See yah!

Hello! Hade ingen riktig chans att skriva imorse, eller dt hade jag väl, men ena sekunden satt jag vid facebook, sen skulle jag duscha och typ en halvtimme efter dt skulle vi åka.. Utan förvarning. Så hann inte skriva.. Men nu är vi hos farmor och farfar iaf och jag lånar farfars data.. Och fan va hungrig jag är! Hoppas vi ska äta snart... Hoho
Björnrike för kanske 3 år sen:

Så otroligt coola..
Menmen, hejdå på en vecka då.. Men jag skriver på söndag nästa vecka när vi kommer hem och så får dt bli en bild bomb :)
pussipussi
xoxo

Bildbomb

Vet ni vad jag hittade precis?.... Det jag har letat och letat efter ända sedan jul, men som försvunnit spårlöst.. Jo, min kamera sladd såklart! Jag hade ett så tydligt minne att jag hade lagt den ngnstans och tänkt: "glöm inte att jag lägger den här nu"... såklart gjorde jag dt. Men stod för bokstavligt talat 10 min sen (okej, nu när ja har skrivit klart inlägget, kanske 50 min sen), medan jag gjorde ett nytt försök att hitta sladden, och kollade på/mot en låda som jag kommer ihåg att jag hade lagt sladden i förut (men trodde jag hade bytt ställe) och tänkte: "snälla, var inte så dum att jag inte har kollat i den än.." Men jo, där låg sladden.. Jiho, är super glad att ja har hittat den, men fan.. kunde jag inte ha tänkt på dt stället innan?
Så nu när ja kollar igenom bilderna så är dt ju sjuuukt många bilder som ja inte har kunnat lägga ut.. Hur många som helst.. fan då.. då måste jag faktiskt lägga ut dem.. Nu.. Okaj.. Dt är väl bara att börja då..
Från innan jul ngn gång:
(payback nicole!!!)
(juste, vi kollade på bio den dagen)
(och vi var nästan helt ensamma i biosalongen, kom två till personer typ)
julavslutningen:
(tog lite egobilder efter avslutningen)
jul hos farmor o farfar:
Naglar (nu kan ja äntligen lägga ut BRA bilder på dem aqve gjorde åt mig och millan):
(Millans)
(Mina)
Sminkning innan nyår:
Sååå, nu pallar ja inte lägga ut fler. Och dt här va, vadå? 20 bilder? Av typ 140.. Så dt finns måååånga fler att checka in, mycket skräp.. Men mycket bra.. Så flörta in er hos mig, så kan ni få se mer.. Bojakasha! Kanske kommer endel ut på fejjan, vem vet.. hihi
Nu ska jag nog sova. Måste upp relativt tidigt imorrn för att packa klart dt sista. För vid 3- tiden åker vi mot farmor o farfar i Gävle, för att sedan på söndag fortsätta uppåt. Men skriver imorrn och säger hejdå innan ja åker. Kommer ju inte blogga på en vecka, så ett litet avsked ska ni allt få!
Natti natti!
xoxo

Några av alla bra dancehall låtar ja har laddat ner på sistone

Jeans & Fitted- Vybz Kartel ft. Russian

Clarkes- Vybz Kartel ft. Pocaan Gaza Slim
Hold Yuh- Gyptian
samt:
Hold Yuh- Gyptian ft. Mohombi & Nicki Minaj

Stullesha- Movado
Mer kommer så småning om säkert..

torsdag a la bajs

speciellt tillägnad bild till anna och nicole.. u know why...!!
mmm... "bakade" mackor (ungsbakade mackor)
Nämen kolla, där kom en till tillägnad-till-anna-och-nicole bild
Har inte riktigt så mkt säga om denna dag förutom att den var långtråkig. Speciellt spanskan på eftermiddagen. Om jag skulle kunna, skulle jag hoppa av spanskan anyday!
mohahahahah, så jävla söt! Ska lätt lära mitt barn detta.. Ska vara första saken den lär sig.. Inge prata och gå här inte. Utan evil look!
Min egna tolkning a la web cam!
hahahaha.........................................
.......................................................
.......................................................
.......................................................
*grr*
nu blire plugg a la spanska lr svenska.. får se..
xoxo

matte bajs

Hello
Sorry att ja inte bloggat på ngra dagar, men har helt enkelt inte pallat.
Igår hade jag iaf dans, house. Var mkt kul och vi fick lära oss massa nya steg som vanligt. Sååå, mycho funny.
Idag hade jag matte prov och please lord, låt mig ha fått bra resultat! Det köndes bra efteråt, men man vet ju aldrig.. Hoppas ja får G bara så är ja nöjd.. Annars idag har ja haft engelska och svenska, har inte fått så himla mkt gjort kanske, men mer än vanligt. Så skönt. Egentligen borde jag råplugga nu, men vill verkligen förbereda mig inför björnrike nästa vecka.. Får helt enkelt spara massa dokument och papper (eftersom jag inte har internet där uppe) så att jag kan jobba lite där.. för dt måste jag, lr måste försöka iaf hoho..
Lägger in en dancehall låt. Har ALLTID undrat vad denna heter när vi har kört den på dancehall passen, men som förra låten så har jag glömt bort hur den går i slutet av passet. Men så helt random i förrgår lr vad dt var, när ja sökte runt lite på Vybz Kartel låtar, så kom den. Fatta att jag blev lycklig.
Vybz Kartel- Touch a button nuh
Nu ska jag gå och sminka av mig och borsta tänderna mm.
xoxo

Låten till nya korren

Busy Signal- Good Good
Skit kul på dansen. Vi fick lära oss en ny korre, som 80 % är nere på golvet, lr alltså sitta på huk och skaka/ gå osv.. Dock så fick vi ju bara lära oss början, men den verkade bra när hon visade hela korren.
Nu: Big Brother. Fan va kul! Har saknat det faktiskt!
Efter BB: plugga matte
Imorrn: börjar 1, slutar halv 4 och sen house.
xoxo

dresscode

Kul dag, not. Tema dag my ass. Visst, dt är skönt med liten paus från den riktiga skolan, men kunde vi inte bara ha haft studiedagar istället? För vi har faktiskt matte prov på onsdag.. Men iaf, dt var väl helt okej. Vi har typ jämnstäldighets tema, så min grupp jag var i hade "dresscode", så vi skulle göra en liten pjäs om ifall man ska få ha på sig vad man vill. Haken är att vi har blivit blandade med natureleverna, så jag har tyvärr de "värsta" naturarna i min grupp.. Men tror dt blir bra.
Vad ska jag snart åka på? DANS såklart! Och vilken har jag idag? QUEEN STYLE såklart! Me exited. Dock så måste jag skynda mig lite nu, måste byta om.
Lägger ut en låt vi kör ofta på dancehallen (söndagar). Har alltid tänkt att ja ska fråga vad den heter, men har alltid glömt bort hur den går i slutet av passen. Men igår lyckades jag och anna komma ihåg hur den gick och frågade. Dock så brukar den vara lite snabbare har jag för mig.. Men denna funkar också.
Yuh love chat- Vybz Cartel
see yah!

Fy fan

The Walking Dead. Fy fan vilken äcklig serie.. Den kom på efter big brother och man har läst att den är så bra i tidningarna, så tänkte att ja lika gärna kunde se vad dt va för nåt.. Men fy fan.. Usch, hatar zombie filmer. Eller, dt är väl inte själva zombiearna som är obehagligt, utan jag hatar, HATAR, "hoppa till" filmer. Alltså att dt från ingenstans kommer fram ngnting, och så sitter man och spänner sig så mkt att man hoppar till.. Fan vad jag hatar dt. Mina nerver klarar verkligen inte sånt.. Men ändå sitter jag här, kan inte sluta kolla, med ljudet av. Och fan, nu händer dt grejer! EEEEEEY, hela New York city full med zombies! Fy fan! Och huvudpersonen är fucking ensam såklart! Gud va raoligt!
ja ni... kommer inte sova gott inatt efter att ha sett detta avsnitt iaf...

Mi clap it

Guuud va jag är trött.. Pallante! Så kan inte förvänta mig att få ngt gjort ikväll.. Menmen, min helg då:
I går åkte jag runt 9 med pendeln och mötte eve, papi och johan för att sedan åka till våran kompis vinne som hade avskedsfesten för en annan kompis Fanny, som jag berättade om igår. Det var verkligen hur kul som helst. Det är ju alltid kul att vara med massa vänner samtidigt som man träffar nya människor. Så mkt roligt helt enkelt. Dock så var själva hemfärden efteråt hem till johan i solna inte så värst smärtfri. Sitta på en kall station i mer än en timme för att tåget vi väntade på hade orsakats av skadogörelse, för att dt tåget sen skulle tas ur trafik så att vi fick sitta och vänta ännu längre.. Sa jag att dt var typ 20 minus ute? Vare kul? Näe.. Men vi kom hem tillslut iaf, säkert köldskadad för resten av mitt liv.. Menmen.
Och idag har jag gjort vad?? Dansat såklart! Och gud va kul dt var idag! Vi har två danslärare, den ena mkt bättre än den andra, och idag var den bästa ensam och då blir passen mkt roligare.. Venne riktigt vfr, men så äre. Vi lärde oss en GRYM korre. Dock så ser ju inte jag lika grym ut när jag gör den, men alla var helt mesmerized efter hon visat den. We like. Här är låten till korren:
Aidonia- Mi clap it
Kollade precis på Big Brother premiären och FY FAN VA BESVIKEN JAG ÄR. Vad har hänt?! Det är ju ungdomar man vill följa, inte massa 30 plusare som "vill bryta mot strömmen".. Visst om 30 plussaren är singel och ungdomlig. Men wtf, vfr ta in massa torrbollar? Åh, aja.. kanske blir intressant. Ska iaf försöka följa dt. Tycker BB är underhållande, me like it.. Förstår inte vfr folk är så anti det. Ja, dt är löjligt, men dt är ju dt som är dt roliga, hallåå!?
Nu ska ja snart sova tror ja. Är så sjukt trött, dock så har vi sovmorgon till halv 11 vilket är skönt. Vi ska ha tema dagar imorrn och tisdag.. får se hur dt är..
Natti natti!
xoxo

Mysis

Ey ey allå!
Igår vare en rätt så långtråkig dag i skolan. Hade många olika lektioner, som alla gick segt. Men efter skolan så drog ,som jag sagt tidigare, jag, nicole, klara och anna hem till mig. Vi lagade mat, kollade lets dance, kollade parlamentet och till sist kollade Burlesque. Mycket mysigt och kul.
Idag har jag jobbat och.. inget mer. Dock ska jag nog börja tänka ut vad för kläder jag ska ha ikväll då jag antagligen ska på en avskedsfest för en kompis som ska flytta till Afrika.. Afrika!! Men ah, vi får se om dt blir nåt.
Pallar inte leta efter nån annan bild.. men afrika, ngn gång ska jag dit!
xoxo

bästa någonsin!

Vet ni vad ja kollade på precis?? Jo, Fem Myror är fler än Fyra Elefanter! Vi har 4 vhs, med inspelade program från 90 talet då dt gick i repris. Fy fasen vad jag kollade på FMÄFÄFE när jag var liten. Märker nu när ja kollar på vhs:en att jag kan mestandels av programen bara för att ja kollade på dem så ofta. Och vilka minnen man får, detta är kult fellas! Det var fem myror, pingu, bamse, olika (främst de äldsta, typ snövit, djungelboken, pinocchio osv) disneyfilmer, björnes magasin och bolibompa som gällde för mig under mina första år i livet..
Haha, denna kollade jag precis på, är med i andra programet.
I love it, love it, love it!
Och sen finns det ju latjolabjan lådan:
Vi har till och med en film från när ja liten då ja är brasse och skriker : "Magnus o Eva, kom hit!" Å så har ja en väska med massa gossedjur o så ropar ja på mamma och pappa (som är magnus och eva) o så kör vi samma scen.. Oh, me love!
xoxo

turn him on

Idrott, naturkunskap och spanska har min dag bestått av.. Kul? Nja. Men hade kul med mina fina flickor anna, klara och nicole iaf, so can't really complain. Imorrn blire myskväll/ filmkväll med dessa tjejer. Dt blir att se burlesque.. Alla har sett den, men alla vill se den igen. ^^ Så vi ska laga mat o kolla film. Myspys!!!!!!!!....
En av mina favvolåtar på ipoden:
Turn him on- Demarco
Oh, ni får både låt och bilder, sexy!
Oh, sexy pictures, don't yah think?? Venne dock vem den där killen är.. han kom från ingenstans och tvingade mig att ta foton med honom...
xoxo

Usch och fy

Fy fan vilken dag alltså.. Matte i 2 timmar på förmiddagen och sen 2 museum på eftermiddagen.. Så var rätt så trött när jag åkte hem.. Rekord för trötthet på länge helt klart! Mina fötter kändes som bly, så gick typ och släpade fötterna samtidigt som ja såg ut som en tant i hållningen.. Menmen, dt första jag gjorde när ja kom hem var att ta min ice coffee, så nu är jag pigg.
Nu på kvällen har jag suttit och skapat samt redigerat min och millans blogg som vi ska ha till civics (samhällskunskap). Så den kommer handla om samhället och så.. Inte så kul kanske, men ah.. där ska vi iaf skriva våra åsikter.. Lägger ut namnet när vi kommit igång på riktigt med bloggen..
Bara för att fylla ut lite så lägger ja in Christian Walz nya låt från melodifestivalen. Tyckte fan inte den var bra ibörjan, men ju mer jag har hört den, ju bättre blir den.. Så ah, dra på högsta volym och lyssna!
Like Suicide- Christian Walz
See yah!
xoxo

wow..


Så detta är alltså hur amerikaner ser resten av världen...


Sverige är inte ens med! Effing americans! Ignoranta som fan! B-)

house partey

Hemma från dansen, lr kom hem för ngra timmar sen men what evvaah! Var faktiskt riktigt, riktigt kul denna gång. Vi fick lära oss nya steg, som var roliga och sköna att göra. Me like! Så gjorde vi en korre också, som var lång men i house går takten så snabbt så många steg tar bara ngra takter.. Och ni vet ju by now hur house låtar är.. Bara för att ni ska vara säkra lägger ja ut låten vi körde mest till idag, speciellt när vi skulle köra korren..
Osunlade- Cantos a ochun et oya (Juan Valentine Re- edit)
Så tänk er, stegen ska gå snabbt, man ska följa takten liksom.. Tänk lite salsa nästan, fast mer.. stelt? Näe kan inte riktigt förklara.. Men kul är dt iaf!
Nu ska jag först fläta tre flätor i håret och sen läsa, läsa, läsa.
xoxo

Fucking SL..

Fy faaan.. Är genom frysen från topp till tå. Har varit hemma i typ en timme, och har duschat och allt, men är fortfarande inte varm än.. Vet ni varför? Jo för att jag, aqve, aynur och anni fick vänta i Karlberg på fucking pendeltåget i nästan en timme! Förstår inte.. Visst, har förståelse för att dt var kaos med tåg och allt i fredags när winter hell broke lose, men det känns ju som att tågen borde klara kyla.. Visst, dt är -15 (tro mig, jag har känt dt), men vi lever i Sverige people! Det var såhär kallt förra året också.. Man borde kanske ha lärt sig?
Så ah, sammanfattningsvis tog dt nästan 2 timmar att ta sig hem (från solna till jakan) från dansen (som var askul btw!), dt brukar ta runt 45 min om man prickar tåg och så.. Men där i Karlberg står vi alltså, fryser tårna av oss, och väntar på tåget som först var 10 min försent.. sen 20 min försent.. sen helt plötsligt 40 minuter försent.. Och i Karlberg är man fast också.. Visst man kan ju ta en taxi eller gå till St. eriksplan/ Fridhemsplan och ta tuben till Kista lr vällingby och sen ta buss men hur lång tid skulle inte dt ta? Plus, gå i denna kyla.. Näe, tror inte dt va.. Om man var fast på centralen skulle man kunnat åka direkt med tuben ngnstans för att ta buss.. Men nu skulle man behöva gå i minst en kvart till närmsta tunnelbanestation.. Usch.. nej.. Men sen, efter 50 min på karlberg station så kom tåget.. At last.. Och då såklart gick dt snabb, tur! men ändå, common!
Sorry för dt långa inlägget! Men behövde utrycka lite hat mot SL..
Ni får en klassiker, som jag har börjat lyssna på igen efter att ha börjat på Queen style. Denna brukar vi nämligen köra som uppvärmning.
Enur ft. Natasja- Calabria
Näe men nu ska jag läsa lite och sen sova.. Blev så jäkla trött efter denna kväll alltså.
See yah!

14e februari

(Gud va blek jag är.. me hate winter)
Its sun madda fakkas! Synd bara att dt gör så att dt blir fricking kallt.. Bara -10 just nu.. Imorse var dt allt mellan 15-20 minus. Kul.. Nejnej, man håller inte alls på att frysa IHJÄL så fort man går ut. Jag som var så glad för att våren äntligen var påväg..
Snart ska jag iaf börja åka mot Solna och dancehall queen. Oooh, me längting!
Juste, dt är ju alla hjärtans dag idag ja.. Har inte märkt av dt så värst mkt idag förutom att de stod och delade ut gelé hjärtan på stationen och i skolan. Plus så hängde dt lite pappers hjärtan i skolan också.. Men tyvärr är dt ingen dag jag kommer fira så värst mkt, förutom att jag tror att mamma har förberett en alla hjärtansdag middag. Blir nog mysigt.. Synd bara att man inte fick lite annan slags kärlek idag bara.. Höhö.. Näe men fick mycket kärlek när ja sa hejdå till millan idag. Den jäveln drar ju till Thailand imorrn.. Me hate her for that.. Från 15 minus till 30 plus.. Herrå!
xoxo

dans

Kom för ett tag sedan hem från dansen. Mucho funny. Är glad att jag valde att gå fortsättning, är mkt svårare men ändå kul med en utmaning. Sååå ah, nu kommer jag iaf ihåg början av dansen som vi körde för en vecka sen på öppna huset. Men ni förstår inte hur snabbt den går.. dear lord.. Början är helt okej, men sen.. ooh..
Aja, nu ska jag blåsa håret och sen börja plugga lite spanska. Ska skriva om mitt egna paradis.. På spanska.. Hmm.. Aja, går nog bra.
Tror ja la ut denna förra veckan, men här får ni den igen:
Aidonia- Nuh Par Wid

Just nu:

Dreamgirls. Går på fyran, men är slut om ngra minuter. Mina favoritlåtar i filmen..
And I am telling you I'm not going- Jennifer Hudson- No words..
Patience- Eddie Murphy and Anika Noni Rose- Älskar verkligen den här låten, har den på min ipod och njuter varje gång ja hör den.
Listen- Beyoncé- Har varit min favoritlåt sen ja såg Dreamgirls för första gången, nu har jag dock spelat den för mycket, så kan den från början till slut. Men den är såklart hur bra som helst.
xoxo

It's burlesque!

Faaaaaaaan va bra filmen var alltså! Me gusto mucho! Dock så var ju Christina Aguileras skådespelartalanger inte de bästa kanske, men dt var ju första gången hon var med i en film så hey! what to do? Men i helhet var filmen mycket bra, älskar verkligen christinas röst.. så ah.. hon presterade iaf! Gud, ibörjan.. när hon började sjunga där i baren... woooh.. gåshuden was on fiah!
Kommer verkligen inte ihåg vart ja såg denna video först, men såg den iaf innan ja såg filmen. I fell in love with it, kan man väl säga.. Vad tycks?

Tänk att man kan sjunga såhär.. Fattar inte..
Här är samma låt, fast när den är med i filmen.. Men den känns så förkortad, vilket den säkert är. Så tänk er detta klipp fast trippelt så långt.

Wosh!
Och är Cam gigandet snygg lr vad?
Cam Gigandet 'Burlesque' premieres at Empire Leicester Square.
Cam Gigandet Singer/actress Christina Aguilera (L) and actor Cam Gigandet pose at the after party for the premiere of Screen Gems' "Burlesque" at The W Hotel on November 15, 2010 in Los Angeles, California.
xoxo

Burlesque

Första gången på länge som jag inte har NÅGONTING att göra på en lördag.. Brukar antingen vara hos ngn kompis, lr påväg från en kompis, lr på jobbet, lr ah.. någonting.. Så har ingen aning om vad ja ska göra nu.. Har kollat på tv, spelat spel med syster och pappa, kollat tv, suttit vid datan, kollat tv osv... Sa jag att jag har kollat tv? Men nu har jag iaf laddat ner Burlesque och ska ladda över den på tv där nere så att ja slipper se den på datan.. Orkar inte vänta längre på att få se den på bio! Vill så gärna se den...
Skriver igen när ja har sett den och säger vad ja tyckte..
Så for now..
See yah!

Alpha dog

Sorry om ngn hade tänkt att se Alpha dog, och att ja förstör lite nu men.. Hade glömt bort att filmen slutade såhär.. Fan va dåligt man mår av att se fimen. Kan inte gråta, man är så chockad.. Men man är ändå inte chockad, vilket är värre, för då mår man ännu sämre.. Ååååh.. Hemskt.. This doesn't make sense om man inte har sett filmen.. Men om ni har fattar ni vad ja pratar om...

Kaos dag

Rolig dag idag, lr vad säger ni? Blev lite: "ahapp", imorse när ja kollade ut genom fönstret, så försökte inte ens skynda mig för att ta ett tidigare tåg, skulle komma för sent either way. Var iaf klar halv 8 och mamma skulle också åka då så vi gick ut till bilen, satte oss i den och så började mamma försöka köra upp från the driveway (carporten, "parkeringsplatsen", ligger en bit neråt från vägen istället för uppåt).. Tror ni dt gick eller? Hell no it didn't! SÅ dt var bara att börja skotta hela uppfarten (nerfarten), en halv fucking meter snö (ungefär.. lr nåt..). Till sist kom pappa ut och hjälpte till, men fortfarande.. Vägen var inte plogad (som den fortfarande inte är btw) och dt blåste som fan. Tyckte så jäkla synd om mami, skit svårt att ta sig upp på vägen.. Men 15 min senare gick dt. Inte nog med dt. När vi väl kom ut på vägen så vare en bil som hade fastnat mitt i vägen, så dt tog extra 5 min. Sen när ja väl kom till stationen, så woila! mitt tåg var inte försenat, ALLS! Seriöst faktiskt. Tågen MOT bålsta var dock en halvtimmes försenade, men inte från bålsta. NAJS! Så kom bara 20 min sent.. Tyckte aningen synd om dem som hade en timmes förseningar.. Så att en fjärdedel av skolan, var i skolan kanske inte var en sån överraskning. Sen kom dt bästa! Tror ni att maten kom fram till skolan? Näe dt gjorde den inte.. SÅ vi slutade vid 11.. Efter två lektioner.. Hade kämpat mig till skolan och så måste man åka hem bara ngra timmar senare. Karro, som också hade kämpat sig till skolan, bor på Ekerö.. Gick några bussar ALLS i sthlm vid 10-11? Näe.. Kommer man till eller från Ekerö utan buss lr egen bil? Näe.. Så hon följde med mig hem. Dt tog relativt snabbt, eftersom vi precis kom när dt ett och ett halvt timmes försenade tåget kom till centralen. Efter dt gick dt smärtfritt.. Hade tur idag. *knack knack ta i trä*. Vi gick och åt på BK, sen gick vi hem till mig och kollade sex and the city 2. Hon åkte för kanske 2 timmar sen och fick ett sms för typ 20 min sen att hon kommit hem. Så ah.. Kaos! Borde inte ens ha åkt till skolan idag..
Oj sorry för dt lååånga inlägget.. Men har varit en cp dag, och dt måste man få dela med sig av.
Inga planer för ikväll.. Känns som om dt mesta är ödelagt idag/ikväll.. Så stannar hemma och kollar film (A) Just nu kollar jag på Alpha Dog med Justin Timberlake. Har sett den nån gång innan, men var länge sen..
Ah, den är bra... Och justin.. Mmmmm!
xoxo

There'll be no grenades tonight

Beat Dat Beat- DJ Pauly D (ft. Keenan Cahill)
Pauly D ser ju förjävligt löjlig ut när han står och flashar för kameran.. men han är biff! Me like that.. Och Keenan in my <3. Spelar ingen roll vad folk säger, han gör sin grej. I respect that. Och låten är btw helt okej, spec i "refrängen" lr vad man säger.. Ja, jag uppfattar att dt bara är tre olika ord som sjungs i hela låten.. Men ändå.. Me like, me like.
xoxo

Matt me babey

Pallade inte skriva igår, egentligen inte nu heller, men får bli ett litet inlägg ändå. Igår hade jag dans, House. Mkt roligt, men blev inte super duper trött som jag har blivit på queen och dancehall. Men guuud vilken träningsvärk jag har i baksida lår.. Kan knappt böja mig ner 90 grader (rakt framåt alltså). Det är troligtvis en blandning från lördag, söndag, måndag och tisdag. Sååå, ah.. Var inte super kul att gå upp i trappan i skolan idag kan man väl säga..
Idag har varit en långtråkig dag. Onsdagar är den dagen i veckan man enkelt skulle kunna skippa, iaf förmiddagen. Matte i två timmar innan lunch och engelska + svenska på eftermiddagen. No fannii. Menmen, har varit helt okej ändå..
Kollade på senaste avsnittet av 90210 igår... *dreggel*... Min snygging Matt Lanter blir bara snyggare och snyggare. Åh.. Bara därför får ni en liten bildbomb på min snygging, med bara massa nya bilder.. Ååååh, me like.. Bästa bilden är lätt den tredje med Adriana aka Jessica Lowndes..
*åh*
mhmm..
we like a man in a uniform.. or at least in a sexy fireman uniform.
Alltså.. Kolla ögonen...
Åååååååååh! No more words needed...
Imorrn blire att ha gympa lektion med ettorna.. Dans står på schemat. Kommer nog bli ruligt, får vi hoppas..
Kollar på Mean Girls som går på tv. Var hur länge sen som helst som ja såg den, men dt är ju en klassiker så man kan se den om och om igen.
See yah!
xoxo

Queen

Nyduschad och fräsh är jag nu. Har precis fönat håret lite, så att dt inte är HELT blött imorrn, så ska försöka platta dt så gott dt går.
Var ju dans idag igen. Faen va kuel *dalmål*! Hade störd träningsverk i ryggen från igår, så var lite stel (har gått runt som en kärring hela dan), men gick helt okej endå. Vi gick igenom den korren (koreografin) vi gjorde på öppet hus, men vi fick också lära oss en ny idag. Den nya var bra, men absoult inte lika kul och bra som den första. Den första var mer kvinnlig, medan den andra var lite grovare och aningen krångligare. Man känner ju sig mer sexig på den första (a). Det gillas! Kan lägga ut låtarna så kan ni ju höra och försöka föreställa er. Och idag tränade vi ännu mer på att försöka gå ner i splitt och spagat. Kunde nästan gå ner helt på båda!!!!!! sajk.. Är stel som en jag vet inte vad.. Men jag känner faktiskt, lr så är dt bara inbillning, att jag kan gå ner aaaaningen längre sen i lördags. Kanske inte, men har hittat själva tekniken iaf.. Så ska försöka stretcha och gå ner ännu längre när jag än är uppvärmd. För jag varnar er som kanske vill försöka nu när ni läser detta (jag skulle nog antagligen göra dt för att checka läget), GÖR DET INTE ifall ni inte har värmt upp och strechat i typ 20 min.. Annars skadar man sig bara. Tro mig, jag har insett dt nu..
Som lovat:
Första korren:
Vybz Kartel- Turn & Wine
La ju ut denna förra måndan, lr när dt va, när vi precis hade haft den här. Men den är så bra, så den får läggas ut igen. Känn gunget.. Man kan "shaka/röra mer på rumpan", lr wine:a som dt heter. Ah, me like.

Aidonia- Jackhammer
Den här är ju en version med "sång" från "mellan låten" vi hade förra terminen på dancehall. Det var den instrumentala versionen, som alltså var mellan våran och fortsättningsgruppens dans. Har haft den ett tag på ipan men inte tyckt att den var super duper bra, men kommer väl antagligen få höra mkt på den framöver.. LUNGAN säger jag bara! Korren var ju bra.
Näe men nu ska jag nog börja gå till sängs, iaf läsa lite innan ja somnar. Är så effing trött! Måste ju orka imorrn på house också!
xoxo

hahahaha, ove...

"Jag vet inte om du kommer ihåg det, men för ett par dagar sen MÖRDADE du en av mina bästa vänner."

dead

Jag. är. död... Bokstavligt talat. Efter ca två och en halv timme med dancehall och våra lärare så är jag helt slut i hela kroppen. Orkar knappt sitta upp by myself, så nu sitt/ligger jag i min säng med en gigantor kudde bakom ryggen. Men fan vad värt dt är alltså. Har nästan helt säkert bestämt mig att jag ska köra dancehall fortsättning. Ja, dt var svårt och piss jobbigt, men jag gillar utmaningar och tror jag behöver ha dt också. Så blir dans tre dagar i rad framöver. Dancehall Queen style- måndagar, House- tisdagar och Dancehall King forts.- söndagar. Hoppas ja kommer palla skolan samtidigt.. I'll make it work!
Låtarna vi körde koreografier till idag:
Nybörjar klassen:
Voicemail- Get up
Fortsättnings klassen:
Aidonia- Nuh Par Wid
Nu blire att kolla solsidan och sen läsa i antingen engelska lr spanska boken..
xoxo

Mr sexy

På nåt sätt hamnade jag inne på Bobbys, ni vet "kändisfrisören", blogg och såg ett inlägg om att han lagt ut en bild på Danny i bar överkropp men att han tagit bort den för att han egentligen inte hade fått lägga ut den.. But guess what... Råkade klicka på själva inlägget där han hade lagt ut bilden från början, och vipps så kom bilden upp, fullskärm och allt. Venne om dt var meningen att den skulle vara gömd sådär, men den var kvar allright.... Och fan va snygg kropp! My GARD! Förstår inte varför han inte vill visa sina nya tillgångar... Här är bilden iaf:
(klicka på den)
Mmmm, me like.. Och såg ni hnm förresten igår i melodifestivalen? Helt okej låt, den kommer helt klart bli bättre ju mer man lyssnar på den dessutom, men dt bästa var ju dansen! Han anställde inte en koreograf för 250 000 (lr vad dt va) för ingenting! Och såg ni bakdansarna?! Killarna och tjejerna!
Jaja, ska börja göra iordning mig om ett tag.. För om ca en timme bär dt av till Blue Hill! Yaay! Dancehall! Yaay!
xoxo

Tangled

Juste! Kollade på Tangled aka Trassel igår. Har velat se den HUR länge som helst! OCH.. FAN VA ROLIG FILM den är alltså! Älskar disneys nya filmer, och gamla såklart. Men de nya har fått in så mkt humor och ironi i filmerna. Vilket är min humor till 100! Me like! Hästen är ju lätt bäst i filmen.. Eller kanske killen aka Flynn Rider. Sköööning (som min bror skulle ha sagt).
"Alright, listen. I didn't wanna have to do this. But you leave me no choice.. Here comes the smolder.."
Bäääääästa assooo.. Ja svär på guuud! Näe men om ni inte har sett den.. SE DEN.

Några av alla romme bilder

Nu pallar ja inte ladda upp fler, ni får se resten på fb!
Nu blire Melodifestivalen med mami och syster!
xoxo

afroo

Kom för ett tag sedan hem från att ha varit på ännu en dans, denna gång afro dancehall. Var kul, inte alls som "vanlig" dancehall king, utan mer som queen style om ngt. Går inte riktigt att förklara hur själva dans stilen är, men samba är en stor del av stilen samt mycket armar när man gör steg. Kul vare iaf, men inte riktigt min stil.. Har blivit så inställd på den manliga dancehall:en, så blir helt fel när man ska göra saker. Så ska inte börja på dancehall afro. Men imorrn va händer dåååå?? Dancehall! Yeeeah! Me längting!
Menmen.. Vet inte riktigt vad ja ska göra ikväll, men antagligen bara slappa och kolla på ngn film. Är helt död från igår plus att dt blir dans i 2 och 1/2 imorrn, så vill vara levande då.
Nu blire en mini låtbomb:
Vybz Kartel- Turn & Wine
Den här låten dansade vi till i måndags på Queen style. Dt är samma lärare på queen som afro, så vi frågade idag vad låten hette, för både dansen/korren och låten är ju skit bra. Den laddas ner!
Vybz Kartel- Mr. Officer
Nu kommer bara lite random, bra dancehall låtar. We like Vybz Kartel. Den här har vi hört mycket nu när vi haft queen och afro i måndags och idag. Hon som har danserna verkar gilla den.. Förstår varför.
Elephant Man- Swing/Rubba
Alltså, man kan ju inget annat än älska Elephant Man. Nej, han ser inte så värst bra ut, men han vet vad han gör. Älskar när de gör rubba i "rubba" delen av låten. Älskar steget och dt ser så bra ut när riktigt bra dancehall dansare gör dt.
Elephant Man ft. Twista- Jook Gal
Också en random bra låt.. Som sagt, man kan bara älska elephant man.
Så, nu pallar ja inte hitte på fler.
Nu blire andra målet för dagen, middag.
Och juste, bilder från igår kommer förhoppningsvis upp lite senare.
xoxo

quiero morir

Är OTROLIGT slut. Har precis duschat och fixat iordning mig för att kolla film innan jag somnar.. För ja, jag är smått död.. Romme var AWESOME, men man blir riktigt trött i kroppen efter man åkt en hel dag med snowboard/skidor. Så ah, bilder och så kommer antagligt ut imorrn, för pallar inte ladda in dem idag.. Men for now, natti natti!
Haha, bild från förra året när vi var i romme.. Älskar bilden.. Så klockren!
xoxo

slapp

Fan va skönt! Klarade naturkunskaps provet faktiskt bra idag. Är nöjd. Speciellt med VG- MVG frågorna, speciellt en av dem. Så, ah skit skönt. Därför orkar jag inte göra något speciellt nu på kvällen. Har rå pluggat nu de senaste dagarna, så nu ska jag bara vila upp mig till imorrn. TAGGA, TAGGA, TAGGA! Så ska kolla på de senaste 90210 avsnitten som har kommit ut nu!! Gaaaah! Fattar inte vfr jag inte har sett dem än.. Menmen, nu kan ja se tvåååå på raken! Me like! Så ska jag ladda ner lite låtar också så att jag har mkt musik till bussen imorrn..
Såg precis lite på Glee då de sjöng Imagine av John Lennon.. Åh, gud vad jag älskar den tolkningen men framförallt själva sången såklart . Så himla fint. Blir helt tårögd varje gång jag ser den. Speciellt när Mercedes sjunger samtidigt som killen "pratar".. Btw..han är fan snygg..
xoxo

Kanin

Gott Nytt (kinesiskt) Nyår! Och God Natt!
Kaninens/harens år madda fakkaaas! (vet dock inte va dt innebär, men screw it!) Fast dt står såhär om 2011, Kaninens år:
A placid year, very much welcomed and needed after the ferocious year of the Tiger. We should go off to some quiet spot to lick our wounds and get some rest after all the battles of the previous year.

Good taste and refinement will shine on everything and people will acknowledge that persuasion is better than force. A congenial time in which diplomacy, international relations and politics will be given a front seat again. We will act with discretion and make reasonable concessions without too much difficulty.

A time to watch out that we do not become too indulgent. The influence of the Rabbit tends to spoil those who like too much comfort and thus impair their effectiveness and sense of duty.

Law and order will be lax; rules and regulations will not be rigidly enforced. No one seems very inclined to bother with these unpleasant realities. They are busy enjoying themselves, entertaining others or simply taking it easy. The scene is quiet and calm, even deteriorating to the point of somnolence. We will all have a tendency to put off disagreeable tasks as long as possible

Money can be made without too much labor. Our life style will be languid and leisurely as we allow ourselves the luxuries we have always craved for. A temperate year with unhurried pace. For once, it may seem possible for us to be carefree and happy without too many annoyances.

Så ah, tolka dt hur man vill..Jag ser iaf fram emot att "allow ourselves the luxuries we have always craved for". Låter mysigt..
Natti natti!

Canoa

Ganska långtråkit dag idag.. Hade två timmar matte på förmiddan och sen engelska, WS och svenska på eftermiddan. 9- halv 4.. Segt.. Menmen, helt okej.
Gissa vad jag sitter och dricker nu.. Behöver inte ens säga dt. Har inte kunnat dricka min älskling på över en vecka nu eftersom kaffe ger starkare mensvärk. Speciellt för mig. Fast dt är såklart från person till person. Så nu dricker jag min kära ice coffee igen.
(ja, cp bild. Men ville visa linnet)
Dålig bild på vad ja hade på mig idag.. Men en riktigt slapp outfit!
Avslutar inlägget med house låten vi körde korren till igår. Laddade in den till ipoden igår så har gått runt och dansat till den hela dan idag. Den är skit skön.
Canoa- Dj Gregory & Gregor Salto
Nu ska jag pluggish naturkunskap!
see yah

house

Hooooooola!
Kom för ngra timmar sen hem från ännu en dans. Denna gång var dt House. Också skit kul! Inte exakt lika kul som queen, dt jag dansade igår, men nära på. För queen är ju mer likt "vanlig" dancehall (kanske inte konstigt eftersom dt heter dancehall queen style), house är mer likt hip hop om ngt. Det är mycket hoppa runt och känna musiken.. Så ah, ska nog börja på den dansen också..
Lägger ut två klipp. Ett klipp på en kille som dansar house. Han dansar lite mer "erfaren" house lr vad man kallar dt.. Och dt andra klippet är från en house workshop, som är lite enklare house. Ngra steg de gör gjorde vi idag..
Nu ska jag plugga Naturkunskap!!
See yah
xoxo

RSS 2.0