Yeah

Heej

Igår och idag så var det helt normala dagar som invigde vecka 14. Det enda som var annurlunda med igår var att vi hade so på förmiddagen istället för matte = lika tråkigt.. Gymmade med Tess efter skolan och jag känner nu att jag verkligen inte får ut ngt med att gå på gym. När mitt gymkort tar slut så kommer jag att köpa friskis kort. Då kan jag spinna och så, som jag tycket är bättre än att gå på gym.

Idag efter skolan följde eve med hem och gissa vad vi bakade... Kladdis såklart! Samma som alltid. Alltid lika gott.

Nästa vecka är det påsklov!

xoxo

Han är så jävla söt


xoxo

Trötto

Hello

Hoppas att alla släckte sina lampor igår för earth hour... Annars säger jag- skäms på er! Så ni bryr er inte om klimatet?...
Hemma släckte vi alla lampor men hade tv:n på ^^. Tycker att det räknas som att jag bryr mig om våran jord. x)

Igår jobbade jag, myste med mamma och syster och runt 11 kom tess och kollade på film och sov här. Var så trött från i fredags (eftersom jag, eve, malin och käru gick och la oss 4 och gick upp 9. Ni kan ju räkna hur många timmar vi sov) så jag somnade när vi kollade på film. Inte kuul, inte kuuuuul.

Idag vaknade jag och tess (iallafall jag) sent och trodde att klockan var 12 men att den var 1 eftersom man ställde om till sommartid idag. Och eftersom jag trodde att jag skulle bort kl halv 2 så fick jag väldigt brottom upp.... Meeeen vi skulle bort kl halv 3 så då stressade jag upp mig i onödan. Mon morbror fyllde år så vi var där tills jag skulle spinna. Fan vad skönt pass vi hade idag. Piiiiisssss jobbigt eftersom det var intersiv pass men jag kände mig duktig när vi var klara.

Gjorde ett test på en sida om vilken Cullen Boy (ja, från Twilight) jag skulle passa ihop med och gissa vem jag passade med..?? EDWARD såklart! Jag har alltid vetat att vi har något extra...
Gör testet vetja!
 
Who is your perfect Cullen boy?


xoxo

Poop

Hellu

Har inte skrivit på ngra dagar. Men det har inte hänt ngt speciellt att skriva om, så har skitit i det.

Men idag så kommer dt hända grejer alltså. Haha, nej men ska ha en filmkväll här hemma med gänget. Tyvär så kommer inte anna och lina, men vi får fler tillfällen. Det är så svårt att hitta en helg då alla i vårat gäng kan vara med, så om det bara är två som inte kan så måste vi passa på. Kanske tjatar om det men JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN! Då när man inte behöver vara bänkade inne om man ska göra ngt med vännerna. Då när man kan leva ute på kvällarna och inte frysa om man har jacka på sig. Bara två ord behövs: JAG LÄNGTAR!

Veckans skämt: Eve och jag satt på tåget när vi kom på veckans skämt, Poop *spänner rumpan*. (bara vi som förstår)

Äntligen har jag fått bilderna från helgen av karro, från när jag, käru och snuskan var ute och åt. Här kommer en söt bild på mig och karro och en bils på snuskan:

Jag och Käru


Tess

xoxo

Sommar nu tack

Vill ha sommar!

Sommar 2008
xoxo

Mee

Enkelt, svara på frågorna och utmana fyra pers!


Fyra tv program jag brukar se:
Desperate Housewives, One Three Hill, CSI, Wipeout (slut på idéer)
 

Fyra saker jag gjorde igår:
Va i skolan, satt hemma och sölade, kollade på tv, åt mat 


Fyra saker jag längtar till:
Gymnasiet , sommaren, spanien, värme


Fyra saker som står på min önskelista:
Skor, Väska, Kläder, Värme x)


Fyra saker jag avskyr:
falskhet, mycket plugg, beslutsångest, att känna sig ful


 Fyra saker jag tycker om att göra:
Vara med vänner, spela fotboll, lyssna på musik, shoppa (när man har pengar såklart)

Fyra saker jag åt igår: 
Pasta, Macka, Flingor och yougurt, Sockerkaka


 Jag utmanar:
Teresa
Aqve och conne
Nathalie

Den sanna ondskan


En mening i detta klipp gick jag och eve runt och sa igår när vi skulle hem från stan, hela klipper är skit kul men speciellt: "Men du. Bara för att du bor här så betyder det inte att du är en mus. Va" Haha

xoxo

Me Love Spotify

Hellu

Idag har jag haft engelska och bild i skolan. Inte så mycket mer att veta för det hände inte ngt speciellt där.
 
I söndags laddade pappa ner spotify och jag är överlycklig! Tack till den som kom på något så smart som spotify. Ni som inte vet vad det är så är det ett program som man kan lyssna på vilka låtar man vill, utan att behöva ladda ner låtarna först. Som om man redan har alla låtar som finns.
De artister jag har upptäckt där, när jag inte behövt ladda ner låtarna först, är bland andra Phil Collins och metro station. Phil Collins har gjort några låtar till disney filmer, de som är kändast tror jag är den från Björn Bröder: On my way, och så är det många kända i Tarzan som Two Worlds och Son of man. Kolla på dem på Youtube om ni inte vet vilka de är. De flesta av hans låtar är bra, så ladda ner lite med honom vetja!

Fler låtar jag lyssnar mycket på nu är:
Shake it- Metro Station
Mustang Sally- Tom Jones
The boy does nothing- Alesha Dixon
Warwick Avenue- Duffy

xoxo

Monday

Halloj

Har inte skrivit på några dagar, men har helt enkelt inte orkat.

I lördags gjorde jag inte så mycket på dagen, men på kvällen så åkte jag in med Karro och Snuskan till stan för att käka. Helt från ingenstans så ringde tess och föreslog denna underbara idé (jag bjuder på den, bli inte för självsäker nu tess). Så åkte vi in och åt på Fridays, en restaurang på Östermalm. Det var riktigt mysigt men fruktansvärt dyrt. Så om man verkligen vill lyxa till det så gå dit. Maten var värd pengarna iallafall. Karro tog lite bilder så jag ska sno dem av henne och så lägger jag ut dem så fort som möjligt.

Igår så var det ända jag gjorde var att spinna. Intensiv pass också, så det var riktigt jobbigt. Men skönt efter, för att jag kände hur bra jag tränat. Jag känner också att jag fått bättre kondis. Så det ger resultat efter att ha spinncyklat i typ 5 veckor.

Idag hände inte mycket, en vanlig måndag var det. Lämnade in mitt projekt, SKÖÖNT! Nu är det bara nya saker som ska göras i ämnena.

xoxo

Vill ha sommar tack

Hej

Idag i skolan så var det rätt så lugnt. Bara det att man börjar bli såååå trött på vissa personer i skolan. Ska inte nämna några namn, men en tex börjar gråta för vaaad som helst, alltså när hon gör illa sig, och har gjort det ända sedan personen var liten. Jag menar, kom igeen! du är inte ett barn längre. Man måste tåla lite.

Det är bara en av många saker som jag blir irriterad på på människorna i skolan...

Efter skolan så drog jag och några vänner till stan för att tex karro skulle shoppa skor. Det var skit mysigt. Det var ett tag sedan jag och vännerna åkte in till stan, plus så var det fint väder också så det var inte så kallt. Längtar till sommarn nu, då jag tror att vi kommer åka in till stan oftare. Kommigen sommarväder... IM WAITING!!!
jag och mami förra sommaren
Jag och mami förra sommaren, på min konfirnation för övrigt

xoxo

J***la piss dag

Igår och idag var två dagar då ALLT, precis ALLT gick fel. Igår så hade jag skrivit en sida analys till so projektet, men såklart så sparades inte det, så nu måste jag börja om på den. Idag började dagen med att jag var himla deppig för att min analys försvunnit, sedan, runt halv 10, så fick jag så ont i huvudet så jag vet inte vad. Men ingen hade ngn huvudvärkstablett så hela jag var helt död. Resten av dagen gick ganska bra (förutom huvudvärken som förföljde mig hela dan), jag och eve spelade in våran kampanj som film till so:n. Det gick... bra. Men eftersom jag var så glad med att det gått bra med filmningen så går det inte att ladda in videon i datan... Typisk min otur.

Resumé av dagen: Bajs

xoxo 

Tråkigt

Hellu

Idag på intervjun på globala så gick det väll helt ok. Vi fick inte reda på vad de tyckte så om en, men det kändes ganska bra. Det var 5 andra tjejer som var på samma intervju som jag. Vi fick diskutera massa frågor som tex "det är bra att dela in eleverna i elitklasser".  Då skulle man säga några fördelar och några nackdelar med påståendet. Jag tog inte så mkt plats bland de tjejerna på intervjun eftersom de pratade, pratade och pratade. Men vi får se...

Just nu är farmor och farfar här och de ska vara här tills på fredag... jippi! gud va kul! -.-

Nu måste jag plugga, ha´re!
xoxo

Globala gymnasiet

Hello

Ska om några minuter åka till stan för att gå på intervjun på globala gymnasiet. Är ganska nervös för att jag inte har en aning om vad intervjun ska gå ut på, lr vi ska i grupp diskutera aktuella samhällsfrågor... Men vilka samhällsfrågor?!?!? Jag kommer sitta och improvisera eller inte säga ngt alls... Fan vad jobbigt att inte veta vad vi ska prata om..

Jaja, får skriva hur det gick senare för nu måste jag åka.

So long!
xoxo

Happy, happy, happy

Heeeej!

Fan vad bra humör jag är på just nu. Det måste ha någonting att göra med att jag lyckades för första gången måla en fin bild i bilden. Eller att jag hade en skit mysig eftermiddag med evelino. Vi åkte hem till mig efter skolan för att förbereda en film vi ska göra till skolan, och när vi var klara med lite planering så satt vi vid matsalsbordet och satt och snackade om allt möjligt. Vi satt med lite fika och tända ljus och bara pratade om vad som händer just nu. Det som är så skönt är att vi har samma tankar om allt så det är enkelt att konversera med eve. En riktigt mysig eftermiddag helt enkelt.


Imorrn är det intervju på globala skolan som gäller. Är riktigt nervös faktiskt. Men det kommer förhoppningsvis gå bra. Nu ska jag gå och måla lite. x)



Rolig bild på mig och Käru

xoxo 


Typ världens tråkigaste inlägg

Hello

Idag har det varit en helt vanlig måndag. Finns inte så mkt att säga om dagen faktisk. Men nu måste jag plugga. Så, so long!


Bild på mig och evo från förra veckan med webcamen på datan jag har lånat
xoxo

Summering

Hallå hallå, det här är X 22, jag söker efter dig....

Om ni inte hört låten är ni efter ----^

En liten summering av idag och igår:
Igår var det Nationella Proven i Engelska. Det gick väl ok, men läsförståelsen gick bättre än hörförståelsen. Jag ÄR bättre på att höra och förstå, men eftersom de på bandet inte kunde prata tydlig engelska gick det dåligt för mig. Efter skolan igår gymmade jag och tess, vi var där kanske i en timme och eftersom det var så proppat med folk gav vi upp.
Efter gymningen åkte jag och tess och åt på Lilla Rött i Barkaby, ni vet dem med de gigantiska pizzorna (som jag knappt orkar äta hälften av). Efter vi hade ätit drog vi hem till Tess där vi hade lite partaj, för oss själva.

Imorse jobbade jag. Ganska tråkigt, som vanligt alltså. 

Efter jag jobbat åkte jag in till stan med... *trummvirrvell*... Aqvelina. Det var skit länge sedan vi träffades så vi hade en del att snacka om. Vi hade först tänkt att fika i stan men hamnade i Gamla Stan efter typ en timmes letande efter ett mysigt café. Plus så var alla caféer helt fulla så det fanns inte plats ngn stans.
Efter vi fikat drog vi till Vällingby där vi kollade lite i affärer ohc så, inte länge dock eftersom de typ stängde precis när vi kom. 
Efter det åkte vi båda hem. Och hemma kollade jag på melodifestivalen. Haha, fan vad bra att hondära Malena vann. Hon var riktigt cool plus så tror jag att det kommer gå skit bra för henne i Europa sen...

Imorrn är det spinning som gäller, och nu är det film på schemat.

Me and Aqve in Gamla Stan

xoxo  

Imorrn

IMORRN ÄR DET NATIONELLA PROVEN I ENGELSKA!
Plugga, plugga, plugga.

xoxo

Stina 16 år

Hejsan Svejsan allesammans!

Jag kom för en stund sedan hem från Stinas födelsedags kalas (xp). Hon fyller år idag så hon hade en liten middag med hela gänget från skolan och fyra andra tjejer som jag inte kommer ihåg namnen på. x)
Det var mysigt, men det var lite obekvämt att vi var indelade i två grupper, beroende på vilka man kände. Så gänget från skolan satt på ena sidan av bordet och de andra som kände varann från annat håll satt på andra sidan. Lite vierd men man kunde verkligen inte sociallisera med de där andra brudarna. Men, men vi hade kul ändå.

Gänget från skolan gav Stina en scrapp- book i present. Ni som inte vet vad det är så är det en egengjord bok med massa bilder och fint dekorerade sidor. Boken var skit kul att göra och Stina blev väldigt glad när hon fick den, så det var värt de tre senaste dagars slit. Mycket kul.

Tog tyvär inte mycket bilder ikväll, de jag tog blev bara suddiga. Men jag ska försöka få tag i lite bilder av ngn annan som tog kort, får se om det blir av. x)

Jaja, ska gå och läsa nu så att jag inte är så trött imorrn...

xoxo

Dagen innan torsdag

Hellu

Idag i skolan hade jag på förmiddagen spanska, som var överraskande roligt. Jag, Karro och Nisse var de ända som var där från gänget och vi hade faktiskt kul. Patricio (spanska läraren)sa som vanligt massa ord på svenska som han uttalar fel och det är alltid roligt att höra. Man skrattar lika mycket varje gång. 

På eftermiddagen hade jag en rätt så tråkig so föreläsning om propaganda och reklam... -.-

Efter skolan drog jag och Tess till gymmet och gymmade i ca en timme. Har världens sämsta kondis nu efter sportlovet och jullovet eftersom man käkar så mkt, lr JAG käkar mycket då. 

Sitter och äter på morotskakan jag bakade igår. Fan vad god den blev! Ska lätt göra den fler gånger efter den här.

xoxo  

Big Fish

Kollade precis klart på filmen Big Fish. Det var en helt ok film med en kompliserad historia, så jag kan inte förklara vad den handlade om, man måste se den för att förstå. xp
Men jag rekomenderar att se den en fredagskväll om man vill se på ngn mysig film.
Den ser inte så bra ut när man kollar på trailern, tyckte jag iallafall när jag kollade på trailern innan jag sett filmen. Men ge den en chans. ;)

Kolla in!

Hej

Var inne på en blogg där det är en tjej som ritar otroligt fina bilder. Det är verkligen så att man blir avundsjuk på att man inte själv kan rita så bra. Kolla vetja; http://castlebabe.blogg.se/category/konst-och-annat-kladd.html

Här är en av bilderna hon har målat, på älsklingen Robert Pattinson:

xoxo

Thats what friends are for

Tjenare

Ursäkta rubriken, lyssnar på den låten nu, dt e därför.

Kom för en stund sedan hem från skolan och sitter nu med en skål cheerios och yoghurt här framför datan. Har inget planerat för idag, men ska titta på en film här på datan och läsa lite tror jag. :)

Har jag sagt att jag har börjat läsa om Twilight böckerna? Om inte, så har jag börjat läsa om Twilight böckerna. Just nu ligger jag på trean, läste ettan och tvåan på sportlovet. Jag läser trean, Eclipse, på engelska eftersom de är så mycket bättre på engelska och jag behövde köpa en ny trea för jag hade den på svenska förut, men eve lånade den och jag vet inte riktigt vart den tagit vägen. Så eftersom jag ändå skulle köpa en ny köpte jag den på engelska. I love it, I love it, I love it!

xoxo 


Fortfarande måndag

Hellu

Idag efter skolan drog jag, Anna och Evelino till centrum där vi åt lite på Burger. Efter det drog jag hem och de hem till sig. När jag kom hem läste jag lite, åt, kollade på tv och har suttit framför datan nu i kanske en halv timme. Jag har inget liv, jag vet!
För att inte lägga så stor vikt på senaste meningen så, moving on...

Jag hade tänkt att kolla på en film också, Big Fish, som jag har haft på min data skit länge men det hann jag inte med eftersom datan har varit occuperad nästan hela kvällen... Får se den imorrn...


Jag vill ha sommar nu tack! - Bilden tagen förra sommarn tror jag hemma på tomten

xoxo

Måndag i skolan

Hellu

Sitter just nu i skolan och skriver på den lilla laptopen vi har fått låna av skolan. Det är nåt projekt som microsoft gör och de har valt 23 i våran skola som ska vara med i det projektet. Och jag är en av de utvalda. XD  Vi ska ha dem i två veckor under projektet vi har nu.

Brevid mig sitter snuskan och försöker komma på vad hon ska skriva om. Mitt emot mig ska Henning sitta, men han försvann. Jag vet egentligen inte heller vad jag ska skriva om, jag har valt kameraövervakning (det är so så det ska handla om någon samhällsfråga), men tror att jag ska ändra för att jag inte riktigt brinner för det ämnet. Och det vill jag göra om jag ska skriva om ngt. Menmen, får se...

Have a great day everybody
xoxo

Comviq kontant duvan

Hahaha, älskar den här reklamen, Comviq kontant duvan.




Hahaha, de är så roliga. Är jag den ända som tycker det?
xoxo

Jeans

Hello

Idag var jag en sväng i centrum med evelino. Hon köpte lite målar saker och jah hittade äntligen ett par snygga baagy(????) jeans. Jag köpte också ett randigt block som är bra när man behöver skirva ner olika saker.

Är skit nöjd med jeansen och kommer verkligen använda dem ofta.

Här är mina nya favvo jeans. De ser inte lika bra ut på bilden som de är i verkligheten.

Kl kvart över 5 är det spinning med laget, det kommer kännas skönt att träna igen och försöka bränna fettet jag la på mig på sportlovet. xp
 
xoxo

Lördag

Hello hello

Idag har det inte hänt så mkt. Jag jobbade från 11-1 och det är väl det ända som har hänt idag.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, får se...

xoxo

Promenad torsdag

Hej igen,,

Jag glömde att berätta om promenaden vi gick på igår med skolan. Det var friluftsdag och jag, eve, anna och mailn från gänget gick på det. De andra var på något annat. Det var faktiskt helt ok, lite blött och slaskigt men eftersom vi grillade var det kul.
Lite bilder från det då:


Våran lilla skogsmulle Marie

Här är de 5 skaparna till snöbjörnen vi gjorde. Eve, malin, jag, sofia och kajsa

Här är Anna *Jag vill verkligen inte vara här* Wendelin

En liten rolig bild jag tog på Evelina *The outsider* Andersson

När jag och Eve gick hem till mig efter promenaden så grillade vi marshmallows (???) över våra ljus i tv rummet

Det var en liten sammanfattning av gårdagen.

xoxo


GRATTIS BANANA!!

Hello

Idag har det inte hänt så mycket speciellt. Men en sak som hände idag var att det är 26 stycken i våran skola som ska testa att jobba med små bärbara datorer i två veckor med projektet vi ska börja med på måndag. Det är ngt projekt som någon skola och microsoft gör för att se om man jobbar bättre med en dator med sig hela tiden. Datorerna fick vi idag iallafall. Jag kanske tar i när jag säger fick. Vi får låna dem varje dag i två veckor. Vi ska hämta ut och lämna in dem på dagarna, så vi får inte ta hem dem. Det är synd, för de är så bra. Det är verkligen det senaste inom datorer, tror jag. Iallafall det senaste microsoft visa. Det är riktigt coolt.

I helgen händer inget speciellt, om inte gänget ska ha ngn filmkväll, men jag vet inte.

Förresten, Anna Banana fyller år idag, så gratta henne ni som känner henne! ;)


Grattis Ana Banana

xoxo

Nytt utseende

Så!

Nu har jag ändrat utseendet i bloggen. Jag har än en gång valt att ha blå som färg, eftersom jag både tycker att det är en mycket vacker (xp) färg och att den passade med min header. Bilden jag har som header är en bild jag tog i somras i älskade larsbo (om ni inte visste så är larsbo min släkts landställe uppe i dalarna). 

Vad tycks??
Jag tror att jag ska fixa till den lite mer innan jag är helt nöjd, men det orkar jag inte göra nu.

xoxo 

Onsdag

HELLO

Har inte skrivit på några dagar, men har haft för mycket att göra för att hinna med det helt enkelt. Igår pluggade jag så det bara rykte (lr inte). Jag måste ha något syndrom, lr det kanske kallas tidsoptimist. För alltid när jag ska göra något viktigt  till tex skolan så skjuter jag upp det och tänker att jag kommer hinna. Men i slutändan så sitter jag alltid uppe sent och blir knappt klar med uppgiften som ska vara klar dagen efter. För så hände det nämligen igår. Men jaja, något problem har jag, och det kan de flesta som känner mig intyga.

Imorron så kommer förhoppningsvis Ifrah hit efter många dagars prat att göra något, som aldrig blivit av. Men imorrn tror jag att hon kommer lyckas med att komma hit. Hon ska då lära mig att göra små inbakade flätor som jag har lovat Anna att  göra på henne lite för länge. Vi får se hur det blir. x)

Ska försöka göra om min blogg lite nu, så vi får se hur det blir...

xoxo


Romme

Helloo

Idag har jag som jag sagt tidigare varit i romme. Det blev lyckat även ifall det bara var jag och malin, snö oväder typ hela tiden och att det var blött och kallt. Det hände en del intressanta saker under dagen; det första var att jag skulle lära Malin att åka snowboard, som inte gick bra överhuvudtaget (att jag lärde ut alltså). Det andra var att det vimlade med blattar i backarna så man fick hela tiden höra "ey bree" eller "wiie hur gör man det hära" eller bara massa skrik och asgarv. Det tredje var att Malin tappade sin stav när vi åkte sittlift, så vi fick skynda oss ner för att hämta den. Det fjärde var att det var en "liftare" (sånna som står vid liftarna och hjälper till om det behövs) som stirrade på mig och Malin varje gång vi åkte upp med en sexstolslift där han satt högst upp, det var lite läskigt faktiskt, för han kollade inte bort om man mötte hans blick utan han förtsatte stirra. Lite vierd. Sen hände det inte så mycket mer förutom att det gick skit bra att åka pga att det var riktigt bra backar och att det var lite folk. Kände mig som ett profs när jag susade ner för backarna. xp

   
Jag och Malin i liften


Malin efter att hon hade tappat sin stav

xoxo

Romme imorrn

Nu är det bara att hopp i säng. Ska upp runt 5 imorrn för att vara vid skolan kl 5.30. Inte kul, inte kuul. Men det kommer bli riktigt kul att åka snowboard med min lilla rumpnisse Malin. Hon säger att jag ska lära henne att åka bräda... Lycka till säger jag bara. Det är en sak att åka och en annan att lära ut. Men vi får väll se hur det går. Ska ha med kameran iallafall så att jag kan ta kort på Malin när hon tar sig ner för backarna. Hon kommer ju ha den bästa läraren, så vad kan gå fel?...

xoxo


Ajj

Hello

Jag kanske inte nämde igår att jag ramlade ganska hårt i backen, för det gjorde jag. Som tur var var det den sista dan och de sista åken så jag blev inte så påverkad av det då. Men senare på dagen kände jag att jag hade riktigt ont i mina armar, som jag senare kom på att jag måste ha sträckt båda armarna nrä jag ramlade (låter kanske inte så troligt, men det är den ända anledningen jag kommer på).

Idag har jag fortfarande ont i armarna och har piss ont i huvudet eftersom jag slog i det hårt. Jag hade hjälm som inte hjälpte så mycket, men tänk om jag inte hade haft hjälm. Hur skulle det gått då? eftersom det gör så himla ont nu efteråt när jag hade hjälm på mig.
 
Jaja, orkar inte med något idag pga det, så jag ska ligga hemma och bli bättre tills imorrn då vi ska till romme med skolan. Måste göra svenskan också...


En av nattes alla verk med solglasögonen (?) när vi solade.

xoxo
 


RSS 2.0