Djupsnack

Shulululu!.... (?)

Igår så var gänget som sagt och grillade än en gång i säby. Riktigt mysigt förutom alla de j**la, f***ing äckliga fåglarna som typ bor där. Många från igår kan nog intyga att jag ganska många gånger fick dampanfall på ankorna lr äckel gåsarna som kom för nära oss. Fan vad äckligt...
Iallafall, det var riktigt mysigt, dock så blev det rättså kallt på kvällen så jag orkade inte vara ute mer än nödvändigt. Vi fick igång ett riktigt djupt snack i slutet av kvällen. Vi pratade och förklarade hur mycket vi alla i gänget ALLTID kommer ställa upp för varann, även ifall vi hatar varann ibland, så kommer vänner ALLTID finns där. En pojkvän finns där i vad? tre-fyra år max? Men ens vänner kommer man förhoppningsvis ha hela livet. Så i slutet hade vi tröstat en och annan person som tvivlade på dt.

Idag köpte jag ÄNTLIGEN min balklänning! Älskar den. Kommer kanske, ngn gång, komma ut en bild på den. Men orkar inte lägga upp ngn nu. x)

Imorrn valborg! Ngra planer??

xoxo

SHuu

Heej

ÅÅ, vad skönt! Ledighet än en gång! Fan, dt var inte så länge sen vi hade påsklov och nu ska vi ha ett till litet lov nu till söndag. Idag tror jag det blir grillning i säby, igen. x)

Får se vad som händer på valborg, jag och eve har inte riktigt bestämmt oss än. Men jag är öppen på förslag så jag hänger väl med dit alla andra ska. x)

xoxo

Bullen älskar sin bagare

Vill tillägna detta inlägg till min absolut bästa vän, Evelina Andersson. Hennes liv ligger inte på topp just nu, inte blir det enklare när det varje dag händer ngt som gör så att hennes humör sjunker. Jag vet att jag är en av de personer som får hennes liv att försämras en aning då och då. Men problemet är att jag inte gör dt med mening och jag hoppas att hon verkligen vet och förstår dt. Jag gör allt för att fixa problemen jag orsakar och det gör jag genom att vara på mitt fåniga humör, vilket menas att jag skämms och vill gottgöra. 

Evelina, du vet att jag älskar dig med hela mitt hjärta, förutom de gånger då vi går varann på nerverna, då älskar jag dig bara 99 hundradelar av mitt hjärta. Vill bara att du ska veta att jag ALLTID kommer ställa upp för dig, och att jag ALDRIG kommer backstabba dig. Hoppas att du förstår vad jag försöker komma fram till och att du ALDRIG kommer tvivla på det jag säger nu.

Bullen älskar sin bagare med hela sitt degiga hjärta



xoxo

Svennebanan

Heej

Idag har varit en rätt så okej dag med värme och en del sol. Hade tråk matte på förmiddagen och tråk svenska på eftermiddagen, så själva skoldagen var trist. Men efter skolan så drog jag och anna och fikade på nyöppnade waynes coffe i Jakan. Riktigt mysigt,  och om dt inte skulle vart så j**la dyrt så skulle vi nog spendera mycket av våran tid där.

Nu måste jag börja skriva en dikt till svenskan som ska vara inlämnad imorrn, önska mig lycka till. ^^

Grymmaste låten och sägs bli 2009:os sommarplåga:
 

xoxo

On top of the world

Heeej

Denna helg har varit helt proppfull! I fredags hade jag först fotbollsträning med Ifrah and the damlag. Efter det raceade jag hem, duschade, fixade iordning mig och skyndade ner till säby där vi skulle ha grillning/krök. När vi kom till "vårat" ställe i säby var det upptaget. Så vi fick typ gå skit långt till nästa grillplats som låg mycket längre bort. Det var ingenting jämfört med "våran" grillplats, men dt fick duga. Dt kom lite folk, orkar inte rabbla upp alla, och lite hipp som happ så försvann  alla igen. Men vid 11 så drog jag, eve, malin, stina, nadish, henning och emmie vidare för att möta upp filip och johannes. När vi hade suttit vid en skola och chillat i ngra timmar drog jag och eve hem till henne där vi somnade nästan direkt efter vi kommit innanför dörrn.

Igår hade vi annas en månad försenade födelsedagsfest. I födelsedagspresent fick hon en vattenpipa och en flaska sprit. xp När hon öppnade paketet med vattenpipan (hon har tjatat om att hon vill ha en vattenpipa hur länge som helst) så började hon skrika "ÅÅÅÅÅÅ! Jag älskar er!Jag älskar er! Åh, tack! Jag älskar er!", typ tio gånger i rad. Jag menar... visst vi är alla väldigt lätta att älska, men när man hör dt hela tiden så blir man lite trött på dt... haha, driver...
Men iallafall, när dt blev för kallt så drog jag, eve och malin hem till mig där vi lämnade av oss våra grejer och åt lite, och sedan drog vi ut igen. Då mötte vi upp Henning, Nadish, Niklas och Johannes. Vi lunkade runt lite i jakan ett tag, men sen blev vi för trötta så vi gick hem. Vi kom hem runt halv 4 och somnade direkt.


Idag har jag och eve varit hemma hos mig och bara kollat på 90210, typ hela dagen, så vi missade solen. Men men, dt ska bli sol i veckan, så får utnyttja solen då.


Förlåt för dt extremt långa inlägget...


xoxo


Nationella, prov och redovisnings dag

Heej

Matte nationella, so prov och svenska redovisning har dt varit idag då... Fan vilken hemsk dag! Börja dagen med ett 80minuters matte prov och sedan bara få en timme att skriva so provet på. Hann inte med de sista VG och MVG frågorna på so:n. Det SÖG att vi hade så lite tid att skriva provet på. Sen efter maten så hade vi svenska redovisning som jag sumpade, pga min stage fright. Fan tappade bort mig, glömde ord och helt enkelt sumpade det oxå. De andra proven vill jag inte ens tänka på hur dt gick på dom... Fy säger jag bara...


Såhär såg jag ut när jag skulle skriva proven...

Adios amigos
xoxo

Sola och bada i pina colada

Hellu

Jag tror att alla någon gång som ung suttit och sjungit med i markoolios låtar. Jag vet, för jag vet en av dem. Men har ni riktigt tänkt på vad han sjunger om egentligen? Tex "Sola och bada i pina colada", som var min favorit låt med honom när jag var liten, där sjunger han om att dricka och bli full, ragga upp tjejer och få av tjejer sina trosor. Jag menar, hur kunde mina föräldrar låta mig lyssna på något sånt? Inte för att jag förstog något av det, men ändå. Nu när man verkligen tänker till på vad han egentligen sjunger,rappar, så fattar jag inte riktigt på hur han tänkte på när han gjorde låtarna. Han visste att han var en stor idol bland barn, så varför sjunga om något som bara låter perverst?
Men jaja, han är cool och jag gillar hans låtar. Men han är en riktig pervers typ om man tänker på vad han sjunger om.

En vers i "Sola och bada i pina colada"
Jag går på party, humöret på topp
Jag ser en kvinna, vilken kropp!
Jag måste kramas, jag måste gosa
Jag måste få av hennes tanga trosa
Ett knä i skrevet, sen va det slut
Jag vill ha en brud och det é akut
Jag lyckades till sist få ett ragg
Hon var väl närmare fyrtio tagg
Vi började dansa och festa loss
Kände mot mitt ben en kabanoss
Jag fick panik, jävla skit
Mitt sjyssta ragg var en transvestit

Riktigt skön vers, nu när man fattar vad han sjunger om. I refrengen så sjunger tjejerna ju "alla blir glada av pina colada", och med översättning: alla blir fulla.

Klicka här för att lyssna på hela låten.

xoxo

Fan, fan, fan

Hej

Fan vad irriterad jag blir på mig själv... Än en gång så har jag sparat ett dokument med bara "Spara" och inte sparat dt med ett namn... Så nu är dt försvunnet. Gud vad arg jag blir på mig. Vfr kan jag inte bara lära mig dt? Man sparar sina dokument genom att "spara som". Nu har två dokument försvunnit pga min slarvighet. -.- Denna gång är dt min svenska som ska vara inlämnad imorrn. Inte kul att börja om, men dt e bara att göra dt...

Fan, fan, fan
xoxo

Bilderna från Säby

Hola amigos,

Här kommer lite bilder från i fredags (klicka på bilderna för att förstora dem);

  
Me and the Malin,              Käru and Me,                  

 
Käru and ana banana,    Henning, evo, malin and me by the fire
 
Tjej gänget                       Anna, Henning, Malin, me
  
Emu, Lina and Käru,   Korvgrillning på g,    
  
Johannes, eve, mailn, emmie, filip,,,   Jacob and Moi

Mycket bilder blev det, men dt var bara 11 av 106. De som vill ha resten av bilderna får fråga efter dem ;)

xoxo

En kväll som bör upprepas

Heeej

Verkligen tack alla som var med och grillade i Säby i fredags. Fan vilken rolig kväll vi hade. Det började med att jag, eve, tess, anna, karro, malin, henning, lina och mattilda åkte (jag åkte och de andra gick) till säby, dt var ca kl 7. Runt 8 -  halv 9 kom johannes, filip och deras kompis emmy dit och det var då det började bli riktigt drag. Kl 9 - halv 10 kom ett till gäng med elias och jakob i täten (kommer inte ihåg de andras namn xD). Det var skit mysigt, vi grillade marshmellows, korv och eve försökte till och med elda en platspåse. Men det stoppades snabbt av mig och la elias. 

När jag skulle hem följde alla andra också med pga att dt var så helvetes kallt, så det var dags helt enkelt. Anna skulle sova hos mig, så när vi hade skilljt oss från de andra och vi kom hem så la vi oss på direkten.

En kväll som denna SKA upprepas.

Igår jobbade jag, var på smink rådgivning på FACE (som jag fick förra året i konfa present, men inte var värt pengarna enligt mig) och var på filmkväll hemma hos Lina.

P.S. Lägger in bilder från fredags så snabbt jag fått tag på dem ;)

xoxo


Dancing in the moonlight

Hola!

Idag är det grillningsdags. Jag och vännerna i skolan har planerat ett litet grillparty som vi har bjudit massor med folk till. Vet inte hur många som kommer komma men det lär vi väl märka. Jag ska iväg till stan först med eve och probably anna och hämta upp lite saker och köpa lite marshmellows och så.

Får se om jag kommer ihåg kameran, isåfall kommer bilder imorrn.

xoxo

Patience

Hellu

Igår så spelade jag, eve, karro, tess, lina, anna, malin, sofia, nisse och henning in vårat engelska projekt. Vi gjorde en talkshow som hette celebrity show. Lite fantasilöst kanske, men vi kom inte på ngt annat. det gick ganska bra, jag och tess ska klippa och hålla på med den i helgen så jag kan bara säga då hur det blev, men vi får se...

Idag så hade jag bajs so, dt sista so passet i grundskolan för övrigt, och bajs ea, var inte så koncentrerad så gjorde inte så mkt. Inte bra, inte bra...
Efter skolan drog jag, malin, eve, sofia, stina och elin till bananhusens gård och hade en liten Lidl picknick som vi har haft många gånger den här månaden (ok, kanske fyra gånger då x-D). Ganska mysigt, dt var bara så kallt, men i slutet tittade solen fram och värmde oss lite. 

Måste dra på fotbolls möte nu, berättar mer om dt senare kanske...

xoxo  

Im a sinner, Im a saint

Holahola

Fan vilken dag! Första dan efter lovet och jag min hjärna håller redan på att sprängas. Direkt när jag gick upp i morse så attackerades jag av en monstorös huvudvärk. Hade ont hela dagen, inte lika ont som på morgonen dock, men ändå så var det extremt jobbigt. 

Ska på träning med damlaget kl 5... Får se hur det går med min huvudvärk, men om man kliver av i mitten av träningen så kanske man ses som en slö liten skit, så jag får hålla ut hela träningen. Ska snart åka, måste vara där lite tidigare eftersom det är första träningen, så måste snart gå och byta om. 

Se yah!
xoxo 

Crack a bottle

Hello!!

Denna dag har varit ännu en skön, solig dag. De utnyttjades tyvärr inte eftersom jag var i en galleria stora delar av dagen, men det var de absolut värt! Jag var med Ifrah och Aqve, skitmysigt faktiskt! Klicka här för att komma till Aqves blogg.

Just nu sitter jag faktiskt och gör lösnaglar på mig själv och Aqve sitter bredvid och är moraliskt stöd och dj, höhö. Hoppas det blir bra, kanske slänger upp bild senare. Lutar åt att det blir fransk manikyr, men man vet aldrig ;)

Slänger upp lite bilder från idag;

Aqve och Ifrah<3

Jag och Aqve

Nu ska jag fortsätta med naglarna, kommer nog vara uppe ett tag till eftersom Aqve och jag fick för oss att ta en kaffekopp för en stund sen. Haha, smart klockan 2 på natten ;)

Skriver imorgon igen!

xoxo


Nytt utseende till en ny årstid

Nytt utseende på bloggen. Jag vet att headern sitter konstigt, men orkar inte hålla på...

Vad tycks?

xoxo

..

"Varför skrattar du? Byt ut namnen, och skvallret handlar om dig"

Riktigt bra låt


Mmmm, meeer! Hihi (ett av mitt och karros skämt)

xoxo

Sant



xoxo

Test-hur bortskämd är du?

Hur bortskämd är du egentligen?


Du har:
[ ] märkes-skor
[ ] märkes-jacka
[x] märkes-parfym
[x] tv på rummet
[x] dvd på rummet
[ ] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus
Antal: 5

Du använder dagligen
[ ] parfym
[ x] smink  (bara när jag är ute)
Antal: 1


Du ser på
[x] desperate housewives
[x] grey's anatomy  (ibland)
[ ] heroes
[ ] the oc
[x] sex and the city   (ibland)
[ ] ugly betty
[x]scrubs    (ibland)
[x] the hills    (ibland)
Antal: 5


Du har sett
[x] just my luck
[x] john tucker must die
[x] titanic
[x] moulin rouge
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[x] high school musical 3
[x] epic movie
[ ] dude, where's my car?
[x] the perfect man
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[ ] not another teen movie
[x] bring it on
[x] bring it on again
[ ] white chicks
Antal: 13
 

Du säger ofta
[ ] whatever
[x] oh my god!   (ofta och ofta)
[x] venne
[ ] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe
[x] säkert

Antal:4


Ditt resultat: 30
 1-15 = ghettokid
16-23 normal unge
24-34 = bortskämd unge  ----opps x)
35-41 = överklass-snobb


Chocolat

Heej

Åh, såg en riktigt bra film igår. Den heter Chocolat och är ett romantisk drama. Alla som är suckers för lyckliga och romantiska filmer ska definitivt se denna film. Bonusen är att den otroligt heta Johnny Depp är med i filmen och är en riktig eye candy. Han må vara gamal, men det syns definitivt inte i filmen.
Den rekomenderas starkt för er lite blödiga, som jag.


Idag var jag med Ifrah någon timme i centrum och sedan åkte vi hem till mig för att kolla på film. Det blev thrillern Disturbia, som var helt ok.

Tack för mig,
xoxo 

All eyes on me in the center of the ring just like a circus

Heej

Det finns inte mycket att skriva om eftersom det inte har hänt något idag. Har legat hemma och väntat på att jag och eve skulle dra in till stan. Men det blev inte av så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra... Jag är öppen med idéer...


Längtar till sommarn då kvällar som denna kan upprepas
xoxo

Summering av helgen

Hola!

Har inte skrivit på några dagar, för jag har helt enkelt inte orkat.

På de fyra dagarna jag inte har skrivit så har det hänt ganska mycket faktiskt, men jag orkar inte förklara allt såklart, men jag kan sumera lite...

I fredags efter skolan så spinnade jag, sen åkte jag hem till eve där jag spenderade natten. x)

På lördagen så jobbade jag på min lillebrors hockey hemma cup. Jag och några andra serverade mat till alla lagen som var med i cuppen. Det var ju riktigt fint väder så medan vi väntade på att lagen skulle komma så satt vi ute och solade. Riktigt härligt.

I söndags så var jag hemma och slappade tills kl halv fyra då jag åkta ner till ishallen igen för att titta på Melkers match. Tyvär så förlorade de, kommer inte ihåg med hur mkt.

Igår var dagen som var mest händelserik i skillnad mot de andra dagarna.
Kl 12 var det dags för klippning. Klippte mig som vanligt på Klippoteket på söderhöjden. Man kan alltid lita på att min frisör gör ett bra jobb. Jag färgade min utväxt, klippte topparna, klippte upp och klippte lite lugg. Jag blev riktigt nöjd. Lägger ut en bild sist.
Efter jag var färdigklippt så föreslog eve att vi skulle dra in till stan, så jag, hon, karro, tess och henning drog in. Jag, tess och karro ville hitta balklänningar så vi gick till SOUK och kollade lite där. Som tur var så hittade jag en, men otur att jag inte hade 800 som den kostade... Det kan vara mycket för vissa, men den var såå värt det. 

Efter vi var klara med att kolla på balklänningar så mötte jag och eve upp stina och hennes kompis nadia i en park som jag inte kommer ihåg vad den heter. Där var vi kanske i ngn halvtimme och sedan drog vi hem till stina. När vi var hemma hos stina så riggade vi upp hennes vattenpipa som tog en evighet att få igång. Men till slut gick det. Hem till stina så kom också Sofia och... Johannes. Lång historia.. men det var intressant och jag har haft förutfattade meningar om honom. Men vi får se... 

Förlåt för det extremt långa inlägget...


Man kanske inte ser så mkt, men den var tydligast

xoxo 


Ännu en härlig solig dag

Heej

Fan vilken skön dag det har varit idag! Själva dan i skolan var som vanligt en katastrof; jag och malin förstörde min dator ännu mer än förut och vi hade matte= inte kuuul. Det enda kul i skolan var på rasterna då vi gick ut och lekte med snurrgungan på skolgården. Det är bara bra att få bete sig som ett barn lite då och då.

Efter skolan så drog jag, eve, anna, malin, sofia och stina till Lidl för att köpa energidrycker. När vi väl var där så köpte alla godis, chips, kakor och annat till energidrycken och när vi betalat så gick vi till malin och karros innegård (bananhusens innegård) där vi satte oss vid ett bord och började fika lite. Efter ett tag ringde vi ner karro som först kom tomhänt (!!!) till kalaset, men sedan så övertalade vi henne att gå och hämta sin kladdkaka som hon hade gjort tidigare. Då blev det ett riktigt kalas med musik, skön värmande sol och kladdkaka. Riktigt gött vare. 

Lite (mycket) bilder från idag:


Jag och Eve på gungan

Jag spräckte mina byxor mellan benen när jag skulle upp på gungan -.- Inte speciellt klokt

Här ser man hur roligt vi hade

Eve och Malin på gungan

Anna fick in en riktigt bra teknik på hur man skulle snurra

Picknick gänget

Bevis på att Karros närbilder kan bli söta, Stina och Malin

Trion på ena sidan av bordet

Slutgiltiga Picknick gänget plus Sofia som tar kortet, jag ser lite drogad ut xp

"Men du, bara för att du bor här så betyder det inte att du är en mus. Va!"

Jag tackar för mig!
xoxo

Allt är ditt fel Henning

Fasst dt var egentligen inte hans fel, utan jag behövde ha någon att skylla min klantighet på och då fick det bli henning. Såhär var det; Jag, Henning och Eve satt i skolan i studiohallen och bara när jag ville att eve skulle sätta i min dators kontakt så ville hon hämnas på att jag hade lurat henne imorse. Så hon la över kontakten på en halvvägg som avskär rummet. När jag ville ha ner den så drog jag i den och först så fastnade det i ngt som gjorde att jag trodde att den satt fast. När jag för andra gången skulle försöka dra ner den så drog jag och till min glädje *himlar med ögonen* så lossnar sladden och med full fart mot bordet så krashar den på mitt tangentbord och slår av en tangent och skadar den brevid. En riktig mördar kontakt säger jag bara... Istället för att erkänna att det var jag som klantade mig så skyllde jag ifrån mig på alla andra och surade resten av eftermiddagen...

Det som livade upp mitt humör var att det var så otroligt fint väder. Värme och sol, det kan inte bli bättre. Det var en riktig varm vårdag *jag är lycklig*


Kanske inte såhär varmt vare idag, men visst ser det härligt ut?!

xoxo


RSS 2.0