Operation dagsverk

Jag blev lycklig nu! Hade glömt bort att vi är "lediga" imorrn, men sen så kom ja på dt för kanske 10 min sen igen att vi inte har skola imorrn. Dt e nämligen så att vi har ngt som heter "Operation Dagsverke" imorrn som e till en grupp som ngra i skolan har skapat som är en välgörenhetsgrupp till en skola i Kenya. Så vi får vara lediga, men bara om vi samlar ihop minst 100 kr till projektet. Najs va? Tycker dt iaf.. Måste göra ngt bra lite då och då.. Annars dör man väl innombords? :O Näe, bara skojja.. Men man känner ju sig riktigt generös och duktig när man har gjort ngt snällt mot ngn.. Och vad kan vara bättre än att samla in pengar till en (otroligt) fattig skola i Kenya? Vill göra dt ja kan iaf..
Såå, ska hjälpa till lite hemma imorrn. Har frågat pappa och mamma om lite saker ja kan göra.. och jag säger såhär.. jag kommer ha fullt upp! Ska iaf städa rummet ifall ja har tid, med eller utan betalning. Får bara se hur mkt ja ska få göra.. hoppas inte allt för mkt.. ^^ Men ska försöka smöra till mig lite xtra "dricks" ifall dt e mycket jag gör. Har sett massa snygga kläder på gina som ja måste köpa!
Ska faktiskt visa lite bilder på ngra kläder jag har fått orgasm av..
Någon av dessa byxor vill ja ha.. Spelar ingen roll vilken färg..
Detta är en byxdress, tro dt lr ej.. Vet dock inte vad ja tycker om den än.. Måste prova den..
Jag.. Måste.. Ha.. Denna.. Topp..!
Måste ha ännu ett vanligt linne, men i ngn färgglad färg..
Dt fick avsluta min kläd- orgasm seccion.. Ska nog gå och lägga mig nu.. Är bajs trött. Så dt betyder att ja kan läsa mer, tjohoo! Och att ja kommer upp lite tidigare imorrn ändå, vilket nog e bra..
Sååååå, see yah!
xoxo

Nybloggare

Hellu
Nu är dt så att två av mina vänner har skapat blogg.. Den ena som överraskade mig var Sofie. När vi satt i mitt rum nyss och jag frågade henne vad hon ville göra så sa hon: du kan ju hjälpa mig att fixa en blogg.. Sååå, ja, jag blev lite chockad.. Här kan ni iaf läsa hennes blogg ;)
Och den andra är Jossi som vi har tjatat på länge att hon ska fixa blogg. Vi vill ju hålla kolla på henne när hon är i USA nästa år.. På hennes blogg kan ni läsa om vfr USA osv.. Sååå, check it out ;) Här kan ni komma in på hennes blogg..
Sååå, nu ska jag skriva lite på idrotten och kolla på 2 1/2 men..
See yah!
xoxo

I'll see you later then.. Yeah, I'll see you later

Hellu
Sitter hemma hos mig med Sofie brevid mig just nu. Vi har precis kollat på Dear John, andra gången för mig, men hon hade inte sett den och ville jätte gärna se den så dt fick bli att se den.. Ja, jag klagar ju inte.. Kan mer än gärna dreggla lite extra åt min babe.. (han är sååååå snyyyyyyyygg...)
(min nuvarande skrivbordsunderlägg.. denna heting möts jag alltså av varje gång ja sätter (nej,nej och åter nej sofie..) på datan..)
Idag har varit en helt okej dag.. Vi slutade ju vid kvart över 11, så ja klagar inte.. Dock så åkte vi från skolan vid kvart i 12, vi åt lite först. Sen så gick vi med Jossi till torget en snabbis. Meeeen sen bar dt av hem till Jakan. Sen dess vi kom hem har vi bara ätit och som sagt kollat på Dear John.. (ååh)..
Näe men nu ska jag vara lite social..  See yah!
Vi just nu:
xoxo

Kan inte hjälpa dt.. hahahahahahahahahahahahaha

xoxo

Roses are red and violetts are blue. They both look pretty good baby girl but then so do you

.Hellu
Idag vaknade jag hemma hos Tess. Sov där, orkade inte åka hem på kvällen. ^^ Igår iaf så kom vi inte på vad vi skulle göra, hörde med lite folk, men hittade inget kul.. Så vi bestämde oss för att stanna inne och kolla på film.. Snäll som tess är så ringde hon sin pojkvän och frågade om den läskigaste skräckfilmen.. eftersom jag ÄLSKAR skräck.. eller inte? Hon började ladda ner Halloween 2 och två andra filmer.. Men Halloween blev ju såklart klar först... Så dt blev att sätta på den först.. (Buuhuuu!) Och vet ni vad hon gör då? dt räcker inte bara med att ja ska se den, nej för då ska hon gå och släcka ALLA lampor i hela lägenheten.. WTF?!? Men, sånna löjligheter ska inte förekomma.. Såååå, ja gick o tände ngra igen. Kolla på skräckfilm när dt e helt mörkt? Nah-ah! Filmen va äcklig.. riktigt äcklig.. och obehaglig. Så ja satt och gömde mig bakom en kudde stor del av filmen. Dock så satte vi på en av de andra filmerna efter typ halva Halloween 2. För tess hade lovat mig att vi skulle sätta på ngn av de andra när de hade laddat klart. Så dt blev "Clash of the titans".. Helt okej film.. Men den gick så snabbt.. Dt kände som om de hoppade över massa viktiga delar.. Menmen, den va bra..
Efter lite 2 1/2 men efter filmen så gick vi och la oss. Vaknade typ vid 1. Då åt vi frukost, kollad på mer 2 1/2 men och sen åt lunch. Najs..
Så nu e ja hemma, har varit dt sen typ 4 men endå.. Har inte gjort ett skit.. Bara degat vid datan.. Man fastnar ju så lätt.. ^^
Näe men nu ska jag plugga lite, måste ju skriva min idrottsdagbok.. Iaf börja.. Såååå see yah!
Usch.. den där masken som halloween snubben har alltså.. fy farao.. jävla psyco..
Helt ok film.. Ingen man borde ha gått på bio för att se, men den är värd att ladda ner..
see yah!
xoxo

I wanna be a billionaire so fucking bad..

Hellu
Sitter och väntar på maten just nu. Kyckling och potatis tror ja.. Muy bien.. Seeen så drar jag till Tess. Kände mig rastlös efter jag kommit hem från frida uppvisning (där hon va skit duktig btw.. hoppas att hon fortsätter med dansen länge..) så ja hörde med la tess om vad hon skulle göra och som tur va så skulle hon inte göra ngt så drar till henne när jag har ätit. Har ingen aning om vad vi ska göra.. men vi får väl allt se vart vinden tar oss..
Sååå, ja.. nu ska jag som sagt äta.. Sååååå, see yah^^
xoxo

Good morgning

Hello
Vaknde för ngn timme sen. Har duschat och ätit och lite mer.. Om en halvtimme bär dt av till jobbet nämligen, som alla andra lördagar. Sen efter jobbet så åker jag direkt till min lillasyrras dansuppvisning. Ska bli underhållande faktiskt. För vi i familjen har ju sett frinda dansa sina danser sju miljarder gånger, så nu ska dt bli kul att se dem i en hel grupp... Menmen, kan inte sitta och skriva nu. Måste blåsa håret... See yah!
xoxo

Bilder från idag

Sen så passar ja på att gratta Lina Edlinger på 17års dagen idag, lördag den 29/5. Yeeesh vad många dt e som fyller år nu.. Grattis Iaf muppen!
Mina vackra vänner efter återträffen i måndags.. Lina längst till höger, Karro vänster och Anna där uppe... Congrats än en gång Linis.

xoxo

Grattis Nattis och Mellis

Hejsan Svejsan
Gud vad dagarna bara flyger förbi nu alltså. Idag har gått så sjukt snabbt. Satt bara och läste på förmiddagen. Orkade inte plugga. (a) Sen efter lunch så hade vi gympa då vi körde lite olika lekar. Faktiskt väldigt kul. Vi var i samma lag hela lektionen, alltså halva klassen i ett lag och andra i ett annat. Så blev värsta gnabben efter varje lek vi körde. Vi skrek på varann, retades, bråkades osv osv. Allt på skoj såklart ^^

Efter skolan så gick Jag och ngra till och grillade i tanto. De köpte marshmellows och korv. Så satt vi och åt dt där mitt i tantoparken. Myspys. Och fan va vi skrattade.. Dt kan misstolkas mkt när dt handlar om att grilla korv.. "Elis, kladda inte så mkt på min korv".. "Min korv ser helt sjuk ut".. osv osv.. Hoho, ruuligt..

Juuuste. Är två nära personer som fyller år idag. Nummer 1 är min honey Anna Natt och Dag som fyller 17 år idag! Woohoo. Grattis på dig me looooove!!


Nästa person som fyller år äääääär.. Min brooder Carl- Melker Blomberg som fyller 14 år idag. Han börjar också bli så stor nu. Min lilla putte. Jaja, what evvah. Men dt borde ju inte vara mer än rätt att ja gör ett litet foto collage som ja gjorde till syster i förrgår. Såååå här kommer lite bilder på min käre lillebror.



(2005- 9 år)

(2007- 11år)




(2008- 12år)

(2009- 13 år)




(2010, typ 3 min sen- nybliven 14 åring)
"Nej inte den, nej inte den, nej inte den, inte den".. Så lät dt när jag tog kort på hnm. Därför så många bilder. Han e ju fanimig värre än syster... ^^

Just nu har jag och mina syskon (mamma och pappa e på fest) precis ätit Pizza. Ska vara hemma med dem ikväll. Får se vad vi hittar på..
See yah
xoxo


Herrå!

Hoho! Vem vare som sa att dt inte skulle gå bra för Anna i eurovision? Vare jag? Javenne, men ngn väldigt smart person måtte dt ha varit iaf.. However, Anna gick inte vidare till final.. SÄMST. Ah, men så blidde dt alltså med dt.. We're loooong gone..

Menmen, ska lägga mig nu.. See yah!
xoxo

torsdag

Halloj
Idag har varit en rätt så bra dag. Spenderade den första timmen, då halva klassen hade muntligt nationella i engelska B, med galna kossan Klara. Hon kallas kossan för att hon heter Klara- Bella, inte för att hon är tjock lr vad man kan tro.. För dt är hon ABSOLUTLY NOT. xDhoho..

Nästa lektion hade ngra tal, så hade ingen lektion där heller. Så satt och gjorde ingenting då också.  Asså, vissa dagar orkar man verkligen inte plugga.. framförallt inte i skolan.. Sååå, till lunch hade jag inte gjort ett piss.. Sweeeet.. Efter lunch hade jag muntliga nationella.. Måste erkänna att jag var bajs nervös.. Men dt gick bra, var mkt enklare än engelska A faktiskt. Denna gång var min eng B lärare med mer i samtalet och höll igång dt. Så dt var bra.. Fick MVG, alla i gruppen jag var i fick MVG.. Så dt var bra.. Ska göra ett läsförståelse "omprov", eftersom jag bara fick VG på dt på nationella. Måste minst få VG+ för att få MVG i slutbetyg. Men dt ska jag fixa.

Seeeeen hade jag Mixed Media. Som alltid var dt den roligaste lektionen i veckan.. Fattar egentligen inte vfr jag valde att gå ett samhälls program när jag gillar att pyssla och skapa så mkt som jag gör.. Men men.. Får börja ha dt som en hobby när jag har gått ut gymnasiet lr nåt.

Nu ska jag chilla faktiskt, kanske kolla på eurovision med mami. Har inget plugg som är jätte, jätte viktigt att lämna in nu. SÅ kommer ta en kväll nu som jag inte ska stressa på. Har stressat allt för mkt den sena veckan..

Såååå, ja nu ska jag kolla eurovision och sen lägga mig tidigt.. Hoho, see yah!

Tror ni att Anna kommer gå vidare? Jag har verkligen inga förväntningar på dt faktiskt.. Men, hon kanske överraskar.. Vem vet?
See yah
xoxo

Grattis syster 11 år

Hello
Kom precis hem från skolan. Sitter här nu i den beigea, stora, sköna fåtöljen (ja, dt stavas tydligen så) och ska börja plugga. Skrev ju knappt ngt på civics:en idag på ws, så måste skriva klart den nu.. Jag MÅSTE, MÅSTE göra dt nu!!
Såååå, ja. Idag har varit en rätt så okej dag i skolan. Hade som sagt ws (=workshop) på förmiddagen och egentligen ingenting på eftermiddagen, men satt kvar i skolan och "målade" och lekte lite tills halv 4.. Efter skolan gick jag och Sofie för att köpa födelsedagspresenter, hon till sin pappa och jag till syster och bror. Syster fyller nämligen år idag (och hade inte hunnit köpa ngt, så gick idag och gjorde dt) och bror på fredag. Kuuul månad liksom.. Mamma, melker OCH frida fyller år i maj.. Aj säger dt i plånboken.. Näe men GRATTIS TILL DIG SYSTER! Har ju redan grattat dig, men du får ett inlägg här också. Att du är 11 år redan.. Dt känns som igår när du var en liten bebis.. Åh, tiden går så fort.. Om TVÅ år är du liksom TONÅRING.. Herregud.. Min lilla Frida..
Grattis än en gång!
(2006- 7år)
(2008- 9år)
(2010- 10 år, ska fylla 11)
(Idag för 2 minuter sen, 2010- 11år)
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
Oj då, vilket foto flow dt blev.. menmen.. ^^
xoxo

Mina McDreamys

Hej igen
Jag kör faktiskt på min Top 5 snyggaste/hetaste kändis killarna nu direkt.. Efter dt måste jag verkligen plugga..

Okej.. jag ändrar mig.. kör på Top 15.. Kan inte bestämma mig för bara 5 st..

Nr 1- Robert Pattinson

Kan inte inte ha min älskling som nr 1.. Du kommer alltid vara min nr ett babe..

Nr 2- Channing Tatum

Sen får dt faktiskt bli hetingen Channing... Är han het lr är han het

Nr 3- Orlando Bloom

Har alltid haft en crush på orlando Bloom. Ända sedan Lord of the rings så har jag varit lite små kär i mr Bloom

Nr 4- Matt Lanter

Min nyupptäckta heting.. Love at first sight när han uppenbarade sig för första gången i 90210

Nr 5- Johnny Depp

Nu börjar det svåra.. Vilka kommer efter topp 4? En man som lätt kvalificerar sig till nr 5 är Johnny Depp, så dt får bli du me love.. Blir bara snyggare och snyggare med tiden.. Fast min favorit film med honom är dock Chocolate, då är han otroligt snygg..

Nr 6- Heath Ledger

Har alltid och kommer alltid vara en favorit skådespelare.. Snygg är han också.. You may Rest In Peace babe

Nr 7- Paul Walker

Blev förtrollad av denna kille i Into the blue.. Är otroligt snygg.. Älskar hans ögon..

Nr 8- Usher

I like me some chocolate.. dark one.. behöver jag säga någe mer?

Nr 9- Brad Pitt

Brad Pitt har också alltid varit en favorit. Så han har en säkrad plats på top 10..

Nr 10- Hayden Chritensen

Blev kär i hnm i filmen Jumper.. Dras till hans lite pojkaktiga och oskylldiga look.. Och ögonen.. *dreggel*

Nr 11- Columbus Chort

Stomp the yard.. stomp the yard.. stomp MY yard.. Muuums..

Nr 12- Jesse Williams

öööööööööögonen... Om detta skulle vara en lista baserad på ögon så skulle han LÄTT vinna förstapirs..

Nr 13- David Beckham

Har också alltid haft en crush på mr beckham.. Mmmmm... Leende säger jag också.. har ett perfekt leende..

Nr 14-  James Lafferty

Vilka fler är dt som tycker att han är den snyggaste killen i OTH? Jag är iaf team Nathan..

Nr 15- Justin Timberlake

He knows how to move.. AND can sing.. Me likie

Det var svårt, men här har ni.. Min Topp 15..
xoxo

(Ooooooooh) Dear John

Hola
Stannade hemma idag. Var uppe sent igår så va som ett vrak imorse. Hade bajs ont i huvudet och kände mig helt.. fel liksom.. Kände verkligen inte för att gå i skolan iaf. Såååå, gick upp och la mig igen. Vaknade runt 7 (vekligen försent, en av anledningarna till att ja stannade hemma, skulle inte hinna duscha på en kvart..) och sov till 12. Skönt.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla på filmen "Dear John". Har velat se den länge, men trodde inte att den fanns o ladda ner redan, men dt gjorde det. Såååå, kollade på den... Herregud vilken film alltså.. Man märker att dt är en verklig historia.. Näe, dt är dt inte.. Hoho, skojja.. Dt är en bok från början, från samma författare som har skrivit "The Notebook", "A Walk to Remember" och "The last song". Så ofc visste man att dt skulle bli en bra film, och en "jag- ska- förstöra- dina- tårkanaler" film. Grät man? OM man gjorde.. Men den var bra.. Riktigt bra.. Rekomenderar den, för alla tjejer dårå.. Tror inte dt skulle vara samma effekt för en kille, heartless bastards.. Och for the record; Channing Tatum är så SJUKT HET! Seriöst, finns dt ngn snyggare? Han är lätt på min TOPP 5 lista på snygga kändis killar.. snygga killar över huvud taget. Kan göra en sån lista ngn gång, idag om jag orkar? Men iaf, hur kan man se så bra ut? Dt har jag dock inget svar på, menmen..
Först får ni lite bilder på min snygging sen trailern på Dear John... See yah!

Från filmen:


(han har så sjuuuuuuuuuuuuuukt snygg kropp, ooooh so muscular)






Asså jag pallar inte ta ngra bilder från google på hnm.. Ja kan inte bestämma mig för vilken jag ska ja.. Hittar inte en enda bild som han inte ser bra ut på.. Ja.. asså.. ja.. blir helt galen av att bara se hnm.. Ni får söka själva.. Oh dear lord(john)


xoxo

I die a little bit inside when I hear this song


Denna sång är så underbart vacker och Yiruma år så otroligt duktig.. Som rubriken; jag dör lite i mitt hjärta när jag hör Kiss the Rain.. Ska fan skaffa en piano spelande kille så att han kan spela denna för mig..
xoxo

Jadudå

Hello
Har precis kommit hem från återträffen... Ja dt var minst sagt intressant kan man ju säga. Var samma gamla spända stämning som alltid.. Tycker dt e lite tråkigt, har man inte växt upp lite sen man sluta där? Aja iaf.. Vi kom dit, hälsade på ganska så många iaf, kollade på gamla bilder (aaaakward... var bara bilder på vissa personer, fast dt va ju såklart för att dt va de som hade tagit med sig bilderna.. men ändå.. var ju bara halva rummet som skrattade åt majoriteten av bilderna).. MENMEN.. Jag hade helt okej roligt.. Det enda roliga var att träffa alla gamla lärare, har ju redan kontakt med de som jag pratade med och vill ha kontakt med så var ju inte så annorlunda från typ i lördags när vi va hemma hos eve.. Fast kunde nästa ha gissat att dt skulle bli så faktiskt..
AJAAA.. Är ju hemma nu iaf och är på ett ganska så dåligt humör faktiskt. Vet ej vfr, men är väl för stressad antar jag.. Har massa civics och history att göra.. Och jag orkar verkligen inte. Men jag ska iaf skriva klart EN av dem ikväll har jag bestämt mig för..
Menmen, måste plugga nu.. See yah!
Hela gänget på avslutnings dagen..
Herrå!
xoxo

FÖR saknade?

Holahola
Kom hem för kanske en timme sen och har sedan dess ätir och hämtat eve och Malin på station. De ville nämligen ha mat innan återträffen på vittra. Har jag sagt dt? Att rektorn och lärarna har bjudit in oss gamla nior till en återträff? Saknade oss för mkt? Tror dt va..
Sååå, ja ska dra upp och se vad mongona skriker om på övervåningen och sen drar vi till vittra.. See yah!
xoxo

Helgen

Hola amigas
Har inte skrvit på skit länge.. Sen i onsdags? Men har verkligen inte haft tid lr tillgång till data, iaf inte nu i helgen.

Kan göra en liten sammanfattning av de senaste 4 dagarna:
I torsdags var vi ju som sagt på exkution med skolan. Vi åkte ut till ingenstans, typ landet faar faaar away lr nåt. Kårsta hette dt iallafall och dt var verkligen landet där, tog ca en timme med roslagsbanan (?!). Men jag har verkligen inget problem med att vara på landet, älskar det. Är ingen riktig super- storstadsälskande människa som inte kan tänka sig att inte vara ngn annanstans än i storstan liksom. Skulle inte riktigt kunna tänka mig att bo sådär ute mitt i ingenstans, men är inte rädd för sånna små byar.. Iaf, vi var ute i Kårsta- skogen hela dan och kollade 4 olika ekosystem. Undersöka dem osv. Jag badade också bla. Första doppet för i år. Var RIKTIGT skönt faktiskt, helt ärligt. När vi var klara med allt och alla hade gått hem så stannade jag och Karro där på bryggan i solen i typ en timma till (eftersom roslagsbanan därifrån bara gick en gång i timmen...?!?!?!). Riktigt mysigt och skönt. Så fick mig lite bränna då. Kul,kul. Lägger ut bilderfrån dt senare.

I fredags hade vi matte nationella som gick skit.. Hoppade över massa uppgifter för orkade verkligen inte lägga tid på dt.. Efter nationella så gick vi ut och åt i liljeholmstorget. Det eftersom alla hade typ fått gratislunch kuponger på morgonen. De firade ngt.. Har ingen aning vad, bara åt gratismaten. Åt en kyckling sallad.. MMMMMM! säger jag bara.. Vi var så sjukt mätta efter.. Iaf, efter vi ätit bar dt av till idrotten. Faktiskt ganska rolig lektion. Fast först körde vi bip- testet (som jag btw höjde mig en level på) och sen fotboll. Var helt ok. Efter idrotten hade jag svenska tal. Pratade om Martin Luther King och Moses (en hjälte och en myt). Dt gick helt ok, fick VG+. Så är nöjd. Efter skolan så drog jag och gymmade med Tess. Skönt träningspass. orkade mycket. Sen så drog ja hem till eve i Bålsta. Hennes pojke var där också. Vi... ja vad gjorde vi? Typ ingenting. Bara chillade, vi var så jäkla trötta alla tre. Så vi kollade lite tv, bakade osv..

I lördags vaknade jag hemma hos eve och åkte vid halv 12 till jobbet. Jobbade, vilket var ett kul pass faktiskt- vi gick ut med dem i solen och bara mös ^^, finns ngra riktigt roliga pigga äldre som är roliga att prata med. En tant skrattade tex åt att jag höll på att tappa mina byxor.. Dt var kul.. Iaf, efter jobbet åkte jag efter en snabbis hemma till eve igen. Hon hade planerat en liten myskväll hemme hos henne med gamla gänget och ngra till. Var MYCKET mysigt måste jag säga att dt blev. När vi kommit till Bålsta var dt första vi gjorde var att handla mat, tacos, som vi senare lagade och åt. De som var där var: Eve, Jag, JB (eves pojkvän), Anna, Niklas, Henning, Lina, Malin, Jocke (Malins pojkvän), Nadia, Chrille (Nadias pojkvän), Tess och bin (Tess pojkvän). Så dt var lite som en parmiddag med ett fåtal singlar.. Men dt va ruligt. Var ju ashärligt väder så vi satt ute tills typ 12 då dt kom för mkt mygg så vi gick in och satte oss. Annas kamera var välanvänd så när hon lägger ut bilderrna så lägger jag ut dem här.. Igår var också första dagen på året som jag använde shorts. Var verkligen tillräckligt varmt att ha dt..

Jadudå, dt var min helg. Vaknade upp hemma hos eve idag btw och kom för kanske 2 timmar sen hem.

Såååå, ja.. Nu ska jag plugga plugga plugga...
Jag just nu..



xoxo

Krulli krull

Hello igen
Har ju lovat många att visa mig i mitt naturliga lockiga hår.. Skulle ALDRIG komma till skolan med dt. Passar verkligen inte i så här lockigt, enligt mig nu när jag är osminkad iaf.. Men tog två bilder på mitt lockiga hår som det ser ut nu.. Och KOM IHÅG, det är mycket värre än det ser ut :) Nu får jag ju dt att se snyggt ut.. men peolpe, dt är dt inte! Okej?
Så, nu har ni sett lite dåliga bilder på dt och dt får räcka.. för.. alltid.. oke?
Sen så lägger jag upp lite bilder från idag som Sofie precis la ut på fejjan.. Så, hoppas dt inte är copyright.. ;)
Sur Emilie?
Snygga Payal och Lily
Jag var inte med på dt här, spelade nog fotboll, men ettorna kör dragkamp: sam mot natur
Sen blev dt hopprep.. Finns massa konstiga och roliga bilder på dt, här är alltså första..
Många gånger gick ju som dessa dessutom..
Lärare kan också hoppa; Daniel svenska och religion lärare
Kul bild på jossi.. ajj ifall hon ramlade där..
Oliver underifrån.. Vilken groda alltså..
Aaron ska såklart stajla ;p
Lily och Millan
Medan de hoppade spelade jag fotboll.. längst där borta..
Söta Sofie
Naturarnas matte lärare, Graham (stavning?) "Evil Mutant Math Teacher"
Fan va hemsk bild, men bjuder på den för den såg så kul ut..
Sen blide dt dragkamp igen, denna gång alla naturare mot alla sammare, alltså i både ettan och tvåan.. Bilden över: Naturarna
Sammarna
Och dt fick avsluta bilderna..
Måste plugga nu
see yah!
xoxo

Pigment spöke

Sha Sha people! *hoho*

Idag har varit en väldigt rolig dag faktiskt. Hade ju "sportsday" på årstafältet med skolan. Dt var bara ettor och tvåor tror jag.. fast dt var ngra treor där också om jag inte har fel.. Vi körde iaf bränboll, fotboll och kubb. Man valde först vad man skulle köra av dem tre och sen så roterade man med de grupperna. I min grupp var det mest ettor men också ngra killar från tvåan och trean. Det var en mycket rolig grupp om jag får säga så. Brännbollen var dt första jag och min "grupp" körde så dt var lite stelt för iaf de flesta ettor, eftersom typ alla "äldre" killar var i ena laget med ngra ettor och ganska många ettor i det andra.. Men sen vid fotbollen så blandades vi och bara körde på med lagen. Alla skrattade och tacklades och körde asen av oss. Mycket roligt faktiskt. Det är kul att de hur massa som knappt känner varann, men som går i samma skola, bara kan let loose och ja.. Ha kul. ^^ Gjorde ett mål på fotbollen btw *stolt*. Dock vare ett riktigt mes mål; en kille sköt på mål, målvakten (aaron) tappade bollen typ 5 cm från mål och jag puttade in den. Så enkelt kan det vara. Mesigt, men ett mål iaf.

Sen så körde vi som sagt kubb. Lite kul sådär. Hade värsta flowet ibörjan och visade att jag är en äkta svenne, men sen så tappade jag det.. Vilket inte var lika kul.. Men jag har inte låtit dt knäcka mig.. Tar det som en man.

Åt på subway efter vi var klara eftersom vi inte fick ngn mat i skolan. Sofie gick med mig, snäll som hon är. MEn sen när jag ätit vare dags att dra hem. Och nu sitter jag här. (kom dock hem för typ 3 timmar sen). Nyduschad och fräsh. Märkte när jag hade duschat att jag fett har bränt mig idag på mina alxar(axel) (jag hör Millan skratta någonstans lååångt borta, vi har nämligen exakt samma hudpigment, lika bleka båda två). Så ska vara duktig och visa upp för er min underbart vackra linjer brån bhn.


Man ser ju dock inte så mkt.. Men man ser linjen lite smått, så tänk er dt plus axeln som är kräftröd..

Näe men nu ska jag pluggish.. MÅSTE SKRIVA KLART TALET!!
xoxo

Roses are red and violetts are blue. They both look pretty good baby girl but then so do you

Hoffmaestro - So do you (Slimi jimi bubby boy) ♥


"Oh, no quiero!"

Hello
Ännu en UNDERBAR dag, och då menar jag vädervis såklart. Resten av dagen var lite halvtråkig sådär, och då menar jag skolan såklart. Dagen var långtråkig helt enkelt. Hade inofficiellt spanska hela dan. På morgonen hade vi geografi (kom såklart försent till den också, allt på grund av min bästa vän pendeln.. FAST idag vare faktiskt ett olycksfall.. Så man kunde ju inte precis bli så arg på grund av dt) och på geografin så skulle vi identifiera växter. Faktiskt helt okej.. Men sen kom det tråkiga: svenska när man har glömt sitt skrivhäfte hemma. = hela mitt tal. Så jag orkade faktiskt inte plugga då. Så satt och lyssnade på när anna, nicole och alex pratade franska. Mycket roligt om ja får säga så. Efter svenskan skulle vi ha matte.. Men tror ni att vi hade det eller? Näe.. Så vi gick till kajen och pluggade spanska istället. Min bränna börjar byggas upp nu alltså.. Bara några dagar till i solen så ska jag vara redo inför den riktiga sommaren och framförallt FLORIDA. Guuuuud, va kul dt kommer bli!
Men iaf, efter kajen och lunch så gick vi till kajen igen och stekte i solen med en BJ's glass. Ni vet "wich" lr va den heter.. Efter kajen vare dags för spanska nationella; muntligt.. Gick helt okej för att vara mig. Är ju inget spanska geni så fick G+. Men är supernöjd för dt! Bara jag kan uttrycka mig en gnutta på spanska och att man förstår vad jag försöker få fram så äre ju lugnt. Den egentliga anledningen som man kan använda spanska i framtiden är när man ska säga: "Cuanto questa?" (hur mycket kostar det?), "un helado, porfavor" (en glass tack), "quiero un..." (jag vill ha en...(när man ska beställa mat tex)), "dónde está la playa?" (var ligger stranden) osv osv. Om jag kan dt, så är jag nöjd!
Efter nationella drog ja med till tanto för att kolla på när folk badade. Var faktiskt ganska så många modiga människor får ja allt lov o säga.. Var väldans sugen på att bada också faktiskt. Var ju så HIMLA varmt då, så man ville bara slänga av sig alla kläder och hoppa i. MEN dt var ju ofc ISKALLT i vattnet så ja stog över..
Näe men nu ska jag plugga på talet.. Har ju inte skrivit klart det än.. Behövs göra nu Bullen!!
Lite bilder från idag:
Pap-aset Aaron hoppade i vattnet vid kajen.. euuw.. inte i dt vattnet aaron.. dt e euwii
"Kallt?" "Näe dt e ganska så skönt.."
Så plums i igen..
Malin och Millan, förbluffade över att han badade
Söta Jossi i sina coola solglajjor
Sötis Engla
Jossi gör "Engla posen" *gör peace och kolla ner/upp*
Badningsdags i tantolunden.. Sofie är modig och är en av de som går i först
Aaron var ju såklart också en av dem som badade och hoppade i först
JH badade också.. Strax efter denna bild togs så blev han iputtad och fick flera glasbitar i foten.. Så en hel räddningsoperation startade, tvätta med vatten, plocka ut glasbiten ur foten med en pinsett (min btw), tvätta med desinfections tvättlapp, hitta plåster osv osv..
Karro steker.. vad gör du med handen btw?
Engla badade (såklart)
Denna bild får avsluta; Kim och Oliver i solen..
see yah
xoxo

Sommar, sommar och sol.. havet och vinden och doft av kaprifol

Hejsan!
Guuuuuuuuuuud vilket härligt väder! Sitter här i köket och är på toppenhumör. Kan inte värmen hålla i sig i ngra veckor till nu? Det borde det tekniskt sett göra, för det är faktiskt sommar nu. Det är konstaterat. Det är i mitten av maj och är verkligen sommar värme när dt väl är varmt. Menmen, det är ju for fucks sake i sverieg vi bor.. Kan väl säkert komma snö nu.. skulle inte förvåna mig..

Meeeeen, ska iaf njuta av det jag får för tillfället. Så ska gå ut och lägga mig i solen. Har väntat in solen till altanen nu sen jag kom hem. Är ju typ 7 stora och långa tallar i vägen under ngra timmar, typ 12- 3. Men nu är den här.

Juste, slutade ju typ efter lunch idag. Vid 1. Hade egentligen matte och engelska, men mattelärarN var sjuk och vissa hade engelska nationella. SÅ vi fick gå hem. Kom för övrigt försent idag. Allt tack vare pendeltågen. ÄLSKAR PENDELTÅGEN... NOT.. Näe men de kan va mysiga näe de väl funkar. Men när de  får ett singalfel så bestämmer de sig helt plötsligt för att dt ska vara halvtimmes trafik. Så väntade sammanlagt kanske en halvtimma. Först utanför spånga, sen sumpan, karlberg och sen innan centralen. Så jag hoppade av där istället för att åka två till stationer. Ofta de bara bestämmer sig helt plötsligt att de 8 tågen som är ute och åker ska helt plötsligt bli till 2 olika tider.. Wierd.. Menmen, kom fram till skolan iaf..

Lite bilder från idag:

Nicole on the Kaj

Anna och Millan steker

Sofie och Jossi

Ana Banana

Flickor, bla Malin, Anna, Payal och Malin

Fick lov att gå hem från stationen på vägen hem, missade bussen eftersom tåget var försenat.. Så tog kort på härliga sommar blommor

HAr lovat många i skolan att jag ska ta med ett kort från när jag var liten (alla är så fixerade med att jag har varit orange hårig), så jag tog kort på ett gammalt kort på mig och mina syskon. Var kanske 8 år här. Ska visa upp detta imorrn i skolan.. Kommer nog bli ännu mer retad för min ginger-het menmen..

Näe men nu ska jag forstätta steka i solen (ja, sitter ute nu.. kunde inte motstå solen..)
See yah
xoxo

House of night

Hello
Idag har dt varit en slapp dag för mig. Vaknade runt 9, somnade om, vaknade halv 11 igen och rusade upp ur sängen för att ja kom på att magnussons sovit över och att jag ville säga hej då. Men då hade de såklart redan åkt. Jag var bajs trött så jag gick och la mig igen. Men väl i säng så kunde jag inte sova. Så jag började läsa istället. Man blir ju så fängslad när man läser en bra bok, så dt ended up att ja låg och läste i mer än två timmar. Jag kan faktiskt ärligt talat rekomendera böckerna jag läser just nu, men bara för de lite nördiga vampyr älskande tjejerna. Men läs dem inte ifall ni inte vill bli lika tokiga och galna som twilight tiderna. För om ni börjar läsa dessa så vill man aldrig sluta. Är ju som sagt på den fjärde boken nu, dt finns bara fem!! Aaaarghh, hur ska jag klara mig när serien är slut?? Näe då, så besatt blir man inte.. Får va glad att dt finns 5 överhuvudtaget. Men hallå.. Jag såg precis att dt finns 6 stycken!! MEN, jag har visst glömt bort att ja inte alls är på den fjärde.. är på den femte.. fuck.. Så jag visste att ja var på den näst sista iaf, men inte att ja var på den femte? najs.. Okej sååå, ja e på den femte och dt finns bara en bok kvar.. AJA, kommer inte sluta sträckläsa, det klarar man inte av. MAN MÅSTE LÄSA WHENEVER MAN KAN. Ska läsa mer ikväll.. inte nu.. måste plugga..


Näe men nu ska jag som sagt plugga.. Måste skriva klart mitt tal till svenskan och börja öva på det. Har äntligen kommit igång.. Har nämligen inte gått så bra för mig att komma igång. But now I'm ON!
See yah
xoxo

A
aaaaaaaaaaah!!! Jag såg precis att det finns SJU böcker!! Jag är lycklig nu..

Mahahaha

Kollade precis på videon från "Bella och Tyra show" när kissie var där.. Hahahahahaha, herregud.. Kissie kanske inte är världens smartaste tjej, men fan va hon är underhållande alltså. "De bjöd kissie, så de fick kissie" skrev hon på sin blogg, Och utan att överdriva så fick de en riktig biatch. Fan va kul dt va alltså.. Om ni inte har sett den videon, se den. Sök på "bella och tyra show" och sen klicka er fram därifrån. Gud vad hon Tyra var bitter och aggresiv. Riktigt provocerande. Visst, kissie var ju bitchig men många småfajter startade tyra. Kissie var bara kissie, ingen rädd tjej. Men ja tyckte hon ändå var lite väl hård mot Blondin Bella. Hon försökte ändå prata resonligt och frågade snälla och undrande frågor, men några gånger snäste Kissie verkligen till.. Menmen, underhållande var det. Tyckte dt va roligt att se på..


Bild tagen från Kissies blogg.. För en gångs skull va hon lite rolig..

Äsch, lägger ut länken, så slipper ni hålla på o söka.. Här

Ska vara lite social nu.. See yah!
xoxo


Gårdagskvällen och morgonen idag i bilder













GUD vilket härligt väder det har varit under morgonen och är fortfarande. Sol och blå himmel sen vi vaknade. Det första vi gjorde, efter vi ätit frukost, var att gå ut och lägg oss på altanen. Aaron stod i skuggan (är han konstig? man måste ju passa på) medan jag och Sofie stekte i solen. Härligt! Vi gjorde också banan milkshake, mycket gott och svalkande.

Just nu sitter vi och väntar på familjen magnusson som vi har som gäster ikväll.. Än en gång säger jag; perfekt väder! att ha gäster i.. De skulle ha kommit för en halvtimme sen, vilket inte är förvånande när man har en femåring med sig.. Men dt var tur, då hann jag lägga ut lite bilder och detta inlägg.

Jaja, hejdå!
xoxo

Fail filmkväll

Hola
Sitter här på min säng med sofie trofie. Hon kom för kanske 2 timmar sen hit. Vi har bara suttit och degat och ätit på de två timmrarna. Det var ju meningen att ett helt gäng skulle komma men dt blev bara jag, sofie, aaron och kanske alex och Pawel.. Får se vilka som kommer.. Men dt e chillibill.. Vi ska nog kolla film och mysa lite. Kom precis på den underbara idén att gå ut och sätta oss på altanen med massa filtar och bara prata och mysa.. För det är ju verkligen väder för dt, dock så börjar dt ju bli lite kyligt, men inte alls för kallt för att sitta ute med en filt. Så dt står på schemat för ikväll..
Just nu:

Nu sitter vi och äter sandwich, samtidig som jag leker lite med datan och sofie läser/ smsar..


Idag vaknade jag allt för tidigt, halv 11, för att åka till Sollentuna för att uppdatera mitt pass. Såklart satt man en evighet i kö. Man får ju nummerlappar. Vi fick 156 (ja man kommer ihåg sånt, eftersom man sitter i en timme och väntar på attt nummret ska komma upp) och när vi kom dit så var de på 110.. Kuuul. Men ca en timme senare var dt våran tur.. Sen gick dt relativt snabbt; mamma och pappa visa legg, ta kort, skriva underskrift,  betala och sen klart. Efter dt köpte vi donken och åt hemma. Mycket gott, eftersom man var ju så himla hungrig vid den tidpunkten.. Fast dt e ju alltid gott förståss.. EFter donken, åkte jag, bror, syster, pappa och systers kompis ner till centrum för att köpa present till mamma.. Hittade en present, sen så ska jag special beställa ett smycke av eves mamma, hon är skit duktig på o göra coola smycken av bla glas.. Så ska göra en liten beställning till henne.

Näe men nu ska jag vara lite social med Sofie..
Sååååå, see yah!
xoxo

Kom det ut rätt Sofie?

Hejsan igen
Kom på att ja glömt att lägga ut en sak som Sofie sa i veckan, så här kommer dt:
Nathalie- Ja ska till Island
Någon- Aha va ska du göra där?
Nathalie- Bada i geisrar (?), rida osv.
Sofie- Ska du rida ngra Islänningar?
Det roliga var att hon inte skämtade när hon sa det. Hon menade isländska hästar (?), men dt kom ut lite fel.. Hon försvarade sig med att "man säger ju så".. Men hur som helst, man säger inte så Sofie.. Det misstolkas av ALLA.. okej? ALLA..
Love yah ;D
xoxo

Come on, shake your body baby, do the conga

Hejsan
Igår va en livad och rolig kväll ska jag säga er.. Dock så slutade dt inte så bra för mig, vi behöver inte gå in på detaljer.. Men innan jag *hostdeckadehost* så vare riktigt kul. Vi var ju som sagt hemma hos Johan. Ja och papi kom dit vid 9 och då hade inga kommit än.. Fast när vi kom så vare precis då som alla började anlända (hoho). Sen kom det bara mer och mer folk, så dt blev bara roligare och roligare ju senare det blev. Träffade mycket nytt folk, plus många från förra gången. Träffade även en tjej som ja gått på samma konfirmation som, Katta heter hon, som också kände ngn där. Vi pratade lite om jakan, skola och annat. Jakan bor for the win liksom. Näe men dt va trevligt. Måste också ge en eloge till Anna och hennes kompis Agnes som var där. Vet ju innan att Anna är en rolig prick, men Agnes som ja aldrig träffat förut var en riktigt rolig flicka. Hon platsade i gänget direkt. Mucho funny. Gillar också det nya solnagänget som vi börjat festa med. Allt tack vare Malin och Evoo. Sååååå, denna kväll blev mkt mer lyckad än förra gången.. Vilket var super.. Hoppas dt blir fler sånna här kvällar.

Ja, idag då.. Mår ju inte så bra faktiskt.. Kanske ganska logiskt, men fortfarande inge kul. Men sååå värt dt. Skit samma ifall man mår lite dåligt dagen efter, bara kvällen är lyckad så spelar dt ingen roll. Idag när vi vaknat till lite och städat osv så gick vi och åt på donken.. Herregud, dt e typ räddare i nöden när man är hungrig som en ja vet inte vad.. Och Cola.. Kall Cola..Behöver ja säga ngt mer?

Ska bara slappa ikväll, kolla lite filmer, plugga kanske. Och kolla på serier. Älskar uppfinningen Internet, dt e ju bara att kolla på serierena man vill se där. PERFEKT. Så ska nog se lite desperata hemmafruar, kollade på senaste tv- avsnittet igår.. Så, eftersom de ligger före i USA så ska ja kolla på de senaste där. Myspys.

Tog inga foton igår. Dock så gjorde eve och en till tjej som heter Moa det, så ska leta lite och tvinga eve att lägga ut sina så lägger ja ut lite bilder då..

Näe men nu ska ja leka lite på internet och sen duscha.. (DET BEHÖVS)..
Men först: En video som ja hittade på Englas blogg.. ASROLIG.

hoho..
xoxo

Ginger, me? Absolutly not..

Hello
Usch vilken dag alltså.. Två nationella liksom. Först matte som iochförsig gick helt okej, tror ja kommer på VG iallafall.. hoppas jag.. Sen spanskan.. Herregud säger jag bara.. Tror att dt ALDIG gått så dåligt på ett prov. Skrev as lite och as dåligt.. Skriftligt på spanska är verkligen en av mina downsides.. HATAR det.. MEnmen, har inte ngra planer på att bli spansk författare, så dt räcker nog att kunna förstå både skriftligt och när ngn pratar med en.. Måste dock öva på att prata spanska, dt e ju en stor fördel att kunna faktiskt.

Även ifall nationella gick bajs så kan man ju vara glad över att dt e mini- lov nu. Det ÄGER. Behöver det. Vill kunna ta dt lugnt och ha tid till att göra de uppgifter som ja behöver göra.. PLUS göra massa roligheter också såklart. Idag börjar roligheterna nämligen. Ska hem till Johan igen. Han e ensam hemma har ja för mig, så vi ska vara ngra stycken där och chilla gaaalet ikväll. Såååå, ja.. dt blir nog bra.. Inge drama får man ju hoppas på..

Ja vet att ni älskar att se bilder på mig, vem gör inte liksom?, såå hade lite roligt med kameran nyss och tog maaaaassa bilder.. Näe okej inte massa men ngra..


The photo session started outside.. Där blev inte bilderna så bra.. Ser ut som om ja har svarta solglasögon på alla.. vilket ja inte har.. Så flyttade lite på mig.. Inne som ute..






Hade en konstig hårdag idag så bestämde mig för att ha mittbena, så hade det idag, in public, för första gången på typ.. 6 år.. Hiss eller Diss?
Sen avslutar vi dett inlägg på en vacker målning som millan målade på mig idag..

Orange hår.. Förvånar dt er? När alla får reda på att ja egentligen är orange/röd hårig så blir ja plötsligt jämförd med pippi.. Kuuuuuul..
xoxo

Älskar dessa reklamer från GB glass


You talking to me?


Frankly my dear I don't give a damn


Nobody puts baby in a corner
xoxo


Comprendo NADA

Tjennaaa
orkade inte skriva igår, hade så himla mkt o göra så skippade att blogga..

Men idag blire lite internet tid innan intensivbloggningen börjar. Har ju nämligen TVÅ nationella imorrn.. Jag vill slå ngt.. hårt, jäääävligt hårt.. Näe men matte del 1 och spanska skriftligt är dt imorrn.. Kan dt bli värre? De två hatämnena på samma effing dag liksom..

Hade ju nationella idag också, spanska läs- och hörförståelse.. Gick bajs säkert, men hade en lättad/ glad känsla efter ja hade gjort dt.. Fattar ABSOLUT inte vfr, men var glad att dtg inte allt för svårt. För dt tycker ja faktiskt inte att dt va.. Lr ja ska ju inte ens börja prata om hörförståelse, den SÖG snabel, men läsförståelse var lättare än vad ja förväntat mig faktiskt. Men får väl se hur dt går..

Annars idag då.. Va på världens sämsta humör på morgonen, va lättretlig från början av dagen så blev bara mer och mer irriterad på allt som hände runt mig. Men efter att ha suttit brevid Jossi på matten så blev humöret bättre. Hon e en rolig prick hon.

Från en sak till den andra så glömde jag att berätta att ja köpte två nya tröjor i söndags.. Borde ha tagit kort på en av tröjorna igår, eftersom ja hade på mig den, men som sagt; bloggade ju inte igår. Men nu blire andra bullar ska ni se, här får ni ett kort på mitt coola linne..

Tyckte dt va ganska så coolt iaf. Ursäkta min min..

Och så en lite närmare bild på peace tecknet..

Näe men nu ska ja kolla runt lite på bloggar och leka lite innan ja börjar plugga.. Ska kanske till och med gå ut och sätta mig i solen lite? Med datan då såklart.. Jaja får se..

See yah
xoxo

Avslutar kvällen med en superlåt


Jag verkligen älskar denna låt.. Måste vara en nörd, men den ÄGER. x) Älskar början.. Brukar alltid sjunga med Link (Zac) då.. (a) hoho
Natti natti
xoxo

Har aldrig blivit så arg

Hello igen
Nu kommer ett nytt inlägg som är menat för idag dåråå.

Igår.. Ja, igår.. Hur var den kvällen? Det var väl en rolig början på kvällen.. Men ja kan väl säga såhär att den förstördes sekunden som en person klev in i johans lägenhet.. Dock så var dt ju kul efter dt också, låter mig ju inte påverkas av en sån person, men efter ett tag så blev dt kaos. Annat än dt så vare roliga människor där. Sociala och roliga. Men som sagt, så finns dt ju undantag. Jag upptäckte igår också att när jag blir arg.. DÅ BLIR JAG ARG.. Och kan säga såhär att jag har ALDRIG varit så arg och irritarad som jag var igår. Skakade av ilskan som fanns i min kropp, SKAKADE. Och då menar jag inte lite i händerna, utan i hela effing kroppen.

Men iaf, det har sorta löst sig med personerna som var på "min" sidan.. Resten kan gå och ta sig.. ;) Och då menar jag ju såklart inte resten av alla människor utanför solna.. Ni behöver inte ta er i ngn kroppsdel..

Idag så vaknade vi upp, pratade MYCKET skit, näe men pratade mkt om gårdagskvällen och ja inte så mkt mer. Sov hos JB (johan) förresten. Så dt va jag, eve, johan, freddan (eves brosha) och anton kvar på morgonen.

Menmen, nu ska jag ta igen dagarna jag knappt varit hemma. Så har knappt suttit vid datan, så känner mig lite borta från omvärlden. Näe, bah skojja. Men ah.. Lägger in lite bilder från i fredags. Kunde ju inte lägga ut dem igår..

Eve med en X-box devise

Tummen upp från en nyfärgad Malin

Kramisar- Malin och Johan

Coulpe nummero uno, Malin och Jocke

Couple nummero dos, Eve och Johan

Myspys

Jockis och Malin

Nu är vi påväg mot Lilla rött, Jocke som går mot strömmen (gick fel väg på rulltrappan)

Euuuuw

Yes, fick en bild på JB

Tog inga kort på lilla rött. Men här är på tåget hem till eve.. Eve you naughty..

Kamera skygga Johan

Strike a pose..

Sååå, nu vare sluuut..

See yah
xoxo

Inlägg från igår- glitter och paljetter

Detta är inlägget som ja skrev igår, men inte kunde publisera på grund av att datan fuckade sig..Så kom ihåg, detta är ifrån igår, lördag vid kanske 5..

Hello
Okej, har inte bloggat på två dagar.. Har inte så fruktansvärt dåligt samvete faktiskt, inget alls kanske? Näe men har inte hunnit så jaa..

Igår "slutade" jag kl 2. Hade Engelska B nationella på morgonen, vilket gick.. bajs.. näe men ganska så okej.. Efterf dt hade jag gympa. Som INTE var det roligaste kanske. Spelade basket och kan inte fatta hur vissa kan vara såååå hiiiiiimlaaa seriöööösa på skol- gympan.. Behöver ju inte nämna ngra namn, men mina armar, ben och hela kroppen i stort sett var knall röda.. För, för ngn anledning var jag en av de som fick ta se största smällarna; blev dragen i armarna, puttad lite hit och dit och så vidare.. Så kände att ja inte orkade plugga efter den gympan. Så ja åkte till Jocke, Malin Balins pojke, i Solna. Där va eve, malin, jocke och johan. De hade innan ja kom färgat malins hår, lr okej eve hade. Såååå, hon var blondie när ja kom dit. Blev snyggt!!

Efter vi lallat runt lite hemma hos jocke så åkte vi till skälby/barkaby och åt på älsklings pizzerian Lilla Rött. Där mötte vi också upp nisse. Efter vi ätit oss PROPP mätta, och då menar jag spy- varnings mätta, så åkte malin, jocke och nisse hem till sig och jag, eve och johan åkte hem till eve. Hemma hos henne chillade vi bara, kollade lite film, gick och köpte fettsaker osv osv

Idag så har jag varit och kollat på när lily dansat. Va på uppvisning denna gång, inte tävligt som för ngra veckor sen. Gick med Jossi, som förra gången. Det var faktiskt mkt roligare att se på detta än tävlingen. Det var ju mkt mer strukturerat och bättre musik framförallt. Så dt va ruligt. Coola dräkter hade de också. Glittriga och tajta.

Nu ska jag åka till morbror för att kolla på deras nya lägenhet i sumpan. Sen blire hem till eves pojke Johan.

Såå see yah!
xoxo

Har hittat lite nya bra låtar


Usher ft. Will.i.am- OMG

One Republic- All the right moves

Tycker att både Usher och sångaren i One republic är snygga på sitt sätt. Är ju lite av en allätare, har inte ngt riktig typ som ja kan säga att ja dras till.. Visst mörka killar är skit sexiga, ja menar.. Usher.. mmm! Men de oskulldsfulla, oftast vita, killarna som är lite nördiga men har dt där lilla extra är sjukt snyggt.. Så javenne.. Bring it on boys! Hur ni än ser ut.. ;D
xoxo

Hey soul sister

Hola
Hade halvdag idag i skolan, wohoo! Så slutade vid typ halv 12, kunde ha slutat 10 om ja ville men va duktig och stannde kvar i skolan för att plugga.. Efter ja ätit i skolan (onödigt att slösa pengar om man kan få helt ok mat i skolan) så gick jag, duktig som jag är, och gymmade ensam. Teresa är försvunnen så har inte gymmat på typ en vecka, men tror hon sa att hon skulle till småland..? Vet inte till när.. men I'll be expecting you young one.. Menmen, iaf.. Sprang/gick lite och tränade på lite olika redskap.. Stannade dock bara en timme lr nåt, men kände att ja va klar då, men blir faktiskt inte lika pepp om man är ensam, jämfört när man tränar med ngn.

Har varit dålig på att ta kort idag och igår.. Men ska ta mkt kort imorrn har ja bestämt.. DOCK så har vi ju fecking (finare ord för fucking, min mentor lärde mig dt ^^) nationella imorrn.. suck.. i Engelska B.. Kommer nog dock inte vara så svårt eftersom dt e readning and  listening.. Men, man är alltid lite extra nervös inför Eng B, man måste ju bevisa att man platsar i fast track.. Men tror att dt har gått bra hittils..

En av de bästa låtarna just nu; Hey Soul Sister- Train
 

Vill tillägna dagens inlägg till Millan, som har gjort de senaste dagarna en aning roligare.. En mer bröst och rump fixerad får man leta efter.. Det är NÄSTAN så att hon slår mig med att ta på rumpor :O

Nej detta är inte ett fint foto på mig.. Men dt gäller att bjuda på sig själv lr hur? -.-
xoxo

Ödet slår till igen

 Ja förstår inte.. Först tidningen med mitt ämne och nu en till creepy ödes grej. Tar det från början igen.. Oliver hade på sig en tröjja idag... Oooh, spacious! Näe men han hade en t- shirt på sig där dt stod "You talking to me?" på. Och då började jag, han och Jossi diskutera om vart dt kommer ifrån, alltså vilken film.. Och då kom vi fram till just Taxi Driver, det klippet jag la ut tidigare, med Robert Di Nero.. Och vet ni vad som händer då? När ja kollar på 90210? Jo då säger en kille i serien, medans han är full btw, "Are you talking to me? Oooh, Taxi driver! Thats a good movie!" Och ja bah: Whaaaat?? Hur? Va? Hur? Va? Hu..? Varför sa de just det i det avsnittet? Varför just i det senaste, alltså det jag kunde se idag?

När ja berättade dt hela för mamma, båda två av händelserna.. Så sa hon: "Du borde typ köpa en trisslott lr nåt.." Ja, asså nu är dt ju försent.. feck (ett annat ord för fuck).. min ödes thingy är nog borta imorrn.. Ja tyckte dt va lite bra för att vara sant faktiskt.. Två creepy grejer på en dag liksom.. Coincidence? I tssshink noot!

Jaja,
Godnatt
xoxo

Jag har ju sån jäkla tur ibland..

... för just, för typ 3 min sen, så kom ja upp från nedervåningen och dääääär, dääääär hände VÄRSTA coola saken, det ska jag säga er. Okej, för att börja om från början då. Har precis varit nere och ätit och när jag ätit klart så kände jag såhär: "Okej, måste nog gå på toa". Jag kände också att jag behövde göra nr två (inget äckligt med dt, alla bajsar.. till och med kungen. Visste ni dt? :O ).. Näe men skämt åsido. Så innan ja skulle göra nr två så såg ja att dt låg massa tidningar på skåpet över toan och tänkte: "Kul att läsa ngt när man sitter och trycker". Så tog ngn random tidning från skåpet, det blev Illustrerad Vetenskap. Jag tänkte dt va ganska så perfekt eftersom ja håller på att skriva en civics essay om Rasbiologi/Eugenik (ni vet vetenskapen om att rena den männskliga rasen- "rashygien"),så kanske skulle hitta ngn liten fem raders text om gener och så.. För att vara lite allmänbilldad om det jag skriver om liksom. Men då till min stora lycka så ser jag på första sidan en rubrik där dt står: "Vetenskaplig villfarelse: Rashygien"... "Ooooh, en artikel om det jag skriver om.. Är dt sant??" Och nu är jag verkligen lycklig, men jag väntar mig högst en ensidas artikel om vad det är.. Men när jag öppnar tidningen och bläddrar fram till sidan den ska vara på jo då ser jag till min stora förvåning att dt är tre uppslag med allt inom ämnet Rashygien. Från 1800 talet till idag.. KAN JAG HA MER TUR?? Ja förstår inte riktigt hur ja kunnat ta en tidning bland kanske 20 stycken som har en 6 sidors artikel om just det jag har som ämne i skolan, som jag har valt själv till och med.. Börjar tro att hjärnan har ngt konstigt undermedvetet sinne som är lite javenne vad.. Coincidence? I think not!  Men nu har jag alltså precis hittat säkert hälften av min fakta till mitt arbete.. Bara för ett litet need for entertainment during the toilet appointment.. Älllar hjärnans undermedvetna ibland.. Börjar tro på ödet nu, helt seriöst..

Gissa om jag blev glad över att se detta..

Men tänk att se detta.. Det är liksom bara ETT HELT UPPSLAG bara för själva bilden och inledningen.. Tänk då själva artikeln..

När men slut babblat.. Ska kolla på senaste 90210 avsnittet och sen plugga.. Har ju material för dt nu.. ;D
xoxo


Are you talking to me?

Orkar inte skriva om min dag så får bli lite roliga videos..

"So what am I saying?" "Are you talking to me?" "Yes ofc I'm talking to you. Is this a joke?"
 
Och orginalet:

xoxo

Visteria lane drama

Hola
Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives. Me likie. Måste nörda mig lite och säga att jag älskar den serien. Älskar alla intriger och det hela "visteria lane" samhället. Japp, dt va allt ja ville säga.. See yah!

Bilden känns ju liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite redigerad spec på Lynette, but they're hooooot!
xoxo

Aragog- varning

Hola
Bloggade inte igår pga att ja sov hos Sofie och de har ju inget effing trådlöst internet (inget illa menat wifie ;p) hemma hos henne.. Så dt fick bli en internet- fri kväll igår.

Hände ändå inte så mkt igår. Va en normal måndag, med vanliga lektioner och såå.. ELLER JUSTE, dödade ju en äcklig spindel igår! Är sjukt stolt faktiskt. För den var stor, det ska jag berätta för er. En stor, svart, äckel spindel. Och jag som är så sjukt "rädd" för spindlar. Rädd kanske inte är rätt ord, men äcklad.. tror liksom att de ska springa upp på mig och bita mig lr nåt sånt.. Jäkla mes känner jag mig som nu.. Men IAF. Det hela började med att Sofie helt plötsligt skriker till när vi sitter i hennes rum och gör lite olika saker. Jag får ju typ hjärtklappning för jag tror ju att.. ja javenne.. hon hade klippt av ett finger lr nåt.. Men då säger hon att hon sett en stor svart sak springa tvärs över golvet i hennes rum.. Den sprang tätt intill väggen kanske en meter ifrån hennes säng där vi sitter. Sofie börjar skrika på hennes mamma och hennes syster. Men de två var ju exakt lika rädda för den som jag och Sofie. Så då var vi alltså två tjejer med seriös spindel fobi som skulle döda en monster spindel.. Efter ett tag försvann den men jag såg att den sprungit in i hörnetn av rummet, under skrivbordet måste antecknas också.. Vi började med en sko (?) för att döda den, det gick ju bra? Nej, dt gjorde det inte..

När det gått kanske en kvart av bråk om vem som skulle slå den med skon, så kom Sofie på; "Vi kanske ska ta ngt långt spetsigt istället eftersom vi är så himla rädda båda två".. Fattar inte hur man INTE kan tänka på det först av allt? Menmen, jag tog initiativet att spetsa den med moppen som Sofie hämtade... Det går inte riktigt att beskriva hur dt hela gick till. Ska försöka övertala Sofie med att jag ska få ladda upp videon som jag spelade in här på bloggen så ska ni få se.. För även i all denna skräck så var det väldigt kul.

För att sammanfatta denna långa historian så dödade jag alltså monster spindeln, Sofie dammsög upp den och sen vare slut med det. Efter det kunde vi sova säkra.

Idag hade vi Nationella i Eng A, hör och läsförståelse som gick helt okej faktiskt. Hade bajs spanska på eftermiddagen. Att ett pass kan vara så LÅNGTRÅKIGT.. Iaf, lägger ut lite bilder från idag och igår:


Sofies underbart söta kattungar

"Åh en banan, jag vill smasha den.." Millans mästerverk

Flickor påväg till kajjen

Millan skuttar lite..

Jossi äter godis

Millan och sin bläckfisk

English

SOlen tittade fram lite då och då, skönt.

Näe men nu ska ja äte
bye bye
xoxo

Duktig tjej den där Emilie

Hej
Asså.. Jag orkar helt seriöst inte plugga längre.. Hade värsta plugg flowet tidigare idag, speciellt när ja satt ute med mamma i solen. Men nu.. INGET.. Får ingen inspiration. Ska ju egentligen ha skrivit 3 historia sidor och 2 civics sidor tills.. idag och i fredags. Jag har skrivit.. en sida till historian.. Duktigt Emilie, DUKTIGT. Ska dock försöka att bli klar med historian idag och sen så mkt av civicsen som möjligt. Men måste komma ihåg att inte sitta uppe hela kvällen.. Måste få sömn..

Näe men nu ska ja fortsätta plugga.. See yah!
xoxo


Sitter ute i solskenet och pluggar




Herrå!
xoxo


Jennie Widegren

Har kolat på massa bounce videos idag. Men framförallt Michael Jackson tributes från massa länder och videos med bounce's Jennie Widegren. Hon är ju fanimig grym. Har skit snygg kropp och coola rörelser. Kolla bara denna video liksom:

Tror ni fattar vem som är Jennie faktiskt.. Om inte, dt e hon som dansar längst fram i oragna skor..
Dt e btw hon som har koreograferat (stavning??) denna dans också.. Grym tjej alltså
xoxo

Barbie and the rockers

Hola
Fan va trött ja e.. Blev lite mycket igår om man säger så..

Va faktiskt en väldigt kul kväll, enligt mig. Kanske inte för alla i min omgivning. Men tycker vi gjorde dt bästa av slutet av kvällen efter allt som hände innan.. Så enligt mig så var det en lyckad valborg, fast som såklart kunde ha varit bättre.

Idag vaknade jag hemma hos eves pojkvän Johan som vi åkte hem till igår efter vi varit hemma hos mig och förat lite. Men det var innan vi kom hem till hnm som allt drama hände. Kan ju såklart inte berätta vad som hänt här.. Men alla får hoppas med mig att dt löser sig.

Runt 12 drog ja från Johan för att jobba. Han bor i Solna vilket vra bra eftersom ja skulle till råcksta. Så dt tog bara typ 45 min att ta sig dit. Idag var dock inte den roligaste dagen att jobba. Gick omkring som ett vandrande spöke kändes dt som. Hade bajs ont i huvudet och var allmänt slapp.. Såååå, dt va inte så kul. Men jag e stolt att ja jobbade överhuvudtaget.

När jag kom hem idag så somnade jag i sköna stolen i vardagsrummet, sov där i typ en timme. Sen gick ja upp till rummet och somnade där och sov en timme till. Sen åt jag och nu sitter jag här i min sköna säng och kollar på Barbie and the Rockers på internet. Hörde en låt och började tänka på den filmen. Vilken var en av mina favvo filmer som liten.. Ngn annan som har sett den? Förhoppningsvis, annars har ni tjejer missat ngt. ^^


Hittade bara en konstig video, men ni som sett den kanske kommer ihåg ändå?

Hoho, nu ska jag kolla klart på Barbie och äta upp mitt naturgodis. Sen kanske sova? Kolla på en annan film? Får se..
xoxo

RSS 2.0