<3

Klicka HÄR för att se hela Beyoncés framträdande på VMA's.. Kunde inte hitta videon på youtube.

Grattis Queen/Mama B!

(Spola fram till 0.35 och se till 1.17)
Gud vad jag är lycklig! Hon kommer bli den bästa mamman någonsin! Detta har man verkligen väntat på! Och kolla vad Jay-z ser glad ut. Me like!
xoxo

One more..

“Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.”

Låter orden tala för sig självt

“A true friend knows your weaknesses but shows you your strengths; feels your fears but fortifies your faith; sees your anxieties but frees your spirit; recognizes your disabilities but emphasizes your possibilities.”

Lunch brake

Helloo
I'm back in school now, lr dt var jag redan i onsdags, men känns iaf skönt att vara tillbaka och börja skolan på riktigt. Min vagel är nästan borta, det syns knappt nu iaf, men det är fortfarande en liten bucka kvar. Så vi får se när det har försvunnit helt och hållet..
Har inte bloggat nåt för att dessa dagar sen i onsdags har varit rätt så hektiska och att jag inte haft riktig tillgång till en data..
I onsdags iaf så gick jag i skolan och efter det åkte jag och Millan hem till mig och chillade lite där och sen på kvällen var det tjejmiddag på en restaurang i stan (The laughing duck) för att fira finfina Nicole som fyllde 18. Mycket mysigt, men själva restaurangen var inget att rekomendera. Dyrt, maten var sådär (portionerna var mesiga och ceasarsalladen jag tog smakade inte ens ceasarsallad) och personalen var otrevliga som satan.. Meeen som sagt så var det trevligt iaf. Grattis igen Nicole!
Dedikerar en finfin bild på finfina Nicole!
Igår började vi halv 9 och slutade 11, men jag och mill åkte lite tidigare för att åka hem till henne. Girl- and alonetime was needed. Så var där hela dan och kvällen och myste.
Idag började jag 9.. hade lektion till 10.. Gissa när min nästa lektion är.. Halv fucking 3.. Sååå åkte hem och hinner vara hemma i typ 2 timmar (nu är dt väl en och en halv kvar..) och chilla lite innan jag ska åka tillbaka. OVÄRD dag, men måste på nästa lektion..
Sååååååå, nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, wiiiiiii vad jag har väntat på det.
Herrå!
xoxo

Same same

Jahapp, då har man spenderat denna tisdag likadant som gårdagen. Jag vaknade upp och mitt öga var om ngt större än igår (om dt ens går..) Sååå, blev alltså ingen skola idag heller.
Idag har jag kollat på tre vhs filmer: "Den Otroliga Vandringen", "Crossroads" och "Grease". Alla bra ofc. Annars har jag inte gjort ett piss.. Har det skittråkigt här hemma.. Usch.. Vill till skolan och träffa alla!
Aaaaja.. Just nu kollar jag på "Mrs Doubtfire", som går på Tv4.. Its goood..
Bild från Elgö.. Mill and me planking
xoxo

Kul att man spenderar första skoldagen hemma.. med en tomat i ögat..

Varför händer så konstiga saker mig? När vi "äntligen" börjat skolan och jag faktiskt ser fram emot att gå till skolan och bara komma igång med allt, vad händer då? Jo då får jag en fucking vagel i ögat.. Javet att dt låter skitäckligt.. Och dt äre också.. Igår var dt bara en liten "buckla" liksom, men när jag vaknade idag och såg mig själv i spegeln.. Mitt öga är röd som en tomat och 10 gånger så stor än vad dt brukar vara.. Och vad dt svider! Usch.. Så blev ingen riktig första dag i skolan.. Aaaja.. Får hoppas på imorrn.
Tänkte att jag kan lägga ut klippen på när mina kompisar uppträdde på Ung08. Laddade precis upp dem på youtube sååå måste liksom lägga upp videorna här också..
Nu ska jag hämta min älskade ice coffee och ah.. Kan ju knappt se nåt, men ska försöka kolla på tv och så får jag se..
xoxo

Once in a lifetime moment

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG (men måste berätta hela historien)..
Så vad hände igår då?? En "plötsligt händer det" moment inträffade, that's what hände! Det var verkligen helt sjukt. Jag, Millan och Anna åkte in till the voice igår (träffade också alex och oliver där), vi kollade på alla artister fram till Crossfire och efter de uppträtt gick vi för att se ifall vi såg våran danslärare bakom scenen. Men vi kom ju inge längre än stängslet som avskärmar backstage. Vi ser inte våran danslärare först, men Millan är ändå envis och står o sträcker på sig och försöker se hnm. Då från ingenstans tar en tjej tag i Millan och bah "kom här". Millan som blir skit förvånad och förvirrad grabbar tag i mig och drar med mig dit tjejen drar henne. Då säger tjejen:" här ta mina två backstage pass, jag behöver dem inte" (eller nåt sånt). Vi blir såklart mega chockade, men vi tar passen utan att fråga några frågor. Och så vipps så kommer vi in bakom scenen och kan hälsa på våran danslärare. Anna blev såklart skitsur för att dt var just jag och millan som fick passen, men vi sa att vi skulle komma tillbaka ganska snabbt så att hon kunde ta ett av passen och gå in hon också. Men iaf, väl där inne så var dt inte så mkt kändisar för de flesta hade gått därifrån redan. Men en som var där va Danny. Och fy in i helvete vad snygg han är. Man har ju sett på TV och bilder o sånt att han ser bra ut men ooouf INGET slår hnm in real life alltså. Och dt bästa var att han va skit trevlig, skit flörtig och ställde mer än gärna upp på bild. Me like him even more now!
Anna fick komma in ngra minuter senare också för att våran lärare gav henne ett nytt pass, så vi stod där inne ett tag och pratade med hnm.
Kvällen slutade iaf med att Millan och Anna drog vidare till efterfesten, men då jag inte är 18 än (TVÅ FUCKING MÅNADER!!) så vare bara för mig att dra hem. De fick dåligt samvete för att de skulle gå utan mig, men jag pushade dem att gå. NÄR igen får man en chans som denna liksom??? Bara att få komma in bakom scenen är en once in a lifetime experience, så tänk att gå på efterfesten..
Danny på scenen. Hans uppträdande var nog enligt mig bäst. Asgrym dans av Danny (och hans dansare såklart) och hela publiken var skit hype och hoppade och dansade.. Så dt va coolt.
Men såklart så va Crossfires uppträdande grymt bra också. Delad förstaplats med Danny. Sickinhead var ofc awesome!
Jag och Millan med snygga Danny..
Jag och Millan med våran danslärare Sickinhead..
Här också...
Anna och Danny
Hur dt såg ut in le backstage..
Nu fåre va nog! Sorry för dt långa inlägget.
Nu blire att.. ja inte göra nånting egentligen.. Bara slappa lite.
xoxo

The voice

Sååååå, bra väder eller? Lust att dra och bada någon?
Regnet verkligen ÖSER ner.. Om dt inte blir översvämning nånstans i sthlms området så blir jag väääääääldigt förvånad.
Därför låter det kanske ganska konstigt att jag bestämt mig för att gå på the voice. Men i torsdags när jag var på dansuppvisningen i kungsan så träffade jag och anna våran danslärare sickinhead och han sa att han skulle vara med på the voice och uppträda med crossfire.. Såååå, då måste man ju gå såklart.
Det står på smhi att dt ska sluta regna till kvällen så dt får vi väl hoppas på..
Ska lite smått börja göra mig i ordning nu, ska åka in till stan till 6 så oh my gard har bara en och en halv timme på mig! Näe men jag måste komma på vad jag ska ha på mig o sånt skit..
och
See yah!
xoxo

Baby Beyonce

Gud vad jag har letat efter dt här klippet! Såg dt på Amerikas Funniest Homevideos för flera år sen och har from time to time letat efter dt på youtube, och NU HITTADE JAG DET. It's amazing!

Såg precis den här reklamen på tv..

Älskar Judit & Judit. Alltid så sköna reklamer.. O denna har comhem gjort riktigt bra faktiskt..
xoxo

Första skoldan

Jahopp, första dan i skolan idag då. Känns helt fel att börja på en fredag, för idag var verkligen en otroooligt onödig dag.. Vi kunde lika gärna ha börjat på måndag.. Aaaaja. Var kul att träffa alla igen (har dock träffat de flesta på sommarlovet, menmen) och se alla nya treor och tvåor. Japp ni läste rätt, vi har fått massa nya treor och tvåor för att kunskapsgymnasiet i kista (och jag går på ett kunskapsgymnasie) har stängt ner så många därifrån har börjat i våran skola (dt har blivit en helt ny N3 klass och flera klasser i tvåan tror jag). Så ja.. massa kistakillar (och tjejer.. -.-) har börjat.. mhmm.. Fast till min besvikelse var dt inte så otroligt många som såg bra ut... Ajaaaa. Jag överlever nog.
Efter vi slutat vid 11 (vi började vid halv 10) så satt vi vid kajen ett tag och sen åkte jag och Millan till jakan för att jag skulle klippa mig. Så i två timmar satt hon där och väntade på att jag skulle bli klar. Starkt jobbat måste jag säga. Såhär ser dt ut nu:


Man ser kanske inte så bra, men färgade lite mörkare (eller det var ju satta färg som i topparna, men för typ halva håret upp till hårbotten var dt mörkare..). Och så klippte jag topparna och luggen. Me like.
Nu sitter jag här själv och kollar på gamla avsnitt av BB, är skittrött så har inte pallat göra nåt ikväll. Don't blame me, okee?? Första dan sen.. ah javenne.. då jag behövde gå up 7..
xoxo


Sista dan innan skolan börjar..

Hello helloo..
Har inte pallat skriva nånting de senaste dagarna föör ja.. Har inte pallat helt enkelt. Men kan ju säga att i helgen var jag på släktfest i uppsala då jag träffade massa släktingar (typ sysslingar och deras barn osv) som jag aldrig har träffat förut, samt min "vanliga" släkt (morfar, kusiner o morbröder osv) såklart.. Det var riktigt kul.
Från i måndags till igår var jag på min fina vän Lilys landställe med henne, millan o jonte. Ute på en ö i skärgårn med ingen toa (alltså fanns det bara dass) och FULLT med äckliga bitandes myror.. MEN, det var såklart mysigt iaf. Vi badade även ifall dt var lite halvdåligt väder och så skrattade vi vääääldigt mycket. Så vi hade kul.
Tjejerna som var där..
och den ensamma pojken, här med hans hund alva och lilys hund misha, så bara massa tjejer..
Idag solade jag, städade och gjorde om lite i mitt rum samt var på Ung 08 och kollade på när människor från min dansskola uppträdde. Mycket bra av alla måste jag säga. Och så såg jag maaaaassa kändisar! Eller okej.. näe inte "massa", men 2 st.. hon där bloggaren paow och nån blond kompis av hennes som jag kände igen (så kan väl inte kalla henne en kändis menmen) ooooch Million Stylez! Han var inte uppe på scen, utan han stod på sidan av typ bara ngra meter ifrån där vi gick.. COOLT måste jag säga..
Det får vara allt.. Ska lägga upp videorna från idag nån dag i helgen. för nu ska jag SOVA. Ska fan upp till skolan imorrn.. USCH o fyyyy..
xoxo

Hahahahahaha

Cool kille!

Got a secret. Can you keep it?

Hello hello
Jag har blivit besatt.. Jag gillar inte att vara besatt.. Undra vad dt kan vara som har gjort henne fast, tänker ni.. Jo dt är faktiskt pga en serie. Har ni hört om "Pretty Little Liars"? Kolla inte! För då kommer ni bli lika fast som jag är.. På typ tre dagar (en natt, två halvdagar) har jag sett 14 avsnitt.. Varje avsnitt är typ 45 min långa.. Vilket blir 630 minuter.. Vilket är 10.5 timmar.. Jag har spenderat 10.5 timmar de senaste tre dagarna på att kolla på denna jäkla serie.. Men DEN ÄR JU SÅ HIMLA BRA! KAN INTE SLUTA KOLLA FÖR BÖVELEN! Det är inte en typisk "tjej serie" eller komedi serie, utan det är så mkt annat som händer samtidigt så ah.. den är awesome iaf..
Sammanfattningsvis så handlar serien om detta:
"The series follows the lives of Aria Montgomery (Lucy Hale), Spencer Hastings(Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson) and Emily Fields (Shay Mitchell), four girls whose clique falls apart after the disappearance of theirqueen beeAlison DiLaurentis (Sasha Pieterse). One year later, they begin receiving messages from a mysterious figure using the name "A" who threatens to expose their secrets. At first they think it's Alison herself, but after she is found dead, the girls realize that someone else knows their secrets, — including long-hidden ones they thought only Alison knew.
Wikipedia for the win!
Och introt:

Me like!
Så ah jag rekomenderar verkligen serien.. Men bara om man har myyycket tid över..
xoxo

Home again

Hemmaaaa igen.
Har varit ett par sköna dagar med bara Millan o Jonte uppe i dalarna. Dock så är dt ju väldigt lätt att bli uttråkad där, speciellt när dt är pissväder som dt var igår.. Men större delen av tiden lyckades vi ju underhålla oss själva, så dt var ju bara kul. Tog faktiskt bara foton på vägen dit i bilen, iiiinga fler, men Millan tog massa med sin nya iphone så när hon lagt ut dem kommer de upp här..
Medans kan jag lägga ut lite bilder från millans överraskningsfest..
Jag och fina lily
Becca, Alex och ballong millan
Hehe millan tyckte inte dt va kul att bli överraskad.. men med lite jäger från kussen så blev dt bra..
Millan när hon öppnade min fina present
Sen på kvällen badade vi..
Fina Jossi och hennes amerikanska pojke Henry
Aja, pallar inte lägga ut fler... Hehe..
Ni får också en låt som är en av de låtar som jag alltid kommer förknippa Larsbo med..
Where them girlz at- David Guetta ft. Flo Rida & Nicki Minaj
Me like.
Nu ska ja kolla lite tv och bara chillaxa hemma.. Har knappt varit hemma på sommarlovet, så känns skönt att sova i min egen säng för en gångs skull..
xoxo

Dont stop the party

Halloj halloj
Kom ju hem från öland i förrgår kväll, men har inte pallat skriva förrän nu..
Igår åkte jag nämligen till Millan vid 2-3 nån gång o hemma hos henne badade och solade vi på en brygga som ligger nära henne.. Väl där kom även våran fina vän david som bara bor nån kvart ifrån millan, så alla vi tre låg där och stekte lite med jordgubbar och naturgodis.. När solen väl var framme så att säga, usch fan vad kallt det blev när dt blev molnigt.. och ännu värre vare när man hade badat, då blev man ju kall som en isbit.. Usch usch..
Efter dt iaf gick vi hem till millan och hade en liten myskväll o så sov vi alla där och idag åkte ja hem vid 10 för att millan skulle jobba.. Lite mysig kväll sådär va..
Hehe en bild från förra sommaren när vi va o bada vid millans brygga..
Idag ska jag träffa min fina vän Nicole och så ska vi sola lite vid Älvsjö badet.. Sen ska jag hem till Jonte på liten filmkväll..
Och vart åker jag imorrn?? Till underbara lilla Larsbo. Med ungefär samma crew som förra gången, minus Lily och nån mer..
En låt som jag har fastnat för sen bara ngra dagar tillbaka är denna låt med Black Eyed Peas.. Hörde den på radion o bah: "oh, den här är ju bra, vfr jag har inte laddat ner den tidigare?" Så ah, long story (no not really) short så köttar jag den på ipoden nu.
Enjoy!
Nu blire duscha.. See yah!
xoxo

RSS 2.0