Imorrn bär dt av!!

Hello
Nu äre ju så att jag ska åka till Åre imorrn, så skriver ett sista inlägg nu för denna helg. Kommer bli assss kul! Im so exited, and I just can't hide it.. nanana.. Det är alltså jag, Sara, hennes far och hennes fars tre kompisar (lr nåt, ett av dem är ett barn tror jag). Så vi blir ett gäng som åker. cooligaste gänget jao.

Ska ta så mycket bilder som möjligt, för dt kommer nog bli rätt så många. Och sakna mig inte för mkt nu va! Så höres vi på söndag lr måndag!! (OM jag inte skaffar internet på hotelet lr nåt så att säga).

Dear Sara eatish nudlish för ngra veckor sen..

See yah!
xoxo

Måste erkänna att jag är lite kär


Har lyssnat på större delen Salem Al Fakir musik de senaste dagarna. Han är ju riktigt duktig, älskar hans röst, han har bra låtar (nästan alla hans låtar är bra eller okej, det är inga icke-kan-lyssna låtar) och framförallt HAN ÄR JU SÅ JÄVLA SÖT. Han är ju ingen hunk med magrutor och biseps stora som meloner. Utan han är sig själv, den charmiga killen som iaf jag har fallit för (haha nu låter dt som om jag verkligen är kär, men dt är jag inte gott folk! kanske bara lite förtjust.. hihi). Lägger ut mina favvo låtar med mr Al Fakir.

Good Song


Roxy (roligaste videon btw)

Astronaut

Virgin Mary

4 O' clock

Och sen såklart:
Keep on walking


xoxo

Måste bara lägga in denna URSÖTA video


Fick tårar i ögonen när jag såg videon för första gången! Så gullig!
xoxo

Funderingar..

Det står på förstasidan på blogg.se att Ricky Martin precis kommit ut ur garderoben.. han har tydligen precis kommit ut som homosexuell "in public" så att säga... Då är min fråga till alla de som bryr sig om detta: Har han inte ALLTID varit bög? Han man inte ALLTID vetat dt? För jag har faktiskt minnen från typ 3an- 4an då min mamma klagade på att "alla snygga kändisar är bögar. Du vet när en kille är kär i en kille". Och då var Ricky Martin ett exempel.. Har för mig att man precis hade fått läsa i tidningen om att han var hoomoo.. Konstigt.. Jag har verkligen vetat det ända sen jag var typ 9-10 och blev lite smått shockad när jag såg dt på förstasidan.. Hmm.. Skuuummt.. Han kanske kommer ut för ANDRA gången?

Denna bild är från 2007... Om man inte ser att han är bög, liksom inte ha någon aning alls, ja då måste man verkligen kolla synen.. lr nåt..

Han ser ju inte så dålig ut.. TVÄRTOM, HE'S HOOOOT! Vfr måste alla snygga killar vara bögar? (ja, jag vet att dt inte alls är så i de flesta fallen, men ville vara lite dramatisk)


Kommer ni ihåg denna låt? SÅKLART man gör!
xoxo

Vårjackor

Hello
Jag är faktiskt ganska så lycklig. För solen har ju faktiskt tittat fram idag. Fick värsta sköna känslan när jag stod på centralen och väntade på tåget, sommar känsla liksom.. Kan bara tänka mig när dt börjar bli sommar på riktigt och jag har köpt en snygg skinn jacka (nej har ingen just nu.. plastik fantastik jackan är ju liiiiiiiiite sönder). Åh, måste hitta ngn bra butik/affär med snygga, helst begagnade, jackor.. Jag strävar inte riktigt åt att se ut som de flesta andra med vanliga svarta skinnjackor.. Vill ha ngn cool! Ska nog köra på grå igen om jag hittar... Men fååår se!
Denna slags jacka, "baseball jacka" som det kallas, är ändå dröm jackan. En tjej på jobbet berättade om en affär som de har sånna i stan.. Hon sa att dt fanns snygga och billiga jackor där. Så ska gå dit och kolla ngn dag, på lovet antagligen.




Baseball Jacket R/B



Eller varför inte en nyare modell som denna:




Om ngn har ngn bra sida lr vet ngn bra affär så säg gärna till, för vill ha MASSA tips!
xoxo


I was aiming for the sky, ended up flat on the ground

Hola
Kommer bli en pluggkväll ikväll. Så kommer nog inte skriva mer efter detta inlägg.

Har ju bajsmatte prov imorrn. Vi har fått ca en vecka på oss att jobba ca 40 sidor.. Hallå mattelärare? Are u braindead?! Vi är sammare, vi började på sam för en anledning.. INGE PLUGGISMATTE! Oke? Så har skickat ett arg mail till hnm, men förvänar mig inget svar.. Han går väl inte in på skolmejlen på kvällen antagligen.. Bajs hög..

Menmen, får göra dt bästa av dt hela och plugga lite på varje sida, eftersom dt är MYCKET som är på varje sida.. Ojj ojj, dt e ju faktiskt jäkligt mkt.. Såååå, bye bye!

Bilden är från förrförra sommaren när jag konfirmerade mig.. Jag och min gulliga mor.. Hon fick ett litet damp moment idag när jag var på SATS för att köpa månadskort (hon blev sur på försäljaren), men dt e en heeeelt annan historia..
xoxo

Åh gud va arg jag blir!

Dt e ngn kärring som har anmält min morfar och hans förening för "diskriminering". Min morfar bor i Ekeby hus, som dt heter, och dt e ett hem kan man säga.. Alltså inte ett ålderdoms hem lr sjukhem som jag jobbar på, utan ett hem med massa lägenheter för äldre, där man alltså ska kunna klara sig själv. Då är morfar ordförande i den ledningen, som bestämmer vilka som ska få bo på Ekeby hus. Då är dt som sagt en kärring som har anmält ledningen för att hon inte nådde kriterierna för att kunna bo där. Hon har, bokstavligt talat, en cp- skadad och fel med sin höft lr va dt va. Och då på intervjun hon var på, så bestämde morfar och de andra att hon inte nådde kriterierna för att vara i god hälsa och kunna klara sig HELT själv. Så då nekades hon. Och då har hon gått ut i pressen och anmält. Så nu skriver tidningarna SÅÅÅÅ HIMLA MKT SKIT om morfar och de andra och får dem att se ut som diskriminerande, mobbare, snobbar och helt enkelt elaka. Men ni som har träffat min morfar (som få har gjort, men ändå) vet att han inte är ngn jäkla överklass människa och snobb som diskriminerar. Han är seriöst den snällaste och mest godhjärtade personen jag känner, och så blir han behandlad såhär. Är så JÄVLA FEL. Mamma var helt förkrossad när hon hade pratat med morfar i telefon idag, för han var ju också väldigt skakad över dt hela..

ÅÅÅÅÅH. BLIR SÅÅÅÅ ARG! Och juste! Kommenterade på artikeln om dt hela på uppsala tidnings hemsida om hur arg jag va. Ja men då hade de ju självklart tagit bort min kommentar ngra minuter senare.. Ja menar.. hallå? WTF?? Dt där visar ju bara ännu mer hur tidningen faktiskt är.. ÅÅÅÅÅÅH.. vill strypa ngn -.-

Så nu är alla typ emot min morfar.. BAJSA PÅ ER SURGUBBAR!

Ser dt här ut som en dålig man? Näe, skulle inte tro dt va!
xoxo 


Wiho

Har äntligen köpte en ny mobbe! Pappa och jag drog ner till Barkaby tidigare idag och gick runt i säkert 5 olika affärer och kollade. Och när vi  tillslut åkte till Media Mark (lr vad dt heter), gigantor butiken btw, så hittade jag en helt okej mobil. Ville egentligen ha en sånhär cool ny model, typ som flippupp fast åt andra hållet, ni vet? Kan lägga ut en bild.. Men fick bli en vanlig flippupp, typ som jag hade förut men som är lite annorlunda. Glad över att dt blev en Sony ericsson. Tror jag skulle bli irriterad på andra märken. Måste vara som dt alltid sett ut! ^^

Hade ju kollat på en sånhär mobil:
LG KS360
Men dt blev en sån här:

E nöjd.. Hoppas jag inte tappar den, som jag gjorde med förra bara... Ska fixa med alla inställningar och så nu.. Sååå, see yah!
xoxo

You're out of my life, it cuts me like a knife..

Hemma nu. Lr kom hem för typ en och en halv timme sen. Men endå... ^^

Konserten va bra.. ÄVEN ifall två assholes förstörde större delen av låtarna genom att sjunga AS HÖGT OCH DÅLIGT. Jäkla bruno och chineese boy (ja, jag pratar om mina vänner.. dumma sånna). INGET pinsammt, men bara jävligt irriterande.. Slog till dem ngra gånger, men de bara fortsatte.. terds... Annars vare ruligt. DOCK fick jag väääldigt ont i ryggen i slutet, så var ganska snabb med att hitta ngnsnats att sitta efter dt va slut. Åh va jag hatar min svaga rygg.. IAF, de som uppträdde vaaar: Velvet+Linda Bengtsing, Andreas Johnson, ngn tjej från Azerbardjan, ett band- lite rockigt sådär, fast lugnt typ som daughtrylr nåt, Laleh (hon va så sjukt glad och sprallig så dt inte va sant) och sen såklart Darin (alla tjejer längst fram var där för hans skull iaf...Dt skreks mkt därifrån). Kan lägga ut de bilder jag tog. Men med min ASdåliga kamera blev dt inte många och bra bilder. Usch, måste köpa en ny..

Näe men nu ska jag gå och lägga mig.. e bajs trött..
See yah
xoxo

There comes a time, when we heed a certain call

Skulle ha jobbat idag. Men när jag, Ifrah och en till tjej i teamet skulle åka upp till våran våning så stod dt på en lapp vid hissen: "OBS! det går magsjuka i hela huset, så var försiktiga", lr nåt sånt.. Sååå, vi gick typ direkt när vi kom upp dit. Ni vet hur man alltid känner dt eller att dt alltid blir lite värre om ngn säger ngt om tex en sjukdom lr kryp. Som att dt alltid börjar klia när ngn börjar prata om ngt äckligt kryp. Precis så vare idag. Man började må illa direkt när man kom upp på plan 5. Lr illa o illa, men ni fattar? ont i magen.. en konstig kännsla helt enkelt. Så var ganska så självklart att vi skulle dra. Inga magsjuka nu tack.  5 dar kvar till åre liksom! Woohooo!

Hoppas att alla har uppmärksammat att dt är Eart Hour ikväll, kl 20.30- 21.30. Ska till Kunsan på konserten där ikväll. Ska dit med ett gäng från skolan. Vet inte riktigt vilka som ska uppträda, men dt blir nog bra. Vi ska äta efter också, så dt blir mys pys.. Ska ta med kameran och se om den ger med sig, den har ju inte funkat som den ska på ett bra tag, så får seeeee.

Näe men nu ska jag fortsätta kolla på "Taking the Stage" på MTV (mkt bra program btw) och sen börja fixa iordning mig lite tills jag ska åka kl 7 (ska ju äta också).. Ssssååååå ssseeee yah!
LG KS360
Är dessa mobiler bra? Såg den på reklam óch den verkade bra men.. javenne.. LG.. älskar ju Sony Ericsson, men man kanske ska prova ngt nytt?


Vierdo fredagskväll

Hemma nu. Lr kom hem för kanske 40 min sen men endå... HAr varit i stan tills nu nämligen. Lr 40 min sen. Träffade Tess direkt efter skolan för att åka till SATS stuuureplaaan för att gå på Afrikansk dans. "Är dt afro tjejerna som kommer" se han som hade ringt oss från SATS när vi kom dit, typ 10 min för sent.. oppsi... Måste verkligen säga att, för mig, så vare inte så rikigt (inte för tess heller för den delen) så som jag hade trott. Var liksom ingen träning. Men såklart, man behövde ju verkligen "get dooown" och verkligen göra dt helt rätt för att dt skulle vara en träning överhuvudtaget. Men kände mig verkligen inte bekväm.. Sååååå, efter passet bestämde vi oss för att gymma lite också. Och DET mina damer och herrar var träning. Man känner verkligen att dt var ett tag sedan man tränade...

Efter gymmet gick vi och åt på Pizza Hut. FAN VILKA PYTTE PYTTE PYTTE SMÅ PIZZOR DE HAR! Dt e sjukt hur små de är... Visst de e feta och man blir relativt mätt, men endå... Commoooon... Man får betala 120 spänn för.. INGET.. Herregud... Men iaf. Efter vi ätit väntade vi på anna på centralen. När hon kom (dit, sofie.. dit) så gjorde vi... INGENTING.. vi bara satt där och pratade och skrattade. Vi försökte att hitta på ngt, men dt gick inte så bra..

På tåget hem såg jag och Anna en riktigt rolig snubbe.. Lr han kanske inte var så rolig egentligen.. Men han stod där vid den gula stolpen som är vid varje utgång, ni vet?, och dt såg ut som om han skulle börja strippa (okej, kanske inte.. men med lite berättande om vad som han kunde ha tänkt på just då så blev dt kul).. Och ju mer han gjorde, ju roligare blev dt. Men sen upptäckte han typ att vi satt och stirrade på hnm, så han slutade med dt roliga.. Bajs..

Såååå, nu har jag tråkat ut er tillräckligt, ska gå och lägga mig nu.. är piss trött.. Såååååå, see yah later..
Dagen i ära så lägger jag ut en bild på mina fuuula vänner.. usch va fula..

Ni ser ju.. fyyy.. ;)
xoxo

How do you like your eggs in the morning?

Hola,
Har inte så mkt att säga idag faktiskt. Dt har varit en rätt så vanlig torsdag, förutom Mixed Media (buuhuuu!). Men  den har varit okej. Har haft eng B hela dan typ, iaf 2 och en halv av de 3 och en halv timmarna jag gick i skolan idag. Dagen slutade ju inte så bra, lr iaf dagens engelska.

Fick reda på med typ 10 andra att jag inte har MVG kvalliteer i ENG B, just nu. Men att vi KAN få, om vi jobbar på dt.. Låt mig förklara innan ni tycker jag e konstig. Asså.. jag satsar ju egentligen inte på MVG i just Eng B, för att jag S to the U to the G to the E to the R på grammatik + stavning. Men ändå, när ngn står där och säger att man inte har MVG kvalliteer och man är en av 10 och så har typ 30 andra lämnat rummet med MVG.. Då äre inte så kul. För, för min eng B lärare så är verkligen MVG målet. Man kan inte få ngt annat. Man är i Eng B för att man ska få MVG... Och javenne.. Vill ju ha MVG ifall alla andra har dt, vill ju inte vara den enda i gruppen som VG.. Även ifall dt inte e ett dåligt betyg.. Menmen, får verkligen bli bättre.. SKA visa att jag e bättre!

Så, bort från depp/pepp pratet och nu ska jag P to the L to the U. G.G and A... Blir eng men inte Eng B. Eng A.. hoho, fattar ni? Har fast track = Eng B + Eng A = dubbelt så mkt engelska.. Fast kuul..

Iaf, orkar inte nuuu. See yah!
Lovade ju bilder på nya frissan:


Sen så lekte jag lite:


(Håller undan lampan, därav armen till vänster)
xoxo

Bella from Belarus

Hemma nu. Lr har iofs varit dt i typ en timme. Men nu e första gången jag orkat upp i rummet och sätta på datan. Har varit hemma hos Klara tills typ kl 8. Hon färgade nämligen mitt hår. Eve skulle ha gjort dt, men hon kunde inte idag och hade verkligen inte orken att vänta en dag till... Såååå dt fick bli idag hos Klara. Och gud va jag e nöjd. Färgade svart igen. Vill ha dt så mörkt som möjligt nu under vinterhalvåret. När dt börjar bli sommar har jag lovet mammam att dt ska bli ljusare.. But for now; im a blackie. Nu, när man har färgat svart många gånger så har man ju egentligen bara en sak man faktiskt kollar på i resultatet. Och dt e om dt e fläckigt eller ej, dt handlar ju egentligen inte om färgen... Man färgar ju svart och då blire ju svart.. Så äre.. Och jag älskar verkligen Klara just nu, dt e verkligen helt jämnt.. vAd jag ser iaf.. So Im happiiii..

Btw, hade dt mkt mysigt hemma hos Klara. Vi pratade, skrattade otroligt mkt, pratade, åt, färgade, skrattade, åt (torelini, jummy!) och pratade ännu mer. Muy divertido.

Dagens bild tillägnar jag dig dåra Klaris.. Grr!

Ska sova nu.. E bajs trött.. Såå see yah.. (tar kort imorrn på håret)
xoxo

Fredagsmys

Hola
Har precis ätit och sitter just nu och kollar på Spiderman 3.. Mkt intressant.. The evil Peter,muy muy bad..

Iaf, idag har varit en helt okej dag. Har inte varit helt på topp, är ju fortfarande lite dålig. Men bättre än de senaste dagarna. Såååå, dt e ju bra.. Börjar känna mig bättre.. Wiho..

En SATS kille ringde mig idag på tåget. De ringde ju mig för ngra månader sen också och då gick jag och tess på spinning.. Och på fredag e dt dags fööööör.... AFRIKANSK DANS! Har aldrig provat dt förut. Men SATS killen föreslog dt när jag sa att jag kanske ska börja på dans; "Ja men va kul!" (jätte överdrivet glad) "För vi har jätte mycket roliga dans klasser! Vad sägs om Afrikansk dans?!" (jätte entusiastisk).. Såååå, dt hela slutade alltså med att jag tackade ja och fick ta med en kompis, så Tess bjöd in sig själv. Vilket man också kan göra.. Så, vi ska alltså dansa på fredag. Ser faktiskt fram emot dt, ska bli intressant..


Kan dt e ut såhär kanske? Muy interesante...
xoxo

Ta upp era anteckningsblock.. För här kommer lite info för intresseklubben!

Sitter här i köket och funderar på om jag ska gå upp till mitt rum... Hmm.. Blir väldigt jobbigt.. Men skönare än att sitta på en stol... Ja dt får nog bli så faktiskt..

Iaf, Idag har jag inte gjort ett piss. Tänkte ju plugga lite, men eftersom jag inte har bråttom för ngt så kännde jag inte behovet för att plugga. Så har suttit framför tv typ hela dan. Men en sak som jag är stolt över är att jag städade i garderoben som jag sa att jag skulle göra. Så nu har jag gett dt mesta till syster, för dt e i den storkelen mina alra minsta kläder är i. Plus så ser dt ju inte HELT fel ut om ngt är lite för stort för henne. Hon växer i dem... Så nu är dt alltså lite finare i vissa delar av garderoben. Men har en låda.. lådan längst ner till vänster.. som jag inte ens vill öppna.. ALLT, lr iaf 90% kommer va för litet.. dt e mest sånt som jag inte har hjärta att ge bort lr slänga.. Som Aro säger i New Moon: ' Such a waste'... Menmen, måste ge mig på den lådan nån gång..

På tal om New Moon... Min lilla syrra har precis fått filmen (eftersom den har kommit ut på DVD nu)... Hon fick den i lördags... Hon har kollat på den varje dag.. Kanske till och med 2 gånger per dag.. Tänk hur TRÖTT jag kommer vara på den där jäkla filmen efter en vecka.. Bad purchase mom.. Baaaaad purchase...

Jaja, är uppe i mitt rum nu och bror har occuperat sovrumt, så får kolla på CSI med hnm och sen träna lite på mitt tal..

Jag kommer vilja döda dig, DVD, om ngra veckor.. Sooo, watch out..
xoxo

Dagens planer

Hola,
Är hemma idag. Kände att jag var aldeles för dräggig för att gå till skolan. Hade riktigt ont i halsen när jag vaknade plus så sov jag typ ingenting inatt. Kunde verkligen inte sova.. va skit skummt. Så iaf, här sitter jag nu. I soffan framför tv:n och kollar på Ellen DeGeneres Show. Mkt roligt. Älskar Ellen (A).

Menmen, ska försöka få lite gjort idag även ifall jag e hemma. Har funderat på att städa ut garderoben.. Iaf städa.. Allt ligger lite huller o buller.. Annars blire pluggish.

Sååå, får se..

Ellen..
xoxo

Snorkråka..

Sååååå, äntligen klar med mitt tal. Var egentligen inte så svårt att skriva, eftersom dt e ett 5min tal så behöver man ju inte ha med så mkt. Men dt va kul. A fun experience.. Sajk!

Men men, ska börja dricka mitt kokheta te som ska rädda min röst tills imorrn. Kommer inte va kul ifall jag har samma röst imorrn...Låter som om jag har en stor klump i halsen..Lr ni vet när man har "ngt" mellan näsan och munnen, som en äcklig slem klump? Iaf, en sån har jag nu.. Om jag ens kan gå till skolan imorrn.. Dt skulle vara lite katastrof eftersom jag nog kommer missa mkt då. Opps.. Men, men.. vi får helt enkelt se.. Ska iaf öva, öva, öva och öva på talet nu, så dt sitter som en smeck tills imorrn.. Vill bara bli av med dt..


Här är min gubbe jag ska prata om,Norman Borlaug, rätt så cool huh?
xoxo

Fredag den 13? Näe, bara en vanlig dag för fru klumpeduns..

Juste, glömde o säga; I fredags ramlade jag... För ANDRA gången så ramlar jag på isen.. Soooooo humiliating.. Iaf, skulle hem från skolan i fredags. Klockan var väl runt 4 kanske och jag och Pawel skulle gå från tvärbanan till Årstaberg station (eftersom vi båda åker pendeln, fast inte åt samma håll). Så när vi går där så ska vi gå en liten genväg/isväg istället för att gå på den helt sandade trottoaren. Och då helt plötsligt så ramlar jag på baken. Höger skinka för att vara exakt (är fortfarande öm). Ingen ostadighet innan, jag gick bara som mitt stadiga jag (hahah) och så helt plötsligt: baaang. !!!SOM TUR VA!!! Så gick jag ju inte ensam, så fick hjälp upp och slapp hela grejen med att inte kunna skratta åt dt efteråt. För man vill ju inte gå och skratta helt själv?? Sen när vi gått ngra meter så upptäckte jag, såklart, att jag blödde på knät. Och tack vare Pawel så slapp jag ju stå där helt själv och hälla vattnet på mitt bara ben (ja jag hade en vattenflaska med relativt mkt vatten i i väskan, thank u God!!). Gick och hämtade ett plåster i "luckan" och sen vare över med dt. Ville bara dela min lilla olycka med alla, eftersom dt va ganska komiskt. Tycker dt e ganska så duktigt att bara ha ramlar två gånger under HELA vintern, eftersom jag är en riktig klumpeduns (tror alla som känner mig kan intyga dt, hur många gånger per dag tappar jag ngt ur mina händer?).. Sååå, good job Emilie.

Tillägnar dagen bild till oss idag då, klumpedunsen och min räddare i nöden..^^
xoxo

Dagens låt


N.E.R.D- She wants to move
(tänk att dansa till denna.. fan va coolt dt skulle bli med en bra koreografi)

Mr Percy Wetmore... u terd

Nu tog precis filmen slut. Kom på att jag har sett den förut, dock inte hela, men delar av den. Underbart bra film, men hemsk att se på. Ni som har sett den förstår när jag säger: WTF PERCY?! WHATTA HELLS WRONG WITH YOU?! Skadeglädje när ngn dör, trampar på en mus som var så betydelsefull och främst: Inte blöta fucking svampen innan avrättningen?! Common duuuude!

Jaja, ska lägga mig nu. Men ska först läsa klart min bok, as bra btw.. Tror jag har berättat om den förut.. Så skiter i att berätta vilken dt är nu.. Mohaha..

Natti natti
xoxo

The green mile

Juste har glömt att säga.. Ska ingenstans ikväll.. Kinda obvious now huh? Mamma sa dt att jag inte ska gå ngnstans eftersom jag är lite smått sjuk. Kan faktiskt hålla med henne, skulle nog kunna gå ut men skulle inte vara så rolig och jag skulle nog inte ha så kul om jag var lite halvt förskyld. Ni vet den där känslan som man har när man inte riktigt e sjuk, men har lite smått ont i halsen/halsmandlarna, lite ont i huvudet, lite snorig och e lite extra hängig? Iaf, så känner jag nu. Så skulle nog inte vara så kul för varken migsjälv eller min omgivning.

Så dt blir att nu kolla på "The Green Mile", som jag för övrigt aldrig sett, och knarka ipren och vitaminer (plus cheese doodles ofc). Måste orka plugga imorrn så att jag kan skriva mitt tal till Engelskan som jag ska framföra på måndag (opps).. Sååå, ska gå och sätta mig i vardagsrummet och vara lite social med syster och mamsen..

Älskar denna tjejs målningar.. Så Jäääääääkla bra så dt inte e sant...
C yah!
xoxo

'We are the world' versioner

The youtube- version

Gillar den mörka killen med randig t-shirt och väst, kinesen i slutet och hon som sjunger Cindy Lauper/ Celine Dion delen. Plus många mer ofc.. Tycker denna är en helt okej version med många bra röster. Men inte lika bra som den nya Haiti versionen (Ofc)..
The Spanish version

Visste inte att denna fanns innan Nicole sa dt till mig för typ ngra dagar sen. Helt okej också. Me likie español, fattar ju inte helt vad de säger.. men dt e bra.. Gillar Shakira och Pitbull och många mer.. Han som sjunger "Gazolina" är också med va? Dt är han som sjunger ngra efter Pitbull lr hur? Iaf, han är bra..

Ska äta nu
c yah!xoxo

Usch

Vaknade upp med hemsk nästäppa, heeelt sliten och allmänt äcklig. ^^ Nu har jag även ont i halsen och bajs ont i ryggen. Ville ju verkligen göra ngt idag.. Såg lite fram emot jobbet också faktisk, bara att komma ut och göra ngt. Så att dt inte skulle bli så jobbigt ifall ngn ringer och vill att jag ska ngnstans. För nu känns ju dt som en riktig pain in the ass uppgift att bara klä på mig och göra och allt som hör till. Hoppas verkligen att jag mår bättre ikväll, för vill inte sitta inne ännu en kväll.. Men men, vi får väll se..

Kollade på lite gamla foton.. Denna från i höstas ngngång.. Miss these times :)
xoxo 


My nerdy film interest

Guuud vad jag älskar filmer som National Treasure. Samma genre som Da Vinci koden, vilken jag också älskar. Dt är typ skattjakt- äventyrs filmer. Älskar hela ledtråds grejen och att de bara kommer närmare och närmare skatten med hjälp av hjärnanoch tidigare kunskap (eftersom de verkar veta ALLT).. Jaja, intresseklubben antecknar, men ändå.. Ska fortsätta kolla på filmen och sen får vi se.. Man är ju alltid trött på fredagar, efter en veckas skola.. Så blir kanske att sova direkt? Tråkigt, men så äre..


Natural Treasure 1 & 2 och The Da Vinci Code och Angels & Demons är favoriterna i denna genre.

Journey to the center of the earth och Sherlock Holmes tycker jag också passar i samma kategori. Men som dock inte är lika bra som de övriga 4...
C yah!
xoxo

Mamma och dotter kväll

Hemma kväll med mamsen ikväll.. Dt e bara vi hemma, så känns lite elakt ifall jag åker ngnstans. Ska kolla på National Treasure 2 kl 21.30. Kvällens höjdpunk. Mamma va så söt så hon ringde på vägen hem och frågade ifall vi skulle ta Sushi till middag.. Vad tror ni jag svarade? "Jaaaaa!" såklart... Mumms!

Idag hade jag religions prov som jag tror gick bra. Satt ju igårkväll hela kvällen o pluggade så skulle vara dålig ifall dt inte gick bra.. För religion är ju ett väldigt enkelt ämne också tycker jag.. Lätt att komma ihåg, myyyyyyyyycket lättare än typ matte och geografi.

Nu när man har tråkigt så kan man ju gå in på bloggar och då föreslog min käre malin en blogg... vilken va dt dåååå??? Jooo käääääruuuuus, my "hej" friend. Vi två har helt klart två saker gemensamt: vi har tråkigt.

Hon har bla lagt ut namn på videos, gamla klassiker. Så ska lägga ut dem nu tänkte jag.. För de är så sjukt roliga, och såå Karros humor ( = min humor).
Här är alltså hennes favvo klipp:

Nr 1- Farbror Barbro, Nile City (för övrigt ngra av mina älsklings filmer xD sjukt roliga)

2. Chocolate rain- (A classic)

3. Ansiktsburk (
hade aldrig sett denna förut.. hahahah!)

4. Dramatic chipmunk (
dun dun duuuuuun)

5. Sneezing panda baby (
haha va söööt xp)

6. Tommy skrattar


Och så va dt sluuuut.. Kommer säkert lägga in mer ikväll sååå, see yah..
xoxo

Hans Luder


Ser man vad dt står? Dt står iaf, "Hans Luder".. Tyckte dt va lite roligt.. "Han var son till hans luder".. mohaha..

Jag hatar, hatar, hatar henne just nu!

Ååååååååååååååååååååh vad jag HATAR min syster ibland.

Var på rätt så bra humör när jag kom hem men sen ska såklart min syster förstöra allt. Dt är ibland bara sånna här smååååsaker som betyder riktigt mkt egentligen som kan förstöra sååååååå mkt. Vill egentligen inte ta ut alla mina aggresioner här, men Frida kommer bara börja gråta ifall jag tar ut allt på henne. Så nu ska jag beskriva vad som hände: Jag kom hem, ser att sjumiljoner kläder ligger på golvet i hallen (irritationen börjar komma), alltså att syster har två eller mer kompisar här, sen går jag in i köket och ser de två stora Hola Hops påsarna som pappa har köpt i England ligga helt tomma på diskbänken, plus sju miljoner glas, skålar, koppar och så vidare... Nu är jag verkligen arg på riktigt. För även ifall dt inte är en stor sak så är Hola Hops ändå ngt som man inte äter upp bara sådär, eftersom man inte kan köpa dem här. Och som jag verkligen försöker säga till alla i familjen att jag vill spara, för hur löjligt dt än låter så betyder de ngt för mig. Jag skriker "Frida"..*inget svar* "Fridaaaa!!* *fortfarande inget svar* Friiiiiiiidddaaaaa!!!!!* inget svar* sen får jag skrika dt några gånger till, sen "Frida, kom igen svara bara" (för jag vet att hon hör mig, sååå stort hus har vi inte= she knows shes i trouble). "ja..?" "Har ni ätit upp alla Hola Hops?" "Va?! Nej!! " "Men vem gjore dt då?" "Jag vet inte! Skyll inte allt på mig!!" ( = hon vill att jag ska skylla allt på hennes kompisar, eller möjligtvis på Melker). Sen så fortsätter jag att säga att dt var åtminstone en hel stor påse kvar = 12 småpåsar. Men hon förnekar fortfarande att de har ätit upp dem. "Kan du åtminstone erkänna att ni har ätit upp dem. Ljug inte för mig" "Men jag loovar. Vi tog bara tv..en påse var. Eller hur?" Man hör två "jaaaa" från fridas rum. Efter dt orkar jag inge mer. Att äta upp dem är en sak, men sen att LJUGA när jag vet att de har gjort dt är en annan. Dt är dt som man blir mest irriterad över. Åååååååååh, jag hatar att min lilla syster är en såååån tattare ibland. Inte vågar säga sanningen, lr nåt.

Så, nu har jag fått ut min ilska i historien, men kommer antagligen berätta allt för mamma sen = jag och syster kommer börja bråka igen = mamma kommer ta hennes sida och säga "men dt är väl inte så viktigt".. och jadi jadi jadi.. Nu har ni hört dt från mig, så ikväll kan jag bekräfta dt när dt har hänt....

Ååååååååh!
Ska se på senaste 90210 avsnittet nu så att jag kan lugna ner mig...
orkar inte lägga ut ngn bild lr nåt så hej då.
xoxo

Blööö

Hello

Ska gå och lägga mig nu. Har suttit hela kvällen med spanska och är klar nu, så har inte kunnat blogga. Kom dock hem ganska sent, typ vid halv 7, så hade nog kunnat gå och lägga mig tidigare.. Men, men. Får ta igen dt imorrn... Träffade ngra polers i stan efter skolan. Dt var Eve och Malin plus två pöjkar som jag inte träffat tidigare. Mkt trevligt. Om ni vill att jag ska beskriva vad vi gjorde så kan jag faktiskt dt för stor del av tiden så gick vi bara runt utan att göra ngt.. Men vi satt på donken också! patetiskt.... Men men, dt e gott...

Sååå, nu ska jag lägga mig..
See yah!
xoxo

Matte bajs

Hola

Har varit med Sofie och Jossi idag. Vi har pysslat och pluggat. Har gjort massa pärlplattor som jag har tänkt att ha till örhänges- ringar. Så de är inte stora utan små. Kan ta kort på dem. Har bara pluggat matte ochmåste tyvar fortsätta göra dt hela kvällen. Vill verkligen se på desperate housewives men plugget går faktiskt före.. Har ju matte prov imorrn och har knappt kommit halvvägs till där vi ska vara.. Tummen upp Emilie! Såååååå, kan inte skiva mer. See yah!




Javet, klaga inte på minerna.. Orkade inte göra dt så seriöst/ordentligt..
Men rätt så coola huh? Alla har ju börjat göra sånna så tänkte börja göra lite sånna själv.. Får se hur dt går..
xoxo

Studiedag idag då

Holahola

Tänkte bara köra en liten sammanfattning av dessa två dagar eftersom jag inte skrev igår kväll efter bion.

Så, hur var bion? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, såååååååå bra! Lr okej, SSSSSÅÅÅÅÅÅ bra kanske den inte va. Men den var super bra... Min älskling var såååååå hilma snygg, som vanligt. Till och med ANNA NATT OCH DAG erkännde att han var snygg. Och de som känner henne vet att hon inte skulle säga ngt sånt, om hnm, bara sådär. Han visar i denna film att han kan göra andra roller än en stel, snygg vampyr. I denna film hette han Tyler och var en normal, rätt så fattig, (dock väääääääääldigt snygg), sliten 21 åring som har förlorat mkt i sitt liv. Han visade också upp en rolig sida, som man inte fått sett så mkt av i twilight filmerna. Man skrattade många gånger åt bland annat hnm och hans sjukt roliga rumskompis (såklart har han en pajas till rumskompis). Vill inte ge bort för mkt och dt dödar mig verkligen innombords att jag inte får avslöjja slutet... För dt är ett väldigt, hmm hur ska jag beskriva dt.. abruppt slut. Inget som man hade förväntat sig iaf, thats one thing thats sure... Grät iaf som en bäbis i slutet, som jag tror att ALLA tjejer gjorde. Man hörde snyfftningar överallt i salongen. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, vill så berätta slutet.. Men jag behärskar mig...

Engla sov här efter bion och vi kollade på Step up, som jag skämms över att inte ha sett innan. GUUUUUUUUUD VAD CHANNING TATUM ÄR SNYGG. Smällter nästan. Och vad heter han i filmen då? jo Tyler såklart.. coinsidence? I think not.. Att två snyggingar heter Tyler på de två filmerna vi ser under kanske 5 timmar. 

Imorse gick vi upp, åt, kollade på smallville (där en till kille hette Tyler, läskigt) och sen åkte till Oliver. Där va vi ett ganska så stort gäng. Först sjöng vi Lips och sen rökte vi vatten pipa och kollade på Scary Movie 4. Mysigt. Var dock tvungen att åka ganska så tidigt eftersom jag hade lovat Ifrah att följa med henne på hennes dans. Hade funderat på att börja dansa, och nu är jag ganska så säker på att jag ska börja.Kollade bara denna gång och ska prova nästa, men dt såg jätte kul ut, av dt jag såg idag. Måste verkligen börja komma igång med ngt. Så ska pröva ett nytt sett på att träna (de hade en 20 minuters styrke- uppvärmning innan de började dansa). Får se hur dt går.. ^^

Kom för ett tag sedan hem och nu ligger jag och Sofie i min säng och kollar på Svenska Hollywood Fruar och pratar lite skit.. Mohaha.. Ska snart se på lite film och sen gå och lägga oss rätt så tidigt eftersom vi ska plugga aset av oss imorrn..

Men men, nu orkar jag inte skriva mer, så vi hörs imorrn..

Film nr 1 vi såg under kvällen, UNDERBAR! (och han e sååååå snygg)

Film nr 2, UNDERBAR denna också. (han är sååååå seeeeeeeeeeexig)
xoxo

Fan va grymma!


De är 10 år...

Bio ikväll

hola

Kusslingen och co. åkte för ett tag sedan och från det har jag bara suttit och planerat min kväll... Min kusin sminkade en riktig snygg party sminkning på mig tidigare idag, så jag kan ju inte sitta hemma ikväll.. Hon har fått ett nytt intresse för make-up så hon har gått på massa kurser och har sjukt mkt bra smink, så hon sminkade både mig och syster. Riktigt snyggt faktiskt.

Så ikväll blire alltså utgång, bio blir dt med mina flickor Engla, Anna och Jossi.. Om ngn mer vill med så e dt bara att räcka upp handen (och kanske säga till mig också). Har bokat 5 biljetter, så dt e bara att säga till ;)

Försökte ta bilder på sminkningen.. Men dt gick inte så bra ^^ Dt är mkt snyggare och tydligare i verkligheten ..

Misslyckat försök 1

Misslyckat försök 2

Sen fick jag nog med att försöka få med sminkningen, så blev lite spex istället..

xoxo

Ooooofta...

...anna bergendal vann melodifestivalen...

Visst, hon var ju bra.. men hallåå? Tror våra chanser i eurovision är borta nu... Hon kommer inte stå ut.. Min älskling var SÅÅÅÅÅ nära... Tvåa... nåra poäng ifrån.. Bajs.. Men men, han var superglad ändå, och om han är glad, då är jag också det ^^

Ni som kollade ikväll, visst var han braaaaa?! Ojj har jag glömt och säga vem min favvo är?
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalem is my man... Kolla bara "den officiella videon" till hans bidrag.. mumma.. Kolla han ÖGON och LEENDE... Im a sucker for beautiful eyes and beautiful smiles (a)

Aha, aha, aha.. har jag rätt lr har jag rätt?

P.s. Ni som kollade ikväll, att ta med Björn Gustavsson var så jävla bra gjort ^^ Lr hur? Skit kul xD

aja, ska fortsätta kolla på Bruce den allsmäktige nu (en av mina favvo filmer, btw.. på tala om favvosar )
xoxo

Pingu


Älskar sälen, så jäkla cool xD
(kollade på denna med lilla kusslingen nyss..)

MOHAHA


u gotta be cruel to be kind

Hola

Jahopp, då äre lördag idag då.. Vad kan man hitta på ikväll? Min kussing (kusins dotter) är här nu, som är 1, och ska vara här hela kvällen. Hennes mor och far ska ut och äta med min morbror (min kusins pappa), så de behövde barnpassning. Och nu är hon alltså här. Kanske blir att stanna hemma och passa henne och kolla finalen i melodifestivalen, eller.. jag javenne.. Blir nog antagligen dt. xp Får ringa hit lite folk som kan kolla melodifestivalen med mig xD Ngn frivillig? (A)

Idag jobbade jag mellan 1-3 och efter dt har jag bara varit hemma. Kan man ha tråkigare? Borde ju vara ute i dt härliga vädret, men iofs.. vad kan man göra? Dt e ju fortfarande fucking snö ute, hatar dig btw, och is överallt. Så går väl inte att göra så mkt, egentligen (ute alltså).

Näe men, har inget mer o skriva nu.. Ska gå upp och kolla på pingu med resten av familjen som passar kusslingen.

La ju aldrig upp ngn bild på min fina snöbolls-mur som jag gjorde i björnrike. Mkt vacker.. Dock så kastade natte en snöboll på den när den var klar :/ shes an eeeevil little girl.
see yah!
xoxo

Hur du är jag egentligen?

GUUUUUD VAAAAAD ELAKT..

Började på ett inlägg för typ 5 min sen om att jag fått ett virus... som började prata med mig samtidigt som jag pratade med eve... Jag gick på dt, trodde helt seriöst att dt var en liten nörd ngnstans som satt och skrattade åt mig.. Hade ju delvis rätt.. Dt var en liten ful rumpa som satt och skrattade, med hela sin familj åt att jag är så tekniskt dum.. När dt kommer till datorer så ligger jag på level 1, okej? Av typ 100. Så nu vet ni dt.. om ni vill få er ett gott skratt, gör som eve, gör så att ett virus pratar med mig som mig och sen säg "hahahahaha, jag kan se dina bilder nu"... Och så lägger ni till att säga till ngn annan att säga "ja men dt där känner jag igen, min brosha har haft dt" lr nåt sånt... Då får ni er ett gott skratt säger jag bara... Åh, jag känner mig dum, såååå dum... Jag är handikappad när dt gäller sånna saker okej?!?! Jag tror ALLTID att dt är ngt fel.. Herregud.. Jag skäms.. Herregud.. ENGLA, fucking ENGLA driver med mig nu för detta.. "Är du seriös, trodde du på dt?! haha!!" ENGLA DU SKA INTE SÄGA NGT.. "Var är du? Jag har din mobil" säger jag bara...

Men men, verkar inte som om dt blir ngt ikväll.. Sitter och pratar med Jossi och Aaron på skype just nu.. De skrattade åt mig.. Jag är inte förvånad..Jag skrattar åt mig själv.. Herregud.. Jaja, ska nog gå och döda mig själv nu. :D

See yah
xoxo

Walking in Memphis

Bajshög..

Dt e faktiskt dt enda jag vill säga just nu... bajshögar är kanske bättre dock.. MYCKET STORA BAJSHÖGAR... HAr tappat min mobil i golvet.. igen.. = Sönder, på riktigt... Tappade den minst tre gånger igår så att hela skalet ramla av och sa på kvällen att "nästa gång jag tappar den så kommer den gå sönder helt" oooooch jag hade rätt.. Så nu har hela skalet ramlar av + skärmen.. sååå.. ja.. den är bokstavligt talat sönder. Har hittat en gammal mobil hemma som jag har satt i sim kortet i. är en gaaaaammal sony ericsson, som kan bajsa snett.. MEn men, dt e bättre än ingen.

Idag har varit en rätt så bra dag. Hade work shop, samhällskunskap, idrott och work shop.. Helt ok.. Höll dock på att somna under samhällskunskapen, min lärare pratar inte så mkt sence.. bara pratar, pratar, pratar och pratar.. Men men, vi var i skönaste salen så dt var lungan..

Ska förhoppningsvis göra ngt ikväll, dra på ngn ferre med the old gang lr nåt. Najs bajs säger ja ba..

Ska leta efter en mobil på internet nu.. Nej, jag klarar mig inte med denna mobil jag har.. hatar den, helt serri.. Så ska försöka hitta en ganska billig, men ändå bra mobil..
see yah
xoxo

torsdag

Hola

Sorry att jag inte blogga igår, orkade verkligen inte, plus så behövde jag ju plugga. Och en till sak jag inte orkar är att lägga ut resten av björnrike bilderna.. De får helt enkelt komma lite då och då i inlägg.. Den senaste veckan har jag varit riktigt slö. Har somnat sent (för mig) och varit allmänt trött på dagen = huvudverk.. Ja gillare! INTE!

Meeeeen, jag är riktigt glad att ett problem har löst sig.. lr löst sig och löst sig.. ordnat sig.. Måste fortfarande redas ut, men jag är glad att det är okej.. Dt är allt jag begär just nu.. Don't wanna loose u, u know..

Ska faktiskt vara bajs tråkig och säga hej då nu, måste fortsätta plugga..
See yah

Sa ju att björnrike bilder skulle komma lite då och då, så här kommer en..
Plus så får ni en "just för tillfället bild" också..

Ja, jag vet att jag e het..
xoxo

Mer bilder

Sorry för att jag inte skrev igår.. Här kommer fortsättningen på bildsammanfattningen:

Tisdag:
Andra skidskoledagen för Henke. Solig dag, gick as bra att åka.. Ja, gick allmännt bra..




Dt blåste som f*n nästan hela veckan, inte så kul att åka upp på toppen då kan jag säga. Här trottsade vi vind guden och åkte upp endå, bilden: pojkarna som kommer nersusande i backen utifrån ett snömoln


Röda hopp.. fattar inte hur småpojkarna (13åringarna) vågar..

Onsdag:
Inte veckans bästa dag precis.. Åkte i kanske två timmar. Sen skulle vi åka "sista åket", så som jag sa dt, och dt e såklart då jag ramlar.. Denna gång riktigt hårt.. Dt jag kommer ihåg: Jag åker upp i liften med mamma och frida. Frida och jag ska tävla ner. Hon får försprång, hon ligger före mig, jag gasar, jag har en jävla hög fart.. tomt... ca 20 min senare sitter jag i bilen, har ingen aning om vad som har hänt, allt jag vet är att jag har bajs ont i huvudet och att jag mårbajs illa... Resultat: Pratar med ambulanspersonal, åker till Östersunds sjukhus (2 timmar bort), blir undersökt, de konstaterar att jag fått en hjärnskakning (no shit sherlock) och så får jag och pappa sitta och fucking vänta ( jag behandlas som förlamad eftersom jag körs runt i en pajaskrage i en sjukhussäng när jag ska ngnstans) i fucking 8 och en halv timme på sjukhuset. Eller okej, under de timmarna röntgas jag och undersöks kanske 2 gånger, så vi sitter och väntar 8 av de 8 och en halv.. INTE ROLIGT.. Och vad äter jag under de 15 timmarna som har tagit mellan att jag ramlar och jag är hemma i stugan igen: Ett äpple och en kexchoklad.. Så jag mår lite illa då kan man säga. Är fortfarande inte helt återställd vad jag känner nu, har ont i huvudet konstant i skolan, ipren hjälper i ngra timmar, sen kommer dt igen.. Men, men.. Dt blir väl bättre snart antar jag.. x)

Sista bilden jag tar på den dagen(tog typ två till bilder som ser typ ut som denna) . Detta är näst sista åket, Natte hade åkt färdigt efter detta åk. Men jag var ju tvungen att ta dt där jäkla "sista åket"..

Torsdag:
Jag är hemma nästan hela dan med mamma (som följer med killarna för att åka efter lunch dock), Natte, Taina och Henke. Jag och Natte går och solar runt 4. Najs bajs. Är faktiskt relativt brun nu och har fått mkt komplimanger för dt x). Är ju inte bara soliariet ofc, vi solade mkt ute, eftersom dt var så fintväder (a).

Hade så tråkigt i rummet jag låg i, så jag "lånade" med mig lite saker hem.. En kondom (spypåsen), ett plast förkläde, tre st plast hanskar(vet inte riktigt vfr jag tog 3 st, men men) och en tung pinne..

Här ser man lite närmare...

Näe men nu orkar jag inge mer för idag.. Måste verkligen plugga och datan börjar bli riktigt seg nufortsätta imorrn ^^
c yah!
xoxo

Björnrike dag 1 och 2

Hello

Tänkte köra en liten genomgång av min vecka, dag för dag tänkte jag dårå. ^^

Söndag:
Vi kom till stugan, bastade, åt och gick och la oss. Efter bastun dock så gjorde vi lite skönhetsgrejs. Det blev ansiktsmask för alla tjejerna = Jag, Fridis och Natte


Så gjorde jag flätor på lilla fjortis fridis

Snygging Natte ny- bastad i vårat lilla gula rum

Måndag:
Första dagen med åkning. Gick super och vi var helt galna över att dt var sol.

Natte redo för första dagen

Henke (Nattes bror) första dagen på skidskola, var lite knepigt första dagen Men blev värsta proffset efter 5 dagar

Coola brodern

Coola broder nr. 2, (nattes bror)


I liften, notera soooooolen 

Coola mami och syster

Jag och bror 

Okej, nu äre så att jag började med detta inlägg för typ en och en halvtimme sen. SÅ dt har alltså tagit en evighet att lägga ut 11 bilder.. Orkar inte lägga ut mer nu, håller på att somna typ, så får göra dt imorrn..

See yah
xoxo

Home sweet home.

HEEEEEEEMMA

Är faktiskt sant att 'borta bra men hemma bäst' för man känner hur skönt dt är att komma hem nu, hur kul man än har haft borta.

Har faktskt haft riktigt kul i Björnrike. Åkt snowboard i solsken HELA FUCKING VECKAN, thats life. Ska lägga in massa bilder och beskriva veckan i detalj senare, ska andas ut och packa upp lite nu.

Så, vi hörs senare...
xoxo

RSS 2.0