Just nu

Okej nu äre så att jag har skit tråkigt.. Ja jag veet, jag har bara mig själv att skylla på att jag har tråkigt.MEn jag orkar inte åka ngnstans och nu när jag äntligen har huset för mig själv.. ja då vill ingen komma hit... Niiiice..

Just nu håller min mogna bror och hans kompisar på att busringa på dörren.. SKIIIT kul.. Ni vet att man plingar på och springer och gömmer sig, plingar på och springer och gömmer mig osv..

Okej, nu gav jag dem godis.. men de fortsätter.. KUUUUUL...
 
Nej men, nu ska jag fortsätta kolla på Madagaskar 2 och äta MITT godis..
Mmmm, lakritsfiskar!
Mmmm, my love..
Mmmm, faantaaa
Hörs senare!
xoxo

Hos sara

Hellu

Sitter här i Saras lokal nu. Vi har hunnit kolla film, spelat spel(jag var inte med dock), sminkat Pawel (bilder kommer ;D) och allmänt flummat runt. Just nu är jag riktigt trött, eftereffekten från Redbull ^^ Så vi funderar på att kolla film = då somnar man ^^. Pawel har också skrämt livet ur oss.. Han gick ut i den lääääskiga korridoren utanför lokalen och typ låtsades bli mördad.. INTE KUL! Så efter det är typ alla rädda för att gå ut till toan (som ligger ute i korridoren)...

Imorrn ska jag jobba.. KUUL.. verkligen... så jag måste gå upp halv 11 = om 8 timmar.. Måste snart gå och lägga mig.. behöver ju min skönhetssömn vettni ;D

Nej men nu ska ta över min "säng" för natten, tvätta av mig sminket och SOOOMNAAA!!

Så natti natti
xoxo

Natt humor


rubrik

Hellu alla glada!

Idag har jag fanimig inte gjort ett skit. Faktiskt skönt.. Som farfar sa; dt är nu man vilar upp inför helgen. Väldigt sant.. Egentligen så har jag inte bokat upp ngt sååå fartfyllt. Men imorrn så blire en kväll i Saras lokal igen. Kuuuul! Det blir väl antagligen som förra gången, men nu ska vi tydligen kolla på skräckisar... JAG kommer inte kolla skräckisar, thats one thing thats shore! or someting... Nej men seriöst, om de ska kolla på skräckfilmer så kommer jag spela spel.. lr nåt..

Imorrn ska jag och Engla också kolla på This is it. Trodde verkligen inte att man skulle kunna hitta biljetter till den, men om man går på den kl 3, så gör man.. ^^ Så eftersom jag fick en biobiljett av moster i födelsedags present, så ska jag använda den nu. Najs säger jag bara! Vi ska äta lite och kolla i affärer också, så kameran följer med.. Ska försöka att ladda upp bilderna direkt som jag tar den här gången, so be prepared!

Me love Michael

Nej nu ska jag antagligen poppa lite poppcorn och sätta på en film, lr bara gå och lägga mig ^^
xoxo

Bilderna från senaste veckan

Fredag förra veckan:

Mallan i Brallan i en väldigt mysig mössa i HM liljeholmen,

Myskvällen i Saras lokal

Söta Sofie

Pawoo

Tror från i tisdags efter vi "firat" Aaron:

Engla provade massa typ 15cm:s skor på feetfirst:


, ,  .
Den sista skon nådde hon inte ens ner till marken, så när hon skulle gå såg hon lite rolig ut..^^

Efteråt när jag mötte upp Eve och Anna:

Vi gick runt i stan och gamla stan

I onsdags när vi skulle säga hejdå till Erik:

Bananen på BK

Karro

English

"The king".. Ha!

Wuhu

Sofie försöker gömma sig.. går inte så bra, huh?

Wuuu

Där kännde han sig riktigt cool

Hugabuga

Han kom.. och han gick..

Nu orkar jag inte lägga ut mer kort ^^
Får bli bättre på att lägga ut bilderna direkt..

xoxo



fuck, fuckedi fuck fuck

Heeej

Okej, ångest. -.- Fick precis skolfotona... Usch säger jag bara! Eller okej, sååååå hemska var de väl inte. Det kunde ha varit värre, men det kunde varit såååå mkt bättre. Men nu kanske man lär sig lite mer namn, nu när man har katalogen. Så dags att börja öva?

Har precis laddat in alla bilder från den senaste veckan.. de kommer i nästa inlägg.. orkar inte lägga ut dem nu.. ^^

xoxo

Late night wonders..

Sometimes i hate being me. I get too emotionally involved in everything. Which leeds to me always getting hurt. I'm getting reeeeally tired of it.. Why does everything have to be so complicated? Why can't everything just turn out the way I want it to do? Why can't the guy u like, like u back? Why do I get so fucking sad when someting I know will happen, happen? Why can't I just let it go? It's over and I know it. Let it go for crist sake.. It wont be the same as before. It will never happen again. WHY is it so hard to let go? Why? Why? Why?

Sorry for the confusing text, but that's stuff that I think of all. the. time. Really don't know how to let all things go.. But I will learn right? Sometime I will know how to deal with everything...right?

Vet inte riktigt vart jag vill komma med denna text.. Var bara tvungen att skriva av mig lite..
Förlåt för de många grammatik och stavfel också.. orkar inte tänka på dem just nu..

Ska sova nu iallafall..
God natt
xoxo


So the lion fell in love with the lamb..

Heej

Igår var fan en väldigt lyckad kväll.

Dagen började inte så bra dock. Fick stå och vänta på folk i 50 min.. SJÄLV. Hade bestämt med Engla, Aaron och Pawel att vi skulle ses kl 1 i stan men ingen av dem kom, av olika anledningar, så jag fick vänta i 50 min. Sen kom Sofie och räddade mig. Thank god for that! Sen runt 2 började folk droppa in till centralen. När den var runt halv 3 och huvudpersonen, Erik, inte hade kommit så fick vi nog. Så vi gick och åt på BK. Kanske en och en halv timme senare kom Erik.. bra på att passa tiden den där killen.. Då gick vi och gjorde typ ingenting, sen sa vi hejdå till honom och sen gick han... Undra hur lång tid dt tar innan man ser den killen igen...
Efter det gick vi och åt igen. Denna gång på donken. Men nu vare bara efterrätt. ^^ Där hittade folket ballonger... Ja, hur ska jag beskriva det.. det blev kaos. Finns video dokumenterat på fejjan. Så kolla där.

Efter stan drog jag hem, åt igen, sedan bar det av till Stuvsta. Med tess, ofc. Faktiskt en väääääldigt rolig och lyckad kväll. Nästan bara folk man kände från innan. Så det var skönt. Träffade många man inte sett på ett tag. En var t.ex. Johannes, fan va kul att träffa honom igen. ^^ Han saknat den galna filuren. Sen var dt ngra man kunnat vara utan, men hela kvällen kompenserade dt. Sammanfattningen var alltså en VÄLDIGT lyckad kväll..

Jag må vara en tönt som lägger ut denna video, men höll fan på att börja gråta när jag läste alla citat, plus den där jäkla musiken.. Den fick mig att vilja läsa böckerna igen...

Åååååh..

xoxo

Mina bäään!

Helluuu

Sitter hemma nu med datan i knät framför tvn och med döda fötter. Har gått runt fan hela dan. Från kl 2 till halv 10. Okej då.. jag kanske inte GICK hela den tiden, men stannade ngra gånger då och då..^^
Träffade först Engla, Sara, Aaron, Filip och Pawel (och många fler från skolan, men de hälsade vi på bara). Fick ett sms igår att jag skulle åka in till stan till 2, så dt gjorde jag. Och då vare tänkt att vi skulle fira Aaron som fyller år idag. GRATTIS TILL DIG, igen.. ^^ Så vi gick och åt och efter det gjorde vi typ ingenting.. bara gick runt i olika affärer och vid hötorget i typ 3 timmar.
Efter det ringde jag eve, och eftersom hon var i stan gick jag och träffade henne och anna (som hon var med då). Vi satt i donken ett tag, sen drog vi och ja.. kommer inte ens ihåg.. ^^ Vi gick, och gick, och gick..

Hehe, juste.. Berättade ju om att dt var ngn som hade busring under natten till igår.. Det var eve och hennes kompisar -.- De hade spelat upp ngt från ett klipp, så inte undra på vfr jag kom ihåg det som att det var en kille som ringde. De hade haft skit kul, på min bekostnad.. nej då men alltid kul att underhålla folk, visst?


GRATTIS WU LING CHANG! Känd som Aaron Chang. xo) 

xoxo

"Men tess du borde sagt till om du ville ha någonting"

Tjabba!

(Bara anna och tess som förstår rubriken)
Kom för typ 20 min hem ifrån gula dagiset. Orkade inte vara där längre, dt var kallt, blött och jag var skit trött. Sen så vare lite dött.. (fick till ett litet rim där ^^). Men det var väl helt okej ändå, bättre än att sitta hemma iallafall. Vi var väl runt 9 när vi var som flest. Stuvsta folk var där också.. min lilla Pride Patrik och den ännu mindre Anden (ironi).

Nu ska jag kolla klart på Jackass, sen gå och lägga mig.
xoxo


Gamla goda..

Hellu

Ska snart dra ner till gamla goda gula dagiset. Henning och ngra till är där med vattenpipa. Kul, har inte träffat dem på ett bra tag. Så det kommer bli mysigt..

See yah!
xoxo

Yeeey..

Halloj

Shit vad man märker att hösten är här nu. ALLA träd och då menar jag ALLA (förutom barrträden såklart) träd är antingen gula, oranga eller röda. Och vädret, herregud, vill inte ens gå in på det konstanta regn i luften som förstör så mkt av ens dag när man går ut (hååret, hatar mitt hår.. -.-). Men man får glädja sig åt att jul och snön snart är här... 

Btw. Inatt hände ngt som jag inte är så van med. Ngn ringde med dolt nummer och drev, alltså busringde. Kommer inte ihåg så mkt av dt eftersom jag typ halvsov när jag svarade. För dt var runt typ 4 lr nåt sånt, om jag minns rätt. Och då är man inte vaken om man inte är på fest lr hos nån. Jag kan ju inte precis säga att jag är irriterad lr arg på dt, men skulle bara vilja veta vem dt var. Men men, kommer ju inte ihåg så mkt för jag typ hörde inget heller. Så dt var väl antagligen på högtalare. Meeeeen, inget att haka upp sig på. ^^ Kul föresten! Verkligen, ;)

Nej men nu ska jag gå och äta lite lunch/frukost.
See yah!
xoxo

HÖSTLOV

Hellu

Kom precis hem från min morbror där vi har haft en liten födelsedagsmiddag för mig, morfar och morbror. Mysigt. Men var så himla trött, så jag var inte rolig att ha med o göra. Det är en sak som är säker.

Igår då. Då hände det grejer, det ska jag säga er. Nej då, men det var en mysig kväll. Det började med att jag, som sagt i förra inlägget, åkte till Bandhagen och Saras lokal. Där var Sara (ofc), Engla, Aaron, Filip, Sofie, Josefin, Pawel, Cassie och Saras pojvän Fredrik. Direkt beställde vi pizza (mkt gott!) för alla var så himla hungriga. Efter det typ flummade vi runt massa, sen kollade vi på Gladiator. Har inte sett hela, så tyckte dt var bra att vi såg den. Skit bra film, med mkt snyggingar. Efter filmen gjorde vi typ inget mer. Typ bara lyssnade på musik, masserade varann, flummade runt osv.
Runt halv 1 övertalade en viss tess mig att åka till henne i stuvsta. Hon var på andens födelsedagskalas som var inomhus för en gångs skull ( vi brukar alltid vara i hans växthus ). Väldigt mysigt, speciellt för vissa.. nämner inga namn.. Men det var kul. 

Somnade inte förrän kanske 7 och vakna 1 så jag är liiiiite trött nu. Ska nog lägga mig om inte så lång tid. HAVE TO SLEEP! Så vi hörs imorrn.


Kim, Erik och Aaron.
JUSTE! Kan alla IKGare som läser min blogg sprida det att vi ska träffas på centralen kl 2 på tisdag för att säga hejdå till mr Plotkin. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det beror på vädret. Alla förslag uppskattas.

xoxo

Baaaack

Hallooo

Sorry för den sjuuuuuuukt dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Men jag har verkligen haft för mkt att göra. Suttit och pluggat varenda jä**la kväll. Men nu äre HÖSTLOV! FAAAAAN VA SKÖÖÖNT! Kommer parta heeela fucking lovet... Hehe, nejdå. Kommer ta dt lught.. host..

Det enda jag har planerat är på tisdag. Då ska jag och ngra från skolan åka till antagligen gärdet och typ spela fotboll och säga hejdå till Erik som åker tillbaka till USA på onsdag.. En kort vistelse här, men dt var kul så länge dt varade.. Får vi hoppas.

Snart ska jag börja göra mig iordning för att åka till Sara i bandhagen. Där ska vi vara i lokalen hennes förening har och typ kolla film. Vet inte riktigt om jag drar vidare senare, men vi får se...

Nu när jag har tid ska jag försöka uppdatera så mkt som möjligt. Promise!

Haré!
xoxo


God night, sleep tight..

Hola

Nu blire sängdags.. Filmen är slut och en viss person har pratat klart med sin lover ^^ Tror ni fattar ;D

Natti natti!

Me and English
xoxo


Follow me, everything is alright..

Hellu

Sitter här med Sofie i mitt rum och kollar på Humor från TV4. Hon ska sova här ikväll pga.. ja, vet inte riktigt..^^

Idag har varit en rätt så soft dag. Vi har bara haft tre lektioner; Svenska, Matte och Engelska. Efter skolan drog vi till tanto eftersom ngra papass skulle bada: Engla (ofc!), Pawel (ofc!) och rookien Filip. Till er: Dt är VINTER.. LÄGG NER NU.. ;p Det var iiiiiiiiis kallt i vattnet.. Förstår mig inte på er.. xp

Nu ska vi ju egentligen plugga spanska.. Vi får se hur dt går.. ^^

Min och Sofies konversation idag:

Jag: Bak eller fram?
Sofie: Bakifrån, det är bäst..
Jag: Okej, då tar vi det bakifrån.
Sofie: Haha, ja..
Jag: Det är skönast va?.. Bakifrån..

Vi skulle bestämma om vi skulle sitta bak eller fram i tåget...^^

Hörs kanske senare då.. ;p

xoxo

Follow me, everything is alright..

Hellu

Sitter här med Sofie i mitt rum och kollar på Humor från TV4. Hon ska sova här ikväll pga.. ja, vet inte riktigt..^^

Idag har varit en rätt så soft dag. Vi har bara haft tre lektioner; Svenska, Matte och Engelska. Efter skolan drog vi till tanto eftersom ngra papass skulle bada: Engla (ofc!), Pawel (ofc!) och rookien Filip. Till er: Dt är VINTER.. LÄGG NER NU.. ;p Det var iiiiiiiiis kallt i vattnet.. Förstår mig inte på er.. xp

Nu ska vi ju egentligen plugga spanska.. Vi får se hur dt går.. ^^

Min och Sofies konversation idag:

Jag: Bak eller fram?
Sofie: Bakifrån, det är bäst..
Jag: Okej, då tar vi det bakifrån.
Sofie: Haha, ja..
Jag: Det är skönast va?.. Bakifrån..

Vi skulle bestämma om vi skulle sitta bak eller fram i tåget...^^

Hörs kanske senare då.. ;p

xoxo

Pictures

Hola!

Tänkte bara lägga ut lite bilder från idag och fredags. ;)

Från i fredags:

Engla och Sara när de sjunger SingStar

Kimbeling med kameran i högsta hugg

Me and English

Hade typ inga fler bilder från i fredags. Iallafall inga uppladdningsbara. ^^

Från idag:

Mamma och Syster hade fixat mysigt med tårta, tända ljus och annat gott.


Fick lite smått och gott:
- 1500 kr
- Tillstånd för Piercing
- The Host
- Väska
- Kofta
- "Halsduk", ni vet en sån här "fejkkrage" som sitter ihop i ändarna.. Inte så bra förklaring kanske, men ni fattar
- Hårsprej
- Nagellack
- Puderborste
- Maskara
- Örhängen
- Strumbyxor
- Två neccesärer
- Tidning
- Små gummitofsar, så att jag kan göra inbakade flätor på folk ^^
- Humor från TV4

- OCH en Chicago Black Hawks tjocktröja som far köpte i dalarna.

Nu blire att åka och schoppa för de pengar jag fått. OCH ta hål i naveln.. spännande.. ^^

xoxo

18/10-09

Hellu alla glada!

Idag har varit en bra och lugn födelsedag. Har inte gjort ett skit. En riktig slappdag. Men jag har ju gjort saker som hör till en födelsedag: Blivit väckt (rätt så) tidigt, öppnat presenter, fått tårta och massor med grattulationer. Har också sett filmen Dumpa honom (He's just not into you). Fan vilken bra film! Älskar faktiskt sånna typiska tjejfilmer. Man blir så lycklig av dem. ^^ På eves blogg har hon skrivit en resension av filmen, som är en bra "sammanfattning" av filmen. Läs den.. Då kommer ni vilja se filmen.

Fick lite smått och gott presenter imorse. Så som kläder, skönhetsprodukter, pengar och pengar/tillstånd till piercing i naveln. Sen, senare ikväll, när bror och far kommit hem från hockeyturneringen så ska vi fira lite mer och då blire mer presenter, yey!

Nu blire att fortsätta kolla på the best One Tree Hill. Så hörs vi nog senare om vad jag får mer ikväll. 

Herrå!
xoxo 

Happy birthday to me..

Nu är jag 16 år då. Inte dåligt. ^^ Nu äre bara två år kvar tills jag blir 18. Thats the big goal now. xD

Ska snart sova, men måste bara facebooka mig lite mer. Seeen sova, vakna, få presenter och ha en perfekt födelsedag.

Tha sexton års brud^^

xoxo

waaaw

Halloj

Idag har varit en rätt så lugn lördag. Kl 12 åkte alla tjejor hem inklusive jag som åkte till jobbet. Jobbet gick bra, lite långtråkigt bara. Plus så var jag så himla trött, gick typ och gäspade hela tiden. Sen när jag kom hem satte jag mig vid datan och typ 10 senare somnade jag. Är fortfarande helt slut, så kommer inte göra ngt ikväll. Ska iallafall kolla på en film som heter Wild Hogs som jag bara har sett typ halva. Så måste se hela.

Imorrn fyller lilla jag år. Vet inte riktigt hur födelsedagen ska firas, men kommer nog träffa lite släkt, sen så får vi se.

Nu ska jag gå ner till mami och syster och se vad de håller på med.

See yah!
xoxo

"WHAAAT??"... "HI. Hihihi"

Hellu

Nu sitter jag, engla, sara och kim i dator rummet och har precis kollat på en och en halv film. Eller vi har ju gjort massa annat, men det senaste vi gjorde var att kolla film. Annat under kvällen har vi sjungit sing star, flummat runt och ätit mammas himmelska mat. Vi kollade på Ladder 49 som jag har skrivit om förut tror jag. Det är en film med bl.a. John Travolta och Joaquin Phoenix. Skit bra iallafall! Sen kollade vi på delar av Fantasia. ÄLSKAR DEN FILMEN! Fan va rolig/söt/bra, ALLT. Man blir lycklig bara av att se den. ^^

Idag var det en låååååång skoldag. Började halv 9 och slutade typ kvart över 4. För vi var nämligen på en "filmfestival" där vi såg på en dokumentär en snubbe gjort om männskliga rättigheter. Faktiskt väldigt intressant/bra film, men snacket efteråt de hade med han som gjort den var ju bara onödigt. Typ ALLA där höll seriöst på att somna.

Iallafall, snart ska vi nog sova.. Jag jobbar ju imorrn. -.- Så vi måste upp typ 10... BUHU..

Måste bara lägga upp en video millan visade i skolan idag. Har sett den kanske minst fem gånger efter, bara för att den är så jääääävla rolig! ^^


Hahaha, fan va kul. ^^

Hörs imorrn!
xoxo

NL, dt står för Norrland va?

Haha, var bara tvungen att använda samma rubrik som engla ^^ Roligaste kommentaren idag, sagd av Sara... (dock inte seriöst)

Heej, förresten..

Idag har varit en rätt så bra dag i skolan. Inte så jobbiga lektioner, så man har överleft. Men dock börjar man känna att det är höst och snart vinter. Man är sååååååå trött heeeeela dagarna. Speciellt på mornarna, när man ska gå upp.. UCSH säger jag bara. Man plågas varje morgon, VILL VERKLIGEN INTE gå upp ur varma och sköna sängen. Men är trött konstant nu förtiden, måste hitta ngt som gör en lite piggare.. Och då ngt som är nyttigt, typ från mat lr nåt.. jag vet inte ^^ INTE ENERGI DRYCK.

Efter skolan drog jag, sara, engla, sofie, aaron, filip och aarons kompis in till subway och åt där ett tag. Sen drog vi in till centralen för filip skulle köpa jacka. Efter det var vi där ett tag, filip åt så vi satt med honom i typ en timme. Sen drog vi hem ^^

Imorrn äre första religionspasset. Ska bli AS kul tycker jag, är trött på de kurserna vi har nu.. behöver lite nytt.. Blir FÖR skoltrött annars (för jag är ju verkligen inte det nu)..

Men men, ska nog försöka gå och lägga mig snart, så att jag får vila ut lite..

Natti natti
xoxo




Finaly

Woho!

Har äntligen hittat stället där man lägger till länkar. ^^ Så nu har jag lagt till några som jag läser och som jag tycker alla andra ska läsa. ;D

xoxo

Wednesday

Hello

Idag har varit en ganska så lugn dag. Den har gått såååååå långsamt, så man var väääldigt trött i slutet av dagen.. Höll på att somna på geografilektionen.. Inte bra..

Efter skolan drog jag, sofie, aaron och filip till BK plattan. Vi alla var skit hungriga (eftersom det var bajslunch) så det var nästan ett måste att dra och äta. Annars skulle vi nog dött..

Iallafall.. På söndag fyller jag år! Längtar som bara tusan, orkar inte vara 15 längre. Man känner sig som ett litet barn, så jag längtar inte bara till alla presenter (^^) utan till att helt enkelt bli ett år äldre...

Ett måste som jag VERKLIGEN vill ha på min födelsedag, är antingen pengar eller presentkort på olika affärer. Jag MÅSTE verkligen köpa nya kläder, dt är kriiiiis. Är sååååååå trött på de kläder jag har, så efter söndag blire stor shopping. Ngn som vill hänka? ;D

Nu ska jag ta en dusch, sen plugga lite spanish och efter det kolla på sverige matchen. De SKA vinna ikväll.. annars är vi ju bara ett epic failior lag...

Hittade en ny rolig funktion till webbcamen, den hittade ansiktet och passade till dt (lr hur man ska säga ^^)

Här är jag i en pappkasse

Jag med hatt

Grooveeey babe, grooveeey

Jag och syster körde lite karate, SLAP!


Nu ska jag äta.. see yah!
xoxo

Woho!

ÄNTLIGEN är jag klar med min novell! Den är kanske liiiite sen bara, men nu är jag verkligen nöjd med den. Kan liksom inte skicka in en jag inte känner att jag är klar med. (a)

Är FETT trött, så jag ska hoppa i säng snart. Men är lycklig så var tvungen att dela med mig till världen. ^^

Har knarkat denna låt i snart en vecka nu. Den ÄGER!
Kanske lite snuckig video men vad mer kan man förvänta sig om låten heter Sexy Bitch?


Danm, she's a sexy bitch.. a sexy bitch..

xoxo

jag ser det snöar..

Hellu

Vaknade precis upp från när jag typ deckade när jag kom hem från skolan. Kännde att jag var trött så jag la mig ner och tre seknder senare: zzzzzz.. Hehe, mamma visste inte var jag va, så hon blev helt överraskad när jag kom ner i köket,
mamma: "Va?! Har du varit hemma hela tiden?" 
jag:"ja? Jag har varit uppe i mitt rum..? och sovit.."
mamma: " Jaha, dt var därför du inte har svarat på mobilen.."

Bra mamma! Bra tänkt där! Men du kanske ska kolla i mitt rum innan du börjar leta efter mig.. ^^

Iallafall.. Dagen började bajs.. Det första jag såg när jag kollade ut ur fönstret var.. precis: Att det snöade. Min reaktion var: "neeeeeeeeej! Skojjaru med mig lr? Dt är fucking oktober!" Men när jag gick ut kanske en halvtimma senare så hade dt slutat.. Så vi får hoppaspå att dt INTE upprepas.. På åtminstone en månad..

I skolan idag så hände dt inte så värst mkt. De första två lektionerna, geografi och svenska, blev inställda för att lärarna var sjuka, så hade bara matte innan lunch. Efter lunch hade jag spanska sen slutade jag.. kort och konstig dag.. Imorrn har jag typ work shop hela dan, då måste jag jobba!

Nej men nu måste jag göra klart novellen som skulle ha lämnats in för en vecka sen typ.. dååligt emilie! Så wish me good luck with that..


Bild från i lördags, miss u guys <3

xoxo

 

At snuskan

Hellu

Nu är jag äntligen hemma. Har varit hemma hos tess tills nu och hjälp henne städa och tvätta lite saker som en viss person bläade ner.

Iallafall, igår var faktiskt en riktig rolig kväll. Det var jag, tess, eve,  stina, malin, karro, nisse och henning. Alltså inte hela men nästan hela gänget från vittra. Vi hade väldigt kul med myyycket musik, myyycket pratande, dansande, vattenpipa och muy mas (mycket mer). En sak som jag blev vääääldigt stol över mig själv var att jag lyckades göra rökringar med vattenpipan. Gjorde inte så många, men jag och henning försökte lära oss hur man verkligen gjorde. Henning kom på själva tekniken, såjag satt i kanske i 45 min och bara försökte få in den. Det gick inte så bra.. men med lite träning så kommer jag lyckas.

Just nu sitter jag i mitt rum med massa tända ljus, rökelse och härlig lugn musik. Hör regnet utanför och ser nästan hur kallt dt är. Då är dt extra mysigt att sitta inne. Man får verkligen en myskänsla då..

Nu ska jag försöka mig på att plugga lite svenska och så måste jag fylla i ett papper tills imorrn på utvecklingssamtalet.. usch!

Bilder från igår:

Pimp

Mmmm! Hår..

Put your hands up in the air

Vääääääldigt vackert..

Eves bringing sexy back..

Nisse is also bringing sexy back!
 
Misshandling på g! Henning, vi har ju sagt till dig att inte ge sig på de längre...

Jag och nisse blev utelåsta... inte kul... KALLT!

Nisse somnade i slutet.. han var liiiite dragen..

Thats all u can se for now...

Var bara tvungen att ta kort på mitt mysiga rum när jag hade tänt alla ljus,,

Mucho mysigt...

Ps. Började skriva inlägget för typ 3 timmar sen ^^ har ätit och så emellan.. därför är dt lite osammanhängande med ljuset på bilden och tiden.. för nu är dt verkligen KOLSVART utomhus.. Men men, NU måste jag verkligen plugga..Så...

So long!
xoxo

Woho

Ändrade planer! Ikväll blire krökis hemma hos tess istället. Kommer nog bli funny funny. As always..

Ska försöka ta lite kort, så hörs vi senare idag lr imorrn..

xoxo 

Fame! Im gonna live forever..

Helluuuu

AAAAAj! Det gör ont i heeelaaa kroppen.. Okej, kanske bara i HELA BENEN, men ni som sprungit 7.5 km förstår nog vad jag menar.

Igår som sagt sprang jag och resten av skolan IKG Run= 7.5 km. Jag är VÄLLDIGT stolt över mig själv för att jag orkade springa så mycket som jag gjorde. För har ju faktiskt inte tränat på huuuuuuuur länge som helst. Är glad att jag kom in under 1 timme, vilket dt inte var sååå himla många som gjorde. Och att jag kom in samtidig som miss Anna och Malin som spelar fotboll typ varje dag.. Men de sa att de inte tog i för fullt.. Men dt tror inte jag på (som tog i för fullt och inte vill se ut som en mes). Men undra på om dt var värt dt alltså.. Är ju fullkomligt död idag: varje gång jag ska sätta mig ner så ger jag ifrån mig ett väldigt vackert skrik. Mycket vackert...

Igår var jag och såg på bio med ngra från skolan. Skulle ha åkt på ngt med familjen, men dt blev inte av. Såg filmen FAME. Fan vilken bra film! Älskade den. Jag och Nicole satt och typ pratade, kommenterade, sjöng, klappade händerna, dansade o.s.v. genom hela filmen. En riktigt härlig film som jag rekomenderar alla att se.


Trailern till filmen.

Idag blire filmis med the oldies, vet inte riktigt vilka vi hunnut säga till. men om vi inte hunnit bjuda dig som vet att du tillhör the girls, just text me. ;) Saknat alla, så det ska bli awsome! att träffas ikväll.

xoxo

Vintermys

Hellu

Idag har varit en helt okej dag. Känns som om jag haft workshop större delen av dagen, och dt har jag nog. Kommer inte ihåg. ^^ Har inte gjort mkt iallafall, dt är en sak som är säker.

Sitter här i mitt rum, där det är rellativt mörkt.. Min läslampa har på ngt sett gått sönder, så jag har inte samma bra ljus som vanligt.. Och nu är det verkligen KOLSVART ute, ser absolut ingenting annat än mörker när jag kollar ut genom fönstret. På ett sett är dt mysigt.. Tänk er när dt kommer lite snö också, och man sitter inne med tända ljus och bara myser med en varmchoklad och massa gott, med en vän. ^^ Tycker dt är ultimata mysfaktorn iallafall. Alla är välkomna till mig iallafall, for some hot coco, nu när vintern börjar komma...

Nu ska jag fylla i en "goals and strategies" sak till skolan.. Tråååkigt! Men måste vara inne tills imorrn, so it have to be done today..


Me now, I Aarons väääldigt sköna halsduk som jag "råkade" få med mig hem idag ^^

xoxo

Some peolpe want it all..

Hellu

Idag har varit en lång och framförallt stressig dag. Morgonen började inte bra, eftersom jag fick reda på att jag skulle  vara klar med en brochure tills kl 1 idag, som jag knappt hade börjat på. Hade missuppfattat allt och trodde den skulle vara inne på fredag. Men så vare såklart inte, thats my luck, så dt var bara att sätta sig framför datorn och PLUGGA. Som tur var hade jag med min data.. Annars skulle den aldrig blivit klar. Hann bli klar med den, men lite för sent. 

När jag gick den korta biten från busshållsplatsen till hem, så började jag tänka på att jag verkligen hatar detta väder.. Alltså när det är sol men ändå ISkallt och när det helt plötsligt kan börja regna.. När man verkligen INTE vill gå upp på mornarna pga det mörker man vaknar till.. När dt helt plötsligt kan börja blåsa så in i ****, så man fryser knääääna av sig.. När det inte riktigt är dags för stora vinterjacka, men inte har ngn som passar rätt till vädret.. När det helt enkelt är den period som gör vinter av sommarn.. Den årstid som heter Höst... helt ärligt gillar jag vintern mer.... Men men, om 11 dagar är dt mi cumpleaños, då kanske jag blir lite mer pepp på denna hemska årstid...

Herregud, dt känns som om hela huset ska blåsa bort..

Ska försöka skriva klart min novell ikväll.. Men först ska jag duscha, för känner mig inte fräsch just nu alltså, måste få av mig allt smink..

P.S. Vfr måste alla vara så deprimerade nuförtiden? Nu riktar jag in mig på det motsatta könet framförallt.. Alla ska inte ta åt sig, men helt seriöst.. KOM IGEN, ryck upp er för fan!

xoxo

Burr!

Helluu everybady

Idag har varit en vääääääldigt lång och rätt så tråkig dag.. Detta ofc pga att dt är måndag. Hatar måndagar... Dom borde slaktas.. ^^
Hehe, nejdå men idag var faktiskt helt okej. Förutom att jag höll på att somna sista typ halvtimmen, på svenskan.. Så var ganska så trött..

Efter skolan drog jag, Engla, Aaron och Filip till tanto på en liten picknick med chips, fanta och vitlöksbröd xD. Faktiskt väldigt mysigt men piiiiiissssssss kallt. Solen värmde en när den väl var framme, men när den försvann bakom ett moln eller som i slutet när den försvann bakom liljeholmsbron, då kunde man inte sitta kvar där.. Det är läskigt hur snabbt dt har blivit kallt.. Känns som om dt var igår när det var tillräckligt varmt för att kunna sitta ute..utan att frysa.. för dt vare ju nästan. Alltså igår..

Nej men nu måste jag sova, kommer aldrig komma upp imorrn annars..
Lägger bara ut lite bilder från idag.. Bilder från tjtjkvällen kommer imorrn..


Coolingen Aaron

Engla my love

Mmmm,chips!

Filip var inte så sugen på chips..

Moi in the sunshine..

Så nu ska jag dra mig till sängs..måste bara få en person att berätta en sak för mig först.. ^^

xoxo 

My weekend

Hellu everybaady

Har fan inte hunnit blogga ngt i helgen.. För har inte varit hemma någonting nästan.. ^^

Helgen har varit heeelt fullsmäckad (kan man ens säga så?) och vääldigt kul. I fredags var jag ute med eve, tess och stina.. Vi drog först till stuvsta med henning och jonte.. Ganska direkt drog vi och åt eftersom dt var så fullproppat i det lilla växthuset.. När vi kom tillbaka kanske en halvtimma senare så var dt liite mindre folk. Då satt vi där lite längre, men kanske bara i max 20 minuter. Anledningen var en viss person som var lite för mkt, om man ska utrycka sig lätt. Då hade vi ingen aning om vad vi skulle göra så, men efter lite tänketid så kom eve på iden om att åka in till ett nattcafé. Skitmysigt, men liiiiite för dyrt och liiiiiite för mkt snusk "gubbar" som satt och använde cafét som ett ställe för att ragga på tjejer.. När vi var klara där åkte jag och teresa tilbaka till stuvsta medan eve och stina åkte  tillbaka till jakan.. Väl i stuvsta så hade typ alla gått.Vilket var skönt..

Vi sov där och åkte hem runt 2 på lördagen..

Igår vare som sagt girls night med tjejgänget från skolan. Skit kul tjejer, verkligen! Vi åt.. MKT gott! Vi sjöng sing star.. MKT kul! Vi rökte vattenpipa.. MKT intressant och misslyckat..! Better luck next time with that.. ^^

Nej men för att sammanfatta: Mkt bra helg!

Bilder kommer antagligen imorrn. Orkar inte leta efter sladden nu..
Veckans låt:



Åh vad jag ÄLSKAR denna låt!

xoxo

Fredagskväll

Hellu

Ska snart hoppa in i duschen men ska snabbt lägga ut en inlägg om kvällen.

Ikväll blire utgång med mina gamla goa vänner (just joking^^), som jag saaaknar btw!! Det blir troligtvis stuvsta, men folket har inte bestämmt sig än.. Var ett tag sedan jag var där, så dt blir kuuuul..

Imorrn äre tjejmiddag (om jag inte sagt dt tidigare^^), med 80-tals tema. Fan va kul! Ska klä mig som en riktig 80-tals brutta.. Kul att ha en middag med bara tjejerna, dt blir inte så mkt att bara vi tjejer umgås i skolan.. Då är vi väldigt utspridda på olika håll. ^^ Men som sagt, KUUUL! :)

Nej, nu blire duschdags sen äta maaaat (har varit hungrig exakt heeeeela dan idag)..

Ska försöka ta massa bilder ikväll..
See yah!
xoxo


Iskrig

Hellu

Home now... Idag i skolan har det varit helt okej.. Lite segt, kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Men dt gjorde den som tur va.. ^^ Den sista typ timmen, då vi hade work shop, så hade vi en liten masage studio nere i ett klassrum. Sofie, som har en pappa som är massör, fick agera massör till inte bara mig men typ 3 andra. Skit skönt... Men fan va ont dt gjorde! Var hård (stel) som en, jag vet inte vad.. Så det gjorde rätt så ont om man säger så..

Efter skolan drog ett gäng till donken som, tyvär, ligger precis vid våran skola(tyvär för att vi troligtvis kommer bli värsta tjockisarna ^^).. Men iallafall, där hade vi iskrig.. Ni vet den där väldigt roliga leken då man stoppar in isbitar under/i varandras kläder.. Väldigt kul att göra på ngn annan.. men inte lika kul när man får TRE stycken intryckta under ens linne.. Har INGEN aning om vem som fick det.. ABSOLUT INTE jag! Och ABSOLUT INTE av en miss MILLAN! Abslout inte.. nej då..

Gjorde inbakade flätor på syster idag.. De blev inte så himla vackra, för stora.. Nästa gång ska jag göra dem lite mindre..

Resultat

Så, nu ska jag äta lite food x)
xoxo

RSS 2.0