Insparksfest

Kom för ett tag sedan hem efter skola och centrum med eve. Var alltså först i skolan vilket var helt okej, lr med undantag att vi hade två timmar sammanlagt med matte under dagen.. Kan dt bli mer segt? Men eftermiddagen var rulig. Jag och Nicole, bland annat, flummade runt med ngra ettor. Så blev inte mkt plugg, men roligt vare. Sen hade vi historia som inte var världens roligaste kanske.. Men helt okej.. tror att ja måste börja ta lite mer bilder i skolan så att man har roliga saker på bild liksom.. Så får bli att ta upp mobilen då och då och fooooota..
Apropå fredag.. Denna bild är från förra året ungefär samma tidpunkt som nu, innan "nollningen" som vi gick på.. Och vi ska alltså ha en "insparksfest" på fredag för att välkomna de nya ettorna IKG style.. Mohaha.. Näe då, men hoppas bara att dt e bra väder (kollade på smhi och dt stod faktiskt att dt ska vara hyffsat, inge regn iaf).. Kanske inte så roligt att vara ute i spöregn. Men dt löser sig.
Om en kvart lr så så ska jag börja åka till sumpan för att gymma lite med la Tess. Känner verkligen att dt behövs nu efter mer än en veckas tränings-uppehåll. Ska springa som faen!
Hörs sen!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0