everyone go to your house and fucking kill you in your ass with a fucking sword

Eh ja.. Han är jätte arg.. Blir nästan själv lite rädd för honom.. Tagga ner lite kanske? Hes one of those who give sweden a bad name..
xoxo

Sjukling

Sjuk idag. Inte så värst härligt. Men vad ska man göra? Vaknade upp med täppt näsa, ont i mina förbannade halsmandlar och var allmänt trög. Så skippar idag och blir frisk istället. För vet själv hur irriterad man blir när man ser ngn i skolan som snorar och hostar och har sig.. är ditt mission att smitta ngn lr? Såååå, ska inte göra samma sak.
För att göra inlägget lite roligare får ni en klassiker. The jacksons 5. Fan va de är coola alltså. Detta är favvo låten med dem också, dansen är klockren.. Ah, bäst helt enkelt.
Jacksons 5- I want you back
Nu ska jag ner och fixa lite brunch till mig själv och sen så måste jag plugga lite såklart.
xoxo

Mycket stolt!

5 mot fucking 0!! Stolt, mkt stolt barca! Otroligt fint spel!
xoxo

Laserturken is now on spotify

Kaos med han- Laserturken, Naico
ay, ay, ay..

Dagens roligaste videos

hahahaahahahah
ja, en video tre sekunder kan få dig att skratta
höhö
inte dåligt alltså
xoxo

Uppsala helg

Jävligt länge sen jag bloggade, men har inte ju inte varit hemma under hela helgen.. Så lite svårt då kanske. Men iaf. Under fredag- söndag har jag alltså varit i uppsala och hälsat på min kusse. Jannike som hon heter bor i min mosters radhus (eftersom hon och hennes man har flyttat till japan) med hennes pojkvän och pluggar där båda två. Var en väldigt intressant och rolig såklart helg. I fredags efter jag stått på gymnasie mässan så åkte jag med tåg till uppsala, som btw var en av de äckligaste resorna jag åkt. Dt var ju ett regionaltåg (som jag inte hade en aning om vad dt var för övrigt), men jag trodde att eftersom man köpt biljett för typ 70 spänn så hade man en given sittplats.. Men nejnej. Man var tvungen att vara där typ mer än en halvtimme innan för att få en sittplats. Resten fick klämma in sig i gångarna.. Hallå? Kan man boka biljetter till tåget även ifall dt inte finns sittplatser kvar? Skumt.. Så jag satte mig ner på golvet och åkte där i 40-50 minuter..
Menmen. Helgen i sig var som sagt skit kul. På fredagen när jag kom dit så lagade vi bara mat och åt dt.. Blev misslyckat men alla tre var så himla hungriga så dt spelade ingen roll. Sen kollade vi idol och film och sen la vi oss. På lördagen var vi först på en julmarknad, sen gick vi hem och bakade lussebullar som tog typ 3 timmar då de hade bestämt att vi skulle ha två satser.. Blev i slutändan garanterat över 100 st lussebullar.. Efter dt kom min morfar (jannikes farfar) över på glögg och sen åkte vi till hans hus och åt. Mkt gott och jag har ALDRIG varit så mätt jag var då.. De proppade i mig mat alltså.. Inte för att jag klagar. Efter dt blev dt lite mer fartfyllt.. ja menar.. uppsala.. studenter.. mkt roligt resulterar dt i!
Dessa två var jag alltså hos.. Jannike och Oskar. Kommer definitivt åka tillbaka ngn gång. Helst efter man fyllt 18 när man kan gå ut och klubba där... Var ju lite dåligt att man inte redan var dt.. Menmen.
Så idag åkte jag till sthlm vid 11. Åkte direkt till dansen efter dt och dansade från 12 till kvart över 3. Alltså tre timmar. Skit kul och skönt med lång dans. Känns som att dansen sitter för dt flesta i gruppen nu alltså.. Men dt finns ju undantag såklart.. Kommer hur som helst att bli skit coolt på uppvisningen. Så om man vill komma och kolla så är dt i vasalundshallen den 11 december.
Nu blire först davinci koden på trean sen säng. See yah!
xoxo

Sötaste jag någonsin sett

xoxo

Urgh

Skrev inte igår för att jag sov hemma hos en kompis, så hade inte tillfälle att gå in på en dator.
Och allt jag har att säga om idag: buuuuuuääääääägggggggeeeeeuuuuuuiiiiiiiiiooooooo... Vet inte riktigt vad dt var för oväsen... Men om ni provar o säga dt högt så förstår ni att dt inte är ngt lyckligt ljud. Men iaf, det jag hade idag var iaf friidrottsdag.. MKT KUL... SAJK! Ska inte säga så mkt mer om denna tråkiga sport/sporter (vette fan vad man ska kalla dt, dt är ju flera olika grenar), men idag konstaterades iaf att jag inte är bra överhuvudtaget på ngn av grenarna (kulstötning, höjdhopp, 60 meter, längdhopp, 200 meter osv). Trodde att jag iaf skulle vara någorlunda bra på att springa 60 och 200 meter.. Men nejnej.. Inte ens dt. Men in my defence, så var jag bra i hela grundskolan på att just springa snabbt (speciellt korta sträckor).. Men obviously inte längre. Sorgligt..
Menmen, då får jag helt enkelt bli ngt annat i livet. Fan va synd! Jag som så gärna ville bli kulstöterska (??).. Näe men håller mig till dansen.
För att spica upp inlägget lite så kommer här en låt:
Keri Hilson- Pretty Girl Rock
Hörde den för första gången för ngra minuter sedan, grym låt. Skönt sound liksom.
Nu ska jag börja gå och lägga mig faktiskt. Är trött som fasen och har ont i hela kroppen från idag.. Ska nog vara "sjuk" nästa gång (som 2/3:e delar av skolan var idag).
See yah! I actually wanna be yah right now..
xoxo

Så jävla skön kille

Cee- Lo Green- Fuck You
Why you hatin', why you hatin'?
xoxo

Karma's a bitch

Äcklig dag idag. Vi påbörjade våran "theme week" då vi ska göra labb och skriva en tre sidor lång rapport om... FYSIK.. Kill me now, kill me fast... please..? Näe men seriöst, kommer göra den del av arbetet som jag kan hjälpa till med. För detta är inte min grej.. Överhuvudtaget. Har valt sam av en anledning och dt är pga av att jag faktiskt inte kan ngra NO ämnen. Biologi är helt okej, men fysik.. najnajnaj. Me no likie. En annan piss grej som hände idag hände på vägen hem.. Vi fick sluta lite tidigare (dock är jag inte helt säker på om vi fick dt lr inte, men gick iaf) och på grund av att jag gick tidigare så slog min karma bitch ner. Åkte till årstaberg med tvärbanan, kom dit då dt var 20 min tills mitt tåg skulle gå så satte mig för att vänta. Det eftersom jag aldrig tar kungsängen tåget (dt prickar inte min buss, så väntar hellre till bålsta tåget) så får jag vänta lite extra. Har blivit beroende av ett spel på min mobil, så jag satte mig och spelade dt medan jag väntade på tåget.. Kollade på klockan när dt var ungefär 3 min kvar tills Bålsta kom men ni vet att man kan hamna lite i sin egna värld när man är fokuserad och koncentrerad på ngt? Var tillräckligt koncentrerad att jag glömde bort att titta upp från mobilen i tid, så jag såg precis när bålsta tåget åkte iväg från perrongen... Kuuuuul liksom.. KARMA'S A BITCH. Bara för att ja gick tidigare.. Tog nästa kungsängen tåg, pallade inte vänta en halvtimme på nästa bålsta, och så gick jag hem.. NAJS. Sajk...
Sorry för dt långa inlägget.. men ville verkligen dela med mig av den hemska dagen..
För att spicea upp inlägget lite så får ni del två av Eminem och Rihannas "Love the way you lie". Mycket bra faktiskt.. Men gillar originalet bättre.. Me like Eminem.
Rihanna ft. Eminen- Love the way you lie (part 2)
Och originalet:
Eminem ft. Rihanna- Love the way you lie
Sedd 210 miljoner gånger.. Inte dåligt!
xoxo

Min idol

Okej sorry men måste verkligen lägga ut lite Beyonce videos också.. Seriöst, finns dt ngn snyggare och coolare människa på denna jord? Skulle inte tro dt. Beyonce är orginalet. No matter what.
Freakum Dress
Första gången ja såg denna video.. FAN VA COOL HON ÄR. Och btw, blir lite kär i alla klänningar.
Me, Myself and I
As snygg, plus bra video och lyrics.
Flaws and all
Har inte hört denna heller men fan va bra lyrics.. Och älskar videon. Skit vacker är hon ju apprå på allt..
Ego
Snygg! Vill ha hennes kropp.
Green Light
Sexy mama! Och som sagt, ge mig hennes kropp.
Check on it
Och sista låten får bli en klassiker. Me love this song and video.
xoxo

Lite dancehall musik

Först blir dt lite nyfunna, sköna ragga dancehall låtar.
Wayne Marshall- Whole world
Elephant man- Bad man ah bad man
Älskar elephant man..
Sizzla- Karate
Sen ngra random dancehall låtar.
Beenie Man- Back it up
Så otroligt ful snubbe alltså.. Men bra låt och Millan.. KOLLA TJEJERNA! (A)
Beenie Man- Hmm Hmm
Fortsätter med beenie man.. Ser man ett pattern med hans videor? Mkt skakande brudar alltså.. Me like ;p
Sun ft. Wyclef Sean, Elephant Man & Tony Matterhorn- China Wine
Haha, fan va skön låt. Hittade den precis. Inte lika bra som originalet, men videon var ju skön som faen. Så klart är dt elephant man som lyfter upp hela låten, älskar hans sound. Wyclef är ju iofs också alltid bra, som man ser i denna låt också. Och tjejerna..! Woocha. Då menar jag the chocolate shakers, alltså de mörka tjejerna, dt är svårt att toppa hur de kan shaka alltså.
Näe men nu räcker dt med dancehall låtar.
xoxo




Stupid shiet

Dans idag då. Mycket kul. Älskar dt verkligen! Men dt ända dåliga hände i slutet av passet då vi skulle ställa upp oss och se hur vi ska stå på uppvisningen den 11e.. Jag fick stå längst bak med en ungefär lika lång tjej framför mig... Say whaaat? Näe men dt var faktiskt riktigt dåligt, de hade ingen tanke bakom dt alls, utan bara random ställde oss i rader. Och jag kanske inte är den bästa på att dansa i gruppen, men jag är iaf säker på våran koreografi, näe men då (eftersom de bara valde random) så ställde de tjejer som inte alls kan dansen (lr kan dansa i takt överhuvudtaget) längst fram.. Visst om dom skulle ha en baktanke till hur vi stod, tex kortast längst fram och de längre längst bak så skulle dt iaf vara helt okej att stå bak, med tanke på alla de som är kortare liksom.. Men fan, att ställa de som är minst säkra på koreografin LÄNGST FRAM?? Man vill ju att alla ska säga: "fan va duktiga!" och inte: "dt där är säkert nybörjargruppen".. Menmen.. Hoppas verkligen att de tänker till lite och VILL att dt ska se bra ut på uppvisningen.
Så ah, den 11e är dt för alla som vill se min grupp faila...
Dagens dancehall låt:
Careless- Wayne Marshall
Nu ska jag kolla på kommande desperate housewives avsnittet, alltså dt senaste som visats i usa. Pallar inte plugga än.. Gör dt efter maten.
see yah

Dubble rainbow all the way!

Pallade inte skriva igår och knappt idag, men kör ett litet kort inlägg nu.. I fredags/igår efter skolan så stannade jag, anna och nicole kvar för att dansa lite till våran koreografi och till andra låtar såklart. Mkt ruligt. Sen på kvällen så var jag hemma med familjen och min kusse, hennes man och hennes barn som kom hit igår kväll (och ska stanna hela helgen). Mysigt faktiskt, behövde en slapp kväll. Idag gick jag upp vid 8 för att åka in till stan en timme senare och vara smink modell för min kusin som går en smink kurs på Face. Var faktiskt kul, fick sitta där och bara.. sitta.. Hoho, Näe men satt där och blev sminkad mkt fint (först vardagssminkning och sen som festsmink så gjorde min kusse gjorde en "regnbågs sminkning" alltså med massa färg glada ögonskuggor, skit coolt!), plus så lärde mig ju också mkt när "läraren" hade sina små genomgångar. Så ah, lite nytt kan jag om sminkning. Speciellt om att färga ögonbryn och ögonfransar. För dt hade de en genomgång om idag när jag var där. Så ska nog köpa ögonbrynsfärg och göra dt på mig själv kanske varannan vecka.. Men fåe se helt enkelt.
Kollade för ett ta sedan på Paradise Hotel.. Följer inte dt överhuvudtaget, men kollar på dt om dt går på repris.. Alltså, dt är ju ett väldigt kul program o kolla på men tycker att de senaste åren har varit så otroligt löjliga, alltså deltagarna har ju varit helt koko! Slav- kollade på Paradise under Olindas tid och Gregory, Lina och alla dom där ni vet? Men iaf, dt jag ville komma fram till är att dt är så löjliga deltagare, men den kille som LÄTT tar första platsen om vem som är snyggast av killarna (av vad jag har sett under de programmen jag har kollat på) är Damir.. De andra ser så stureplan ut.. Me no likie..  Han verkar vara den ärligaste och mest trustworthy killen av de alla. Han kanske inte är super duper snygg, men snyggast. Och btw, skulle inte säga nej till den kroppen alltså..
här kommer en första bild på mig ;)
Hittade inga bilder med hans kropp, men dessa får duga.. Snygg! Hittade hans blogg lite random.. för er som undrar liksom ^^
Jaja, nu ska jag lägga mig, dans imorrn! så måste vara påååå!
xoxo

Fast här var hon ju iofs jävligt snygg måste jag erkänna.. vilka ben!

Simply charming: Emma Watson looked immaculate in a vintage black lace dress, teamed with heels by Charlotte Olympia at the world premiere of Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 in London tonight
Harry Potter cast members: Katie Leung (Cho Chang), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Evanna Lynch (Luna Lovegood)
Helena Bonham Carter, cool som vanligt.. var tvungen..

HP

Wooooooh, kom för ett tag sedan hem från en ganska så chill dag i skolan. Vaknade hemma hos Jocke där jag sov från igår, kom försent för att jag misskalkylerade tiden lite, vi hade typ "tema förmiddag" då vi gjorde olika övningar om etik och moral, och sen på eftermiddagen hade jag spanska då vi kollade film (som INGEN förstod ngnting av btw). And that was it! Så snart ska jag iväg igen på ngn fashion grej på eves skola då hon ska ställa ut plagg och så.. Blir nog najs...
MEN IGÅR DÅÅÅÅÅ! Det var AWESOME!! FILMEN VAR SUPER BRA! ÅÅÅÅÅH, och kan knappt vänta tills nästa del kommer ut i Juni!!! Den första delen var lite seg ibland, men kan tänka mig att andra delen kommer vara FULLSPÄCKAD MED ACTION! As spännande! Ååååååh.. Ja jag säger då dt.. GÅ OCH SE DEN! Och btw, läste precis att HP and the deathly hollows tog 1 år och 4 månader att spela in, båda delarna dårå.. Awesome! Men så sjukt synd att dt är slut efter andra delen..
Från premiären i måndags i NYC.. Emma Watson har klippt av sig hela sitt hår.. Vette fan vad jag ska tycka faktiskt.. Dt här såg ju inte HELT fel ut, men hon var sååååååååå mkt sötare och snyggare i sitt långa hår! Hon ser ju mer ut som en pojke än en cool girl liksom.. Om hon ville göra ngt radikalt kunde hon väl ha färgat håret lr nåt.. Menmen, hon är ju fortfarande söt!
Näe men nu ska jag ner och äta lite innan jag drar.. Sååå see yah!
xoxo

Peppaaaaaaaaaaaaaad

Är så otroligt hyyyyyyyyype! Vet ni varför? För om ngra timmar ska jag på HARRYYYYY POOOTTTTAAAAAH! Tre timmar för att vara exakt! Åh, är lycklig. ÄLSKAR verkligen filmerna! Har inte läst böckerna.. vill inte förstöra filmerna (a).. så me loooove la movies! Jocke, Malins pojke kirrade biljetter till premiären också, så älskar hnm för dt. Skulle inte kunna vänta en dag till! Okej, kanske.. men bara ngra dagar iaf..!
Nowhere is safe... Åååååååååååååååååh, LÄNGTAR!
Ska faktiskt ta en liten tupplur nu om jag ska orka kolla hela filmen, höll på o somna på tåget så är skit trött just nu.. Men dt ska jag ej vara om tre timmar!
xoxo

R.I.P.

Så detta var kanske inte en av de roligaste dagarna på skolåret.. Det för att en kille i min skola dog under helgen. Detta innebar ju såklart att det har varit en riktig sorgdag idag. De har inte berättat HUR han dog, men dt pratas om självmord, men är ju absolut inte säker. Helt oväntat var dt iaf. Även ifall jag inte kände killen så är dt ju fortfarande sorgligt när man ser och måste trösta folk som gråter. Känner verkligen sympati för de som kände honom och ger all min kärlek till dem. För att överhuvudtaget blir påmind av själva döden är hemskt, och med de som dött runt en så vet man hur det känns. Det har ju dött två stycken i min omgivning nu bara den senaste månaden, så att det plötsligt försvinner en till i omgivningen är inte kul för fem öre. Då börjar man ju verkligen uppskatta livet och vilja leva det fullt ut. Palla vara hater när man inte har ngn bestämd tid att leva.

Snor en bild från Malins blogg, tyckte den passade bra för dagens inlägg...
Menmen, hela dagen kunde ju inte gå åt till att vara sadface, man måste fortsätta med livet.. Måste erkänna att det är mitt sätt att sörja; bryter ner i ngra minuter precis när sånna här saker händer men sen försöker skratta bort dt och act cool så att jag inte ska sitta och böla i timmar. Är otroligt känslig för döden så när dt inträffar så blir jag en riktig mes.. Men ah, alla har olika sätt att hantera saker, speciellt död, så vad kan man expect?
Men nu måste jag banne mig skriva klart min essä, så see yah!
xoxo

Kändis spotting

JUSTE! Gissa vem jag såg på Karlberg station idag efter dansen..! Inga ledtrådar... Okej, måste väl säga då: Oskar Linnros. Ni vet han från Snook? Kort jävel.. Kortare än jag trodde. Men nu har jag sett han, Ken Ring, Sibel och Adam Tensta bara detta år på vägen hem.. Resultatet av att åka mycket pendeltåg och tunnelbana helt enkelt. För Oskar Linnros bor väl i sumpan va? Han sjunger ju liksom en låt om dt... Menmen, bara därför får ni hans senaste låt, denna en live version. Sen mina favorit snook låtar. Lyssnade mkt på dem förut, och har ju såklart massa snooklåtar i ipoden. Deras musik dör ALDRIG.
Från och med du- Oskar Linnros
Kommer ifrån- Snook
Okej, så han bor nog i sumpan trotts allt.
Längst fram i taxin- Snook
(lätt bästa snook låten)
Mr. Cool- Snook
Låten som gjorde dem kända.. Gamla goda tider alltså.. I 4:an kom denna ut liksom.
Snook Svett och Tårar- Snook
Älskar den här också. Kommer ihåg när man satt och försökte höra vad de sjöng, som dock inte gick så bra.. Men detta är kult alltså.
Alla som inte dansar- Maskinen
Kanske bara jag som har missat, men Oskar var ju också med i gruppen maskinen som gjort kultlåten "alla som inte dansar". Man hör ju att dt är han bara man tänker på dt, men har faktiskt inte tänkt på dt innan..
NUUUU ska jag fortsätta plugga och snart äta och fira min käre far då dt är fars dag idag.
xoxo

we are supastars

Har precis kommit hem från dansen. Fan va jag älskar o dansa alltså.. Är veckans höjdpunkt nuförtiden. Idag började vi förbereda inför uppvisningen den 11 december. Kläder och så bestämdes, för dt sköna med våra "tränare" lr vad man ska kalla dem är att de alltid frågar om våra åsikter och idag fick de värsta genombrottet när de kom på en skitkul grej som vi ska göra på uppvisningen. Så de fick värsta glädjeutbrottet och hoppa runt och blev skittaggade. Underhållande att kolla på. Så är också huuuuur taggad som helst nu! Dock så fick vi reda på att vi inte ska uppträda med den bästa och roligaste dansen utan den som vi lärde oss först och som är enklare än den andra.. Så dt var en besvikelse.. Men gillar faktiskt den första dansen också, och dt kommer se jättebra ut om alla kör järnet. Plus så förlängdes den dansen vi ska uppträda till idag också, den har varit kort så bra att den blev aningen längre..
Har lagt ut den förut, men lägger ut den igen.. Detta är alltså låten vi ska dansa till.
Beenie Man- Dance & Killy Dem
Nu ska jag duscha och sen börja pluggish, har ju en essä som ska skrivas klart!
xoxo

nuu igen..

Fredag, fredag, fredag. Nu igen alltså. Det är alltid helg nu för tiden, tro inte att jag klagar.. Men klagar lite på att tiden går så otroligt fort.. Veckan börjar och helt plötsligt är det fredag, sen går helgen i racerfart och så är dt måndag igen. Det är ett f**ing kretslopp.
Men iaf, idag var ännu en otroligt onödig dag i skolan. Hade ett möte/ föreläsning på morgonen för elevrådet men efter det så hade jag egentligen inga lektioner för våran samhällskunskaps lärare var sjuk (de lektioner vi har på fredagar är i princip bara samhälls lektioner).. Såååå, vi fick åka hem runt 1- halv 2. Jag och Millan åkte då hem till mig och chillade där i ngra timmar; åt och kollade på olika videos på youtube typ. Sen lämnade jag henne på station och mötte eve istället. Mötte henne hos min fina vän Papi som har varit borta i tre månader i Mexiko, för eve var hos Papi så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå dit och ge henne en liten välkommen hem kram. Skit kul o se den bruttan igen, tre månader är en lång tid, iaf tillräckligt lång tid för att börja sakna en person.
Brunhåriga i mitten är min babi, till höger om henne är tydligen hennes mexikanska pojkvän som hon träffade där.. Blir intressant om detta på- andra- sidan- halvklotet/världen- förhållandet kommer att fungera.. Jag hoppas det iaf!
Menmen, eve gick för kanske en timme sen och nu sitter jag och kollar på Vh1 med datan i knät. Detta var en låt jag hörde där för ett tag sedan:
Shame- Robbie Williams & Gary Barlow
(Jocke blir nog proud over me nu alltså) Såg alltså denna på Vh1 och trodde helt seriöst först att dt var meningen att dt skulle vara ngn gayromans mellan dem, så ja kollade den på youtube och då är dt tydligen många fler som trott som jag.. Men Robbie och Gary har bråkat? För dt var också många arga kommentarer under videon om att nej detta var verkligen inte en gayvideo utan deras "förlorade vänskap" som de fixat igen som de sjunger om.. Jaja, hur dt än är så är dt väldigt misstänksamt i slutet.. Vilka blickar alltså..
Näe men nu ska jag borsta tänderna och sen kolla på senaste avsnittet av 90210 och sen lägga mig. Sååå, see yah!
xoxo

Börjat lyssna på denna finfina låt

The script- For the first time
Började lyssna på den här låten efter att man hört den på Desperate Housewives reklamen ngra gånger. Tycker den är skit bra, o fin.. Så ah, skön låt att lyssna på. För att inte bli jätte trött på dancehall låtarna man har på spotify.
xoxo

Flum torsdag

Min dag har varit.. trött och resultatet av för mkt trötthet= fööör flummig vid vissa tillfällen. Det roliga var ju ändå att Millan var exakt lika trött så hela dan har för oss gått ut på att skratta av absolut ingen anledning. Inge bra att ha idrott som första lektionen alltså.. man blir helt fuckad resten av dagen. Dessutom så lyckas jag ALLTID på ngt sätt skada mig vid varje idrottslektion, idag typ sträckte jag min rygg.. KOM IGEN?!?! Varför jag Gud?!?! Nej men seriöst, först låren så att jag knappt kan gå och absolut inte kan böja mig ner och nu ryggen (??????!!!!!) så att jag går som en liten gubbe och ABSOLUT inte kan böja mig ner igen.. WHAT HAVE I DONE TO DESERVE THIS?! Tror Gud vill säga till mig att jag måste börja träna mer.. Har inte gjort dt på flera veckor känns dt som.. Lr iaf på två.
Pallar inte ta/ladda upp ngn ny bild så får bli en bild från Englas halloween party förra veckan:
Jag, David, Millan och Emil var smurfar.. Den här bilden tog vi påväg till Engla då dt var freeeezing ute och vi inte hade på oss ngra jackor (för dt skulle förstöra våran body paint..). Emil och David hade inte ens ngt på överkroppen liksom.. Jag hade iaf på mig ett linne och min halsduk.. Det var ganska så kallt ändå kan jag lova..
Jaja, nu ska jag eeta.. See yah!
xoxo

Keenan Cahill

Sorry Aqve, men måste verkligen sno denna video från dig.. Detta är dt SJUKASTE jag sett så länge alltså.. Trodde inte Aqve var seriös först när hon skrev vad som skulle hända i videon.. Vill inte avslöja än för er som inte sett den.. Men ah.. sjukt.. Så njut alltså..
Den här killen kommer bli ngt alltså.. Känd på ngt sätt.. Är helt säker på dt, speciellt efter denna video. Men han kanske redan är känd? Har bara sett ngra få videos med denna lilla "gubben" (näe men seriöst, han ser ju ut som en liten gubbe.. benjamin button kanske?), fast inga hela videos. Men han ser ju så löjlig ut. Det har ju dock lönat sig. Kanske blir nya.. Bieber? (lr hur fan han stavas)
xoxo

Sitter och gråter floder

Är otroligt känslig för sånna här saker så sitter och STORBÖLAR. Värst är när småbarn gråter, DÅ gråter jag så dt forsar ner för kinderna.. Bästa i denna video är vid 1.30 med den lilla tjejen.. "Daddy.. Hi daddy.. I miss you..I love you" FAN! Jäkla unge! Få mig att stor böla! Så underbart söt..
Här också.. Skit söt!
xoxo

Om ngn missat detta liksom..

Jag ser dt snöar.. jag ser dt snöar..
Snön började ju komma runt lunch idag och i stan var dt mer slask regn/snö om ngt. Trodde inte dt skulle vara så stor skillnad från vad dt skulle vara i jakan.. Jag hade såååå fel.. När jag kliver av tåget och kommer upp från trapporna ut till bussarna så ser jag knappt ngt för man får sån blåst i ansiktet. DET ÄR STORM UTANFÖR INNER-STOCKHOLM MÄNNISKOR! De 100 metrarna hem från bussen var därför hemska.. Bilderna ovan är från den vägen från bussen och precis utanför min dörr. Fan att jag tog mina nya skor.. Damn it..
Menmen, annars har dagen varit helt okej. Har skrattat mkt iaf.. Dock så kom ja hem och däckade i sängen och sov i två timmar, var OTROLIGT trött i hela kroppen. SÅ dt var inte ens ett alternativ att sova lr ej. Men nu ska jag plugga lite svenska.
Tog ngra kort igår när jag och Mill provade skor:
Vi hittade världens fulaste skor, såklart var millan tvungen att prova dem.. SNYGGING ALLTSÅ!


Här i mer detalj.. Det roliga var ju att de stod mitt bland alla snygga skor.. It was like a black sheep surrounded by just white sheep..
Hittade ett par udda men skit snygga skor.. Dock så köpte jag dem inte för jag har verkligen inget annat plagg (ytterplagg) som passar till dem.. How sad..
Sen är dt ju alltid himla kul att jämföra skillnaden mellan mina och hennes fötter för hon har verkligen petit fötter (35-37) och jag har gigantor fötter (40-41) så hon provade ena min sko och en av hennes (btw de hon köpte igår är på bilden)..
Nu ska ja alltså pluggish, men ändå gå och lägga mig typ 9-10. MÅSTE sova inatt.

Wops, råkar sno lite bilder från min fine ven Annas blogg

Dessa bilder är alltså från i Fredags på halloween middagen
Jag och Anna
Underbart vackert Milli likaså Karro!
En av alla timer- bilder vi tog i datarummet
Och här en till.. me little naughty
Sen sjöng vi singstar, här Sofie och Klarish (klara)
Tack Anna Banana :D
xoxo

Mina nya babies

Första dagen efter lovet var en OTROLIGT onödig dag. Började 12 med engelska och när jag väl kommit till skolan visar dt sig att engelska är den enda lektionen jag ska ha.. OVÄRT. För det vi gör på engelskan var inte direkt värt att komma till skolan för.. Så istället för att dra hem vid 1 då vi slutade så drog jag, Millan och Amir till liljeholmstorget och fikade på Waynes. Amir drog efter kanske en timme medan jag och Millan satt där typ i en och en halv timme. Skönt att bara sitta och slappa och prata med bästis. För tro mig, dt finns mkt o prata (skvallra) om. ;D Efter waynes drog vi och kollade skor på Deichmann.. Fan va mkt snygga skor dt finns där alltså! I went CRAZY! Provade typ 5-10 par skor och tillslut bestämde jag mig för ett par.. Mina nya älsklingar..
Pallade inte ta ngn high quality bild.. Men såhär ser de ut iaf. Ska byta skosnören till ngn annan färg bara, de där var ganska tråkiga- bruna.. Sååååå, ah mina nya älsklingar alltså.
Update från igårs inlägg: Jaaaa, dt var jag som övertalade alla att vi skulle ha dans. JAG ERKÄNNER. I'm the one to blame! Anna och Nicole var osäkra men nästan säkra på att vi inte skulle ha, men jag försäkrade dem om att dt skulle vara även ifall dt var lov.. Så, Anna.. DU HADE RÄTT! NÖJD NU!?!?! xD
Menmen, med dt där sagt så ska jag börja pluggish. Men Ikväll är dt pensionärsjävlar kl 22.00, missa inte dt! Det är värt att se på! Höll på o skratta ihjäl mig när jag såg förra avsnittet. Så ikväll sitter jag bänkad framför tv:n kl 22.
Nu: engelska och svenska!
see yah
xoxo

Så otroligt smart

Min dag har bestått av: Gå upp och vara skit taggad över att äntligen få dansa. Möter upp Aqve och Ainur på Jakan station, åker mot Solna och träffar Anna och Nicole på tåget. Vi var väldigt osäkra på ifall dt skulle vara ngn dans idag lr inte, men såklart vare inte dt.. Så vi hade åkt till Solna helt i onödan. KUUUL. Och jag fick skulden.. Näe då men både Anna och Nicole har frågat mig under veckan om dt skulle vara dans lr inte och jag har varit heeelt säker på att dt skulle vara. De sa inte förra veckan att dt inte skulle vara, dt har inte stått ngt på hemsidan eller facebook gruppen.. SÅ antog att dt skulle vara dans idag. Om de inte säger ngt liksom.. Meeeen, dt var tydligen bara vi som hade antagit en sådan "dum" grej för dt var absolut ingen från gruppen där..
Så ah, dt blev att åka hem igen. Dock så åkte jag inte hem utan till min morbror där dt var en liten födelsedags fika då många i min släkt har fyllt år/ska fylla år nu runt oktober och november. Fick ett skärp från Only av alla. De va schnyggt.
Nu ska jag pluggish, sååå good av mig att spara allt till sista dagen.. Dock så är dt inget som ska in tills typ imorrn, så ska plugga men inte stressa. Det är fortfarande lov för sjutton gubbar.. Har en kväll till att chillipilla.
Såhääääääär snygg är jag nu! Snygg va?!?! Jo tjena..
Nu blire alltså plugg.. Sååå see yah!
xoxo

Not okay..not okay

Min vackra flicka Millan upptäckte en sak igår. Vi började lyssna på den nya låten av T.I. och Chris Brown:
T.I. ft. Chris Brown- Get back up
Runt 0.35- 0.40 så "nynnar" Chris Brown på en låt.. Vems låt kan dt vara han nynnar på då? Lyssna på hans ex's ny/gamla låt, aka tjejen han misshandlade för typ ett år sedan:
Rihanna ft. Drake- What's my name
Är dt ngn mer än jag och Millan som hör likheter? That's no good Chris! Not okay.. Han är ju snygg.. Men thats shitty! Vad vill han ha fram? Att han kan play dirty?
I'm out!
xoxo

Middag a la IKG style

Igår då.. Hade ju den lilla intima halloween middagen med IKG tjejer. Va skit mysigt faktiskt. God mat framförallt (tacos), som jag, klara och anna hade fixat. Så good job us! Annars körde vi lite singstar, band hero och såklart dansade. Sen såg vi på tecknade Tarzan. Va skit länge sen så va jätte kul o kolla på. ÄLSKAR den filmen. Jätte mysig o rolig.
Alla utom Klara och Anna sov här, så dt var alltså 6 inklusive mig som vaknade upp här. Idag har vi bara vaknat upp, ätit resterna från tacosen och kört lite band hero. Bilder kommer upp om karro laddar in de hon tog igår.
Ikväll vet ja inte riktigt va jag ska göra, antagligen vara med på halloween middagen familjen ska ha här. Två halloween middagar på två dagar, not bad. Så ah, vill ju egentligen utnyttja sista helgdagen under lovet för fullo, men känns väldigt dött överallt..
Har precis duschat, därför dt lockiga håret.. Ska snart blåsa och platta skiten.
xoxo

Natti natti

Tell u all about mi night imorrn
xoxo

Natti natti

Nu blire att säga GOD NATT!
Men innan måste ja bara tillägga att ja precis pratade en snabbis med mina älsklingar (när man talar om trollen, lr lägger ut inlägg om dem rättare sagt) Lily och Jossi. Alltid så härligt o prata med dem, dock så var detta typ första gången jag pratade med Lily på skype sen hon åkte.. Men som sagt, dt är alltid lika roligt.. Och på grund av denna underbara tiden på månaden (lingonveckan) så lever mina hormoner sina egna liv så hur lite jag än vill erkänns dt så började jag nästan gråta när ja skulle säga: "ja saknar er!". Men tror ja gömde dt ganska väl ändå.. Fan er hormoner! Men är seriös, SAKNAR ER MINA ÄLSKLINGAR.. Mer än ni anar!
Menmen, enough med dt! God natt allihop!
xoxo

Annie Charlotta Elisabeth "Lily" Rundin

GRATTIIIIIIIS TILL MIN ANDRA ÄLSKLING I USA SOM FYLLER ÅR IDAG! LILY!
För henne är dt ju dock om ca 6 timmar, men här får du en liten Suedi- tid hälsning! Gratulerar dig med en liten sång!
Happy Birthday Babe!
Jag och Lily på skolavslutningen i ettan
Första disko tävlingen jag var på då Lily tävlade, hade inte umgåtts så mkt med henne innan denna dag (tror jag, lr har ja fel?), men fan vilken respekt ja fick för denna brud när ja såg henne dansa.. She can move!
Sen såklart en bild på henne från the US, snygging alltså.. Va tur att ja har så snygga vänner.. Höhö ;P
GRATTIS IGEN och SAKNAR DIG!

Halloween tacoooos

Jobb idag på förmiddagen som gick helt okej, dt enda vi gjorde var typ att kolla film om svensk historia.. Såååå, ja klaga inte. Sen efter ett tag när ja kommit hem blev dt att åka och handla med mami för imorrn. Ska ju bli en liten Halloween middag med tjejerna i skolan. Dt fick iaf bli dt gamla vanliga; taaaacos. Blir nog bra, för med lite Halloween touch så blire super.
Iaf, sen efter handlingen så dekorerade vi lite i vardagsrummet, Halloween style, så att vi slipper göra så mkt imorrn. Efter dt kom Malin och Karro, lite senare Niklas för en liten filmkväll. Blev mer att kolla på roliga klipp, kolla typ halva "Farsan", dansa och äta. Blir inte så mkt film på våra filmkvällar.. Menmen, va trevligt ändå.. Nu har de gått iaf, de ville hinna med näst sista bussen. Så sitter nu framför tv:n med bror och hans två vänner som tydligen ska sova här... Ska dock gå och lägga mig snart tror ja, vill fan va pigg tills imorrn. 11 timmar räcker väl o sova? Tror dt va..
Mr. Vegas- Gallis/Sassa step
Pallar inte ta ngn bild så får bli en bra låt istället. Den första låten: Gallis, är inte så bra så spola fram till 2.40 för att höra på Sassa step. Äger! Skit roligt steg är dt också (såklart är dt ett dancehall steg).
xoxo

Josefin Karjel

P.S.
GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING JOSSI SOM FYLLER 17 ÅR IDAG!
(eller om 5 timmar för henne) För hon är nämligen i The US just nu och kanske inte ens läser detta, men känner ändå att detta är hon värd, MINST SAGT! Kan ju inte krama henne personligen, så detta är vad hon får for now. (A)
Dock så får du ju inte air hugen för att du är depressed, men bara för o göra dig lite gladare (hur kan du bli gladare? du fyller ju fan år) MENMEN! :D
Bild på moi och Jossi på sommar avslutningen
Söta jossi, denna har jag btw som kontaktbild för Jossi på mobilen.. bara ifall du skulle ringa mig liksom.. kan ju
hända.. väntar på samtalet..
Sen en pritty pritty bild på henne från USA.. SAKNAR DIG BEBE! <3
GRATTIS ÄN EN GÅNG ÄLSKLING!

The social network

Kollade precis klart på filmen "The social network" (den finns redan o ladda ner höhö). Har ju velat se den ända sedan man hörde om att dt skulle komma ut en film om fb- grundaren. Och fan va bra film alltså, brain fucked- klass på den. Inte själva grejen att den var svår och förstå, för dt var den inte (förutom att kvalliten på den jag laddade ner hade typ sämst ljud). Men själva grejen att dt handlar om facebook. Detta nätverk som har 500 miljoner medlemmar i 207 länder, men som bara startades av en liten datanörd på Harvard. Så ah, dt va faktiskt skit intressant o se. Han var ju smart.. men kanske inte så moral/ "ethics"-driven kille.. Men han ÄR ju idag VÄRLDENS YNGSTA MILJARDÄR.. Bara själva nätverket facebook är värt 25 miljarder dollar.. Han screwade over människor på vägen, så var dt värt dt Mark Zuckerberg?

Justin Timberlake var ju med i filmen också.. Synd bara att har fick spela "the bad guy" för han är ju faktiskt en bra skådis.
Men iaf, idag då.. Fick ett sms på morgonen (typ vid 12): "Ska vi åka till bibblan o plugga?" stod dt.. Trodde först inte mina ögon.. Men ja dt var Aqve som skickat det. Så ja varför inte liksom? tänkte jag. Vi träffades vid halv 3 och satt på bibblan till typ 5. Gillar faktiskt Jakan bibliotek, så jäkla skönt o sitta och plugga i. Fick dock inte så mkt gjort pga att jag alltid försökte hitta på nya saker o göra för att slippa plugga.. Så dt slutade med att dt va Aqve som fått massa gjort, inte jag.. Menmen, dt va mysigt. Sen drog vi alltså hem till mig och kollade först runt lite på internet, Välkommen åter och sen mer än halva "The Social Network". Gick och lämnade henne för ungefär en halvtimme sen då sista bussen gick.
Nu ska ja sätta på nyaste 90210 avsnittet och njuta, sen blire sängen.. Får inte vänja mig helt med lov tiderna, plus att jag jobbar imorrn -.-. Bajjamajja..
xoxo

Bildbomb från idol

Innan själva programmet startade så kunde man roa sig lite i ett rum med olika nya tv-spel och tävlingar. Så helt plötsligt så startades en kö (såklart ställde jag och frida oss i den, man vet ju aldrig), och sen som vi hade väntat oss så kom alla idoler ut och satte sig sådär som på bilden för att ge autografer.. Olle min baby var skit trevlig, lika så alla andra förutom Waise och Jay. Waise var allmänt dryg, lite "är känd nu så pallar inte med er andra" medan Jay troligtvis var super blyg.
Åh, Olle min bebe. På andra bilden så ser man när jag fick autograf av hnm och hur han kollar in i mina ögon(kanske inte ser dt, men han gör dt faktiskt) .. Åååh.. me in love
Jaaaay
Nu kommer bara lite random bilder från själva programet:
Här hade vi precis satt oss och så började en röd lampa lysa bakom oss.. Blev en ganska cool bild då..
Härifrån såg vi programet.. Nästan längst upp, längst till vänster (lr höger från dehär hållet).. Men man såg ju bra ändå
Juryn kom ut..
Sen spelade de in ngn dans med Jide (?).. Alltså kanske en halvtimma innan programmet startades på riktigt, sen sprang han och bytte om
Innan varje "idol" skulle sjunga så stod Jide ngra meter från där vi satt och sa typ "och här kommer Olle!" typ..
Kommer fan inte ihåg vad han hette, men han åkte ju ut iaf
Olle.. my bebe
Kommer inte ihåg va hon hette heller, men hon körde Britney ju
detta gjorde man under reklamerna, bl.a. sträckte på benen
Lr tog kort (lr gick på toa lr köpte ngt i kiosken)
Geir heter han va?
Linnea, en av de bästa uppträdanden under kvällen.. Fick gåshud, BIG TIME efter bara ngra toner
mesig bild.. men var tvungen
Waise
Jay.. Fan va modigt att sjunga Backstreet Boys alltså.. Han gjorde dt ju helt okej tycker jag och på scenen var han verkligen inte lika blyg som han va innan
Detta var min lilla syrras reaktion när de sa att EMD skulle uppträda..
Men först vare Minna, lr nåt heter hon va? Hon va också SKITbra!
Sen alltså EMD.. Måste erkänna att de alla tre ser väldigt bra ut.. hoho
Misslyckat försök att ta en bild med mig och de två Baggarna.. Istället blev dt knappt en emilie, knappt en Bagge, systers hår och ingen ex-fru Bagge.. Men jaja
De två Baggarna.. Detta var alltså under den långa pausen. ca 45 min om man ska vara precis.. Då blev dt alltså mer autografer.. Och jag är ju inte den som inte kirrar autograf om ja har chansen liksom. Höhö.. Ännu en gång så kände Laila igen min lilla syrra från de två andra gångerna hon varit där.. Förra året sa hon också: "vänta ja känner igen dig.. du har varit här förut va?".. Skumt..
Höhö.. Lilla Bagge'rå
Nervösa idoler
He with no name åkte iaf ut. Han var lätt en av de trevligaste när vi fick träffa dem ibörjan där..
Såklart hoppade pressen på hnm direkt efter sändningen var slut
Sista bilden får bli på den lilla fjortisen som började skrika och gråta när han åkte ut... Hallå?
Sååååååååå, äntligen.. Nu ska ja njuta av Desperate Housewifes och en myskväll.. men popcorn kanske? Oh..
xoxo

Drar till jobbet nu, berättar om igår när jag kommer hem

Rabiosa- Shakira ft. Pitbull
Skit bra låt som ja hörde första gången på Annas blogg.. La in den på spotify listan efter dt och sedan dess har den spelats myyycket.
Måste springa nu!
xoxo

Snabbis

Ska börja dra mig mot stan snart. Om ja inte har nämnt dt så ska jag nämligen på Halloween party hos Engla.. Först ska jag dock iväg och handla med min morfis (morfar). Han kom hit för ngn timme sen typ och ska vara här i ngra dagar. Han kände för rostbiff och potatissallad till middag, då blir dt rostbiff och potatissallad till middag.. Så äre ;p
Menmen, ska skynda mig nu.. Såååå, see yah!
xoxo

RSS 2.0