Fight club

Har precis kollat klart på filmen "Fight club". En riktigt bra men komplicerad film. Är ju den jag har valt att analysera till svenskan.. Har sett den en gång förut så visste hur sen slutade osv men denna gång så vare verkligen att kolla närmare och se allt från en annan synvinkel. Analysera allt som händer liksom.. Vill inte avslöja vad den handlar om för er som inte sett den men kan väl säga att den inte riktigt slutar som man tänkt sig..
Dessutom är ju Brad Pitt SMOKING HOTT i filmen. Eftersom den spelades in 1999 så vare ju en något yngre brad än han är idag (rättare sagt 35, och han kan se ut sådär??? Ay, ay, ay) Kan inte bli bättre!
Brad i Fight club:
Muuuums!
Brad Pitt 2010:
Nja, kanske inte lika gorgeous.. Men en snygg F.I.L.F...
xoxo

Bajs också

Hemma idag.. Däckade vid 6 igår kväll och vakna tre timmar senare. Då hade jag feber och allmänt ont i kroppen. En timme senare somnade jag igen och vaknade vid 9 imorse= Sovit 14 timmar sammanlagt. Skönt faktiskt, så tror kroppen tackar mig för dt idag. Mår helt okej egentligen (efter att ha tagit en ipren) om dt inte vore för det snor- fyllda huvet jag har nu. Varje gång ja försöker snyta mig så känns dt som om hjärnan ska sprängas.. Hmm.. aja.. Känns som om jag kommer få ont i halsen igen när iprenen slutat värka så ser inte riktigt fram emot dt.. Såååå, ska försöka plugga lite nu innan dt blir värre.
Pallar inte göra ett roligt inlägg med bilder and what so ever. Men en liten ledtråd får ni till vad jag ska kolla på nu.. Såå see yah!
xoxo

Bästa scenerna från solsidan (som ja hittar på youtube iaf)

"Jag ska gå och BAJSA! Det är viktigare än ove!"

"Inga problemen.. Inga problemen.."

"Vad tittar du på? Jo du tittar på mitt hår.. Nu tittar du igen, sluta"
"Ja späjjen.. den svajta.."

ÄLSKAR solsidan.. Synd bara att dt inte finns blooperserna på youtube.. De är ju absolut roligast.
menmen, ska sova lite nu.. Mår inge bra..
See yah
xoxo

Drop dead sexy

Ingen ork alls att blogga idag egentligen. Men vill bara visa att jag lever.. Drog ju som sagt till Tess igår där vi inte gjorde så mkt.. Stressade lite över vad vi skulle hitta på men sen sket dt sig så vi slappade istället.
Blir man inte liiite deppig av detta väder? Jag menar.. Come on! Vad är dt för fel på sveriges väder?! Piss kallt och regnigt. Igår kändes dt som oktober/november när vi gick ner till vattnet för att checka läget där.. Otroligt kallt, säkert runt 10-15 grader.. Äckligt alltså. Menmen, bara att börja fatta att sommaren och värmen är över.. Dags att ta fram höst kläderna o frysa.. Burr...
Just nu blire mat, kolla fight club (till svenskan) och läsa.. Sen sooooova. E så sjukt trött, även ifall ja o tess typ sov 10 timmar.. Men så blire..
Kollade på 2009s Victoria Secret modevisning precis. Hur snygga är inte modellerna där? De som LÄTT är snyggast är ju de så kallade "Angels", alltså de man faktiskt känner igen..
Snygga! Men absolut snyggast är ju (på delad första plats):
Miranda Kerr! och...
Adriana Lima!
See yah!
xoxo

bajs

Nu blire att dra till Snuskan (tess) istället.. Sen får vi se var kvällen för oss.
See yah!
xoxo

Because I know. Somewhere, deep down in my heart... I still love you

Hello
Hemma nu. Har ju inte varit hemma sen igår morse, men here I am now. Va i skolan mellan 10 och 3 igår och sen på kvällen så va ja hos en kompis, Måns, i solna. Var bara en liten get-togeather med dt vanliga solna gänget. Men som vanligt i dt vanliga solna gänget så händer dt alltid massa saker, bra som dåliga.. Meeeen.. Kvällen slutade bra för min del iaf..
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Har pratat med stuvsta gänget och eve om planer. Men vi får se..
En klassiker som alltid får en att skratta..
Mohaha..
xoxo

Lätt bästa pepp och dans låten just nu

Mohombi- Bumpy ride

Singel? No problemo! Använd ngn av Alex "benji" Bojangs raggrepliker för att fånga snyggingen på kroken


Raggreplik nr. 1
:
"Gillar du att dansa?"
"Ah tror dt.."
"High five!"
*Tar tag i handen medan 'high fine' och snurra han/henne i en piruett*
"Me too"
Raggreplik nr 2:
"Oh hi! I think I just found my price at the end of the rainbow!"
Raggreplik nr 3:
"Do you believe in love at first sight or should I just go past you again?"
Raggreplik nr 4:
"I lost my number can I have yours?"
Raggreplik nr. 5:
"If I could re-write the alphabet, i would put U and I togeather"
Raggreplik nr. 6:
"If I said that you have a nice body, would u hold it agains me later?"
Raggreplik nr 7:
"Do you have a library card, cus I am CHECKING you out"
Raggreplik nr. 8:
"Can i buy you a drink, or do you take cash?"
Raggreplik nr 9:
"I might not be the best looking guy here, but I'm the only one talkin to you"


Så där fick ni några bra repliker som är good to go att använda. Alex fick (nästan) alla tjejer på fall med sina smörar repliker. Nr 8 och 9 kanske inte är ngra riktiga höjdare.. Men värda att nämna. Men annars är det bara att ge er ut på jakt nu.. Lycka till!
xoxo

I like big butts and I can not lie..

Usch. Jag hatar verkligen folk som bara tänker på sig själva.. SOM BARA ÅKER IFRÅN OSS FÖR ATT HA BAJSROLIGT I.. javenne.. USA KANSKE! Tänker liksom inte på oss andra som de lämnar bakom sig.. Sa precis hej då till min älskling Lily som lämnar oss på fredag. Fy vad hemskt. Kommer sakna den rumpan otroligt mkt (bokstavligt talat rumpan också.. min kläm och pet rumpa liksom..). Har inte riktigt fattat tills nu att hon ska åka så dt känns ganska surt.. Har knappt fattat att Jossi är long gone än, som millan sa: "Känns bara som om hon är på semaster någonstans".. Men dt är hon ju inte! Bu..hu.. Ska dock hålla koll på mina fina flickor heeeeela året så LILY och JOSSI: ha din skype pååå så att viii kan prataaa där.

Min babe..
Menmen. Annars vare en helt okej dag idag. Hände roliga saker och tråkiga= en vanlig dag i princip. Pallar typ inte skriva mer just nu. Har inge mer o säga.. Såååå, see yah!
xoxo

Metaaallica


Snooze min älskling

Andra riktiga dagen i skolan idag då. Var en pain in the ass att gå upp imorse verkligen. Kroppen skrek: "Nej, nej, nej, nej! Gå inte upp!" Men jag trotsade och var otrogen mot kroppen genom att tvinga upp den vid 10 över 6. Usch! Blir repris imorrn.. men då blire några till snooze- omgångar hoppas jag.
Annars var dagen ganska okej.. Vi har ju fortfarande (hittills) inte så mkt att göra så blir att man slackar lite på de fria arbetstiderna. Meeeeen, får bli lite ändring på dt tycker ja..
Träffade eve, johan och winston efter ja slutat. Vi noobade runt lite i solna centrum och åt lite o så sen så efter ett tag så drog jag och eve igen. Så nu sitter jag än en gång framför tv:n och kollar på Fångarna på fortet.
Fick bli en lite tråkig bild idag men orkar inte anstränga mig mer tyvär ^^ Är så sjukt trött!
xoxo

Brun o fräsh

Första riktiga dagen i skolan idag då. Var väl en helt okej början.. Förutom att vi redan fått massa läxor. Lr massa o massa, men två stora uppgifter; en i svenska B och en i engelska C.. Båda är att läsa en bok.. Kuuuul liksom, läsa två samtidigt.. Menmen, u gotta do what u gotta do.
Efter skolan mötte jag upp Aqve för att sola lite solarium. Dt blev en 25 minutare på komethallen i veddesta. Man känner sig så himla fräsh efter att ha solat(förutom att man precis har svettats som en gris i solariet). Älskar att vara brun så att man slipper ha mkt smink så bara att vara tillräckligt brun i ansiktet är en lyx. Men en awesome sak är att vi ska få min "moster"s halvkropps solarium som man solar typ magen och upp med så kommer typ knarka den under de mörka månaderna.. Bara för att inte se ut som ett spöke under vintern.
Jag och Aqve, rödrosiga, precis efter vi hade solat.
Om tio minuter blire att kolla på första avsnittet av Fångarna på fortet. Bästa programmet någonsin ju! Fan va man kollade på dt förut när dt gick på fredag-kvällar lr vad dt va för flera år sen. Sååå, see yah!
xoxo

Roligaste videon jag sett på länge

Om ni inte fattar så är ungen fortfarande nerdrogad från tandläkarn.. hoho
"Is this real life?"
xoxo

Det som händer i solna.. stannar inte i solna

Hola
Har inte skrivit på ngra dagar.. Men har varken orkat lr haft mkt tid.. Såååå får bli en liten sammanfattning nu.
Som sagt så var jag hemma hos engla en snabbis i fredags. Efter ngra timmar där drog jag hem för att sedan åka till Uppsala för en liten överrasknings fest för mina kusiner som hälsade på i Sverige (de bor i tyskland annars). Det var faktiskt mkt trevligt i uppsala. Många av mina kusiner och övrig släkt var där. Och nu eftersom alla kusiner bor utspridda i sverige och världen så kan man ju inte träffa många av dem ofta så dt va roligt att träffa dem innan alla åker igen.
(smakprov från i fredags)
Igår var jag först på kräftskiva hos Sara som var ruligt. ÄÄÄÄLSKAR kräftor så dt var rena himmelriket. Kan inte få nog av dessa röda creepy varelser. Så SJUUKT gott. Efter vi ätit och så drog jag vidare till Johan som hade en liten get- together hemma hos hnm. Som alltid så vare roligt med dt vanliga solna gänget med eve, papi, nadia osv. Och som vanligt så hände dt mycket saker som kommer pratas om ett tag.. "Det som händer i solna.. sprids ut i solna" som jag och papi sa idag på vägen hem (det som händer i solna får alla reda på så småningom).
Såååå, nu ska jag fortsätta kolla på The Hills och sen antagligen kolla på "Vampires suck" igen. Venne vfr men känner för dt..
Såååå, see yah!
xoxo

Like your ass had the hiccups (?)

Holahola
Sitter just nu hemma hos Engla och har en skrattfest med henne, Millan och Karro. Man kan hitta på mkt
roligt i englas rum säger jag bara.. Just nu tar vi kort med englas papp- bröst (hon har bilder på bh:ar för att kolla ngt.. javenne.. hon är nog bara lite snuskig..) men snart ska vi börja dra oss härifr
ån för alla ska ngn annanstans.. Men dt va kul så länge dt varade iaf. Vid 6 ska jag o la familia åka till uppsala till min moster för att överraska mina kusiner som är i sverige just nu (de bor i tysklad). Opps hoppas de inte läser detta.. hoho.. Näe men nu ska ja fortsätta agera dj och vara lite social.. Just nu spelas: Bounce- Justin timberlake, Missy Elliot and Timbaland (??)
see yah!
xoxo

Så jävla coola

Love the way you lie- Eminem feat. Rihanna
(och fan va Megan Fox e sexig.. Och Rihanna.. Snyyyygg!)
49 672 233 visningar på youtube.. Poppis lr vad?

Here we go again

Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit en stund hos Sara. Vi drog dit efter vi hade slutat. Sååå, första dan i skolan alltså.. Var helt okej. Vi var ju där i typ en timme så var ju inte så jobbigt. Det enda vi gjorde var typ att få schema, busskort, lite olika papper och presentera oss för de nya eleverna i våran klass. Sen drog vi och åt.
Var såklart kul att träffa alla igen och faktiskt ganska så härligt att komma tillbaka till skolan och liljeholmen.. Det enda problemet är schemat och plugget som kommer bli hard as hell! Det var det schemat som jag kollade på igår och me no likey alltså... Kan man inte bara få gå till skolan och göra lite olika uppgifter där och sen få gå hem utan läxa och få göra roliga saker? Älskar ju liksom att vara med alla kompisar i skolan men att dt blir så mkt plugg.. Ay, ay, ay.. Menmen, har väl valt fel skola för att önska mindre plugg..
Imorrn blire "idrottsdag" (femkamp) på årsta fältet för att lära känna alla nya ettor.. Ska väl bli helt okej.. Meeen, nu är jag för trött för att skriva mer. Så vi hörs imorrn..
Fick bli ett random foto från förra året när vi hade model UN i skolan. På bilden; jag och sara i våra "finkläder".
xoxo

First school day

Dagens outfit fick bli ett ljusblått linne, nya gråa "västen" (lr gråa tygbiten över axlarna) och mina nya jeans. Pallade inget mer just idag.. Får ha lite andra nya grejer senare.. Ah.. Ska dra till skolan om typ 40 min, eftersom ja börjar 1. Sååå, ska gå och äta nu
See yah!
xoxo

äckligt..

Kollade för ett tag sedan på dt nya schemat.. Och jag säger bara dt.. HOPPAS DET INTE VAR DET NYA SCHEMAT. Dt måste vara ngt fel.. Eller så får man bara inse att tvåan kommer bli tuff. Halv 9 till halv 5 på tisdagar.. ÄCKLIG dag.. Och sammanlagt tre dagar som vi börjar halv 9 och slutar.. javenne när.. Nu kan jag dock inte komma in på schemat på grund av "planerat underhållsarbete".. Så hoppas de planerar OM hela alltet.. Ay ay ay..
Kanske inte världens bästa tid för mig att ta foton.. Menmen.. Målade mina naglar för ett tag sedan också.. Hittade ingen bra färg hemma och ville inte ha naglarna helfärgade i mörkblått (vilket topparna också är, men kanske lite svårt att se) så fick bli såhär.. Måste åka och köpa ngra coola, färgglada nagellack nu EFTERSOM DET FORTFARANDE ÄR SOMMAR..
Menmen, kanske skriver innan jag drar imorrn och visar en liten dagens outfit.. Som jag inte har gjort på ja vet inte när...
Såååå, hörs imorrn!
xoxo

Hahaha, bilder från igår...

Ja.. som sagt så hoppade vi på en studsmatta...


Snygga.. verkligen...


Kanske inte världens bästa bild på mig.. dubbelhaka, SNYGGT! Men emma och aqve ser ju bra ut iaf..


Tack emmsan förresten för att jag fick sno bilderna ;D inte för att jag frågade

xoxo


Bebis på gång?

Okej.. Sååå.. Idag.. Har jag inte gjort ett piss. Det framförallt pga the sucky weather.. Skulle säkert ha varit ute och njutit av min sista dag av frihet (på ngra månader iaf).. Men tycker att dt kan vara skönt att bara vara hemma och göra saker som behövs göra. Som te.x så har jag städat hela mitt rum; dammsugit, tvättat av på hyllor, skrivbordet och sminkbordet. Plus så blev jag så trött på att dt var så smutsigt i trappan så dammsög den också och nästan hela övervåningen.. Kan ni också få sånna ryck ibland? Att ni bara MÅSTE städa? Man är så trött på att dt är dammigt och smutsigt överallt så måste göra ngt åt dt.. Iaf, så fck jag idag.. Väldigt skönt känns dt.
Just nu kollar jag på 16 and pregnant på MTV. Tycker dt faktiskt e kul att kolla på.. Tänk ifall jag skulle vara gravid liksom.. Känns inte verkligt lr troligt ngnstans.. Känner mig så ung. Men om jag ska vara ärlig så skulle dt va spännande..
Satsa på en sån här snygging kanske? Nja.. Inte riktigt än va..
Ska kolla klart och sen fortsätta med min städning.. och välja ut kläder till imorrn.. Ser fram emot dt på ngt konstigt sett.. Att börja tvåan liksom.. Hur coolt är inte dt?
xoxo

Stalker.. Jag? nä, nä...

Kom typ precis hem från att ha varit och ätit med emma och aqve. Var väldigt mysigt. Vi åt på Food Court i sumpan där dt va god mat men helt tomt i lokalen... Så dt va lite osäkert att äta där men maten var helt okej. En sak jag inte fattar är att när man beställer en kebab så får man alltid sju kilo kebab men typ inge pommes.. Hmm.. Lite skumt.. Men men!
Efter vi ätit så visste vi inte vad vi skulle göra.. Men då rolig som emma är sa hon: "Asså.. Jag har hittat en studsmatta..." Haha så då vare en liten studsmatta i en lekpart ngra minuter bort. SÅ vi gick till den, hoppade lite, tog kort och sen drog. Mytche kul. Efter dt drog vi till emmas nya lägenhet som var typ 10 min bort vilket var där i dt nybyggda området. Alltså också där min morbror och "moster" bor. Emma bodde precis så att man kunde se min morbrors lägenhet så kände mig som en stalker när jag satt och stirrade i fönstret i hopp om att de skulle se mig.. Ringde dem typ hundra gånger också.. Men såklart är deras telefon sönder (fick jag reda på i efterhand) så de svarade inte.. Irriterande! Att sitta där och se dem gå omkring i lägenheten men inte kunna göra ngt för att de ska se mig... Stalker? Nejnej..
Menmen.. Ska kolla CSI:NY nu (såklart, eftersom dt är typ dt enda som är bra just nu) och sen typ lägga mig.. E bajs trött redan.. Fattar inte?? Går upp 11- halv 12 och blir trött 11 - halv 12.. Meeeenmeeeeen. (ja måste vara lite tråkig med att inte ladda upp ngra bilder, men som sagt är bajstrött och bilder från idag kommer när emmsis laddat upp dem).
xoxo

Videon Lily gjorde till Jossi

Dessa fina tjejer ska va borta i ett år.. Jossi har redan åkt och har kommit fram till sin värdfamilj efter ngra dagar i New York. Här kan ni läsa hennes blogg.. Vilket jag kommer göra. Här kan ni läsa Lilys blogg som åker om ngra veckor..
xoxo

Ain't no other man can stand up next to you


Min dag kommer typ innehålla:
- Läsa ut min nuvarande bok; Confessions of a serial kisser som är helt okej men lite skum. ^^
- Träffa eve för att reta henne pga hennes nytagna tung piercing.. Hon kommer prata som en bebis.. Mohaha..
- Träffa Aqve och Emma över middag.. Kul att träffa barndoms vännen Emma som jag inte har träffat på.. jag vet inte hur länge. Så ska bli ruuligt.
Och sen får vi se.. Har ju fanimig två dagar kvar på sommarlovet.. Buuhuuu..Så måste utnyttja dt! Vem hjälper mig?
Dagens låt blir en oldie med Christina Aguilera. Kom att tänka på den här låten precis och var bara tvungen att kolla på den och lägga ut den här. Älskar henne och speciellt när hon hade den här stilen på låtar och ah stil överhuvudtaget.. För hur snygg är hon inte i denna video?
Christina 2006:
Christina 2010:


Ja, hon är snygg nu också och kommer alltid vara det.. Men tycker hon såg mycket fräshare ut då.. Menmen , dt e en smaksak.
Ska gå och göra lunch till mig och mina syskon nu.. Såå, see yah
xoxo

vad ska man säga...hahahaha

"Det var en hel del asså"
"Ja har ett börsvärde på 5000 miljarder ungefär"

5000 miljarder? Busteeeed.. Som om inte resten var nog liksom...

Så jäkla snygg!

Och ja; ni känner igen henne från Step Up. (Hur snygg och sexig är hon inte?) And her name is Jenna Dewan

Jenna Dewan Actor Channing Tatum and fiancee Jenna Dewan look happy to show their love while on holiday in Maui, Hawaii.  Tatum, the next G.I. Joe, proposed to Dewan on the trip.
Blev lite lycklig innombords när jag såg att hon och min älskling Channing Tatum är gifta.. Visst, vill ju ha hnm för mig själv, men hon är en riktigt bra och snygg kandidat som lätt förtjänar min babe.
xoxo

Cocos olja

Holahola
Kom typ precis hem efter att ha varit i stan hela dan med eve. Har gått runt i affärer och ätit typ.. nada más. Lr jo, åkte med henne till Bålsta och solade en 20 minuters. Har nog fått lite färg. Det säkert för att kroppen har vant sig med sol nu.. Så måste fortsätta sola så att jag inte blir en total blekfis alldeles för snart. Har hittat hemligheten iaf: Kokos olja. Lånade eves innan jag solade, för hennes mamma hade blivit brun som en bajskorv när hon använt den på Malta. Så dt ska jag fortsätta med när jag ska sola. Meeeeeen.. Ah.. Har nog inte så mkr mer o säga..
Tyyyp såhär såg flaskan jag använde av ut. Mytche bra..
Ooooooooch..
Kollar på CSI:NY just nu. Me likie
xoxo

Dansa är kul men jag föredrar att supa!

Att somna 8 och vakna 11 betyder inte alltid att man är pigg dagen efter. Dock nu när jag tre timmar efter skriver detta inlägg så känner jag att jag är väldigt utvilad. Min kropp är pigg men min hjärna är lite efter. Och som jag sa när jag pratade med eve i telefon: "min kropp säger tack för den långa sömnen" vilket eve kontrade med "nu är dt bara att börja om igen". Men efter en sån här fartfylld helg så behöver jag nog mer än en natts sömn för att helt återställas.
Iaf. Jag och 12 andra har ju som sagt varit ute på väddö/älmsta på en camping sen i fredags. Direkt när vi klivit av bussen i älmsta så kände jag igen stället och då visade dt sig att jag har varit där två gånger förut på basket läger. Så helt plötsligt kände jag inte dt som älmsta utan som väddö. Och jag hade varit på campingen också genom lägrena. Så dt va kul att iaf känna igen stället. Men iaf, sammanfattning av helgen var: fartfylld, rolig och inte alls som jag hade förväntat mig. Men jag tänker inte säga allt för mkt som hände där: Det som hände i älmsta, stannar i älmsta. Vilket också var vårat motto under helgen, så vi körde för fullt.
Här kommer lite bilder från helgen (resten läggs ut på fejjan):
We were blessed with good weather. Nej men seriöst, underbart väder alla dagar. Kunde inte varit bättre.
Ja som sagt så vare perfekt väder. Vi badade ett antal gånger på grund av dt vilket var perfa.
Helgen förgylldes med lekar som Eve hade förberett. En av dem var när man skulle äta upp ett godis snöre som hölls av en kille respektive tjej och skulle ätas upp som.. ja ni fattar.
Eftersom mitt internet är sjukt segt just nu så får ni inge fler bilder här. Men som sagt, man hittar resten på fejjan.
Ska duscha nu och sen möta upp eve i stan.
Ni får en låt också som jag alltid kommer förknippa med denna helg:

Dansa är kul(men jag föredrar Å supa)- De vet du feat. Robin Svensson
See yah!
xoxo

grym helg

Kom hem för ett tag sedan. Är trött som en apa så ska gå och lägga. Skriver mer om dt imorrn plus så kommer bilderna också.. See yah
xoxo

Taggad!

Holahola
Har varit hemma ett tag nu men har inte orkat datan. Hoho. Menmen. Har ju som sagt varit i stan idag med Aqvoooo. Har shoppat liite iaf. Dt var ju reor ÖVERALLT, men var lite besviken på att dt inte var på rätt saker.. Meeen, köpte lite saker ändå. Ett par örhängen:
Lila och guld är dem i. Skit coola faktiskt. 29.50 på hm.
Och ett coolt, färgglatt linne:
Man ser verkligen INTE hur starka färger dt är. Ska ta kort på dt i dags ljuset ngn gång så att man får se hur dt är på riktigt. ^^ Köpte dt på gina för typ 30 spänn.
Och så köpte jag två par trosor (10 spänn styck! Vilka fynd huh??) och en body lotion. Dt var tyvärr allt.. Men får dra dit ngn mer gång.. Aqve köpte också massa coola saker. Najs med rea säger jag bara!
Snygga Aqve (som btw inte är rolig att gå på stan med för hon får så sjukt många blickar efter sig!!.. Oftast av snyggingar men ibland också av Super heta gubbar och äldre män som fick sig lite ögongodis.. Fick nog efter ett tag och skrek: "Sluta kolla på hennes rumpa!" Men de slutade såklart inte då.. Menmen, dt var ju värt ett försök)
Moi, älskar hennes kamera! Man ser så jäkla brun ut med den
Dessa köpte Aqve, vilka jag också köpte fast jag köpte de rosa i hotpants och, samma som henne, string i lila.
Meen meeen. Nu ska jag fortsätta packa lite och sen joina min lillasyrra och hennes kompis som kollar på favvofilmen Eva och Adam.

hola hola hola

Vaknade för typ en timme sen och har precis duschat och bestämt med Aqve att åka in till stan. Behöver verkligen utnyttja rean som är igång just nu och har ju knappt varit hemma så har inte kunnat dt tidigare. Såååå, nu har jag med mig ett shopping proffs som säkert är villig att shoppa rea med mig. Hoho.
Näe men måste skynda mig lite nu med att äta och så så att jag hinner med allt jag behöver innan jag måste börja åka. Såååå, see yah later aligator!
xoxo

I did it

Jahapp, då har man överlevt dagen då. Kanske inte var så otroligt mkt som jag behövde överleva från, men mens verken har nära på dödat mig. Inte mkt jag kan göra när inga droger fungerar.. Ipren är oftast min lösning och räddare, men idag hjälpte dt mig inte ett skit. Eller okej, i kanske en timme var smärtan borta. Men hallååå?? What about the remaning hours of the day?? HUH?! Menmen, förhoppningsvis blir dt bättre imorrn. Måste komma ut ur huset och göra ngt imorrn. Blir säker att träffa camping- buddiesen för att planera mat och så för helgen. Om jag inte har sagt dt så drar jag och ett gäng till Roslagen över helgen, alltså fredag- söndag. Ska bli kul.
Menmen, nu måste jag säga god natt för mig..
Men INNAN blire en dagen låt: I like it- Enrique Iglesias feat. Pitbull
Ursh vad jag no likie Enrique Iglesias.. Kolla bara på hnm. Vem tror han att han är? För sjunga kan han inte, men tur för hnm att de har fixat till hans röst så att dt faktiskt blir en bra låt.. Har börjat tycka dt nu, efter att ha spelat denna ett antal gånger på spotify. Still love yah Pitbull.
Party, Karamu, Fiesta, Forever..
Over and out
xoxo

Hell yeah

Har precis kollat klart på filmen. Mytche ruliig. Och fan va bra hon som spelade Bella, lr "Becca" som hon hette där, va, precis som Kristen är som Bella.. Lite roligt att se faktiskt hur lika de verkligen var.. Menmen, tycker alla ska se denna för den var awesome. Hur mkt jag än älskar böckerna så vare faktiskt roligt gjort (för filmerna tycker jag e löjliga).. Och btw, har hittat en ny snygging. Han som spelade Jacob.. Mmmmm!
Chris Riggi heter han, men jag måste säga att han inte blir så bra på bild, denna var den snyggaste jag kunde hitta.. Men i filmen.. mmmmmuumms! Så ladda ner den allihop, eller vänta tills filmen har biopremiär den 25augusti..
Här är postern iaf och där ser ni lite bättre hur han ser ut i filmen.. BÅDA snyggingarna for that matter..
Näe men nu ska jag ut och sola lite om solen låter mig.. Ser ut som om dt börjar bli lite molnigt.
See yah
xoxo

Vill ngn byta morgon kanske?

Innan jag sätter igång filmen vill jag bara dela med mig lite av min underbara morgon..
Vaknade imorse (typ 12) och trodde att jag hade kissat på mig, men nejnej, dt var bara min underbara kompis mensen som hade kommit. Lite senare när jag satt framför tv:n så fick jag helt plötsligt en sjukt konstig känsla och typ hela kroppen började skaka och dt kändes som om jag skulle spy men ändå inte (har ALDRIG upplevt ngt så obehagligt, visste liksom inte vad jag skulle göra; spy lr sätta mig på toan). Men som tur va gick dt över efter ett tag men nu handskas jag med den underbara känslan av första-dagen mensverk, som kanske inte är detta för alla men för mig; värsta dagen i hela månaden. Såååå, tror jag ska tare ganska så lugnt idag.. Knarka ipren och mat..
Sorry för alla äckliga bilder ni kanske har fått upp i skallen nu, men ja bryr mig inte så mkt om ngn annan just nu, om jag lider så ska fanimig andra få lida också. ;)
Meeeen ah, nu ska jag äta soppan och mackorna jag precis har gjort.. See yah..
xoxo

Hur kunde jag inte se dt??

Ey, Ey, Ey! Slow down just a sec.. Kunde inte tro mina ögon när jag såg vem som spelar Edward i den här nya filmen, Vampires suck (tack btw anonym att du sa att den var gammal, så att jag kom på att jag kunde ladda ner den) Min älskling, Matt lanter är Edward..?!?!? Hur kunde jag inte se dt på trailern?? Haha, fan va sjukt, men han passar ju som en parodi edward. Snygg som få är han ju. Har ju inte kollat på filmen än, men när jag skulle kolla lite snabbt ifall dt var en bra kvallite på den jag laddat ner så såg jag att dt var han och mamma mia jag måste kolla på den nu. Eller först ska jag äta ngt eftersom jag inte har orkat göra dt än, men efteråt.. Matt baby here I come!
Rob?
Matt?
Passar bra som Ed, huh? Måste skynda mig att äta nu.. See yah
xoxo

Va bara tvungen att lägga ut denna bild när ja såg den på fejjan

(bjuder på den)
Gonna miss u girl
xoxo

Mohaha, ska lätt se den här filmen när den kommer ut

xoxo

De senaste dagarna

Hello
Har inte skrivit på ngra dagar, men har helt ärligt inte haft ork lr tid. But here I am now. Men iaf, i förrgår (söndags) var jag ju som sagt på avskedsfest hos Jossi och jag hade rätt när jag sa att tårar skulle fällas. Det var hemskt.. Lily hade gjort en video till jossi och från det att vi såg den och resten av kvällen så gick dt bara utför med mina tankar om att inte gråta. För lily det äcklet (älskar dig ;p) såg att jag var på gränsen till att gråta och just då bestämde hon sig att komma med tårar i ögonen för att krama mig.. Jag menar.. HALLÅÅÅ?? Jag KAN inte se på när ngn gråter utan att gråta själv så vi båda började störtböla. Meeeeen, helt kvällen var ju såklart rolig. Vi var ju ett stort gäng på typ 15 pers från framförallt skolan som var där så hur kunde dt inte sluta kul? När jag och Millan skulle åka (skulle sova hos henne) var Jossi lika taskig med att komma emot mig med tårar i ögonen för att säga hejdå så då rev hon min fina, coola, känslolösa vägg som jag hade byggt upp från förra gråt- sektionen. Gud vad jag kommer sakna dig min älskling. Hon åker ju på fredag, men lily dock åker ju inte förrän om två veckor så henne kommer jag krama och gråta med lite mer..
Jaja, enough about that.. Sov ju hos Millan ute på landet i åkersberga, sjukt mysigt! Och älskar hennes hundar! Kan man hitta ngra gosigare hundar? Näe, tror inte dt. Så dt va mkt mysigt och förväntar mig en till inbjudan ngn gång bara så du vet ;) Näe men me likie the countryside, hoho.
Igår åkte jag, eve och Malin till tess och catchade up lite. Har ju inte träffat henne på evigheter, iaf hela sommarn, så vi hade en tjejkväll. Mkt mysigt.
Just nu slappar jag i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, säkert bara kolla film för måste catcha up med dt också och se lite nya filmer. MÅSTE städa mitt rum också.. Det får vara kvällens uppgift bla.. Men jaja. Nu ska jag äta.. Såååå, see yah later.
(bilden tagen från Jossis blogg)
Här är tröjan alla som var där skrev ngt på, så nu kommer hon inte glömma oss. Får ladda in lite bilder när de kommer ut på typ fejjan för jag tog typ nada bilder.. Menmen..
see yah!
xoxo
xoxo

Fett cool video.. Men vilken fritid man måste ha


Buuhuu

Hellu
Jahapp då är man hemma igen då, men nu (som tur är) tills skolan börjar. Skulle seriöst inte orka åka ngnstans igen nu, hemma hemma hemma ska ja va! Näe men helgen har iaf varit awesome. Var ju som sagt på Kolmården med släkten och dt va faktiskt riktigt roligt, men såklart så vare ju kanske inte världens roligaste väder. Molnigt och duggregn hela tiden. Men vi hörde att sthlm har haft ännu sämre väder, stämmer dt?? Oväder och åska eller? Ja, tur att man slapp DET iaf. Men dt är ju så typiskt att dt har varit helt perfekt väder på öland alla dagar vi va där och just när vi skulle åka ngn annan stans (för att gå ute mkt), ja då blir dt dåligt väder.. Menmen, dt är SÅKLART att dt ska bli så, annars har man tur och dt går ju inte för sig lr hur VÄDERGUDEN?!?!
Menmen, idag ska jag iaf på avskedsfest hos Jossi som åker om ngra dagar till usa, buuhuuuu! Kommer ju säkert bli lite avskedsfest för Lily också som åker om typ 2 veckor men henne har man tills dess iaf.. Men jag kommer sakna dem OTROLIGT mkt. Vi har ju alla bara känt varann i ca ett år, mindre t.o.m, men man har ändå komma så sjukt nära folk så alla kommer nog fälla en liten tår ikväll. Det är jag säker på. ETT ÅR liksom.. Men vi kommer juu ha kontakt på skype o så såklart (om hon inte hittar ngra nya coolare vänner såklart och dumpar oss), men ingen kan ju slå mig som vän och så äre bara. ;)
Här e mina fina flickor som åker.. Vill inte.. Men FETT kul kommer dom ha, vilken upplevelse alltså.. Min tur nästa;)
Jaja.. Ska ner och äta nu och sen börja packa upp lite och bestämma vad jag ska ha ikväll..Lite uppklädd måste man ju va. Så någe riktigt scheexigt kommer jag ha.
See yah!
xoxo

ja palla ante

Helluhellu
Nu äre så att jag är jäkligt trött på människor överhuvudtaget så har inte varit inne på datan sen jag skrev senaste gången.. Är här på öland med famlijen och mina fördoms-farföräldrar som ibland (ofta) gör mig galen. De människor jag har haft kontakt med från sthlm gör mig också galen så just nu är jag on the braking- point. Höll nästan på att börja böla för ngra dagar sen bara för att min farmor ska vara så himla hej-jag-lever-fortfarande-på-50-talet och kan inte förstå att jag färgar mitt hår för att jag inte trivs i mitt orangeröda naturligt hår och inte för att jag vill göra alla andra som gillar mitt naturliga hår att hata mig. Så jag säger bara dt, de som VERKLIGEN känner mig vet dt och klagar inte på mig att jag ska "låta mitt fina naturliga hår växa ut". Om jag skulle vilja se ut som jag gjorde när jag var 10 så skulle jag göra dt om jag ville. Men nu är dt så att jag inte vill dt, okej? Men dt är ju så, farföräldrar som man träffar max tre gånger om året känner inte sitt barnbarn. De känner sidan man visar för dem, men inte den man verkligen är.. Så är dt iaf för mig, jag venne hur dt är med alla andra som kanske kan berätta allt för sin farmor/mormor/farfar/morfar. Men ah, dt är sånna saker som kan vara "det" för mig som verkligen får mig att bli galen.

Därför är jag så JÄKLA glad att min mamma äntligen har börjat förstå att jag vill ha mitt hår som jag vill och inte som alla andra tycker är "så gulligt". Dt ända hon vill just nu med mitt hår är att jag ska hålla nyanserna relativt ljusa jämfört med mina andra färgval. Så svart var väl inte riktigt hennes favorit färg av alla hårfärger jag har haft. Men jag är bara glad att ingen hemma tjatar på mitt hår längre...

Shit vilken stor grej dt blev, men behöver bara skriva av mig lite.. Meeeeen, imorrn blire andra bullar. Då blire ju kålmården med stora feta släkten och då kommer dt bli ngra "ååh, när ska du låta fin fina färg få växa ut" men kommer bara gå iväg om ngn säger ngt om dt, je palla ante!

Får bli pinks, funhouse som dagens låt. Har inte lyssnat så mkt på den men får lägga till den på min spotify lista när jag kommer hem.. Sååååå ah, lägger in en bild på mig och mina syskon plus två av mina kusiner som vi kommer träffa imorrn bland annat.


xoxo

Boknörden within me

Hello
Jahapp, då har man fått låna farfars data på öland då. YAY! Första gången NÅGONSIN som jag har kunnat använda internet på ngt sommarställe, så jag är happy happy.. Speciellt eftersom jag har läst ut min bokserie, så jag kan inte joina alla andra som läser. Nästa bok i serien kommer nämligen ut i januari nästa år, så jag gråter för att dt kommer ta så lång tid innan jag får läsa fortsättningen men är så jäkla glad att dt kommer ngn fortsättning överhuvudtaget. Så just nu känns dt som om jag inte kan läsa ngn annan bok bara för att jag måste läsa ut serien först. Har "börjat" på två böcker men inte läst mer än en sida. Så måste hitta ngn till bra (ENGELSK!!) serie med böcker, för jag är en liten boknörd egentligen som älskar att läsa, men bara om dt är bra böcker.

Okej, dt där var otroligt onödig information menmen, dt va för intresseklubben! ;) Men seriöst, lånar gärna ut serien för den är så jäkla bra och man kommer inte ångra sig om man har börjat läsa den.. Men den handlar ju om vampyrer och så, så om man inte gillar sånt så kanske dt inte är för dig. Men tycker fortfarande att man ska ge den en chans, för dt kommer vara värt det. 

Dt är dessa sex plus den sjunde, "Burned", som finns just nu, sen så kommer den åttonde, "Awakened", som sagt i januari nästa år.  
Menmen, nu ska jag fortsätta njuta av internet och sen följa med familjen ner till stranden för att spela minigolf (tro dt eller ej så är dt en av de roligaste aktiviteterna i denna lilla by).
xoxo

Fan vad jag älskar SATS tjejerna

speciellt denna tjej;
Cool brud
xoxo

Nya profilbilden på fejjan

xoxo

Alva

Gud va jag saknar denna lilla plutt just nu efter att ha laddat upp alla larsbo- bilder på fejjan, men på lördag träffas vi hela släkten på kålmården för en släktträff. NAJS
xoxo

Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts

Får bli en till dagens låt.. Den här låten glömde jag lägga ut som en låt som spelades ofta i USA, för SÅKLART gjorde den dt.. Väldigt, väldigt ofta..
Love the way you lie- Eminem feat. Rihanna
En mycket bra låt och can't wait tills musikvideon kommer ut. Med två så här coola artister så borde videon bli ascool.. Dt är allt ja säger..
Igår iaf så mådde jag inte så speciellt bra på första halvan av dan, men på eftermiddagen så började jag må bättre så ja gick på bio med eve.. Efter att inte ha sett henne på så länge så behövde jag verkligen träffa den flickan så ja tog massa super kurer med ipren och vitaminer och följde med på bio. Vi såg Shrek 3D.. Och fasiken va rolig den var alltså. ALLA BORDE SE DEN. Men aningen roligare än filmen måste ha varit killen som satt bakom oss och skrattade som jag vet inte vad, en åsna lr nåt. Varje gång han skrattade så kunde man inte hålla sig för skratt. Meeeen, ah tycker alla SKA se den.
Skulle ha åkt till Öland idag men eftersom jag har varit sjuk så har min mamma och mina syskon börjat bli sjuka så mamma ville inte åka dit idag för att ligga i samma rum på öland (som vi alltid gör) allihop och smitta varandra om och om igen. Så vi åker troligtvis imorrn eftersom jag har blivit halvfrisk på nån dag så kan de nog också bli dt.. Så skönare att stanna hemma en extra dag..
Menmen, ska gå och äta lunch nu och sen får vi se vad som händer, är ju inte världens roligaste väder heller så får se..
xoxo

Dagens låt

Hur lite jag än vill erkänna dt så har justin biebers låtar started to grow on me.. Dt är liksom ngt med hans ljusa röst, för INGEN kan säga att han sjunger dåligt. Visst, att han Har en ljus röst kan man ju skratta lite åt.. Men en bra röst är dt ju.. Här är en av de låtarna jag har börjat gilla. Att Usher är med gör ju den bara bättre. För cool video är dt ju faktiskt..
xoxo

Mår fortfarande piss

Jag ska fanimig inte bli sjuk, inte nu! Vad har jag gjort dig gud? De tre dagarna jag är i sthlm innan ja drar igen ska fan inte förstöras av ngn jäkla förkylning.. Men detta ska inte stoppa mig.. Kanske inte ska ha kul exakt som igår, men kul ska ja ha.. OCH DET MED BASTA!

Btw, har spenderat hela min kväll med att kolla på Solsidan.. Seriöst dt roligaste svenska programmet.. Kolla på det om ni inte redan har gjort dt är värt varje minut..

xoxo

RSS 2.0