När jag säger Microfon säger ni kåt! Microfon...Kåt!

Helluuu

Fan va kvällen igår avslutades bra!

Men dagen började med att jag och en smått sur eve åkte in till stan för att shoppa. Och shoppa gjorde vi också. Det är ju så mkt rea nu så man kan köpa riktigt mkt för ändå inte så mkt pengar. Tror jag spenderade ca 3-400 på typ 6 plagg så jag är nöjd med gårdagens shopping. Eve shoppade också mkt fina saker, så hon är nog också nöjd.

När vi var klara med shoppingen och hade riktigt ont i fötterna så vare dags för maaaat. Och då inte vilken mat som helst utan suuuuuushi. Såklart var det riktigt gott, eftersom sushi ALLTID är gott. Vi åt i kungshallarna, så gå dit om ni är sugna på god mat, vad som helst, eftersom dt finns riktigt mkt att välja på; Sushi, Grekiskt, Amerikanskt, Taco Bar och så vidare, och så vidare.

När vi hade ätit klart bar dt av till The voice. Men dt är väl att överdriva ifall vi säger att vi lyssnade på mer än en artist där. Den ända som vi ville höra var Promoe så vi gick runt i och utanför kungsan tills dt blev hans tur. Vid denna tidpunkt så hade vi mött upp Henning, Filip, Johannes och Filips göteborgska kusiner Max och Shacke(?). Men det absolut sämsta med HELA kvällen var att det började regna vid typ 9 tiden och att dt fortsatte resten av kvällen. Så skorna, kläderna, ALLT blev helt dyngsurt. Men när vi i slutet av kvällen gick och såg petter så gjorde dt inget att dt hade regnat hela tiden, då var allt värt dt. Hade ingen aning om att han skulle spela men dt var typ Johannes lr ngn som hade fått reda på dt. Han spelade ju inte på The voice utan på en liten scen brevid plattan eftersom dt är kulturveckan denna vecka. Och eftersom dt inte var så många som visste att petter skulle spela så var dt inte så mkt folk heller, så vi stog typ längst fram. Fan va kvällen blev värt allt regn och ont i ben osv efter älskade petter! Han ÄGER. 

Orkar inte lägga ut gårdagens bilder nu så de kommer väl senare.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0