vfr skulle jag ljuga...

Hello

Imorrn ska jag ta tag i att göra om designen på bloggen. Är lite trött på hur jag har den nu. Ända problemet är att jag inte har en aning på hur jag vill ha den. Förslag uppskattas, tack. :)

Läs evelinas senaste blogginlägg på buckie.blogg.se
Det står en del grejer där som jag tror många tjejer känner igen sig i. Kolla in den vettja!
Och Eve... JAG LÄSTE VISST INLÄGGET. :)

xoxo

Home, sweet home...

Heeeeej!

Nu är jag tillbaka. Gud vad tråkigt. Vill tillbaka! Visst så saknar jag alla mina älskade människor från jakan. Men guud vad skönt det var att spendera en vecka med familjen. Det har jag förstått nu. Natte är inte min bästis, hon är min syster, hennes mamma, pappa och två bröder är också som familj. Bråkar nästan mer med hennes bröder än vad jag gör med mina egna syskon (ok, kanske inte riktigt, men vi är inte alltid så snälla mot varann. För att ha det sagt, så vill jag berätta lite saker jag har upptäkt den här veckan i Björnrike:

1. Att Natte har samma sjuka humor som jag har, om inte sjukare.

2. Att Alicia Dixons nya låt "the boy does nothing" är riktigt bra

3. Att man aldrig ska säga "äcsh jag skiter i om jag trillar nu, det kommer ändå vara sån mjuk snö att det inte kommer göra ont", för då trillar man och får ont i hela kroppen

4. Att riktigt många snygga killar finns i fjällen

5. Att det är riktigt kul att reta folk, men inte roligt att bli retad själv

6. Att man ALLTID ska ha med ett extra par skor om man tar med sig sina uggs till fjällen (de har en platt gummi sula, som människor som är klumpiga, jag t.ex, halkar varje gång man ska gå upp för en backe, och ner för den delen)

7. Att man ska dricka en stor RedBull om man är sur och trött, för då får man snabbt sin energi tillbaka- kanske lite FÖR mycket energi, men det är bättre med mycke än ingen

8. Att man aldrig ska åka snowboard/skidor om man knappt kan se snön framför sig

9. Att man ALLTID ska ha med en bok till fjällen, pga all fri tid man har när man inte är i backen
 
Och sist men inte minst,
10.  Att man ska acceptera att man är sämre än sitt småsyskon på vissa grejer

Nu med det sagt så kommer nu lite bilder från veckan;


Henrik underhöll sig själv den här veckan med att sno min kamera och ta hundratals bilder på många olika saker, här är några exempel, en dörr list...

stolar...

sina ben...

och många suddiga, halva delar av människor. Hade säkert 50 bilder som han hade tagit, men tog bort de flesta.

Nu till bilderna tagna av mig (klicka på dem);

Melker, August, Natte och två okända pöjkar i liften i Vemdalen

Soliga Vemdalen

Jag och Natte i liften i käraste Björnrike

Mer moi och Patte

Björnrike view

Jag när vi solade solarium

Natte när vi solade

Nu orkar jag inte lägga in fler, men det var nog inte så mycket mer att lägga ut, var lite dålig på att ta kort det här året. Men, men. 

August citat: Varför måste de roligaste veckorna på året gå så snabbt, medan de tråkiga gå så långsamt?
Håller med honom!
Sorry för det extremt långa inlägget!

xoxo




 

Björnrike here we come!

Heeeej

Nu bar det av till Björnrike. Det innebär att jag inte kommer skriva på hela veckan, men så fort jag kommer hem på lördag eller söndag så kommer jag skriva om allt roligt som har hänt i veckan.

Hare!

xoxo

Fest bilder

hello

Imorrn far det av till Fjällen! Wiee! Fan vad jag har längtat och nu är det äntligen dax. Gud vad skönt, en hel vecka med massa snowboardåkning, massa god mat och framförallt en hel vecka med de bästa människorna. Längtar tills imorrn!

Karro har tjatat hela veckan på att jag ska lägga ut bilderna från i fredags, så här kommer några.


Jag, tess, karro, lina, nisse och henning hade en liten förfest innan eve, anna, malin och papi kom.


Käru


Nisse, halva henning, käru och lina


Jag och nisse, råkade ha på blixten så man ser inte mitt ansikte x)


Nu hade eve och de andra kommit, så nu kollar vi på ett bildspel som tess gjort med massa bilder på eve.


Tess, anna och papi.

Karro gillade att ta närbilder och flera blev hennes offer, här blev nisse offret


Papi med fin pose


Eve och mailn, lina i bakrunden


Alla utom jag, papi och nisse. Pimpen henning i mitten


Haha, väldigt vacker bild med en posande karro, papi som sitter och äter på sin hatt och en överfallande anna i bakrunden


Vi sjöng singstar


Alla vid matbordet (förutom niklas som är fotografen) när vi håller på att äta oss tjocka med tre tårtor, en var för övrigt en hemmagjord prinsesstårta som jag och lina gjort


Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde för att få den här blicken på mig, men arg var han iallafall


Anna och karro hade gjort det lite mysigt på golvet


I slutet av kvällen sjöng vi lite mer singstar, här eve och nisse

Så, det var alla jag tänker lägga ut, om du vill ha alla Karro så får jag skicka dem på msn ;)

Imorrn Björnrike!
xoxo

1337

Om ni inte har sett det här klippet är ni efter, om ni inte tycker att det är roligt är ni fan GALNA!

 

Hallå!! Hjälp mig någon!! Är det någon som vet hur man lägger ut sina egna vidoer,? Isåfall är den personen tvungen att  hjälpa mig, nu tack! Snälla :)

xoxo 

¿Qué?

Hello

Sorry för att jag inte skrev igår, men jag var tvungen att plugga spanska med eve och då orkade jag inte skriva ngt. Som sagt så var eve här igår för att plugga spanska, men egentligen så tror jag att hon kommer hit för att sno min mat (skämt). För att vi helt säkert skulle bli klara med projektet vi gjorde i spanskan så sov hon över. Som tur var så blev vi rätt så klara, resten gjorde vi idag i skolan¨, med mycket hjälp av Patricio. x)

Idag hade vi som sagt spanska där vi redovisade om salsa (vi fick välja en sport att skriva om men eftersom eve inte gillar ngn sport särskillt mkt fick vi skriva om salsa istället). Det gick helt ok faktiskt. Efter lunch hade vi ea. Jag eve och malin satt i dagiset och jobbade för att vi ville ha lugn och ro så att vi kunde jobba. Läs: Jobba. Men det gjorde vi inte, så dt var dåligt...

Salsa! x)

Juste, lärde mig en ny sak idag av patricio: ¿
Hehe coolt va? xD

Jaja, måste jobba lite engelska nu.   

xoxo 

fy

Hello

Idag har inte varit en så händelserik dag. Hade matteprov på förmiddagen där jag inte har en aning om det gick bra eller dåligt, det känns som att det gick helt ok, men jag vet inte. På vissa prov känner man om det har gått bra eller dåligt, men på det här är jag helt osäker för jag vet inte om jag ens har räknat rätt. Om jag har räknat rätt så har ju det såklart gått bra och vise versa. Men men, får se imorrn då vi får resultaten.

På eftermiddagen hade vi svenska. Halva gruppen hade nationella och eftersom jag och andra halvan av gruppen hade förra veckan så jobbade vi med våra uppgifter. Jag ska göra en berättelse... Det går jätte bra jag har kommit jätte långt och jag har så himla mycket fantasi så den kommer bli super duper bra!... NOT!.. Jag har inte ens börjat! Den ska vara inne på fredag, kul liksom. Jag vet vad den ska handla om och jag har kommit på värsta historien.. i huvudet. Men när jag väl skulle börja skriva ner det på papper då kunde jag inte ens skriva en enda rad! Fy fan, hjälp mig någon!

Efter skolan drog jag och eve till gymmet och gymmade i ca en timme. Sen gick vi hem till mig och gjorde kokosbollar och kollade lite på tv. Vid nio fick hon skjuts av min generösa mamma till stationen för att dra ut till Bålsta igen.

Jaja, ska ladda in lite musik till la ipod, hare!

xoxo

snowboard

Hello

Idag har jag inte gjort så mkt. Vaknade runt 11, åt lunch runt 12 och vid 1 åkte jag, pappa och melker ner till team sportia där vi köpte snowboard saker till sportlovet. Jag köpte en bräda, skor och fästen rill skorna (ni vet sånna man har på brädan som spänner fast skorna i brädan). Fan vad dyrt allt är!! Det fanns liksom fästen som kostade 1700, men dom vägrade jag att ha, för jag bryr mig inte alls vad jag har för fästen. Det ända jag bryr mig om är att brädan ser cool ut (men om den kostar för mkt så tar jag hellre en billigare) och att skorna är bekväma, allt annat skiter jag i. Kanske lite onödig fakta, men så tycker jag. 
Det som var bra var att vi kände han som hjälpte oss, så vi fick skit mkt rabatt. TACK Jimmy för rabatten!  


Det här kommer vara jag nästa vecka... not!

Ska nog inte göra så mkt mer idag, måste plugga matte, så det får bli min söndag.

xoxo

Överraskningsfest

Heej

ÄNTLIGEN kan jag snacka om vad som hände igår. Jag och alla vänner har länge planerat en överraskningsfest för evelina eftersom vi aldrig hade en för henne runt hennes födelsedag och igår hade vi den. Vi hade lurat i eve att vi skulle ha en filmkväll men som egentligen var ett liten fest med de närmaste vännerna. Det blev lyckat och eftersom vi hade bakat tre tårtor, köpt fyra gigantiska pizzor, köpt massor med chips, popcorn, godis och mycket mer, så var vi rätt så mätta i slutet av kvällen (kändes som att jag skulle spy). Ska lägga ut lite bilder senare eller imorrn om jag orkar.

Ja... idag är det alla hjärtans dag... som vanligt är denna dag inget stort för mig som inte har ngn att dela dagen med och därför är jag inte världens största fan av denna överskattade dag... Ska nog gå och dregla lite över heta hunkar i tidningar som jag kan drömma om att vara tillsammans med, det kan man alltid göra... patetiskt.

En av mina absoluta favorit hunkar under denna kalla årstid är min älskling Robert Pattinson, han är såå het!
  

xoxo

Some times I feel I got to, run away, I got to, get away...

Helloj

Juste jag har glömmt att säga lite roliga saker som har hänt under de senaste veckorna. Det första är att det i tisdags kom en rollsättare till skolan för att hitta roller till en ny svensk film, tusen gånger starkare och såklart sökte jag. Det man skulle göra var att hon filmade en och så skulle man säga lite om sig själv; vad man heter, ålder, intressen o.s.v. Gjorde det lite på skojj, så jag tror inte att jag kommer få ngn roll, men som karro har skrivit på sin blogg; det här kan bli mitt genombrott! Man måste ju pröva, lr hur?

Svenska nationella har ju varit, har jag skrivit det? tror inte dt. Iallafall, i tisdags och torsdags förra veckan hade vi läsförståelsen och skrifligta delarna och i måndags hade vi muntligt. Det gick bra, och jag fick VG (på muntliga delen, de andra har man inte fått reda på än). Så jag är nöjd. 

Tror det var det. Kanske har glömt lite också men det får jag skriva när jag väl kommer på det. x)

(rubrik är första meningarna i låten tainted love om ni inte redan fattat det)
Byebye
xoxo


Efterlyses mormor!

Hello

Idag har varit en ganska ok dag, även ifall jag har haft no och ea där jag pluggade matte, men jag har inte haft ont i huvudet vilket är en stor förändring till vanliga matte-ea pass. Så, yes!! det var mina ögon det var fel på. x)

Idag har Karro och Eve roat sig med att skriva ut efterlysningar på en kidnappad mormor, allt på skämt då om ni inte fattar, och hängt/gjort flygplan/lagt dem överallt i skolan. Lite roligt vare faktiskt.

 

xoxo

Im so happy

Heeeej

ÄNTLIGEN har jag fått mina glasögon! :D Gud vad mycket skarpare allt är nu. Men det är framförallt bara på nära håll, som nu när jag sitter vid datan. Jag behöver inte sitta och kisa mer, nu kan jag kolla som vanligt på skärmen. Samma sak gäller det med när jag kollar på tv nu. Men på långt håll ser jag bättre utan glasögonen, så det här är alltså på-nära-håll glasögon. Men det betyder ändå att jag kommer behöva ha dem i skolan nästan konstant, så det är skönt att veta nu  att den konstanta huvudvärken kommer försvinna (hoppas jag iallafall).

Lägger ut lite bilder på moy och the new glases (om någon inte fattat det än, så klicka på bilderna).







Om jag får säga det själv så passar jag ganska bra i mina fina bruna glasögon x)

xoxo

Ajj

Hej

Är hemma idag pga att jag har riktigt ont i halsen. Det kanske låter lite mesigt att vara hemma bara för det men det känns helt seriöst som om det är någon som sitter och sandpapprar där inne på min hals. Så det enda jag måste göra idag är att ta det lugnt, dricka te och bara försöka bli bättre, framförallt tills på fredag då vi ska ha en "filmkväll" hela gänget.

Ska nog ladda ner filmen Bolt. Ni vet den nya tecknade disneyfilmen. Får se om den finns med bra kvallité än.

Ska få mina glasögon idag!

xoxo

ORKAR INTE

Gud, vad jag längtar tills imorrn då jag får mina glasögon. Orkar inte med denna konstanta huvudvärk!

xoxo

Semlor-lover

Hello

Kom för en stund sedan hem från skolan genom att jag gick. Känner mig faktiskt lite duktig. Det är iochförsig inte så långt hem till mig, men när det är minusgrader= iskallt så är det inte så skönt att gå. 

Har faktiskt tänkt att baka lite semlor idag. Kom på igår att jag var himla sugen på det, och hela dagen idag har jag gått runt och tänkt på hur sugen jag är på semlor. Ska snart resa på mig (inte världens enklaste sak att göra just nu) och sätta igång med det, först ska jag bara äta lite mackor till mellis. x)

xoxo 

supermassive black hole

Oh, shit, hittade en till låt med samma kille som förra klippet. 

 

decode

Den här killen har aldrig tagit piano lektioner och kan inte läsa toner, han säger; So all dat's done here is by ear (visste inte hur jag skulle översätta det xp). Han är grym!


xoxo

dåligt, dåligt

Hello

Vaknade precis. Vet inte riktigt planerna för idag, men träna MÅSTE jag göra iallafall. Har varit så slö att jag inte har tränat på flera veckor. DÅLIGT.

xoxo

ego pictures

Tog aldedes nyss lite bilder med webcamen. Fixade till dem lite, så det är därför vissa e lite cp. x)







xoxo

I would like to buy a damburger

Halloo

För ungefär 10 min sedan gick the guests hem. Det blev en lyckad kväll, även ifall vi inte hade så mkt att göra. Nästan allt vi snackade om var hur mycket vi längtar till sportlovet och Björnrike, lr nästan allt JAG snackade om var hur mkt jag längtar till Björnrike. Fan vad jag längtar! x)

Slänger in ett klipp ur en av de roligaste filmerna, med ett av de roligaste klippen, enligt mig. Vi kollade lite på den idag, eftersom den gick på fyran.

 

"Its not damburger, hamburger"
"Im not saying damburger. I said 'I would like to buy a damburger"
x) fan vad rolig

xoxo 

ready

Helloo

The guests will soon be here. Blev precis klar med smink, hår och naglar. Så nu är jag redå för gästerna. Bring it!

xoxo 

tårtkalas

Hello

Håller på och städar lite tills ikväll, men tänkte slänga in ett kort inlägg.
 
Ikväll kommer som sagt Nathalie och hennes familj hit för att planera våran årliga skidresa till Björnrike. Kommer såklart bli en bra kväll.

Idag jobbade jag. Hoppade in för en som skulle jobbat egentligen. Den här gången var faktiskt den roligaste av alla gånger. Det var många som vi pratade med och i slutet blev vi bjudna på tårta. Riktigt roligt vare faktiskt.

Jaja, tillbaka till städningen.

xoxo 

new look

Vet ni vad jag ska få? *Trummvirrvel*....... Glasögon!

Var hos optikern idag och hon sa att jag inte ser så himla dåligt. Men anledningen till att jag har haft så ont i huvudet den senaste tiden har varit får att jag har kisat så mkt när jag ska se ngt. Så hon sa att jag ska använda glasögonen typ hela tiden, speciellt i skolan och när jag läser. Men jag behöver inte om jag är ute och så.
Hittade  ett par skit fina bågar, så dt var ju bra. Ska få dem på onsdag, så jag längtar! x)

xoxo


det känns

Den här videon är hur rolig som helst. Riktigt min och Malins humor.



xoxo

sussie style

Halloj

Hade nationella idag. Det gick väll bra antar jag. Är ganska nöjd, men vet inte riktigt om jag skrev rätt. Alltså om det var en novell jag skrev. Man fick välja att skriva mellan fyra stilar. det var krönika, novell, debattartikel och ngt annat som jag inte kommer ihåg. Jag skrev som sagt en novell, men jag är inte helt säker på om det var en novell eftersom det är så mkt en novell ska innehålla. jaja, får se när vi får tillbaka dem. 

När jag loggade in på msn så frågade tess om jag ville skratta, och såklart ville jag det. Så hon satte på sin webbcam där hon kunde ställa in olika inställningar, typ som i skrattkammaren i Gröna Lund. Men såklart ville inte bilderna som jag tog på henne laddas upp, så tyvär får ni inte se några bilder.

Nu har jag kommit långt i Breaking Dawn. Inte långt kvar. Fan vill veta slutet nu. Måste nog läsa lite. x)

xoxo


 

Its now or never

Helloo

Idag har inte hänt så mkt. Hade spanska på förmiddagen och ea på eftermiddagen. Efter skolan hann jag hem en snabbis för att lämna mina gymkläder (som jag hade haft med mig till skolan för att gymma men såklart kom det upp ngt annat) och för att senare följa med käraste malin på hennes körträning (?), säger man det? Hon frågade mig för ngn vecka sedan om jag ville det, men såklart glömde jag bort det (därav så tog jag med mig gymkläderna). det var faktiskt kul och jag tror att jag kommer fortsätta.

Åh, fick reda på av mamma aldedes nyss att vi ska ha gäster på lördag. Vilket förstör hela helgen för mig (även ifall det är min baby nathalie som kommer så förstör det ändå mina planer för lördagen). Kan tyvär inte säga vad mina planer är, dt får ni reda på efter jag gjort det.

Det är NATIONELLA imorrn.... SKRIVUPPGIFTEN!

xoxo

man växer aldrig riktigt ur barnstadiet

Halloj

Kollade precis klart ett avsnitt med VÄNNER på 5an. Fan vad roligt dt är, älskar VÄNNER. 

Idag hade jag Nationella. Tycker att det gick helt ok, det var ju inte precis svåra frågor. Det ända jobbiga var att man behövde tänka igenom sina svar riktigt mycket plus så han jag inte klart med den sista, viktigaste frågan. Men jag måste göra bättre ifrån mig på torsdag då det är den skriftliga delen.

Var i isahllen idag och kollade på Nattes lillebror August när han spelade här mot Järfälla. Tyvär förlorade August lag, men jag var så upptagen med att leka med deras lillebror Henrik så jag uppmärksammade inte matchen så mkt.
Här kommer en bild från idag och lite mobilfoton jag laddade in.


Henrik

Henrik när han posade för frida

 
Karro med Edwards öga

Hetingarna Anna och Malin

Hetingarna Anna och Käruu

Egobild

Egobild

Henning där han trivs bäst- i ett hörn

Det var en kille som friade till sin tjej på scenen i bion innan vi skulle se filmen Valkyria

xoxo

the hackers

Hello

Idag har varit en väldigt händelselös dag. På förmiddagen hade vi matte och mitt huvud höll nästan på att sprängas av alla jä***la ekvationer och funktioner, men efter mycket drickande av vatten så lugnade mina hjärnceller ner sig.
Efter lunch hade vi svenska, jutta sa mycket bra saker till svenska nationella som är imorrn!!!!!!!! Shit vad jag inte kommer vara förberedd. men, men, får göra mitt bästa.

Haha idag blev henning väldigt glatt överraskad med en fin bild på en gamal gubbe som skrivbords underlägg på hand inloggning. Eftersom anna och karro knäckte hans lösen så har de loggat in på hans inloggning och sparat massa bilder, skrivit en svenska reccension som de lämnade in och, det bästa av allt, skrivit smörarmejl till alla lärarna om hur bra pedagoger de är o.s.v. Det roliga var att vissa av dem svarade tillbaka seriöst där de skrev hur trevlig och duktig elev Henning är. Men några lärare fattade att det var ett skämt och svarade med något om att han borde byta lösen för att någon hackat sig in på hans inloggning. Men fan vad kul det var när han upptäckte alla roliga saker de gjort, dessvärre blir det nog inte så kul för anna och karro om lärarna får reda på att det är dem (tror redan att vissa har fattat det).

jaja, nu ska jag inte babbla på mer, så- see you later aligator.


Några fina vänner från dan då alla var i stan. Ekaren till vänster, anna i mitten och malin till höger

xoxo 

eh..

Hej

Asså... jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det här... Men i mitt grannhus så är det en tant som typ.. dansar lr ngt sånt. Jag känner inte igen tanten som dansar för det är inte hon som bor där, det måste väll vara ngt farmor lr nåt. Det första jag såg var när jag gick ner för trapporna, då såg jag ngn som stog och gjorde konstiga stora rörelser, typ, medan hon strök och vek kläder... Asså jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det... Fan vad vierd...

Nu har hon slutat... Fett konstig tant asså... Shit, aja, skit samma..

xoxo

In my own world

Hello

Idag har det absolut inte hänt ett piss (förutom att jag har läst lite om vampyrer och varulvar) och jag tror inta att det kommer hända ngt idag heller, förutom att jag ska spinna, och det är jag glad över eftersom jag har varit så himla trött den senaste veckan. Så idag blir en liten stanna- hemma- och- slappa- dag. Osis bara att jag måste upp på tränings cykeln och anstränga mig. x)

xoxo 


RSS 2.0