Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Åååååååååååååååååååååååååååååååååh typ gråter av glädje just nu! För första gången på hela gymnasietiden om inte sen typ 8an när man fick betyg för första gången, så har jag fått ett klart MVG på en uppgift i svenska! De högsta betygen jag har fått har antingen varit VG+ lr MVG-, så denna gång vare fullt ut MVG. Är så jäkla lycklig, kan inte ens beskriva dt med ord... Dt började helt seriöst att tåras upp i mina ögon när ja skulle berätta för mamma.. ÅH SÅ JÄVLA SKÖNT! Nu kommer jag vara lycklig i typ en månad lr nåt.. Jag får MVG på just den uppgiften som jag typ har spenderat minst tid på, men som jag kämpade så jääääkla mkt med under den korta tiden.
Jag känner som denna kille just nu:   
xoxo

Det sötaste jag någonsin har sett..

Har ni någonsin sett någoting så gulligt??
Sorry för dålig uppdatering, men har haft mkt o göra de senaste dagarna.. Kan skriva mer om veckan när jag har tid..
xoxo

kul dag

Måndag, började med äckelsnö överallt. För fan, vi är trötta på snö nu! Aja, sen i skolan var dt mest fokuserat på ettornas M.U.N (Model United Nations) som de har denna vecka och jag ska hjälpa till på. Så gick runt och hjälpte ngra panikslagna ettor som inte visste vad de skulle göra. Dt var kul, men dt brougth back old memories från förra året då vi var exakt lika panikslagna och stressade.. Så denna vecka går alltså ut på att spela "jury", eller vad man ska säga, på mina FN. Hoppas jag hinner med alla mina andra ämnen man har..
Dt blidde ingen dans för mig idag. Fick ett oväntat besök imorse (som hälsar på sisådär en gång i månaden hos flickor), så hade både mensvärk och kände mig almänt äcklig. Så ja skippar'e! För vissa går mensvärken bort när man tränar, för mig blir dt värre.. Var nog lika bra att stanna hemma då..
Nu blire att gå ner och se om dt finns ngt sött i köket (inte godis, jag lovar millan). Me want sugah!
xoxo

earth hour

Igår vare ju Earth Hour. Någon som släckte lamporna? Här hemma hos oss vare släkt iaf. Var med mamma och syster första halvtimmen och sen den andra gick jag och mötte papi och eve som skulle hem till moi. Vi satt och pratade och kollade klipp på youtube typ hela kvällen. Mycket skratt blev det iaf, that's for sure.
Idag vaknade vi upp här hemma och åt en brunch med rester från gårdagen (mammas goda kyckling). Sen vid 2 åkte jag mot dansen och tjejerna åkte hem till sig.
Mycket roligt danspass vare idag. Vi fick lära oss ngra nya steg, vilket alltid är kul. Jag börjar faktiskt gilla våran korre mer och mer ju mer vi kör den. Tyckte den var lite "eh" innan, men nu, me like!
Ni får en random, bra dancehall låt till detta.
Benz punani- Vybz Kartel
xoxo

Årtiondets sämsta låt..

Alltså bokstavligt talat. Jag vet inte om den har blivit framröstad till årtiondets sämsta låt, men den är "named" the worst song ever.
Gillar vad denna tjej har skrivit:
"Here's a video for viral sensation Rebecca Black, and make sure you have some towels nearby, because for the next three minutes and forty-seven seconds, your ears will be bleeding.
The lyrics are about, get ready for it…Friday. She has to get up, get breakfast, and do other things that people do when they exist on a Friday. It’s very complex."
Så, get ready.. Here it comes!
Rebecca Black- Friday
Värsta musikvideon har den också blivit kallad.. Och det kan jag faktiskt hålla med om. Otroligt löjlig. Och låten.. vart ska man börja.. Orkar inte ens börja.. Usel och löjlig är den.
xoxo

Apocalypto

Rätt så tråkig dag idag också, med idrottsprov, naturkunskap och spanska. Spanskan var dock rätt skön, för första gången. Vi kollade på filmen Apocalypto. Vi ska göra en presentation om Sydamerikas olika urbefolkningar, så eftersom filmen handlar om mayaindianerna så var den passade att se. Filmen var bra.. men lite väl grov och blodig kanske. Så den rekomenderas ju inte till folk som är känsliga för blod och sånt.. Men de som inte är känsliga och gillar historiska filmer så passar den perfa. För den var verkligen bra, och man kan inte undgå att tycka att huvudrollen är aningen snygg när han är så bra som han är, hero nr. 1!
Här är trailern.. Som jag tycker är konstigt dålig som inte har med en enda bloddroppe.. 90% av filmen består av blod, hello??
näe javenne om trailern alltså..
Denna var en av de bästa scenerna tycker jag faktiskt, för den killen som dt sprutar blod ur huvet, hade hela filmen rent ut sagt varit en f**ta mot huvudkaraktären (han som dödar hnm), så där fick han allt igen.. Men här ser ni hur scenerna kunde vara, och detta var inte ens nära den blodigaste/grovaste.
Såå, nu ska jag äta.. Sen blire att plugga historia. Att göra ett släktträd står på schemat.
xoxo

Wähå

Alltså.. jag vet inte ifall man ska skratta lr gråta.. Jag själv satt ju dock och nästan kissa på mig av skratt när jag såg den precis.. Och hon sjunger samma sak genom hela videon, men dt blir bara roligare och roligare dock. Det roligaste är ju ändå att hon sitter och kollar på skärmen hela tiden.. Som om lyricsen är svår att komma ihåg?Haha bästa kommentaren på youtube var ju: "it must have taken her weeks to learn the lyrics." Hehe.. L-L-L-Let me hear you say wäähåå! Skön chey helt enkelt!

Ergonomi

Ganska lugn dag i skolan idag. Dock så var jag pisstrött eftersom jag knappt sovit ngt inatt, men drack en energidryck på morgonen som jag lyckades hålla mig på hela dan. Men ah.. helt vanlig, tråkig onsdag helt enkelt.
Nu ska jag pluggish till idrottsprovet som är imorrn.. Ergonomi.. Lite tråkigt ämne sådär, men ändå intressant. Allt som handlar om ens egen vardag blir ju automatiskt intressant. Ergonomi är alltså: "Läran om samspelet mellan människan och den fysiska, psykiska och sociala arbetsmiljön" (har den frasen inspetsad i min hjärna).. Så ah.. Har gjort lite övningar och rörelser nu som vi fick av idrottsläraren, som faktiskt var riktigt skönt att göra om man sitter för mycket och känner sig stel.  Kan lägga ut dem om ngn vill.. Bara att kommentera, för jag rekommenderar verkligen om dem!
See yah!

sickinhead

Åh, fy fan vilken kväll!! Hade ju dans idag, queen style. Och då hade vi en vikarie eftersom den vanliga läraren var sjuk lr nåt.. OCH FY FAN VA ROLIGT DET VAR!! Har aldrig haft ett så roligt pass tror jag. Vikarien iaf var en kille, importerad direkt från jamaica (hoho), som var här för att han hade varit med i en musik video. Ni vet den här Hot Hot Hot, med Crossfire? Iaf, hade dansat med ALLA stora artister/ dansare inom dancehall, de största och kändaste iaf (för er som kan dancehall artister: beenie man, elephant man, vybz kartel, aidonia osv). Så ofc var han grym. Men dt bästa var att han var så himla crazy och verkligen gick in i rollen när han dansade. Och dt första han sa var, "Hej" Hur mår du?? (till hela klassen)", så lite svenska kunde han. Och när han "ville testa oss" på hur många vanliga dancehall steg vi kunde, så kunde man kanske fyra av tio. Resten som han visade hade man aldrig kört förut, varken på king lr queenstyle. Så ah, han tyckte nog att vi var ganska okunniga.. Man kunde ju grund, grund stegen, men resten: nepp! Så ska träna lite extra på de "nya" stegen han visade.
Bara för han var så cool (och för att man vill skryta lite) så lägger jag ut lite videos med hnm:
Inte så jätte rolig video kanske, men lägger ut den så att ni vet hur han ser ut så att man kan kolla efter hnm i resten av videorna. Sickinhead kallar han sig alltså.
Alltså, så jäkla cool! Han sa att han hade en annorlunda klädstil, men man hade inte riktigt föreställt sig såhär eftersom han bara hade typ normala kläder idag. Fet cool!
Från när han uppträdde med Elephant man (!!)
Haha, fan va skön.
Från när han spelade in till Hot Hot Hot

Haha fan va sjukt, detta var från två dagar sen, och han hade på sig precis de där kläderna idag också. Dock så dansede vi inte med halsdukar lr vad dt är, utan mer dancehallsteg.
Näe nu räcker dt! Dt är bara att söka på sickinhead om man vill se mer med hnm.
Nu blire plugga samtidigt som BB lite i bakgrunden.
xoxo

helg

Sorry sorry att ja inte har skrivit på ett tag, men har varit borta hela helgen, så har inte haft tillfälle. Kan skriva en liten kort sammanfattning:
I fredags ringde tess mig på eftermiddagen och hörde ifall ja ville komma hem till henne på kvällen. Hade inga andra planer, så körde på dt. Blev en vända hemma, men sen vid 8 åkte jag till blackeberg och tess. Vi pratade lite, kollade på film och kollade tv. Så var en lugn fredag.
I lördags (igår) jobbade jag vid lunch och sen åkte jag hem och bakade en morotskaka som jag skulle ha med mig hem till tess igen där dt skulle vara en födelsedagsmiddag för tre av mina kompisar som fyllt år de senaste veckorna. Var mkt mysigt. Vi åt god mat som tess hade lagat och sen körde vi twister samt alias, om ni vet vad dt är.. Mkt, mkt roligt. Jag och malin sov där så idag hjälpte vi till o städa och sen vid typ 2 drog vi båda. Hon skulle träffa en kompis och jag skulle till dansen. Dansen gick väl bra.. men hade knappt ngn energi. Så dt var jobbigt.
Lägger ut en bra låt. Ngra känner igen riddimet.. Inget kan ju slå Rum and redbull (en låt), men denhär är bra också.
Khago- Nah Sell Out
Tror ja ska försöka sova nu, känner att ja behöver dt..
xoxo

Up in her belly

Sorry för den dåliga uppdateringen, men denna vecka ouuf.. Har stressat ihjäl mig med plugget, så har inte halt tid helt enkelt.. Och har inte dt nu heller! Sorry.. Men ni får en låt jag hittade på Annas ipod idag som jag gillar mucho!
Up in her belly- Busy Signal
Alltid Busy Signal med hans crazy låtar, me like!
xoxo

..

Pallar inte skriva nånting egentligen, men vill visa att jag lever. Måste verkligen, verkligen plugga.. Så see yah.. Uppdaterar dock på min och millans blogg under kvällen..
Me like this song..
Good good- voicemail
xoxo

Too many men

Igår vare jobb och sen fika på Cafe 60 på kvällen med Klara, Anna och Nicole. Det är ju verkligen ett hur mysigt ställe som helst, men dyrt som fan! Köpte en latte för typ 30 spänn samt en morotskaka för typ 50.. Så dyrt ja, "men dt kostar att vara på topp" som min mamma alltid säger. Sen åkte jag och anna hem till mig och var hemma vid 12 kanske. "Imorse" kollade vi på reprisen av Melodifestivalen (eller okej, vi kollade på datan) eftersom missade dt igår och för att vi båda är lite melo- nördar, så vi var tvungna att se hur dt blidde som dt blidde. Men eric saade då.. Blir säkert bra.
Idag vare dans dårå. Mkt mkt roligt, men blev så otroligt svettig! Blev ju trött också, men dt var svetten som rann mest.. Aja, kul vare iaf.. Måste dock ta i mer och inte "ge upp" så fort jag blir trött.
ÄLSKAR verkligen den här låten. Det är också en låt som vi har hört riktigt många gånger på passen, men som man glömt bort att fråga om.
Too many men- Chi ching ft. Harry toddler
Nu blire att plugga engelska, civics och spanska senare ikväll.
xoxo

Japan

Och juste! Ni har väl alla hört om jordbävningen/ tsunamin som hände i Japan imorse? Jag fick reda på dt när jag kom hem av mamma och fy fan vad rädd jag blev. Det för att min moster och hennes man bor i Tokyo, så man blev jäkligt orolig. Först fick mamma och släkten inte tag på dem, men efter ett tag hörde de av sig och sa att de levde och att de mådde, under omständigheterna, bra. Men ändå.. Detta är inte slut än. Det man har lärt sig om naturkatastrofer är att allt kan hända.. Men jag tänker positivt såklart! Det måste man göra! Så jag hoppas verkligen att allt går bra där borta. Vi här hemma kommer hålla koll på läget, that's for sure..
Och herregud, nu tror de att över 1000 pers har dött. När jag kollade för första gången vid 3 var det 300 som dött.. Dear God..
Såhär såg det ut idag när jordbävningen skakade havsbotten utanför Japan:
kolla också aftonbladets video. om ni är intresserade alltså..
Jag är iaf sick of worry.. Hoppas det går bra!
xoxo

At tv3

"Well, polish my nuts and serve me a milkshake!"
You gotta love Stifler!

We're keeping it real

Nu är min och Millan's civics- blogg uppe, på riktigt. Blogg designen fick vi kirra idag eftersom dt började bli bråttom.. Såå, checka gärna in den (hjälp oss få läsare så att vi får bra betyg), Tack! hehe..
Keepingitreal.devote.se
Och btw! Var och färgade/klippte mig idag. Är nöjd, men dt är så kort! Buhu! Men dt behövdes verkligen.. Får skylla mig själv att ja inte klipper mig oftare...
Whatcha think?
xoxo

det du vill

Yoyoyo.
Sitter just nu men Millipill hemma hos mig och pluggar.. eller okej, jag har inte börjat plugga (vi började för kanske 10 min sen).. men millan är i full fart.
Idag gick vi från skolan vid lunch för att Millan skulle till UM, gick super. Så sen dess har vi handlat mat, lagat mat och ätit mat... Ceasarsallad/pastasallad, fast utan kyckligt såklart för att mill är vego. Mycket, mycket gott. Sen dess har vi också kollat klipp från deduvill.blogg.se. Fy fan vilket gäng alltså. Så otroligt roliga. Både jag och millan satt o skratta som nerds. Me like.
Denna låt spelades precis:
Back it up- Beenie Man
Nu blire pluggish och senare kanske ni får ngn mysig bild på oss..
xoxo

Gnarles Barkley

Såg denna på Nicoles blogg och gillade den direkt. Me like Cee Lo Green och som nicole har skrivit, Me like le voice!
Cee Lo Green- No one's gonna love
xoxo

Gaaah

I'm happy, happy, happy! Vet ni varför? För ja har köpt nya dansskor! Gah! Me LOVE them... Jag och Millan drog tidigare idag från skolan och åkte till adidas lagret i Luma, tror ja dt hette. Messade aqve och hörde var hon hade varit i helgen och kollat efter skor, och så tipsade hon om just den affären.. Och TACK FÖR DT! Både jag och Millan hittade ett par skor. Dock så tog dt ju typ 40 min i affären för att hitta de perfekta.. Vi blev lite crazy när vi såg alla skor och vi båda prövade typ 10 par.. Men tillslut så! Och bättre blev dt nu när ja kom hem och sökte på skorna för att hitta en bild och såg att dt va skor från Missy Elliots kollektion för Adidas. Me like (borat)! Såhär ser de ut iaf:
De kostade 900 egentligen, men där i Luma kostade dem 290! Fynd elleh?? Och snygga är de ju!
Nu ska jag börja plugga. Engelska och lite svenska kanske..
See yah!
xoxo

stel som en pinne

Precis nyduschad och redo att börja plugga.. Dansen idag, house, gick bra.. Dock så var jag inte så super duper pepp, då jag har träningsvärk från igår.. Så är, som jag sa igår att jag skulle vara, slet i hela kroppen. Men gick bra ändå. Korren vi körde idag va rolig, även ifall ja gjorde fel varje gång vi körde.. Menmen, kan den nog, bara jag nötar.. För glömde liksom bort steg efter varann.. Aja.. what evvah.
Så nu ska jag som sagt pluggish. Engelska står nog på schemat.. Har ju presentation om en vecka.. och jag har inte börjat. Super kul! 5 toast!
Lägger in en house låt, bara för att liksom..
Dennis Ferrer- P 2 Da J
xoxo

good good

Halloj!
Precis hemkommen (för kanske en timme sen) från dansen. Mycket kul pass idag måste jag säga, men är oootrooooligt trött i hela kroppen.. I'll be walking funny tomorrow! (från filmen easy a ifall ni inte har sett den) Näe men seriöst, kommer vara helt öm i kroppen imorrn, om jag inte kommer ha träningsvärk i hela kroppen.. För detta pass tränade vi mest på den nya korren, och den är, som jag kanske har sagt förut, bara på huk. Och denna gång fick vi lära oss resten av korren, och den är på golvet! Wiho.. Så ah.. mina knän är så gott som döda..
Lägger ut nya korre låten bara för att..
Good good- Busy signal
Annars då.. Första dan efter lovet. Hade konstant huvudvärk, vilket kanske inte var superkul.. Men var kul att träffa alla igen iaf. Muy divertido (mycket roligt).
Nu: plugga samtidigt som BB.
xoxo

Takers

Den här filmen såg ja på vägen hem till sthlm. Var väl inte den bästa film ja sett, men ouuff kolla killarna som är med alltså.. Bara snyggingar! Me like.. Men anledningen till att ja inte tyckte den var så bra var väl att ja knappt såg nånting på min lilla mp4- skärm, så blev ingen riktig inlevelse.. Samt att ja vid vissa tillfällen inte hörde så värst mkt.. Så den är säkert bättre på en tv skärm i vardagsrummet... Men den rekomenderas för er action- lovers (även ifall dt kanske inte var super duper mkt action), men vissa scener var fan coola. Och om ni vill se en drös med hotties, så är filmen för dig. Blev dock lite besviken på T.I.. Inte världens bästa skådis om man kan säga så..
xoxo

home once again

And i'm home! Fan vilken härlig vecka alltså. Är super nöjd, men fattar inte att allt kul ska gå så snabbt. Känns som igår när vi åkte upp.. Menmen, som sagt, mycket nöjd ändå. Ska dock inte skriva så mkt mer, för måste verkligen plugga.. Fan att man har så mkt såhär efter lovet. Give me a break will yah??
Och nu funkar inte skolnätverket heller.. najs.. not.. Aja, är bara att sätta igång..
sorry för tråkigt inlägg, men imorrn kommer nog bilder och så upp!
Björnrikelåt 2011:
Dah style deh- Busy signal
xoxo

RSS 2.0