Bilder från midsommar och konfirmation

Som rubriken säger så kommer dt här lite bilder från midsommar som jag spenderade först hos min morbror och resten av kvällen hemma hos eve, plus bilder från melkers, min brors, konfirmation.
Midsommar först;
Eve var med hemma hos min morbror också
Min kusin gillar inte mig.. kastar bollar på mig och allt.. hehe.. men den träffade inte mig
Hemma hos eve sen med eve såklart, snyggis elis och sexy mama alex
Jag o snyggis elis
Konfirmation;
(grym tjej)
melker var korsbärarn'
presenter..
På midsommar hade jag håret så att flätorna på båda sidorna syntes, men på konfan la jag över håret på en sida.. Lite variation yah know!
Aja nu ska packa lite mer och vänta på Millis, för vi ska nämligen till mitt landställe i dalarna imorrn med två till pers. Jag, millan och de två andra (Jonte och Lily) bilar upp imorrn så stannar vi där till torsdag. Najs kommer dt bli!
xoxo

idagrå

Hello igen! Hehe.. Här kommer lite om idag.
Så när eve skulle upp till jobbet åkte jag hem och sov i ngra timmar innan jag skulle upp, fixa iordning mig och möta ifrah. Men såklart med den tjejen så tar det aningen längre tid med allt hon gör så blev att hon missade den bussen vi skulle ta för att åka till eves jobb (vi skulle möta henne efter hon jobbat klart). Jag åkte dock till Stäket donken där eve jobbar och mötte henne och sen mötte vi upp ifrah på tåget. Vi åkte hem till eve i Bålsta, åt där, snackade och fixade flätor. Fy fasiken vad ont dt gör när Ifrah gör sånna där småflätor, men dt blir ju snyggt. Så en stunds smärta är dt faktiskt värt.
På vägen hem nu när jag och Ifrah satt på tåget så passade vi på att ta lite bilder.
(likadant på andra sidan)
Nu ska jag soooova. Efter att ha sovit sammanlagt typ 5-6 timmar idag/inatt så behöver jag en lååång sömn känner jag.
Imorrn äre midsommar då! Ska midsommarfira med släkt och lonely eve som har blivit lämnad av sin familj.. Hehe näe rå men hon har behövt jobba så hon kunde inte följa med familjen till dalarna, så hon e all alone imorrn, meeeen som en riktig räddare i nöden så får hon chilla med min släkt.
Aja, herrå
xoxo

Girly night

Hola
Har varit två riktiga eve dagar de två senaste dagarna. I tisdags mötte ja upp henne vid 3 för att åka o lämna hennes systers hund till systerns kompis.. Sen drog vi hem till henne och var där hela kvällen och hade en riktig bulle- eve kväll då hennes familj inte var hemma. Fy fasiken va roligt vi hade. Dt kan man ju bara se på bilderna vi tog.. och ooh vad mycket bilder.. Fast dt var dock bara ngra som hamnade på fejjan.. Som tur är..
Det var min kväll igår alltså. Sen idag skulle vi gå upp vid 8 (eve jobbade), men ingen märkte av larmet så vi vaknade 9. Då hade vi sovit ungefär 3 1/2 timmar.. Kuuul.
Lägger upp lite bilder i ett nytt inlägg om vad ja har gjort idag. Såå see yah
xoxo

Börjar fan gråta..

Såg ni honom i American Idol? Gud vilken kille alltså. Hans fru blir svårt förlamad i en bilkrash några veckor innan de ska gifta sig, och istället för att inte palla trycket och lämna sin fru, så stanar han kvar med henne. Så himla fin kille. Och den här sången till den.. Ayayay..

Dagar

Alltså.. Vad är dt här för väder?? Skulle dt inte vara sommar nu? Var är solen??
Det må vara konstigt att detta är anledningen till att ja inte har skrivit på ngra dagar, men dt äre faktiskt. Iaf en dag. Det var i söndags, var hemma absolut HELA dagen. Vaknade sent och bara låg i soffan.. Men var så otroligt trött efter bussresan i lördags så kände att jag behövde dt.
Igår jobbade jag och sen åkte direkt till Millan. Chillade och kirrade naglar där och sen vid 9 blev vi hämtade av Jonte för att sedan åka hem till min älskade lily som kom hem från USA i lördags. Fy fan va kul dt var att se henne igen. Nästan ett helt år har gått.. Sjukt alltså. Vi var kvar hos Lily till typ 2, sen blev dt dags att åka hem kände vi. Vi fick skjuts hem till millan igen, SKÖNT. Tack Fjonte!
Skit dålig mobilbild.. Men den enda jag tog..Lily tog ngra kort också som hon får ladda upp tycker jag.
Jonte när vi skulle åka hem på morgonen.. Jävla galna förare.. Trodde jag skulle dö.. Fast som han sa, så fort han höjde volymen på musiken så började jag och millan sjunga och dansa så vi tänkte inte på hur fort han körde, och han körde ganska så fort om man säger så.. Så dt var sneeky.. men dt funkade..
Oooch idag då.. Åkte hem.. Fick min mens.. Har legat och vridit mig i soffan med antagligen den värsta mensvärken jag någonsin har haft.. Och ah tagit ngra alvedon som har tagit bort värken ett tag.. Måste därför utnyttja den tiden för fullt innan dt börjar igen.. Sååå. Ska nog ladda upp lite londonfoton till fejjan.
See yah!

And...

I'm BAAACK. Har haft dt skit skönt på Öland de senaste 5 dagarna. Vi har chillat o bara tagit dt lungan.. Elleeer? Hehe näe men dt har varit skit kul att bara umgås med polers. Kommer upp bilder när Malin laddar upp dem för dt var bara med hennes systemis som vi tog kort med. Och det finns myyyyycket bilder tro mig.. Tro mig..
Aja, ska fixa mig iordning för att gå och sova. Sååå vi hörs imorrn!
xoxo

Vänting

Sitter just nu och väntar på att mami ska komma hem så att jag ska kunna börja åka till Tess. Ska ju sova hos henne ikväll och sen imorrn åker vi till centralen och tar buss till la Öland. Kommer bli naajs.Det känns som hela lovet kommer bli askul. Har inte planerat så mycket som jag brukar göra på loven, så kommer vara hemma lite då och då vilket är bra..
Meeeen ah.. Nu ska jag packa det sista och försäkra mig om att jag har med mig allt.. Får fan inte glömma nåt.
Kommer såklart ha med mig kamera, så massa galna bilder kommer ni få se på söndag lr vad dt blir.
See yah tills dess!
xoxo

London pics

Nu kommer äntligen London bilderna upp. Jag kör att jag skriver lite dag för dag vad jag gjorde, sammanfattar liksom.. Då kör vi.
När vi kom dit på onsdagen kom vi fram till vårat s.k. "hotell", vilket inte alls var ett hotell utan var som ett bed and breakfast.. Mamma hade bokat och trott att dt skulle vara just ett hotell, men icke sa nicke. Det var i ett vanligt hus som luktade blöt hund, men själva rummet var helt okej.
Utanför "London Guest House", som dt hette (och alltså där vi bodde)
Rummet
Vi gick ut och åt på dirren eftersom vi har så fruktansvärt hungriga. Dock så tog dt en evighet att hitta en jäkla restaurang, vilket man inte kan tro i centrala London.. Men vi gick väl på helt fel ställen och letade antagligen.
Jag och syster på restaurangen som vi tillslut hittade
Andra dan, på torsdagen, åkte jag vid 12-1 och träffade en av engelsmännen som var i våran skola i ettan, men eftersom min syster hade kameran så har jag inga bilder därifrån. Men när jag kom tillbaka från där han, Kaz som han heter, bodde (vi var bara i hans stads shopping center dock), så åkte vi London Eye och gick o åt på en restaurang.
Ni får en gissning på vart vi shoppade först
Uppe i London Eye:
Ja, dt är roligt.. (mens= herravdelningen..)
Tredje (andra heldan) åkte vi först till Madame Tussauds och sen till en marknad/shopping stråk som heter Camden market och var HELT underbar. Rekomenderar verkligen att åka dit ifall man är i London.
Först, några (av mååånga) kändisbilder:
Robert Pattinson (som för övrigt hade sin egna lilla inhängnad..)
Christina Aguilera
Keira knightley och Orlando Bloom
mamma och den enda personen som hon ville ta kort med: Tom Cruise

Robin Williams

Drew Barrymore (skit cool bild btw)
Christiano Ronaldo
Michael Jackson <3
Justin Timberlake

Britney Spears

Beyoncé Knowles

Lady Gaga

Elvis

Martin Luther King Jr

Adolf Hitler

Dt var crazy mkt folk..
Camden market:
"Stop following me"- tröjan var den t-shirt jag skrattade allra mest till på marknaden.. Såå, fick melker att köpa den till sig själv.. Så klockren..
Sen den fjärde dan, Lördagen, åkte vi först till våran gamla hemstad Putney (för som inte visste dt så bodde jag i London när jag var 4-7 år) och gick runt/kollade lite där. Sen åkte vi till en annan liten förort till en familj som bor där (dem som jag för övrigt bodde hos förr, förra sommarn när jag var i London). Båda småkillarna i den familjen pratar ju engelska då deras mamma pratar engelska med dom (som kommer från Nya Zeeland har jag för mig). Men pappan är svensk, så barnen kan liiite svenska, den äldsta, James, bättre än den yngsta, Henrik, vilket gör dt roligt att lyssna på främst den äldsta, 9 år, när han pratar svenska då den yngsta, 4 år, inte kan prata utan bara förstår. James försöker verkligen prata svenska, vilket låter så himla kul och så himlans gulligt.
Åka dubbeldäckare, yes box
Vårt gamla hus
Jag och Melle framför huset
James
Melle och Henrik
Nutte
Detta får bli allt.. Shit har suttit i en timme o laddat upp alla bilder nu.. Fy fasen.. Nu ska jag sooova. För ska upp ganska så tidigt då jag ska vara i sumpan vid halv 12 (och måste göra massa saker innan dt också), sen ska jag jobba, hem och packa, åka till Tess och sova där. Sen på tisdag åker jag och ngra polers till Öland och stannar där till Lördag. MYSPYS! Hihi..
Får se ifall jag bloggar imorrn, annars: see yah Saturday!
xoxo

Sooorry

Hello, SORRY att ja inte har bloggat på typ en vecka.. Men har verkligen inte haft orken.
IAF, denna vecka har jag haft Africa day (onsdags) i skolan då jag och millan höll i den afrikanska dansen som många tyckte var rolig. Jag dansar ju inte afrikansk dans, men millan har gjort dt så hon visade mig vad jag skulle gå igenom för steg så jag improvisarede lite med det, men det var asroligt. Både Karro och våran lärare tog kort.. men inga har åkt upp på fejjan, så kan inte lägga in ngra kort från den dan tyvärr.
I torsdags var jag ledig så Millan kom hit och så gjorde vi iordning oss till att åka till Rålis och ha en liten avslutningsgrillning med tvåorna. Dt var ett gäng på typ 20 pers som var där, dessutom så träffade vi eve och dt gänget där vilket gjorde kvällen ännu roligare. Men det blev såklart problem att åka hem sen eftersom jag och millan missade PRECIIIIIS sista tåget (Som jag dock inte trodde var sista, trodde dt sista gick typ en halvtimme senare) och nattbussen började inte förrän en timme senare.. Så jag, Millan och en tredje, random, tjej som vi träffade där på centralen satt och väntade i en timme på nattbussen. Sååå, vi kom alltså hem vid typ 3- halv 4.. Jag och millan skulle upp vid 6.. Kuul.
I fredags hade min skola avslutning, FAAN va najs med sommarlov!! Åh, kan knappt fatta dt än.. Och det som alla kom till skolan för, betygen, fick vi inte ens, utan dem skickar skolan nästa vecka ngn gång. Jag vill veta dem nuuuuu! Sen vid 3 dansade jag med queen style och vid 5 dansade jag med sickinhead. Mucho funny, men sen blev dt bara för mig och Millan att skynda hem till mig igen, ducsha och göra iordning oss för att sticka iväg igen. Denna gång till Djursholm där massa ettor och tvåor var. Mysigt sådär. Efter dt drog ett gäng vidare till Kim där de flesta sov också.
Så igår vaknade jag upp vid 9 i ett stekhett rum med Jonte, Kim och Engla. Seriöst, höll på att svetta ihjäl.. Så vid halv 11 åkte ja hem för att packa iordning alla grejer till avslutningen. Vid halv 2 åkte jag igen till Blue hill och tränade/gjorde iordning mig där till 8 då vi hade våran uppvisning. Och dt gick väl.. okej.. Eller alltså jag kände mig nöjd efter att jag hade dansat alla danser, men helheten känns lite.. eeh.. Inget var riktigt planerat, vi fick liksom veta när hur och när vi skulle dansa typ 10 min innan vi gick upp på scen.. Såå ah, dt gick väl bra för min del, men blev så konstigt.. Kändes inte som en avslutningsshow liksom..
Lägger ut videorna här ifall de kommer upp på nätet för pappa filmade uselt.. Sååå ah..
Sorry för dt aslånga inlägget. Nästa kommer vara bara massa bilder från england, så håll ut!
xoxo

HALLOJ! I'M BACK!

Fast kom ju iofs hem igårkväll, men ändå..
Iaf, i London var det absolut awesome! Älskar verkligen den staden med hela mitt hjärta och vet nu att jag kommer antingen plugga eller ta ett sabbatsår där. Amazing.. Har inte hunnit ladda upp alla bilder än från London, för har inte varit hemme på hela dan, men ja får göra dt när ja har tid. Vilket ja absolut inte har ikväll.. Menmen! Kan ju berätta om vad jag har gjort idag bara lite snabbt: DANSAT! Hade final rehearsal för två av mina danskurser, så dansade först från 10 till typ tjugo i 12 med kingstyle, åkte och åt/solade i stan och sen 3 till typ 6 körde jag queenstyle. På queestyle hade vi en vikarie för att våran riktiga lärare har fått sparken (kuul liksom när dt är mindre än en vecka kvar till uppvisning) och hon hjälpte oss med placeringar och finslipning på våran korre.. Kan slänga upp en video på vikarien bara för att göra inlägget lite roligare, för hon är GRYM!
Sara Galan heter hon och är så jäääkla liten, säkert 150 eller kortare.. Men som sagt, GRYM!
Hon kan helt klart röra sina höfter!
Aja, nu ska jag äta! Sen råplugga till effing spanska presskonferens imorrn -.-
xoxo

See yah

Nu är dt bara typ en halvtimme innan vi ska åka, så slänger in dt sista inlägget nu så att ja hinner med dt. So long alla i Sverige så ses vi på måndag (kommer hem sent på kvällen på söndag så bloggar nog på måndag då istället). Kommer sakna alla!...... Fast näe dt kommer jag nog inte! Kommer ha för kul för att hinna sakna nån, hehe! Men ni skulle känna samma sak, so no hatin'! no hatin'! (fast kommer sakna dig såklart mill)
xoxo

RSS 2.0