Dancehall queen style

Gaaaah! Fan va jag är på bra humör! Fattar inte riktigt hur jag kan vara dt "due to" att jag har ont i hela fucking kroppen redan. Men fan va kul dt var på öppet hus idag. Som rubriken säger så var dt dancehall "queen style" som gällde. Måste erkänna att jag var jävligt skeptisk innan dt började och hade inte ens planerat att börja queen, men nu efter så är jag 99% säker på att ja ska börja queen style. Innan har jag ju dansat vanlig dancehall och ska fortsätta på dt också, men queen är den "tjejiga" varianten. Mycket mer sexigt och skaka på rumpan (MYCKET skaka på rumpan om inte BARA skaka på rumpan!) Ja, själva dansen är ganska porrig, men ni fattar inte vilken träning dt är alltså.. Det är större delen varför jag vill börja. Hela mina ben (inklusive fötterna och knäna), min mage och min rygg är helt död. Kommer bli riktigt tajt efter en termin med detta alltså.
Snor ett klipp från Aqves blogg. Detta är Binta, som jag tror är Sveriges bästa queen style dansare, hon vann SM har jag för mig... Men iaf, såhär gjorde vi ju inte idag såklart. Detta är vad man vill uppnå liksom.. Näe men hela uppvärmningen uppstod av att shaka, bounca och twerka. Vi fick lära oss the basics liksom... Till och med hur man står på huvudet. Men vågade inte gå upp.. Jag och Millan ska dock träna på dt på torsdag när vi har gympa. Dra fram en matta och öva!
Tror de flesta inte förstår hur svårt dt här är...
xoxo

express yourself

"Kolla videon. Tjejen är grym på att dansa"
"Vem var så duktig?"
"Näe okej kanske inte så duktig på att dansa, men en bra skådespelare.. nej inte skådespelare.."
"haha va?"
"nej okej hon är bara snygg..."
(den feta stilen är melker) Duktigt bror, duktigt! Han är så bra på att express himself ibland alltså! Nu sa han: "näe men hon kanske inte var så snygg.. men låten är bra.. "
Här är låten han pratade om, och han menade tjejen med guldig bikiniöverdel...
Robert M feat. Nicco- Dance hall track
funniii
xoxo

Tjockis

Halloj. Hemma nu. Igår va jag hemma hos Nicole med anna och klara. Skit mysigt verkligen. Dock så känner jag mig så otroligt tjock idag. Fan va vi (jag) åt mkt onyttigt.. Inge chips och godis, men kakor, semla och rulltårta... Fett, fett, fett. Och dt blir man ju så himla mätt på också.. Blää. Menmen, dt var gott! Vi kollade lite lets dance och sen parlamentet. We like parlamentet. Så ofc pratade vi mkt och lallade runt som min bror skulle säga. Mkt naaajs.
Idag har jag varit inne i stan och sumpan och kom hem för ngra timmar sen. Ikväll ska jag nämligen till tess på en liten tjejkväll med mkt av det goda.. om ni fattar vad ja menar. ;)
Näe men blir en kväll med tjejerna helt enkelt.
Beenie Man- Hmm Hmm
Me likie this song. Vi lyssnade på den ngra gånger igår. It's awesome.
xoxo

No question that this girls a ten, don't hate me couse im beautiful

Kom hem från skolan för ett tag sedan. En helt okej dag, men den sumpades helt sista lektionen.. Hade spanska.. muntligt "prov"... Dt gick väl helt okej för mig, men dt jag gjorde fel var att jag var i samma grupp som tre st som har mvg i spanska.. Så jag såg såklart asdålig ut jämfört med dem. Som jag var också, men om jag skulle ha varit i en grupp tillsammans med folk som hade ungefär samma level som jag så skulle jag kanske se lite bättre ut.. Menmen, jag är nöjd. Fick G, och hade inte hoppats på ngt annat så är happy.  

Pretty Girl Rock- Keri Hilson
Tror inte att jag har lagt upp denna förut.. lr dt kanske jag har? Isåfall får ni den igen. Min nya favvolåt, tillsammans med Rihanna låten. Kan lyssna om och om igen på denna låt. Den är awersome. Och hon är så otroligt snygg också! Främst den sista "stilen" liksom. Hur vacker som helst.
Näe men nu ska jag nog börja plugga lite... lr kanske kolla på tv... lr nåt.. Får se
xoxo

Skön låt

Bass down low- DEV, The Cataracs
Ja, hon sjunger samma sak genom hela låten.. Men den var skön ändå. Har ett coolt beat.
xoxo

Queen B.. Awesome!

Det finns inte många som kan göra en sån show som hon kan.. Det här är grymt! Me looooove <3 Blir typ kär i henne när man ser sånt här.. Seriöst..
xoxo

vittra visit

Ledig idag igen dårå. Eller har "studiedag".. Så kom för ett tag sedan hem från att ha varit på min gamla skola. Både jag och eve var lediga idag så vi ville passa på eftersom dt var mer än ett år sen vi hälsade på i vittra. Så dt var faktiskt kul.. Man får sånna flashbacks och minnen. Så otroligt kul vi hade, men är väldigt glad över att grundskolan är över. Och tycker så synd om dom som fortfarande går kvar.. Grundskolan var så surrealistiskt, man levde i sin egna lilla barnsliga värld, i jakan, trygga jakan.. Sen blev man tvungen att växa upp och åka utanför jakan för att träffa nytt folk.. Lr så blev dt för mig iaf som inte skulle under ngra omständigheter stanna kvar i jakan. Usch.. Näe, skulle inte komma på tanken att stanna i jakan.. Menmen, alla känner och tycker olika.. Det var iaf kul att hälsa på. Dock så kollade alla "små" och små barn på en som om man typ återuppstått från de döda, som om man dör när man gått ut grundskolan liksom. Man existerar inte längre för dem, så dt blir som en chock att se att "fan, man fortsätter leva sitt liv efter vittra...". Men aja, tyckte dt var lite kul..
Eftersom dt är studiedag och jag knappt har pluggat ngt så har bestämt mig för att få ngt gjort. Har precis börjat och ska fanimig bli klar med spanskan idag. Muntlig prov in my butt säger jag bara.. Hatar muntliga presentationer, har alltid gjort.. Speciellt när dt är på ett språk man inte kan.. Kuuuul.. Sajk.. Aja.. Kanske skriver senare.. Förhoppningsvis om att jag är klar med spanskan..
xoxo

Emilie <3 Sheldon


Nu blire film, see yah!

xoxo

Lonely Island

We like sportz
Awesometown theme song

He's done it again

xoxo

in mot stan

Nu har jag precis fixat klart mig. Ska nämligen in till stan och möta Millan. Hon ska ha engelska redovisning vid halv 3, så ska möta upp henne efter den. Vi ska väl kolla runt lite i affärer och kanske fika lr nåt.. För vi har väl fått studiebidraget nu va...? Om inte så har jag väl ngra hundra nu när lönen kom igår. Menmen, dt löser sig!
Ja, dt är okej att vara lite ego ibland..
creepy min, men mina ögon såg jävligt blåa ut..
Nu drar ja!
see yah!
xoxo

Stupid shiet

Har precis varit och gymmat, skööönt! Så har duschat och allt därtill och snart ska jag börja plugga. Måste skriva engelska. Ska skriva en "alternative ending" för en short story.. Så javenne riktigt hur lång den måste vara, men antar inte så jätte lång. Har börjat, men kanske ska skriva om den eller nåt.. Får helt enkelt se!
Alltså.. kollar för första gången på "lyxfällan" just nu.. Hon är helt blåst.. "Du har alltså 0 kr på sparkontot.." "Ah.." "Så sparpengarna går åt kläder, kanske ett glas vin någon gång, bio, hämtmat.. " "Ah.. Det blir ju mycket sånt.." Gaaaaah! Vill bara skaka om henne! 300 fucking tusen kronor har hon i skulder och hon bara fortsätter köpa kläder och skor för flera tusen.. Och går till frisören, spa, nagelsallong.. osvosv.. 38 år!! Med två barn!!! Hur fucking tänker hon?!?! My gard..
Knappt kolla på dt.. blir galen.
Måste dricka lite ice coffee för att lugna ner mig..
xoxo

girl talk

helloo
Idag har jag inte gjort ett piss. Bara suttit framför datan typ.. Men har verkligen inte orkat göra ngt annat. Känner dock nu att min nacke och rygg är helt stela, så måste nog göra ngt annat imorrn.. För jag har väl berättat att vi har tre studie dagar nu mån, tis, ons? Najs huh?? Så måste ju såklart plugga, men gymma måste jag göra ngn gång under dessa tre dagar, kanske även två gånger? Dt är målet iaf, sen får vi se hur dt går med dt...
Just nu har jag ett väldigt intressant samtal med min älskade charlotta som är i usa.. Har sagt att jag har haft intressanta samtal förut.. detta slår alla dem andra med hästlängder kan jag säga! hoho, me like!
Så i brist på bilder lägger jag ut en på lily..
Min absoluta favvobild på min babe..
Ska nog antingen kolla vad som finns på tv, lr kanske kolla vilka filmer jag har på datan som jag inte har sett.. för lägg dags är dt ju inte än ofc..
Rihanna- Cheers (Drink to that)
Ny låt ja har upptäck med rihanna från hennes nya platta Loud. Mkt bra enligt mig.. Me like
see yah
xoxo

This broke my heart

The video broke my heart in two ways. Ett: när barnet ligger där i poolen och skriker.. Visst att de ville filma bebisen för att den var så duktig.. men hjälp den already! Klarar inte att den bara ligger där och gråter och skriker på pappan.. Börjar nästan gråta för fan! Och (breaking my heart) två: i slutet av videon när en fucking 12 månaders bebis kan simma! Ska lätt lära mitt barn att klara sig såhär som ettåring..
xoxo

naglar

Kom precis hem från jobbet. Inte världens jobbigaste pass kanske, men ändå.. är skit trött nu. På 4 timmar utan mat blir jag trött.. Så äre. Menmen. Just nu sitter jag och äter mina älskade chili tortilla chips som jag köpte igår. Me like very much. Snart ska jag väl gå ner till köket och hjälpa mamma med maten, är skit hungrig så bara bra att försöka skynda på dt.. om hon ens har börjat med middag :O håll tummarna!
Ikväll vet ja inte riktigt vad jag ska göra.. Hade planer med eve, men hon stood me up.. näe då men hon är jätte trött tydligen, antar att hon har gymmat. Så vi ska ses imorrn istället.
Btw! Usch vad mina naglar är slitna nu! Tog bort lösnaglarna igår och fy vad de är tunna och slitna.. Men dt var ju LÄTT värt dt! Skulle göra om dt anytime. Men ska köpa nått medel som får naglarna att bli tjockare, så blir nog bra.
Rihanna ft. Eminem- Love the way you lie (part two)
Låten har inget med inlägget o göra men lyssnade på den här idag till jobbet, me like!
xoxo

i got a pocket full of sunshine

God natt
xoxo

vfr går dt inte att lägga upp videos från youtube för? :O

Faaaan, kunde inte lägga in ett klipp jag tänkte lägga in.. Men kolla här. Jag och millan började skämta om dt, så blev skit sugen på att se klippet.
Och appropå dt klippet.
Kolla detta! Den näst roligaste scenen i filmen.
Me like!
xoxo

Karma's a bitch

Kom för typ 20 min hem från skolan. Har varit en jobbig dag kan jag säga.. Bip test + styrketest som första lektionen.. Bip testet vid kvart över 8 eftersom jag missade förra veckan.. Kul? Näe inte riktigt.. Och så styrketest direkt efter dt.. Kan ni förstå att jag är lite död nu? Fast dt har gått över lite nu, men när vi kom tillbaka till skolan.. ayayay. Kunde knappt gå, benen vek sig stup i kvarten. Och gå upp för trappan? näe..
Aja.. Resten av dan på torsdagar är ju screwade eftersom man är trött från morgonen, hela dan (om that made sense). Så är ganska så logiskt, rätt så trött nu. Fast, drack precis min is kaffe så blir väl piggare snart.
ja.. dom har ice coffee på donken i usa... gissa om jag drack dt när ja var där.. näe gjorde faktiskt inte dt! drack starbucks istället :) men om dt skulle finnas här i sverige.. oooh, jag skulle vara stamkund.
Juste! En ganska så pinsam sak hände idag på vägen hem.. Jag och anna stanna kvar ett tag efter vi slutat och när vi gick ifrån skolan så pratade vi om vilken "karma's a bitch" dag anna hade haft.. Hon hade sagt "snön smälter nu" och så snöade dt idag.. Hon hade sagt "wow, vad mkt pengar jag har på mobilen" så skulle hon köpa ngt i en sån här automat som finns på perronger, då gick dt inte att genomföra första köpet så hon smsade en gång till, när men då togs dt betalt för två köp (alltså blev hon 40 kr fattigare på mobilen). Och sista saken var att hon hade tänk imorse: "nu tar jag ett tidigare tåg så kommer jag tidigt och bra till idrotten", tror ni inte att hennes tåg fick strömavbrott imorse då? Aja iaf, hon hade en "karma's a bitch" dag. Så på vägen från skolan så skämtar och driver vi på "tyska". Alltså att vi bara tyskar till alla ord.. Väldigt kul faktiskt. Men tror ni inte då att han som går på tunnelbanan en station efter liljeholmen är tysk? Jo då sitter vi där och driver ganska högt ändå, och bah ich has liben haben durmfstraft osv osv. Och då ser ja att han sitter och små fnittrar/ler lite, men tänker; näe, han kan inte vara tysk.. han kan inte dt.. Så vill vi veta vad snygg är för att en kille i annas klass kunde säga "jag har en snygg rumpa" på tyska, då hör vi den här killen säga ngt (vad snygg heter på tyska) och våra misstankar var besvarade. Ja, han var tysk. Så dt blev lite pinsamt och awkward..
Dt var dagens historia. Nu ska jag snart äta, sen blire att läsa massa sidor i "advanced biology" boken till naturkunskapen.. Åååå jag längtar.. Not..
see yah!
xoxo

beach kropp 2011 here we come!

Utvecklingssamtalet idag gick bra. Är en exemptionell (?) elev! Näe men dt var väl bra, förutom att ja ska sänka mina mål i vissa ämnen. Kan ni gissa vilka? Matte och spanska kanske? Ah matte och spanska...
Efter samtalet gymmade jag i ca 1 och en halv timme. Var huuur skönt som helst att komma igång igen. Måste gymma iaf en gång till den här veckan... Måste.. Och btw, gissa vem som tränade samtidigt som jag... Tänkt klart? Iaf han ni vet från idol för typ två år sen, han som vann.. Kevin Borg tror jag han heter. Han och hans flickvän iaf.. Antar att dt var hans flickvän iaf. ^^
Menmen, efter jag gymmat så ringde tess mig för hon hade låst ut sig.. Och ingen av hennes föräldrar skulle komma hem på flera timmar så hon tvingade med mig till stan för att äta. Sagt o gjort, åkte från årstaberg, där ja va när hon ringde, till stan. Vi åt donken och efter dt gick en "snabbis" till JC där dt var "halva reapriset" så både jag och tess fyndade.. Najs.
Nu ska jag plugga el español.. Har muntligt prov på torsdag.. usch.. menmen.. måste göras.
Istället för att ta en bild på mitt ny duschade jag så får ni en gammal bild från florida..
Vill bli brun.. Måste sola snart..
See yah!
xoxo

Mot liljeholmen och utvecklingssamtal!

Målade om mina naglar igår också.. Tyckte dt var dags.. För snart åker de väl av.. Så gör dt bästa av saken
see yah!
xoxo

Har blivit kär i denna låt..

Rihanna ft Drake- Whats my name
JA, som rubriken säger så har ja blivit helt crazy i denna låt. Lyssnar på den when ever jag kommer på; "juste, whats my name!!", så pumpar den hemma, på tåget.. ja everywhere! Och jag älskar ju den inte precis mindre när rihanna är så snygg som hon är.. Ja menar, kolla videon..Det är hon och Beyonce som lätt tar första platsen på vackraste kvinnorna i världen.. Älskar dt röda håret också!
Apropå Rihanna:
Bonnie and clyde- Lonely Island (Shy ronnie) and Rihanna
Shy ronnie- Lonely Island (Shy ronnie) and Rihanna
Har ju sagt att ja gillar The Lonely Island.. Och med Rihanna med så kan dt ju bara bli bra. Älskar henne i videorna, snygg och bra.. Me like.
xoxo

Hemma

Har varit hemma idag. För när jag kollade på schemat igår så stod dt ju att vi bara hade en halvtimmas lektion.. Men millan ringde vid 12 och sa att vi hade andra lektioner också, bara att schemat hade fuckat upp sig... Menmen, inget att göra åt nu.. Har pluggat lite, och ska fortsätta snart.. Men dt är ju biggest loser på tv nu, så tar en liten paus.
Snyggingar alltså..
Det bästa är att vi imorrn bara har utvecklings samtals dag, lr vad man kallar dt.. Och jag har vid halv 1 lr nåt så har en skön sovmorgon.. Dock känns dt lite onödigt att behöva åka under en timme till stan, vara i skolan en halvtimme sen åka hem under en timme.. Menmen, sånt är livet. Ska nog gymma imorrn, så blir super.
xoxo

Mia Thermopolis

Har hittat en till favorit film kyss: The Princess Diaries.

(sorry för dålig kvalité)
Detta är ju en chick flick klassiker. Tror inte att ngn tjej född 90-94 har missat denna.. Me like.
xoxo

Jag mår illa, som en gorilla

Igår var dt riktigt kul. Var med anna och nicole hemma hos nicole. Och med dessa tjejer så finns dt alltid ngt o prata om så dt var super. Som sagt, vi pratade, säkert i flera timmar och sen så dansade vi lite också. Och ÅT CHIPS och KAKOR. Mycket najs.
Nicole och Anna, fångade med sina personligheter på bild..
Hela idag och igår har jag mått illa. Fattar verkligen inte varför. Vid vissa tillfällen förstår man ju vfr man mår illa, som tex när man har fått hjärnskakning lr nåt.. Men nu har jag bara mått illa, utan att spy.. Så vette fan vad dt är.. Hoppas dt går över snart alltså, för att må illa är en riktigt obehaglig känsla.
Såg för kanske en halvtimme sen att jag bara har en halvtimmes lektion imorrn, så känns lite onödigt att åka till skolan då.. Så är alltså ledig! Wihoo! Riktigt skönt. Ska plugga imorrn då också! Behövs! Menmen.
En prinsessas dagbok började precis på tv4+ så ska kolla på den nu med syster..
See yah!
xoxo

It never gets old..

xoxo

Min fredag

Hello!
Har varit dåligt med uppdatering de senaste dagarna, men dt har faktiskt inte varit mitt fel. Internet hemma har inte funkat så har blivit galen..Men nu funkar dt iaf, får se hur länge.. Men passar på nu iaf.
I torsdags fyllde min älskade Evelina Andersson år. Hon har varit min bästa vän ända sedan vi började umgås på riktigt i 9an. Så jag har alltså varit bullen ända sedan dess.
Grattis min älskade Eve!
Igår var den mest stressade dagen på länge. Eves födelsedags fest skulle ju vara på kvällen och igår på morgonen så kom jag på: vänta jag har inte kommit på vad jag ska ha på mig på festen.. PLUS att jag inte hade packat ngt allt till kvällen. Kanske ska säga att jag inte skulle hinna hem efter skolan och göra alla dessa saker. Så var tvungen att springa runt och stressa på morgonen, under en halvtimme också.. Får magsår bara jag tänker på dt.. Menmen, hann med allt jag skulle göra så är glad. Och festen var rolig också. Dock så hände dt mycket saker som fick dt att bli lite kaos. Men allt som allt så var kvällen rolig. Men jag säger bara dt, såhär går dt när ngn annan än eve planerar en fest (henne pojkvän planerade denna). Menmen.. Som sagt, dt var kul.
Nu ska jag börja göra iordning mig, blåsa hår och så. Ska till Nicole sen nämligen. Hennes mamma är inte hemma, så vi ska vara ngra tjejer där och bara ha en liten tjejkväll.
xoxo

Duktigt

Jahapp.. Försov mig idag.. Har idrott nu på morgonen kl halv 9 egentligen men vaknade 10 i 8.. Sååååå, ingen mening med att försöka hinna till dt liksooom.. Åker till naturkunskapen som börjar 10.10, så ska åka  snart men tänkte att ja kunde slänga in ett litet inlägg..
Haha, lyssnade för första gången på denna Lonely Island låt nu på morgonen, så tänkte att ja kunde lägga ut den här för den var mkt bra.. Dt är ju dt som är så roligt med lonely island. Alla deras låtar har ju ju bra melodier o så, bara med lite wierda texter. Den här låten heter Saxman och dt är Jack Black som sjunger, inga lonely island killar vilket är konstigt.. Dom har väl skrivit den bara. menmen.. Älskar jack black så den var bra ändå.
Saxman- Lonely Island ft. Jack Black


Har på mig min Ed Hardy tröja idag.. Tyckte dt var dags för den.
Nu ska ja gå och borsta tänderna!
see yah!
xoxo

All I have to say..

Eddie Redmayne as Jack Jackson
natti natti
xoxo

trööööööött

Pallade inte skriva igår, men slutade vid 1 typ så jag och millan åkte hem till mig. Vi ååååt, kollade på lite yt klipp och sen kollade på dirty dancing. Det för att jag har varit sugen på att se den enda sedan jag gjorde dt där inlägget med bästa filmkyssar. Millan var up for att se den såååå vi såg den. Älskar,älskar, älskar den filmen.. Och Johnny är så otroligt sexig! Kanske inte så otroligt snygg i ansiktet o så, men han är sjukt sexig bara för att dt är Johnny Castle liksom.. Och visste ni btw att han (patrick swayze) är 35 när filmen spelades in... 35?!?!?! Han ser ju äldre ut än vad han spelar i filmen, men trodde inte han skulle vara äldre än typ 31-32 iaf. Och baby ska ju vara 17 i filmen, men jennifer grey var 26 när filmen spelades in.. Wierd.. But I like it anyway!
Var tvungen...
Efter millan hade gått, ringde Ifrah och Aqve och undrade ifall ja ville hänga med dem hemma hos aqve ett tag.. Och eftersom jag bor max en kvart ifrån aqve så tyckte jag att dt lät lockande. Och fan, dt var länge sen ja skrattade så mkt alltså. Är alltid kul att träffa dem, speciellt tillsammans.. Så jäkla roliga.
Idag var dt en helt vanlig dag i skolan.. Skit tråkigt.. Har varit huuuur trött idag som helst idag också. Var pigg på morgonen, men sen vid lunch och efter lunch bara sjönk mitt humör och fick ont i huvet.. Igår var dt ju ändå väldigt slappt eftersom ngra av lärarna vi hade då var borta.. Så blev bara hungrig på eftermiddagen, men idag blev jag hungrig, trött och slö på samma gång.. Idag slapp vi inte en enda lektion.. Så gick till 4.. Kul dag liksom, 8.30- 4.. Ska nog gå till 5 egentligen, men tror inte vi ska dt längre..
Menmen, är FÖR trött för att börja med ngt plugg.. Vi har ju redan fått kanske 4-5 olika uppgifter så måste ju börja i tid med allt.. men pallar inte andra dagen i skolan..
Vi avslutar med en sommarbild från florida, denna bild har jag ju även som profilbild på fejjan..
xoxo

sista lovdagen

idag då.. Vaknade vid 1, blev skit sur på mig själv för ville vakna innan 12 iaf så att jag kan vända tillbaka dygnet.. men nejnej.. Sen kom familjen hem med donken för att de varit i barkaby outlet, så fick bästa frukosten: ceasar sallad. Javet, dt är väl inte så mkt nyttigare än en hamburgare meny.. Men dt känns nyttigare iaf. Måste verkligen börja äta bra igen nu.. Har ätit baaad under hela lovet så måste börja äta rätt och träna nu efter lovet.. Vill ha tillbaka min bra hälsa. Sen blire ju dans också!! Så måste vara i form till dt också (måste ha fysiska hälsan.. MUSKLER OCH KONDIS FÖR FAN!) Sååååå, inge mer donken varje dagför mig inte (brukar väl inte bli varje dag, men inte lika ofta iaf)!
Efter vi ätit åkte jag och mamma till centrum. Mitt mission var att hitta ngt på gina, ngt nytt liksom... Tror inte jag har köpt ngt  nu under julen vilket är riktigt fail.. Men är ingen riktig shopping människa.. Om dt är mkt folk pallar jag inte, så har undvikit att kolla och prova i affärer nu under julen.. Men iaf, hittade inget på gina, dt är ju så jäkla litet här i jakan.. men köpte lite smycken på lindex (a) hallå, dt va smycken för 20 spänn.. Kan inte motstå.
Nu kollar ja på One Tree Hill. Det är ny säsong lr hur? Känner inte igen dt från förut iaf.. Och Haylie (?) är ju gravid igen :O najs!
see yah
xoxo

Megamind

Dt blev inte att åka till eve, utan ja o tess gick och såg på bio. Megamind. Trodde inte den skulle vara bra, men gud va rolig den var. Rekommenderas verkligen! Alltså för er som har typ samma humor som mig dårå. (A) Skrattade var femte minut säkert. Kände mig som en riktig liten nörd.. Menmen.. Man får väl vara dt from time to time...
Nu ska jag faktiskt lägga mig, måste vänta om dygnet.. desperately..
Sååååå, Natti Natti!
xoxo

dancehall.. not..

Jahapp, igår då.. Var väl helt okej på dans "workshoppen", men gud va svårt dt va.. Kunde inte hon som höll i det skrivit på fb inbjudningen att dt var menat för experienced dancers frågar jag bara? För jag trodde dt skulle vara en medelsvår DANCEHALL klass/koreografi... Det var först och främst riktat till folk som går danslinje, koreografin speciellt.. Och takten hon dansade i! Hallå? Själva dansen var snabb och när vi skulle gå igenom så visade hon stegen 5 o 5, typ 2 gånger... Alltså, de första fem stegen i koreografin visade hon 2 gånger och sen: "fattar ni? okej då går vi vidare"... Och för dt andra så var dt inte dancehall hon dansade, lr jo dt var dt väl vissa steg och stunder.. men jag som bara har gått på dancehall i ett halvår hade ju inte ens sett hälften av de stegen hon körde. För dt var ju inte riktig, manlig dancehall. Dt var mer en blandning mellan ragga och house.. ah, svårt var dt iaf..
Anna och Miriam sov här. Och såklart, de gånger anna har sovit hos mig så händer dt ngt obehagligt påväg hem till mig.. Pallar inte försöka skriva vad som hände här, men denna gång var dt poliser inblandade..
Här är låten vi dansade till:
Vybz Kartel & Ms Triniti- Lockdown
Helt okej låt.. Men kan ni se dancehall framför er till den här låten?
Nu måste ja skynda mig lite, ska till eve.. så måste blåsa håret och fixa mig lite..
xoxo

Pepp!

Idag blire daaaaans! Tror inte ja har skrivit dt, men ska på en dancehall workshop.. Venne riktigt vad den kommer innehålla, men antagligen en koreografi och sen jam efteråt. Så blir nog skitkul! Iaf, ska äta snart, måste ju åka om mindre än en halvtimme liksom... Så ah, laddaaaa!
xoxo

Best movie kisses

Igår när ja sökte på dirty dancing kom dt upp en video med "best movie kisses" så fick för mig att göra ett inlägg med mina bästa movie kisses, de som jag har kommit på nu iaf. Så ja satt halva natten igår och i ngn timme nu att försöka komma på filmer jag tycker har de bästa kyssarna, hoho.. Så ja, här kommer de (utan inbördes ordning):
Dirty dancing. Alltså detta måste ju vara den mest romantiska och memorable scenen någonsin. Blir helt till mig när ja ser den.. (a) Men vilken tjej blir inte det? Varför är inte dagens killar såhär? Take notes boys..

(spola fram till 1.10)
The notebook. Sorry för den dåliga kvalitén men denna var fan den enda man kunde bädda in.. Men iaf spola fram och kolla scenen.. Asså.. man vill ju att detta ska hända med en själv. Att man tror att dt är över men sen visar dt sig att han fortfarande älskar en.. ååhh.. Haha lyssna i bakgrunden också "it still isnt over", sett den för många gånger kanske?
Titanic. Klassiker. Vem kan säga emot?
Mr. and Mrs. Smith. Ingen klassiker men gud vad jag älskar den här scenen. Dock så är dt ju helt fel låt -.- men hittade ingen annan video. Ah, me like.
Spiderman. Spola fram till 1.20. Också en klassiker kyss.
He's just not that into you. Gillar verkligen den här också. Lite mesig är jag väl att detta är en av mina favo filmer men åh.. what not to love liksom?
P.S I love you. Kanske inte den mest romantiska kyssen just, men älskar scenen, kanske för att ja älskar filmen så mkt.. Gud börjar gråta bara ja ser trailern.. HEMSK film.. Kunde han inte ha återuppstått lr nåt? Men jaja.. älskar scenen iaf.
The Parent Trap. Spola fram till typ 1 minut och se till 3 min. Åh.. Min absoluta favorit film från min barndom. Kan ju inte inte älska slut scenen /kyss scenen då liksom..
Dear John. Älskar filmen. Älskar Channing. Och älskar denna scen.
Step up. Spola fram till 2.20 typ. Som sagt, älskar channing så älskar filmen så älskar denna scen (A). Dt bästa är ju att de två är gifta i verkligheten.
She's the man. Ja, hmm, som sagt, gillar channing. Näe men kanske inte världens mest romantiska kyss men filmen är bra, hittade ingen annan kyss scene från den.
Never been kissed. Typisk hollywood film, men gillar den ändå. Speciellt kyss/ending scenen. Man behöver bara kolla till typ 2 min btw.
Näe men nu fåre vara slut.. Pallar inte leta upp fler. Det blev ju ändå 12 st, not bad.. Aja.. Ska gå upp och kolla tv nu. See yah!
xoxo

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mycket, men typ höll i en alligator, började tvåan hoho (a) osv 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade godisförbud lite halvt så höll dt i ett halvår sen körde jag bara att ja åt på helger.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Not that I know of..

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Riktigt nära var vi ju inte, men min låtsas mormor dog.. plus en kille i skolan, som man bara visste vem dt va..


5. Vilka länder besökte du?
Usa och åre.. räknas åre?? näe skoja, men bara usa o sverige

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Kanske skulle va kul med en liten romans (a) va inga seriösa år 2010..

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
datum vet jag inte men älmsta helgen, dagen vi sa hejdå till joss, dagen vi sa hejdå till lily och nyår framförallt

8. Vad var din största framgång 2010?

att klara av ettan antar ja, riktigt bra också

9. Största misstaget?

att bli kompis med millan.. näe skoja bejb <3 näe men javenne faktiskt..


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Förskyld har jag varit, men tror inte ngt allvarligare.. inte skadat mig heller *ta i trä*

11. Bästa köpet?

Mina byxor ja köpte i usa, mina skor ja köpte i usa

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat -.-

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

När mina underbara vänner gjorde en överraskningsfest för mig och två av mina kompisar. Ja, jag erkänner, blev rikligt sur i början men uppskattar dt verkligen nu i efterhand. 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
California Gurls- Katy Perry ft. snoop dogg

starstrukk- 3OH!3 ft. kary perry

Love the way you lie - Rihanna
Just the way you are - Bruna Mars

Dah Style Deh- Busy Signal

Dance & killy dem- Beenie man

osv..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Har varit ledsen fler gånger än 2009 skulle jag tro, men med tidigare tidigare år så har dt varit ett bra år, har ju börjat dansa for fuck sake!

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat skulle ja ha gjort.. fast var riktigt duktig med dt första halvåret sen under det andra gick det neråt.. Och nu under tvåan skulle ja ha lagt ner mer tid på att plugga.. har mest stojat runt..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
att ja tog skolan så lätt, skulle ha pluggat mer effektivt

18. Hur ska du tillbringa julen?
År 2010? Då var ja i gävle hos farmor o farfar med familjen

19. Blev du kär under 2010?

Kär? näe.. i dancehall 

20. Favorittidning?
eh.. metro? (a) läser inga skvaller tidningar längre..


21. Favoritprogram på TV?
the big bang theory, biggest looser (a), och 90210 såklart!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hata är ett starkt ord men dt finns många som jag Ogillar starkt nu som ja inte gjorde i början av året

23. Bästa boken du läste i år?
måste nog vara ngn bok ur min vampyr serie, vilken vet ja inte

24. Största musikaliska upptäckten?
DANCEHALL in my <3

25. Något du önskade dig och fick?
att åka till usa.. och mkt mer men dt var nog det största

26. Något du önskade dig men inte fick?
en ny säng (a) näe men ska faktiskt få dt snart, så no worries

27. Årets bästa film?
Harry Pottah kanske.. easy a.. inception! finns säkert många många fler som ja inte kommer ihåg nu


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jadu.. va i skolan.. kommer inte ihåg faktiskt ^^

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut.. bla mer dans och mer träning..

30. Vad fick dig att må bra?
Vännerna, familj, släkt, dans osv osv


mot: åkersberga

Nu blire att åka till Millan. See yah!
xoxo

Sound of music

Har inte pallat skriva ett inlägg idag men får väl göra dt nu. Igår va kul. Dock så gillar ja inte att gå på fester här i jakan området just för att dt alltid är ngn där som man har känt/ känner igen osv.. Så var dt igår också.. Eller alltså, visst dt är skit kul att träffa på människor man känt tidigare och kan prata med men... när dt är människor man inte vill träffa på så är dt en helt annan sak. Menmen, what to do. Hade kul ändå.
Idag vaknade jag vid 1, satt halva dan med lillebror och hans kompis och kollade när de körde wii/ höll på med datan och sen hjälpte jag dem att skapa en blogg.. Otroligt seriös blogg.. NOT. Näe men de började skämta om kissie och bloggare in general så de bestämde sig att de också ville ha en blogg. Om ni vill bli deras första läsare, klicka här.
Efter dt kollade vi på Sound of Music som ni kan läsa på deras blogg.. Dock så var dt bara jag och frida som kollade. Fick ett ryck av att se den, så ah vi kollade på den. Älskar verkligen den filmen, dt bästa är ju att man har sett den tillräckligt många gånger så att man kan de flesta låtar. Iaf refrängerna. Bästa låten:
Do re mi.. Åh va ja älskar den minsta flickan, Gretl.. Så himla gölli. Visst blir ni sugna på att se den nu? huh huh?
I kväll har vi också sett Mein Kampf.. usch säger jag bara.. Mådde nästan illa när ja såg den. Den handlade inte om andra världskriget eller koncentrationsläger, bara när hitler blev som han blev.. Inte roligt att se. Kan inte lägga ut ngn trailer eftersom filmen är på tyska så dt finns ingen trailer med subtitles. Men tycker faktiskt man ska se den, speciellt eftersom man har pluggat så mkt om andra världskriget. Helt rubbad kille.
Blev fan rädd när ja såg filmen ^^
nu blire snart att sova, men är fan inte trött än..har ställt om mitt dygn helt nu alltså.. not good.
xoxo

18 års partaj

Vaknade vid halv 12 idag av att hemtelefonen ringer. Pallar inte springa ner till nedervåningen för att svara men antog att dt va mamma eftersom ja är ensam hemma idag (bror spelar hockey cup i västerås). Försökte somna om, men så typ 5 min senare ringer dt igen så skyndar mig upp, kubbar ner och hinner precis svara: "hej dt är elsa, är frida hemma?"... bitch... väckte du mig för DET? ayayay... Sen dess har ja bara legat i sängen och sovit, pratat med eve i telefon, kollat tv, kollat datan osv. Just nu kollar ja på "Americas most smartest model", som alltså handlar om dumma modeller. Ganska underhållande o se på faktiskt. Dt första en kille säger på hans presentation är (han får frågan: "Are your family native born Americans?"): "No, we're all from California.." *tystnad* "North California..". Ja, då förstår man lite hur programmet kommer vara. Alltså underhållande..
Här är en video för att demonstrera:
hoho.. som ni ser är många rikligt o..kloka..
Och är jag helt pantad om jag tycker André är kinda sexig?
Ja menar.. kolla kroppen.. Han beter sig som ett douchebag, men endå..
Ikväll ska ja på fest hos min long-time kompis som fyller 18. Så grattis Jenny! Vi har spelat basket sen vi gick i, 2an- 3an? men har tappat kontakten. Nu på senare tid har vi hittat varandra igen genom Malin eftsrom de går i samma skola, så mkt najs enligt mig.
Grattis igen, Jenny Jansson!
Snart ska jag nog börja göra iordning mig, måste platta håret så ah..
see yah!
xoxo

Nyårsbilder snodda av Babi

Jag och Ricardo. Här ser man ungefär hur ja såg ut- svart klänning med två blommor (en vit och en svart)och en väst.
JB med partymask
Papis syrra Sofie och jag
Sofie och Ricardo
Papi o Ricardo
People
Min Evoo vid 12 slaget
Ricardo och Jag vid 12 slaget
Haha älskar den här bilden, Måns och Babi
Ricardo kämpar med att pop the bottle.. gick tillslut
Folk vid 12 slaget
Folket vid 12 slaget.. ser ni mig elleh? enda människan med vit jacka halloj!
Jocke och Simon hoppade i snön..
Flickor och Ricardo
xoxo

Nyårs partaj

Hello
Ja, jag lever.. Ja har bara inte orkat skriva ngt inlägg. Men nyår iaf, var HUR KUL SOM HELST. Bästa hittills. Började med en skön och rolig middag hemma hos oss med släkt från alla världens hörn, mkt roligare än vad dt brukar vara kan ja ju säga. Sen blev dt att dra hem till eve vid halv 10 och fira in dt nya året där. Bara massa människor man har träffat förut och känner var där så dt va mkt mysigt, inget utspårat. Tog inga bilder eftersom ja fortfarande inte har hittat data sladden, men dt va ngra som tog så hoppas de bilderna kommer ut.. Var lite dålig eftersom ja inte tog ngn bild på hur ja såg utt... ayayay... menmen, man ser väl på bilderna som kommer upp.
Vid 7 ska jag börja åka in till stan för att gå på bio med Sofie. Narnia blir dt. Har verkligen längtat på att få se den så dt blir najs. Meeeeen, ja.. Nu ska ja kanske kolla en film innan ja ska böja göra iordning mig.. see yah!
xoxo

RSS 2.0