We like sovmornar

Hehe fin min jag gör på alla foton.. ÄSCH, me no care!
xoxo

Oh my..

FY FAN VA GRYMMA! Förstår inte hur det kan vara SÅ synkade.. My gard!
xoxo

Oh herre min get..

Om jag kunde dansa sådär när jag var 7.. Oh lord..
Haha bästa kommentaren på Youtube:
"umm...wow! When I was 7 i had trouble running without tripping over my feet. They are amazing. I never thought i would envy 7 year old little girls."
xoxo

sorry...

Helloo.. Sorry att jag inte har skrivit på ett bra tag.. Men har veeerkligen tappat gnistan för att blogga.. Tycker dt bara tar tid och är helt enkelt tråkigt när man inte orkar ta kort och lägga in bilder o jadi jadi.. Vet inte riktigt heller vad folk tycker är kul att läsa om, för enligt mig själv så är bilder absolut roligast att kolla på i en blogg.. Och när jag inte orkar lägga upp bilder så tycker jag dt inte är ngn idé att blogga..
Meeeeeen ah.. Skriv gärna vad NI tycker!
Bild på mig från midsommar..
xoxo

Party at my place

Hello! Sorry att jag inte skrivit på ett bra tag, men har knappt varit hemma innan helgen och sen i helgen har jag inte haft nå tid..
För helgen har varit fullspäckad. I fredags var det girlsnight hemma hos mig med lite tjejer från skolan. Det behövdes kände vi. Vi åt tacos, kollade fotboll, pratade, kollade film.. osv osv.. Mycket mysigt iaf.
I lördags åkte alla tjejer hem runt 11.. Sååå, hade typ inget att göra förrän vid 5 då dt var dags för grabbkväll! Jag och Millan har nämligen börjat bli inräknade i grabbgänget, så på lördagen var dt alltså dagt för boysnight. Det skulle först vara på ett annat ställe, men dt blev att vi var hemma hos mig.. Super roligt, men aldrig att jag har en grabbkväll hos mig igen, nah ah! Såååååå tjejkväll på fredagen och killkväll på lördagen.. Gaaaanska olika kvällar om man säger så. Men båda var asroliga såklart!
Det vi åt på grabbkvällen.. Grabbarna åt en kött (!!) och ost (!!) pizza, medan jag och millan åt en vegetarisk pizza.
Några av ze grabbz
Planking a la jonte o millan
Igår då så dansade jag min älskade dancehall. Har verkligen saknat det. Meeeen, dt är svårt som fan.. Fast kul!
Idag vare en helk ok dag i skolan då jag började 12.20 och slutade 15.00... Efter skolan vare Dancehall vs African. ASKUL, men fy vad svårt -.- Inte ens kul hur svårt dt är.. Är inte van vid att röra så mkt på höfterna som vi gjorde idag.. Ooouf.. Hoppas man blir bättre på det alltså..
Här är ett klipp på min danslärare som dansar den korren vi körde idag..
Yes, that girl can move her hips! Ganska svårt att känna sig bra på att dansa när man har henne som lärare alltså...
Aaaaja, nu ska jag sova, upp imorrn vid 6 liksom...
Natti natti
xoxo

RSS 2.0