ay ay ay

Hola
Kom hem för kanske en timme sen. Träffade ju ngra kompisar och ja kan väl säga att dt va en rolig kväll med ngra undantag.. Och ja kan säga en till sak; man ska inte bada jacuzzi med ett gäng kåta killar, om man är en av två tjejer så att säga.. Kan bli aaaaaningen obehagligt.. Menmen, dt är skönt att ha ngra killkompisar som faktiskt kan stå upp för en och säga till om vissa andra blir FÖR på. Så sammanfattning av kvällen var ju att den va rolig, men som sagt med få undantag..
Idag mår ja inte så bra. Har hakat på ngn jäkla förkylning.. Kuuuul, kommer hem till Sverige och blir förkyld. Så har bajs ont i halsen och är helt täppt. Men ska köra mammas superkur med ipren och massa vitaminer så blire nog bra.
Blir ännu en bild från la orlando bara för att göra inlägget lite roligare, kommer nog bli så att ja lägger ut lite bilder från dt då och då.. Här va utanför The Simpsons ride, efter vi hade åkt den..
Jaja, ska kolla på weekend brake med Jersey Shore nu. Vill bara ta dt lugnt idag/ ikväll om ja inte ska träffa Eve..
xoxo

utgång

Hellu
Nu blire att åka och möta henning och kanske eve för att sen åka och möta en annan kompis och träffa lite annat folk.. Har börjat få ont i halsen men hoppas att dt lugnar ner sig snart.. Vill komma ut faktiskt. Har, förlåt, varit med familjen i nästan en månad i streck nu så behöver komma ut och träffa annat folk.. Såååå, ah  får se lite hur kvällen blir. Men dt blir nog super..
Jag just nu:
xoxo

Och juste! Såklart:

Cooler than me- Mike Posner
Såååklart spelades favoriten just nu också mkt.
xoxo

De låtar som spelades absolut mest i usa

California Girls- Katy Perry feat. Snoop dogg
Denna låt kunde man räkna med att höra minst en gång varje gång man skulle åka ngnstans, tex affären. Bokstavligt talat minst en gång
I like it- Enrique Iglesias feat. Pitbull
Denna hörde man också on a regular basis, inte lika ofta som california girls men nästan. Gillade verkligen inte den här ibörjan (på grund av äckel enrique), men den blev bättre och bättre ju mer man hörde den. En sak som inte har ändrats in my opinion är att Pitbull gör låten bra, varje gång han börjar sjunga så blir låten bättre direkt.
DJ got us falling in love again- Usher feat. Pitbull
Denna hörde man inte alls lika mkt som de två första, men man hörde den ändå ofta. För bra är den. Denna låt blir också aaningen bättre på grund av pitbull. Han rockar!
My first kiss- 3OH!3 feat. Ke$ha
Denna låt hörde man inte jätte mycket av, men första gången den spelades på radio och ja hörde den så blev jag kär. Satt liksom o väntade på att den skulle spelas igen. Älskar 3OH!3s sound. De kommer bli stora snart tror ja, lr iaf större än vad de redan har blivit efter låten "starstrukk". Lyssnar om och om igen på den här låten. Hoppas den kommer till sveriges radio snart.. Väntar!
Need you now- Lady Antebellum
Den här låten hörde man också sjukt ofta, men som man inte riktigt tänkte på att man hörde.. Fattar ni? Den spelades ofta, man kände igen den, man sjöng med i refrängen så man tänkte inte riktigt på att den är ny. Eller ny och ny den kom ut i augusti förra året, men ny för oss här i Sverige. Men den är riktigt bra faktiskt.
Ah dt var allt för nu. Dessa var de låtar ja kom på just nu iaf, sen kanske dt kommer fler så småningom.
xoxo

vända tillbaka dygnet, inte check

Holahola
Vaknade för typ en timme sen (somnade vid halv 5 så kanske inte så konstigt) och sen dess så har jag duschat, lallat runt och ätit. Vaknade med två sms från eve  som ja hade bestämt o träffa idag. Men såklart så sabbar jag dt genom att sova till 3 eftersom hon jobbar så förmkt så hon skulle jobba vid 4. Men ska försöka att övertala bruden att hon måste träffa moi. Menmen, dt löser nog sig.
Annars idag måste jag packa upp och tvätta allt som behöver tvättas. Vill ju kunna ha på mig allt nytt. Sååååå, ska bara sola liten stund till (måste ju ta vara på den svenska solen när den väl är framme). Plus så vill ja ju inte tappa all min bränna direkt, så kommer nog fusksola lite om den svenska sommarn sviker mig..
Här är från universal studios innan vi skulle åka The Simsons ride, jag och sis
see yah
xoxo

2 veckor i 22 bilder

Då fortsätter ja då. ^^ Blev lite mer än att äta, kollade på en film också. Hoho
På ngn av kvällarna i Miami så åt vi på en restaurang som heter Texas de Brazil. Det var seriöst dt godaste jag ngnsin har ätit och har aldrig varit så mätt som jag var efter vi var klara. Man fick först gå och plocka "lite förrätt" (som man för övrigt skulle ha kunnat äta sig mätt på) så som sushi, sallad, olika korvar, skinkor ah osv osv. Sen till huvudrätt så gick dt runt massa killar med olika slags kött. Man fick en bricka med en grön och en röd sida, grön sa att man ville ha mer mat, röd så var man nöjd för tillfället. Sen, om man ville ha mer, ja då vände man till grönt. Och ni skulle bara veta hur många olika slags kött dt fanns.. (och då hör också "servitörerna" till det, mums säger jag bara). Iaf, rekommenderar att gå dit ifall man är i Miami.
Sen såklart efterrätt.. Jag säger såhär: allt är bigger and better in USA. Cholkadkakan var gigantisk
Efter ngra dagar i Miami bar dt av till Orlando. Första dagen där var vi på Sea World. Alltså en park med massa olika vattendjur, shower med de djuren och olika berg-o-dalbanor. Skit kul vare iaf.
Efter den dagen så är delfiner ett av mina favoritdjur. Skitsköna djur ju.
Att "klappa" rockor va också roligt. De var liksom slajmiga men ändå "lena".. okej dt där lät fel.. men men. Roligt vare iaf
Kraken var en av berg-o-dalbanorna som jag och bror åkte, denna var orlandos största och snabbaste (och tro mig, dt finns många berg-o-dalbanor i orlando).
Tredje dagen i orlando åkte vi till universal; Island of adventure. Där bland annat kunde man åka hulken (min favorit bland alla vi åkte), 3D spider man åktur och gå till Harry Potters Hogwards. Det var ett av dt mest coola sakerna vi gjorde i usa. Inte bara gick man inne i skolan (såklart så var dt ju inte den riktiga, men de har byggt upp en liksom värld från harry potter, skolan var ju dock mycket mindre än på filmerna) utan dt var en åktur man åkte, som var en "ride" som åh.. man kan verkligen inte förklara. Man satt i en fyrasätes stolgrej och dt var inte 3D utan kändes så mkt verkligare. Man flög efter harry potter och dt med basta. Gå gärna in på youtube och sök på "Harry potter and the forbidden journey" så kan man se lite iaf. De flesta videos är väldigt mörka, men man ser lite iaf.. Här kan ni kolla en ifall ni vill.
Här är hulken ja nämde.. Min favvo, lätt
Jag och plutten innan Spider man 3D ride, fett coola glajjor man skulle ha på sig asså
Dagen efter dt var på Universal studios. Där fanns också massa olika coola saker och rides, så som The simpsons ride, ASCOOL. Den var ungefär som harry potter, allt kändes verkligt. Här kan ni kolla på en video med dt. Tänk er den videon så sitter man framför en gigantisk scen i en "bil" som rör sig med hur dt är på scenen.. coolt. Annars fanns dt Men in Black ride där man sköt monster, hajen vatten ride, en berg-o-dalbana som gick rakt upp:
Ja, början gick RAKT upp. MEn man satt bra fastspänt så dt va inte så HIMLA farligt. Och så fanns dt ju MASSOR med andra saker o göra på de olika parkerna
Hoppar snabbt framåt nu. Hittade mina drömskor på en "mall" under andra veckan, alltså väst kust florida veckan. Blev kär, men hade inte pengarna till dem plus så var de inte så speciellt sköna o gå i.. Men de var ju så underbart snygga
Dock så köpte jag dessa, är ju så billigt med converse. Hittade dessa på rea för 39.99 vilket är typ 250 spänn.. Inte dåligt
Dt blidde stranden en dag också. Den dagen blev jag röd, fast snyggt röd faktiskt, blev röd/brunt.. Men dt har ju så gott som svalnat nu.. Så nu är ja bara lite guld brun
Såhär vare typ dagen efter.. kan inte dt bruna bara stanna? BTW, kolla min fina hand- koffs (??) piercing som ja köpte där.. ME likie
Blev ngra kvällar av kvälls- dopp, denna var en av de kvällarna
På vägen från västkusten till Miami där vi skulle ta flyget hem så var vi på en airboat- tur för att se aligatorer, lr "gators" som de kallar dem där.. Va riktigt coolt, framförallt att hålla i en liten bebe
Sista kvällen i USA spenderades i Miami, sorglig men ändå bara att njuta av stunden.. Vill tillbaka!
Vi mellanlandade i New York igen där dt va typ 8 timmar till flyget till sthlm så vi utforskade city lite, times square närmare bestämt. Köpte min sista grej där, en tjockis tröja.. Perfekt o ha till dt svenska vädret..
Så, dt var hela resan i ngra sammanfattande bilder.. Många ska jag ladda upp på fejjan också, men måste radera lite o så innan..
Nu är ja inte trött längre.. Va ju bajstrött när vi kom hem, så ja sov lite och nu är klockan snart sju på kvällen (florida tid) för mig liksom... Och då går man inte riktigt o lägger sig normalt.. så får väll vänta tilla ja e trött.. Men måste vända tillbaka dygnet alltså.. Jaja, dt får bli imorrns uppgift.. For now..
See yah!
xoxo

Början

Okej, nu äre så att ja har över 900 bilder från florida, så dt får inte bli så många jag lägger ut här. Men ngra från de olika ställena va var på får dt bli, annars lägger ja ut ngra på fejjan också..
Detta underbara väder möttes vi av i Miami första dagen (dock så var dt ju värsta äventyret för att komma till Miami överhuvudtaget, stod ju 1 timme i immigrationskön i New York, där vi mellanlandade, så vi missade planet till Miami så vi fick sova över i NYC en natt och sen tidigt på morgonen ta ett flyg till Miami som först mellan landade i Detroit. Seeeeen kom vi till Florida.)
Kvällen därpå åkte vi in till Miami beach för att äta och gå lite på stranden.. UNDERBART fint, går inte att beskriva
Dt var molnigt men bara själva känslan va otrolig, varmt, kallt i sanden, ser miami på kvällen.. ah perfekto
Vem hänger med till Miami efter vi är 18 då? Värsta party staden är dt
Dagen efter blev dt att åka in till "downtown" för att shoppa lite och såklart behövde man lite starre plus..
Häägen- Dazs
Ska gå och äta, laddar upp fler bilder snart

Saknat mig?

Då är man hemma i Sverige då.. Och ja kan inte vara mer deprimerad. Dt finns inget värre än semester depressionen som startar minutrarna efter man har gått av flyget i sverige från.. vilket annat land egentligen. (eller okej, kanske ifall min mamma skulle dö så skulle dt vara lite värre en semester-depp). Vi åkte från New York flygplats vid 10 pm (efter en 2 timmars försening på grund av vattenläcka, lr vattenfall och flod som flygvärdinnan sa) och kom hem 11 på morgonen i Sverige (alltså 5 am miami/new york tid). Så jag har alltså missat en dag typ, iaf en natt. SÅ ni kanske kan förstå hur trött ja e just nu?
Iaf, jag har haft dt UNDERBART skönt dessa två veckor och som sagt jag e deppig som fan att ja är hemma igen. Vet iaf vart ja kommer att gå collage efter gymnasiet, dt är en sak som är säker. Och dt är miami. Man kan inte hitta en skönare stad. Tvåa på ställen jag skulle kunna förflytta mig till dt är floridas västkust. Också underbart..
Menmen, ja får skriva ett lite mer utförligt inlägg senare. Nu måste ja äta ngt och sen kanske ta en liten afternoon nap. sååå,
see yah
xoxo

gonna miss.. naah

Kolla! Orkade sätta på datan trotts allt. Vaknade 6 (??) imorse, av mig själv (????!!) liksom så är inte så himla, himla trött.
Ja.. vad mer ska ja säga? Kan säga att ja e rädd för vår packning. Mamma sa igår: "packa ner bikini och trosor i handbagaget ifall våra väskor kommer bort" *Gulp* Så nu är ja extra rädd för mina saker i stora väskan, ber till gud flera gånger att han inte ska tappa bort plattången och alla andra saker ja har i min väska.. Det skulle vara KATASTROOOF! Hoho, näe men seriöst.. katastrof.
Meeeeen, ah.. Såhär ser ja ut:
slappt o bra
Inte alls sliten va? Har inte orkat sminka mig, men kommer nog sätta på lite maskara.. kanske.. måste iaf fylla i ögonbrynen.. ahja.. dt ordnar sig..
Herrå på två veckor!
xoxo

See yah!

Hellu
Detta kanske blir dt sista inlägget innan ja drar imorrn, kanske inte orkar skriva då, ska ju upp vid 7.. Men får se.
Ja och mina syskon blev precis klara med att ha laddat ner och laddat in låtar till deras ipodar. Så nu har vi mkt att lyssna på i florida iaf.. Aqve kom hit också för att färga mitt hår. Ja säger dt alltså, dt e skönt att hon har flyttat hit hon är redan (efter typ tre dar) min räddare i nöden, så hon kommer få arbeta alltså. ;D Näedå, men e skönt att ha en kompis så nära, liksom gång/cykel avstånd. Så ah.. Nu ser inte mitt hår katastrofalt ut längre, fjuh!
Ah, men hej då igen då.. Två veckor borta ännu en gång. Dessa två kommer dock bli MYCKET roligare. Ska ta så mkt bilder ja kan så att ja kan dokumentera allt när ja kommer hem.. Såååå, see yah!
"The sunshine state", låter lovande..
Bye bye!
xoxo

Nej, jag är inte alls irriterad..

Gissa när ja vaknade idag. ÅTTA. Fucking ÅTTA på morgonen. Gud vad jag bara älskar våra UNDERBARA små skitungar till grannar som går upp halv sju och bestämmer sig för att bada i deras pool ute på altanen och skriker som om dt inte fanns ngn morgondag. GUD VA ROLIGT ATT NI BESTÄMDE ER FÖR ATT HA SÅ MÅNGA BARN OCKSÅ. Det räckte inte med 2? Inte 3 heller? Näe, ni ville ha fyra stycken! Äldsta 6 och yngsta 1.. KUL. PLUS, så är en på väg! ÅÅÅÅH, ser fram emot de kommande sömnlösa mornarna framöver med FEM små barn skrikande kl 7 på morgonen.. SKÖNT att vi åker imorrn då.. Skulle inte stå ut en natt till.. Tre nätter i rad har jag alltså vaknat runt 8- 9 av de små änglarna(djävlarna). Ja vill bara slå till föräldrarna som inte säger ngt heller. Ibland lägger de in ett litet: "Nej, men nu tycker jag ni får vara tysta", "Skrik inte", "gör inte sådär", "sluta". Men sen 1 minut senare börjar de ju skrika på varann igen.. Jag och Malin blev helt galna imorse när vi satt och hörde på dt där, för man kan ju inte somna om när man väl har vaknat i ett varmt, ljust rum. Och dt går ju inte att inte ha ett öppet fönster heller(läs om meningen ifall du såg att man INTE kan ha öppna fönster) , så dt är kört helt enkelt. Malin fick nog och åkte hem vid halv nio, dock så hade hon tänk att åka tidigt, men tidigt är ju runt 10- halv 11. Men runt 9 (såklart när man redan är vaken), dååååå slutar barnen låta..

Menmen, med det sagt så kan ja säga att hela dan har gått åt till att packa. Hade inte börjat göra dt innan idag, men är nog så gott som klar. Ska bara få ner dt i min väska. Har liksom bara plockat fram allt, inte packat ner dt.. SÅ ska göra dt. Trodde också att jag skulle åka o bada idag med eve och co. men får inte tag i henne med sms, så ska ringa henne snart.
Här är jag nu, nyduschad och fräsh..


Har inte så mkt mer o säga såååå,
see yah
xoxo

natt inlägg

Hola
Blir lite nattblogg här dårå. Har precis kollat klart på Avatar, för första gången. Har inte haft "the need" för att se den innan men nu när min farbror är hos oss och hade den på blueray för sitt "ps3" (nörd..) så jag, fridis, melle och mallan såg den nu på kvällen. Och juste jag och mallan drog iväg till görväln och badade en snabbis. Me no likie sthlms badställen.. Dt är ngt.. eh.. inte goodi..
Menmen, så nu sitter jag ute på altanen med mallan och tar lite luft.. Har haft alla fönster öppna hela dan så hoppas att dt är någolunda svalt när vi ska sova.. Annars kommer ja dö...
Näe men nu måste jag vara lite social, så skriver igen imorrn..
see yah
xoxo

Denna värme alltså..

Hola
Har precis kommit hem från stan där ja mötte upp Sofie en snabbis. Den jäveln jobbar också sjukt mkt, så därför en snabbis (hon ska upp 6 imorrn liksom pga att hon börjar 8...?!). Så dt blev bara att äta på donken och snacka om lovet so far..
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, pratade precis lite med Malin så får se ifall dt blir någe där.. Igår pratade jag med aqve om att göra ngt ikväll, men dt kanske inte gäller nu? Hoho, näe men javenne.. Får höra lite.. Vill ju göra så mkt som möjligt nu innan jag åker.. Så ngt måste jag göra.. Ngra idéer? Hör av er isåfall!
Btw, svettas som en gris.. Tänkte ifall ngn från intresseklubben läser min blogg så kan de skriva upp dt. ;) Men kom igen folk, hitte på någe!
Ännu en liten ensambild från larsbo, vet inte om ja orkar ladda upp alla här.. Får se.. Här är min syster, kusse Jessika, kusse Jannike och jag där jag hade gjort flätor på alla, så vi va tvungna att capture the moment liksom..
Menmen, nu ska ja fortsätta njuta av skuggan som nu är över altanen..
See yah
xoxo

Lite bilder från igår

Tog ngra kort igår, så varsegod:
Mallan på tåget, FETT varmt vare så vi försökte hitta olika saker att få lite luft med
Nej, är svaret på om detta är den vackraste bilden ngnsin tagen.. Men den är tagen för att visa hur jag kände vid dt ögonblicket
På donken, mmmm mat.. Tänk bara själva tanken av en kall cola i gårdagens värme.. hallelujah
På sumpan station igårkväll, gänget följde med mig dit i mån av luft för att undvika överhettning..
och dt var allt för just nu..
see yah
xoxo
xoxo

Hoho

Älskar twilight, men denna va fan rolig..

är dt verkligen sverige som bjuder på denna värme?

Hellu
Ledsen för den sena uppdaten, så förbered er på ett ganska så långt (men ändå bra såklart) inlägg.. Kom precis (02.44) in från altanen för jag spenderade den senaste (totalt) timmen i telefon med Eve.. Det var ngra saker som behövdes reda ut och sen när dt hade gjorts så catchade vi upp de resterade 45 minutrarna. Det går aldrig att förlora en bästa vän när man väl har en. Det vet jag i många olika fall. :)
Okej, tar dagen från bion då.. Mötte ju upp Mallan på station vid halv 4, och då vet de flesta när jag säger att dt var ÄCKLIGT varmt då. Iaf, vi åkte in, hämtade ut biljetterna, åt donken och kollade eclipse. Den var grym säger jag bara. LÄTT den bästa av de tre som finns nu. Men såklart blir man ju lätt irriterad när dt inte blir som man tänkt sig (alltså att hela boken skulle vara med i filmen), men såklart hade man ju sagt dt till sig själv innan.. Men dt trycker ändå på irritations- nerverna när inte allt blir lika genom- förklarat som dt är i boken.. Men om man ska trycka ner en 700 sidors bok på två timmar så har man lite förståelse för dt. Men som sagt, mkt bra och gullig (a) film. Kan säga till er som inte har sett den att dt e mkt kyssar.. Och Har sagt dt förut men dt dödar inte med en liten påminnelse.. Min älskling är såååå snygg.. herregud.. saknar ord..
mmm.. me likie. Kanske blire lite sex också? Ni får allt se själva ;)
Efter filmen drog ja och Malin till hennes pojke och kollade matchen. Och VIVA ESPAÑA!!! Herregud va glad jag blev! Kunde inte ha slutat bättre. Iniesta var värdigt ett mål- det ända målet. Kan inte säga mer. Det var mäktigt helt enkelt.
Härligt!
Efter matchen så drog ja tillbaka till jakan där dt blev en spontan promenix med, min barndomsvän kan man faktiskt säga, Aqve. Tror att ja iaf var en av de första att välkomna henne till jakan igen, borta bra men hemma bäst va? För nu stannar hon för gott va? Iaf till slutet av gynmasiet då kanske alla drar härifrån.. Menmen, iaf, nu är hon jakanbo igen och kommer vara det ett tag får man hoppas. Vi tog alltså en liten sommarnatts promenad, lr iaf utomhus snack= gick en bit och sen satte oss på en trappa. Ingen av oss var redo att lägga oss från kvälls värmen så ah. Snor lite bilder från hennes blogg, hoho.. Alltså de två som är där..
Jag och hyper Aqve
Och så stötte vi även ihop med Johannes, som bor på samma gata som henne nu. Jäkla lodare alltså.. Men vi älskar dig ändå ;p
Och juste!! Kom på dt nu! Jag är hemma nu aqve.. Glömde o smsa xD
Och nuuuuu ska jag sova.. lr iaf försöka somna i denna bastu.. Sååå, vi hörs imorrn!
xoxo

byebye

Nu drar ja.. See yah!
xoxo

Usch

Hola
Vaknade för kanske en halvtimme sen.. och herregud vilken obehaglig natt alltså. Är SJUKT varm hemma här inne i huset, liksom ÄCKLIGT VARMT så hade svårt att somna igår kväll. Plus när man vaknar för tidigt på morgonen, idag blev dt så att ja vakna runt 9 första gången och då (eftersom ja somnade runt halv 4 igår) så ville ja somna om men nej nej.. Då ska för dt första grann barnen (all four of them) skrika som faaeen och så är dt ju typ 40 grader i rummet så inte världens lättaste att somna om säger ja bara.. Men ja lyckades tillslut och vaknade.. ah för typ en halvtimme sen igen.. Snart tänker jag SLÄNGA mig in i duschen och sen kanske äta frukost på altanen.. Är dt smartare då att duscha efter man suttit och svettats i solen? Kanske... Men bryr mig inte så mkt nu.. Vill inte äckelsvettas..
Ska möta upp Mallan runt halv 4 för att åka in till stan.. Innan dt ska jag väll bara.. ah javenne får se.. ÄR ju inte så långt kvar tills dess sååååå.. ah.. Kanske skriver ngt innan ja drar, får se..
Detta är typ jag just nu..
Dagens klipp:
Älskar låten, som heter Everything I can't have, btw.. Älskar också själva klippet som är från Step up 2 så enjoy!
see yah
xoxo

bild bomb numero uno

Hellu..
Tänkte att ja kunde börja lägga ut lite bilder.. Får bli början på ett bild maraton.. Eftersom ja inte har ngt annat o göra och jag e inte så värst trött.. Såg BTW precis klart på Valentines day.. Laddade ner den idag för syster ville se den, så ja kolla på den.. eftersom ja redan hade den liksom.. Hoho, okej men här kommer lite bilder dårå..
Okej, först då så kommer lite bilder från midsommar då en stor del av tjocka släkten var på landstället i dalarna..Här e min söta Kusins dotter alva
Kusse robban, kusse martin, morbror göran och syster
"Modell- bilden" som vi syskon kallar den.. han ser så.. miami ut.. (har bott där i typ 4 år så kanske inte så konstigt men ändå.. snobb...)
robban
Hon kommer döda mig för att ja lägger ut denna.. men dt är frida sammanfattad in one picture liksom
Blev dans runt stången.. såklart ;)
snygga midsommarstången
Robban, bror och Martin.. Dt blidde lite tjafs mellan bror, kusse och syster..
Det ledde tex till att han tog på sig en haklapp.. stackarn
Utsikten från altanen ner till vattnet
Dt blidde att gå ner till stranden med dessa två..
.. och dessa fyra
Han far nästan i.. dock var bara detta en "kom melker! vi låtsas att ja slänger i dig!" mhmm..
Lina och kusse skulle bada..
aaah puttenutte..
Dagen efter.. slitna? kusse, kusse och morfis
Dt va faktiskt sol ett bra tag dessa veckor.. inte bara på midsommar
Äldsta kussen
Min älskling
Gnabbet mellan kusinerna fortsatte även dagen efter midsommar
Sen blev dt att ut och ro med kusin och hans flicka..'
Tur att man hade en roddare med sig.. heter dt ens så?
Fina Lina
Sen blev dt o bada.. vet at som tyckte dt va kul iaf..
..jo lilla Alvis
Kan inte få nog av hennes lilla kines leende alltså
Lina var duktig för att ha fått upp en gädda.. Detta var, for your info, en av 4 gäddor som vi fick upp dessa två veckor.. Tror bara vi var ute i båten 5 gånger också så dt var pretty good huh?
Kanske inte den vackraste varelsen som alva har skådat i sitt 2 (nästan) års liv
Bror ville också ta sitt foto med den nyuppdragna gäddan
Denna bild får avsluta bild- bomben för ikväll.. Dessa bilder var kanske 25 st av 80, från midsommar.. Men ganska duktigt att ladda upp så många va? Ja älskar personligen när folk ladar upp mkt roliga bilder på sina bloggar.. Så hoppas ni gillar dt också.. Men iaf.. resten av veckorna får komma senare.. Nu ska jag gå och göra iordning mig och försöka sova.. Får ju inte sova bort morgondagen..
Sleep tight and dont let the bed-buggs bite ;)
xoxo

I'm Gonna Make A Change, For Once In My Life It's Gonna Feel Real Good, Gonna Make A Difference

Kunde ju inte skriva för ngra dagar sen när dt var ett år sedan Michael Jackson dog, så vill tillägna detta inlägg med lite MJ hyllning, eftersom hans musik har tagit del i mitt liv en lång tid. Du har fångat världens hjärtan och du kommer alltid att behålla dem med din musik.. Kommer ihåg dagen som ja fick reda på att han hade dött. Var på landet och när jag kom upp vid 11 så sa min syrra direkt när ja kom in genom dörren (från lillstugan, brevid storstugan): "Michael Jackson har dött". Trodde ju såklart att hon skojade först.. Men sen drog dt igång.. De typ 2 månaderna med tv sändningar om hnm, nyheter, radio osv osv.. Sjukt.. Meeeen meeen, lägger ut mina tre favorit låtar med Kungen av Pop.

Black and White
Smooth Criminal
Man in the Mirror
Det är ju väldigt svårt att bara välja tre av hans låtar.. Men ah dessa tre är ngra av de bästa iaf..
xoxo

I'm baaaaaaaaaaaack

Ooooooooch jag e hemma!
Kom hem för kanske 10 min- en kvart sen och dt första jag gjorde var att sätta igång datan (ja, efter att ha bärt in alla saker, så att säga..) Ja jag vet att jag är en data nörd.. Men vem är inte dt? Och ja skäms inte för dt heller för OH SÅ HÄRLIGT DET KÄNNS! Att vara inom räckhåll för allt igen liksom, i civilisation. Visst, dt har varit härligt att vara borta från sthlm i två veckor men dt är nästan härligare när man kommer hem. Meeeeeen, DEN lyckan varar inte länge.. Åker ju till Florida på onsdag nästa vecka, och I can't wait! Men, dt får bli ett annat inlägg.
I detta inlägg ville jag bara säga att jag lever och är jävligt utvilad och jag får använda så grova ord. ;O Och nu ska jag använda den utvilningen till att vara uppe så länge som går. Woho! Näe men vi får se vad jag hittar på nu dessa mellandagar.. Ska iaf gå och se eclipse imorrn med Mallan. Nördig som ja e har (en del av mig, den nördiga delen) jag suttit och bara väntat på att få åka hem så att jag kan se den. Tänkte till och med åka hem då när Malin åkte hem, typ dagen efter premiären.. Men ja bestämde mig för att lugna mina nerd nerver och vänta.. Såååå.. Ska se den imorrn alltså..
Menmen, nu ska jag väl sitta och njuta av internet ett tag och sen börja packa upp lite. Så småningom skriva en liten shopping lista till vad jag behöver köpa innan la USA..
Såå, skriver mer sen om vad som har hänt de senaste veckorna och sen lägga upp lite bilder.. Men for now..
See yah!
Smakprov från Larre..
xoxo

RSS 2.0