Just nu: Förbereda boksamtal om Patient 67

Awesome när man har uppgifter som faktiskt e roliga att skriva. Detta är en sån. Boken är ju grym, men mind- fucking. Och filmen är helt okej, och ännu mer mind- fucking, nästan lite; hello- I- want- your- brain- to- be- damaged- for- the- rest- of- your- life... Kanske överdriver lite. Men när boken och filmen slutar olika.. Då.. då äre inge kul! Veeeeery confusing. Meeeeeen, nu ska ja skriva lite till och sen gå upp och läsa lite tror ja..
Och btw! Kollade på Idol- Olles uppträdande nyss (alltså på idol grejerna som är nu) och han ägde! Röstade till och med (a).. Han sa att han var otroligt glad och "du förstår inte hur mycket det här betyder".. Nemas problemas darling!
xoxo

Me is deadooo

Kom för ett tag sedan hem från skolan.. Satt kvar en timme på spanska workshop, faktiskt.. Känner mig väldigt duktig. ÄLSKAR verkligen spanska.. Men har så SJUKT svårt för dt. Många andra(typ 90%) i min spanska grupp är dubbelt så duktiga som jag e, så känner mig super dålig.. Menmen, ska lyssna på mkt spansk musik o så för att komma in i spanskan från andra håll än lektioner o så.. Men dt löser sig.
Skulle egentligen ha gymmat med tess idag också, men hade gympa imorse så är helt död plus så har ja maaaassssooorrr o göra till skolan.. Sååååååå, fick skippa gymmet idag. Har sagt dt förr, men säger dt igen.. Vilken jävel bestämde att vi skulle ha fucking gympa kl halv 9 på morgonen?!?! Det är ju plain through evil. Man blir seriöst HELT DÖD efter en jäkla gympalektion.. speciellt med min klass. Herregud, vi är galningar..!
Meeeeeen iaf, nu ska ja sätta på 90210, för ja glömde att göra dt igår. Sen ska jag pluuuuuuuuuugga! Såå, tills dess. See yah!
xoxo

LÄTT roligaste serien på TV just nu

Välkommen åter
Fan va ja skrattar varje gång ja ser den. Har iofs bara varit två avsnitt.. Men ÄLSKAR den redan. Alla bra, svenska, kvinnliga, komiker är med i serien, så dt kan ju bara sluta på ett sett= succé!
Pallar inte skriva ngt mer.. Är bajstrött, har gymmat.. Ska sova nu. Hej.
xoxo

Skönt o ha dt gjort

Helu!
Har precis kommit hem från frissan. Först var ja ju såklart i la skola, men när är man inte dt liksom...? Iaf, är faktiskt väldigt nöjd med håret. Lite saker önskar man ju ska växa ut lite snabbare.. Men är nöööjd. Blev inte alls som jag hade tänk mig från början; hade tänkt lite ljusare brun (än dt ja hade förut) med bruna slingor, men dt skulle vara så komplicerat/ta lång tid att göra (bleka och hålla på) sa frisören så ja körde med ungefär samma jag hade förut, men aningen mörkare. Gillar att ha mörkt, känner mig mycket säkrare i dt. Gillar att ha dt nu till hösten också.. Passar till årstiden liksom. Och gud va skönt att ha dt klippt nu! Var så OTROLIGT slitet, så dt var nästan akut. Klippte en ganska tung lugg.. Ville pröva ngt lite nytt sådär.. Har ju inte haft dt på ett tag (flera ååår), så kände att ja kunde testa. Här är ngra bilder iaf:
Nu har jag dt lite uppsatt.. Orkar inte ha hela håret i ansiktet. ÄLSKAR att ha HEL färgat hår också, HATAR min jäkla utväxt som är så ljus o ful (a). Såååååå, ah är gay (happy). Nästa etapp är att färga ögonbrynen men dt får ja ta lite senare..
Nu blire att pluggish matte eftersom ja har bajsprov (alltså; matte prov, inte att ja ska testa mitt bajs.. för er som inte fattade liksom)imorrn..
xoxo

What cha gonna say, What cha gonna do, stookie

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hittade låten ja satt o letade efter hela kvällen igår, och som ja btw har haft i huvudet HELA dan idag. TACK ANNA! Skulle aldrig ha hittat den utan dig! Åh är lycklig nu.. OCH hittade den på Spotify också!! Oh dear lord, im in heaven.
Stukie- QQ
Vi kör den som en av uppvärmnings danserna på dansen. Man ser ett steg där man går fram (lite awkward) och sen "dippar" liksom, DET kör vi till denna bland annat.. SKit roligt faktiskt. Men man får ju AS ont i knäna och låren efter ngra vändor med dt (vi går fram och tillbaka typ 5 gånger med den). Nu är dt bara den andra låten som ja har i huvudet men inte vet va den heter som ja måste hitta (säg dt där snabbt, flera gånger. tunghäfta). Menmen, nu ska ja fortsätta leka lite på datan innan ja börjar plugga..
xoxo

Mohahahaha

Är tvungen! En till SNL video skadar inte.. Fan va ja skratta! Jandy Timsamlake... hohoho xD
xoxo

Mahaha

Jizz In my Pants
Kollar lite SNL klipp och de gör verkligen så SJUKT roliga sketcher så dt är.. sjukt!
xoxo

Dancehall is the shit

Assååå.. Nu e dt så att ja har blivit kär i Dancehall musik.. Iaf de låtarna vi har dansat till på dansen. Så sjukt skönt gung i dem. Hade ju dans idag som ni kanske förstår, och idag vare verkligen kul. Hade den bästa läraren också denna gång, förra gången hade vi en annan tjej som inte är lika bra som hon vi hade idag.. Så ah, var as kul.
Här får ni lite sköna låtar, ngra har vi dansat till och andra är bara ngra random som e bra..
Dance & Killy dem- Beenie Man
Denna hade vi koreografi på idag.. Skit cool dans btw..
Drinking Rum- Future Fambo ft Beenie Man
Denna gör vi mkt på "uppvärmningen" då vi kör steg vi kört förut bara för att komma in i gunget liksom..
(spola fram till 1 minut)
Willie Bounce- Elephant Man
Detta var en låt som Aqve tipsade om.. Bara en bra låt liksom. Har aldrig kört denna på dansen tror ja. Dock så kör vi ju steget "willie bounce" mkt eftersom dt är ett av grundstegen.
King of the dancehall- Beenie Man
Denna hittade jag lite random, fast tror att vi har kört den på dansen ngn gång också.
Dutty wine- Tony Matterhorn
En klassiker! Var tvungen att lägga ut den..
Badman Forward badman pull up- Ding Dong
Hittade också denna när ja letade runt lite. Känner igen den och tror att vi har dansat till den ngn gång.. Bra låt annars.
Back it up- Beenie Man
Personligen en av mina favorit låtar inom dancehall.. Men dt är nog bara för att Bounce- Jennie har gjort en bra dans med denna.. Har lagt upp den nån gång tror ja..
Careless- Wayne Marshall
Denna dansade vi till förra gången. Alltså gjorde koreografi till. Dock var denna inte lika bra som den vi dansade till idag.
Såååå.. Nu får dt vara nog. Denna lilla sång bomb är framförallt för att ja ska komma ihåg låtarna själv. Men tror inte ni klagar på lite låtar x)
Det finns en till låt som vi dansar till varje gång, men som vi inte kommer ihåg texten till så dt är SJUKT störande att man vet hur den går men inte kan hitta den.. AAAARRGGHH! Menmen, får fråga nästa gång.
Nu ska ja duscha och sen får vi se..
xoxo

Look Who's Talking

ROLIGASTE FILMEN.. EVER!

Bruno.. NOT

Stina kom också hit som en liten surprise sådär.. Men nu har de åkt (malin skulle upp tidigt imorrn, så hon ville hem tidigt). Vi satt bara i mitt kök o chillade lite med musik å sådär.. Och åt chips. Annars nada.. Vi tog massa bilder, så när malin laddar upp dem så får dt väl bli att ja lägger in ngn bild i ngt inlägg ngn gång.. Oj många "ng.." där ^^
Detta var från i somras typ när Malin va hos oss o hon precis fått sin kamera o tog massa kort.. Gillar hennes kamera.. Man ser så sjukt brun ut med den. Och mina ögon blir jätte blåa. Me likie!
Meeeen meeen.. Har väl inte så mkt mer o säga.. Nu kollar ja på Transformers iofs. Har inte sett ettan förut, bara tvåan. Men lite segt just nu ändå när ja kom in för att kolla för typ en halvtimme sen. Så hänger inte riktigt med.. Meeeen meeeen. Har sett ena av dem iaf.. så dt får räcka. Tyyyyyycker jaag. Nu tog den slut.. Va ska man kolla på nurå..? Kolla ngn film på datan kanske? Får seeee..
Känner dock att ja e super duper trött.. Sov ju inge länge inatt.. Typ 6 timmar kanske? Icke bra.
xoxo

waka waka

Halloj!
Har varit ngra riktigt hektiska dagar de senaste dagarna, så har inte pallat skriva.. Pallar inte skriva nu heller egentligen men ville bara visa att ja lever. Kan säga lite kort iaf; igår vare skola sen åka till Sara för att vara i hennes lokal hela kvällen. Blev en liten fekke med väldigt mkt folk faktiskt.. Många från skolan och många andra kompisar till Sara bland annat, typ 50-50. Sååå ah var MKT roligt, jag och Millan dansade typ hela kvällen sen så fanns dt ju ngra tråkmånsar (typ flickvänner till killar som var där) som bara satt o sura i soffan hela tiden.. Meeeen, too bad for them.. Jag hade roligt iaf.
Menmen what evvah! Nu ska ja gå ner o hämta kebab tallriken ja precis beställde från pizzeria Lunden (precis vid mig) och sen vänta på malin som kommer hit om ett tag. Har ju FF ikväll jao.. Fast familjen kommer ju hem ikväll men tills dess så ska vi chillis här.
Bilder från helgen (de som är decent) kommer upp typ imorrn. Så tills dess..
See yah!
xoxo

wohoo

Nyduschad sitter jag just nu i köket och ska snart börja plugga. Har ju fucking character analysis att göra.. Bajja Majja säger jag bara.. Menmne, dt måste göras. Ser fram emot imorrn så får ha dt i åtanke när ja pluggar; "imorrn får du belöning emilie.." Vad ja ska göra imorrn får ni dock inte veta.. HEEEEMLIS.. Hoho. Roligt ska dt bli iaf..
Menmen.. PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA! Får bli ett lite tråkigt inlägg nu tyvärr.. Men är rädd att datan ska haka upp sig vilken minut som helst.. SÅ I'm keeping it safe..
xoxo

Barndoms favorit

Började nynna på denna låt för ett tag sedan och har haft den i huvudet sen dess så var tvungen att lägga ut videon här. Winnie the pooh filmen var en film som vi kollade mkt på ett tag när vi var små, och då såklart på engelska. Så lyssna och njut på denna klassiker. Åååh, så fin..
Forever and ever
Och med detta säger jag god natt!
xoxo

drop it looooow

Kom hem från stan för ett tag sedan. Lr tag och tag, var väl två timmar sen. Åkte ju till skolan, sen tog mötet 10 min och sen åkte vi hem igen.. Värt? Javenne.. Men då slipper man få skäll iaf. Jag och mamma köpte iaf sushi på vägen hem, så dt var ju inte så dåligt. MUMS säger jag bara.
Imorrn är dt skola igen då.. Fotbolls turnering på morgonen halv 9.. Kuuul.. Ah iofs kul med fotboll, men kl halv 9.. Hoooochaaa, som Millan skulle ha sagt.
Menmen, nu ska jag kolla klart på Biggest Looser och sen pluggish. Engelska "bajs" C.
Vi har lyssnat på mkt musik idagb och igår.. Detta är en av de låtarna. Älskar denna stil, på speciellt dans. Och tjejernas BOOOOTYYYYS. ME LIIIKE!
Ester Dean- Drop it low
xoxo

"Studiedag"

Hello
Sitter här i sängen med Millan hemma hos mig. Vi har ju ledigt idag så vi kör en liten mysdag här hemma hos mig. Igår körde vi också myskväll. Vi kollade 2 filmer- Shutter Island och Juno. Båda bra. Så idag har vi ätit kladdkaka och icecoffe till frukost, inte så dumt faktiskt. (A)
Snart ska vi börja göra iordning oss för att åka, jag till skolan för att ha utvecklingssamtal och hon till sin dans. Annars idag måste jag pluggish.. Såååå, ah dt e min dag.
Vi lekte lite med webcamen..
Osminkade o allt.. Men dt e så dt ska va!
xoxo

Just nu

Svullar kladdkaka med rosa "funfetti" med Millis. JA, jag har två bitar och hon en.. Men in my defence så är hennes typ dubbelt så stor som min. Och in Millans defence så väger hon 4 och ett halvt kilo mindre än hon trodde att hon skulle göra.. Så allt kompenserar varann.. Så dt  är alltså okej!
Skriver lite längre inlägg imorrn lr nåt.. Nu ska vi svulla lite mer och sen kolla på "Juno".
See yah
xoxo

Är dt fysiskt möjligt att kunna dansa såhär?

GRYM brud.
Kom för ett tag sedan hem från dansen och var tvungen att kolla upp denna tjej efter att en från dansen tipsade om henne... Och jag säger bara: WOW.. Det hon dansar är en typ av dancehall som kallas Dancehall Queen som är mer "kvinnligt" än vanlig dancehall (fick den beskrivningen från en i gruppen). Men eftersom dt fortfarande är dancehall så är dt många steg som vi har lärt oss på nybörjar- kursen, som är "grundsteg". Så ah.. Tyckte att ja kunde lägga ut denna video eftersom den är SJUK. Satt typ o gapa genom hela videon. Hon gör ju sjukare och sjukare saker hela tiden så man önskar ju en aning att man kan göra sådär själv.. Men dt kanske kommer? Hon har ju också varit nybörjade en gång i tiden.. ELLER INTE?! Kommer ALDRIG bli sådär bra.. Speciellt eftersom mina knän cpar och man böjer ju på benen mkt (typ 99.9% av tiden) så ah knäna gör ganska så ont nu kan ja säga..
Menmen.. Ska göra brownies nu och sen plugga lite.. Men duktig som jag är så glömmer jag mitt häfte med alla ämnen som ja verkligen behöver för att plugga.. -.- Men ska försöka göra lite ändå..
Såå see yah!
xoxo

A spoonfull of sugar helps the medicine go down

Snabbt gåre med ett till.. Så här kommer dt.
Just nu kollar jag på "Notting Hill" med pappi och Fridi. Har sammanlagt kollat tre filmer sen jag kom hem från eve. Första: The Last Song. Familjen hade hyrt den och har inte sett den så tänkte att ja kunde göra dt bara för att ha sett den liksom.. Och dt är en VÄLDIGT löjlig film enligt mig.. Lr Miley Cyrus är den löjliga. Näe, gillar henne inte riktigt som skådespelerska.. Och en annan sak; BARN SKA INTE GRÅTA... DE FÅR INTE GRÅTA.. SPECIELLT INTE PÅ FILM..DÅ BÖRJAR MAN GRÅTA SJÄLV. Så ja.. Lite tårar fälldes väl när ja tittade på den.. Menmen.. Dt är ju en smörfilm så dt var ju meningen att man skulle börja gråta. Så mission completed.
Den andra filmen ja såg: The Ghost Writer. Den andra filmen familjen hade hyrt. Konstig men helt okej film. Hetingen Evan McGregor och coolingen Kim Cattrall var ju med så bara dt gjorde den bra.. Men den var som sagt lite konstig. Speciellt slutet. Menmen. Rekommenderar att se ngn annan film framför denna om man kan. Men värd att se.
Och den tredje var som sagt Notting Hill. Som precis tog slut iofs. Men den är ju ALLTID bra. Man blir ALDRIG besviken på den liksom. Plus så kan man ju i stort sett ALLA repliker i den också. Så den är helt klart en klassiker.
Just nu hade jag tänkt att kolla på ännu en film, som jag länge har varit sugen på att se, så laddade ner den och ska se den nu: Mary Poppins. Hur länge sen vare man såg den liksom? Sååååå, ja blir att se den nu. Så hörs imorrn. Kanske innan ja drar till la dans. Woho! Me längting!
Sov gott!
xoxo

Är man med i leken, får man leken tåla

Holahola
Pallade inte skriva ngt igår, hade knappt ngn tid heller. Så sket i dt.. Men iaf, hade skol och spexfoto igår. En annars helt onödig dag i skolan eftersom vi inte hade ngra lektioner, bara foto. Men var chillipill iaf.
S2ornas spexfoto- Nördar
Absolut BÄSTA fotot någonsin! Skrattade nästan så att ja kissade på mig när Tyge (NK och Geo lärare) gick förbi oss när vi klädde upp oss till nördar och vi såg likheten mellan Nörd-Oliver och Tyge.. "Du ska se dt som en komplimang"- Tyge.

Nördigaste nördarna: Emil och Aaron. Emil med "mina" glasögon och Aaron med "min" hatt
Efter skolan blidde dt att möta upp eve och hennes bror för att gå på nollningen för eves skola. Är faktiskt väldigt intressant hur mkt man kan skämma ut sig själv säger jag bara.. För vissa av de ettorna som blev nollade.. blev verkligen nollade. Lite synd att se faktiskt, men de valde ju själva att vara med i leken, så då får de tåla leken också. När vi varit i rådis ett tag (för dt var där vi var), så blev dt kaos med polis och skit så ett stort gäng drog vidare och åt på donken vid rådmansgatan. Efter vi varit där ett tag drog jag, eve och Fredrik(eve bror) hem till dem och somnade där ngra timmar senare.
Skriver ett till inlägg om en stund om lite filmer.. Så tills dess
xoxo

Kan inte sluta skratta åt detta

Thats a high five alright!

Haha, denna var också rolig


Hoho

"Its on, can't you feel it?"
"Can you feel that?"
Haha lite längre än den som visas på tv men hoho
xoxo

Scary bitch

Hur irriterad kan man bli? Tror iaf att ja nådde maxpunkten för irritation idag. Kan tacka min super Cepe (cp) Engelska C lärare för dt.. Så halloj på dig! Börjar fan bli rädd för henne.. WHY GOD, WHYYY?! Shes a dushbag men ändå är dt ngt med henne som är läskigt.. Usch.. Me no likie her..
Iaf, dagen i sig var ju inte heller vidare rolig.. Bara massa tråkigheter som naturkunskap och spanska. Så är inte på världens bästa humör just nu kanske. Meeeeen åt lite scrambled eggs (som ja var supersugen på btw) och drack iskaffe så ja e okej nu.. hihi
Juste! Köpte en skitcool tröja igår:
Man kanske inte ser så mkt men orkade inte ta ngt bra kort.. Ser ju ungefär iaf. Var den sista, dock i storlek 42.. Men kände att dt var ödet. Var ju på rea, hallåå? Var TVUNGEN att köpa den.
Dessutom så fixade jag naglarna för ngra dagar sen. Ja, dt e jag som har målat o så.. NOT. Dt e lösnaglar som ja köpte i USA när vi var där i somras. De är ju kanske inte världens bästa, sitter inte på så länge på nageln.. Men de är ju coola.
Nu ska ja kolla biggest looser och sen skriva bajs "diary" till eng C..
xoxo

Nya danslåten

Var ju inte med förra söndagen på dansen eftersom ja var i Larsbo, men snodde låten från Nicoles blogg (som går på samma dans som moi). Låten är ju awesome, plus så visade Anna och Nicole mig den nya koreografin idag och jag säger bara dt.. LÄNGTAR TILLS SÖNDAG! Ska få dem att lära mig lite av dansen iaf, så ja inte är HELT efter. Hihi..
Jaja, sova nu.. Men har ju sovmorgon imorrn (sweet!)så lite längre kan man ju vara uppe..
xoxo

Insparksfest

Kom för ett tag sedan hem efter skola och centrum med eve. Var alltså först i skolan vilket var helt okej, lr med undantag att vi hade två timmar sammanlagt med matte under dagen.. Kan dt bli mer segt? Men eftermiddagen var rulig. Jag och Nicole, bland annat, flummade runt med ngra ettor. Så blev inte mkt plugg, men roligt vare. Sen hade vi historia som inte var världens roligaste kanske.. Men helt okej.. tror att ja måste börja ta lite mer bilder i skolan så att man har roliga saker på bild liksom.. Så får bli att ta upp mobilen då och då och fooooota..
Apropå fredag.. Denna bild är från förra året ungefär samma tidpunkt som nu, innan "nollningen" som vi gick på.. Och vi ska alltså ha en "insparksfest" på fredag för att välkomna de nya ettorna IKG style.. Mohaha.. Näe då, men hoppas bara att dt e bra väder (kollade på smhi och dt stod faktiskt att dt ska vara hyffsat, inge regn iaf).. Kanske inte så roligt att vara ute i spöregn. Men dt löser sig.
Om en kvart lr så så ska jag börja åka till sumpan för att gymma lite med la Tess. Känner verkligen att dt behövs nu efter mer än en veckas tränings-uppehåll. Ska springa som faen!
Hörs sen!
xoxo

Och förresten!

Jag och millan har hittat en ny hobby i skolan- min ipod. Så vi lyssnar på den när vi än kan i skolan. Så bla har vi lyssnat mkt på låten ja la upp för ngra dagar sen: Bottoms up med Trey Songz. Så då börjar vi såklart alla tjejer (som vet vem han är) att prata och diskutera om HUR snygg (inte OM han är snygg) Trey verkligen är.. För är dt ngn som säger emot att han är UR SEXIG? När skulle inte tro dt va.. Så för er som kanske inte vet vem han är (eller bara vill dregla lite mer) så får ni en liten bildföljd med bara Trey Songz..Titta och njuuut..
Som Malin sa idag; Har har inte överdriven muskulös kropp, utan precis så man vill ha dt.. Men kolla absen alltså! Rawr!

Oooohwieee

Så är 90210 tillbaka! Säsong 3 mother fuckers! Verkligen ÄLSKAR dt programmet. Måste ju finnas ett sånt program för alla, alltså ett man verkligen har fastnat för och följer slaviskt. Såååå ah, för mig är dt alltså 90210 som man kan kolla på på tisdagar på nätet eftersom dt visas på måndagar i usa. Så från och med idag så är dt 90210 som gäller varje tisdagskväll framöver. Och såklart så blir man ALDRIG besviken på serien. ALLTID är dt saker som händer, som tex detta avsnitt.. Fjuh alltså.. Säkert 10 olika "dramor" liksom. Händer mkt direkt första avsnittet. Me SO like!
Och såklart så var min bebis Matt Lanter lika snygg om inte snyggare denna säsong. Man såg iaf att han har blivit kralligare.. ME LIKE! Nästan att ja måste Print screena på avsnittet bara för att visa (eftersom ja knappt hittar nya bilder på hnm).. Men får vänta lite helt enkelt.. Kanske kommer upp nya på hnm om ngra dar lr nåt? Jaja.. Får se..
Plugg.. plugg.. plugg gäller nu.. See yah
xoxo

på tv ikväll

Just nu:
Om en kvart:
xoxo

"I'll be back"

Underbart härlig dag idag. Varför kan inte alla dagar vara såhär? Börjar 12 och slutar tre, med bara två (tre med workshop) lektioner. Engelska C och Matte (som ja ska berätta lite mer om). Det gick ju sjukt snabbt, vilket var dt bästa. Så ikväll ska ja plugga gärnet, med dt ja har o göra. Iaf, matte lektionen idag då.. Dt var en annorlunda upplevelse. För vi har nämligen en ny, tysk, stöd- mattelärare som höll föreläsning/genomgång idag på matten om att "faktorisera".. Hon kan lite svenska men mest engelska, men hon bestämde sig ändå att hålla genomgången på svenska. Det första hon säger, och alltså inleder med är: "Vi har sex"... Inte hennes fel att dt blev så fel men hela rummet fylls ju såklart med fnissningar och blickar mot varann som säger: "piiiiiiiinsamt!" Så fortsätter lektionen med att hon blandar svenska och engelska och bekräftar alla förutfattade meningar vi har om tyskar som ska prata andra språk, som t.ex. engelska. Tänk er Arnold Schwarzenegger, i kvinnligt format. Blev riktigt irriterad på henne i slutet av genomgången också.. Hon vägrade verkligen att låta samma person svara mer än två- tre gånger så tillslut när hon frågade ngt och vägrade att låta Karro svara (för hon redan hade svarat på ngra frågor och läraren ville ge ngn annan chansen att svara...) och ingen annan räckte upp handen så fick ja nog och bah:
"Hon håller ju upp handen, hon kan ju svaret.. låt henne svara bara".
"ya, ya.." och så fick karro svara.. åh.. bitch...
Menmen.. Dagen slutade bra ändå. NU ska ja äta och sen fortsätta kolla på Biggest looser, hihi.
Jag just nu med den vanliga inbakade flätan som ja har varje kväll och natt..
xoxo

Förresten!

Såg "Kick Ass" idag på vägen hem från Larsbo.. Och FAN vilken grov film. Grotesk och brutal. Lr ni som har sett den.. är dt bara jag som tycker dt? Trodde inte dt skulle vara så eftersom dt är en komedi.. Menmen. Den va faktiskt rolig. Fast! Nu när ja kollar på imdb så står dt att dt är en Action/Crime/Thriller.. Tack för den.. NU liksom.. Henrik som e 5 kollade på den igår liksom (de kollade på den på min data igår).
"Oh, fuck me! that kinda hurt." hihi.. Lill tjejen var ju lätt bäst i hela filmen..
Såå, ska sova nu.. Natti Natti
xoxo

the winner takes it all

YAAAAAAAY! Hade helt glömt bort att ja hade super sovmorgon imorrn. "Första" lektionen börjar 12 så kan sova tll typ halv 10, vilket är rena rama lyxen för mig. Såååå, ska kolla klart på mamma mia som är på tv och sen läsa lr kanske kolla ngn till film? får se helt enkelt.
xoxo

Maxwell "Michael Carrington" Caulfield

Liiiiiite snygg är han väl allt? Dt är ngt över hnm som.. ah.. javenne. Han ser ju inte DÅLIG ut precis.
Mohihi..
Han idag.. Lik or what? 50 + är han ju iaf.
Michelle Pfeiffer, aka Stephanie Zinone, lika snygg som alltid. Bara lite äldre. Rättare sagt är hon 52 nu. Syns verkligen inte.

höst i larsbo

Hello
Hemma igen.. Har varit en perfa helg i underbara dalarna med familjen magnusson. Lr "kusslingarna" som vi kallar varann.. Har ju liksom känt dt gänget i nästan hela mitt liv så vi är nästan lite släkt varning. Sååå, ofc vare ruligt. En sak som man tänker på när man är där såhär i september är att hösten kommer mkt före längre upp i Sverige. Var gula löv överallt på marken. Mkt vackert.. Kommer upp lite bilder när ja orkar ladda in dem..
Just nu kollar ja på Grease 2. En av de bästa filmerna som ngnsin gjorts, enligt mig. Näe men kan typ alla låtar så sitter o sjunger med medan jag kollar. Skit rolig och lite läckerheter med.. Klockren flm.. Jaja, här får ni en video på en av filmens bästa scener:
Reproduction. SKIT rolig.. Dock så förstod ja ju aldrig vad låten riktigt handlade om förren ngra år sedan.. Menmen, kan texten iaf.
Nu ska ja äta lite chips, sen äta mat och sen kanske plugga lite..
See yah
xoxo

Och med detta säger jag.. see yah!

Sry för dålig uppdatering. Men pallade inte igår och hinner knappt nu. Los parents stressar just nu för vi ska iväg till landet över helgen.. Så måste skynda mig.. Men vi hörs på söndag.. See yah!
GRYM kille från Idol iår.. Lyssna och njut säger jag bara!
xoxo

LÄTT en av de bästa låtarna ja har på min ipod just nu

Trey Songz - Bottoms Up ft. Nicki Minaj

Laddade in massa ny musik igår på min ipa och denna låt är en av dem, som också är bland de låtarna ja lyssnar på mest.. Var faktiskt en låt som ja gillade direkt, tog inte ett tag att förstå mig på den. Utan den hade ett skönt gung som man kan gunga med och dansa till.. Och dt räcker gott och väl för mig. Dessutom så är ju Trey Songz GRYMT snygg.. Men dt är ju en HELT annan femma. Nicki Minaj är helt galen.. Cool brud faktiskt. SNYGG KROPP.

Kolla bootyn liksom.. Juicy!
P.S. Precis duschat efter ett jobbigt gympass. Har verkligen fått in i mitt huvud nu att allt hänget på huvet. Fysiskt klarar man mycket, men dt e dt mentala som verkligen stoppar en. Om man bara fortsätter och pushar sig själv så klarar man allt.. Det har varit mitt största problem hittills men idag körde jag på och tror ja kommer få resultat av dt också...
xoxo

förlåt för att ja finns då..

Usch vad jag blir trött på små kaxiga skitungar ibland.. lr okej varje gång man stöter på en.. Men iaf. Storyn bakom detta uttalande kommer här iaf: När ja kommit till jakan efter skolan o tåget o allt så ska jag ta bussen men då är dt ngn väg vid viksjöleden som har stängts av. Så bussen vänder och tänker köra en annan väg och då visar dt sig också att den inte går till min väg... *döda, döda* Men iaf, så ja börjar gå (från sporthallen btw eftersom den hunnit åka dit) och när ja väl kommit till min hållplats så sitter dt två små fjortis tjejer där och väntar på bussen och då tänker jag: "jag kan ju vara lite snäll och säga att dt inte kommer ngn buss och att dt kanske inte kommer ngn nästa heller" så ja säger:
"Väntar ni på bussen tjejer?"
"Ja..?"
"Okej, för dt kommer inte ngn buss.."
"Ja vet."- *bitchigt* "Men dt kommer ju en tio över"
"Aha okej.. ah.. men vill bara förvarna er liksom för dt är avstängt där borta.."
"Ah.."
Sorry då liksom! Ska sköta mitt och sluta vara snäll mot främlingar.. För ja vet att ja skulle bli galen ifall dt inte skulle komma ngra bussar och inte veta någonting om dt liksom...
Menmen måste skynda mig lite nu för ska iväg och träna med tess. ÄNTLIGEN.
See yah!
xoxo

Jaja, dt löser sig

Vill åka bort.. låååångt bort.. Till ngnstans.. vaaaarmt. Har dt gått så otroligt snabbt från sommarlovet att dt redan är sjukt kallt? Det är början av september for fuck sake.
Menmen, sluta klaga nu emilie.. Tyckte dt ändå var ett väldigt skönt väder som dt va idag. Soligt, inte speciellt kallt och en kinda höst-luft. Även ifall jag, obviously, ÄLSKAR sommar luften så är dt ngt med hösten som känns fräscht. Men kanske bara blandar ihop dt med kyla? Aja.. Jag står ut.. Hoppas ja. Blir bara så sjukt avis på bajs papi som är i Mexiko nu.. Den jäveln..
(från i somras när vi var på en strand på Floridas västkust)

Kollar just nu på Biggest Looser, som vanligt, och där vare en kille som sa:
"Pain is temporary, pride is forever."
Bra sagt tycker jag.. Smärta varar bara för ett tag, men stoltheten varar för evigt. Passar ju in speciellt till programmet; visst, dt e OTROLIGT jobbigt att äta bara nyttigt och träna konstant i flera veckor men dt ger ju resultat och man kan vara stolt över dt för evigt.
Nu tog biggest looser precis slut så ska kolla på Sverige matchen och samtidigt leta lite "dramor" till svenskan. Men dt e OTROLIGT jobbigt att inte ha glasögon ska ja säga er! Glömde dem i skolan så vill nästan inte göra ngt alls, ALLT gör ont i ögonen..
Menmen, sluta klagarå! Nu ska ja sluta.. Bye bye!
xoxo

Varje gång ngn nämner ngt med "den e grön" så får ja denna replik i huvet..

"Det är inte länge sedan dem stack. Den är grön. Dem stack för två timmar sen.."
"Den är grön, dem stack för två timmar sen."
ROLIGASTE!
xoxo

When u fall, get up. Oh oh. And if u fall get up, eh eh

Hola!
Helt okej dag i skolan idag även ifall dt var en psykisk kamp att komma upp imorse. Mina dagar blir nu aaaningen roligare för att ja har min underbara Millan vid min sida. Ja för som sagt, allt dåligt för med sig ngt gott lr hur Millan. ;)
Moi och Milli pill
Har inte riktigt någe mer o säga. Nu ska ja kolla på Biggest Looser Sverige och sen läsa lite.. Så får ja se om ja lägger ut ngt mer senare men vi får helt enkelt se..
xoxo

It's a weddy time again

Helu
Första gången på dancehall idag då. Var lite halv nervös innan men mest förväntansfull om hur dt skulle vara osv. Men dt var faktiskt VÄLDIGT kul. Älskar själva gunget i dancehall- låtar och de som höll i lektionen var väldigt duktiga med steg o allt så ja kommer nog fortsätta. Plus så körde de styrka och mina ben/lår kommer vara döda imorrn säger jag bara (dt för att man böjde på knäna så mkt när man dansade..) så träning kommer ja o få.
För er som kanske inte vet vad dancehall är så är detta den låt vi dansade till idag, där de till och med sjunger steg som vi körde; "bust the place", "summer bounce", "walk the bounce" osv. Så ni förstår vilket gung och steg man kan använda. Tänk: Sean Paul.
Bogle ft. Delly Ranks & Voicemail- Weh Di Time
Detta är alltså av "ikonen" inom dancehall- Bogle, plus ngra andra.
Detta var den bästa koreografin ja hittade på youtube med dancehall. Så detta är alltså dancehall i en lite mer avancerad nivå kanske. x)
Nu ska ja läsa, läsa o läsa. Såååååå see yah!
xoxo

Toy story

Helo
Precis kommit hem från bion. Blev att se Toy Story 3. Och FAN VA ROLIG FILM ALLTSÅ. Precis som eve sa så brukar inte uppföljare på klassiker vara lika bra som orginalen. Men denna var ett undantag. Otroligt rolig..
Här är trailern iaf och lite rolig fakta för er som vill veta:
Woody- röst av Tom Hanks

Buzz Lightyear- röst av Tim Allen

Jessie- röst av Joan Cosack

Rex- röst av Wallace Shawn
Det var lite rolig fakta med de som man känner igen från "the cast". Nu ska jag börja fixa iordning mig för att
lägga mig.. Är bajs trött och ska ju upp på bestämd tid imorrn så dt e bara att dra sig isäng.
xoxo

Gal I got the right tactics to turn you on, and girl I Wanna be the Papa, you can be the Mom, oh oh!

Kom för ett tag sedan hem efter att ha sovit hos Aqve. Var nämligen på ferre igår med henne och Emma så vi bestämde oss för att alla tre skulle sova hos Aqve när festen blev för tråkig.
Innan ja mötte A och E så var jag borta i Märsta på en liten tjejmiddag hos bästa Alex. Vi köpte och fixade tacos som blev underbart bra.. Vi alla var så sjukt hungriga så dt var väl en av faktorerna till att dt smakade så gott. Var väldigt mysigt iaf.
Nu har jag precis duschat och ska senare gå och kolla bio med eve, babi och ngra andra. Venne vad dt blir för ngt, men själva grejen är att vi ska säga hejdå till babi som åker till Mexico i tre månader på måndag. Buhuu.. Babi.. Så hon ska få en kväll för henne för att säga hejdå..
Dagens låt får bli från en artist som alltid spelas om miss Millan är i närheten. Awesome. Sean Pauls musik är rena rama heaven..
Sean Paul- Temperature
xoxo

Det kostar att vara på topp

Okej nu äre så att ja har redan mkt o göra i skolan så bloggen är ingen prioritering just nu.. Bara så ni fattar vfr ja inte skriver så ofta.. Men försöker så gott ja kan.
Iaf, idag vare skola.. Inte kanske världens roligaste dag men man gör dt bästa av allt, lr hur? Skippade idrotten på morgonen för min, som millan skulle uttrycka dt,: aids hals. Så blev inte så många andra lektioner annars.. Bara naturkunskap och spanska..
Efter skolan så mötte jag upp eve och följde med henne till piercing/tatuerings studion East Street för att hon skulle köpa en diamant till hennes tung piercing.. Det gick super, älskar dt stället, känns liksom så proffsigt och "lugnt". Skit cool personal.. Menmen, efter dt gick vi runt o kollade lite i affärer. Fick med mig en skinn jacka från Bik Bok.. Hade lovat mig själv att ABSOLUT inte köpa en svart, vanlig, tråkig skinnjacka, som ALLA har.. Men fick syn på min jacka och blev kär. Sååå, var tvungen att köpa den.. 500 kronor fattigare är man nu iaf.. Men som min mamma alltid säger; Det kostar att vara på topp. Så ah, du har rätt mamsen..
Nu har jag suttit och pluggat lite spanish. Är glad att ja är någolunda klar med den så efter den tänker ja inte plugga någe mer ikväll.. Såklart läsa.. Men inge mer.
Får bli en florida bild ikväll eftersom ja skriver om dt till spanskan.. Usch vad man egentligen inte vill börja tänka på sommarn nu när dt börjar bli höst (vilket är ett faktum, kolsvart vid halv 9.. hallååå?!) för man blir FÖR deprimerad då.. Åååååh, vill tillbaka...!! Ngn som hänger med till florida nån gång? Typ.. NU?!
Näe men nu ska ja skriva klart spanskan och sen upp och lägga sig på spikmattan.
xoxo

What evvah majah losah/ What ever major loser

Hola
Har inte pallat skriva ngt sen ja kom hem från skolan.. Meeeen, ah. Gick i skolan idag iaf. Kände på morgonen att ja inte orkade missa ngt, plus så kände jag mig fysiskt helt okej. Dock så har ja fortfarande en aning ont i halsen, såklart att alltid halsmandlarna ska krångla. Men annars vare bara en kort förkylning (*knack, knack ta i trä*).
Ska läsa lite nu, har ju två böcker i uppgift att läsa liksom. Så dt e bara att köra..
Meeeeen, som sagt. Dags att pluggish. Sååå, see yah!
Men först! Dagens låt:
Maroon 5- Misery
Skum video (med en craaazy chick) men gillar Adam Levine, sååå what evvah.
xoxo

RSS 2.0