ooooooh

IMORRN SMÄLLER DEEEET! I'M GOING TO LONDON MADDA FAKKERS! Shit.. Har fortfarande inte riktigt fattat dt.. Fy faaasen vad jag är excited! Har verkligen saknat denna underbara stad. Ooooh, kommer shoppa loss! Tror jag iaf.. lr så kommer dt bli så att jag kommer använda upp alla pengar på typ mat, starbucks o så.. Men ah.. I'M LÄNGTING!
Stannar hemma från skolan imorrn då vi ska åka hemifrån vid typ 12, så onödigt att åka till skolan. Kommer därför antagligen att skriva ngra/ngt inlägg imorrn innan vi åker och när ja sitter på arlanda.. OOOOH, hare så kul i sverige!
xoxo

Grattis till två av mina älsklingar

Grattis Bror 15 år.. Shit även här växer de små upp så snabbt.. Byxmyndig o allt..
Sen Grattis tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill BARCELONA SÅKLAAAAART!! Mina älsklingaaaar! Såg iofs bara slutet på matchen för var på den där grejen i solna, men ändååå GRATTIS!

Bild från när barca vann Champions League 2006. Ronaldinho o Henke Larsson in my <3

Barca när de vann 2009..
Fjärde gången för Barca nu. 92, 06, 09 och 11.. Viva Barcelona!

Le helg

Hellooo loosers
Sitter här o chillar i mitt vardagsrum o kollar på "Klassträffen".. Har bara sett den amerikanska versionen, så jämförelsevis verkar den svenska lite mesig.. Men ah..
Igår va jag hemma o pluggade med Millan som kom till mig vid 2. Vi gjorde klart ett arbete som skulle varit inne för ett antal månader sen.. hoho.. Men dt blev klart iaf!
Igår kväll vare meningen att jag skulle dansa, men när jag kom fram till Blue Hilll så visade dt sig att våran tränare inte var där.. Kuuul. Och eftersom dt var ngra tjejer som direkt tog över spelaren/högtalarna med sin ipod, så åkte jag o Anna som också hade åkt dit hem till mig för att dansa lite där. Så ah vi dansade lite, kollade på BB o kollade massa dansklipp.. Mucho fun..
Här va ett klipp vi hittade igår,där våra danslärare är med och dansar med deras dancecrew AQceS Dancerz. Våra lärare är hon med sverige flaggan och hon med typ uruguay flaggan (blå-vit randiga).. Kan bara kolla på Nathalie- hon med uruguay flaggan- för hon är så jäkla bra! Hon blir som en annan person när hon dansar. Hur cool som helst.
Idag har jag först gått upp och sjungit för min bror som fyller år. Lägger in bilder på fulingen senare.. Sen har jag jobbat i ngra timmar. Och nu sitter jag här i vardagsrummet. Ikväll blir dt antingen att stanna hemma o kolla på Barca matchen, lr åka till Solna och gå på en dancehall hårshow.. Vi får se!
Näe men nu måste jag ta en liten dusch o sen komma på vad jag ska göra..
xoxo

Grattis syster 12 år

Idag fyller min kära lillasyster 12 år. Vi gjorde som vi alltid har gjort på födelsedagar; vi sjöng och gav presenter imorse och nu har vi ätit middag som födelsedagsbarnet har bestämt. De sitter och äter tårta nu också, men är så jäkla uppsvullen för att dt är "den tiden på månaden", så tar kanske lite senare..
Så GRATTIS syster! Shit 12 år.. Nästa tonåring.. ayayay..
Idag hade jag för övrigt sports day, med brännbolls spelande. Vi var i "klass" lag, alltså jag var med S2B o så fanns dt S2A o S1A osv.. Vi spelade 2 matcher, vi vann en och som klara skulle säga: vi fick silver i den andra (alltså kom tvåa.. av två lag).. Men ah, dt var väl helt okej kul. Det var ju fint väder, så hellre vara ute o spela brännboll än sitta inne i skolan o ha lektioner.
Nu blire plugg.. Imorrn stannar ja hemma för att ja inte har ngra lektioner.. typ.. har en halvtimmes spanska.. men orkar inte åka en timme, ha en halvtimmes spanska o sen hem en timme.. NOT WORTH IT!
xoxo

I like this quote..

-Women fall in love by what they hear. Men fall in love by what they see. That’s why most women wear makeup and most men lie.

Rihanna HOT, Britney NOT

Kom igen Britney.. Lägg av med din jäkla playback! Rihanna sjunger fan live, om du vill få ngn slags respekt av folk igen så måste du fan sjunga live! Du blev känd för att kunna sjunga bra, såå mkt sämre kan du ju inte ha blivit.. Kom igen kvinna..
Och som sagt.. Rihanna HOT, always..
xoxo

e.t. phone home

Näe okej, ja pallade inte skriva om min helg för blev att ja gjorde massa andra grejer, som att t.ex. prata med eve i telefon i typ 40 min.. Blir alltid så när vi pratar, har alltid varit så.. Men de e naaz..
Ska fan sova nu, är pisstrött o kommer inte kunna koncentrera mig mer på att plugga..
Så ni får en awesome dancehall låt istället. Busy in my <3
Busy Signal- Too many men
Natti natti
xoxo

Long time, no bliggish

Kommer berätta om min helg när jag kommer hem sen, för ska till dansen om ngra minuter.. Men ah tänkte att ja kunde slänga in ett litet bildinlägg nu innan.
Nu drar jag! See yah!
xoxo

we're bringing dancing back

Sorry att ja inte har skrivit på ett tag.. Men har haft så mkt plugg i veckan så har inte pallat ta tid att skriva inlägg.
Ikväll har jag iaf dansaaat. Från 8 till 10- kvart över 10.. Jobbigt, men fan va kul! Vi har fått en korre från sickinhead som vi ska köra på uppvisningen.. Det är jag och min "grupp" och tre grupper till som ska köra en låt/korre var av sickinhead.  Kommer se skit bra ut.
Och så nanananaaa! Beyonces musikvideo till Run the world är ute! Fast den kom ut den 18e va? Aja what evah! Har börjat gilla låten mer o mer. Först vare lite: "hmm, vfr just pon de floor?" Men efter att ha sett videon som ja la ut förut med tjejerna som dansar så jäkla braaa, så har ja börjat gilla den. Och nu ännu mer när musikvideon har kommit ut. Fy fasen va bra! Älskar slutet samt när beyonce har den gula klänningen. AWESOME! Och hon är så snygg! Usch vad orättvist..
Beyonce- Run the world
Näe men är helt slut.. ska nog sova snart..men kanske kolla klart BB först.
Natti natti!
xoxo

typiskt

Kuuul. Dt visade sig att vi hade idrottsprov idag-.- Men dt sa våran lärare att vi hade imorse, just den dagen då hälften i klassen inte har nå letioner, riktigt bra gjort! Men får väl göra dt imorrn lr nåt...
IAF! Idag har ja bara laddat ner låtar till ipan, samt suttit ute i solen i ngn halvtimme. Nu måste jag plugga. Ska bli klar med MINST ett arbete har jag bestämt. Common ems!
Ni får en klassiker dagen i ära..
RDX- Skip (to ma lou)
Hare!
xoxo

Me like

Oh, oh! Vet ni vad jag precis fick reda på..? Jag har inga lektioner imorrn! Vi är ju klara med matte för tvåan nu (elleeeer..?), och ja har två timmar matte innan lunch imorrn.. sååå, alla i min klass tare som att dt e no- math som gäller. NAJS.. Sen inga andra lektioner på eftermiddagen.. Men blir en pluggdag ändå, behöver verkligen dt.
Hehe.. He has done it again.. Den kom ut igår dessutom.
Han har ju freakishly big hands.. men han e bra ändååå
xoxo

everybody get sick in head

Uuuusch för matte..
Hade matte nationella idag som alla andra som har matte B, eller? Aja.. Dt gick bajs iaf. Hade förväntat mig att dt skulle finnas tillräckligt med uppgifter som jag förstod så att jag iaf kunde få G.. Men så får vi provet och jag kan typ 5-6 st uppgifter av 16.. Så ett G känns väldigt tveksamt nu alltså. Jag som trodde imorse att jag var tillräckligt förberedd..
Menmen, kan faktiskt inte bry mig mindre. Har fått VG på ett prov och G på alla andra förutom ett då jag fick IG.. Nationella kan inte sänka ett betyg, så måste väl få G.
Igår skrev jag inte för att jag var upptagen med så mkt annat.. Hehe.. Näe men kom hem efter att ha haft engelska presentation (som jag fick MVG på wiho!) vid 3 sen så åt jag o så innan jag drog iväg till dansen. Dansen var kul och vi ändrade våran uppvisningsdans IGEN, men dt kommer nog bli bra.. Sen kom jag hem vid 9, duschade och pluggade matte till 12.. Så hade inte ork att skriva. Hihi.
Laddade ner denna låt igår, its sick man! Dedicated to our one and only Sick in Head!
Al Azif ft. Gnucci Banana & Crossfire- Sick in head
Nu blire att kolla senaste avsnittet av 90210, sen RÅPLUGGA!
see yah!
xoxo

Party rock is in the house tonight!

Ooouuff, va trött jag är! Kvällen igår var gaalen peolpe, gaalen! Hehe näerå, men den var så jäkla rolig. Har inte haft så kul på en fest på riktigt länge måste jag säga. Igårkväll började med att vi fick hem gäster för den årliga "grillfesten", det var riktigt mysigt. Sen vid 9-halv 10 åkte jag därifrån och mötte upp millan, aqve, ann och aqves syrra inez hemma hos aqve för att sedan dra oss till solna på min kompis 18 års fest. Han hade hyrt en lokal typ precis där jag dansar i Blue Hill (där han bor) och fy fan va mkt folk dt var! När vi kom dit vid 10 var dt ganska mkt folk men inte mkt drag, speciellt inte på dansgolvet. Men min kompis hade lovat mig och mina kompisar att spela dancehall så att vi kunde dansa, vilket han gjorde efter ett tag.. Och hell yeah va kul dt var from that moment on. Vi dansade, med pauser till och från, från typ halv 11 till halv 3. Awesome!
Det roligaste var att aqves två år yngre syrra fick flest killar på sig! Men medan aqve och ann levde sitt egna lilla flippade liv på dansgolvet så tog jag och millan rollen som Inez body guards. Så dt blev mkt "ey, bort", "hörrö tare lugnt", "akta på dig" fast mkt dans också såklart, ngra killar godkände vi. De som inte var för på. För de som vet hur dt är på klubben (som dt kändes som vi var på igår) vet att killar bara har ett danssätt när de vill dansa med en tjej: de smyger upp bakom en, klistrar sig fast och typ grindar lite bakom samt följer med i alla rörelser man gör.. MYSPYS! Men bortsett från ngra slajmos, så vare bara kul!
Tyvärr hade ingen (!!) med sig kamera, så blev inga bilder.. Men ni får en låt istället som spelades ngra gånger igår och är awesome att dansa till.
Beenie Man- Gimmie gimmie gimmie
Nu måste jag PLUGGA!
xoxo

Turn your swag on

RDX- Turn your swag on
Oh vad jag gillar! Och är jag jätte konstig ifall jag tycker att mr. blond ser bra ut??
Nu blire fixa sig, ta emot gäster vid 6.. Sen får vi se vart kvällen tar mig..
xoxo

Hahaha..

Eve skickade denna till mig idag.. hahaha fy fasen va söt.. man tror ju att dt är hunden som pratar där i början, meeen sen förstår man.. hehe.. gud va jag skrattade när ja såg den!

el solna

Holahola
Skrev inte igår för ja pallade inte efter att ha kommit hem. Igår iaf så gick ja i skolan till typ 3, hade boksamtal för övrigt som dt gick skit bra på, sen åkte jag till solna och hem till Johan. Där va eve och solna boysen som de kallas, alltså Johans kompisar. Älskar verkligen dt gänget, så himla sköna och roliga att vara med.. dock så driver dom med mig hela tiden.. men ja tar dt som en man och kaxar emot! Man måste stå upp för sig själv om man e tjej! Visst girls??
Iaf, där satt vi och solade i den stekande solen, boysen drack öl och ja o eve drack iste (elleeer..). Iaf väldigt mysigt. Sen drog vi o åt pizza där i solna och sedan åkte jag hem. Mysigt avslut på en annars ganska bra dag. Och juste! Hade min tur för typ en månad frammåt igår! Johan bor högst upp i sitt våningshus, alltså på 6:e våningen.. Och så hade jag lagt min mobil på en stol lr vad dt va precis vid räcket, sen dum som jag va kollade jag inte på den stolen när ja skulle flytta på den och dunk dunk dunk ramlade den ner för lilla springan mellan balkongen och räcket.. MEN, jag förstår verkligen inte hur dt gick till, mobilen ramlade ner på våningen unders fönsterkarm (lr vad man kallar dt, dt som sticker utanför deras fönster) och stannade där.. Så hon som bor där stack ut huvudet ur fönstret och bah: "vafan va det där?? jag hörde värsta smällen".. Så ah, gick ner o hämtade den där, och fortsatte sola som om inget hade hänt.. Inte en enda skråma.. Jag har ju en "gammal" (ingen touch), tjock sony eriksson så den håller som sten!*knack, knack, ta i trä*  Så ah, kommer inte ha ngn tur på typ en månad nu.. Haha så när vi satt och åt efter denna händelse, gissa vad jag gör då? Jo då "spiller" (det droppar) jag pizza fett på mina beiga byxor.. Och fett är fan rött.. Så alla tyckte dt va skit kul att jag hade "mensat".. Kuuul..
Idag har ja faktiskt inte haft nå otur, än.. Hoppas bara oturen höll i en dag.. Skulle vara perfa.
Ngra av dessa snyggingar var hos johan igår..
Ja, jag har delat många fina upplevelser med dem.. här med hållbus..
Ja.. de gillar ost..
Idag hade jag bara en lektion, så åkte hem vid 1.. Eller träffade eve och tess i sumpan i ngra timmar, men nu är ja hemma. Nu ska jag plugga som satan. Måste bli klar med mitt engelska tal.. Kuuul..
Han gör dt igen.. och igen.. och igen..
Snyyyyygg Jeremih..
Tycker han e skit cool.. No matter what anyone says!
Herrå!

we can take a picture, picture, tag I wont miss yah , miss yah

Oh fy fasiken vilken skön dag dt har varit idag! Lätt den bästa på länge! Hade sovmorgon till 10.10, kom till skolan, hade flummig historia lektion, åt mat, gick ut till kajen med massa folk, satt o solade där i typ 2 timmar, hade skön matte lektion, hade okej geografi lektion, slutade, gick och satte mig igen med massa roliga människor på kajen och till sist hade en rolig dans lektion.. Och dt bästa av allt var att jag hade en "snygg dag". Ni vet alla vad jag menar.
Sååååå, ja.. Ni vill antagligen inte veta allt detta, men var bara tvungen att redogöra min härliga dag. Och idag vare ju första sommardagen vi har haft i skolan, så dt var huuur skönt som helst att man hade en håltimme efter lunch. Fy fan vad jag svettades.. Hihi..
Tog dock inga kort.. dåligt dåligt.. Men kan lägga ut ngra av sofies bilder från igår då vi var ute på exkursionen.. (Har jag berättat att vi var på dt?).. Vi var iaf ute i vallentuna med geografin för att kolla landskap och skit.. Och kunda man även ha med sig sin hund, vilket bara förklarar vissa bilder..
jag o en av millans hundar
Millans hund Wilma
Millans hund Disa
Emils hund Alfons
Jontes hund Alva
Snäll kille!
Näe men nu måste jag pluggaaa!!
Såå, see yah!
xoxo

hoss mill

(detta skulle ha publicerats igår kväll)
Hemma hos Millan sitter jag nu. Är skit trött så vi ska väl sova snart, men kan snabbt berätta lite om dan.
Idag rå så vaknade jag vid 9 och åkte vid 10 med pappa till handledarkursen vi skulle på. Tre tråkiga timmar, men man var ju så gott som tvungen att pay attention. Om dt är ngn gång man ska lyssna så är dt fan på en körkortskurs.
Efter dt stresspackade jag för att sedan dra till dansen där vi hade ett skönt pass faktiskt. Vi lärde oss först ngra nya steg, sen freestylade och sen gick vi faktiskt ut och dansade. Hela gruppen dansade en av våra korrar som vi har och samtidigt filmade våran lärare. Var kul.
Efter dt åkte jag och millan hem till henne, lekte lite med hennes hundar, åt mat, kollade alice i underlandet (a),  duschade, kollade en till film.. Och nu sitter vi här..Hoho..
Denna låt var till den nya korren vi dansade lärde oss idag.. Dock så är den i typ bara 30 sek så tror inte att vi ska uppträda med den..:
Vybs Kartel- Real Bad Man
Tvingade Millan att ladda över alla gamla bilder från hennes kamera till datan, så här kommer ngra stycken från sommaren när vi badade vid hennes hus..


misslyckad hoppbild..
ursäkta bilden, men var bara tvungen att visa hur brun ja var.. hihi..
Nuuuu blire sova..
See yah
xoxo

The secret of Victoria

Holahola!
Vet ni vad jag gjorde idag? GICK MODELL! Det var det jag gick på möte för i torsdags hihi.. Det var Eves skola som hade en årlig sommarvisning och hon frågade mig ifall jag ville gå modell då det behövdes.. Såklart ställde jag upp för min fine ven, men hade dock inte hennes kläder och har ju aldrig gått/ varit modell förut, så var ngt mkt nytt och scary! Men dt gick faktiskt skitbra! Eller enligt mig iaf.. Jag ramlade inte lr nåt sånt..
Så imorse gick ja upp halv 7 och åkte till Sickla/ eves skola för att göra grund sakerna som hår och "make" (som de kallar dt). Sen vid 1 började visningen på.. MEDBORGARPLATSEN! Ja, jag gick modell framför hela medborgarplatsen.. Lite cred till mig för dt tycker jag faktiskt...
Så ah, dt var kul och jag är väldigt stolt över mig själv att jag vågade och kunde göra dt. Kanske nåt jag skulle kunna göra igen tom..
Inga bilder har jag, men eve tog massa.. Så ifall de bilderna kommer upp lägger ja upp dem här!
Från en slags modevisning till en annan.. Från kläder till underkläder! Vilka mer än jag ÄLSKAR Victoria Secrets modevisningar?? Gillar att kolla på vanliga modevisningar också.. till en viss gräns.. men just Victoria Secret.. Mhmm! Just att skönhetsidealet i deras gäng inte är superdupersmal med storlek A i bh, utan vältränad och allmänt snygga helt enkelt.. Vissa av VS modellerna är ju nästan lite för smala dock.. Men ja älskar dem ändå, framförallt Adriana Lima.. Hon är så jäkla snygg! Samt Miranda Kerr! Synd att hon inte var med på förra julvisningen :/ Men lungan, hon var ju gravid då med min älskling Orlando Bloom... Det gör dt liiiite enklare att ngn har tagit min älskling när dt är en sån snygging som miranda..
Lägger upp ngra awesome nummer med la gang of VS..
2005, året då verkligen alla bra var med; Tyra Banks, Gisele Bundchen, Naiomi Cambell osv osv:
2006, med Justin Timberlake:
2006, the diamond bra:
2007, med Seal:
2007, med Will.I.Am:
2008, med Usher:
2009, the enchanted forest (nog min favvo av alla):
Måste bara lägga ut videos på mina favvo tjejer också..
Adriana Lima:
Miranda Kerr:
Känner att ja inte kan lägga ut fler videos nu, hoho.. Blev lite många, men alla är SÅ värda att se, lovar er..
Nu blire maaat sen en lugn hemma kväll med film hade jag tänkt. Är så trött från idag..
xoxo

Woptidoo

Hola!
Igår skrev ja inte för att dt inte fanns så mkt att berätta.. Var en vanlig skoldag med matte, engelska och svenska.. Fun? No.
Idag har jag "catch up" dag igen, aka ledig, och jag booorde verkligen, verkligen plugga för jag har så sjukt mkt o göra. Men vid 4 måste jag på ett möte i Nacka, så blir bara en liten pluggstund nu.. Vad för möte dt är vågar ja inte säga nu, men kommer kaaanske berätta ngn dag framöver.. För dt är ganska stort.. för mig iaf..
Så ja.. Nu ska jag plugga lite geografi, sen alltså dra till Nacka..
JA! Jag e fet snygg ibland alltså..
xoxo

Omg!! Awesome!

Inte den riktiga videon, men O.M.G! Fan va grym! Dansen, kläderna, tjejerna, ALLT! Killen som koreograferade denna ska fan ha en fet award alltså! Önskar att ja kunde dansa sådär..

hello

Har studiedag idag också (kanske inte sa att ja hade dt igår?), så vaknade för 20 min sen.. SKÖNT. Dock har jag liiiite ångest för måste verkligen plugga.. Men känner inte att jag kommer orka göra dt nu för att jag ska åka om 4 timmar, så kommer typ se på en film (a)
Näe men nån timme måste jag väl plugga..
Hörde att dt har snöat idag!? Whatta?? Jag har ju själv inte märkt nåt eftersom jag har sovit tills nu men varannan effing person på fejjan har skrivit om dt.. Nu regnar dt iaf, så ja antar att dt inte var så allvarligt, så andas människor. Näe nu haglar dt! Whattafack!!?? Sveriges väder alltså..
För att få er på lite bättre humör får ni en sommar låt med våran älskade Vybz.
Vybz Kartel- Summer time
xoxo

dans

Dans idag rå. Fan, har ännu ondare nu än vad jag hade innan... Inte i benen dock, där gör dt lika ont som förut. Men på ngt sätt sträckte jag mig på ena sidan av ryggen, typ axeln, när ja skulle stå på huvet. Så ah, känner mig helt sönder.. PLUS så fick jag ont i ena knät efter dansen..
Eftersom jag hade så ont i benen också så kunde jag inte ta i så mkt, vilket bara gjorde att man blev irriterad på sig själv.
Menmen, nu håller batterierna på att ta slut på datan och orkar inte hämta laddarn, så får säga herrå1
Herrå!
xoxo

Helg

Sorry för så dålig uppdatering de senaste dagarna! Men har knappt varit hemma och när jag har varit dt så har jag inte haft tid att skriva..
Men iaf, i fredags åkte jag och ett gäng från dansen in till plattan för att vara med på ett dansevent. Dock så dansade inte vi (vi skulle ha gjort dt, men dt blev change of plans), men dt var kul att kolla ändå. Efter plattan åkte vi till blue hill och gick på Sickinheads (kommer ni ihåg att ja skrev om hnm och la ut massa videos?) workshop. Ännu en gång var dt skitkul, men FY FAN VAD TRÖTT MAN BLIR! Den människan är så sjukt vältränad så han kör ju på hårt som satan med oss. Men ofc vare raoligt! I slutet körde han en korre med oss också. Den var en hel låt på fyra minuter (den gick i två omgångar) och den körde vi kanske 5-6 gånger.. Kuuuul! Jag var trött efteråt kan man säga! Efter dt åkte jag hem till Aqve där vi färgade mitt hår och så sov jag där.
I lördags jobbade jag, sen mötte jag upp Millan i stan där vi va ett tag innan vi åkte hem till mig. Hemma hos mig var vi ensamma eftersom resten av famlijen skulle på middag, så vi gjorde en mysig egen liten middag till oss två. Efter dt drog vi till ett ställe nära tess där vi grillade med lite folk, mysigt vare.
Och igår då så drog jag med millan till hennes dans eftersom hon sov hos mig och eftersom jag dansar direkt efter henne. Så kände att jag lika gärna kunde åka dit samtidigt. På min dans efter, guud va våra lärare körde med oss. Vi körde massa styrka och jobbiga dansövningar.. Vilket ledde till att jag troligtvis har sträckt mina ben igen.. Vi värmde inte upp innan vi körde de jobbiga benövningarna, så ah.. Låren har tagit skada..
Hoppas det blir bra med benen snart, för vill dansa! BAD!
Det är lite synd att jag inte har tagit ngra bilder i helgen.. Måste bli bättre på dt faktiskt..
Här kommer dock en bra låt som vi körde i fredags med sickinhead:
RDX D&G chiney- dancers boom
Nu ska jag gå och äta nåt.. Me hungry.. Sen blire att åka till dansen ändå och känna hur dt känns att dansa.. Annars får jag bara sitta och kolla på.
See yah!
xoxo

RSS 2.0