Here we go again

Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit en stund hos Sara. Vi drog dit efter vi hade slutat. Sååå, första dan i skolan alltså.. Var helt okej. Vi var ju där i typ en timme så var ju inte så jobbigt. Det enda vi gjorde var typ att få schema, busskort, lite olika papper och presentera oss för de nya eleverna i våran klass. Sen drog vi och åt.
Var såklart kul att träffa alla igen och faktiskt ganska så härligt att komma tillbaka till skolan och liljeholmen.. Det enda problemet är schemat och plugget som kommer bli hard as hell! Det var det schemat som jag kollade på igår och me no likey alltså... Kan man inte bara få gå till skolan och göra lite olika uppgifter där och sen få gå hem utan läxa och få göra roliga saker? Älskar ju liksom att vara med alla kompisar i skolan men att dt blir så mkt plugg.. Ay, ay, ay.. Menmen, har väl valt fel skola för att önska mindre plugg..
Imorrn blire "idrottsdag" (femkamp) på årsta fältet för att lära känna alla nya ettor.. Ska väl bli helt okej.. Meeen, nu är jag för trött för att skriva mer. Så vi hörs imorrn..
Fick bli ett random foto från förra året när vi hade model UN i skolan. På bilden; jag och sara i våra "finkläder".
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0