(För er som har missat)

HEllo everybody

Sitter här i min säng och myser med sofie. Lr tekniskt sett så kollar vi på tv, men same shit. ^^ Criminal minds. Scaaaary... mucho scary...

Imorrn ska vi upp tidigt eftersom klipptiden är kl 10.. har dåligt samvete för dt, men hon har förlåtit mig.. får vi hoppas.. eftsrom hon är min festmö är dt bara att batala henne senare.. ni förstår ;D

Vi har haft väldigt kul här på fejjan ikväll; fajt om sofies första plats på stalkerlistan med falle och mass mejl för alla tjejer.. mucho divertido.. svart, vit, blå, röd, silver o.s.v. förvirrad? gör inget. dt är redan förstört av två bajshögs blondiner med namn anna och malin.. partypoopers... men de hade roligt så, good for u ;p

IMORRN ÄRE NYÅR (för et som missat)..

Vi tog lite snygga bilder...


Our names is bond. emilie and sofie bond..

foooxy

Lite sena tomtenissar

Clouded

Buhuuu

See yah
xoxo

Bra humör

HEllu

Sitter här i köket och förbereder mig för att åka ner till stan för att möta sofie och leta lite nyårsklänningar. Ska möta henne runt 6 så har ca en timme på mig att förberada mig... najs! Då kan man göra dt i lugn och ro. Är på väldigt bra humör faktiskt. En av andledningarna är att jag Kom på idag att jag har ju en otroligt ful utväxt så måste verkligen färga den så jag ringde en salong i centrum och de hade tid för mig imorrn, jippiiii. Så då är håret inte ett problem att tänka på. Andra anledningen är att Klänningen inte är ett så himla stort måste att hitta för kom på att jag har lite klänningar sedan innan som jag knappt har använt som jag kan ha.. Så inte så himla mkt stress till dt.. YES!

Så jag är alltså på ett allmänt bra humör. Inte bara därför dessa, men aa vet inte riktigt.. Hihi..

Nu ska jag fortsätta sminka mig, sen bär dt av till stan.. See yah!

Bild från en skridskoåkning för ngra dagar sedan, då jag stog och kollade på...
xoxo

Cha cha



Bounce

Har precis kollat på massa michael jackson tributes från olika länder. Har inte sett dem tidigare men Sveriges var ju ändå bäst, orginalet baby. Bounce är ju bäst. Måste lägga ut den nu så att ni får se. Enjoy!

xoxo

Old dogs

Hola

Igår va jag och folk från skolan och kollade på bio i la stan. Vi såg "Old Dogs". En komedi med Robin Williams och John Travolta. Asså jag säger bara så här: SKIT ROLIG FILM, SE DEN! Fan va jag skrattade. Höll nästan på att kissa på mig.. Nä men asgarvade flera gånger. Verkligen värt att se på bio. 

Efter bion åkte jag hem till Nicole och sov där. Vi hyrde en film på vägen till henne och för tredje gången såg jag på "the hangover", lika kul varje gång. Åkte hem typ vid tre och kom hem för typ en timmen sen. Har bara suttit framför tvn sen dess. Liksom chillat jao. Ska nog göra dt ikväll, bara chilla.. har inget annat planerat så blir nog det ^^

 
Roligaste var när de tagit fel piller och förstörde allt.. haha
Men men. Nu ska jag chilla lite mer, sen börja stresa åt att jag inte har ngn nyårs klänning.. men nu.. breeeeathe..
xoxo

Man faller in i samma dåliga mönster som förut...

Hellu

Vaknade för ngn timme sen. Har suttit och kollat på disney filmen rottatui (lr hur fan dt stavas ^^) med småsyskonen. Idag måste jag göra ngt. Orkar inte sitta inne. Måste antingen åka ngnstans eller att ngn kommer hit. ^^ Ngn som vill komma hit? Mysa with moi?

Det blir nog också att jag sitter och läser och Ifrah: VFR BÖRJADE JAG LÄSA OM DEM FÖR? Jag visste mkt väl vad jag gav mig in på, men ändå så gjorde jag dt.. Nu är jag klar med trean och har precis börjat läsa fyran.. Det dåligaste beslutet på länge. Men jag kan ju inte inte läsa fyran nu när jag har läst trean.. Ni som inte har fattat dt än så pratar jag om Twilight böckerna..

Jaja, nu ska jag ner och äta sen får vi se vad som händer.. see yah!
xoxo

vilken dag är det egentligen?

Hellu everybaady

Kollade precis klart på filmen flickan som lekte med elden (andra filmen från böckerna om stig larsson). Kollade på ettan för ngra veckor sen och gav i present till pappa att se alla tre filmerna med hnm. Så nu: första och andra filmen, check! Nu blire att gå på bio och se den sista, med far min... jippii.. nejmen dt blir säkert bra, tyckte att ettan och tvåan va bra så då är säkert trean bra också.

Idag har dt blivit en inne dag igen. Tiden bara flög iväg nu under filmen. Får se om dt händer ngt ikväll, men jag ska inte ha förhoppningarna för höga. Imorrn ska jag iallafall ut och rea handla. Får se vart, men dt beror ju på vilka jag åker med.. Får höra runt lite..

Men iaf, nu ska jag leka lite på fb, sen läsa ut min bok, eclipse.. har inte så mkt kvar så måste bli klar med den.. Blir lika kär i karaktärerna varje gång jag läser ngn twilight bok. Tror jag har läst eclipse tre eller fyra gånger nu. Och eftersom jag har så jäkla dåligt minne så blir dt spännande varje gång..

Såååå, soo loong suckers..

Min absoluta hottie just nu.. åååååh sååååååå snygg!
xoxo

OH. MY. GARD.


Asså OMG, ta er verkligen tid på att kolla på denna tjejs klipp.. håller fan på att kissa på mig när jag ser på dem... Tycker att detta är roligast, en hon har sin look och stil som.. ja.. ni fattar om ni ser klippen... xD

nooow


Me now talking with Aaron and Sofie on skype..

Christmas fever

Hellu

GOD JUL ännu en gång! Orkade och hann inte skriva igår. Kom hem vid två efter att ha varit hos morbror och firat jul. Första gången vi firade hos dem. Faktiskt väldigt mysigt. Det va min familj, min morbrors familj (morbror, morbrors fru, kusin och kusin), min morfar och min andra morbrors familj (dock inte hela hans, dt va morbror, hans fru och min kusin. andra och tredje kusinen i familjen är utomlands). 

Vet inte dock om jag verkligen har fått julkänsla detta år heller, fick inte dt förra julen. Tror dt e för att vi inte är hos farmor och farfar. All annan stans än inte jul för mig. Speciellt inte hemma i jakan. Men men, lite julkänsla fick man nog. ^^

Fick många julklappar. Mest massa smått och gott. Mycket smycken, presentkort på gina, på nagelstudio, på att köpa byxor, kläder, böcker, hårfön, singstar, spikmatta, 96 st hårnålar, tofsar, tofflor osv osv.
Är väldigt nöjd.

Det som har används mest idag är melkers band hero som han fick igår. Skit kul faktiskt. Fast tyvär är inte jag så kordinerad så är inte så bra på att spela trummor... easy är ibland liiiiite för svårt.. ^^

Kollar just nu på konungens återkomst på 6:an. Mucho niceo (nice men med o på slutet).

P.S. Joinade precis fb gruppen Do it like Michael Jackson, tell them you love them before it's too late! Så måste säga till alla som vet att jag älskar dem att ME LOVE YOU! För man vet aldrig om det är försent att säga det. Så ni som vill ta åt er, gör dt! I LOVE LOVE LOVE LOVE YOUUUUUU, and you and you and you....

My god
Merry X-mas!
xoxo

(ni som ännu en gång missat)

IDAG ÄR DET JULAFTON!

GOOOOD JUUUL!
xoxo- Bullen


(till er som har missat det)

IMORRN ÄR DET JULAFTON!

Ten minutes left...
xoxo


!!VARning!! Långt inlägg!

Hello

Har inte skrivit på ett tag, men har verkligen inte orkat eller viljat. En snabb sammanfattning av de senaste dagarna då:

I fredags, som sagt så slutade vi skolan. Fan va skööönt! MEn har mkt att göra nu på lovet, men dt får jag ta hand om senare på lovet.

I lördags vare Lilys tjejmiddag. Vi hade verkligen skit kul. Vi dansade, sjöng singstar, åt, kollade film och mycket mer..

Mucho fun..

I söndags var jag kanske halva dan hemma hos lily eftersom jag åkte hem typ 2-3. Efter det åkte jag pulka med gamla gänget: Stina, Niklas, Eve, Malin och Tess (som bara stog och tittade som en pusy ;)). Efter det mötte jag upp Sofie som sov hos mig. Vi pratade, pratade och pratade...

I måndags åkte jag och sofie in till stan och mötte upp Engla och Sara. Där shoppade vi julklappar (så är allt i allt klar med det nu), åt på BK, missuppfattade ALLT och sen mötte upp Aaron och Falle för att åka skridskor. Jag åkte inte det dock.Hade inte lust. Så fick stå och frysa medan de andra åkte. Men men, fick låna falles iphone, så va nöjd.
Efter skirdkoåkningen mötte vi JH och vi gick ännu mer och kollade i affärer. Och bara gick runt i stan. Och, OFC, så åt vi. När de andra skulle hem till sara för att kolla på skräckfilmer, så avlägsnade jag mig. Min long-time-no-see vän Aqve är ju här över ju, så var tvungen att haffa henne nu när hn väl är här. Vi pratade, pratade, pratade och kollade på film. Harry Potter sexan. Love that movie.

Igår åkte miss Aqve vidare för att träffa fler jakan människor. För kl 2 kom min äldsta kusin Ulrika med sin man och lilla älskling Alva. Hon är 12 månader och släktens lilla önonsten. Världens sötaste flicka.
Som en överraskning kom min kusse Jannike och hennes mamma Kate. Vi i familjen hade ingen aning att de skulle komma, dt va Ulrika som hade planerat. Blev skitglad eftersom jag inte har sett jannike sen i somras, eftersom hon bor i London som Aurpair just nu. Va kul att få prata lite med alla, spec jannike som berättade om london.
[P1030849_2.JPG]
Här är lilla Alva från ett annat tillfälle, för har inte hunnit ladda in bilderna från igår. Men här får man se hur söt hon är. 

Nu är det bestämt att vi ska fira jul med mammas sida av släkten. Alltså min morfar, morbror och hans familj och min andra morbror och hans familj. Ska nog bli ruuligt. Nytt, men förhoppningsvis kul. 

Sorry för det superlånga inlägget men det behövdes.. ^^ 

Nu ska jag först gå och slå in alla paket, sen duscha och göra mig fräsh tills imorrn..
See yah!
xoxo

LOOOOOV

LOOOOOOOOOOOOV!

ÄNTLIGEN! Nu blir att sova, sova, festa, sova, sova, festa och sooooooova. Tänker inte bry mig om läxorna jag har förrän sista veckan. Nu ska jag fan bara njuta av julen och lovet. Tycker att jag förtjänar lov nu faktiskt, förutom ngra sista uppgifter som inte e inlämnade. (a)

Idag slutade vi typ halv 11-11. Så jag och ett gäng gick och åt på burker king, just for old times sake. Efter det gick vi runt och julshoppade lite. Köpte en present till mamma och en till en kompis... Så har fortfarande typ sjuttioelva kvar, men dt tar jag tag i på måndag när jag ska ut och shoppa med sara och engla.

Laddade precis in alla bilder från mobilen. Va ju egentligen ute efter videorna jag spelat in den senaste tiden, men de kunde jag såklart inte ladda in -.- Så nu blev jag lite arg... Men, men.. sånt är fucking livet. Hatar min data... KAN JU INTE LYSSNA PÅ NGN FACKING MUSIK, LR NGT LJUD ÖVERHUVUDTAGET! FACKING STÖRANDE!

Snart ska jag förhoppningsvis träffa eve, vilket var ett bra tag sedan. Ska bli supernajs.

Här kommer lite bilder från mobilen:

Börjar med en liten gullig mallan i Aarons hörlurar.
Den huvudlösa mannen: mr. plotkin

My babes

Aarons mask för halloween festen

Skit söt bild på Payel och Aaron från filmfestivalen
Jonte ser inte så lycklig ut, jossi ser dock lite mer entusiastisk ut

Billal the bear

Skridskoåkning med Malin och Käru

Mycket duktiga små flickor

Min nuvarande skärmsläckare, nej dt va inte alls Pawel som tog kort på sig själv och satte sig själv som bakrund och skärmsläckare!

Så, dt får bli allt för denna gången... ska försöka att ladda in videorna på datan och sen kanske lägga ut dem ^^

see yah!
xoxo

Helloooo

Hola

Har inte skrivit på ngra dagar, men har verkligen pluggat från och med att jag kommit hem från skolan och till typ 11. Så har inte riktigt haft tid att blogga. Men nu gör jag.. ^^

Fan va kallt dt är ute nu alltså! Håller fan på att frysa häcken av mig varje gång jag är ute, och alla andra ställen på kroppen dessutom. Kan inte ha händerna ute från jackan i 5 sekunde utan att dt känns som om ngn sticker nålar i dem. So its fricking cold man! Men jag ska inte klaga, är skit glad att snön är här iår. Och eftersom snön skulle smälta ifall dt inte skulle vara minusgrader så står ja ut. Bara dt är snö på julafton så är jag nöjd...

Sista dagen i skolan idag, sköööönt! Men har fortfarande typ 4 uppgifter kvar, de tråkigaste och jobbigaste... kommer skita i ngra så får ja göra dt nästa år istället... För jag orkar verkligen inte plugga.. Är heeeeeelt slut. Min hjärna klarar inte mer skola. Speciellt om dt är tråkig skola. Fan va jag behöver lovet alltså. Att bara sova ut, framförallt få sova i mer än 9 timmar känns som en blessing from above.

Nu ska ja börja plugga, iiiigeeeeen... så får vi se hur mkt ja får gjort...
 eller ?
Just nu: Snowbord! (easy question!)
xoxo

Let is snow! Let it snow! Let it snow!

Hiyah!

Just have to start by saying that i'm super duper pissed of at my computer. It just continues having errors ALL THE FUCKING TIME. Yesterday it decited to get me even more pisses off, so now are my sound card broke.. I can't listen to music, at all... FUUUUN.... Its not enough that its slow like a fucking turtle...

Moooooving ooooon... Can't write so much more now, have to pluggish!

JUSTEEEE! Glömde nästan! Det snöade idag, reeeal baad! Me likey snow! Fattar inte hur folk inte kan gilla snö. Dt är typ dt bästa som finns, efter solen då.. ^^ Vi fick väldiga ryck idag i skolan, vill åka snowboard (skidor för de som inte åker snowboard ofc ^^)! VILL ÅKA NUUUUU!

Ungefär såhär ser det ut när jag tittar ut genom mitt köksfönster... I LOOVE IT! :D


Let it snow! Let it snow! Let it snow!
One of the best christmans songs! xD
xoxo

Grön asfalt

Haha, fan va rolig!


Grön asfalt! Det är svårt att gå på minsann...

The Host

Hello

Igårkväll läste jag klart min bok som jag läst sedan i oktober, The Host. Tror att alla åtminstone tjejer har hört talas om den, iallafall de som läst Twilight böckerna. För det är ju samma författare som har skrivit dem, Stephenie Meyer.

En skit bra bok och jag rekomenderar verkligen alla att läsa den. Vill inte börja berätta om vad den handlar om för dt kommer inte gå. Det är FÖR komplicerat och jag kommer börja babbla på om jag ska förklara. Så, ni får helt enkelt läsa den. Men jag lägger in texten som står på baksidan av boken;

Melanie Stryder refuses to fade away. The earth has been invaded by a species that take over the minds of their human hosts while leaving their bodies intact, and most of humanity has succumbed.

Wanderer, the invading "soul" who has been given Melanie's body, knew about the challenges of living inside a human: the overwhelming emotions, the too vivid memories. But there was one difficulty Wanderer didn't expect: the former tenant of her body refusing to relinquish possession of her mind.

Melanie fills Wanderer's thoughts with visions of the man Melanie loves-Jared, a human who still lives in hiding. Unable to separate herself from her body's desires, Wanderer yearns for a man she's never met. As outside forces make Wanderer and Melanie unwilling allies, they set off to search for the man they both love.


Så om ni vill låna den så är dt bara att säga till för ni MÅSTE läsa den.
Bästa delen av boken var lätt i mitten och slutet. Ni har säkert hört att början är seg, för det är den faktiskt. Tog mig ett bra tag att läsa mig igenom början, men när man väl läst de första 100 (av typ 600) sidorna så läser man non stop.

READ IT!


Nu blire att pluggish.. så see yah!
xoxo


"You are pretty good at this actually"

Hello

Because of konstant talking english this weekend, I'll just take this on la inglés.

Back now. Or I have been for like seven hours. But I have slept like five of them. Haven't slept so much these two nights, so I fell asleep the first thing I did when I came home. Really need to take a shower, haven't taken one for like three days. So I feel very euwii. Haven't had the enery to take one now before the dinner. So a shower is next on the list after eating. ^^  

Right now I 'm waitning for the food to be done. It smells like my favorite dish: meat with potatoes. Mmmmm!

Moving on. The last two-three days have been very fun. As I've said before, there were two Englishmen who were here in stockholm for three days and I and 5 others from my class were their hosts. We staid and slept in Salsjöbaden, in a place called KNC. It's like a joined place for all "kunskapsskolor" to stay at. We showed them around in Stockholm. We went for example to Gamla stan and kungsträdgården. In kungsan we went ice skating. The englishmen didn't really know how to ice skate.. it was fun to watch them, they were bambi on ice.. When I say "they" i also include mr Fallmetta and mr Alexander Benjamin Bojang. It was entertaining to watch all of them ^^

So today we had to say bye to them, but they're coming back in februari, so it's not like were never gonna se them again..

Just got back after dinner, I'm still cinda tired. So I think I'll just go upp and watch Robinson Caribian, or whatever it's called. Me no orka the computer right now..

see yah later! maby with photos!
xoxo

Dec. 8. 2009

Hola!

Jag e lycklig. Klockan e halv 4 och jag e hemma, dt e ett mirakel. Brukar annars komma hem runt 6, men nu har ja tid att slappna av lite innan jag får ångest och måste börja plugga.

Sitter här i köket med ett glas iskaffe, pratar med la bästis och lyssnar på teddan. Inget kan bli bättre. Jo jag skulle ju helst vilja döda mig själv, lr iallafall alla läxor jag har...För vet ni? Jag fick en till idag! WOHO! Gissa vilken ämne? JO, SPANSKA! Yey, dt ämnet som jag redan ligger efter i... Min spanska lärare är fan dum i huvudet... Me no likie.

Jag längtar så jäkla mkt till lovet nu så dt e inte sant, vill ha jul och framförallt ledighet! NU, NU, NU! Men tyvär ska jag inte fira den i sandviken, där jag får mest julkänsla, hos min farmor och farfar.. Min farmor mår inte så bra nu, så hon orkar inte vara värdinna (alltså åka och handla allt som behövs o.s.v.), vilket suger... Hoppas hon inte fortsätter må som hon mår nu... ME <3 MI ABUELA...

Slänger in en grym video också, han äger! Kolla på resten av hans videor. SKit bra.

xoxo

What happens in råcksta, stays in råcksta

Hola

Vet att jag inte har skvrivit på ngra dagar, men har haft så fullt upp i skolan så jag har helt enkelt inte hunnit.. Vi har haft en tema vecka om politik... Kuuuuuuuul... verkligen mitt ämne! woho... Så jag har suttit varje kväll och skrivit på den där jäkla saken.. me no likie...

det har inte hänt så mkt i veckan faktiskt så ingen har missat ngt.. Förutom i helgen då. I fredags var ja hemma hos halo med massa från skolan. Vi kollade på film, sjöng singstar och mucho más. Muy divertido (mycket roligt)!

Igår jobbade jag och efter det åkte jag in och för att träffa Malin, hennes kompis paulina och Käru. Vi åkte skridskor xD. Faktiskt väldigt kul, dt dåiga var att dt regna. Men dt gjorde inte så mkt, vi hade kul ändå. Dt kostar bara 20 spänn att hyra skridskor, så om ni får ett ryck ngn gång att ni vill åka så äre bara att gå till kungsan o tuta och köra på isen. Men iaf, efter skridskoåkningen vare att åka hem till snuskan. Där var i i typ ngn timme, sen drog vi vidare till ngn fest i råcksta. Dt va väldigt dött i början, men sen när jag drog dit massa inklusive hannes och nån annan drog dit massa så satte dt verkligen igång. Lite senare kom också nadia, hade inte träffat henne på skit länge, så jag blev lycklig. Men men, kvällen slutade bra med ngra saker jag tror stannar där i den lägenheten, " what happens in råcksta, stays in råcksta". Men over all blev kvällen lyckad. 

Nu ska jag nörda mig lite framför datan och sen om jag orkar, plugga.. Och sen, OFC, ONE TREE HILL. Är lite seg nu, om ni fattar va jag menar, så dt blir nog att vila ikväll. Hur mkt dt än kommer ge mig konsekvenser imorrn...

xoxo


PMS inlägg

Asså jag orkar inte med projektet! Vfr ska vi ha en tema vecka om politik? Dt är typ dt tråkigaste som finns! Dt tar verkligen alla min energi, jag orkar verkligen inte.. DT ÄR BAAAAJS TRÅKIGT! Förstår inte hur folk gillar sånt här...

Plus så har jag mensverk! Buhuuuuu, jag hatar mitt liv -.- Orkar inte med mens under en sån här krävande vecka, blir fan kännslomässigt handikappad och extra kännslig för allt. Kanske därför också jag får detta lilla utbrott... men hör jag ngn som säger emot...?!?! Tänke väl dt... Åh.. orkar inte med mig själv...

MEN IMORRN SKA JAG TRÄNA! Behöver få ut min stress och vrede på ngnting.. då passar ett löpband bara bra.. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH.... orkar inte...

xoxo

RSS 2.0