schh

Har inte hänt nå speciellt idag.. gjorde inte dt igår heller, därför ja inte pallade skriva.. Ser iaf sjukt fram emot imorrn för då är hela dagen planerad och jag kommer ha så MYCKET att berätta om sen.. Mer säger jag ej..
Lördag då? Jag och Millan har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra, rustat upp har vi men nu gäller det att hitta var vi ska spendera denna härliga valborsmässoafton.. JAJA, det löser sig! Vet vart jag ska spendera valborg nästa år då man är 18 iaf.. PEPP! Hehe..
Orkar faktiskt inte komma på ngt att lägga ut.. Så får bli ett tråk inlägg idag..
Nu ska jag sova!
Natti natti
xoxo

now u see me, now u dont

Pallar och hinner inte skriva nåt, så lägger bara ut en låt idag.. Denna video är brand- new  och en av mina dancehall lärare är med i den nämligen(den spelades in för typ 1-2 månader sen när hon var på Jamaica).. SÅ lite kul. Det är hon som är med och dansar när det är fyra tjejer och står längst bak till vänster (hon med typ jeans "kofta" och blå bikiniunderdel).. Duktig chey!
Ovamars- Now you see me, now you dont
Och snygg är Ovamars! Ooooh!
xoxo

sista lovdagen

Ååååh vilket bra humör jag är på! Har under dagen gjort gaanska mkt på engelskan och dansen gick awesome, så e happeey! Vet inte vad dt var, men idag kändes dt så jäkla bra när jag dansade.. Kände mig snygg (a), kände att jag satte stegen, dansläraren var på superhumör och ah.. allt var på min sida idag.. NAJS!
Menmen, nu ska vi inte sitta här och vara glada.. Imorrn börjar skolan = helvetestressen börjar igen..Så får inte känna mig FÖR lugn och optimistisk, måste börja tänka nu och en månad framöver: du hinner inte, du måste plugga nu, inte snart jäkla latmask, utan NU! Så måste jag tänka...
Just nu kollar jag lite BB och kollar runt lite på nätet.. Måste plugga lite ikväll också tror jag.. Lr så renskriver jag bara dt som jag har skrivit i ett häfte och sedan sover? För måste erkänna, är redan trött..
Kollade på Step up 3 i veckan och tycker faktiskt att den var, mkt dans vare, me like! Så dt får bli att jag lägger ut en klassiker som var med i filmen, Freak- Estelle ft. Kardinal Offishall:
Natti natti
xoxo

Bror visade mig nyss dessa två..

Man har väntat på sånna här klipp och så fanns dt redan! Me like!
Hahaha, bästa: Never say never! lr youuu!
Don't stop believing!
Hoho..

oooooh

Ooooh, lika bra väder idag som resten av veckan, me like!
Har både hunnit köra moppe för första gången (?) samt sitta och stekt ute i solen. Och vet ni vad jag ska göra nuuuu? Dt läskigaste jag kommer göra på länge tror jag: Köra bil.. Oooooh.. Tyckte liksom att köra moppe var läskigt (höll på att köra in i en stillastående bil först.. MEN sen gick dt faktiskt bättre!), nu ska jag prova bil liksom.. Wish me good luck!
See yah!
xoxo

Påskafton

Glad Påsk allesammans! Har ni haft en bra påskafton? Jag har haft en väldigt mysig lördag faktiskt. Halva släkten var nämligen här hemma hos oss och firade påsk, så dt var väldigt najs.. Har inte så mkt mer o säga om dagen faktiskt. Duschade och städade innan släkten kom och efter dt har jag bara varit med dem..
Och jag måste faktiskt sätta alla "åh, jag är utomlands och har dt så himla varmt" på plats.. DET HAR VARIT FUCKING 30 GRADER I SOLEN HÄR I STOCKHOLM (iaf hos mig) DETTA LOV, så kom inte och tro att ni har dt så himla mkt varmare än oss här.. Visst, dt har varit 18 grader eller mindre  i skuggan istället för 24, men vafan man behöver väl inte sitta ute hela dan? Man sitter ju ute när solen är framme, skit samma hur varmt dt är annars.. Gå in istället for crying out loud..
Sorry men var tvungen att dampa lite..
Har inte lagt ut denna bild.. Men på grund av lack of pictures så får dt bli denna. Det är på millan o moi från när vi var på liljeholmskajen ngra för ngra veckor sedan..
Nu ska jag ringa evelino, sen kanske kolla ngt avsnitt av jersey shore, seeeen sova
see yah!
xoxo

Långfredag

Holahola
Igår efter att jag skrev inlägget så gick jag och Nicole ut ett tag eftersom dt var så varmt o skönt och sedan kollade vi på filmen "The Tourist". Den var väl helt okej, men lite förvirrande.. Det var meningen att dt skulle vara "Ahaaaa"- känsla i slutet, vilket dt också var, men näe.. dt var lite för invecklat.. Nicole sov här även inatt och idag har vi bara ätit frulle och slappat..
Vet ni vad jag gjorde idag då?! (alla mina vänner som brukar sova över blir nog glada nu).. Jo, jag köpte en ny säng! Härligt va? Såhär ser det alltså ut i mitt rum just nu:
Och kolla madrassen, mmh mmh mmmmh! (för alla er som inte vet så har jag haft en otroligt oskön säng med en otroligt hård, platt och oskön madrass så har vissa mornar vaknat upp med skit ont i ryggen.. Sååååå, dt var dags för en ny säng). Detta kanske inte är världens bästa säng, men tar allt som är bättre än min gamla säng och madrass helt enkelt.. Så jag är nöjd!
Nu blire mat!
xoxo

the day after

Hola hola! Qué pasa???
Passar på att blogga lite medan nicole är inne i duschen..
Igår då? Matchen SÖG, va fan hände Barca?? De spelade bra under ngra minuter lite då och då, men annars vare ganska jämnt mellan lagen, VILKET DET INTE FÅR VARA! Sen kom effing Ronaldo.. Ayayay..
Vi var ganska många som kollade på matchen här hemma hos mig, 9 stycken tror jag vi var. Kul vare..
Nicole var den enda som sov här, så idag har vi bara suttit ute och solat samt ätit piiiizza. Mucho najs. Nu sitter vi och kollar TV, men vi går väl ut igen snart antar jag för nu kom solen fram igen! Wohooo! Life is goooood.
xoxo

Chris Brown

Kommer här o ekar anna, för denna låt var fan bra.. Ännu bättre var videon. Me like!
Cris Brown & Benny Benassi- Beautiful People
Kolla alla människor i videon liksom, Chris Brown is still in the Gang with big G...
xoxo

Ikväll:

xoxo

hos milli

Hola!
Igår låg jag och solade lite ute innan jag åkte till Millan där jag även är nu. Vi kollade lite Jersey Shore och big brother, samt jackass innan vi somnade i soffan. Vi vaknade dock vid 1 och gick upp och la oss i sängen. Idag har vi bara ätit lite frukost och gjort iordning oss. Vi ska nämligen in till Telefonplan och umgås lite med kompisar från skolan ett tag.. Kommer nog bli naaaz.
Ikväll ska jag kolla Barca med ngra andra vänner, kommer också bli naaaaz. El clasico (real- barca) madda fakkas!
Nu ska vi dra såå, see yah!
xoxo

127 hours

Kollade på filmen 127 hours igår, och fan vilken hemsk film. Den var skit bra, men så hemsk för att man inte kunde göra nånting för att hjälpa snubben. Filmen handlar alltså om en "bergsklättrare", lr vad man ska säga, som heter Aron och som utforskar en canyon i Utah. När han ska ta sig ner i ett av alla springor i bergen så fastnar han med handen mellan en stor sten och bergsväggen.. Man kan verkligen inte beskriva dt.. Så här får ni trailern så kan ni se själva. Men grejen är, spola fram till typ 1.20, för allt innan 1.20 är med i filmen i typ 20 min, resten handlar om när han är fast liksom.. Så ah, kolla:
Som ni kanske förstår så händer det inte så himla mkt i filmen.. men den blir aldrig tråkig. Så rekomenderar den verkligen!
Nu blire lunch!
xoxo

FY FAN VILKEN HÄRLIG DAG!

Har i två timmar suttit ute och solat i runt 30 grader med en grande ice coffe. För ja, dt var runt 30 grader när dt var som varmast vid 1. Det för att dt var heeelt vindstilla, vilket dt nästan är nu också. Dock så har solen försvunnit från altanen på framsidan, så måste vänta ngra timmar tills solen kommer fram på altanen på baksidan... Ja våran granne envisas med att ha 5 gigantiska träd precis där solen är vid halv 3- 4.. Man måste ligga på gräset på tomten om man vill ha sol då.. ooooooooch dt pallar man inte.
Glömde lägga ut låten till nya korren igår, så utan ngt annat att lägga in så får ni den här:
Vybz Kartel- Look pon we
Nu ska jag chilla lite med min brosha, see yah!
xoxo

manna

Halloj
Har inte pallat skriva de senaste dagarna, men kan väl lika gärna slänga in ett nu bara för att liksom...
I fredags var jag som sagt bara hemma o kollade film. Kollade på en till film efter Hair faktiskt, vilket måste nämnas. Filmen heter Blue Lagoon och var bra, dock så var ju inte skådespelarna så speciellt bra vid vissa tillfällen.. men jag gillaren ändå.
Ja, den är ganska gammal.. men ah som sagt, den var bra.. Och de som gillar mycket naket kan ju slå sig ner och kolla på denna..
Igår jobbade jag och efter dt mötte upp Anna Banana. Vi åkte hem till mig, satt ute och solade i ngra timmar, åt, fixade oss och sen drog iväg. Vi skulle nämligen till Solna för årets första utomhus "gathering". Näe men vi träffades ute vid en brygga typ och satt där i flera timmar.. Var faktiskt väldigt mysigt och kul, för dt var människor där som jag inte har träffat på skit länge, så kan ju inte bli annat än kul.
Idag vaknade jag och anna upp hemma hos mig och satte oss och solade igen. Fan va härligt väder dt är alltså! Blir helt paff! Meeen, man ska inte ta ut segern i försprång.. Rätt som dt är kommer dt väl börja snöa lr nåt.. Så njuter när jag väl kan. Sen efter solningen iaf, så drog vi till dansen. King style vare idag och vi började på en ny korre (lr JAG började på en ny korre för jag var inte med förra veckan när alla andra började på den). Den var faktiskt kul.. när man väl kommer in i den. Fast dt har jag dock inte riktigt lyckats göra än, meeen känner på mig att den är kul när man har tränat på den lite mer...
Bilder på moi och anna innan dansen:
Anna og jeg
Manna
Bulle
og jeg igen
Nuuuu blire sängen.. Är trött, men egentligen inte.. Måste väl sova dock, vill ju inte gå upp as sent imorrn.. Måste ju njuta av solen.. FÖR VI HAR JU LOV MADDA FAKKAS!
Natti natti
xoxo

Bästa jag någonsin har sett!

Har precis kollat klart på filmen HAIR som min mamma var sugen på att se eftersom dt är en av hennes favvo filmer. Kunde lika gärna se den liksom eftersom jag aldrig har sett den.. höhö.. Filmen var wierd enda från början, men så helt plötsligt kommer denna låt/scen och gör filmen ännu mer wierd! And I was like, whatta fuck?! Näe, men fan va rolig låt alltså! Och ja håller ju med de vita tjejerna liksom... Hehe..
Dessutom, huvudrollskillen är HOT! Ibörjan så vare väl lite, hmm med dt stora håret:
Men sen när han klippte av sig dt i slutet av filmen, ouuuuf va snygg:
Mhmmm!
Meeeeen filmen sög för att den inte slutade lyckligt. Hatar filmer som inte slutar lyckligt. Jag pissar på dom.. Den var bra till en början, wierd men bra, sen förstördes hela filmen under de typ 5 sista minutrarna..
Nu ska jag kolla på ännu en film, Blue Lagoon.. Också en klassiker.. Sååå, får se ifall den är bra.¨
See yah
xoxo

bra humör

Hola
Sorry att ja inte har skrivit, men har haft så jäkla mkt o göra de senaste dagarna plus att ja har kommit hem sent från dansen, så harinte haft tid helt enkelt. Har inte dt nu heller egentligen (hur ofta skriver jag inte dt?) men ett litet hej- jag- lever inlägg kan man ju bjuda på.
I måndags hade jag dans för första gången på typ två veckor. Märkte då hur snabbt man kommer ur form efter att man har varit sjuk och inte tränat på ett tag. Men det var kul iaf. Vi, lr rättare sagt jag, fick lära oss en ny korre (de andra hade redan börjat på den) och den är verkligen skit kul o köra.. när man väl har förstått den. Ah, den är kul.. Här har ni låten till den:
Aidonia- From yuh can fuck
Låten är bara ngn månad gammal, så fresh stuff här alltså. Näe men korren är riktigt kul.. vill lära mig den fullt ut så att dt ser bra ut när man kör den också...
Igår vare house, var kul men jobbigt. Vi hade en vikare som hade ngt starkare ben än oss så han körde på med massa jobbiga ben steg, medan man själv blev väldigt slut i benen väldigt fort.. Menmen, dt är bara att träna upp sig igen nu.
Nu blire att göra släktträd till skolan och plugga lite till effing svenska nationella som vi ska ha imorrn. Kill me please!
xoxo

Sälen

Hemma från Sälen. Fast dt har jag ju iofs varit sen kl 5, men har inte pallat skriva nåt.. Denna helg var iaf skit kul och dt var otroligt skönt att man fick komma bort från sthlm ett tag. Jag, Millan, Jonte och Elis var i Jontes familjs stuga uppe i Dalarna tillsammans med hans mamma och låtsas pappa. Två riktigt sköna föräldrar faktiskt. Vi åkte skidor/ snowboard på dagarna och åt/ spelade sällskapsspel på kvällarna. Sällskapsspel är roligare än man tror faktiskt, för man kan ju lätt sitta och spela i flera timmar utan att dt blir tråkigt. Så ah.. Riktig kul helg vare iaf. Dock så fick både jag och Millan lite skador sista dagen/ igår då vi hänkade på killarna när de skulle hoppa på en stor kudde.. lättare att visa på bild:
Precis den där faktiskt (hittade denna på google, men kan lägga ut när vi hoppade senare). Både jag och Millan slog i huvudet när vi landade, hon dock lite hårdare då hon (vig som hon är) slog i huvudet i sin pjäxa.. Man landar hårdare än man tror. Tror båda två fick en liten hjärnskakning, då vi båda mådde illa efteråt.. Menmen, jag mår bra nu, bortsett från att jag är stel i hela överkroppen. Så ska försöka flörta mig till lite massage imorrn så att jag kan dansa.. Har for fuckssake inte dansat på typ två veckor.. NOT OKEY!
Bilder från helgen kommer upp så fort Millan lägger upp dem på fejjan..
Nu ska jag nog försöka sova, ska ju komma upp till skolan imorrn också..
xoxo

Snowboard, check!

Gah! Imorrn blire att åka till Sälen! Can't fucking wait! Så det är anledningen till varför jag inte har skrivit tidigare. Jag har varit så upptagen med att packa och fixa allt. För dt skulle vara typiskt mig att glömma ngt viktigt, eller kanske inte viktigt men iaf behövande. Sååå, har varit nog med att verkligen tänka på vad jag verkligen behöver där uppe.. För nej, jag ska inte alls vara där i typ 4 dagar så man kan inte alls köpa det man har glömt (om det är ngn toalettartikel lr så).. (a)
Meeen, nu blev jag fan trött.. Ska krypa ner i min lillasyrras säng i natt igen (sov där från igår till idag) bara för att den är så stört mkt skönare än min säng. Och syrran ligger inne hos mamma inatt, så parfectamente!
Aja.. Natti natti då! Och see yah på söndag! Dock så ska Millan ta med sig sin data upp så kanske blir att skriva ett inlägg iaf.. Fast dt säger jag ju alltid när ja reser bort.. AJA!
xoxo

Fuck yeah

Jaaa, jag skrev precis klart mitt muntliga nationella tal. Score! Så sorry, därför har jag inte kunnat skriva någonting ikväll. Ville inte tappa fokus liksom.. Kollade inte ens på BB! :'( Får kolla på avsnittet imorrn helt enkelt..
Och vet ni vad jag har fått?! Passande till mitt tal och allt.. Rethosta..! GUD VAD ROLIGT! Karma hatar inte alls mig bara för att mamma sa typ igår; "ja men du har ju inte rethosta iallafall". Mycket roligt Karma.. mycket roligt!
Aja.. God Natt då..
Men avslutningsvis får ni en video som jag råkade klicka på precis.. Ganska så cool kille om jag får säga dt så..
9 år är han också..
Natti natti
xoxo

Hahahaha, hittade originalet till wayho

Också fett coola..

Hon är i farten igen...

Fett cool.. Och i slutet, mmm! Mina öron sprängs inte alls..

Snusk varning!

Jahapp, då är man sjuk igen. Eller igen, dt var väl ett tag sedan jag var sjuk, men känns som om jag precis var dt.. Har kanske berättat om mina äckel halsmandlar? De som tar hela skiten när jag börjar bli sjuk/ är sjuk? De är iaf i farten igen.. Har enda sedan i lördags kväll haft skitont i dem, ingen aning vfr.. Just nu gör dt inte super ont i just halsmandlarna, utan nu är jag helt "förstoppad" i hela huvet. Usch va dt lät fel, men ni fattar vad jag menar. Är täppt i näsan, halvt döv för att själva näs/öron kanalen är helt förstoppad med slem och så är halsen slemmig.. Mmm, vad mysigt dt låter.. Näe men får väl skippa dansen idag också. Ska ju till Sälen på torsdag, så borde kanske försöka bli frisk till dt.
I helgen har jag gjort rätt så mkt. I fredags var jag dock hemma. I lördags jobbade jag och sen åkte till Jonte för en liten filmkväll. I söndags mådde jag inte så himla bra på morgonen, men tog en superkur med ngra alvedon och brustablett, så mådde jag bättre efter ett tag. Vid 12 åkte jag, mami och syster till uppsala för att hälsa på min moster. Hon har varit här i Sverige i ngra veckor nu, men ska åka tillbaka till Japan på onsdag. :( Efter ett tag kom fler människor, bland annat kusiner och morbröder. Mycket trevligt vare..
Nu ska jag börja plugga, svenska nationella tal blire.. Kuuuul..
Bild från nian
xoxo

Look at me now

Look at me now- Chris Brown, Busta Rhymes & Lil Wayne
Brukar inte lyssna på Chris Brown så mkt längre, men denna låt var fan bra! Och fan vilken cool video! Dt är ju den som är bra egentligen.. Dock så gillar jag inte Busta Rhymes, han är lite för "rap" för mig. Men Lil Wayne, mmm! Och Chris Brown, mmmmmhmmmm!! Han må ha gjort dåliga val, men snygg är han, UTAN TVEKAN! Man får inte heller glömma hans bra röst och att han fortfarande gör bra låtar. He still got is!
xoxo

Fredag

Idag vare sista dagen på ettornas M.UN. Ganska tråkig dag faktiskt.. Eller alltså, förmiddagen var inte så kul bara för att jag blev så himla irriterad.. Men på eftermiddagen gjorde vi inte så mkt, bara delade ut pris till vissa ettor. Så var helt okej.. Efter skolan mötte jag Tess. Vi gick och fikade/åt på ett skitmysigt fik på drottninggatan. Sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Fick med mig ett par örhängen, två armband och en body lotion. Det är typ shoppingrunda á la emilie.. Handlar vääääldigt sällan kläder.. Vilket är riktigt synd faktiskt.. Kanske inte så konstigt att jag inte har ngra kläder. Men jag tycker sverige har ett så himla tråkigt utbud av kläder. Rätt ut sagt så har de flesta butiker tråkiga (fula) och färglösa kläder.. DOCK så hade H&M massa färgglada kläder i deras divided avdelning nu.. Så ska väl få unna mig lite kläder därifrån.. Men ska ju till london i juni, så måste spara pengar till det..!
Bara för att fylla ut inlägget lite så lägger jag ut lite bilder från förrförra sommaren då jag var i London..
Sprang ju på Justin Timberlake när jag var där..
OCH THE BEATLES! Unbelievable.. Näe men såklart var jag ju på Madame Tussaudes (?)..
Och jag var ju där dt året MJ dog, så de hade en extra avdelning för honom med en stor skärm där de visade videos och spelade musik med Michael Jackson. Dock så var själva dockan dåligt gjord faktiskt..
Mitt gamla hus :)
Min lilla unge som jag tog hand om under den veckan..
Näe men nu ska jag fortsätta kolla på BB, my love.. Hahaha, fy fan va jag skrattar! Så jäkla sköna!
xoxo

RSS 2.0