Rip Curl

Hoooola

Tjohooo! Jag har hittat en snowboard jacka! Assssss snygg, om jag får säga dt själv. Fast måste ändå tacka Sara som övertalade mig att ta L istället för M, va skit snyggt nu när jag provade den med täckisar. Big and beutiful. SÅ se upp nu alla för snyggingen i backen. Tog för en gångsskull bilder. Har haft konstiga tankar om kameran.. har trott att jag inta kan ladda in bilder till min data med den, men pappa bara kollade konstigt på mig när jag frågade om dt går.. Sååå dt går.. faktiskt.. Här kommer de då..

VAr inte berädd när hon tog bilden, därav den vierda minen..

Cool huh? Tycker inte dt gör så mkt att man har lite tråkiga byxor om man har en cool jacka.. Är en sån penga pessimist så blir helt galen att byxor kan kosta så mkt ^^ Så blir bara glad när jag hittade mammas täckisar..

Tyckte dt va lite coolt med mössan också, så har på mig allt fortfarande.. Me like x)

Ska gå ner och visa mami kläderna nu..
Smell yah later
xoxo

Me want

Hejsan svejsan

Har precis legat på min spikmatta jag fick i julklapp.. Fan va skönt alltså. Man får och kan verkligen inte spänna sig på en sån sak, så man måste vara avslappnad. Vilket dt är sjukt skönt att vara på en spikmatta, då det gör bajsont i början men bara bränner när dt onda går bort. Så nu är jag riktigt pigg och glad. Redå för att välja ut snygga snowboardkläder. :D VILL ÅKA... NU!

Här e lite exempel på färger och modeller jag gillar:



Jacka "Amplitude" - White Sound Stripe
Vill ha ngt av plagget i vitt iallafall, kanske såhär lr..
Byxa "MFM Signature Cargo" - White Sound Stripe
Byxa "Mayo" - White
Skit coola ^^
Byxa "Apres" - Mash Up Apres Plaid
Tycker byxor med mönster och mkt färger är coola, precis som...
Byxa "Quasar" - Cyan
de som är hel färgade...

Kan lägga ut lite fler bilder senare.. Måste dra nu.. Så see yah!
xoxo

Lördag morgon

Hello

Vaknade för typ en timme sen och har bara lekt lite med brorsan med gummisnoddar (^^) och kollat på tv.. Mysmorgon säger jag bara.. NOOT.. Kunde ha varit mysigare.. xp Men what evvah.. Ska äta snart och sen ska jag leta lite efter skidkläder till bl.a. romme. Får se om jag hittar ngt colt här hemma, annars blire att åka till närmsta sportaffär och köpa ngt coolt..

Jaja, hörs senare..
xoxo 

Citat

Japp, jag kör hårt med citaten.. Kommer med en till här direkt som jag såg på en av flera miljarder twilightsidor:

"She is mine. I didn't say I would fight fair."
- Edward Cullen

Gillar denna.. Mohaha Mallan, vem vinner i slutet då? Huh, huh, huh? Jo MY babe! Not your little wolfboy.. hihi ;
xoxo

Neerd

Fick (snodde) en idé från en tjejs blogg, vilket jag iallafall tycket va en bra en.. ^^ Jaaaaa, jag veeeeet.. Kan låta skit nördigt, men ni som gillar twilight kanske håller med mig att dt e en bra idé.. Den idén är att lite då och då skriva in mina favvo citat från böckerna. Vet inte hur länge jag kommer komma ihåg att göra dessa inlägg men ni får väl helt enkelt påminna mig. x) Börjar med ett av mina favvosar från 3:e boken.. Vet inte vfr detta kom upp när jag började tänka på citat, men gillar detta av Edward.. Åh mi love. <33

"Now, I want to do this right. Please, please, keep in mind that you've already agreed to this, and dont ruin it for me."
"Oh, no," I gasped as he slid down onto one knee.
(Kapitel 20, sid. 459)

Hittade denna faktiskt coola bild...

Men gillar bättre dessa bilder, eftersom jag inte ser skådespelarna som Edward och Bella när jag läser böckerna..
xoxo

Wooohoooo, im happy :)

Hello

Har ju glömt att berätta en mycket rolig sak. :D

Ska till Åre på påsklovet med miss SAAARAAAA. Kommer bli AWSOME! Vi två, the to snowboard (boys) lovers.. The boys with good looking snowboard clothes.. WATCH OUT! 'Couse if u dont like us.. we will hunt you dooown!!!!! and take your jackets.. ;D

Näe men dt kommer bli bäst.. 3 gånger snowboard iår, plus kanske mer!! Me liiiiiike! :D
 
My snowboard buddy xD
xoxo

Me really like this song


En av mina favvo låtar just nu :)

friday

Hola

Såååå, idag är dt fredag... Känner verkligen inte för att göra ngt, har fortfarande bajs ont i halsen och är inte riktigt på rätt humör för paartey.. Så blir väl att sitta hemma och ha en liten filmkväll med la familia. Ganska skönt ändå efter en rikrig slappar vecka.. Att avsluta med lite slapp.. Hihi..^^

Idag var en helt okej dag. Liiiite långtråkig med workshop hela förmiddagen, där jag inte gjorde ett piss på.. Kanske skrev 2 rader till svenskan.. Inge mer. Meen men, är säker på att dt fanns de som gjorde mindre.. ;p

Jaja, inlägget kommer bara bli tråkigare om jag fortsätter nu. Så får skriva mer senare när jag är lite mer kreativ.. ^^
See yah!
xoxo

My body is aching..

Åh vad jag hatar mensvärk!!! That's all I have to say..

När du vill, precis när du vill..

Hellu

Vaknade runt 12 idag.. Sköönt.. Var skönt också att jag faktiskt vaknade 12, brukar vakna tidigt och sen somna om efter ett bra tag. Men när jag kollade på klockan när jag vaknade så var den typ 11.53.. Kan ju bero på att jag har fått ngn eländig förkylning, som bara gör ont.. Pluuuus bajs mensvärk... 

Ska ta en låång dusch med massa inpackningar nu, sen blire att börja plugga..
See yah
 
Älskar verkligen den här reklamen ^^ Judit och Judit in my heart..
xoxo

Inlägg från igår, som aldrig gick att lägga ut..

Hallo

Kollade precis klart på Hannah Montana filmen.. Jag veeeeet, lite nördigt kanske.. Men tänkte att eftersom bl.a. min lillasyrra är som besatt av henne och filmen så kan man ju lika gärna ge den ett försök. Och den va faktiskt bra.. Var precis som en disney film brukar bara. De blir kära, pojken blir sur, flickan försöker göra säga förlåt, det går, de blir kära igen.. Sorry om jag förstörde ngt nu men det är "ploten" i alla romantiska bl.a. disneyfilmer..

Blev jäääkligt förvånad dock att seriöst STOR bölade under större delen av filmen. Varje gång hon sjöng lr ngt lite smörigt sådär hände, ja då forsade tårarna. Kan ju vara för att (som många kommer säga) att jag e en mes, men (blunda nu ni killar som läser) så fick jag precis min mens idag och tjejer.. ni kan väl inte säga emot att ni också blir extra blödiga och känsliga under lingonveckan.. Eller? Har jag fel? Dt kanske jag har.. Men så fungerar jag iaf.. ;D

Fan min jävla hals.. Vfr är dt överhuvudtaget nödvändigt att få ont i lyssna nu.. INTE ENS HALSEN.. utan HALSMANDLARNA..Jag menar.. okej magen kan man bota med en alvedon lr två.. Men när ingen halstablett funkar och dt bara gör ondare.. Vad är dt då för mening att få ont i dem, om man inte kan bota smärtan i de två nötterna (mandlar, nötter, ni fattar huh? Nej sofie.. inte de andra nötterna..)? Låter inte logiskt överhuvudtaget va? Don't blame me, I'm tired and in pain.. Såååå, nu ska jag sova.. Smell yah later..

Wooow

Kunde ju inte riktigt klaga på att dt inte fanns ögongodis i filmen.. Muums.. Lite gullig och söt sådär ^^ Var dock snyggare ifilmen (a)
xoxo

Aint no mountains hight enough..

Hello

Kom för ett tag sedan hem från skolan. Fan vilket väder alltså! Blåste ju nästan bort när jag skulle gå i den hårda vinden plus höga snön. Fick verkligen anstränga mig för att inte ramla och bli påkörd i de markerade bilspåren (vilket var de enda ställena man kunde gå , om man inte vill färga sina skor vita såklart).. 

Börjar känna mig sjuk.. that sucks... Har bajs ont i halsen och hade bajs ont i huvudet nu på eftermiddagen. Måste nog börja använda mina glasögon mer än vad jag gör nu. Det var ju lösningen förra året när jag alltid hade ont i huvudet, så kom igen Emilie.. Jag orkar verkligen inte vara sjuk nu, dt e ingen idé överhuvudtaget.. Men är dt ngnsin dt? Tror inte dt va...

Ska göra klart min inspirations grej till mixed art snart. Skulle ha varit klart idag till lektionen, men missuppfattade helt deadlinen ^^ Så ska göra dt nooow.. 

 
Orkade inte ta ngn snygg bild, så två bilder senare blev denna..

Me want :D
xoxo

Störande

Hejsan svejsan

Jahopp, då är man ledig idag då.. Blir att börja plugga lite snart.. Men är fortfarande nyvaken, så blir nog att börja med dt runt 3 typ..

Sitter just nu och har en väldigt intressant konversation med Aaron på skype.. Gillar ett av hans "statments"; when a person has a imaginary friend its called crazy, when many people has a imaginary friend its called a religion.
För det är ju så sant? Visst är det? Miljontals människor över hela världen pratar och ber till en person som kanske aldrig har funnits.. Bara en påhittad gubbe som "sitter uppe bland molnen och tittar ner på oss".. Jag menar, är dt trovärdigare än att ett barn har en kompis som inte syns.. Jag vet inte vad ni tror, för man får ju tro på vad man vill.. Men OM dt finns en "högre makt" ngnstans, så finns det verkligen bara EN person som kan kallas för trovärdig?
Jag VILL verkligen tro på att det finns en slags gud ngnstans som kollar ner på oss och hjälper när vi bäst behöver dt.. Men vilken gud skulle skaka till dt riktigt mkt i ett redan fattigt land? Ingen gud som jag vill ha och göra med iallafall.. Men men, alla får väl ha sin egen gud, MIN är iallafall inte samma som vakar över Haiti och alla andra länder som dt går dåligt för..

Åh sluta filosofera nu, ska vara tyst.. Låter musiken stå för budskapet..

Wyclef Jean, Hope for Haiti galan

Asså.. helt seriöst.. VEM kan sjunga som Christina kan? Okej, jag vet nog ngra.. Men vem mer får gåshud? Räck upp en hand..

Nu ska jag inte störa mer, looovar..
See yah
xoxo

Trååk

Hello

Vfr pluggar jag inte? Vfr har jag ingen riktig ork att göra det? Brukar ju vara pressad nog så att jag kan göra dt. Men nu... näe, javenne.. Har ju mkt att göra, men är inte stressad än.. Kommer väl om ngra dagar när allt ska va inne.. Imorrn ska jag plugga iallafall, har ju studiodag.. lr så som jag kallar dt: LEDIG. Så dt ska bli skönt. Har inte haft riktiga veckor de senaste veckorna, har sovit mkt, eftersom vi inta haft så mkt att göra än.. Men somsagt dt börjar nu.

Imorrn ska jag äta ostbågar. Har fått ngt konstigt begär för ostbågar de senaste veckorna. Fattar inte riktigt vart dt kommer ifrån, men så äre..

Asså, jag känner att jag bara är tråkig och fantasilös just nu, så ska inte skriva ngt mer.. Får skriva mer imorrn..

See yah
xoxo

Haiti

Otroligt vackert..


Sitter och kollar på reprisen från "Hope For Haiti" galan i fredags.. Håller fan på att gråta under varje låt som sjungs av ngn känd sångerska/sångare.. Alla låtar lugna med underbara texter. Väldigt fint program, men väldigt skrämmande. Eftersom allt detta som hänt i Haiti är så ofattbart. Blir gråtfärding bara jag tänker på allt som har sagts under programmet. Hur många som har dött, och så lite hjälp som faktiskt har används ännu.. Mkt mat och andra nödvändigheter är fast på flygplatsen och hamnen.. Men dt kommer förhoppningsvis användas snart... ÅH, vill hjälpa! Men vafan ska man göra? Att ge pengar är nästan för lätt att göra.. Men om dt är dt enda man kan göra om man inte är läkare så kommer jag verkligen göra dt... Vfr var dt tvunget att en jordbävning skulle ske i ett av världens fattigaste länder? Dt är ju tur att vi faktiskt har hjärtan här i världen, som vill hjälpa.. Bara man kunde gör mer..

xoxo

Blir förvänad över hur djupt människor faktiskt kan sova...

Tja

Sitter här i mitt rum, i min sköna säng, ny duschad och seg. Blev lite för mkt igår tror jag. Kan säga ärligt och säga att jag har minnesluckor från lite här och var.. Tror jag gjorde bort mig.. Men men, what evvah.. Jag var definitivt inte den enda som gjorde dt..

För att sammata kvällen då så vart dt faktiskt lyckat. Roligast var när alla tjejer var där, så som eve, malin, karro, stina, papi.. o.s.v. Men de gick runt 12-1.. Faaast, hade ju Tess och andra vänner vid min sida efter dt... Mucho funny blev kvällen helt enkelt.. Fick dock inte så mkt sömn, eftersom vi gick och la oss vid 6-7 och vaknade 12. Så ska försöka gå och lägga mig väldigt tidigt idag.

Var bara Stina som tog kort igårkväll tror jag, så får vänta tills hon lägger ut dem.. Ska se på lite tv nu tills maten.. åh va hungrig jag ääääär! Jaja, see yah!

xoxo

Om Taylor Lautner och Taylor Swift gifter sig blir båda Taylor Lautner..

Hola

Ska strax åka hem till Nadia på fiesta. Blir typ samma gäng som förra helgen plus och minus ngra till. Naajs. Men först kommer dt ngra gäster hit som jag ska äta mammas gooda mat med. Mmmmm.. Såååå see yah!
xoxo 

Om Taylor Lautner och Taylor Swift gifter sig blir båda Taylor Lautner..

Hola

Ska strax åka hem till Nadia på fiesta. Blir typ samma gäng som förra helgen plus och minus ngra till. Naajs. Men först kommer dt ngra gäster hit som jag ska äta mammas gooda mat med. Mmmmm.. Såååå see yah!
xoxo 

tonight's gonna be a good night..

Hellu

Kom för ett tag sedan hem ifrån Kim som jag sov hos inatt.. Bestämde mig att sova hos henne igårkväll, så ingen förvarning här inte.. Iaf, vi kollade på film, åt cheeeeeeseee doodles (in my heeeart ^^) och pratade. Vi kollade på Ice age 3 och The Proposal. Seriöst.. Ice age 3 måste fan vara den roligaste tecknade film jag sett, någonsin.. Fan va vi skrattade. Dt roligaste måste fan va ha varit att alla karaktärer liknar massa i skolan, t.ex. så hittade vi Aaron gånger 2 och Millan.. Mucho funny. The proposal var också bra, slutade precis så man ville att den skulle sluta också (typiskt romantisk komedi slut, dock, men vem gillar inte dt? när man redan från början kan gissa hur filmen ska sluta), men men. Är man sucker för romastiska komedier så är man..

Snart ska jag till jobbet, kuuul.. -.- Så måste göra iordning mig nu. See yah!

Bild på Kim och mig från avslutningen.. Kameralover huh?
xoxo

Dt va tider dt,

Helloo

Har varit hemma hela dan idag, skööönt! Har bara typ läst, kört wii fit, dushat och ätit.. Dt är nog helt seriöst allt jag har gjort... Förutom att ha ätit frukost med la Sara och Engla, som åkte runt 12 för att åka till skolan. De skulle hämta ngn uppgift av en lärare och Sara skulle på musik.. Mohaha, alla hade inte hela dan ledig som moi.. Men men, lyckades få lite träning iallafall.. Kanske inte världens bästa med tanke på att dt är wii men, va skönt med lite yoga iallafall..

Ska kanske plugga lite hade jag tänkt.. Bara skriva klart svenskan, läsloggen.. woho.. -.-

Har massor med gamla bilder på datan.. Ngra roliga minnen.. andra inte så roliga.. Spec de bilderna på mig när jag kanske var liiiiite fjortis.. bara lite... Är faktiskt snäll nog att lägga ut ett par..

Nr. uno.. inte fjortis huh..? Håll denna min jag har i minnet.. håll utkik etfter den..

Nr. dos.. gillar bh:n som syns.. och minen..

Nr. tres.. mhm, me like.. minen..

Nr. cuatro... miiiiinen..

nr.. äh.. miiiinen..

min + bh

mm precis.. blixt + min..

Har jag doppat ansiktet i oboy?

Bortsett från the face.. passar jag i ljust hår? just a allmän question..

Kommer nog få ångra att jag lägger ut dessa bilder.. men men.. var man fjortis så var man..
Förresten, såg nu att fotona var från 2006.. då var jag vadå? 13?... Herregud.. Tycker ni jag ser ut som dt? Är inte alla 13åringar idag typ skitsmå? :S Lr dt kanske bara är jag som misstar mig.. Men kom ihåg! Var man 13, så var man..

xoxo

If you want someting in life, just reach out and grab it

Hola

Har precis kollat klart på Into the wild(rubriken tagen ur filmen. är ett citat från huvudrollsinnehavaren). (Nej den är inte 3 timmar lång, var och åt också). En väldigt bra film, men liiiiite långtråkigt. Hände massa saker och sen i slutet ba... nej ska inte avslöjja men kan väl säga såhär att jag hade hoppats på ett bättre slut (kanske spoilade dt liiite där, men ville bland annat att han skulle "enda up" med Kristen.. but that didn't happend..). Men ah, som sagt, den va bra.. kanske inte rekomenderar átt se den en filmkväll med polarna. Men om man har som jag, två timmar över ngn eftermiddag så är dt lätt rätt tillfälle att se den.. För det är iaf ett måste att ha sett den, dt säger jag.. ^^

Meeeeeen... Ska nörda mig lite på internet och sen.. venne.. Får se vart vindarna tar mig...
xoxo

You got to be cruel to be kind..

Hola

Har precis ätit en Billys pan pizza med smak av mexikaner.. nej mexicana! Oppsi, höll nästan på att försäga mig där.. Hur som haver, eftersom dt inte är ngt stressigt nu i skolan på ett tag (kan iaf ta en ledig eftermiddag tycker jag) så tänkte jag se på en flm; "Into the wild".. Ngn som sett den? Iaf, är dt nästa film på min Kristen stewart lista. Så ska sätta mig och kolla på den nu..

Hade ju matte prov idag. Gick hyfsat, men är helt säker att dt va på G nivå.. Blir glad om jag får VG men nöjd med G.. Hatar att man alltid är skit förberedd på vissa saker, man kan dt stensäkert!, sen kommer helt andra saker på proven. Blev så idag.. Men men, blir nog bra..

Ska se på filmen nu, see yah!

xoxo

I can remember, like it was only yesterday...

Hellu

Hemma nu. Slutade tio i två men satt kvar i typ 2 timmar och "pluggade" matte... gjorde inte ett enda tal.. Satt med Engla, Sara, Karro och Oliver och pratade om spöken istället.. usch.. ryser vid blotta tanken av ngt övernaturligt.. Iallafall.. fick också stå ute i kylan och vänta på bussen som va typ en kvart försenad när jag va i jakan.. INTE KUL! Så fick ta ut min ilska på tess som jag ringde..

Meen meen, ska plugga lite nu..
Upptäckte denna låt igår efter jag såg filmen In The Land Of Women. Också en film jag rekomenderar, såklart med Kristen Stewart eftersom jag har ett litet film marathon med hennes filmer...
Nick Lowe – When I Write The Book

Enjoy!
xoxo

Bilder från igår


Bjuder på denna... typ den enda på mig och eve

Jag med THE tejp ^^ Karros finger btw

Jag och malin i THE fotölj.. där hände mkt kan jag lova er... ;p

Mina fina flickor

Henning framför spegeln

Bebis hamster

Peet... peeeet..

Haha, Henning va på mördar mood.


Alla turades om att ha på sig sombreros; Karro, Nadia, Lina, Tess, Henning, Simon, Papi, Nisse, Todd, Mallan, Filip, Jag/Eve/Karro, Gabbe och Eve. Den enda som saknas e Jonathan.

Så, tackar malin för bilderna. Och alla de som va med på dem..
Nu ska jag plugga lite mer matte och sen blire sängen...
Natti natti
xoxo


Väldigt lyckad kväll

Hola

Är hemma nu, lr har varit i typ 2 timmar. Mår helt okej, är lite sliten bara. Inte så konstogt kanske med tanke på gårdagskvällen. Som jag sa in förra inlägget så var dt riktigt roligt. Vi dansade, sjöng för eve, lekte med Nadias sjuttioelva hamstrar och mkt mer. Hände och sas massor som kommer kommas ihåg ett bra tag.. Ett exempel är när Filip råkade spilla ner Gabbes byxor och han kom helt förtvivlat till mig och några andra och sa: "Filip kissa pÅÅÅÅ mEeeej" (uttala dt som om man säger "jag kissa påååå meeeej" väldigt gnälligt).. Ngra fler var när alla gick runt med sombreros och pratade spanska, framför allt en en gång Gabbe..När Filip för första gången fick se alla hamstrar.. När filip förklarade för oss att när hamstrar blir stora så förvandlas de antingen till en kanin lr marsvin, ingen aning vfr men så äre iallafall.. när alla stämde in till sång för eve, mkt basstämmor var dt.. och såklart alla fina danser som dansade, spec min och ericas salsadans...

Som ja sa, en väldigt lyckad 18 års fest. Eve va nöjd också så dt kunde inte bli bättre. Laddar upp lite bilder senare.. orkar inte nu ^^


Så see yah!
xoxo

Evoo 18 år

Hellu

Sitter just nu hos Nadia och tråkar. Är här ensam med henne men vad ni vad hon gör just nu? Jo, badar! Hon är lite skum ibland.. men hennes svar när jag frågade "vfr bada" var: "kände plötsligt för att bada".. Så ja.. nu badar hon.. Men iallafall.. Vi har ju som sagt firat eve ikväll.. Tycker faktiskt dt blev väldigt lyckat. Bara massa människor man kände här, från framförallt skolan.. men sen vare fler bekanta ^^ Vi sjöng för henne och gav henne tårta (min idé) så ja tror att hon ngn gång under kvällen kände sig lite som födelsedags barnet.. men dt va trevligt... Ska nog skriva lite mer imorrn när jag har kvickat till lite.. Ska försöka få Mallan att ladda upp bilderna från ikväll också, så ska ja lägga ut lite här också..

men som sagt... är nog inte så smart att jag skriver i detta tillstånd, så jag säger god natt för idag.. Natti natti..
xoxo

Adventureland


"Party at my house tonight.. My dad's out of town"
"I'm I invited?"
"Yapp, that's why im telling you.."

Kollade precis klart på filmen. Var faktiskt helt okej. Mycket making- out.. mee like.. hehe, nej men eftersom man är sucker för Kristen så gillade jag henne. Även ifall hon kanske inte är en sådan variabel skådespelerska. Har inte så många ansiktsuttryck.. Meeeeen, tyckte filmen va bra ändå. Killen som spelar huvudrollen,James, va grym. Spelade verkligen sin roll. Ni vet den oskyldiga, töntiga killen som "tror på Kärleken" och blir kär i varenda tjej han dejtar. Perfa skådespelat..
Sååååååå, rekomenderar filmen.. Tycker ni ska se den om ni inte har ngt annat för er en fredagskväll.. som jag... som sitter hemma... istället för att gå ut... Meeeeen, let us not deppa about that! Är glad att jag såg filmen för en gångs skull.. Nästa film på min "att se lista" är "Into the wild"...

Ska nog lägga mig snart, om inte se på en till film... får se..
xoxo

22.19

Hello

Har precis kollat på Let's dance med mamma och syskonen. Vilket bajsprogram alltså. När dt inte är ngn som faktiskt kan dansa så är dt ju fan inge kul att kolla.. Förra året vare ju Laila Bagge som vamed som kunde dansa och då var dt kul att kolla (iaf på henne). Men nu är dt bajs. :) Enligt mig då.

Ska kolla på en film nu hade jag tänkt. Får bli Adventureland, som jag tror e kul. Får se om jag skriver efter filmen och ger en liten reccension..

Kristen Stewart är ju med, faktiskt anledningen till att jag hittade filmen från början.. Twilight nörd som jag e.. ^^ Men men, enjoy people..!
xoxo

Mama, don't u worry 'bout me..

Hola hola

Nu har ännu en snabb vecka gått. Känns helt seriöst som om dt va måndag igår. Men har iallafall blivit klar med allt som ska ha varit klart. Spanska redovisningen avklarad också, gick helt okej. Inte dåligt iaf. Civics provet var inte riktigt ett prov, mer ett quiz. Så det var inte svårt alls. Nu är dt bara religionen kvar som vi inte hann idag. Sen finito... Men har ju boken, engelskan, historian och mixed art också... PLUS matteprovet på tisdag... åh.. Men dt är för senare.. Så dt får vänta i helgen... Förutom matte då.. suuck...

Har inga planer för kvällen. Men vet iaf att ifall dt inte kommer upp ngt ska jag mysa ner mig i sängen/soffan och kolla på filmer på datan.. har massa bra som jag har laddat ner men inte sett än.
Dt är imorrn dt stora sker. Då ska vi ha en liten fest med gänget för eve. Kan fortfarande inte fatta att min lilla eve är 18.. oh well.. nothing to do about that now... Pratade precis med en kompis, johannes, om imorrn i telen... Han är en mycket konstig liten pöjk.. Kulturama måste allt ha gjort ngt med hnm.. men han har ju iofs alltid varit lite skum.. Men men, så får alltså se vilka vi blir imorrn.. Se vart vindarna tar oss helt enkelt.. ^^


På tal om den skumma pojken och här också min friend Mallan, som jag just nu saknar muuuucho... Har alltid kul när man är med henne.. Alltså en väldigt rolig prick...

Kom precis på att jag vill ha sommar(ngt jag absolut inte har sagt de senaste veckorna).. När jag satt och kolla på bilder från de sista veckorna i Vittra och hittade denna så var dt mkt sommar bilder...Buuuhuuuu... vill ha...

Kolla denna liksom.. På my dear evelino, plus mina vita ben i bakrunden... usch.. men VILL HA NUUUU! alltså värmen... benen har jag redan...

Dt får bli allt för nu..
xoxo

Prutten

IDAG FYLLER MIN LILLA FAVVO EVELINA ANDERSSON 18 ÅR!!

Tänk dig.. Nu är du äntligen en stor flicka.. Får bestämma över dig själv.. Inga mer tjafs med la parents om allt vad ni kan gnabbas om.. NU är du en fri kvinna! I SO ENVY YOU! Meeeeen, du blir ju inte 18 utan att ge tillbaka till oss "små glin" som du kallar oss...
1. Du är 18.. tror du vet vart jag vill komma... DU ska nu spela på hästar åt oss.. Har SÅÅ längtat efter dt...
2. Du är 18 och får alltså köra bil = du kommer bli den som kör runt oss andra 16åringar.. spec på helger när vi behöer skjuts som mest ;D
3. Du är 18 och är mynding i mer än ett klädesplagg...
4. Du är 18 och kommer nu få stå för allt... uthyrandet av framtida skidstugor med gänget, stå för dt längsta straffet ifall vi skulle råka mörda ngn... Inte för att vi skulle göra dt.. men bara för sakens skull...
OCH MYCKET MER! Bli bara inte ALLT för glad av din nyfyllda ålder.. We will make u suffer for it... MOOHAAAHAAA..

Prutten i somras på landstället i Dalarna

Prutten som nybrunett nu i höstas på Halloween.. What a hottie, huh guys? Säljer henne dock för 500.. är lite fattig just nu :S

GRATTIS ÄN EN GÅNG MI LITTLE BAKER.. EMELINA ftw!


No broken hearted girl..

Hello

Idag var en trött dag. Vart trött ända sen jag vaknade tills nu. Det blev inte bättre av att vi hade en låååååång dag idag med workshop hela dagen tills 2 då vi hade historia tills halv 4. Nästan så att jag somnade när vi åkte till BK efter skolan.. Ögonen var fan halv stängda nästan hela tiden (känndes dt som iaf).. Kan ju (kanske) bero på att jag gick och la mig aldedes för sent. (a) Kommer inte säga när för då kommer ni bara tycka att jag är löjlig att säga att dt va sent, men behöver min skönhetssömn för att klara av dagen. (a)

Har fortfarande den där jävla labbrapporten kvar att göra, som MÅSTE göras.. Annars ryker huvet av.. Lr får iaf IG-varning i Naturkunskap... Men funtar faktiskt på att göra den imorrn... har verkligen INGEN kraft att göra den nu.. Så eftersom jag tänker ganska logiskt (ja, jag kan göra dt) så om jag går och lägger mig nu så är jag pigg imorrn och har energin att göra rapporten då.. Logiskt huh?

Så ska nog följa min magkänsla och lägga mig nu. Så natti natti alla..

P.S. Glöm nu inte IKG:are: Black day tomorrow.. Dress in only black... ;P

Får bli en gammal bild på Wu och English...
See yah!
xoxo 

More than words...

Hola. Idag har varit en förvånadsvärt bra dag faktiskt. Även ifall vi hade matte och spanska. Var på ett bra humör helt enkelt. Är bara sjukt trött på denna kyla nu alltså. Vad ska den vara bra för? Tror ingen är så hyper på att behålla den.. Tycker våran tiori om att uppfinna en knapp som kan förvandla bort snön och kylan och byta ut den mot sommar ska uppfinnas.. Skulle ju vara så mkt bättre. Årstiderna mellan sommar och vinter är bara onödiga. Behövs inte. Men snön behöver ju faktiskt inte försvinna.. inte riktigt än. xD Vill åka snowboard först. Guuuuuuuuuuuuuuuud vad jag längtar. Jag och sara är helt uppspelta över resan till Romme med skolan. Åååååååka snoooowboard, dt e looser baby. För jag har inge körkort .. (ingen aning om hur den går)

Åt precis min mors mkt goda mat. Kyckling med pasta.. mmm! Så ska ta en dusch nu med hårinpackning och annat skönt.. Behöver ta en kväll och göra dt. Imorrn kan stresset börja igen.

Lekte lite med kameran..

Me likie my new belly..

Bullen Anka..

Jag satsar på att 90 tals- modet kommer (skratta inte för mkt Sofie) igen 2010.. Magtröjan.. Mkt bra.. spec under vintern.. så common girls, lets take our 90's back!
xoxo

veckans kick-start

Holaa

Skolan igång igen då.. Kul att träffa alla igen! Men inte kul att jag börjar direkt med en spanska presentation antingen imorrn lr på onsdag. Så för säkerhetensskull sitter jag nu och förbereder mig ifall dt skulle vara imorrn. Vi började också med att vi fick reda på att vi ska ha matte prov nästa vecka, religions redovisning denna vecka och att vi ska läsa en bok i svenskan på typ 4 veckor. Härligt att dt drar igång så snabbt! -.-

Men men, nu ska man bara plugga sig egenom perioden tills romme och sportlovet. Dt är då dt roliga kommer.. Plus så är dt ju lite spännande med model UN vi ska ha i februari ngn gång. Massa engelsmän kommer och ska representera länder.. looking forward to that! mohaha...

Nej men nu ska jag göra mig iordning för att gå till sängs. Sov ju igenom veckarklockan imorse= försov mig. Så ska försöka att inte göra dt imorrn, så att jag inte behöver stressa så jäkla mkt jag behöver göra annars..

Så see yah fellas!

Så.. nu är jag redo för sängs.. Med påsen över huvet är dt lätt som en plätt att somna! Bästa knepet jao!
xoxo

Someone once told me u have to choose what u win or loose, u can't have everything...

Hola amigos

Blev idag klar med min spanska, fjuuh! säger jag bara. MEn dt värsta är inte över än. Nu ska jag redovisa dt på spanska också.. suck..
Har lite andra skolsaker kvar att göra, men tänkte göra dt imorrn.. Har ganska mkt saker i skolan, så kan inte jobba hemma.

Området runt piercingen är ganska öm idag, antar att dt e normalt? Två dagar efter liksom... Hoppas dt iaf, hon i salongen sa ju faktiskt att man nojjar över mkt efter man tagit hål.. Allt känns konstigt och är fel.. men är oftast inte dt.. Så är nog lite nojjig bara.

Imorrn skola igen då... Hur känns dt då kan man fråga sig? Tycker dt ska bli kul att träffa alla igen, men vårtermin betyder ju nya läxor, nya tag.. Nya tag låter inte så kul i mina öron om jag ska vara ärlig, vill inte ha nya tag, vill ha lov... Nu är dt sportlov man får sukta efter.. Björnrike.. Snowboard.. Mmmm...

Men men, ska fortsätta äta mina apelsinklyftor och plugga lite matte...


Bild på mig, eve och henning i somras.. Kolla va bruna vi va.. Måste få skryta lite om att jag är brun, brukar ju oftast inte bli så brun. Så är lite stolt att jag faktiskt blev dt.. xD Måste ju bli brun nu när jag är piercad. ^^
See yah!
xoxo

Hola me llamo Emilie! Soy española...

Hellu

Sitter här i köket och tänker på hurmkt jag verkligen hatar ämnet spanska. ÄLSKAR språket, men hatar ämnet. Vfr kan vi inte bara få ngt chip lr nåt som vi kan plugga in i hjärnan så att vi kan flytande spanska? Då skulle dt ju bli mkt roligare på lektionerna, bara massa prat. Inge läxor. Både läraren och eleverna skulle vara nöjda.
För läraren: Behöver inte lära ut spanska, behöver bara prata det med eleverna. Åka till spanien i trean.
För eleverna: Behöver inte lära sig spanska, bara prata flytande. Inga läxor. Åka till spanien i trean och kunna prata flytande med alla heta spanorer.
Jag menar... Någon som invänder? .... Trodde inte dt va..

Fernando Torres body
Ngn som SKULLE banga på torres? Näe trodde inte dt va... Tänk er honom och typ 10 miljoner andra lika snygga spanjorer...
Over and out
xoxo

My new baby

Hello

Lovade ju ett kortpå piercingen, så här kommer ngra.. Kanske inte så bra tagna (plus att jag ser ut som en tjockis på dem).. men what evvah.. ska börja träna upp magen till sommarn direkt när jag får. ^^

Den är ljus blå ifall man inte ser dt på bilden..

Can't wait untill jag får byta smycke xD

Usch vilken blek mage.. hade ju tänkt att sola ganska snart.. men får ju inte dt på typ en månad så dt får bli lite februari brun istället..

Så, I kept my promise.. Men jag måste bara säga, för er som vill ta hål i naveln eller annan stans för den delen.. Ta på east street i skanstull. Absolut bästa salongen, personalen och allt annat.. de höll en verkligen lugn, samtidigt som de var profitionella. Kostar ju rätt så mkt, men tror man hellre vill betala lite mer och få bästa hjälpen än att betala mindre och få infektion... Men men, bara mina tankar..

Nu ska jag äta, sen blire att pluuuuugga...
See yah
xoxo

Me likey hockey butts...

Hello.. äntligen huh?

Sorry att jag inte har skrivit på ett bra tag. Men orkade inte blogga i gbg och har inte orkat sen dess.. såååå har inte blivit ngt. ^^

Sammanfattar allt lite kort då:
Göteborg- För min lillebrors lag gick dt inte allt för bra för. De kom på typ 26 plats av 48. Men tyckte de spelade bra ändå. Bror gjorde 2 mål, vilket han inte är nöjd över... unsattisfied son of a... Jaja, mooving on.. Hann inte shoppa ngt, som jag trodde att jag skulle göra.. Men såg massa snygga hockeyboys (nej inte de i melkers ålder, deras äldre brorsor och hjälptränare o.s.v.). Plus så bodde vi på Gothia Towers(för er som varit i gbg, de höga svarta husen brevid liseberg). Vilken lyx alltså! ^^ Nej men dt va faktiskt skit fint och fräsht. Och HÖGT! Vi åkte upp till högsta våningen (=23e)...aaaouch.. me no likey höjder....
Men för att sammanfatta gbg så blev dt lyckat, men kallt (stog ju i ishallar större delen av de 4 dagarna vi va där).

Efter gbg- Dagen efter vi kom hem kom min älskade natte och hennes familj hit. De var inte här så länge, men dt va mysigt iaf.
Dagen efter dt va igår. Då var jag bara hemma och försökte plugga lite eftersom jag har huuuuuuuur mkt som helst att göra i skolan. Men dt gick inte så bra. Förstog då att jag verkligen inte kan gå kvar i spanska 3. Dt är verkligen för svårt för mig... men men. Får ta tag i dt på måndag.
Och iiiiiiiidaaaaaaag hände dt en stor händelse i Emilie Blombergs liv. Trottsade min rädsla för nålar och smärta och tooooog hååååål iiiiiiii naaaaaavleln. Känner mig awsome att jag klarade dt.. För tror att de som känner mig vet att jag inte är den tuffaste när dt gäller allt som har med nålar att göra. Men dt var inte alls farligt... faktiskt.. är väääldigt stolt över mig själv... faaaaaktiskt.. Har ett plåster över dt nu så kan inte ta kort, men gör dt kanske imorrn. ;)

Vet att dt kanske är liiiiite sent att ladda upp nu men här kommer lite nyårsbilder:

Lite dansbilder från inna 12 slaget

Frida posar, vi andra dansar

Stinish the hostess and Elina

Vid tolvslaget,

Och till sist (för idag), en bild på mig, tess och en av niklas kompisar.. Detta i slutet av kvällen..

Datan cpar så orkar inte lägga upp fler bilder idag. Kanske blir mer ngn annan dag...Men men, ska nästan dra mig till sängs nu.. är vääääldigt trött...

Sorry för dt långa inlägget...
xoxo


Gott nytt åååår!

Åh herregud ... Hej...

Kom för ett tag sedan hem från Stina. Firade nämligen nyår där. Fan va kul vi hade. Verkligen bästa firandet någonsin. Är dock lite seg idag, kanske inte så konstig eftersom jag sov typ en och en halv timma. Plus så är jag lite dragen... blev väldigt mkt igår...

Men men, får sova av dt i bilen. Ah juste, har kanske inte sagt att jag ska ner till gbg idag. Men dt ska jag iaf. Ska kolla på lillebrors hockeycup. Så dt ska bli mucho fun.

Detta betyder alltså att jag inte kommer skriva på typ 5 dar, så ni får helt enkelt försöka att klara er utan mig... OM jag inte lånar ngn dator där... VI FÅR SEEEE.

Nu äre ÄNTLIGEN ett nytt år. Nu börjar dt om igen med nya äventyr. Men måste säga att 2009 var ett toppen år och ett av de bästa. Kan göra en lite mer detaljerad 2009 lista när jag kommer hem sen. Så ni får helt enkelt stå ut...

Så nu ska jag lägga mig och vila lite och sen äta och sen BÄR DT AAAV...
(Bilder från igår kommer nog senare, får se när stina lägger ut dem).
xoxo

RSS 2.0