på går alltid i kras när någon ba: "men kan inte alla bara betala för sig själv", men tänk om inte alla kan betala själv. Plus att det är mycket roligare att samla in pengar tillsammans. Iallafall, efter det mötet åkte jag och evelina hem till mig för att plugga, och såklart blev det inte så mycket pluggande men vi hittade en skit bra sajt där man kan få hjälp med att planera olika grupp- utomlandsresor, och hon som hjälpte oss när vi ringde var väldigt hjälpande och så. Det var dagens höjdpunkt. När vi skulle laga ngn lunch så fanns det inte så mkt, men det blev burk köttfärssås och pasta som slutade upp väldigt god faktiskt. Och när man är med evelina så kan man inte vara seriös för uppe i ngt av våra köksskåp hittade hon en sån här klet sprej som man brukar kunna köpa på valborg och började spruta på mig och då sattes ett krig igång som slutade att jag fick skit mycket i håret och då blev det fred. Och såklart missade vi precis den sista bussen i timmen så vi var tvungna att gå till skolan så att evelina kom 20 minuter sent till sin No-labb, not good. Jag hade då ea och under den ea tiden fick jag ganska mycket gjort, för jag satt själv och då går det bättre att jobba. Men jag är inte klar än så nu måste jag sätta mig ner och plugga lite så, see you later aligator! xoxo

Min dag

Anledningen till att jag inte har skrivit de senaste dagarna är att det inte hänt NÅGONTING kul. Igår var jag på fotbollsträning, som gick ok, men jag kan fortfarande inte få iväg mina skott högt. Plus att vi loosade mot f95, PINSAMT! men det var än en gång våran målvakts fel, om inte hon gjort sitt klantiga insläpp så skullle det bli 0-0, WE NEED A BETTER MÅLVAKT.

Idag så var jag i skolan och hade en tråååkig no föreläsning på förmiddagen, sedan hade jag ea, som jag fick ganska mycket gjort på, som tur va. Men typ halva ea passet så gick jag och evelina runt och frågade alla spanska elevar om de kan följa med på spanska resan vi har planerat i några veckor (en vecka). Och de flesta kan faktiskt, ska bli skit kul att åka till spanien om vi får in tillräckligt med pengar o.s.v.
Efter skolan följde teresa och evelina hem till mig för att planera lite om spanska resan och baka en kladdkaka. :) När vi hade diskuterat lite och bakat kakan så skulle vi räkna ut hut mycket det skulle kosta att åka hela gruppen till spanien, 66000! Efter det så var vi ganska negativatill hur vi ska få in så mycket pengar. Men jag VILL verkligen så jag kommer göra allt för att samla in pengar! THATS MY GOAL! Kl:17.45 hade jag IUP-samtal, för er som inte vet vad det är är det ett samtal där man sitter med en eller två föräldrar och läraren och skriver i sin IUP- bok. Ni som vill veta vad en IUP bok får väll fråga, har ingen ork att förklara x)

abrazar Y besos

kista

Var i kista idag med mina underbara väninnor (8-)). Jag storshoppade! det var länge sen jag handla för såhär mkt på en dag. Det kanske inte var så många saker men det blev en liten slant för allt. Jag köpte en grå höstjacka från hm, blåa jeans från SALT sockholm, mörklila tröja från hm och en body spray/parfym från lindex. I looove it. Är väldigt nöjd med mina köp. :)
Lägger ut bilder på kläderna så småningom.

xoxo

Today

Idag var jag och kollade på min littebrors hockey match, ganska kul men kallt. Brrr. Efter det så har jag faktiskt inte gjort ett skit. Jo, föresten efter matchen följde vi med mamma och handlade mat, men det är allt. Jag satte på tvn när jag kom hem och kollade på veckans top model, jag bara ÄLSKAR tyra banks. Hon är riktigt cool. Efter det så såg jag på tv4 film att austin powers va på så jag kollade på det en stund och nu sitter jag här. Ingen höjdar dag men den här helgen kommer nog bli slappar helg. Får se om jag hittar på något ikväll.

xoxo

"The hottie and the nottie"

Såg filmen "the hottie and the nottie" idag med syster. Huvudrollen spelas av Paris Hilton, som faktiskt är bra i den här filmen. Hennes bästa kompis i filmen spelas av Christine Lakin. Det här är första gången jag ser henne i en film och jag tycker att hon är väldigt duktig i filmen. Det kommer gå flera rader om jag ska förklara vad den handlar om, men jag tycker att den är helt okej. En riktig tjejfilm, som man i början kan förstå lite om hur den kommer att sluta. Men eftersom jag är en sucker för tjejfilmer så gillade jag den. Den får tre e:n.      E  E  E 



xoxo

prov

Idag gjorde jag det fasade matte provet. det var geometri och jag gillar geometri (iallafall bättre än alla andra matte ämnen) och jag trodde att jag var vär förberedd och att det skulle vara lätt. Men såklart så gick det piss (kändes det som). Jag hoppas att det gick bra! Annars MÅSTE jag göra omprovoch då ska jag vara mer förberedd.

Annars idag så hade jag idrott som jag inte var med på för att mina knän är fuckade, gick och kollade dem för några månader sen och efter det har de varit bra men nu de senaste dagarna har jag fått ont igen. :/ Inte bra.

Jag har ingenting att göra i helgen, men jag tror att jag ska ringa Ifrah så kan vi ha lite film mys någon kväll. Om inte så tror jag att jag åker till stan, för det är såååå mycket jag måste köpa, t.ex. skor, jacka, väska, tjocktröja o.s.v.

jaja, nu ska jag se om jag hittar någon kul film att kolla på.

xoxo

FY FAN!

Jag hatar, hatar, hatar människor som snackar skit utan anledning! Fick reda på igår att människor går och snackar massa skit bakom min rygg. Jag bryr mig inte ett skit om vad de säger, men jag tycker att det är såååå patetiskt! Har de inget annat att göra än att sitta och snacka skit? Men ändå så känner man sig ganska smickrad att de tar så mycket tid till att sitta och snacka om mig, patetiskt säger jag bara.

Ny blogg

Så, äntligen gjort! Har äntligen tagit tag i att skaffa en blogg. Har tänkt på det länge men aldrig riktigt orkat. Men nu ska jag försöka skriva så mycket det går nästan varje dag. Ha det bra så länge <3

xoxo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0