Me love my friends

Hallooooo
Detta var en av de bästa helgerna på länge. Var ju som sagt på Idol i fredags och igår så skulle jag på en "liten halloween middag" hemma hos Jocke för att fira mig, Tess och Niklas i efterskott. Eh ja, dt blev ju inte en "liten middag" som var tänkt. Istället hade eve och resten av våra underbara vänner planerat en överraskningsfest för oss tre. Kan verkligen erkänna att jag blev GRUNDLURAD. Trodde helt ärligt att dt bara skulle vara en liten middag.. Dt fanns ju hintar då man kanske skulle ha kunnat ana lite vad som komma skall.. Men så smart är jag ju ej. Iaf, i Jockes lokal hade dt samlats typ 20 pers när vi väl kom dit, sen kom dt bara mer och mer människor.  Blev dock AS-SUR ibörjan när jag förstod att de hade lyckats lura mig.. Men dt övergick efter ett tag till glädje. Dt blev verkligen jätte lyckat. Hade skit kul. Speciellt när dansgolvet var som hetast. Jag och Millan dansade RUMPORNA av oss. Var super härligt, för på dansgolvet kan man verkligen släppa lös. Speciellt när man har en magtröja på sig.. Var ju en liten blandning mellan en djävul och typ ett monster från början.. Så hade inte magtröjan på mig när ja kom dit. Men sen spilldes dt dricka i mitt öga och över hela min överdel så då bytte ja...
Sååååå, ah såklart blir dt lite drama.. Men dt händer ju alltid när man är i solna.. Men man har vant sig, så blev inte alls förvånad när dt väl hände.
Jag, eve och Anna (ja.. alltså.. här ser man ju att ja hade vitt smink i ansiktet som egentligen var så gott som borta)
Jag och min andra danspartner under kvällen (efter nr. 1 Millan såklart) ;p
Otroligt dräggiga bilder, men de var de ända bilderna jag tog under hela kvällen. Karro tog dock maaaassa bilder så ja hoppas att hon lägger ut sina bilder snart (*hint, hint*).
Pallar inte lägga ut idolbilderna än, vill ha en liten bildbomb med dem.. Så får göra dt när ja har tid och ork. Förhoppningsvis redan ikväll.. Men vi får se helt enkelt.
Jaja, nu blire snart Jersey Shore.. Ser verkligen fram emot en slappkväll med film och serier. Blir naaas (najs).
xoxo

Trötter

Kom för ngn halvtimma sen hem från Idol. Var faktiskt väldigt kul.. Trodde inte dt, men dt vare.. Om ni kollade på idol och hörde busvisslingarna, då var dt troligtvis jag.. För dt var inte så många andra som gjorde dt.. Bara så ni vet! Man ville ju synas liksom!
Näe men ja är bajjamajja trött så ska nog faktiskt sova nu.. Om ja inte orkar kolla på dt senaste 90210 avsnittet först förstås.. Men iaf, bilder från ikväll kommer upp imorrn!
Natti natti
xoxo

Va gör vi, nu kör vi

Vanlig torsdag idag.. Otroligt tråkiga eftermiddagar innehåller dessa dagar: spanska i en och en halv timme.. Spanska har blivit mitt absoluta HAT-ämne, så att behöva plågas så länge är bara hemskt.. Ska skrika och tjuta när spanska 4 tar slut. Inge mer effing plåga för att göra uppgifter på ett språk ja knappt förstår.. Men jaaajaaa, bara ungefär ett halvår kvar..
Om ja inte har sagt dt förut så ska ja göra en väldigt intressant grej imorrn efter skolan.. Ska nämligen på IDOOOOOL.. Följer ju inte dt programmet som en slav precis, men om dt är på och dt inte finns ngt annat o kolla på så kan ja checka in dt lite.. Dock så har ja ju en favorit.. OLLE såklart! Tätt efter kommer Jay, som sjunger som en gud. Såå, ah dt är väl egentligen för dem som ja går imorrn. Skulle ALDRIG ha gått förra året då dt bara var massa oorginella som var med.. Men i år! MUMS för Ollles utseende och sång såklart och MUMS för Jays röst! Me likie.. Ska ta massa kort så blir väl en bildbomb från dt ngn dag i helgen lr nåt..
Olle, Andreas, Jay, Daniel, Minnah, Geir, Elin och Linnea Foto: TV4
Hahahahaha, såg precis vad Jay ska sjunga imorrn.. Det är ju 90- tals tema imorrn.. Här har ni en ledtråd:
För tydlig ledtråd kanske? Tror ni fattar iaf.. Backstreet Boys!?! Fan va kul egentligen.. Han kommer ju göra dt till sin egen grej.. Ska bli intressant o se.. LIVE! :PppPppp
Jaja, pluggish suedi nu..
See yah!
xoxo

Big bang theory

Har precis duschat och sitter just nu och kollar på The Big Bang Theory. Måste verkligen, verkligen skriva klart min historia så efter detta inlägg så ska ja börja pluggish. Okej, kanske hinner med ett avsnitt till.. LÄTT den bästa serien just nu.. Så jävla rolig..
Snyggingar alltså..
Men iaf, min dag var helt okej, även ifall onsdagar är hat-dagarna under veckan eftersom ja har naturkunskap 1,5 timme och sen matte i två timmar.. Meeeen, man måste ju alltid göra dt bästa av allt lr hur?
Jaaajaaa, så tråkig är ja nu att ja inte skriver ngt mer..
See yah
xoxo

"Allt känns så oerhört mycket bättre i vårat samliv.."

Är tvungen..
"Antingen så har vi alla lock öppna, eller så fäller vi ner dem. Va tycker du?"
"Vi, vi fäller ner dem.."
Mohaha..
Spola fram lite..
Har aldrig riktigt gillat Petra Mede, men hon har sina stunder alltså..
xoxo

BRA DAG

Idag var en bra dag.. Helt seriöst faktiskt. Hade en bra hår/smink/kropps dag = blir på bra humör. Ni tjejer vet hur dt är! Så ah, dt va super. Hade dessutom historia prov, på eftermiddagen- så pluggade hela förmiddagen. Och ja, till och med dt gick bra.. Känns dt som iaf.. Ett plus är ju också att dt är höstlov nästa vecka. WOHO. Det behövs säger ja bara..

Lite bilder får ni också.. Kolla va snel ja är.
Såhär är ja nu alltså.. Oh Happy Day!!
Men jaja, ska inte skriva så mkt mer för ja måste verkligen börja plugga.. Kontrafaktiskt hypotes till historian imorrn då!
Sååååå see yah!
xoxo

Bitch måndag

Kom hem för kanske två timmar sen. På den tiden har ja egentligen bara suttit nere i köket och skrattat åt skolfotona som kom idag, plus ätit.. Herregud.. Är väl helt okej nöjd med skolfotona.. Dt blev ju inte super dåligt, men inte bra på nåt håll alls. Har samma jävla min på alla tre foton (klassfotot, enkelfotot och elevrådsfotot) så ser SJUKT löjlig ut.. Menmen, som sagt; såg inte JÄTTE JÄTTE SUPER DUPER dålig ut.. Så dt var ju bra.. Men ärligt.. Vem blir nånsin bra på skolfotot? Speciellt klassfotot? Näe dt e ngt med just dt fotot alltså.. Ayayay..
Jaaaajaaa.. Annars va dagen helt okej, förutom att ja blev på OTROLIGT dåligt humör på eftermiddagen.. Men hallå: måndag => trött => orkar inte nåt alls => att ha matte => åt knappt ngt på lunchen =>blir ännu värre => stör sig på minsta grej => tar ut tröttheten och vresigheten på de som inte ska behöva utstå dt. Så SORRY! Menmen, fick i mig lite mat efter skolan och då blev dt mycket bättre.. Hatar sånna dagar då man redan är trött och småsur och så plötsligt så händer dt ngt/ ngt säger ngt onödigt som man skulle ha skrattat åt annars, men som nu sumpar hela humöret och dagen.. Men aja, alla har sånna dagar. Dock så skrattade jag som aldrig förr på lunchen.. Det var liksom mellanhumöret mellan morgon- trött och eftermiddags- trött. Såklart vare mr. Alex Bojang som fick mig att nästan ramla ner på golvet på grund av skrattattacken. Så, det förgyllde min dag.
Nu blire plugga, plugga, plugga historia..Prov imorrn madda fakkas..
see yah!
xoxo

Dancehall steg med tillhörande låtar

Som sagt så görs det i de flesta fallen inom dancehall, låtar som heter och "handlar" om själva stegen man dansar i dancehall. Det bästa är ju att de dansar stegen i videorna, så om man är osäker på ett steg så är dt bara att söka på youtube på namnet på steget (då det som sagt ofta finns låtar om det steget) checka videorna.
Rubba bounce- Shaka Pow ft. Samboni
Ett relativt nytt steg vi lärt oss, men som är med i den första koreografin. Det ser inte så svårt ut, men tror mig: den är svår att komma in i, takten alltså... Men NU KAN JA DET, utan problem t.o.m.
Dip again- Elephant man ft. Ding Dong
Gully Creepa- Elephant man
Har lagt ut denna tidigare och tror till och med de flesta inte får ngt ljud med denna video, men här ser man steget iaf.
Wacky dip- Voice Mail
(diggar stegen i början!!) I denna gör de många olika steg, men framförallt wacky dip (willy bounce och sen "dip")och willy bounce
Tek Weh Yuself- Mr. Vegas
"Take away yourself", skit kul steg att dansa. Spola fram till 1.35 om ni vill skippa introt och se steget.
Såja, dt får räcka.. Kommer ju fler ju mer låtar ja hittar med steg vi kör..
see yah
xoxo

Move dem up

OH VILKEN DAG. Söndagar har verkligen blivit min favorit dag i veckan, eller okej kanske efter fredag och lördag då. men detta beror ju framförallt på att ja verkligen har blivit obsessed av dans alltså.. Gick ju på dans när ja va liten men ja slutade på dt när ja va typ 10 lr nåt. Och efter dt har ja alltid velat börja dansa igen, men bara aldrig hittat ngt bra ställe lr dans. Har inte tagit dt på så stort allvar liksom, men fan va glad ja är nu att ja gav dt en chans igen. Det var ju Aqve som kom på hela idén att börja på dancehall, och ja måste erkänna att ja kände mig väldigt skeptisk ibörjan. Första passet var ja väldigt osäker ifall ja ville börja eller ej.. Andra passet också. Men sen bara släppte dt och nu tycker ja att dt är HUR KUL SOM HELST. Har gått kanske 6 gånger nu? Idag iaf så var jag bara där och kollade. Vill verkligen inte chansa nu med mina ben. Jag känner ju knappt ingen smärta alls längre, men vill hellre ta dt säkra före dt osäkra. Plus idag när ja skulle prova att vara med ett tag så kände jag att dt var en bra idé att bara kolla och försöka memorera stegen sittandes. Ska gymma ngra gånger denna vecka och bara försöka värma upp kroppen, speciellt benen, för att kunna dansa nästa söndag. Såååå, ah dt blir nog bra.
Thunderous clap- Aidonia
Kommer ni ihåg att ja la ut denna förra söndan? Det är iaf denna som vi kör den nya koreografin till. Blev nästan lite lycklig när dt var den här hon spelade upp efter att ha sagt att vi ska ha en nya koreografi (visste ju iofs att vi skulle få lära oss en ny denna söndag, men visste ju inte vilken låt dt skulle vara). Dock är den nya dansen liiiiite annorlunda än den förra som var relativt enkel att både lära sig och göra snyggt. Är OTROLIGT glad att ja var iaf där när hon började lärde ut den, skulle vara TOTALLY lost annars. Skit snabb och allmänt svår.. Kommer nog komma in i den efter ngra gånger, men just första gången är dt väldigt förvirrade.
Move dem up- Docta Bird & Shakka Pow
Denna har vi köra många gånger och eftersom detta steg är med i nya dansen så spelades denna ett fåtal gånger extra idag. Skit bra låt och coolt steg (de kör steget i videon nästan hela låten så svårt att missa dt). Kommer ladda ner den så fort ja kan och orkar eftersom den inte finns på spotify (bajjamajja).
Meeeeen, nu ska ja snart äta och sen blire att börja plugga historia eftersom ja har prov i dt på tisdag (problemet är dock att ingen riktigt vet vad vi har prov på utan dt ända våran lärare säger är: "det vi har pratat om på lektionerna..." Tänk om man har missat lektioner då? Tänk om du har pratat om FETT mycket olika saker och vi inte har antecknat på alla lektioner?).. Menmen, får väl sitta och kolla igenom alla historia anteckningar så får vi hoppas att dt räcker..
See yah!
xoxo

I throw my fists up in the air sometime, saying ayoo im a guido

Har precis kollat på 4 avsnitt av Jersey Sure så nu pallajaante mer! Nu blire sängen alltså.. Seeyah tomorrow suckers
xoxo

Gårdags kvällen

Halloj
Igår blev dt alltså att dra till eves kompis. Var väldigt kul faktiskt, träffade mycket nytt folk från hela stan- så dt va ruligt. Alltid roligt att träffa sociala, sköna, nya människor. Men annars så slutade kvällen inte riktigt som vi hade tänkt dt.. Låååååååång historia kort: Vi kunde inte sova där vi hade tänkt sova = missade sista tåget = fick vänta till 5 på första tåget = satt på donken i mer än en timme. Sen när vi kom fram till jakan vid halv 6 så hade det såklart varit ngn som hade hoppat framför tåget, så dt gick inga tåg mellan jakan och kungsängen. Skulle ha sovit hos eve, men bestämde mig för att åka hem istället när vi ändå var i jakan. Eve åkte dock hem till Bålsta med ersättningsbuss och kom hem vid 8...
Även ifall dt hände mkt jobbigt på vägen hem så hände dt också mycket roligt. För fan va mkt roliga människor som hänger runt centralen 5 på morgonen. Två av dessa lirare hängde på donken när vi var där. "Fan, ska vi sova?" "Ah" Så lägger de sig ner på bordet och sover. Typ tre minuter senare kommer det en kille som jobbade där och sa att de inte fick sova. Så dessa killar tar upp "spelscheman", alltså att de har satsat på typ champions league, och börjar: "Näe men fan manchester kommer ju vinna över liverpool", "Ah, men ja gillar fan inte birmingham", "Näe dt e sant".. osv osv.  OTROLIGT roligt att lyssna på. Det roligaste var ju ändå att de levde i sin egna lilla värld. Jag och eve satt och skrattade åt dem (inte högt, men ändå inte fullt diskret), men de märkte inte det. När vi suttit på donken ett tag gick vi till centralstation för att sitta och vänta på tåget där istället. Där stötte vi på några skit härliga killar från linköping som hade varit i sthlm för en dag bara för att festa. FAN va ja ska leta killar utanför sthlm hädanefter alltså.. ÄLSKAR dialekter. ÄLSKAR frispråkiga människor (som en av dessa killar va, kommenterade allt som hände så jävla roligt osv). Och så ÄLSKAR jag människor som kan bjuda på sig själva. Visst, man kan hitta sånna människor i sthlm.. Men blir liksom inte samma sak.. Och btw, en av killarna var såååååå sjuuuuukt snyyygg. Det var också han som var mest frispråkig.. SÅ jag är kär.. Synd dock att vi glömde ta deras nr.. Lr, ännu bättre: Hela namn (till fejjan).. menmen, gjort e gjort..
FAN VILKET LÅNGT INLÄGG DT BLEV NURÅ. Men om man har roliga saker att berätta så måste man ju fan dela med sig om dt..
Kollar just nu på maraton med Americas Best Dance Crew och har ALDRIG sett ngt coolare än killarna gör i denna video:
Säsong 3 -> Quest Crew
Ser ni hans effing bakåtvolt i slutet lr?!?!?! UTAN HÄNDER DESSUTOM. OMFG.
Fly Khicks (spola fram till 1.20)
Detta var personligen mitt favorit uppträdande. Girl power liksom!
Jaja, nu ska ja fanimig inte skriva mer.. Blir nog en hemmakväll ikväll.. Mår inte så jätte bra från igår om ni fattar *blink, blink*. Så ska slappa med film med la familia.
xoxo

I'm complete

Min pappa kom hem från Kina idag.. Jag fick en sen födelsedags present och nu är jag fullständig. Trodde att ja skulle få en likadan ipod som jag har nu typ, vilket skulle vara bra men inte "OMG, tack så jätte mycket!".. Min nya bebis är "OMG, taaaaaaaack så ooootroooligt mycket!!!!!!!!!". Nu har jag en Philips GoGear, MP3 video player.. Och som dt låter på namnet så är dt en mp3 som man kan kolla videos, filmer och myyycket mer på. Har ju ingen aning om hur den är än eftersom ja precis fick den.. men dt ska snart tas reda på ska ni se..
Såhär ser den ut iaf.. Me likie what im seing..
Ikväll då? Tänkte gå på min väns dansshow.. Men ändrade planer! Ska med evoo till hennes kompis istället. Venne riktigt vad som händer, men dt får man helt enkelt se.
Dah style deh- Busy Signal
Slänger in en låt också. Tack vare Millan har ja börjat lyssna på denna awesome låten. Vi skulle använda den till vårat idrottspass som vi höll i igår, så var tvungen att lägga in den på ipoden och DET ÄR JA GLAD FÖR. Den äger ju! Lite exotisk, men ändå dancehall liksom. ^^
Ska nog hinna kolla på ett 90210 avsnitt innan ja åker iväg med eve.
Sååååå, see yah!
xoxo

Loca

Fortsätter med lite mer Shakira.. Kom på fler låtar som är braa
Shakira ft. Dizzee Rascal- Loca
Denna är ny tror jag. Har aldrig hört den förut, så är kul o hitta ny musik. Faktiskt helt okej låt, tror att detta är en sån man lär sig att gilla mer och mer ju mer man lyssnar på den. Så den hakar på min spotify lista. Ja gillar att Shakira gör musikvideos till de flesta av hennes låtar, och denna var fett crazy (fattar ni? crazy- loca.. höhö). Fattade inte riktigt slutet där.. Känns som om hon vill visa upp sin kropp liiiiiiiite för mkt, den är ju snygg- don't take me wrong!, men ah.. Dizzee va cool också, rulig snubbe liksom..
Shakira- Gitana
Denna låt heter ju "Gypsy" på den engelska versionen. Tycker nog den engelska är liiiite bättre, men dt är väl antagligen för att man förstår vad hon sjunger. Dock så flyter dt på bättre i denna låt, känns mer naturligt liksom.. Men gillar båda versionerna.. Känner ni igen killen i videon btw? Det är ju det spanska tennisproffset Rafael Nadal.. Han är bara 24 år that lucky bastard och får porra sig och hålla på med Shakira som är 33.. Ayayay.. Han är nog poppis bland polarna efter denna video kan ja tro..
Shakira ft. Kid Cudi- Did it again
Gillar denna låt också. Alla dessa tre är ju nya låtar, så det finns ju så sjukt mycket mer bra musik från henne. och gud va hon ska hålla på och åma sig med alla killar i alla videor då! Vill också... Näe skoja, men skit bra låt och denna är ju remixen med Kid Cudi som är bra. Gillar orginalet bättre tror ja.. Meeen som sagt, remixen är bra också.
Näe men nu måste ja verkligen plugga!
xoxo

Är tvungen..

Shakira ft. Alejandro Sanz- La tortura
Varje gång jag pluggar spanska så är det spansk musik som gäller. Då är det såklart Shakira som spelas först, eftersom vissa av hennes låtar har spelats enda sen man va liten så man känner igen de flesta av låtarna.. Denna låt är ju en av de låtarna som gjorde henne känd, big time. Så har lyssnat på La Tortura läääänge. Det man fascineras av i videon är ju ändå hennes kropp.. Hon är ju otroligt snygg! Hennes movements är ju coola också, även ifall man har sett människor som kan göra ännu mer än henne.. Men fortfarande! SNYGGT!
Ahora voy a escuchar más música española. Sååååå, see yah!
xoxo

All started with a big bang

Halloj!
BLEV KLAR MED MIN LABBRAPPORT IGÅR! Jag är lycklig.. Tänkte skriva ett inlägg om dt igår.. Men fick ett liten akut- mission (vilket visade sig vara onödigt), så sket i dt. Just nu sitter ja som vanligt i mitt rum och har precis druckit min dagliga efter-skolan-iskaffe. Ska försöka börja plugga om ett tag. Har ju en spanska uppgift som skulle in idag.. men som ja *host* inte har *host* börjat *host* skriva på *host.. Såååå, det ska göras nu.. HAr sagt det tidigare och ja säger dt igen; är OTROLIGT trött på spanskan (som skolämne såklart). Är inget ja prioriterar. Ligger på samma nivå som matte ungefär. Såååå, ja, ni fattar då ungefär va?
Meeeeen iaf.. Idag hade jag, för första gången på kanske ett år, tajts på mig i skolan. Fick ett ryck igår att ja skulle ha dt idag, så ja.. Hade dt idag.. Kommer inte ha dt mer på ett tag iaf. För det första, trivs verkligen inte i tajta byxor.. känner mig så exposed! Och för dt andra.. HUR KAN NI HA TAJTS/ TAJTA BYXOR NU?!?!?! DET ÄR JU EFFING KALLT UTE! Trodde ja skulle frysa ihjäl när ja stod och väntade på bussen.. Herreguueed..
Bara för att spicea upp inlägget lite liksom..
Jaja, blir "Big Bang Theory", seeeeeen spanish
see yah!
xoxo

Akupunktur

Holahola
Idag har varit en.. hmm.. okej dag I guess. Har fortfarande ont i mina ben, så större delen av de senaste dagarna har gått åt till att åma mig på grund av dem.. Fick akupunktur idag för benen, första gången ja får dt faktiskt över huvud taget. Våran underbara (sajk) skolsyster gjorde dt på mig som är utbildad akupunktör (?), alltså hon som säger att hon kan bota allt med akupunktur... Men känner ABSOLUT ingen skillnad på smärta lr stelhet alls.. Gör precis lika ont, vilket suger.. Dessutom så var dt riktigt obehagligt i själva "instickandet" av nålarna. Hatar ju allt som har med smärta o göra, dock så gjorde dt ju inte ont, men som sagt; obehagligt..  Men jag är desperat nu alltså. Vill inte gå runt som en gubbe längre! Vill inte skämma ut mig när ja går upp lr ner för trappor.. Vill kunna träna och dansa! Åh.. mitt liv suger just nu..
Sånna här äcklos fick ja in- stuckna i hela benen.. Menmen, nu vet ja hur dt är iaf.. Och nu vet ja att dt behövs typ 5-7 gånger för att ska bli ngn verkan.. Och dt där vill ja ej göra igen.. Såååå, får helt enkelt knarka Zon och vänta ut det..
Höjdpunkten på min dag var efter skolan när ja och Millan åkte hem till mig för att hitta musik till vårat idrottspass som vi ska hålla på torsdag. Lite ironiskt är ju att ja skulle hålla "ben delen" (vi ska köra styrka).. Men dt är ju uppenbarligen inte så aktuellt just nu.. Men iaf, eftersom vi behövde ladda ner massa låtar så passade jag på att ladda ner fler förutom dem vi ska använda. Så nu har ja maaaaassa nya låtar på ipan. Maaaaassaaaa dancehall musik framförallt. Mi likie!
Bland annat några låtar från en ny favorit som Millan har introducerat för mig; Major Lazer
Major Lazer ft. Leftside & Supahyp- Jump up
Major Lazer ft. Andy Milonakis- Zumbie
Major Lazer ft. VYBZ Kartel- Pon de floor
Nu blire sängen.. Natti natti
xoxo

La tarta

JA FICK TÅRTA! Mi happi! Farmor hade köpt en prinsesstårta till mig på vägen. Så den åt vi nu efter maten. Är OTROLIGT mätt nu kan ja säga. Önskade stek till middag eftersom farmor skulle laga maten ikväll, så då blev det det! Mums säger jag bara! Vi brukar alltid få det vid jul när vi är hos farmor och farfar, så kände att dt var dags.
Detta blev det alltså som efterrätt..
Var tvungen..
Jaja.. Känner mig lite dålig för att inte ha pluggat ngt ikväll.. Men känner att dt kan vara en present det med. Att bara få ta dt lugnt ikväll. Är otroligt trött för att göra saken värre. Då kommer ja verkligen inte orka plugga.. Men måste göra nåt iaf.. Antingen läsa på dramat lr börja skriva historian.. Får se..
xoxo

17 idag dåårååå

Har varit en helt okej dag idag.. För vems födelsedag är det idag? Jo min! För dt var väl egentligen dt ända bra med dagen.. Vaknade idag vid kvart i 7 av att mamma, syster och bror kommer in och sjunger för mig i mitt rum. Öppnar alla paket som ja får osv. Mycket bra saker fick jag! Pallar inte fota o hålla på.. Men lite strumpor, vantar, halsduk, piercing, 500 spänn av morfar, 500 spänn på New Yorker osv osv.. Bra saker man inte orkar köpa själv bland annat alltså. Sen åkte jag till skolan, utan att ha ätit frukost och mötte eve på tåget. Sen när ja kom till skolan fick ja många grattis kramar osv. Helt plötsligt börjas dt sjunga "ja må .. leva" (kommer inte ihåg ifall dt va hon lr han) och då tror ja de sjunger för mig.. Men då är dt ngn etta som också fyller år.. Så blev lite besviken. MEEEEN, sen vid lunchen så kommer sången. SÅKLART. Näe men dt va väl ruuligt.. Sen på eftermiddagen hade vi ett TVÅ TIMMAR LÅNGT Book exam som ja skrev om igår.. Som gick bajs.. Trodde att Gud skulle kunna ge mig i present att dt skulle gå bra på provet.. Men nejnej.. Dt gick ju inte jätte dåligt, men bra gick dt inte.. Sen en halvtimme matte...
Så ah, dt var min dag.
Där har ni alltså mig nu.. Kan lägga ut bilder på två av mina presenter ja fick idag= de som är inom räckhåll.
Denna ring fick ja av Aaron som ja hade pekat ut på New Yorker när vi va där för ngn helg sen. Me LOVE IT! Så tack igen Aaron!
Piercingen, som ja fick av min bror. Man ser knappt hur den ser ut men mycket fin va den iaf.
Och JUSTE! En annan otroligt härlig sak som har hänt mig idag, lr rättare sagt igår men som togs ut på mig idag: Har troligtvis sträckt BÅDA mina lår. Tror inte att ja skrev igår om att ja hade fått riktigt ont under dansen igår, men igår alltså när ja va på dansen så börjar det helt plötsligt att sträcka och göra ont i mina ben. Trodde bara att ja var väldigt otränad, så ja fortsatte att dansa. Dt gjorde ont igår kväll men dt var ännu värre idag. Kunde inte böja på benen = knappt gå vanligt= gick som en gubbe hela dan. Värst var att gå upp i trappan.. Ayayay.. Men iaf, så gick till skol syrran och frågade henne vad dt kunde vara och då sa hon (efter ja hade förklarat hur ja fått dt osv) att ja kan vara "övertränad"= har sträck mig.. Har tränat för mkt, för snabbt helt enkelt. Min kropp är inte van vid att träna tre gånger per vecka (vilket inte är mkt egentligen, men för min otränade kropp är dt mkt), vilket dt har blivit de senaste veckorna.. Såååå, ja.. Får se hur dt blir.. Pallar inte att ja ska skada mig nu.. Dansa är ju så ROLIGT!
Menmen.. Ska gå ner och kolla va farmor gör för mat.. Kommer ja få tårta ikväll måntro? Hoppas..
xoxo

Mer låtar

Ni får lite mer låtar såhär direkt..
Mavado- Nuh fraid a dem
Här är en låt vi kör väldigt ofta. Mycket bra låt om ja får säga dt.
Aidonia- Thunderous clap
HÄR är den versionen vi kör på dansen. Liiiite mer upptakt och snabbare.. Goodi Goodi Anna som hittade den!
xoxo

Me happy

Hola hola!
Sitter här i mitt rum nydushad, med mitt is kaffe, lyssnar på dancehall-musik och är allmänt lycklig. Vet ni vad detta beror på? Jo dansen såklart! Det var väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väääääldigt roligt idag. För äntligen börjar man känna sig bättre på dt man gör. Man kan grundsteg, man lär sig mer och mer steg och gunget som man behöver för att dansa dancehall har börjat slå sig till rätta i kroppen. Ser ju fortfarande ut som en riktig mes när ja dansar, men ändå.. Har koll på läget liksom. Känns dt som iaf..
Menmen! Är lite konstigt att ja är på så bra humör med tanke på att ja har Engelska C book exam imorrn.. Men känns som att ja har koll på dt också faktiskt. Är ju en OPEN book exam, vilket betyder att man får ha med alla anteckningar och boken osv till testet. Så kommer nog gå perfa! Ska förbereda allt ja kan ikväll också. Så går nog bra.
To kill a mockingbird
Min glädje kan ju också bero på att ja fyller år imorrn. Ska bli SÅ SKÖNT att bli 17. Ingen liten jäkla 16åring längre. Men iof.. 17 är ju ingen ålder som är så speciell egentligen. Det är ju nästa år som gäller. Det är 18 man längtar till på riktigt..
Där fick ni lite fler bilder från i fredags.. Ser ut som ett MäHä just nu, så ingen bild- tagning blire nu.
Meeeeeen. Nu ska ja fortsätta med de sakerna ja nämnde i början, plus att ja ska börja pluuuggish eeeengliiiish.
Innan ja säger bye bye, så måste ja bara lägga ut en skit skön låt ja hittade nyss. Plus en låt som vi ofta kör på dansen, som ja faktiskt inte har lagt ut förut.
Aidonia- Thunderous clap
Först den vi brukar köra på dansen. Det som stör mig är att denna inte är exakt den som vi brukar köra på dansen.. Så blir lite fel.. Men den är bra ändå!
Future Fambo- Pon Di Pole
Detta var den bra låten. ÄLSKAR början. Blev typ kär i just dt. Resten är inte lika bra.. Meeeeen, skön låt ändå.
NU ska ja sluta skriva. Kommer bli ett FÖR långt inlägg annars. Såååå..
See yah!
xoxo

.

ETT 90210 och TRE Jersey Shore avsnitt senare så blire sängen.. Natti natti people.

Burn Baby burn

Okej, såå... Detta är första gången ja bloggar från nya tv:n.. Pappa har köpt en GIGANTOR tv till vardagsrummet här på nedervåningen som dt alltså finns intenet på. Och när jag säger att den är gigantor.. Då är den gigantor okej? Ska fan ta kort på den och lägga ut den på bloggen.. Nån gång.. Bara för att visa storleken.. Vad är dt med män och stora, tekniska grejer alltså..? Jaja.. What evah majah loosah.. Vet inte riktigt vad ja ville få fram med detta inlägg mer än att ja har OTROLIGT tråkigt.. Blev precis som jag trodde; jag började kolla på en film vid 7 och sen pallade ja inte åka ngnstans efter dt. Tänkte fan åka till Solna.. Lr rättare sagt, var peppad på att åka till solna... Meeeeeeen, har en slöfock till kompis, så dt får bli nästa vecka istället. För ja ska fanimig inte sitta hemma nästa helg också!
JUUUSTEE, kan ju berätta vilka filmer ja har kollat på ikväll! Den första var "The Invention of Lying". MYCKET rolig film faktiskt, för ni vet han som är den bittra (men hillarious) museumdirektörn i "Natten på museet"? Han iaf hade huvudrollen i denna film. Så jag, min mamma och min pappa har suttit och gapskrattat åt filmen.. Tragiskt att ja har samma humor som mina föräldrar.. MENMEN, dt bevisar väl bara att de faktiskt är mina föräldrar?
Här har ni trailern till den filmen:
"The invention of lying"- MYCKET sevärd.
Den andra filmen ja såg, och precis kollade klart på, var "Bedtime stories". Också väldigt rolig. Det är ju nästan självklart, Adam Sandler är ju med. Så dah? Trodde inte att ja hade sett den innan ikväll, vilket var andledningen till att ja satte på den, men direkt när den började så kände jag igen den.. Sååå, nu vare alltså andra gången ja kollade på den. Också väldigt sevärd. Om man gillar komedier och sånt alltså..
"Bedtime stories"
Jaja, dt var allt för mig.. Nu ska ja sätta på senaste 90210 avsnittet som ja inte har hunnit kolla på i veckan och bara njuuta. Älsklings serien nr. 1 for moi.
xoxo

Nanana..oh!..hehe

Jag och Millan tog ju en "creepy smile" bild igår... Om ni inte vet var vi har fått dt ifrån MÅSTE ni kolla denna video..
Creepy smile guy
Alltså seriöst.. PALLAR INTE sitta inne en helg till. Men kommer väl antagligen bli så nu för om dt händer ngt långt borta så kommer ja inte orka åka dit om ja inte åker typ.. nu.. Så BAJJA MAJJA. Menmen, får inte bli för deppig för dt.. Kanske till och med kan plugga... euw.. okej nej kom på mig själv med att dt inte var en så bra idé.. Dt är lördag for fucks sake.. Jaja.. får se hur ja gör då..
xoxo

Just nu på skype

Just nu pratar vi på skype med älsklingen Jossi som är i USA. ÄNTLIGEN har vi fått det att funka. Har inte kunnat prata med henne på skype innan, men nuuuuuuu! Så nu skvallras dt för fullt. Både USA skvaller och IKG skvaller. MYCKET NAJS.
Jaja, nu ska vi fortsätta skvallra ..
See yah! I dont wanna be yah
xoxo

BLOGGRAPE MADA FEKKA :D

Jag ´´blogmolestar`` lilla em, medans hon går o hämtar lärre, med chirre och kerre o allt XD
Vi har lite myskväll, så där :P epic <3
Som ni ser har hon laddat upp en massa bilder, större delen bjuder jag på, men några asså... hon tog bara fucktard bilder på mej o bara söta på sej själv :P jag pallante!!!! hahahhaha XD
aja, här kommer ytterligare cp bilder, kolla den här,ser ut som en zombie (me a zumbie, me eat out yo brain, shoot heroine and smoke kokain) :P höhöhöhö

Detta har jag och Millan sysselsatt oss med ikväll

Förbered er på BILDBOOOOMB
Detta är resultatet efter att ha fokuserat för mkt på EN arm och bara låter den andra hänga med= CP arm.
Firre
So suprised..
Millans bästa vinkel
Black vs. White
Creepy/ Peddo smile
Retardo Riccardo
Oh.. She SEXY.
Penntroll milli
Emilie sidecut + millan hundtunga
yeah!
Millan Kilman är översexuell.. översexuell.. översexuell
Millis nya fejjanbild
Min nya fejjan bild
Vi ville essentially hitta en profilbild till båda vilket resulterade i att vi tog kanske... 100 bilder? Så detta är typ en tiondel av alla bilder (A)
Annars idag har ja haft civics prov som gick helt okej tror jag.. Kunde nästa allt. Menmen, nu ska vi fortsätta kolla Bad Boys 2 och sen se vad vi hittar på..
xoxo

Nerd allert

Hur länge var emilie i skolan idag då? Jo, 9 timmar! NIO FUCKING TIMMAR. Stannade kvar typ TRE TIMMAR efter vi slutat för att plugga naturkunskap... Hur sorgligt är inte dt? Började fan må illa av bara tanken att ja va i skolan till halv 6, psykiskt dårå. Och fysiskt fick ja så sjukt ont huvet att ja nästan dog.. lite.. Så ja kom hem för kanske en halvtimma sen och fatta att ja e trött nu alltså. Dcok så får ja inte slappa en enda minut, SKA fan kunna ALLT till kemi provet imorrn. Ska inte missa en enda fråga! Okej, kanske den när man ska balansera reaktionsformler.. Men annars skare vara FULL POTT!
Dt där ska hända med mig alltså.. Iaf till imorrn ska ja bli och vara en NEEERD.
Hade skjorta på mig idag, för dt va ju "suit up" day. Så lite kunde man ju "suita up" sig.. Hoho.
Jaja.. Ska ner och äta nu, plus få mamma att förhöra mig på allt ja ska kunna, vilket är typ 20 sidor i mitt skrivhäfte.. Kuuuul.. MEN, tror ja kan dt mesta iaf.. Så dt ska nog gå bra..
See yah
xoxo

Natti Natti people

Fick för mig att ta lite kort.. Tog ju mer, men ser ut som ett mongo just nu, så skippade att lägga ut de andra.. Sååå, med detta säger ja alltså.. God Natt.
xoxo

Studiedag

Kom för ngn halvtimme sen hem efter att ha varit hemma hos Aqve. Mötte ju upp henne vid tre idag för att åka och sola. Tror nog att dt blev en liten skillnad än innan på brunhet. Lr ska man kalla dt, blekhet? Blev lite mindre blek, säger ja istället. Direkt när ja hade solat klart såg ja iaf ut som om ja va SVART i ansiktet. Använde ju Coconut oljan och herrejävlar vilken effekt den har. Mina fräknar kom fram så mkt att ja såg helt sotig ut i ansiktet. Dt la ju sig efter ett tag, men ändå.. Den oljan är mina nya bästa vän.
dancehall pose.. shhhh! cp hand lalala..
Moi och Aqve INNAN vi solade..
Snodde dessa bilder från Aqves blogg. Vi tog dock inga foton efter vi solat. Lite dåligt kanske...
Menmen, iaf.. Efter vi solat drog vi till bibblan för ja behövde låna ett effing drama till svenskan. Och tjoho!, mitt drama fanns där! Blev lite lycklig.. Var typ två små hyllor med dramor på jakan bibliotek och så fann mitt med. Me likie. Annars hade ja ju fått byta lr nått.. För har ju inget bibblan kort till bibliotek i stan.. Meeeeen, im happy.
Efter bibblan drog vi hem till henne och pluggade + ååååt.. Sjukt mkt alltså. Har ätit för idag och imorrn. PROPPMÄTT, kallas dt..
Näe men nu måste ja fortsätta pluggish. Naturkunskap bajs..
xoxo

Im like, fuck you

Jahapp.. Studiedag idag då. Har lovat mig själv att ja SKA plugga iaf lite nu på dagen och kvällen är ju självklar, men måste börja utnyttja sånna här dagar.. Annars blire FLOPP för moi..
Runt 3 lr nåt sånt så ska ja möta upp Aqve och så ska vi åka o sola. Båda kände att dt var dags nu alltså.. Jag personligen är blek som ett spöke så ja måste bli aningen brunare för att orka höst och vinter.. Så ska nog få med mig aqve till centrum en snabbis för att köpa kokos olja innan vi åker dit vi solar. För att sola en gång ger ju egentligen inte mkt, så då måste man göra dt bästa av saken för att se en liten ändring.
Dessa finns på konsum och vanliga kosmetika affärer har ja för mig.. Så får gå o kolla..
Tror inte ha har lagt in denna låt förut, men den e riktigt bra plus så lyssnar ja på den just nu. Rulig video också..
Fuck you- Cee lo Green
Ni kanske känner igen hnm som Gnarles Barkley, vilket ja också gjorde. Och ja, dt är ju han. Men just Gnarles Barkley var en grupp han var med i förut.. Wierd, trodde dt va hans artist namn lr nåt, men dt var hans grupp/ musikduo som dt står på wiki..
Jaja, nu ska ja plugga!
xoxo

OMG va löjliga de är...

Har inte riktigt förstått mig på denna Paradise Hotel hysterin..ÄLSKADE att kolla på de första svenska säsongerna som var runt 2005 va? Och såklart den Amerikanska versionen kollade jag som en slav på när det gick. Hur gammal var ja då liksom? 10-11-12 typ? Lilla fjortis som ja va.. Aja.. Men de senaste säsongerna är bara.. konstiga.. För alltså.. Är de seriösa? "Hello, kan you plis take away dat spider.. on the char there.." Var hon seriös? Hon lät ju som en javenne vad.. Och resten av tjejerna verkar ju såååå löjliga så dt inte e sant.. Men bra, då vet ja at ja inte behöver kolla på dt mer iaf..
Snillet herself.. SKITSNYGG.. men kanske inte världens smartaste.. enligt dt man fått höra efter ett avsnitt liksom..
Shit, vilken bitter fitta ja låter som nu.. men är löjligt trött... Så dont mess with me.. Ska lägga mig nu så att ja inte blir ännu mer surtant..
xoxo

When I see your face There's not a thing that I would change

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful

And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are
Mytche fin...

Girl, you're amazing, just the way you are

Halloj
Ny duschad och fräsh sitter ja nu i sängen o ska börja plugga lite hade jag tänkt. Kommer inte orka göra så otroligt mkt ikväll just känner jag, men lite måste ja göra. Körde btw gärnet idag på gymmet, kommer ha träningsvärk imorrn och flera dagar framåt känner ja redan nu.. Men dt e värt dt.
Lägger in en skön och chillax låt såhär på kvällskvisten. Min mammas favvo låt just nu är den också. Så ah.. Har min mamma bra smak?
Just the way you are- Bruno Mars
Jätte fin text och han ser så otroligt charmig och snäll ut så dt inte s sant. Blev lite nyfiken på vart bruno mars (som btw egentligen heter Peter Gene Hernandez) egentligen kommer ifrån, för han har så exotiskt och coolt utseende. Var tror ni svaret är? Tänk lilo och stitch.. Öar utanför usa... Om ni gissade Kanarieöarna hade ni HELT fel.. Rätt svar är nämligen Hawaii. Visst klickar dt när man väl vet? Tänkte först att han var ngn mix av ngt slag, lr kanske från Syd Amerika lr nåt.. Men så vare icke. Honolulu, Hawaii föddes han och växte upp på. Coolt huh?
Näe men nu blire pluggish.. så länge jag orkar iaf..
See yah.. I don't wanna be yah
xoxo

Me suck

SKa inte skriva ett så långt inlägg nu, för ja ska iväg o gymma, men kan berätta om min dag. Dt började med svenska (helt okej), workshop (helt okej), engelska C (stod ut) och sen... matte... Ja fick IG på dt senaste matteprovet vi hade.. Dt e fan första gången, tror ja.. Är egentligen inte chockad, för ja suuuuger på matte nu i tvåan. Men ändå. Ja vet att många får IG.. men ja får alltid antingen G lr VG så ja e lite.. ja.. javenne. De flesta felen var slarvfel, så ja visade min mattelärare att ja faktiskt kunde dt ja hade fel på.. Så ja hoppas att detta prov inte väger så fruktansvärt mkt.. Meeeeeeen meeeeeeeen, what to do.. Skulle ha varit värre om dt varit typ engelska lr naturkunskap (som ja iofs också SUGER på..) lr nåt.
Detta är ja nu.. okej, kanske inte.. men lite små sur är ja på mgi själv..
Jaja, ska springa nu.. See yah!
xoxo

Chill låt

Denna blir den sista låten ja lyssnar på ikväll för sen blire sängen.. Så sov sött allihop.
Drinking Rum and Redbull- Beenie Man ft. Future Fambo
Natti natti
xoxo

come on and dance

Min dag har bestått av: Dancehall kl 2- 3.15 sen efter dt mötte jag upp evelito och vi åkte hem till mig. Vi har bara kollat lite tv, pratat, ätit osv. Mucho funny att träffa henne lite random såhär en söndag.
Orkar inte skriva så mkt mer, så ni får lite klipp och musik istället. Dansen var btw roligt, som vanligt. Så in the name of dance, så får ni som vanligt lite dancehall musik.
Badman forward badman pull up- Ding Dong
Tror inte att ja har lagt ut denna förut.. Lr dt kanske jag har.. Aja, här kommer den igen iaf.. Denna låt kör vi ofta som en av alla uppvärmningslåtarna. Den har såklart ett speciellt steg som ser jävligt creepy ut och som man inte riktigt kan beskriva hur man gör.. Men dt e bara o söka på youtube så kommer dt upp hur dt ser ut.
Sen så måste jag bara lägga ut en random video som ja hittade på youtube, med ngra SKITDUKTIGA ungar.. Ah asså, let the video speak for it self.
Om ni pallar kolla hela, så gör dt.. Detta är i Singapore 2006.. Mer vet ja inte om dessa ungar.. jaja.. Kolla och njut, dt blir bara bättre och bättre ju längre man kollar.
Nu MÅSTE jag duscha, usch va äcklig ja e att ja inte har duschat sen ja kom hem vid 4.. Men pallade inte duscha när eve var här. Sååååå, see yah
xoxo

K to the Ä to the R

JAG ÄR KÄR. Var i Kista idag, efter jobbet, men Engla och Aaron och... alltså.. VARFÖR HAR JAG INTE UPPTÄCKT NEW YORKER FÖRUT?! Var i Kista för första gången på typ tre år och direkt när jag gick in i den förbannades butiken så visste jag att min plånbok skulle få sig en utmaning. Det är ju Primark fast i Sverige..kinda.. fast den heter New Yorker.. så den är antagligen från new york.. MEN ÄNDÅ. Är ju galet bra och låga priser och så finns dt ju kläder för alla stilar! Som för mig så fanns dt massa coola tröjor (med fängglada färger, för en gångs skull!) och baggy jeans och för lite mer sofistikerade stilar (tråkiga) så fanns dt massa pälsar och klänningar osv.. Men alltså, har ni tänk på en sak; på hösten FYLLS alla butiker (som följer modetrender och sånt skit) med gråa, bruna och svarta plagg.. Ja menar.. HALLÅ?! Är dt inte meningen att man ska liva upp denna otroligt tråkiga årstid med lite färg? Jaja.. Iaf, tillbaka till New Yorker. Fick med mig två (tre) saker därifrån, som jag verkligen, verkligen behöver. 1 par skor och 1 väska + skosnören i coola färger. Skorna kanske jag "verkligen, verkligen" inte behöver.. Men BLEV KÄR i dem när ja gick in i affären. Då var de där, bara väntade liksom.. Orkar inte ta kort just nu, men de är lila med lite "leopard" mönster på dem lr hur man ska förklara.. Skit snygga iaf. Sen väskan var svart o.. äsch får ta kort o visa imorrn..
Så for now så får ni nöja er med en tråk- bild från google. Är så sjukt trött, så orkar inte göra nå funny.. Men ja kan ju säga att ja jobbade idag och sen som sagt åkte o träffade Engla och Aaron i stan för att sen åka ut till Kista. Sen när vi gått runt lite där och ätit osv så åkte jag till jakan igen till en "kompis familj" där resten av min familj va. Så kom hem för en timme sen därifrån kanske. Och nuuuuuuu gott folk så ska jag sova. Blir ju upp imorrn och D to the A to the N to the S to the A. Ska bli mucho funny, me likie.
ps: alltså ofta! New Yorker är inte från N.Y.C, dt är ett TYSKT företag i grund och botten..?
Natti Natti!
xoxo

Contrar mig själv meeeeeed:

Eatmaischwartz
xoxo

Mohahahahaha

SÅ JÄVLA SKÖNA!
16. Fa Nay Nay (bääästaaaa)
haha, älskar slutet också.. Cp garv ^^
xoxo

Älskling

Okej.. Kommer vara en total NÖRD för att lägga upp detta men vad gör man inte när man är kär? Min älskling Matt Lautner aka Liam var med väldigt mkt detta avsnitt av 90210.. Så var tvungen att print screena ngra gånger.. För ja lyckas aldrig hitta bra och snygga bilder på hnm, sååååååå tog tag i dt själv när ja kollade på avsnittet. Här kommer dårå lite snygga bilder på min älskling.. Kanske inte tagna i precis dt ögonblick jag hoppades på.. Men ni fattar poängen= HE'S HOT!
(raawr!)
nemen älsklingen då! Åååhh.. Så OTROLIGT snygg. Och btw, dt e ju jag som står där på sista bilden.. Man ser ju mitt hår o allt.. Dt var ju liiiite ljusare då, men dt e jag... OKEJ?!
xoxo

Slapp fredag på G?

Kom för ett tag sedan hem från el skola. Var en helt okej dag, bara massa samhällskunskap och lite svenska, så var inte precis världens jobbigaste dag. Så nu sitter jag här i min säng o bara tar dt lungan. Älskar att inte ngt att riktigt stressa över. Har ju SUPER DUPER mkt o göra i skolan, men ingenting jätte bråttom. Ingenting till måndag liksom, så ska inte göra ett piss ikväll (inte för att ja brukar göra dt, men ändå). Vet dock inte om ja ska göra nåt ikväll lr inte. Har pratat med eve och stuvsta, men får se helt enkelt.. Skulle också ha följt med på bio med ett skolgäng, men trodde att ja skulle for sure göra nåt ikväll, men apparently not.. Och dt e nog för sent att hänga med på bio, så får bli dt ngn annan gång. Sååååå, ska chillipilla ikväll. Ska iaf kolla 90210 nu, det senaste avsnittet. Har ju glömt o kolla på dt i veckan! Så ska underhålla mig med dt ett tag..
Fastnar inte på bild idag, så får bli en bild som as-raah (asra) tog i veckan på moi och Sofie.

Detta var på.. engelskan? Ah tror dt.. Här ser man ju också min nya hårfärg och frisyr.. Nu ser dt ju ut som om ja har hel- lugg, men dt är inte dt egentligen.. Lr alltså, luggen är ju tjock, men ligger inte över hela pannan..
Sååååå, nu ska ja alltså kolla älskling serien och sen höra runt lite med folk om ikväll..
xoxo

Gymma

Snart ska ja bege mig mot gymmet, men hinner med ett inlägg.
Min dag började med att pendeln fuckade ur helt, lr en olycka hade skett så trafiken mellan sumpan och centralen var helt avstängd. Såååååå, fick klämma in mig i en tunnelbana med alla människor från pendeltåget.. Roligt! SAJK! Menmen, kom fram levande iaf.
Så nu ska jag alltså åka o träna med Tess. Vi har inte gjort dt på ett tag, så ska bli skönt.
Skulle detta passa mig? Kanske lite för brun för att vara jag.. Måste nog träna lite mer armar också.. men dt e lätt fixat!
See yah!
xoxo

Nighty Night

Den som gäspar när man ser på denna bild, räck upp en hand.
Baby come back- Player
Lite chillipill musik att somna till.. Så natti natti folket, sovmorgon imorrn då.
xoxo

Ice coffe

Kom för kanske en timme sen hem från el school. Ingen super- rolig dag direkt, hade labb, matte, matte och historia. Så kanske inte den ultimata dagen. Men historian va iofs chillipill, vi kollade på filmen "inglourious basterds" (eftersom dt är en "kontrafaktisk hypotes"). Resten av dagen var bara: "Ta dig igenom utan att dö". Fick ju effing huvudverk i slutet av dan också.. Meeeeen, har druckit min ice coffe nu så är nöjd.
Nemen, lite bilder slank in.
Nu ska ja pluggish spanska eftersom ja har prov imorrn. Tror dt kommer gå okej.. Ja menar, ja har ju inga höga mål i just ämnet spanska så blir nöjd med vad än ja får..
Just lyssnar ja på:
One Republic- All the right moves
See yah, I don't wanna be yah!
xoxo

PMSig

Hemma från skolan och är bajstrött plus menssur. Fick dt i morse vilket betydde att hela dan var förutspådd till att bli hemsk, till och med mitt horoskop sa att dagen skulle vara dålig.. Menmen, dt va inte så hemskt som ja trodde. Men mådde verkligen inte bra i slutet av dagen så ja blev lite pms-ig.. Men folk förstår faktiskt, vilket e goodi. För killar är dt:
"Åh gud vad jag har ont i magen!"
"Varför?"
"Har mensvärk"
"Aha." *backar*
Fega jävlar.. Aja.
Kollar iaf på 16 and pregnant just nu, pallar inte plugga. Kommer ångra att ja inte gör dt, men vad ska man göra? Ni tjejer vet hur dt är..
Blir faktiskt inte roligare än såhär, sorry... Men så är dt ibland...
xoxo

Mohahahaha!

"Jackpot!"


Herbert the pervert

Fortsätter på serie temat här o lägger in ett klipp på coolaste gubben på denna planet.. Lr kanske äckligaste gubben på denna planet..
"Y.M.C.A, it's fun to stay at the Y.M.C.A..mm"
"Well, oshgoshbagosh, it's a brand new paper boy.. That's a mighty full sack you carry"- BÄSTA!
"Get your fat ass back here..."


Gully Creepa

Dagens låt! Gully Creepa- Elephant Man. Får bli ännu en till dancehall låt. Har hakat upp mig på dt just nu. Kanske inte så konstigt, men ändå. Denna har vi också som en "uppvärmningslåt" där vi gör steget de sjunger om. För att demonstrera hur man dansar till låten:
Han gör dt faktiskt bra, tjejen suger men han är cool. Vi i gruppen börjar också sakta men säkert att lära oss denna eftersom vi kör den varje pass, så dt e bra.
Sen så bara måste jag lägga ut en video på "The Simpsons".. Kollade på den nyss med syskonen och fan va roligt dt e o kolla på sånt här. Det blir ju helt fel o höra rösterna från riktiga personer, men ändå coolt. Och att bart e en tjej? COOLT!
Kul va? Hoho..
Nu ska ja snart börja plugga lite spanska och sen får ja se. Har sovmorgon imorrn, så ska somna extra tidigt för att sova extra länge. Me längtar!
See yah
xoxo

No Love

Ny låt från Eminen och Lil Wayne- No Love
Hörde den för första gången precis och var lite skeptisk i början av låten(alltså bara den delen som lil wayne sjöng ^^), men sen när Eminen började sjunga så ayayay me likie. Man vet att man alltid kan lita på Eminem. Hemsk video också.. Hatar o se sånt där, men den var ju bra såklart, men ändå.. Bra gjord. Såååå, ah den läggs in på spotify listan.
xoxo

Come on and dance

Hellooo
Kom för ett tag sedan hem från dansen, så nu har ja duschat och hade tänkt ladda in lite bilder på datan (alltså gamla, inte från idag). Har massa bilder från lite här o vart som man vill ha på datan o typ fejjan.. Såååå, ska lägga in dem nu. Sen måste ja plugga suedi. Har ju "boksamtal" imorrn i svenskan där jag som sagt ska prata om boken Shutter Island. Så ska fortsätta förbereda mig nu. Men lite kan man ju improvisera, eftersom dt e muntligt o vi ska prata i typ 5 min, men lite anteckningar vill man ju ha.
Nu var ja så duktig att ja laddade upp alla bilder så blir väl att lägga in ngra lite då och då.. Här får ni de bästa:
Ja.. ni fattar.. Pallar inte lägga in fler, ni får kolla på fejjan helt enkelt..
xoxo

Gråt inte inför mig tackar

Helu
Kom för ett tag sedan hem från att ha jobbat. Jobbar ju fortfarande på Ung Omsorg, men har inte jobbat på aslänge (sen början av sommarn) men nu ska dt dra igång igen.. För fullt också, mitt team ligger efter massa timmar så dt blir att jobba många timmar per helg nu. Menmen, dt är pengar..
Igår så sov ja hos min babe Milli Pill (Millan). Vi hade en liten tjejkväll med Titanic och kladdkaka bland annat. Båda satt o böla till filmen, framförallt Millan då.. För ja har väldigt svårt att gråta till just Titanic.. Fattar verkligen inte vfr. Den är ju skitsorglig och allt och ja förstår att andra gråter.. Men näe.. Grät framförallt för att Millan grät. Och jag KAN INTE INTE gråta när ngn annan gråter såå.. Blev lite kollektivgråtning. Så vi satt båda och snyfta när skeppet sjönk.. Skulle nog sett ganska roligt ut faktiskt..
Bild på moi och Milli Pill från somras (vilket var typ en månad sen..)
Menmen, nu sitter jag alltså här i köket och ska snart börja göra iordning mig för att åka till Tess för pokerkväll. Blir en "gänget" kväll, som vi inte har haft på javenne hur länge. Ska bli kul iaf att träffa alla som kommer, vilka ja inte riktigt vet vilka dt är än.. Meeeenmeeen. Either way, blir ruligt.
Imorrn är dt vadå? JO, DANS! Längtar muuucho muuuuucho.
see yah
xoxo

RSS 2.0