Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...

Assåå.. när jag såg denna video på min vän så vet jag inte riktigt vad jag skulle tro... Hon är inte en sån som jag trodde skulle kunna göra en sån här sak.. Att visa så mycket hud... Jag menar.. VFR?! Du kan så mkt bättre! Get a hold of yourself woman!
Try JibJab Sendables® eCards today!
Men sen berättade min kompis att dt inte var på riktigt.. Då blev jag glad. :D
xoxo

That's what you get when you let your heart out

Hellu

Idag har varit en trög dag. Men ändå har den gått skit snabbt. Med trög menar jag med att vi har börjat på ett projekt, som jag faktiskt inte har intresse för överhuvudtaget. Vi ska skapa politiska partier och allt som hör meed dt.. Jag menar.. suuuuck! Me no like it. Min grupp är bra, med ngra undantag... Dt skulle lätta med en person som faktiskt är intresserad av politik. Vilket dt känns som om ingen i min grupp riktigt är. Så vårat parti kommer nog bli ganska flummigt. Men men vad ska vi göra.. dt kommer stå ut iallafall.. Men kan man bli mer irriterad på en person? Jag tror inte dt.. Hoppas verkligen personen som gjort saken jag är irriterad för förstår att dt inte är okej och att han/hon tänker efter innan han/hon säger ngt nästa gång...

Nu ska jag kolla på The Hills= Heidis Bröllop... muy interesante!

Jag är såååååååååå avundsjuk på alla de som ska på paramore ikväll! Vill ocksåååååååå! Dom ska verkligen berätta allt om dt imorrn!!!!! Åh, vill också. -.-

Ignorance

Misery Business

That's what you get

Bästa låtarna med Paramore.
xoxo

Liar, liar pants on fire

Ha! Suck on that bitch! (Ni som sett dagens OTH fattar^^)

Last Night

Hola amigos!

Ayer fue muy divertido. Tror dt va rätt iallafall (=igår var dt mycket roligt). Vi gjorde mkt skojjigt. Som t.ex. spelade Mariokart (?), lagade pizza, åt pizza, kollade på tre filmer och lekte. Somnade typ 6 och vaknade 12. SÅ fick inte riktigt en så lång natts sömn, men what ewwah, är inte så trött nu. Dt som lätt va roligast under hela kvällen var ibörjan när Anna spelade Mariokart... Önskar att jag kan lägga ut videon jag spelade in på henne.. Men har ingen aning hur man gör dt ^^ Dt var lite roligt.. Hon skrek på ALLT och ALLA, ALLA gjorde ngt fel. Så ALLA fick en utskällning, medan hon spelade... Mkt roligt.. ^^

Tog tyvär inga bilder igår, men nicole och Engla gjorde dt, så de bilderna kommer kanske snart.

Ska renskriva mitt reportage snart. Vill bli klar med ngt innan deadline engs skull.. Vore NAJS.. bajs...

MIN DATOR CPAR SIG. HATE IT.

Snart One Three Hill! Yey!
xoxo

Jäkla kinesiska kortfilm

Hola amigos

Igår va en kul fredag. Hade idrott och vi spelade dodgeball, vilket va kul. I slutet körde vi killarna mot tjejerna och gissa vilka som blev mosade... dom! *host* Nej men vi loosade baaaaaaad!

På kvällen gick jag och dem som fick gratisbiljetter på stholm filmfestival på bio. Alltså; Jag, Jossi, Aaron och Jonte. Med hade vi oss Sara och Klara. När vi kom dit var vi alla glada, sen blev vi inte insläppta för att alla inte hade "årskort". Så vi fick köpa två kompis kort. Efter det blev vi än en gång inte insläppta för att de skulle visa "förfilmen" först. Så ingen fick komma in då. Så ofc blev vi VÄLDIGT irriterade.. Lr jag blev framförallt VÄLDIGT irriterad.. Hatade personalen också som lät som värsta psykologerna när de sa "tyväääär så får vi inte släppa iiiiiiin folk uuuuunder fööörfilmen, niiii måste vääänta tills den är klaaar". Så ja.. jag blev lite arg. Så vi fick sitta på golvet och vänta i en halvtimma. Vi hade ganska kul ändå, där på golvet skrattandes. Dt roligaste va när Klara sa till ngra som gick utanför och kollade in: "Ni har inget problem, ni behöver inte sitta och vänta på en jävla förfilm" sa hon  med sin göteborgska .. Hoho, mkt roligt...

Idag blire filmkväll med folk från skolan. Vi blir väldigt många, typ 11 st i mitt lilla *host* hus. Kommer bli mkt mysigt..

Nu ska jag duscha så jag känner mig fräsh till ikväll...
See yah!
P.S. Ta mitt quiz på fejjan ^^
xoxo

GRATTIS

Hola amigos,

Idag har varit en rätt så lugn och ohändelserik dag (men vilka dagar är inte dt liksom). Hade bl.a. spanska som var rätt så okej, förutom att jag typ aldrig kommer kunna använda min spanska... har ju fan guldfiskminne. Kommer inte ihåg ngnting, när vi hade komunikationspass idag så gick dt piss.. Not good, not good...
Men en kul sak som hände idag var efter skolan, i skolan. Vi var ngra som satt kvar och bara satt och pratade, bl.a. om drömmar.. Den som hade de mest konstiga drömmarna var lätt Christian.. han drömmer om att han och hans brosha går runt och dödar folk. INTE NORMALT. Men men iaf, dt var först jag, han och sofie som satt och snackade. Sen kom dt fler och på ngt sett kom vi in på blondinhistorier. Vi kunde ngra, men såklart fick vi ett ryck och gick upp till datorerna för att kolla på fler där. Så där uppe satt vi i typ en halvtimma och skrattade, skrattade och skrattade. Mest åt blondinskämt men också "alla barnen" och norgeskämt. Skti kul.

Måste bara säga att min bok som jag läser nu är skit bra! Läser The Host som var väldgt seg ibörjan men nu är den verkligen bra! Och VÄLDIGT spännande! Vill inte sluta läsa...

Idag fyller min andra kära lilla flicka English år! Tyvär var hon hemma och var sjuk, stackarn! Men vi ska fira dem lite på lördag, så dt blir myspys.

GRATTIS MY LITTLE ENGLISH! <3


Sofisch

Idag fyller min lilla elskling Sofie år! Äntligen 16! Som present fick hon mjöl över sig idag i skolan (dock inte av mig!). Men GRATTIS! ;D

Nu e du en stor flicka Sofie Trofie(uttalat med engelska)!
Våra låtar! <33



uuughhh

Jag hatar spanska och spanska hatar mig... Asså dt e ju ett fint språk och allt men DET GÅR INTE IN I MITT HUVUD! JAg lyckas aldrig lära mig! SPANSKA ÄR FÖRVIRRANDE! Med alla dessa böjningar:  preteritum, futurum, perfekt o jadi jadi jadi... ORKAR INTE! VFR KAN JAG INTE HA EN SPRÅK HJÄRNA? ME HATE IT!

Ville bara säga dt... -.-

OMG han e sååå het!


Matt Lanter in my heart! (fjoooooortis vaaaaaaaarning)

Ännu mer Åååååh!

Tajtisar

Hellu

Idag kände jag mig lite crazy så jag hade på mig tajta byxor.. Kanske fjärde gången på 6 månader lr nåt... Dt låter konstigt men tror att dt e så.. Iallafall.. Dt var INTE trevligt! H.A.T.A.R. verkligen att ha ngt tajt på benen. Man känner sig så naken.. Förstår inte hur man kan ha dt varje dag ^^ Men dt är ju iofs snyggt på ALLA andra förutom mig så jag ska ju egentligen inte säga ngt. För hatar verkligen mina ben.. dom e så långa och spinkiga och äckliga hel enkelt.. äkta chicken legs! me NO like. Det roliga var att, eftersom jag aldrig har på mig dt, så kommenterade ALLA byxorna. Dt första folk sa till mig va: "Hej.. OOOJJ, du har tajta jeans på dig idag!" Vissa sa inte ens hej först. Skummt.. men nu vet jag iallafall, dt där kommer inte upprepas.. på ett bra tag iallafall.

Till lite mer seriösa saker.. Jag har INGEN aning om hur dt kommer gå i skolan för mig. Ligger långt efter i ngra ämnen eftersom jag har glömt att lämna in uppgifter o.s.v. Som t.ex. i spanska. Där hade jag som mål att få G (eftersom jag inte har världens bästa språk hjärna) och när jag kollade på lärarens kommentar idag så stog dt att jag hade AMBER = Inte så troligt att jag når up till dt betyget.. Jag menar, hallåå? SÅ dålig i spanska är jag väl inte. Men jag har ju iofs ganska mycket jag måste lämna in.. så måste verkligen skärpa mig i spanska!

Men men, funtar faktiskt på att lägga mig nu. Känner att jag behöver en lång natts sömn. Ja, ska nog göra dt faktiskt.. NATTI NATTI..

IMORRN KOMMER nya 90210 avsnittet ut! Yey!

Me liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!
xoxo

Efter ett års väntan

OH SWEET MOTHER OF JESUS VA BRA NEW MOON VA!
Kom precis hem efter att ha varit i Kista och sett New Moon... OH MY LORD säger jag bara. Hade verkligen intalat mig själv att inte ha för höga förväntningar på filmen. Men dt behövdes inte säger jag bara. Den levde såååå upp till alla förväntningar jag haft.
Det va ju ett tag sedan jag läste boken, men av det jag kommer ihåg så hade filmen med allt det som va viktigt. Det som jag gillade var att de visade mycket mer känslor. Alltså Bella och Edward. De var inte lika stela som i Twilight. De kysstes mycket mer också, vilket va bra xD Man vill ju att dt ska vara som i böckerna, och då är de ju verkligen, veeeeeerkligen kära. Och dt visades mycket mer nu.
It brakes my heart to say this but.. Edward va inte lika snygg den här gången. Men de hade verkligen inte gjort honom snygg. De hade inte gjort ngn vampyr snygg. De såg helt annorlunda ut. På ett negativs sett, enlige mig. Men OFC va han snygg. Im still on team Edward.
Förstår inte riktigt va ressesenterna tänkte när de skrev dåligt om den. Men de har tydligen inte läst böckerna.
Efter ett års väntan på filmen så vare totaly worth it! Eclipse.. ta inte ett år på dig att komma ut på bio! Snälla! ^^

Oh my loveones..
xoxo


Dagens låt


Paramore- Ignorance

Videos

Han umgås med blogg eliten, beter sig som en fjortis trots att han är 18 (lr jag vet inte egentligen) och är en riktig överklass stockholmare. Men jag måste ge honom kredit för att han driver om dt. Hatar att medge dt men.. gillar killen på sett och vis. Han är sig själv, bryr sig inte om vad folk tycker om honom. Men han verkar ju inte så normal.. men vem är dt?




"Rökning kan leda till en långsam och smärtsam död. Det är till och med smärtsamt." ^^


"Jag e hans bästa vän, paow och jag blir jävligt förbannad. Puss." ^^

Kände bara att jag ville lägga ut dt. Fick lite ryck...
Denna kille slår allt dock! Ännu en av Aarons videor han skickat.
My dear Fez:

xoxo

...

Aarons väns nya "lol":
 LMAOROTFLBTCSTCNDBFOOTWI FOAGWLLBGWTHROOTSAIAKBAYB
- Laughing my ass off rolling on the floor biting the carpet, scaring the cat, nearly dying by falling out of the window in front of a guy who looks like Bill Gates, who then horrified runs out on the street and is accidentally killed by a yellow bulldozer.

Ännu en av Aarons videor


"Women are only good for three things: Cooking, cleaning and vaginas"

Just nu

Hello

Just nu har jag en väldigt intressant konversation med Aaron, Jossi och aarons kompisar på skype... Han vänner är lite speciella.. ^^ No offence! Bl.a har en kille dampat på aaron för att.. ja asså vet inte riktigt vfr faktiskt. Han var arg iallafall. Vi har haft många olika samtalsämnen. Kommer verkligen inte ihåg nu.. dt kommer nog senare.. ^^ Men iallafall.. Mycket intressant.. NU SKA ALLA SKAFFA SKYPE SÅ ATT VI KAN PRATA DÄR! :)

Ska nos snart dra mig till sängs, är piss trött plus att jag ska jobba imorrn. Så jag vill verkligen sova ^^


Här också en mycket vacker bild från min webbcam. Malllan i Brallan och Jaaag.
xoxo


Robsten


Why can't you two just realise that you're in love? Common show the world that we're right! Give us a kiss already!

Nedräkning: 2 dagar kvar!!!!

Hola amigos!

Har precis läst klart tidningarna klick och aftonbladet. Var tvungen att köpa dem eftersom dt var New Moon special ^^ SKA SEEEEEE DEN PÅ SÖNDAAAAAAG! TVÅ DAGAR! YEY! ME LÄNGTING!

Åh vad jag längtar, men man får ju inte ha för höga förhoppningar på den och efter vad man läst i tidningen om den så är den inte så bra.. Men vi får se.. Man kan ju alltid hoppas.

Idag har det varit en rätt så slapp fredag. Gick bara på två och en halv lektion eftersom Jag, Engla, Sara och Jossi hade bestämt en intervju med en scientolog. Vi har en religions uppgift om att skriva om ett samfund (religion) så så skriver vi om scientologin. En väldigt skum religion faktiskt... Men iaf, intervjun var intressant.. Enligt mig pratade hon bullshit, men såklart fanns dt ju saker som hon sa som var logiska. Men scientologi.. INGET FÖR MIG.

Idag vare dags för "resten av skolan" att ta svinsprutan.. Många skröt om att de kände sig bra direkt efter de tagit den.. Men sen kom dt förstår ni.. Typ 1 timme efter började majoriteten må illa... Förstår ju dem, men TVI PÅ ER! Nu äre eran tur ;D Hehe nej ska inte vara elak men.. hoho! 

Idag ska jag vara hemma och fira min kära far. Han fyllde år i tisdags men har varit borta hela veckan i Kina så vi firar honom nu. Vi ska kolla lite film och så, måste plugga också så dt blir en hemma kväll. Imorrn däremot blire utekväll med tjejerna tror jag. FETT KUUUL! Länge sen, miss u guys!

Men men, nu blire mors underbara mat. xD
See yah!

Tillägnar en bild till mina underbart vackra vänner Anna och Malin som lekte med min webbcam i onsdags.. kommer fler bilder från dt ska ni se.. ;D
xoxo

Vad ska jag göra nu tror ni?

plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga

Juste, roligaste idag:
Jag: Men hallå jag bor inte i skåne? Jag bor norr om sthlm inte söder!
*Lite allmänt prat om dt med Engla och Aaron*
Aaron: Jag som trodde att skåne låg uppåt
*gaaaaap skraaaaattt*
Aaron: Men vafan, ligger inte göteborg längst ner?
*ännu mer skratt, jag tar fram en tidning och visar kartan på baksidan. Visar vem som är bäst på geografi genom att lära honom om vart allt ligger, med hjälp från engla ^^*
Jag: nemen lilla du (skratt).. vänta... var ligger danmark aaron?"
*tystnad*
Jag: aaron.. var ligger danmark?
*tystnad*
Jag: seriöst aaron var ligger danmark? uppanför lr nedanför sverige?
*engla håller på att kissa på sig av skratt just nu*
Aaron: JA men dt finns väll ingenting över sverige"
Jag: Braaaa aaron!

Sen så fortsatte dt där med norge, finland och nu är lilla wu en mycket mer allmänbildad liten kines ;D 
Hehe nej men du e såååå söööt lilla arre barre <3

nu ska jag..? va? PLUUUGGGGGAAAAA!
xoxo 

...

Hellu

Idag har varit en ganska jobbig men kort dag i skolan. Har ju varit halvt sjuk så dt var den jobbiga delen. Hade sjukt ont i halsen på förmiddagen, verkligen inte kul, sen på eftermiddagen blev dt bättre. Men då började dock mina 20 minuters perioder med svettningar. Hade både min och aarons halsduk på mig så efter ett tag blev jag riktigt varm.. och då menar jag riktigt varm. Var varm i typ 20 min, sen blev jag kall och fick ont i halsen, så jag satte på mig halsdukarna igen.. 20 min senare blev jag hott hott hott, så tog av mig halsdukarna och so on. Dt höll på ända tills jag gick hem och håller på fortfarande. NOT COOL.

Idag ska jag vara fackelbärare till stockholm filmfestival. ^^ Kom två personer till skolan för ngra dagar sedan och frågade om vi ville vara dt, så ofc ville vi vara dt. Så nu ska jag och ngra fler stå och hålla en fackla ute.. i typ en timme... i kylan... Tur att jag har långkallingar på mig då :D No way att jag skulle stå ute i kylan utan dem..

Nu måste jag dra! see yah!

Pawlina, hade ingen annan bild att lägga ut just nu

see yah!
xoxo

Tempelriddaren

Hellu

Idag var jag hemma från skolan. Vaknade upp och kunde knappt svälja, så jag kände verkligen att jag inte kunde gå till skolan. Mina halsmandlar var lika stora som två äpplen och dt gjorde sjuhelvetes ont också.. Inte kul. Har typ knarkat halstabletter och te idag, så nu känns dt lite bättre. Men dt lurar en alltså. Efter man druckit en kopp te så gör dt inte alls ont i halsen, men typ en timme senare kommer det onda krypande igen. Så man vet inte egentligen. Känner nu att dt kommer igen. Men mamma har köpt bra halstabletter tydligen och hon kommer hem snart så dt är bara att vänta.

Idag har jag sett Arn 1 och 2. Ettan gick på tv imorse sen så kunde jag ju inte inte se tvåan så jag var snabb med att ladda ner den (men nedladdningen tog ju inte 5 minuter om man säger så, mer typ 3 timmar). Har inte velat se filmerna innan, gillar inte svenska filmer. Trodde jag inte skulle gilla den första heller. Men ja, jag såg ju den andra också så man kan ju gissa hur jag tyckte om den. De var faktiskt bra, men jag tycker dt var ett dåligt slut. Ett olyckligt slut. Vill inte förstöra för er som inte sett dem och vill göra dt. Men prinsen dog i slutet om man säger så. Vilket är ett dåligt slut enligt mig.

Ska försöka plugga nu, så see yah! (sorry för dt tråkigt inlägget utan bilder och så, men orkar verkligen inte (a))
xoxo

cooling

Fan vilken cool snubbe alltså. Gjort det helt själv.

Hello

Jag har bara klagat och klagat de senaste dagarna om hur dåligt jag mår.. och nu kommer faktiskt lite mer. AAAAAAAAAAJJJJJJJJJ. Mitt huvud, min nacke (sov på högersidan hela natten så har skit ont i nacke, rygg och axel), haaaals (!!!!!), arm (ännu mer än igår) och har ällmänt ont i hela kroppen + en aning feber.

Det är värst på mornarna, sen på dagen känner man sig bra.. men sen på kvällen kommer det tillbaka igen. Nu känns vaccinet inte värt dt man känner nu, men tänk ifall jag skule få influensan.. tänk hur SJUK jag skulle bli då. Vill inte ens tänka tanken.

Men men, skulle verkligen behöva plugga nu. Men efter jag har skrivit inlägget så ska jag gå och lägga mig.. och soooova. Vill till sängen.. SOOO BAD.

Ja men nu ska jag faktiskt gå och sova.. See yah later

Såhär känner jag mig just nu..

xoxo

Natthumor

Student turken


Ngn som missat orginalet? Skulle faktiskt inte tro dt(hoppas inte dt, isåfall är ni ju liiiiiite efter)

Gud va mkt parodier dt finns på skogsturken. Roligaste är nos studetturken och fjällturken.
xoxo

She's the man

Hellu

Nu börjar dt komma tillbaka igen :/ Dt onda. Har sjukt ont i halsmandlarna, i huvet lite då och då och ont i öronen.. Jag menar, öronen? hur? vfr? wtf? Får se hur jag mår imorrn...

Har precis kollat på två filmer: Natt på museet 2 och She's the man. Första gången jag såg natt på museet 2 men absolut inte första gången för den andra. Natt på museet var faktiskt skit bra, väldigt rolig film där! Och She's the man, mm mm mmmmm! Behöver jag säga mer? Jag menar.. Channing Tatum? Hallå? Typ en av världens hetaste och snyggaste! Men iallafall, filmen äger ju också så jag behöver inte säga ngt mer. Channing.. åh, will u marry me? Seriosly?


Jag menar.. hallå? asså..hallå? finns han på riktigt? jag..? tjejer? behöver jag säga ngt?

Ska nog lägga mig nu. VILL BLI BÄTTRE, tack!
xoxo

Today

Hola

Skrev ett inlägg tidigare idag, som var ganska klart men råkade trycka på ngn knapp så dt försvann.. Så orkade inte skriva ett nytt ^^ Gav upp helt enkelt.

Men ville bara uppdatera lite hur jag mår. För just nu mår jag faktiskt helt okej. Men får se lite senare, för tog 2 ipren "imorse" som kanske gör att jag mår bra nu.. men vi får se helt enkelt. För imorse.. herregud.. ska inte ens börja prata om hur jag mådde då.. Dt var inte bra helt enkelt. Men jag somnade om efter att jag tagit de där iprenen så, tror dt är en väldigt bra medicin. Sova + Ipren.

Iallafall, ikväll ska jag inte göra ngt. Hade planerat med massa från skolan att vi skulle ha filmkväll. Men vill bli helt bra först innan jag gör ngt sånt, även ifall dt inte är så fartfyllt.

Dt som är lite tråkigt är att dt är ganska många från skolan som tog sprutan som mår dåligt idag. Och som framförallt blev sjuka igår. Antar att allas kroppar reagear olika. Jag fick mina biverkningar direkt, och mår inte så dåligt idag. Medan andra mådde bra efter de tagit sprutan, men började må dåligt ngra timmar efter. Tycker verkligen synd om Kim och Payal som inte verkar må bra idag. De mådde inge bra igår iallafall.. Hoppas ni blir bättre!

Mamma åkte precis för att hyra film. Så dt blir en filmkväll ändå, men med la familia. Nice bajs.

Låt som spelas nu: The botten is nådd- Timbuktu

xoxo



"Yeeeeeeaaaah"

Absolut bästa videon som Aaron visade idag ^^

xoxo

Svimning på g

Hellu

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men har varken haft tid lr orkat (ofc pga alla läxor -.-).

Iallafall, det har knappt hänt ngt de senaste dagarna, så jag har inte missat att skriva om ngt speciellt.

Men idag iallafall, då tog jag svinissprutan.. Hatar fredag den 13 alltså, visste att ngt dåligt skulle hända mig idag. JAg hatar verkligen nålar och allt som överhuvudtaget skapar smärta, så OFC var jag riktigt nervös innan jag skulle ta den. Så när jag satt där bara ngra sekunder innan jag skulle ta den fick jag verkligen panik, visade dt inte så mkt utåt, men innuti hade jag verkligen en riktig dålig känsla över dt hela.. Själva sticket gjorde inte så ont, vilket var tur. Men kanske 3 minuter senare kände jag hur jag började må illa, känndes som om jag skulle spy, sen appropå dt började dt svartna för ögonen. Min mentor som var i samma rum märkte dt och ropade snabbt dit sjuksyrran som sa att jag skulle lägga mig ner där jag var. Så jag gjorde dt och låg där i kanske 5 min, fick lite vatten och sådär. Sen mådde jag lite bättre, men syrran sa ändå att jag skulle gå och vila i hennes vilorum. Så gjorde dt. Nu är allt bättre, men har fortfarande ont i huvud och är riktigt öm i hela armen.

3-5% av alla som tar sprutan får sånna här direkta biverkningar, så jag vill verkligen inte skrämma iväg er som inte tagit men ska ta. Dt var bara jag och en till kille som mådde illa efter sprutan, de andra 48 gjorde inte dt... Känner mig väldigt mesig pga dt ^^ men vad ska man göra om man  är en pussy? ;p

Ikväll vill jag verkligen inte göra ett piss. Vill ligga hemma och kolla på ngn film lr så, bara ta dt lugnt helt enkelt. Så kanske bloggar mer ikväll, får se..

xoxo

Wohoo

Holaaaa

Är ÄNTLIGEN klar med miljö och person gestaltningen! Är fan stolt över mig själv. ^^ Fjuuuh, säger jag bara! Nu e dt gjort, då e dt bara att börja med nästa då.. näää skojja, ofta jag skulle börja plugga med ngt nu? Nu ere sängdags för lilla Bullen. Dt e ju en dag imorrn också.

Jag e konstig, tror jag. Sitter och kollar på en video jag och eve spelade in till skolan innan sommarn, och skrattar åt mig själv... Sitter helt seriöst och spolar fram och tillbaka för att kolla på samma klipp om och om igen, bara för att jag tycker dt e så kul.. Är jag normal? Nä, tror inte dt va? Men dt e faktiskt väldigt roligt... ^^ Mobba mig inte!

Nej men nu ska jag göra mig iordning och gå och lägga mig, SKÖÖÖNT! Så bye bye!


Skrev persongestaltning om brittan. Väldigt enkelt eftersom man vet så mkt om henne, pga alla tidningar och så. Men gillar faktiskt henne, och har alltid gjort så man kunde ju lite annat än från tidningarna ^^

xoxo


"Vad fan håller du på med?"

Kom på ännu en rolig sak som hände mig, detta för ngra veckor sen.

Jag sitter i köket och äter min Ben and Jerry's glass när mamma kommer in:
"Kan jag få smaka på din glass och se om den är så god som du säger att den är?" *Hon går och hämtar en sked utan att ha fått ngt svar* 
"Ja, dt kan du väl" säger jag
"Tack" *Hon tar en bit glass(lr hur man säger), för skeden mot munnen, börjar blåsa på glassen, som om den var varm. Jag ser vad hon gör, så jag bara sitter och stirrar på henne med ett leende på läpparna. Hon märker vad hon håller på med, kollar på mig, sen börjar asgarva.*
"Haha, vad var det där då? Var det för varmt?" *Jag bara skrattar åt henne*
"Säg inte dt här till pappa!" säger hon och så sitter vi och typ skrattar i 10 min åt henne.

xoxo

Damn shes a sexy bitch..

Hello everybaady

Sitter här med en kopp te och myser lite..(gay jag vet).. Ska egentligen plugga, men ja jag vet inte riktigt.. är inte plugghumör(är man någonsin dt).. jag har iofs börjat lite på en uppgift.. men jag får fortsätta imorrn.. Fan va dålig jag har börjat bli på att plugga, har aldrig orken liksom. Tror iofs inte att jag e den enda, så ni förstår nog vad jag menar.. ^^

Idag började jag 12.20 och slutade 15.. Sweet! Två lektioner, sen slut. Najs bajs.. Efter skolan drog jag, Engla, Aaron och halo till stan och först hämtade ut biljetter till englas mamma, sen mötte vi upp lite fler folk från skolan. Efter det gick alla och åt på donken eftersom ingen hade ätit lunch, så vi höll på att dö av hunger. Nej men seriöst, höll nästan på att svimma av att jag var så hungrig. Så donken var det självklara valet. Efter det gick vi runt lite, sen mötte jag upp eve. Vi gick först och åt ännu en gång på la donken (hon åt mat och jag glass), sen gick vi till gina. Lämnade tillbaka min gråa tjocktröja som jag köpte för ngn vecka sedan (ändrade min åsikt om den, den va inte så snygg längre^^), sen så köpte jag två vanliga långa linnen. Ett vitt och ett blått.


Fick tillbaka mitt älskade smink idag, är lycklig ^^ (nej jag kan inte vara seriös på bilderna jag tar)

Ska nog snart dra mig till sängs, känner mig lite pömsig ^^ Ska kanske kolla på ett avsnitt på mitt älskade 90210, men efter dt direkt till sängs.

See yah!
xoxo

"Eeehh..."

Haha, Måste bara berätta en sak som hände imorse som jag kom att tänka på precis.

Typ precis innan vi skulle åka så låg jag och natte i hennes säng och kollade på tv/natte satt vid datan/ jag höll på med hennes mobil. Helt plötsligt hade jag en blöt droppe på handen, typ en spott droppe. Både jag och natte ba: "eeeeeh.." *kollar på varann*
"huur...?" *kollar upp i taket*
"dt kan ju inte vara hål i taket?" *natte börjar skratta*
"eeeuw, spottade du på dig själv?"
*jag kollar upp i taket igen, riktigt förvirrad*
"huur? wtf?" *kollar på natte, kolar på spottdroppen, kollar runt, kollar upp i taket, börjar skratta*
"eeuuw, jag går och tvättar av mig dt här nu" *skratt*...

Dt var lite speciellt. Jag har seriöst INGEN aning om hur den kom dit, dt var skit skummt. För dt var tyst när dt hände också, varken jag lr natte pratade... skummt helt enkelt..

JUSTE! I'M SAVED! MITT SMINK ÄR FUNNET! Fjuuh! säger jag! Jag som tänkte åka och köpa nytt idag, men de hade hittat min sminkväska. Åh herregud vad braaaaaa! ^^



Fick en idé att flytta om i rummet vid lunch, så jag flyttade om i rummet efter lunch. Sängen och allt runt den flyttades..
Jaja, nu ska jag kolla klart på nåt EMA program och efter dt plugga.. See yah!
xoxo

Buuhuuuu

Tjatja (?!)

Är hemma hos natte och co. nu. Natte sitter och kollar på tv medan jag sitter här vid datan. Vi har ätit, pratat sittande och pratat medans vi gick med hunden.

Juste glömde berätta. Mitt smink är försvunnet. ALLT mitt smink är försvunnet. Sa jag att ALLT jag använder är borta? ALLT! Började seriöst gråta när sminkväskan inte låg i min väska. Misstänker att den antingen ramlade ut ur väskan lr helt enkelt att ngn har snott den.. För tror inte jag stängde väskan när jag la in den i den där lilla jävla garderoben igår. Fan va dåligt. Gud va deppad jag va efter dt alltså, när jag satt i bilen hit så bara jag satt och tänkte på massa, massa dåligt. Var typ tyst hela de 45 minuterna dt tar hit. Kände mig väldigt emo. Skulle fan hellre, som jag skrev på fecabook, gå runt med bajs i håret. Men men, Nu är jag på bättre humör, fått lite bättre tankar om att jag får nytt smink (mamma tyckte så synd om mig att hon kommer hjälpa mig med att köpa nytt). Men det är ändå sorgligt. Men jag började också tänka på att om sminkväskan åkte ur väskan så kanske ngt annat också gjorde dt.. Får se imorrn. Orkar inte med allt dt där nu..

Nu ska jag vara lite social. Så vi hörs imorrn, lr senare ikväll.. kanske..
See yah
xoxo

Fiasko

Det ordet beskriver gårdagskvällen.. Dt slutade riktigt illa faktiskt.. Var ju som sagt på halloween festen elevrådet hade fixat.. Det var en riktigt dålig idé att man fick ta med sig 3 kompisar, elller att man fick ta med sig kompisar överhuvud taget. VERKLIGEN en dålig idé... Bord togs sönder, dörrar togs sönder, folk smugglade in sprit även när man inte fick ta med sig dt in (vilket ingen visste iofs, alltså att man inte fick dricka..) osv osv. Verkligen ett fiasko.. För alltså.. om dt bara var IKGare som fick komma och allt dt där skulle hända så skulle man ju ändå veta att dt var ngn inom skolan som gjort alla sakerna. Men dt var tydligen kompisar till en kille i tvåan som hade gjort sönder en dörr..lr vad dt var. Sen vare tydligen folk som hade tagit med sig dricka in och suttit och druckit dt på toaletten.. jag menar.. hallå? Smart? Nej.. Tillslut fick ägaren och elevrådet nog så de sa att alla skulle gå hem. Efter det blev det kaaaaaaaos.. Då skulle de 200 (lr nåt) som var där ha tillbaka sina jackor och väskor som var i en liten garderob.. åh herregud säger jag bara.. Jag kanske var där i 3 timmar, 2 timmar stog vi och väntade på våra saker.. åh herregud.. ALLA var arga och irriterade, så ALLA skrek på ALLA.. åh herregud..
Tycker verkligen synd om elevrådet som har kämpat så himla länge med festen, så blev det total fiasko..

Är bara tvungen att lägga in låten de började sjunga på i bussen från festen till brommaplan. En klockren låt att börja sjunga efter en sånhär sak..



Nu ska jag duscha, sen bar dt av till magnussons och min pluttis natte.
xoxo

A whole new world..

Hellu

Har jag nämt att det är halloween fest imorrn? Kanske inte, men det äre iallfall. Ordnat av personer från skolan. Så Dt är alltså en fest för hela skolan.. ^^ Plus så får man ta med sig tre kompisar var.. så dt blir nog rätt så många.. hoppas dt blir kul! Eve, Stina och Tess följer med från min sida.. de var först i kvarn..  Sorry alla andra! ^^ Nej men dt ska nog bli kul.. Såklart måste man klä ut sig.. Jag ska vara Indian 8-D Dt var fan sista utvägen, har hållt på i flera veckor med att tänka vad jag ska vara.. Men har inte hittat ngt, så dt får bli indian.

Nu ska jag OFC plugga.. när pluggar jag inte? Dagens plugg: Svenska.

Idag äre EMA! :D

xoxo
 

River flows in you

Hej

Okej, nu äre så att jag är bajshungrig. Håller på att dö!!!!!
(jag vet, intresseklubben antecknar, men ville bara säga dt)

Just nu försöker jag plugga lite smått sådär.. Men jag vet att jag inte kan jobba om jag är hungrig. Så jag vänta hellre tills efter maten. Dagens plugg blir: Engelska. Me no like it. Istället sitter jag och lyssnar på River flows in you. En låt min kära vän Sofie älskar. Det finns två personer som kan spela den i min skola. Och varje gång de gör de, blir folk som förtrollade.. de står helt stilla och bara lyssnar.. Verkligen vackert! VILL OCKSÅ KUNNA SPELA! ^^ Är tyvär för okordinerad för dt...


Nu luktar det mat! See yah!
xoxo

Plugga, plugga, plugga, plugga...

Sorry, hinner eller orkar inte skriva inlägg idag.. Får bli imorrn..

xoxo

Jag gillar INTE spanska...

AND THATS A FACT!


Orkaaaa

Hellu

Orkar verkligen inte skriva ett långt inlägg nu.. MEn dagen har varit bra.. ALLA var typ lite sega och trötta efter lovet, så inget riktigt speciellt hände idag.. Men efter skolan mötte jag upp eve och vi åkte hem till mig för aaaaaaatt.. dammdadaaam... färga våra hår. Jag färgade ****.. Ville ha dt som en lite överraskning tills imorrn ^^och eve färgade en skit fin brun nyans.. Lyckat blev dt iallafall..

Nu står det mellan att kolla på 90210 eller plugga... tror dt blir att kolla på 90210 faktiskt ^^ Får plugga lite medans jag kollar.. Hihi..

herrå!
xoxo

Damn she's a sexy bitch..

Heeeeej

La precis ut alla bilder från i fredags på fejjan.. Bilden på Pawel i klänning och smink fick konstigt nog mest kommentarer.. Förvånande? Är bara glad att han lät mig lägga ut dem, han är inte rätt för att visa sitt rätta jag iallafall.. Hehe, nej men att han ens gick med på att bli sminkad visar att han är en riktig man som inte rätt för att bli utskrattad.. eller? ^^


Konstigt att den fick mest kommentarer? ^^

Slänger in en bild på moi och Pawlina.. Tyckte dt var rätt så coolt med lila läppstift.. ^^ Lr vad tycker ni??

P.S. (BLUNDA ALLA KILLAR NU) Känner att lingonveckan är på gång, har ont i la boobs.. Asså verkligen ONT.. Ni vet hur jag känner mig, visst flickor? ^^ Ha liiite sympati för mig ^^

xoxo

Mj

Hola amigos y amigas

Igår blev inte så dålig trotts allt.. Eve kom runt halv 12, hon hade varit på en fest som tydligen inte varit rolig. Så hon kom till mig.. och åt upp all min mat... hehe nej dåå, men hon åt upp allt chips OCH drack upp min fanta (med hjälp från mig då^^).. Vi kollade på He's not that into you, Igeeen. Den är sååååå bra! Sen runt 3 skulle hon gå, för hon skulle sova hos en annan kompis (hon hade alla sina grejer där). Så jag följde henne till station, hon gick till kompisen... men hon hade somnat(!?!?!) så eve fick komma tillbaka till mig igen..

JUSTE! Jag berättade aldrig att jag var och såg på This is it. Ni vet Michael Jacksons konsert film.. Den var faktiskt riktigt bra.. Men man fick värsta dåliga känslan efteråt, för dt var så himla mäktigt bara på repitionerna.. tänk hur dt skulle vara på konserterna... VFR DOG DU MJ?!?!? It breakes my heart to know that he's dead. Fan va han skulle bli populär igen om han skulle göra de där 50 konserterna lr vad dt var.. Rekomenderar er att se den.. men man kan ju också vänta tills den kommer ut på dvd i typ december, för det är inte suuuuuuuper viktigt att se den på bio, men man fick ju såklart en häftigare känsla då..

Looove youuuu!
Iallafall, nu måste jag plugga!!! So don't distract me!

xoxo

RSS 2.0