Valborg

Hola!
Slutade typ 12 idag. SKÖNT. Fast såklart så skulle dt ju varit ännu skönare ifall man varit ledig idag som vissa andra lucky bastards.. Men men, är glad för dt jag får.

Snart ska jag åka och kolla på skor med papi, bror och kanske syster. Hoppas ja hittar ngra bra, för dt är verkligen kriiiis på sko fronten för mig. Har inga riktiga vårskor, bara massa ballerina och "vinterskor". Så ngra bra tygskor ska ja hitta..

Ikväll då.. Va händer då? Dt e ju Valborg for fucks sake. Ska ha hit lite folk först iaf. Familjen ska ju till ngra ikväll, så då kommer dt hem lite kompisar hit. Vi ska föra lite här sen så drar vi till ngn fest eller brasa. Får se helt enkelt.

Näe men nu ska ja fixa lite saker och sen drar vi till la zapatería och shoppar lite skor.. förhoppningsvis..

Här kommer lite bilder från i veckan..

Sötis jossi.. vi älskar närbilder huh? ;D

Moi, detta var alltså i tisdags.. en dag efter att ja klippt mig

Amir, aka Amyran.. cool som vanligt..? Inte riktigt va

Malins sexiga rygg

När vi va på kajjen.. Pawel med Saras skinn jacka

Sen bilderna från igår;

Första bilden på solnedgången..

Efter min och Malins shoppingtur på konsum

Posing framför den oranga/rosa himlen

Andra bilden på solnedgången..

Hon har sina stunder då hon är otroligt vacker..
tredje bilden på solnedgången...

Snygga Malin igen


Fjärde bilden på solnedgången.. Den snyggaste också..

Henning har också sina stunder då han är som allra vackrast.. Här i en liten.. fosterställning?

Drar nu, bye bye
xoxo

Jävla hårda jävel

Kolla! Håller som ja lovade

Kom precis hem från Kallhäll. Dt blev en chill kväll på kallhälls- berget med massa människor, främst pojkar. Jag, Malin och Stina var de enda flickorna. Sen så vare gamle gode Henning, Anden (SKA träna upp mig så att jag kan vinna över hnm någon dag alltså.. J***la muskelberg.. Berg är en bra benämning på den killen..), Johannes, Jonathan, Todd, todds polare och hennings polare. VA ett tag sedan man träffade många av dem, så dt va kuel.

Dt var en cool solnedgång som vi (okej, jag och malin.. lr kanske bara jag..) satt och uppskattade ibörjan, kanske vid 8. Lägger ut bilder på den imorrn. Har inte sladden till mobilen här nu..

Kvällens nedpunkt (motsatsen till höjdpunkt???) var dock i slutet när jag gick in i en stolpe... Eller okej inte en stolpe, en järnstång som stack upp kanske en halvmeter från marken. Det blev ju så sjukt mörkt runt 10, så när ja skulle bort och gömma mig för att utföra mina needs, så helt från ingenstand så slog ja i mitt ben i nånting.. nånting hååårt. Tänkte att dt va en trä pinne eller nåt, men nej nej. Då visade det sig att dt va en järnstång som stack upp där för jag har ingen aning varför. Jätte irriterande. Så nu har jag en stor bula ovanför mitt högra knä. AJJ säger ja bara.

Men men, nog med mitt babbel. Ska lägga mig nu så att ja orkar gå upp för en och en halv timme i skolan imorrn.. ??.. Är dt nödvändigt att ha en lektion sådär när alla andra har ledigt?

Näe godnatt
xoxo

Måste rusa

Nu hände en liten random grej. Ska tydligen följa med och grilla ikväll. Är tydligen ett helt gäng som ska till kallhäll och javenne vad.. Men dt gamla vanliga antagligen. För alla är ju typ lediga imorrn, förutom jag dåra som har halvdag *suck*, så dt känns ju perfekt med vädret och allt. Så nu måste jag faktiskt börja göra mig iordning.

Skriver kanske när ja kommer hem, om ja orkar..

See yah
xoxo

My hump, my hump, my hump, my hump, my lovely lady lumps

Måste bara lägga in lite bilder på otroligt snygga kroppar.. Fick inspirationen när ja såg en bild på Ciara.. Hon har den absoluta drömkroppen.. Helt seriöst.. Hur kan man va så snygg?

Här kör vi naturligt ;) Ciara har verkligen en vältränad kropp


Tycker Beyonce har otroligt snygg kropp.. Riktiga kvinnliga kurvor

Här har vi också en tjej med otroligt häftig kropp, vilka rörliga höfter och överhuvudtaget snygg kropp


Katy Perry har också kurviga, kvinnliga höfter. SNYGGT


Min favvo tjej Fergie med vältränad, snygg kropp. Hennes rumpa is to die for.

Jennifer Lopez har precis som Shakira en latino kropp; stora höfter och stor rumpa.. Me likie ^^

Näe men nu måste ja börja plugga.. Fy emilie! Kom igen..
xoxo 

Dont worry about a thing

Hola
Börjar detta inläggsom det igår: Med en låt. Lätt veckans låt. Lyssnar på repeat på denna låt.. Om och om och om och om igen.. MEN DEN ÄR JU SÅ BRA.


Idag hade ja nationella i Eng A, alla ettor i alla skolor hade det idag? Iaf.. Gick helt okej. Dock gjorde jag samma misstag jag alltid gör; tror att ja har mer tid än vad ja har (tidsoptimist som jag är). Så fick inte riktigt med allt man skulle ha med. Menmnen, är nöjd ändå. Hoppas att ja får miiiinst VG, vill ju såklart ha MVG men vi får se. Ska satsa allt ja har på Engelska B imorrn iaf.. Måste plugga till det nu.

Jag kom på idag att jag verkligen tänder på ögonbryns piercing på killar. För mig blir killen automatiskt snyggare ifall han har en piercing i ögonbrynet. Började tänka på det idag när jag såg en SJUKT snygg kille i Årstaberg. Han var lite sådär "ruff" ni vet, såg ut som en snäll kille men samtidigt en riktig bad boy. Han hade några sår i ansiktet, en fighter alltså..? HETT. Så hade han också lite rufsigt hår, en svart lång rock/kavaj/jacka, piercing i ögonbryn och läpp (under munnen i mitten) och KLAR BLÅA ÖGON. Ni som känner mig vet hur ja känner för ögon.. Det är som ögonbryns piercingar; vackra ögon= automatisk snygg. Han hade en självsäker utstrålning, var inte rädd att möta min blick när ja ibland smygkollade lite på hnm på tåget (satte mig två "stols sexor" bakom honom, men mitt emot hnm, så att ja kunde fortsätta kolla på hnm, fånigt ja vet.. men förneka inte att ni också gör dt ibland när ni ser en övernaturligt snygg kille). Men när båda gick av i Jakan men åt olika håll i tunneln så tog det roliga slut.. Kommer aldrig få se den snyggingen igen..

Några kändisar med snygga piercingar;
fergie-with-her-facial-piercing_49.jpg Fergie image by 99centjewelry
Fergie och hennes heta ögonbryns piercing

Eve har också en i ögonbrynet
Christina_Aguillera
Christina Agiulera har en sån piercing som killen på tåget hade; under läppen (också skit snyggt)

SS851002resized.jpg eyebrow piercing image by strive_photos
Sen fick det bli en random snubbe som kanske inte världens snyggaste kille, men har får snygghets- poäng genom sin piercing

Ska lätt skaffa en ögonbrynspiercing när ja är 18..

Näe men nu ska ja plugga..
See yah
xoxo

I can see cleary now, the rain is gone

Hello
Börjar inlägget med en låt som ni kan sitta och lyssna på medan ni läser inlägget.


Kom för ett tag sen hem efter att ha tränat. Va helt slut idag, orkade knappt göra ngnting. Men lite träning här och var blidde det. Ska träna på torsdag igen och då jäävlar..

Va underbart väder idag. Så vi satte oss på kajen under lunchrasten och stekte i solen. Köpte årets första piggelin för moi också, så den satt ja och åt i solskenet. Ällar när dt e tillräckligt varmt för t- shirt, vilket dt definitivt va idag. Var förövrigt en helt okej dag idag. Hade geografi/ naturkunskap första lektionen. Då skulle vi ut och skatta hur många människor som va i ett visst område vid den tiden. Va helt okej, bätter än att sitta inne och lyssna på en föreläsning iaf. Sen hade ja dock matte, fast den lektionen gick relativt snabbt. Hade lunch, solade på kajen, hade spanska då vi bara satt och skulle börja på vår broshure (??) om miljön (!!) och sen gick ja hem. Lr okej, inte hem då. Men mötte upp Tess.

Dagens eloge går till IKG:s egna Alex Bojang. Han är en av de roligaste människor ja känner, naturligt rolig liksom. Bara han säger ngt skrattar alltid ngn åt vad han säger (ja, låter astaskigt, men på det skämtaktiga sättet, om ni fattar va ja menar). Skrattar åt större delar av vad han säger. För han är en sån naturlig komiker.. Jaja, what ever. Men vill ge honom lite eloge för att göra allas dag lite roligare.

Booojang

Nu ska ja fortsätta dricka mitt iskaffe och plugga.
xoxo

Blir lite arg ibland

hejsan
Blir mycket mycket sur på blogg.se ibland. Hade skrivit värsta långa inlägget igår om helgen, men sen när ja skulle publisera dt så hamnade jag på startsidan igen. Bajsa blogg.se. ;D

Men iaf, får väl ta en liten sammanfattning av helgen i detta inlägg ändå. I torsdags va jag och eve hemma hos hennes syrra till typ 7, kom hem vid 8, pluggade och gick och la mig. Va inte inne på fejjan, blogg.se eller ngn annan blogg. Va helt omskärmad från världen. I fredags efter skolan gymmade jag och tess. Va bland annat en av de värsta dagarna psykiskt för mig, va så sjuuuuukt trött, va helt borta. Tog dock ut mycket av mina aggritioner (på grund av tröttheten) på tess och sen på gymmet. Men hon tog dt som den man hon är och bara skrattade åt mig. Kom hem vid 9, hade egentligen bestämt med tess och ngra till att vi skulle ses. Men icke sa nicke, sa att ja inte orkade och deckade runt halv 11 (!!). I lördags jobbade jag, hjälpte till i ishallen efter jobbet (brors hockey lag anordnade en turnering) och ganska direkt efter ja kommit hem från dt så åkte ja till Stina. Där va vi ca 8 pers; Jag, Tess, Stina, Malin, Eve, Filip, Gabbe och Henning. Mysigt faktiskt. Hade dock värsta vattenpipa hangovern dagen efter (ja man kan få det, nästan samma som vanlig bakfylla men man mår inte illa utan dt känns bara som om nån sitter och hugger knivar i huvet). Men sånt e livet, ibland får man ta lite smällar. Men värt va dt. I söndags vaknade ja hos Stina runt halv 1, sminkade mig  och sen gick till ishallen (ja, jag hade mina kläder på mig när ja sov, somnade i soffan med dem, va fortfarande död av trötthet). Kollade på Melkers sista match, åt massa gratis "godis" (mums mums o sånt) och sen åkte ja, mami och frida till donken. Efter donken hämtade vi eve vid emils (dit hon hade fått skjuts av sin mami) och sen satt vi och pluggade/kollade film/ kollade serier/ fejjan i ngra timmar. Runt halv 9 följde jag henne till station och sen va min kväll relativt slut. Gick dock och la mig 12 (ajja bajja emilie), såg klart på da vinci koden, så va ofc trött idag också.

Deeeet va min helg. En helt okej en. Idag efter skolan va jag och Sofie och kollade skor, sen va ja tvungen att åka för ja skulle nömligen klippa mig. Så nu e jag nyklippt, och rätt så nöjd. Sa ju till min frisör att hon skulle klippa så mkt av längden som behövdes, men man blir ju alltid lite chockad av hur kort dt verkligen blir när man säger så.. Jämförelsevis med förut iaf. Men är nöjd. Här kommer lite bilder:

Kort, kort, kort..

En seriös bild.. wow..

My baby icecoffee.. snygg min btw..

Såhär blire med uppsatt..
Lägger också in en gammal bild, så man kan se skillnaden på längd..

Kanske inte världens vackraste bild, men man ser iaf att ja hade rätt så mkt längre hår förut.. Känns iaf så..

Ska pluggish nu..
xoxo

Under 5 minuter är en hel stad totalförstört

Hola
Har inte bloggat denna eftermiddag eftersom det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig och skriva på geografin. Denna gång klagar jag inte så mycket för det faktiskt. Geografi är något jag tycker är intressant, speciellt det vi jobbar med nu. Vi har ett slutprojekt nu där vi ska undersöka en konflikt eller förändring inom geografin. Det kan vara allt från Israel- Palestina till isen på arktis. Alltså allt som geografi täcker. Jag har valt att skriva om en speciellt händelse, nämligen tsunamin i Indiska Oceanen 2004. Ni vet den som "struck" på annandag jul för ca 5 år sedan (tsunamin i thailand om man så vill kalla den det). Det är en händelse som jag verkligen tycker är intressant och som var den första som kom upp i huvet efter att vi hade fått uppgiften. Så nu är jag expert på det området, har researchat och researchat  den senaste veckan så dt inte e sant. Har sett på massa olika videos om det också, som kanske inte är världens mysigaste att se på. Man blir helt känslosam när man kollar på sånna klipp, som folk har spelat in när kusterna träffades av mördarvågorna. Hur alla människor är i panik, men värst av allt; att folk inte förstår vad som händer förrän de stora vågorna är typ 5 meter ifrån dem. DÅ börjar de springa. Det var ju såklart inte alla, några hade hjärnceller och "intuition" nog att förstå att man ska springa in mot land och högre höjder när 15 meter höga vågor är påväg mot stranden. Får lägga ut en video på det imorrn. Pallar inte nu, vill bara sova..
File:2004-tsunami.jpg
Inte i roligaste läget kanske.. Prakt exempel på en idiot (svart/blå t- shirt, beage:a byxor) som inte fattar vad som händer.. Spring idiot.. SPRING!

Herrå
xoxo

Daaaaddys hooome

Heeeeeeeej
ÄNTLIGEN är pappa hemma. Nu kan allt gå tillbaks till normalt, normala rutiner. Har redan beskrivit hur dt har varit, så ja skippar den delen, behöver inte ta upp dt igen.. JAG ÄR SÅ SJUKT LYCKLIG. Eftersom pappa hade massa "spear time" (stavas dt så?) pga av att han va "strandsatt" som han sa så har han ju haft massa extra tid till att shoppa. WOHO säger ja bah. Han var strandsatt med en kollega som har en dotter i min ålder, och den dottern tipsade de inkompetenta männen med affärer, shopping, märken osv osv.. MYCKET BRA säger jag bah. Jag står till skuld till den dottern, var hon än är ute i landet. Jag och resten av familjen fick otroligt fina saker. Är ju så billigt där också, lr billigt och billigt, men jämfört med här så kan man ju få massa coola märken för perfekta priser. Dollarn ligger ju OTROLIGT lågt nu, på ca 7 kr, så jag är mer än lycklig (känner sig lite bättre till mods när man vet att den är låg, när man ser priserna på kläderna pappa har köpt). Pappa köpte nämligt en baseball jacka till mig!!!! En snygg sådan också!!!! En äkta new york yankees jacka!!! Japp ni hörde rätt!!! Nu kommer ja va snyggast av ALLA.. näe driver men nu för dt första: så slipper jag köpa en jacka själv och för dt andra: så slipper jag behöva välja i sveriges lilla utbud av baseball jackor.. För, om man ska vara ärlig, så kan man faktiskt inte hitta lika snygga jackor här i sverige (då på ngn amerikansk affär lr nåt.. men räknas dt som svenskt då? näe skulle inte tro dt vaaa). Måste åka utomlands för att hitta ngn riktigt snygg. (Tror jag, men jag kan ha HELT fel).

Näe men nu ska ja sluta babbla och visa vad jag har fått istället.. Kanske lite enklare va? (P.s. mobba inte bilderna, tagna med mobilen)

Detta var det första vi såg.. Gissa om man blev glad bara av åsynen av påsen.. Innuti hittade jag...

OFC trosor. Ett vanligt par och ett par string (tro inte att pappa är ngt pervo nu, men han har sina skämt- traditioner..låång historia) Kostade 8.50dollar/paret = ca 60 kr. Tänk va de skulle ha kostat i Sverige.. 160? Att köpa underkläder på Victoria Secter är ju ett måste.. Fick också..

...ett nattlinne därifrån. är i mjukt och gosigt tyg.. perfekt natt plagg helt enkelt..

Så fick jag en cool tröja från Ed Handy. Tydligen poppis i USA, har dock inte hört så mkt om dt märket.. Kostar ca 40 dollar = 280 kr

Närbild på trycket.. Coolt huh?

Baksidan av tröjan. Samma tryck som framsidan fast i svartvitt

Dam dam daaam.. Min jacka. ÄR MYCKET SNYGGARE I IRL.. Kostade 99.99 dollar = ca 700 kr. Är dt äkta yankees så äre..

Baksidan

Simsallabim så blev den till en annan färg.. Kan vända ut och in på den!!! (ja, kanske överdriver lite med utropstecknena.. men den är ju såå söööt! zöötis! min nya BFF, bääästiiiizz u know!)

Baksidan + snyggish märken på ena armen..

Såå, de va de.. coola huh.. Även syskonen och mor fick coola saker. Melle till bla en undefär likadam jacka fast svart röd. Mycket snygg den med.
Näe men nu måste ja plugga.. See yah!
xoxo

Har hakat på :PPppppPPPpp tränden

Hola

Sitter just nu och pluggar lite geografi. Har skrivit ett par stycken (ni vet paragraphs), men borde ha skrivit mer på den tid jag har suttit och "pluggat". Menmen, dt går sakta men säkert framåt. Kommer nog sitta uppe sista kvällen innan presentationen och skriva typ halva natten, men så är jag tyvär.. Ett mongo på att planera..

Kollade precis på ngra festbilder från ngns 18års fest.. Vill också fylla 18.. NU TACK.. Lr iaf att ngn annan fyller 18 och fixar en pampig 18 års fest.. OCKSÅ NU TACK.. Blev på ett allmänt festhumör nu också. Så om ngn ska supa på en måndag, säg bara till så e ja på! Näe men skämt åsido.. Så skämtar man inte :PPPpppPPPPpppp.. Näe nu driver jag på riktigt! Jag är ingen nörd faktiskt! ^^ FAST, har gått med i ngra sånna p team på fejjan.. Bara de som jag faktiskt börjar skratta åt när jag läser dem.. De här teamen på fc har ja gått med i:
Salem al Fakir ringer: "Keep on walking" "Okej" så stannar man ;ppPPpPPPppp.- Bara för att ja älskar den låten och Salem
Du hör ett roligt skämt; "hahahaha jag dör!" så dog du inte ;PppPppP- Prakt exempel på min humor
Morsan ringer:Vad gör du? "är med Frodo", så är man med Gandalf ;PP:Ppp;PPp- Annat exempel på min otroligt bra humor. Började skratta när ja läste; då går ja med


(Va tvungen att lyfta upp datan pga motljusen bakom mig.. därav fågelmotivet)


Näe men back to pluggish.
xoxo

I tell you what I want, what I really really want..

Helo

Nu har Malin precis stuckit och jag är sängredo. Idag har varit en craaazy dag. Näe faktiskt inte. Men har hållt på o kissat på mig av garv ett flertal gånger. Så är dt alltid när ja e med eve och malin. De kan inte vara seriösa tillsammans i max typ 10 sekunder sen så ska de göra ngra miner lr annat fånigt. så man skrattar alltid massa med de två bajshögarna. Meningen med att de skulle komma hit va ju att vi skulle plugga... Jag skrev kanske tre rader på min geografi, sen skulle vi baka kladdkaka. Vi fastnade i köket efter dt. Menmen, what evvah. Får ta igen dt imorrn.

Gaaah, pappa är ju fortfarande kvar i New York.. Familjen kommer snart falla sönder.. Iaf, mina tekniska apparater. Min tv har fått nå konstigt hack, min data har fuckat upp sig (nästan) och min mobil hackar också upp sig lite då och då. Vfr cpar allting upp sig just då ja inte kan få hjälp av min dady. Lovar att detta är sättet apparatguden straffar mig. Bara för att ja e så sjukt dålig på tekniska saker, teknik- handikappad helt enkelt, så ska jag få lära mig saker den hårda vägen? Kan inte bara pappa få visa mig hur saker funkar? Pappa kom hem! Min lillasyrra tror ja idag började förstå att pappa faktiskt inte kan komma hem på ett tag, hon har ju vetat att han inte kan flyga hem.. men att dt faktiskt betyder att han inte kan komma hem alls på ett tag 'broke her'.. Hon är ju en riktig känslig typ, men tror inte att hon har gråtit än för pappa.. Men idag brast dt för henne.. Sååå pappa, än en gång, KOM HEM!

Näe men nu ska ja börja gå och lägga mig. Ska bara läsa lite ur boken så att säga, sen sova.. Sååå natti natti..
xoxo, gossip girl.. ^^

Söndag moorgoon

Shoo,
Vaknade runt halv 12 idag. Älskar att få sova ut. För idag va en sån dag som man vaknar vid nio, känner sig lite trött fortfarande så man somnar om, vaknar en timme senare: tycker dt e så skönt med helg och sängen så man vänder på sig och somnar om igen, vaknar lite senare igen och kollar på klockan och somnar om, osv osv. Sen vid halv 12 få kände ja att jag inte orkade sova mer så tog fram boken och läste lite.  Mycket härlig morgon om jag får säga dt själv.

Annars idag så har ja bara ätit lunch och suttit ute en stund i solen. Men dt va blåsigt, så nu sitter ja inne och kollar tv istället. Är en film på 5an som ja precis har börjat kolla på. "She drives me crazy" heter den. Får se om dt e ngt kul.

Malin och Eve kommer runt 4. Vi ska nog leka lite, förhoppningsvis plugga lite och bakish kladdkakish. As usual.
See yah
XOXO

Whats for dinner?


Julie & Julia va skit bra. faktiskt. Riktig tjejfilm. Mysig att sitta och kolla på med mami en lördagskväll (liiite sorgligt, men är man en latmask så är man). Rekomenderar den verkligen. Meryl Streep är asrolig i filmen och Amy Adams är dt liks så.. SE DEN!
Kolla trailer HÄR.
xoxo

Dunka dunka musik

Ciao!

Idag har varit en craaaaaazy day. Fast egentligen inte. Resultatet är dock samma som om dt hade varit en crazy day. Har nämligen varit och kollat på lily som tävlade i disco dans. Har aldrig sett på dt förut, så dt va riktigt kul faktiskt. Cool dans. Allt går så snabbt. Så dt e coolt att titta på om flera dansar synkat till en dunka dunka låt. Techno/dance på hög nivå. Jag, Jossi och Anna satt som ngra dansnördar på läktaren och kommenterade på dt dåliga/bra. Det som va riktigt jobbigt med dt hela var dock att dt spelades samma fucking låtar hela tiden. Hoho. Näe men när de dansade i grupp samt singel så hade ju alla samma låt, som de inte hade hört innan btw, så varje låt spalades kanske 5-6 gånger.. direkt efter varann... INTE kul.. Så man blev ju helt överlycklig när nästa rond borjade och de fick en annan låt.. Meeeeen, dt var lätt värt att lyssna på alla de låtarna för att de Lily. Hon ägde verkligen. PLUS, dräkterna de har.. WOW säger ja bah. Hur snygga som helst (dock inte alla dårå) och tajta! Snygga kroppar har de flesta också. Kondis har de iaf, skutta runt så mkt som de gör kan inte va lätt. So I envy them! 

Såhär cool va sporthallen (i jakan btw, därför va dt så skönt, hemmaplan jao)


Såhär snygg va Lily för sin singeldans. Innan hade hon haft för gruppdansen: svarta lack byxor och ngn cool topp och till formationen: helsvarta kläder med "hålig" långärmad tröja.

Här va lilys gruppdans. Här ser man lite hur deras topp såg ut.

Har precis också lagt in massa bilder från mobilen, så lägger in ngra nu i samma veva.

Oliver la sig på böckerna utanför pressbyron vid skolan.

Söta Sofie direkt efter att hon hade klippt sig

Förra helgen när vi skulle gratta min kusse Peters 30 årsdag,

Min mosters "hemmabakade" tårtor som hon sa

Min Kusse Jonas och Syster,   

Moster Agneta, "Morbror" (agnetas man) Ulf och Broder melker

Misslyckat smygfoto, Bror och Kusse Peter

Såja, nu ska ja kolla på filmen "Julie & Julia" med mamsen. See yah.
xoxo


Stuck in NY?

Kom på för ngra timmar sen att min pappa skulle åka hem idag från New York som han har varit hela veckan.. Kom också på några minuter senare att dt har varit ett fucking vulkanutbrott i Island, vilket betyder = inga flyg till norra Europa... Vilkat betyder = Pappa kan inte flyga hem på vi vet inte hur länge... Vi kollade precis på nyheterna där de sa att vulkanerna kan spruta ut aska i dagar eller år... ja vet att han inte kommer vara borta i år.. Men om dt fortsätter som dt gör nu så kan dt ju iaf bli mer än en vecka.. MIN PAPPA KAN INTE VARA BORTA I EN VECKA TILL..?! Det räcker nu, vi har klarat oss utan hnm i en vecka men utan hnm kommer hela familjen gå kokko bonkers. Jaja, enough about the daddy.. 

Nu ska ja kolla på det senaste 90210 avsnittet. Glömde att kolla på dt i veckan. Bättre för mig nuuu. Woho..

Ser inte ut som ett så kul moln.. nu är dt väl hundra gånger värre också.. Oh dear lord..
xoxo

I wish those days could come back once more

Hola
Kom för kanske 40 minuter sen hem. Har typ bara suttit i soffan och chillat än så länge. Är verkligen helt slut, seriöst. Hur kan dt vara så utmattande att gå i skolan en vecka? Så iaf, va tänkt att vi skulle till säby ikväll. Men vi är typ bara tre stycken som kan nu, så tycker faktiskt inte dt blir ngn idé då.. Får bli typ nästa helg, fast framförallt ngngång då alla kan. Så blir väl att kolla på ngn film ikväll, ser faktiskt fram emot dt.. Vill bah slappa ikväll län.

JUSTE! Såg på Alice I underlandet igår med Mallan i Brallan. Kanske inte sa dt? Iaf, fan va rolig den va! Ja och Malin va dock de enda i biosalongen som skrattade. Förstår inte hur man inte kan skratta till Johnny Depp när han spelar sånna roller.. HUR KUL SOM HELST. "You're rather late you know. Your naughty!" Hoho. Så betyget blir 4/5. Inte full pott för att ja inte riktigt gillade slutet.. Tyckte dt va lite "för" klyshigt. Med draken och allt. Meeen, annars vare bra. Gillade grejen som hände i mitten/slutet, dt med att hon kom ihåg saker från när hon va liten.. Ni som har sett den vet ju, men vill inte avslöjja för mkt för de som inte har dt. Men nu har man sett den iaf. Goodi.

Lite bilder från förra lördagen:













Mkt vackra *host* bilder.. Men ja va lite duktig nu att ja la ut lite lr hur? *stolt*

Näe men nu ska ja gå ner och hämta lite snacks. See yah
xoxo

dumbledore!

Hur har ja kunnat missa denna video? ALLA har sett den, iallafall de jag har frågat.. HUR kan alla ha sett den  och ja missat den helt? Den heter alltså "Potter Puppet Pals in "The Mysterious Ticking Noise" och har 78 944 092 fucking visningar.. HOW THE FUCK HAVE I MISSED THIS? Men iaf, idag så började alla sjunga på den och alla kunde den verkligen. Men ja lärde mig den ändå och har haft den lilla låten i huvudet HELA kvällen.. Så kollade på den när ja kom hem nu och den va faktiskt rolig.. Hoho, här har ni den:


Hur..?
Men nu har ja sett den iaf, och kommer ha den i huvudet ett bra tag till.. hallelujah.. '-.-

Idag har dt btw varit en helt underbar dag som igår, kanske liiiiiiiite sämre. Men ja klagar ABSOLUT inte. Slutade efter lunch idag (egentligen inte men hade bara work shop, så gjorde typ ingenting). Så ja va först i skolan och slappade, vid två åkteja till eves skola och sen åkte vi in till stan och va där ett tag. Mucho mysigt och roligt. jag: "åh va gott dt skulle vara med en iskaffe.." eve: "ska vi...?" jag: "lets go".. Så vi stack till 7eleven och köpte coffie nåt.. va den än hette.. Mums fillibabba..

Näe men nu ska ja gå och lägga mig...
xoxo

I wish those days could come back once more

Hola
Nu har man lite hopp om mänskligheten. Snälla människor finns faktiskt. Glömde mitt halsband på sats idag, i jakan som tur va, när ja tränade.. Nej dt va inte alls halsbandet med eves "kompis ring" :O Hur kan ni anklaga mig för ngt sånt?! Okej dt va dt.. skvallra inte för henne bara.. Tog av mig dt när ja skulle springa på löpbandet (hade glömt att ta av mig dt innan). Så la ifrån mig dt i en av "vattenhållarna" som finns vi sidorna av skärmen och tänkte "glöm inte den nu emilie".. Meeeeeeeeeeeeeeen såklart glömmer jag den.. Kom på dt när ja skulle duscha här hemma (duschade bara kroppen på gymmet, orkade inte duscha halsen och uppåt). Så vi åkte tillbaka till gymmet i samma veva när vi skulle lämna melker på fotbollsträningen. Och då hade ngn snäll person lämnat in mitt kära halsband. Hon i "kassan" frågade till och med ifall dt va en förlovningsring på halsbandet. Hoho, ser ja tillräckligt gamal ut att vara förlovad? Najs!

Idag har varit en underbar dag! Har ju varit klarblå himmel hela dan och hyffsat varmt. Hatar den jäkla vinden som ska komma och förstöra solens värme. Men vi har iaf hittat ett perfekt ställe att sitta och sola på på kajen. Istället för att sitta vänd mot vattnet som man brukar sitta så kan man sitta på plattformen under, på sidan liksom, vändåt andra hållet. Var hur varmt som helst, blev tvungen att ta av mig tills ja satt i bara linnet (och byxor såklart då.. men hade typ fyra lager tröjor; jacka, tjocktröja, t- shirt och linne) Sååå, dt va helt underbart. Alla mobbade mig också för att ja blev så röd direkt. Så är min hud liksom, efter inte så lång tid så får ja färg- röd färg. Kuuuul.. Men som tur är så blir ju den röda färgen efter ett tag rätt färg. Så dt e ju bra.

Näe men nu ska ja snart gå och lägga mig. Har gått och lagt mig allt för sent de senaste dagarna. Måste sova ikapp nu.

Följer Stevie Wonder temat denna vecka för dagens låtar.. HAN ÄR SÅ SJUKT COOL. Kolla bara på hnm. Gud i männsklig form.

xoxo

Är han seriös? troligen inte, men endå!

Såg precis att en kille har gjort en cover på Tik Tok.. Varför va dt nödvändigt? Ja vet att orginalet med Kesha kanske inte är världens bästa låt.. Men common! Att göra en lugn version av den, av en kille dessutom, är ju löjligt! Visst, han kan sjunga.. Men, vfr just Tik Tok?? Orginalet är lätt bättre än denna...

Ja tycker iaf att det är en konstig låt att göra en lugn cover på..
Covern:


Orginalet:



Vilken är bäst?

Nu ska jag baka kladdkaka! See yah!
xoxo

Oh lord why don't we?

Hello
Sitter just nu och plugga spanska. Har ju prov imorrn. Ska försöka få min spanska lärare att skjuta upp det lite. Eller iaf att jag kan få göra det på onsdag med Sofie. Behöver en dag till att plugga, minst. Men imorrn efter skolan ska ja ju träffa my love evelino. Så får se hur dt blir med pluggandet då. MÅSTE iaf få g på provet. Så behöver en extra dag till pluggandet för att dt ska hända. 

Idag har varit en seg dag, fast ändå rätt så kul. Första dan efter lovet är väl aldrig rolig, men hade engelska presentation som gick bra. Plus så var det kul att presentera detta. Skrev om Stevie Wonder, vilket va askul. Älskar att presentera ngt man vet ngt om, för då kan man ju lägga till massa saker. Plus analysera bättre, som vi skulle göra idag. Vi skulle ta en artist och/eller en låt som vi skulle analysera "the message" i den. Jag tog "Ebony & Ivory" av Stevie Wonder och Paul McCartney. Mycket bra låt.. Dock hade ja inte hört den innan ja presenterade den. Mamma sa att den har ett bra budskap, så läste igenom lyricsen och valde den. Här har ni den iaf.. Hoppas ni fattar budskapet med låten, för dt e väldigt uppenbart.. Enjoy!


Ebony And Ivory live together in perfect harmony
Side by side on my piano keyboard oh lord why dont we?

We all know that people are the same where ever you go
there is good and bad in everyone
we learn to live we learn to give each other what we need to survive together alive

Ebony and Ivory live together in perfect harmony
side by side on my piano keybard oh lord why dont we?

Ebony,Ivory living in pefect harmony
Ebony,Ivory oh..

We all know that people are the same where ever you go
there is good and bad in everyone
we learn to live when we learn to give each other what we need to survive
together alive

Eboony and Ivory live together in perfect harmony
side by side on my piano keyboard oh lord why dont we?
side by side on my piano keyboard oh lord why dont we?

Älskar videon också.. Men framförallt.. ÄLSKAR STEVIE
xoxo

Måste också!

Hola! Kör ett inlägg med mobilen. Har precis varit med sofie när hon klippte sig, blev mkt bra faktiskt. Hon klippte upp och kortade av dt rejält. Och snyggt blev dt! Herrå

"Säby brings us together"

Hola amigos!
Herregud vilken härlig dag dt e idag alltså! Är helt lycklig! Ska det äntligen börja bli sommar på riktigt? Är ju för faen April! Dt ska åtminstone vara vår (och inte snöa då och då). Nu är vi trötta på snön.

Igår då, vad hände då måntro? Jo då vare säby premiär med nästan hela gamla gänget. De som var där va Jag, Eve, Tess, MAlin, Niklas, Nadia, Anna, Henning och Lina. Mycket mysigt måste jag faktiskt säga! Älskar verkligen Säby, dt har så mkt minnen så man blir bara glad när man är där. "Säby brings us together" är våran åsikt om det enkla lilla stället. För dt gör dt verkligen. Inget kan ngnsin slå Säby. Nästa gång blire att dra med massa folk dit, då blire ännu mysigare. Hoho

När ja och Tess skulle åka hem till henne igår på kvällen så tog dt sjukt lång tid. För hon lyckades ju såklart tappa sitt busskort på bussen från säby. Så när vi trodde att dt va borta för all evighet så satte vi oss på dt näst sista tåget för kvällen. Men så, ofc, så ringer busschaffören och säger att han har kortet. Så vi hoppar av i barkaby och åker tillbaka.. Men då har vi ju missat sista tåget (eftersom de bara går en gång i halvtimmen, så vi satt o vänta typ en halvtimma på tåget tillbaka till jakan). När vi va i jakan fick vi kortet men då åker precis nattbussen.. Sååååå vi får sitta och vänta en timme på nästa nattbuss. Så vi har missat sista tåget och nattbussen som går en gång i timmen.. Vi år så lyckade. Men Vi kommer tillslut hem till tess, typ 2 timmar senare och då lägger vi oss direkt och somnar.

Idag vaknar man upp, ganska sliten, till detta underbara väder och då glömmer man nästan bort huvudvärken man har och hur dragen man känner sig. Dt e dt bästa med solen, den kan göra så mkt nytta bara genom att dyka upp. Så hela morgonen har vi suttit på hennes altan i nya lägenheten och ätit frukost och solat. Dt kallar ja najs.

Men men, nu ska ja äta upp min lunch och efter dt göra klart min engelska en gång för alla.. Alltså den enegslakn som skulle ha lämnats in förra fredan.. Dåligt emilie, dåligt!

Sorry för dt långa inlägget, men har man ngt och berätta så har man.
Bilder från kvällen kanske kommer senare, dt va annas kamera vi tog kort med hela kvällen, så dt e hon som måste lägga upp dem först.


Just nu: Min hår luktar bajs mkt eldrök.. Inte världens godaste lukt kanske

Dagens låt:

Shaggy- In the summertime
xoxo

Somebody call 911, sharty fire burning on the dance floor, woohooa

Hola
Ska bara slänga in ett litet kort inlägg för att säga att ja lever. Vaknade halv 2 idag, blev helt chockad när ja såg va klockan va när ja satte mig upp i sängen. Har inte vaknat så sent på länge. Så, 10 och en halv timma är ju bara bra att sova.. Lr hur?

Snart kommer Malin och Karro. Blir bara vi tre ikväll. Ingan annan vill eller kan.. Men så är dt..


Här e retardsen och jag dårå från vittra tiden.. Bjuder på den
xoxo

To everything that i did wrong

Hur kan vissa ord och meningar komma ut så otroligt fel ur min mun? Ja fattar verkligen inte.. När dt väl gäller och ja försöker beskriva hur mycket ja finns där. Ja då låter dt som om dt kommit från ett rövhål.. Som om en dushbag skulle ha sagt dt.. OCH JAG ÄR VERKLIGEN INGEN DUSHBAG... Innerst inne är jag inte dt.. Kan verkligen göra misstag, är expert på sånna, men jag är inte falsk. 

Du kommer inte bli av med mig..


I know i wasn´t there
When you needed me the most
I know i didn´t care                                         (men dt gör jag och har alltid gjort)
And was afraid to get so close
Tonight it´s getting hard to fall asleep
Cause it´s becoming clear that i broke all into pieces
And i can not reverse it
So i´ve got one more thing to say

I´m sorry for your pain
I´m sorry for your tears
For all the little things i didn´t know
I´m sorry for the words i didn´t say
But what i still do
I´m still loving you

Dags att gå och lägga mig?

Hola igen
Aqve gick för ngra timmar sen, ca två, för att vara ganska så exakt. Vi såg på Stomp the yard, för hon hade aldrig sett den? Herregud.. Den SKA man ha sett.. Men iaf, nu har hon sett den.. Och tror inte den filmen waistar ngns tid.. Finns rätt så många hetingar.. Vi kom fram till att dt inte fanns en enda som inte såg relativt bra ut.. Yep, thats the truth..

Sitter just i soffan och planerar lite med folk om imorrn.. Fööör dååå blireee.. damdamdaaam!.. filmis med the oldie gang! Najs bajs säger jag. Dt var ju ett tag sedan vi sågs allihop, imorrn kanske dt inte blir alla dårå, men iaf ngra av de fula rumporna kommer hit (såklart). Har också planerat lite med ngra om lördag.. Då blir dt premiär i säby (om ja inte redan har sagt dt..), med grillning.. och allt som hör till. ;)

Orkar inte skriva ngt mer. Såååå see yah tomorrow!

Ngra av alla snyggingar i Stomp the yard
xoxo

I väntan på Aqve

Hola
Idag har jag bara suttit i soffan och pluggat + kollat på tv och lyssnat på musik. Har egentligen inte gått så bra med pluggandet.. Men ja har ingen plugganda såhär på lovet. orkar inte plugga, så då låter inte kroppen mig att göra dt heller. Men min hjärna bryr du dig inte om eller? Den säger: Plugga! Plugga! Plugga! Men dt blir inget.. Har bara skrivit ETT stycke på hela dan.. Fy på mig!

Meen, meen.. Ska försöka plugga lite mer ikväll efter att Aqve har gått. För hon kommer ju hit snart nämligen. Ifrah skulle också ha kommit ju. Men hon har feber, så kanske inte världens bästa ide att gå ur sängen då. Lr hur? Så, dt blir bara jag och aqve, som förr i tiden. Ska ta lite bilder ikväll hade ja tänkt..

Pratade precis med henne i telefon och hon kommer om en kvart typ.. Måste skynda och ääääta!
Sååå see yah!

JAg och Aqve för typ 3-4 år sedan

Och en bild på oss typ förra året ngn gång
xoxo

Nytt och fräsht.. Men fint?

Såårå,
Nu har jag ju faktiskt, som man kan se, fixat en ny design. Fick ett ryck av att fixa den. Var trött på den gamla. Såå här har ni den. Dont blame me för hur dåligt dt ser ut, lr jo dt kan man ju. Men ja är inte värsta tekniska underbarnet okej? Så dt får lov att se ut som dt gör, for now.

Nu ska jag nog försöka somna, börjar bli lite trött..
xoxo

The Freedom Writers

Helu
Har precis kollat klart på "The Freedom Writers". Oh dear lord va jag gråter till den. Fuck Titanic (som jag btw aldrig har gråtit till) och The Notebook, om man vill gråta till en film så ska man kolla på denna! Jag är en sån här riktig sucker för folk, och framförallt killar som gråter, liksom på riktigt. Ja vet att dt inte är på riktigt, på riktigt. Men när det verkar genuine och äkta, då bara tårarna faller som vattenfall. Detta är en verklighets baserad film också, vilket gör den ännu mer äkta. På IMDB står dt detta om den:
Hilary Swank stars in this gripping story of inner city kids raised on drive-by shootings and hard-core attitude - and the teacher who gives them the one thing they need most: a voice of there own. Dropped into the free-fire zone of a school torn by violence and racial tension, teacher Erin Gruwell battles an uncaring system in a fight to make the classroom matter in her students lives. Now, telling their own stories, and hearing the stories of others, a group of supposedly "unteachable" teens will discover the power of tolerence, reclaim their shattered lives, and change their world. 

Det är en bra sammanfattning. Och detta är verkligen en film jag rekomenderar. Inte för ngn snygg kille (som dt finns btw), men för att den är så jäkla bra. Älskar ju Hilary Swank, vilket gör den bättre. Men om ni inte har sett den, kom hem till mig så ska vi se och gråta till den tillsammans!
 
Här är filmgänget:

 Och här är de riktiga Freedom Writers + Hilary Swank:


En tjej som är med i filmen som heter Eva där och April L. Hernandez i verkligheten är lätt min favorit. Det måste nog främst vara för att hon är så jäkla snygg, måste säga dt. Plus så är hon en underbar skådespelerska, hon spelar verkligen sin roll bra.

Verkligheten vs filmen

Slänger in trailern nu också när jag ändå håller på.


xoxo

Bubblan.. nanananana... Buttran... nanananan

Hello

Sorry att ja inte skrivit. Men har knappt varit hemma sen.. igår..  Igår så blev ja med tvingad på bio, så efter många om och men så följde jag med Sofie, Oliver, Falle och Sam på filmen "The Bounty Hunter". Den va faktiskt, enligt mig, asrolig. Så rekomenderar den för alla er med min humor.

Sov hos Sofie (och vaknade upp hos Sofie, jag och aqve skämtade lite om dt) och imorse så vaknade vi med underbart väder.. Sååå vi bestämde oss för att kolla på en film. Dt blev "A Walk To Remember", underbar film! Vill hitta en pojke som hnm.. *suckar och drömmer mig bort*..

Iaf, vi drog från Sofie runt 3 då ja åkte och träffade Eve, Malin och Malins pöjk. Vi satt på donken ett tag, en av Malins - pojkväns (på g) vänner kom dit och vi gick runt lite i stan. Kul, men inte så händelserikt. Funny to meet my girls igen.

När vi va i Jakan igen så mötte vi upp Aqve och Ifrah, sa hejdå till eve och Malin och sen åkte jag, aqve och Ifrah hem till mig. Jag måste säga.. Det finns inte många människor som verkligen kan få mig att skratta så mycket som Ifrah kan. Och herregud vad jag och Aqve har skrattat åt henne ikväll. Gud, den kvinnan kan prata. Hennes jäkla historier om hennes galna familj är dock roligast.. Tänk er fem barn, högljudda som faen och med en "jag vill ha min vilja fram" mamma.. Kan bara stavas: Kaos. Och ifrah får dt att låta så roligt också. Hon berättar dt så sjukt roligt. Kommer få träningsverk i käken efter ikväll, har skrattat så sjukt mkt. Höll NÄSTAN på att kissa på mig, så mkt skrattade. Åh gud.. Ska vara med dem på torsdag.. Får se hur dt slutar. Kan nästan bara sluta i galenskaper..

Dt e kul, har hela min helg planerad.. Torsdag: Ha filmkväll med Aqve och Ifrah. Fredag: Ha filmkväll med gamla goa gänget. Lördag: SÄÄÄBY! Ska bli säsongs premiär förhoppningsvis.

Sen söndag.. Pluggdag. Imorrn med för den delen. Ska plugga HELA dan.. Så STÖR MIG INTE IMORRN.


My dear ifrah..
xoxo

Back in town

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM BAAAAAAAAAAAAACK!
Kom precis hem från la Åre! Dt har varit asnajs. Igår va den absolut finsate dagen på hela året. Ni som har varit i åre kan därför förstå när jag säger: Utsikten i åre + sol och knallblå himmel... Ser ni dt framför er? Ni som inte har varit där så tänk er... Näe asså måste visa er genom bilder! Kan inte förklaras.. Men bilderna kommer imorrn.. Orkar inte lägga in dem nu. 

Mer sammanfattning för åre är: SNYGGA KILLAR I SNYGGA KLÄDER... ÖVERALLT! Som ja skrev på fejjan: Jag kollar till höger: snygg kille, jag kollar till vänster: snygg kille, jag kollar rakt fram: snygg kille... OMG! its snygga killar everywhere! Och dt e så sjukt jäkla sant. Ja och sara satt mitt i 'Åre City' idag innan vi skulle åka hem och spana in killar.. Vi kunde kolla överallt och se minst en kille i varje 'direction'(kommer inte på vad dt heter på svenska)... Riktning kanske men iaf... Såååååå, jag klagade inte på att vänta i ngra timmar på tåget.

Får berätta mer imorn i och med bilderna.. Såååååå, see yah for now..
xoxo

RSS 2.0