Bye bye

Herrå, nu drar vi! Ses om två veckor! Nås såklart på mobilen..
(bild; från förra sommarn)
see yah!
xoxo

See yah!

Åååååh, idag blir sista dagen med internet på TVÅ HELA FUCKING VECKOR.. Ska iofs se ifall jag kan låna data lite här och var och kanske mobil blogga lite.. Men annars kommer jag känna mig helt ute i ingenstans.. ÅH VILKET SAMMANTRÄFFANDE! KOMMER JU VARA MITT UTE I INGENSTANS..  Har inte förstått själva innebörden med Dalarna förrän ikväll, alltså inget internet.. Men jag gillare! Blir två sköna veckor utan stress- sthlm.. Har ju klarat mig fin- fint ute i Larsbo i hela mitt liv.. SÅ vfr inte iår? MEN, dt enda problemet detta år blir att våra vänner som bor i Larsbo har flyttat, dock bara ngra kilometer bort, men ändå ngra kilometer jobbigare.. Har kanske berättat om dem förut, men ni får en liten påminnelse. För dt är nog dt som kommer vara största problemet dessa veckor.. Bara familj.. i två veckor.. Mmmm! Näe skoja, älskar er.. (Vet att min syster läser min blogg).
Larsbo tidigare år (lite blandat med år):
xoxo

det börjar vankas sommar banne mig

Heloo
ÅH GUD VAD JAG ÄLSKAR SOLEN! Har suttit ute i flera timmar och förstår egentligen inte vad jag gör i detta bajsland ibland alltså. Tänk att få ha sånt här varje dag, ÅRET OM. Men nu sitter man och steker de dagar dt väl är sol.. Men men, vet ju att jag ändå inte kommer bo kvar i tråkSverige i hela mitt liv. ;)
Har gjort dt dåliga beslutet att börja läsa Eclipse igen. Men kommer ju fanimig knappt ihåg vad som händer i boken. Man kommer ju ihåg slutet och de "viktiga" delarna, men de andra 600 sidorna har jag knappt ngt minne av.. Såååå, har tänk o läsa ut den innan biopremiären. Fast är ju på sida 150 (av typ 700 ) så vi får se hur dt går, men började läsa igår så dt går nog bra.. I know, I'm a nerd (fast dt är ju typ 3/4 av den kvinnliga befolkningen i världen också, så kanske inte är så nerdig ändå)...
Kollade på gamla bilder från vittra, håller också på att ladda upp videos därifrån just nu.. Men här får ni lite smakprov från typ ett år sen:
Ja, dt fick avsluta inlägget, datan är så seg så pallar inte ladda upp fler nu.. Menmen, lite smakprov från fb videorna fick ni, iallafall från samma dag..
xoxo

You are my princess all day

Hello
Kom för typ 45 min hem från Jocke där jag spenderade natten. Var tvungen att åka hem tidigt på grund av framförallt dåligt samvete för att jag inte kom hem igår. Dt blev så krångligt att åka hem igår kväll , så jag stannade i Solna. Men då var mamma tvungen att åka och hämta cykeln på station som jag hade cyklat ner med innan.. Men dt gick bra tillslut och nu är jag hemma. Åkte med Eve som sov hos JB, för hon skulle jobba. Så lika bra att åka hem till henne..
Dagens låt får bli Salem al Fakirs nya All Day Love. Alltå den som han spelade upp på prinsess- bröllopet, och som han gjorde just till bröllopet. Me likie my krulltott.
Ska börja packa lite snart, men först ska jag ta ngt o äta.. Herrå!
xoxo

until landet and USA

Saker jag måste köpa innan Larsbo och USA:
- Deo
- Maskara
- Sommar byxor/ shorts
- Skön klänning?/ kjol (kan jag iofs köpa i florida)
- snygg sommar piercing
Skriver detta bara så att jag själv inte ska glömma dt.. Så kommer nog lite uppdateringar på detta. ^^
xoxo

2 dagar kvar till Larre

Hola
Inget jobb idag.. woho.. Fick ett sms vid 8 imorse av min teamledare som sa att hon är "jätte sjuk" som hon sa, så istället för att gå upp 8 så vaknade jag för typ en halvtimme sen. SKÖNT. Behövde idag som en sovmorgon, vette ifall jag skulle ha klarat en hel dag med jobb annars. Sååå, nu sitter jag här framför tv:n och kollar desperata hemmafruar med syskonen. Ska göra lite mat strax och sen lägga mig ute och sola. Är ju UNDERBERT väder, måste passa på. För vädret i dalarna kan ju vara lite osäkert ibland. x)
+
= min dag..
See yah!
xoxo

Skandinaviens Venedig

Hellu

Kom för ngra timmar sen hem från jobbet.. En rätt så kul dag, men ganska så strulig och jobbig. Har haft ont i huvet typ hela dan, så dt e väl därför... Men dt var bara o stå ut. Dessutom så är dt ju INGE kul att ha ont i huvudet när dt är stekande sol ute. Man vill ju njuta av soldagarna men när har jobbig huvudvärk så är dt inte lätt alltså...

Igår då, då åkte jag till Tyresö efter jobbet. Till Jossi alltså. Sofie åkte också dit. Vi badade (är i lingonveckan så jag skippade dt, tycker dt känns ofräsht..), lekte med hundarna, spelade wii och lite annat. Tyresö är skitfint, men dt ligger ju åt shottahejti.. Dock så kändes ju ditvägen mkt längre än hemvägen. Men så är dt ju när man åker till nya ställen..

Har precis kommit hem från stan då jag åkte och mötte sofie för att byta byxor. Vi lånade ju varandras för ngra dager sen,och jag behöver verkligen mina till landet, har ju så få sommarbyxor så they are neccesary to bring with me.. Vi möttes på centralen och gick o köpte glass (mcflurry) och satte oss vid vattnet. Har konstaterat att våran huvudstad kan vara fin.. Speciellt på solnedgångar.. Som sofie sa: Skandinaviens venedig... Ja, dt är ju mkt vatten..
Iaf, här får ni lite bilder från de senaste dagarna..
här va Malin i lördags (?) när vi va hos jocke och spelade wii, man ser lite rolig ut när man spelar
Jocke..
Malin paddlar kajak
Sen här när vi va vid stranden i Tyresö och Jossi och Sofie badade..
Mina söta flickor
Herrå..
Ute på en trä.. sak
Kommsi, kommsi
Kallt? Näe, sa de
Sofie
De blötte ner mig.. och sofie ville slicka på mitt öra sa hon.
Kanske inte världens schexigaste bild, men what evvah
Ledsen Jossi?
Samma fina solnedgång överallt
Näe men nu ska jag gå och lägga mig.. Sista dagen med jobb imorrn... YEEEES! Fett skönt! Vill bara sooova ut! Åh.. Aja, sista dagen imorrn alltså.. bara att stå ut.
xoxo

sry..

Hellu
Har precis kommit hem och måste vara lite tråkig nu för jag har SJUKT ont i huvudet och dt enda jag vill göra e o gå och lägga mig.. Så får skriva mer imorrn vad ja har gjort och lägga ut bilder från idag då också.. Såå see yah..
sliten? kanske liite..
Ni får en dagens låt också.. Eminen- Not Afraid
xoxo

mot råcksta

Drar o jobbar nu.. see yah!

en till..

Måste bara länka (kan inte 'bädda' in den av ngn konstig anledning) EN till fin scen från filmen "He's just not that into you". Scenen får mig att gråta VARJE gång.. HÄR kan ni se den andra bästa delen av filmen.

My exception

Här får ni länk på när det säga i filmen.. ååh..

ur filmen

"I'm the exception"
"You are my exception"
Åhh!

Bästa filmen

Kollar på en av de bästa filmerna, som finns, just nu.. Canal+first just nu, kolla!
xoxo

and im back

Holahola
Idag har varit en ok dag (dock så har dt varit ooooootroligt obekvämt med mensen). Vaknade upp hos Jocke, jag och Malin sov där. Sen vid 12 åkte jag o jobbade. Gick mkt fort att jobba, de 2 timmarna kändes som en kvart. Efter jobbet träffade jag Eve en snabbis, hon har ju varit i Göteborg i typ en vecka nu så behövde träffa muppen lite.. Efter det kom jag hem och åt och nu sitter jag här. I soffan och kollar fotboll.. Som vanligt. Brasilien vs. Elfenbenskusten. Jämnt so far.. får se hur dt blir..
Kollade ni på konserten för viktoria och daniel? Vi gjorde dt på dagens pass, dt var typ dt enda vi gjorde.. Hoho, men dt var ju faktiskt riktigt bra. Vissa sånger alltså.. Fjuh.. Rysningar, ögonen vattnades och bara satt o lyssnade.. De bästa artisterna var Jöback, Sarah dawn finer (??), Salem, lisa nilsson, roxette och helen sjöholm. Men när Peter Jöback sjöng "she" då rös dt på hela min kropp alltså...
Den andra låten som fick ögonen att vattnas var när Sarah Dawn Finer sjöng "Kärleksvisan"... Mycket vackert..
Slutet fick man också stå emot för att inte gråta, framförallt i slutet av denna video när barnen sjunger för vickan och daniel..
usch.. sjung inte så! man börjar ju fanimig gråta varje gång..
xoxo

ledig dag

Hellyy
Back in sthlm again. Dt gick inte så bra för min brors lag idag när vi var i örebro idag. Dock så var ju själva matchen bra, de spelade bra första halvlek men sen i andra så tappade de och så tillslut blev dt straffar.. Måste säga att straffar i en match är ett av det mest nervracking som finns.. Gud vad nervös när man sitter och kollar på dt alltså.. Det var ju vinna eller försvinna denna match, så de andra vann med 3-4 i straffar. Sååååå, vi åkte dit (som tog 2 timmar) var där i typ 2 timmar och sen åkte vi hem igen.. Kanske liiiite onödigt.. men vad gör man? måste ju chansa liksom..
Såååå, ikväll då.. Har pratat med Malin så får se om dt blir ngt med henne.. annars får jag höra med ngn annan ^^ Orkar inte sitta inne an kväll till alltså..
Kollade precis lite på prinsess bröllopet, iaf när de stod där vid slottet.. Hon låter som en präst, seriöst.. "Nu står vi här... *paus*.... på denna underbara dag.. *paus*... då jag och daniel, min man.." och så vidare och så vidare.. Löjliga pauser liksom.. Menmen, hon såg väldigt lycklig ut.. Så grattis då..
Kollar just nu på "she's the man", awesome film! sååå see yah!
Tycker fortfarande att Daniel ser riktigt tråkig ut.. Iaf in public..
xoxo

orkar inte sthlm ^^

Drar till Örebro imorrn, ska kolla på bror när han spelar fotboll.. Så om jag inte hinner skriva ngt inlägg imorrn på morgonen, så see yah! Kommer tillbaka på söndag..
Här får ni en bra låt o somna till..
xoxo

inthe bra..inthe bra..

Pinsamt England.. Pinsamt..
Och pinsamt Rooney.. pinsamt..

..

Har all denna energi i kroppen.. måste gå, springa.. göra ngt för att träna lite..!

Nu? Du säger det... NU?!

Hello
Idag började dagen inte bra alltså.. Gick upp vanlig tid, alltså kl 8 som jag har gjort alla dagar denna vecka. Åkte till jobbet till 10, som jag har gjort alla dagar denna vecka. Redan när jag var på spånga station så anade jag att ngt var fel.. Smsade min teamledare om tiden vi började, inget svar.. Sket i att få svar och åkte till jobbet ändå. När jag kommer dit så är ingen i teamet där.. Fuck är min första tanke. Väntar, smsar chefen(inget svar), väntar, ringer (inget svar), väntar och sen efter typ en halvtimme går jag. Är riktigt pinsamt att sitta där och fråga runt om vissa vet ngt och inte veta ett piss.. Seeeeen, när jag precis skulle gå på bussen i jakan, dååååååå får jag ett sms där dt står: "var är ni, passet börjar nu." OCH DET SÄGER DU NU??! (kl 11). Du måste sätta på mobilen just DÅ? Menmen, pallade inte sumpa en dags lön (skulle vara en lång dag, slutade 3), så ja åkte tillbaka.. Och jag var inte glad på min chef, thats one thing thats sure.. Men resten av dagen var kul. Vi firade prinsess- bröllopet med tårta och musik med hela huset..
Nu sitter jag hemma och äter popcorn med papi. Har bara slappat och kollat lite tv sen jag kom hem.. Det var meningen att jag skulle åka till bredäng och fira Kim. Men det blir inte av, på grund av vädret. Dock så är dt ju jätte fint här i jakan just nu.. Men men.. Får sitta hemma ikväll också dårå.. Kanske kan locka hit ngn? Får se, får se..
Dagens låt:
xoxo

Vad skulle du göra om inte ens polisen lyssnade på dig?

Kollar Changeling.. Gud vilken hemsk film alltså..

Snygga fotbolls spelare i VM

Florent Malouda, France.
Florent Malouda, Frankrike (kolla frankrikes matcher, DÄR ser man hur snygg han är).
Fernando Torres, Spanien, (behöver jag skriva förklaring?)


Cristiano Ronaldo, Portugal, (jag kan inte förneka att han är H.E.T), andra bilden: sucker for nice smiles..
siphiwe tshabalala, Syd Afrika, (det är ngt med vm's första målskytt, kanske vare måldansen han gjorde..men han har ngt som intresserar..)
Eric Abidal, Frankrike, (mmm, mkt mörka beauties..)
File:Lionel Messi 31mar2007.jpg
Lionel Messi, Argentina, (han kanske bara är snygg för han är så bra.. men han har också ngt speciellt, kanske oskyldigheten?)
Peter Odemwingie, Nigeria, (som sagt, mkt dark chokolate)
Steven Gerrard, England, (me likie me some britts, har alltid haft en liten crush på gerrard)
Lucas Neill, Australien, (ah.. han ser faktiskt bra ut.. för att vara 33..)
Adriano, Brasilien, (yeeah baby!)
Sååååå, nu orkar jag inte leta fler snyggingar..
See yah!

Sommaren 2010

holahola
Ja skrev aldrig resultatet, 4-1 blev dt tillslut i Argentina- Syd Korea matchen.. Men det vet nog alla vid detta lag..
Guuuud vad jag längtar till sommaren alltså (även ifall det tekniskt sett är sommar nu), men som jag har sagt tidigare så känns det inte som sommarlov riktigt än.. Sommaren börjar när man kommer bort från stockholm. Sorry alla stockholmlovers, men jag tycker att våran huvudstad är riktigt tråkigt att vara i på sommarn. Men iofs så tycker jag nog så för att jag bor där. Det är där alla är.. Gillar inte pressen på att behöva göra massa saker. Att man måste åka till stan, gå på fester, träffa folk helt enkelt.. Nu låter det som om jag är JÄTTE tråkig och konstig. Men jag känner att man inte ska behöva ha den pressen, därför ÄLSKAR jag att vara i Dalarna. Där har man liksom inte mycket möjligheter, dt är bara: gå upp sent, äta frukost ute/ inne, gå ner till stranden och bada/sola (om dt e bra väder), äta lunch, gå tillbaka till stranden, vara där hela dan och sen hem för att äta middag, efter middag gör man ju lite olika saker. Men ni fattar vinken? Eftersom man är mitt ute i skogen, typ 15 min med bil till närmaste riktiga stad (30- 40 min med cykel, myyycket ojämn väg, uppförsbackar o sånt), så är man fast liksom. Och det är det BÄSTA som finns. Man har ju liksom kompisar där, så man är ju inte helt avskärmad från människor.
Javenne riktigt vart jag vill komma med detta inlägg.. men ville bara skriva lite..
Dagens låt:
Airplanes- B.O.B. feat. Hayley Williams & Eminem
xoxo

Sooommar, sommar o sool

Hello
Kom för typ en halvtimme sen hem från jobbet. Dt var en bra dag idag, gick väldigt fort dock. Vi var ute större delar av passet så dt kanske var därför tiden bara flög iväg. Att gå ut i solen med äldre, framförallt med dem som sitter i rullstol lr sitt/ligg stol, är som att ge en godis-påse full med godis till ett barn. Tänk dig att sitta inomhus hela dagarna, med otroligt få möjligheter att göra ngt alls egentligen, och sen så kommer det ngra ungdomar och tar ut dig i friska luften (som personalen där nästan ALDRIG har tid att göra). Det var en gubbe (favoriten btw) som sa till mig, när jag frågade hnm om hur han mådde nu på morgonen: "Jag mår bra. Det är nog för att ni är här." Därför går vi ut så ofta vi kan nu när det är soligt. Bara att höra ngn säga sådär så får dt ju en att vilja fortsätta jobba...
Just nu sitter jag med en is-kaffe och kollar match. Argentina- Syd Korea. Nu har spelet börjat i argentina, de behövde en liten övnings/ uppvärmnings match för att riktigt komma igång. Och det har de nu alltså. Och BTW(!!), vilket fult spel korea kör med. Som nu precis så drog en kille ner.. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!! hoho, mitt i meningen blire självmål av koreanerna. Så 1-0 till Argentina.. Skit i förra meningen, nu vill jag kolla match..
Tog lite bilder dock ^^, jag just nu alltså.
Hade på mig mina favvo byxor idag, los pantalones muy bien
Har glömt o visa mina naglar jag har haft den senaste veckan, har tippar.. satte på dem typ i lördags..
Matchens, so far, bästa spelare.. Carlos Tevez
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL IGEEEEEEEEEEEEEEN!!!! 2-0, argentina!! Gonzalo Higuain, bra!!
see yah!
xoxo

bajs..

fy fan.. fy fan säger jag bara... Är detta erat sätt att vinna VM spanien? Kommer resten av matcherna vara såhär?

Finaly!

Torres, IN. Navas, UT

In!

ut!

in med torres!

0-1 Schweiz.. ay, ay, ay..

Donde está la biblioteca


soooool

Hello folket
Ville verkligen inte gå upp imorse. Det stred verkligen emot att gå upp när alarmet gick igång vid halv 8. Som tur är så jobbar jag ju bara i ca en vecka till, seeen bär det som sagt av till härliga larsbo. Där börjar mitt sommarlov på riktigt. Känns ju inte riktigt än som att det har börjat, kan inte njuta riktigt än iaf, med de tidiga mornarna alltså. Menmen, vad ska man göra? Ja får ju pengar.
Just nu så har jag precis ätit och väntar in spanien matchen som är kl 4. Ska kanske ut och lägga mig i solen, lr nåt.. Bara göra ngt som fördriver tiden.. Och JUSTE! Tidigare så skrek min lillebror och hans kompis på mig utifrån att jag skulle komma ut och när jag kommer ut på altanen så ser jag ett av det sötaste jag NÅGONSIN har sett. Rakt framför oss så  står två små, säkert bara några dagar, rådjur barn, lr kid lr vad de heter. Alltså seriöst.. Har knappt sett något sötare. När de såg oss så gick de till deras mamma som var ngra meter bort, men sen kom det svåra.. Deras mamma började springa och hoppade över staketet som gränsar av våran och grannens tomt, men ungarna är ju så små, så de kan ju inte hoppa över. Och bara den synen att de står och skriker på sin mamma och verkligen inte kommer över staketet brakes my heart.. Såååå, jag gick och öppnade grinden. Först så var de lite nyfikna på mig och kom ändå ganska så nära, kanske 2meter. Men sen så sprang de iväg och gick en annan väg till deras mamma.
Typ såhär söta var de två rådjurskiden, iaf såhär små var de..
Sen så får ni lite bilder på mig..
Lekte lite med camen också..
Update: Har tagit lite tid att posta inlägget.. har gjort massa andra saker också.. så här får ni nyaste positionen jag sitter i nu..
xoxo

ja må hon leva..

Hellu
Hemma från stan nu.. Som jag har varit i typ en timme, menmen.. Hade det jätte trevligt på Shanghai som restaurangen hette. Vi var ett ganska så stort gäng som åt och firade Karro. I slutet då vi var som flest så var vi kanske 15 st. Så dt va kuuul. Är lite sorgligt att veta att man kanske inte kommer se många av dem på resten av sommarn.. Kontakt kommer man ju ha, men att ses är en annan sak. Åker ju på onsdag/ torsdag nästa vecka till underbara dalarna och kommer vara där i jag vet inte hur länge. Antingen en vecka eller två, vi får se. Eve hänger ju också med, najs! Hon var ju med förra året , och ones u been in dalarna u're in love. Såååå hon hänger med, hur länge vet jag inte.. Men som sagt, vi får se..
Nu ska jag fortsätta kolla på Brasilien matchen. Och sen så blire sängen, ska ju jobba imorrn också.. Längtar tills sommarlovet börjar på riktigt..
Bild från förra sommaren i Larsbo med eve..
xoxo

GRATTIS KAROLINA Danilczuk

Hello
Skrev inte igår.. orkade inte faktiskt.. x)
Igår iallafall så jobbade jag och sen så satt jag och bror och kollade på första och andra vm- matchen. Sen så smsade jag lite flickor om de ville komma hem till mig. Så dt slutade med att Sofie, Engla och Jossi kom hit. Vi kollade på Italien matchen och sen på Pritty Woman (jossi hade inte sett den(!!!!)).
Imorse gick jag och engla upp tidigt för att jobba. Lämnade Sofie och Jossi hemma för att sova.. Jobbet gick bra, vi bakade. Så nu är jag hemma och sitter o kollar på Dirty dancing med flickorna. Vi ska snart fixa iordning oss för att sen åka in till stan och köpa en present till karro (hoppas inte du ser detta nu bara karro). Klockan halv 6 ska vi äta med ett gäng och fira henns. GRATTIS btw!! Sååååå, nu ska jag ge min precious data till Jossi.. See yah!
Jag och Karro dagen innan skolavslutningen..
xoxo

Natti natti

I'm over and out!
Upp klockan halv 8 är dt som gäller imorrn, så gäller att vara relativt pigg.. See yah!
Precis kollat klart Hairspray. En av favvo filmerna!
xoxo

Mer fotboll..

Tyskland- Australien.. TAGGA!!

Dagens låt


Första söndagen på lovet

HEllu
Vaknade för ett tag sedan. HAr sedan dess ätit donken frukost/lunch och ah typ nördat mig framför datan och läst.. Javenne riktigt vad jag ska göra idag. Eve ville grilla.. men med tanke på att dt spöregnar ute så känns dt inte så säkert... Men vem vet, dt kanske klarnar.
Igår då.. Då hade vi som sagt gäster. Bekanta from the past om ni fattar. Mamma var typ bästis med mammam i den familjen så vi har typ växt upp tillsammans. Men dock så är det äldsta barnet där typ 13, men ja hade kul ändå. Mamman och pappan är coola så ja satt mkt med de "vuxna". MEN, såklart så var jag ju lite nördig när England- USA matchen började. Fan er England.. Alla bra lag har överrakat till det sämre. Matchen slutade liksom 1-1..
Menmen, får se vad jag gör idag.. Måste röra lite på mig iaf.
Dessa två låtar kommer bli sommarens dans- plågor.. Enjoy!
xoxo

Typiskt min pappas humor


Sommarens tv- underhållning är igång

Hola
Kom typ precis hem från jobbet. Ett bra pass.. Vi satt och kollade på South Korea- Greece hela tiden. Hoho.. En väldigt överraskande match, trodde grekerna var bättre än syd koreanerna. Men icke sa nicke. De styrde matchen och vann med 2-0..
Just nu kollar jag, bror och far på argentina- nigeria. Messi *klapp, klapp, klapp* Messi *klapp , klapp, klapp*! Efter 6 minuter gör argentina mål.. Vad bevisar det då? Jo, att de äger. Menmen, ni märker kanske redan nu att ni kommer få höra mkt om vm. Så stå ut! Detta är liksom bara var 4:e år så jag måste få prata lite om dt.. x) Kommer sitta bänkad framför tv:n inför varje bra lag som spelar. Speciellt Argentina, England, Brasilien och Spanien.
Såg ni första matchen förresten? Första målet? Målshesten? Om inte, så ska ni få se målet och mål- shesten nu.
Snyggt right?! Meningen är ju egentligen att visa den heta dansen, så om ni bara vill se den så se bara halva klippet.. Annars för att se det snygga målet om och om igen så se hela klippet. Målskytten ser ju inte heller så dålig ut liksom. Mums. hoho..
Menmen, nu ska jag fortsätta att kolla matchen och sen städa lite mer inför gästerna som kommer runt 6.. See yah!
xoxo

Me like curves

Hellu
Sitter och kollar på MTV movie awards just nu. Orkade inte gör ngt ikväll.. Pissvädret och faktorn att jag inte kände mig så fräsh och taggad på att dra ngnstans.. Såå nu sitter jag här.. Min point med detta inlägg var egentligen bara att säga att KATY PERRY och SCARLETT JOHANSSON har SJUKT snygga kroppar! Hej då modeller spinkiga som glasspinnar, hello (how U doin) kvinnliga kurvor! Önskar med hela mitt hjärta att jag hade perrys lr johansens kropp. Vem skulle inte vilja ha dt? Bröst och rumpa är dt som gäller!
xoxo

sweet dream on a beautiful nightbed

Hellu igen
Efter att jag skrev det senaste inlägget så somnade jag.. Var så sjukt trött.. Så ja sov i typ 2 timmar men vaknade när min underbara (host) bror plingde på när han kom hem. *pliiiiiiiiiiiiiiing* *dörren öppnas* "HALLÅÅÅ?!... HALLÅÅ?!" Vet inte riktigt vad som är hans problem.. han blev nog tappad som liten.. ;) Näe, men då vaknade jag iaf, och eftersom man inte riktigt kan somna om sådär under dan om man vaknat så gick jag upp. Btw, hade värsta konstiga drömmen.. Kommer inte riktigt ihåg nu, men jag var liksom vid medvetandet iaf den sista halvtimmen när jag sov. Och ah.. dt va skit konstigt.. Först var jag utomlands i ngn konstig lägenhet (som jag inte har varit i förut.. man brukar ju oftast ta ställen man har minnen av och kanske göra om lite.. men denna var verkligen helt ny..) och sen så gick jag och sjöng (vilket jag ägde på btw) och så var dt ett par som trodde jag var en kille så jag började brottas och typ halv slåss med tjejen men sen kom killen och skulle precis börja våldta mig.. och då vaknade jag av att melker som plingde på dörren. Så dt var väl tur i oturen antar jag. Tur att han väckte mig innan jag fick hemska bilder men otur att han väckte mig över huvudtaget.. Menmen..
Hur är dt egentligen med drömmar? Kan man vara drömma saker som händer i verkligheten? Jag menar absolut inte att jag kommer bli våldtagen nu.. Men som dt där med siffror.. Kanske, kanske inte..
Nu ska jag gå och duscha och sen ska min lillasyrra ha kalas.. Dt va länge sen man hade dt alltså.. ^^
xoxo

stop call me, stop call I dont wanna talk anymore

Helluhellu
Är uppe redan nu för Malin väckte mig för att få frukost. Hon och Jocke sov här nämligen.
Var ju i kallhäll igår. Dt var mycket mysigt faktiskt, men SJUKT mkt mygg. Hatar när de börjar komma fram och ska äta upp all bar kropp man brukar ha ute på sommarn. Men tror faktiskt inte att jag blev så biter igår trotts allt.. De svärmade sig runt Anna istället. Resten av kvällen var väl helt okej antar jag. Efter ngra timmar på vanliga stället där på klippan så ville tydligen alla dra till en FET- fest (som de sa) som var bara ngra minuter bort. Så vi som var där drog dit till den FETA festen istället... När vi kom dit så.. ja.. dt var bara folk från jakan, viksjö, kallhäll, barkarby osv. Så man kände igen ganska många bara för att man har växt upp i jakan kvarteren. Dt var lite av en fjortis fest också måste jag säga. Dt var ju många i min ålder och uppåt som verkade sköna o så.. Men dt var ju också många som kanske blev liiiiiite för fulla på typ 2 cider, hade liiiiiiite för mycket smink/ vax (för killar dårå) och sprang runt o försökte liiiiiiiite för mkt att strula med den närmaste personen. Menmen, såklart hängde jag ju bara med de coola (hoho), alltså där musiken var. Innan vi kom dit med jonte och johannes stora högtalare så var dt typ helt tyst.. Haha, låter lite kul om jag får vara ärlig. Meeeen, för att sammanfatta: vi träffade många som vi känt sen innan, anna sprang runt och flörtade med massa blatte pojkar (hoho, kanske pga att hon var liiiite för dragen hehe) och ah.. jag iaf var framförallt med de personer jag kände från innan, orkade inte gå runt o vara så social, stod lite här och var så fick folk komma till mig. xD
Tog inte så mkt kort igår, mitt mobilminne är fullt så ah.. Men tog ngra iaf:
Lily och hennes sexiga klackar
Snyggingarna Michelle och Lily
Söta Jossi
Oliver och Sara
Millan, Aaron, Jossi, Lily, Sara, Kim och Karro.. Gonna miss u guys.. Men kommer ju se de flesta under lovet, så så lätt blir de inte av med mig!
Efter vi hade varit i klassrummet och fikat och fått våra betyg så hade lärarna en liten uppvisning då Jay (engelska lärare), Daniel (svenska och religion) och Younes (spanska) spelade på olika instrument.
Malin, Anna, Malin och Payal
Tog inga fler igår, men tog ngra i onsdags då vi visade upp våra sketcher
Jack, yanis, Murre och Oliver.. Oliver var den gravida tonåringen, hoho
Pawel och Millans pojkvän christian spelade Beyonce (pawel) och lady gaga (christian).. Videon kommer nog ut på fejjan snart
Näe men nu hade jag inga fler bilder, men lägger ut lite fler när alla andra har lagt ut sina bilder.. Såååå, see yah!
xoxo

Jippiiii

SOMMARLOOOOOV!
Känns faktiskt HELT UNDERBART. Nu kan man slappna av och bah leva livet i 10 underbara veckor. Orkar inte skriva så mkt mer, får göra dt imorrn.. För ja måste skynda mig lite, ska nämligen till kallhäll o grilla. Måste ju fira den första dagen av sommarlovet!
P.S. Fick överraskande betyg, trodde verkligen inte att ja skulle få så bra. Fick iaf alla MVG utom 3 som ja fick VG.. Najs.. Men som jag sa; förstår inte själv hur ja kunnat få så bra.. Tycker inte riktigt att ja förtjänat riktigt alla MVG. Menmen, ja ska vara nöjd o inte klaga!
xoxo

Ready for tomorrow

Hellu
Sitter här i rummet, lite halv seg med Millan framför mig som provar massa av mina klänningar. Vi har ju nämligen avslutning imorrn.. YES!!! Hon hade en klänning, men blev lite osäker på ifall hon ville ha den. Så nu står hon o rotar i min garderob, och som hon precis sa; "Ja plockar fram allt i din garderob stackare.. Men ibland krävs dt ngn annan för att komma ihåg alla plagg man har." Så rätt, så rätt.. Såå ah.. Hittade precis min outfit tills imorrn, så jag är lycklig nu. Har stått hela kvällen och provat massa olika saker. Vill inte ha vanliga kläder på mig, men vill inte ha ngt super uppklätt heller. Så jag tog en gammal Gina klänning och ett linne och voila! Mixade ihop en two- pieces klänning. En vanlig klänning, med min touch på. Super! Så.. ah. ^^ Lovar att ta kort på oss imorrn. Så ni får se liksom..
Menmen, nu ska jag hjälpa henne lite och sen måste vi hoppa i bedd o få våran beauty- sleep. Vi köpte ju ansikts masker som vi hade på oss för ett tag sedan. Vanilla facemask.. Prova den. Jag lovar, bästa upplevelsen på länge alltså.. xP
Sååå, natti natti!
Får bli en bild på kära Millan idag
xoxo

Följde eves råd

Hellu
Kom för kanske 20 min sen hem från promenaden. Skit skönt ju, man känner sig duktig efter en timmes promenad.. Ska nog börja ta en promenad då och då, bara för att hålla igång nu under sommarn. Har ju frysit mitt gymkort nu i tre månader. Kommer typ inte vara hemma ngt under sommarn, så känns onödigt att betala för ett gymkort då. Såååå, nu ska jag ta en dusch och sen ska jag gå och lägga mig. Måste ju somna lite tidigare idag.. En dag kvar, en dag kvar.. Du står ut..

Får bli en gammal bild, från kanske ngra månader sen..
See yah!
xoxo

Just nu

Hellu
Har precis kollat klart på Biggest Looser. Loooove that show! Näe, skoja.. Men seriöst. Ällar den. Nu har Ugly Betty börjat, så ja kollar på den med syster. Hade tänkt att gå på den där promenad snart, mamma hänger med också tror jag.. Dt skulle nog vara ganska skönt att gå själv, men om hon vill följa med så går dt super.
Jag just nu:
Herrå!
xoxo

Mina coola lärare genom åren

Först kommer ju såklart Ceasar från vittra som är den första läraren som har varit bra på musik.. Cesar Vidal och hans The Ceasars
Nu på gymnasiet har jag fått en lärare som sjunger som en gud.. seriöst.. är dt bara jag som tycker dt? Daniel Groth och sitt band Broken Til I die.
Lost in you
Read your body right
Nästa lärare är min nuvarande musiklärare, dock så har ju inte jag musik i skolan, men man ser ju hnm varje torsdag ochhan verkar vara en riktig rolig prick xp Brian kramer heter han iaf. Hittar inte riktigt ngn bra video på youtube
You don't know how lucky you are

Har massa andra lärare på IKG som också äger på ngt instrument.. Men de har inge band.. SÅ det där får räcka for now.. See yah!
xoxo

"Tomte.. tomteboda!!"

Hejsan Svejsan
Vaknade för ca 20 min sen.. Är ju ledig idag, så då får man faktiskt vakna lite senare. x)
Idag ska eve komma hit. Vet inte riktigt när, men om ja känner henne och hur långe hon sover rätt (hon är också ledig idag), så kommer dt ta ett par timmar tills hon är här.. Men dt e lugnt, gillar att vara lite för mig själv såhär på morgonen. Ska fixa lite frukost och sen kanske jag ska ta en liten promenad.. Jag och eve pratade i typ tre kvart igår på telen och då främst om att dt e så himla bra att ta promenader varje dag. För hon gick nämligen på en just då, i solna.. själv.. Kan väl säga såhär att eh.. hon kom lite vilse. Hon såg helt plötsligt tomteboda efter att ha gått i ca 20 min från solna. Och ni som åker förbi tomteboda varje dag vet att dt är ganska så långt ifrån .. allt.. Men dt va roligt att höra hur hon insåg efter dt var hon var.. "Vänta tomteboda... nej, jag ser en skylt mot Solna.. Jag är definitivt inte i solna längre då.. Men ofta! Jag ser råsunda stadion!.. Näe! vet du var jag är? i St:eriks plan! du vet där nära karlberg.. eller, va? näe jag är.. åååååh, vet du var jag är?" Och så bara fortsatte dt så... Men till slut hittade hon en väg hon kände igen och kom tillbaka hem till hennes pojkvän. Eve och hennes jäkla genvägar..
Menmen, nu ska jag ner och ta ngt o äte.. See yah
Här får ni en liten favorit i repris..Han dör aldrig ut.. Eminem- Just Lose it
xoxo

Lite bra låtar som är "starred" på min spotify

Vill ni ha låtar, då får ni låtar ;p
As- George Michael feat. Mary J. Blige

Free Fallin'- John Mayer


Wavin Flag- Young Artists for Haiti
Har lagt upp denna låt förut, men inte i denna version.. Var faktiskt första gången nu precis som jag såg denna version, cool! :D

Te Avisto te Anuncio- Shakira
Min all- time favvo Shakira, blir aldrig trött på henne.. I Warn You, I Announce You heter låten på engelska
xoxo



..

Woooooooooooohoooooo, MVG i Geografi! :D

This will be..

Hellu
Har typ precis vaknat upp ifrån en power nap.. Riktigt skönt faktiskt, kände att mitt countious bara försvann.. Så ja var verkligen tvungen att sova lite..
Så nu är jag alltså pigg och redo för att vara uppe ett bra tag till. Man måste ju passa på ifall man är ledig dagen efter, lr hur? ;)
Tänkte göra ett litet roligt inlägg.. Men kommer inte riktigt på vad ja vill skriva om.. Ngra tips? Vill göra ngt typ som min top 15 hotties... Så, kom igen.. Hjälp mig här ;)
Tills dess så lägger jag ut en scen från typ den bästa filmen.. ever.. Iaf, den bästa barndoms filmen.. ever.. Vilken tjej i min ålder har inte sett.. Parent Trap liksom?! Om ni inte har sett den.. Fy på dig!
Sry för den dåliga kvalitén.. Men hittade ingen annan på slutscenen, och dt e ju den som e bäst.. Speciellt låten som kommer i slutet.. Är det denna kanske? ;D
Lite annorlunda video kanske.. Men mums!
xoxo

Janne.. Jeanette faktiskt!

Hello
Hann inte ladda upp alla bilder imorse, så får göra dt nu istället. Men först en liten sammanfattning av dan:
Började 10, naaajs, och dt första vi gjorde var att vara i arenan och fick instruktioner om de två sista dagarna (idag och onsdag). Vi ska göra en sketch som handlar om könsroller.. lr ngt sånt.. Så, vi blev indelade i grupper. Fick en super grupp btw och sen på onsdag ska vi visa upp sketchen. Vi blev klara med vårt manus snabbt så vi fick gå hem vid 1, när vi egentligen slutade 2. Så dt va, som Malin skulle ha sagt, sweeeeet.
Eftersom ja blev klar med naturkunskapen igår, så har ja ju inget mer o göra i skolan så såg jag ingen mening i att åka hem. Vad kan man göra hemma vid 1 liksom? Men iaf, så ja ringde eve för att se vad hon gjorde och då visade dt sig att hon va i sumpan för att möta malin och JB efter deras skolavslutning (ÅÅÅH va orättvist!) så ja åkte dit.. När de var klara gick Jag, eve, malin, jb och josefin och fikade. Myspys. Tre timmar efter ja slutade var jag alltså påväg hem. Och nu sitter jag här.. Men en iskaffe. :)
Och nu ska ni få se bilderna.. Blandar lite av mina bilder med Englas..
Lily och Jennifer när de uppträdde
Hopp
Jennifer påväg ner i spagat
Ner på marken
Klaaara
Coolis Engla
Jossi Possi
Wooaw..
Joontis.. Den jäveln gjorde så att ja fick gräsfläckar på mina byxor.. Im gonna kill him if the stain doesn't disapear ;)
Dags för american football
Hatar Malin och hennes perfekta ben.. Me wantie..
Lily och Jossi
Yo y Engla
Haha Jonte med vackra blommor bakom öronen
Nu kommer lite av Englas bilder, snyggingen Anna
Kanske en lite bättre och tydligare bild på fotbolls spelandet
Kanske inte världens snyggaste bild, men ja bjuder på den
Dansflickan Lily
Viga jävel..

Ja, som sagt..
På tal om vig.. Jonte är inte det
Gruppbild, Jag, Aaron, Lily, Engla, Jossi och Jonte
¨
Cheerleading ställning
Engla med Lilys händer
Sååja, nu får dt räcka med bilder.. Ska .. ja vad ska jag göra nu? Plugga kan ja inte säga att ja ska göra.. Så kanske lalla runt lite på fejjan lr kanske till och med sova? Kan behöva en liten eftermiddags- nap för att orka kvällen. Ska kanske träffa eve och dom igen, får se hur dt blir.. Menmen, see yah!
xoxo

Yes!

Opps, tiden bara flög iväg. Men nu är jag klar med rapporten iaf! YAY! Så ska bara få pappa att läsa igenom den och godkänna och sen skicka iväg den. NAJS! Är nöjd, även ifall ja inte har fått med precis allt jag ska ha med.. Menmen, spelar ingen roll ifall ja får G. Då får ja vara nöjd..
Börjar ju 10 imorrn så kan gå upp typ en timme senare än vad jag brukar göra, najs! Så ja kanske hinner lägga upp bilderna från igår? Jadudå, dt kanske jag gör.. Sååå, ah vi får se. ;)
Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen lägga mig med desamma!
xoxo

Bitch..

Hellu
Vilken dag alltså.. Den med värst händelser på länge, iaf på ngra veckor. Jobbade idag och passet började kl 10, vilket betydde att jag behövde gå upp vid 9.. På en söndag liksom.. PLUS att ja va hemma hos Lily i brommaplan (vilket va ganska tur, hade annars fått gå upp MYCKET tidigare). Sååå, dt börjar alltså med att ja går upp efter 5 timmars sömn och ska åka till jobbet. Då när jag ska gå över en väg, alltså ett övergångsställe, så går jag över den första vägen åt första riktningen. Men då när jag ska gå över andra så kom dt massa bilar så då tryckte jag på knappen för att få grönt.. Då (såklart) så kommer dt ju inga fler bilar, så jag går över andra innan jag får grön gubbe. När jag är över vägen blir dt grön gubbe och från ingenstans så ropar en gubbe från en bil: "smart att trycka på knappen!" och pekar fuck u till mig.. Vafan?! Man är redan astrött och lite småsur och så ska dt komma ngt äckel o skrika på en.. Herregud.. Och sen när ja ska gå på bussen så är busschaffören också en bitch och bitchar sig mot mig.. Ja fattade ingenting.. Vad var dt för början på dan liksom? Sen när jag väl kom till jobbet så blev dt massa strul och bråk där också. Va en bitch där också som skulle skälla och bitcha mot oss i gruppen.. Dear lord, what have I done to deserve this?
Menmen, nu sitter jag här i köket med en iskaffe och med fötter som värker och ska en gång för alla skriva klart min jäkla exkursionsrapport.. Mejlade Tyge och bad om ursäkt för att den var försenad och fick ett svar om att dt va lugnt, bara jag lämnade in den innan 9 imorrn. Så dt va bra. Är riktigt skönt med bra och schyssta lärare som faktiskt vill att man ska klara kurserna..
Sorry för dt långa inlägget, men behövde skriva av mig lite..
Jag just nu.. inte så fräsh.. menmen, vem ser mig just nu liksom..?
Lägger upp bilderna från gårdagen senare..
P.S. JAG HAR ETT FETT HEMSKT OCH STORT MUNSÅR.. UNDER TUNGAN..
xoxo

Tråkigt inlägg

Hellu
Kom för ett tag sedan hem från jobbet. Va där i två timmar, när ja egentligen skulle ha jobbat tre. Men har min jäkla exkursionsrapport o göra.. Nej, jag är inte klar med den.. Ja, jag suger.. Men iaf,så ska sitta o göra den nu till typ 6 då ja ska åka till Lily. Hon ska typ uppträda lr nåt och sen ska jag, lily och ngra till hem till henne och ha en liten myskväll tror ja. Kolla på film och sånt.. Detta blir nog en av alla säga- hejdå- fester till Lily och Jossi.. Vi måste ha några för att säga hejdå på riktigt. x)
Menmen, nu ska jag plugga.. See yah!
xoxo

"Åh, ja blir så arg!"

Hellu
Kom precis hem från att ha varit på bio och sett Kommissarie Späck. Blev tillfrågad av eve runt 3-4 omja ville med, och ofc ville man dt. Först handlade dt bara om vilken bio som helst, men sen bestämde de att vi skulle gå på Späck.. Måste säga att ja inte hade höga förväntningar alls, trodde den skulle va skitkass.. MEN DEN ÄGDE! Fan va rolig.. Roligaste svenska film ja har sett iaf. Rekommenderar den STARKT. Juste, glömde o berätta vilka jag gick med. Dt va iaf Eve, Malin, Johan, Jocke och Papi.
Innan bion va jag som sagt hemma hos min morbror i sumpan där vi firade min kusin för att ha gått ut tandläkarhögskolan.. lr nåt.. Det var trevligt iaf. Min kusins bror, alltså min andra kusin, som ja inte har sett på evigheter, som bor i Florida, var där också. Vilket var överraskande och roligt. Hade over all roligt, vi i kusinskaran är ganska likadana i personligheten. Så vi har faktiskt alltid kul, vilket är super. Tog lite bilder faktiskt.. Sååå, är kommer dem:
Efterrätten, dt var här ja började ta kort, så inge bilder på huvudrätten här inte.. P.S, dt va jag som dekorerade kladdkakorna. hoho
Min utexaminerade (??) kusin Andreas, och nej, han är inte seriös på bilden.. Han försökte flörta lite med mig..
Mami och fler i släkten som sitter ute på balkongen i solen
Morfar och Papa
Min kusin och hans kusin
Melle med sin nya älskare Ipod Touch:en..
Kussen Martin, han som bodde i Florida (men ska flytta tillbaka)
Utsikten från taket i sundbyberg.. strand (heter det så nu?)
Martin, Melle, Frida och Andreas på taket
Melker i solen
Sen började min lillasyrra leka modell.. Här i första, oskyldiga bilden..
Sen blev dt olika ställningar/positioner (nej, nej, nej och åter nej.. sofie..)
Den äkta modellposen.. "Såhär gör de på Top Model"..
Javenne riktigt vad hon gör här.. men ngn slags pose..
Och sen till sist så ville Melker också vara med..
Nu e jag bajs trött, så ska läsa lite och sen sooova..
Hörs imorrn!
xoxo

i skolan

Hellu Hellu
Sitter just nu i skolan och ska börja plugga på naturkunskapen. Har precis kommit tillbaka från gympan, så nu har ja WS. Har tänk o sitta här till typ 4, för då ska ja åka direkt till min morbror som bor i sumpan. Vi ska fira min kusin som har "graduated" från tandläkar- högskolan. Så nu e han en riktig tandläkare.. coolt..
Anna och Malin lämnade mig, så nu sitter ja här själv.. hmm.. ska ja ta dt som negativt eller posetivt? Ser ut som en loner som sitter här själv, men ja har nu tid att plugga.. Ja tar dt andra alternativet, så nu ska ja inte slösa mer tid. See yah!
Slänger in en gammal bild på Anna och Malin..
See yah!
xoxo

Bajs

Åh, ja blir så sur på mig själv ibland alltså.. Vfr är ja så sjukt dålig på att planera mina uppgifter? Trodde att ja hade gott om tid till att göra min NK- rapport.. Men nu sitter jag här, dagen innan uppgiften ska lämnas in och har kommit halvvägs.. Duktigt emilie.. duktigt.. Men ja pallar verkligen inte.. Måste ja palla? Måste ja verkligen göra dt nu med en vecka kvar? Javenne.. Men med denna uppgift måste jag nog.. Om ja inte gör den så får ja IG i naturkunskap. Och dt vill ja väl inte? Sååå, ska smöra lite för min lärare och fråga ifall ja kan få göra klart den imorrn eftermiddag eller lördag morgon. För ja är aldeles för trött för att sitta uppe nu och skriva. Min kropp pallar inte dt.. Speciellt inte när ja har Engelska B omprov imorrn (måste höja mig från ett VG till VG+ i läsförståelse för att på MVG i betyg). DÅ måste ja vara på topp..
Sorry för dt där väldigt osammanhängande inlägget, men ja e trött.. Så, see yah tomorrow..
xoxo

Mixed Media.. byebye

Hellu
Idag har varit ännu en bra dag. Det som va skönt va att vi faktiskt hade lektioner hela dan, så ja hade inte ngn press på mig att plugga. Vilket va skönt.. Man kunde go with the flow liksom. Hade min sista Mixed Media lektion idag.. buhuu.. Har verkligen varit den lektionen man har sett fram emot vecka efter vecka.. Menmen, vi ska skapa en mixed media B har vi bestämt. Det ville Erica också, så vi får helt enkelt ha en till lektion nästa år..
Här är några målningar som ja har gjort denna vår/ vinter (tog kort på dem, för ja ville inte ha med mig dem hem..)
Denna var en av de första ja gjorde när vi hade börjat med "typography", alltså när man använder tex lyrics och gör former av det.. om ni fattar
Denna har ja jobbat med den senaste veckan.. Vi skulle göra så många "layers" som möjligt.. Denna presenterade idag..
Det här är alltså den ja gjorde i förrgår, lr när dt va.. Med Dear John temat..
Denna gjorde ja idag på lektionen.. Men "ögontema", texterna som är runt är låtar med något som har med ögon.. Typ "look into my eyes..dadada", Mommy, just dry your eyes...dadada" och "Watching you is the only drug I need".
Sååå, nu ska ja skriva klart den jäkla exkursions rapporten.. suck..
See yah.. In an other life..
xoxo

Gonatt!

The Swell Season- The Moon
Denna ska ja somna till..
xoxo

Hello, I'm Mrs Twister

Hellu
Har precis ätit middag. Pasta carbonara blidde dt.. Mycket gott.
Lovade ju att ja skulle lägga in bilder på dagen och dt ja köpte idag. Så här kommer dt..
De första är alltså från kajen när vi fick glass av en av våra mentorer:
Kanske halva klassen var där (dock är dt ju inte alla på bilden) för de flesta hade missat att vi hade BG.
Sofie njuter i solen med sin glass
Karro med sin twister aka sin framtida man
Sooofie och Jossi bakom henne
The girlie gang.. Nicole, Anna och Klara, plus Bojang till vänster
Andra delen av klassen, plus S1A:s mentor Erica med gul tröja uppe till höger
Hoho, Bojangish.. Alltid coolast av alla.. Vilket han INTE förnekar.. Plus aaron till vänster
Nu kommer bilderna på dt ja köpte idag:
Första va en bra och liten väska till sommarn som va på rea på Bianco, 100kr
Seeeeeen byxorna som ja så gärna ville ha, från Gina Tricot, 149kr lr nåt sånt
Och sen till sist en bh. Har behövt en ny bh hur länge som helst, så nu slog ja till.. En cool färg och skön bh.
Såååja.. Nu ska ja måla lite, har mixed media/"bild" imorrn, så ja måste göra lite slusaker due to att dt e sista mixed media imorrn..
See yah!
xoxo

Tråkigt or what?

Hellu
Idag har varit en chill dag. Som typ alla dnar dagar denna och förra veckan så hade vi typ inga lektioner. Hade bara Work Shop då ja började lite på min naturkunskaps rapport. Annars hade ja inget innan lunch. Efter lunch hade vi bara basegroup då vi var ute i solen och åt glass med våran mentor, lr som vi kallar dt: PH. Vi satt på kajen i kanske 40 min och bara solade och pratade. Lägger ut bilder på dt senare. Lägger också ut bilder på sakerna ja köpte efter skolan då ja gick till torget med Karro och Kim och shoppade lite. Hade bara tänk att köpa en sak, men kom hem med tre. Alla tre var saker ja behöver, så dt e skönt att vara klar med dt..
Okej, nu från ett ämne till ett annat. Men ja blir lite irriterad ibland på egentligen ingenting.. Såg en tjej igår från min gamla skola.. en tjej som ja för övrigt inte e så förtjust i.. Började då tänka på dt ja kommer skriva nu.. Hon iaf har haft samma stil år ut och år in, en jävligt tråkig stil dessutom.. Det är den så kallade (som ja precis döpt den till): tajts och linne stilen. Den innebär alltså: Ett färgglatt linne, svarta tajts och en tråkig tjocktröja över.. Ja menar.. Att ha på sig samma typ av kläder varje dag.. E inte dt liiiiite tråkigt? Och då menar jag alltså: ha samma (kanske inte exakt samma, men svarta då) svarta tajts varje dag (med kanske ngn dag vila då man har jeans i vanlig modell) och färgglada linnen som man byter mellan varje dag(en dag svart, en dag vitt, en dag blått, en dag rött.. ja ni fattar).. Asså, ja har kanske inte världens roligaste stil, men ja har en stil, min egen stil.. Ja försöker att inte ha samma slags kläder flera gånger i veckan.. Varierar lite liksom. Ja vill verkligen inte låta stroppig, men tycker verkligen att "tajts och färgglada linnen" stilen är otroligt tråkig. Kan hon inte bara, för en dags variation, ha på sig nån tunika? nåt coolt linne (kanske hon har, har ingen aning)? baggy jeans? Ni förstår my point..
eller
eller
+
= Tajts och Linne stilen = booring..
Sååå, nu ska ja hjälpa min syster med hennes Ipod Touch.. Seeen plugga.. See yah!
xoxo

Ska sluta.. ja lovar..

Okej dt här blir sista bilden med dear john, lovar.. Ska inte bli obsessed..
"It doesnt matter where you are in the world, if you just hold your head up and close one of your eyes.  Its never bigger than your thumb.."- John Tyree aka Channing Tatum
xoxo

Been up all night staring at you, wondering what's on your mind

Hola
Har nu på kvällen suttit och målat lite, detta är resultatet:
Nån som förstår mitt tema  eftersom ja har skrivit (som man inte ser på den dåliga bilden):
"I'll see you later then..."
och
"The moon is never bigger than your thumb"

Kan ge en ledtråd: De som har sett Dear John fattar... Men, hur kunde ni veta? Det är ju Dear John såklart! Fick inspirationen genom den underbara låten Paperweight av Joshua Radin & Schuyler Fisk.
Bara för att ja e så snäll så lägger ja in den här åt er. ;)
xoxo

If you got the money

Hellu
Har precis kollat på 3 st avsnitt av Desperate Housewifes. De senaste for that matter.. Gillar fortfarande dt, dt måste ja erkänna. Vem gillar inte lite drama?
Innan dt så slutförde jag alla uppgifter jag hade o göra. Hade riktigt ont i ryggen efter att ha rensat hela tomten från maskrosor.. Och dt var många må ja säga.. Plus så skulle ja ju rensa annat ogräs där bilen står, vilket inte var det roligaste ... Så, resultatet av denna dag är iaf pengar och ryggont. Synd bara att pengarna inte går till mig.. But its for a good cause right? Ska försöka få mamma att ge mig lite xtra också, så ja blir nog inte helt pank after all..
JUSTE, glömde att berätta. Min ven Aaron har skaffat blogg.. Jossi gav hnm idén igår och Ja hjälpte hnm på skype igår kväll att fixa lite. Så får se hur länge den bloggen håller. Men just nu ser dt ut att gå bra. Tre inlägg på en dag, bra gjort ;) Här kan ni iaf klicka er in på hans blogg..
Såå, vad ska jag göra nu då? Ska nog först gå ner till köket o se ifall maten är klar snart.. Starving over here.. Har knappt ätit någe idag, bara awesome lunch (leftovers från i lördags då vi grillade kyckling..mmmm!), men annars typ inget mer. Bara ofc lite icecoffee. Menmen, nu ska jag som sagt gå ner o kolla va mamsen gör, förhoppningsvis mat. Sen MÅSTE jag börja skriva lite på naturkunskapen. Labbrapporten ska ju in på fredag o med min jävla fart så kommer ja aldrig hinna skriva klart den itid om ja inte börjar nu..
Jag gillar inte sånna här längre. Som om ja ngnsin gjort dt
xoxo

Gillar faktiskt vinnarlåten i eurovision


Fullbokad dag

Hellu
Idag är jag ju som sagt hemma, och har faktiskt åstadkommit ganska så mkt.. Bad mamma o göra en lista på vad jag ska göra idag för att få 100 spänn och jag säger då dt.. Mor och Far har gett mig uppgifter som de annars inte orkar göra.. Menmen, jag vaknade med en lapp på matbordet där dt stog:
"Här är några saker som behöver göras:
- Plocka ur diskmaskinen och ställ in smutsig    Klart!
- Ta ner torr- tvätt och sortera/vik/ lägg i högar   Klart!
- Häng upp ny- tvättad tvätt   Klart!
- Rensa 50 maskrosor, allt över 50 ger bonus
- Ta bort ogräs och kratta på gruset där bilarna står
Ha en bra dag!"
Såååå, ja har iaf gjort 3/5 grejer sen ja vaknade vid 10.. Har ju såklart gjort massa andra grejer också, dt har inte tagit mig 3 timmar att göra de tre första uppgifterna. Men herregud va lång tid dt kan ta att vika lite (en stor hög) tvätt.. Fast dt e såklart, ifall man sitter o kollar på TV samtidigt så tar dt nog lite längre tid.. PLUS så är städaren här också.. blev lite överraskad när jag vaknade vid 10 och ja hörde en damsugare gå på högvarv.. Så på grund av att man vill ge henne lite utrymme när hon städar så kan ja inte gå och laga mat just nu när hon är nere och städar i köket.. Men hon går snart, får man hoppas.. Dt kanske inte de flesta visste? Att vi har en städare som kommer varannan vecka. Det är framförallt på grund av att vi har ett stort hus och mamma pallar inte städa hela tiden, för dt blir väldigt lätt stökigt och smutsigt. Ja hjälper till lite då och då med att städa.. Men dt e så skönt att ha ngn som grundligt städar rummen varannan vecka.. Man blir ju alltid så glad när man kommer hem och städaren har varit här.. Allt e så rent o fint. x)
Menmen, nu ska jag kolla lite på TV tills hon har gått.. sen laga lite lunch och efter dt slutföra de sista uppgifterna.
Skriver mer under dan.. See yah!
Bild från igår, Jossi och Lily.. Mina fina flickor som ja kommer sakna as- mkt när de flyttar till USA i ett år..

Låtarna som spelas på repeat på spotify hos mig just nu
xoxo

RSS 2.0