Jaja, dt löser sig

Vill åka bort.. låååångt bort.. Till ngnstans.. vaaaarmt. Har dt gått så otroligt snabbt från sommarlovet att dt redan är sjukt kallt? Det är början av september for fuck sake.
Menmen, sluta klaga nu emilie.. Tyckte dt ändå var ett väldigt skönt väder som dt va idag. Soligt, inte speciellt kallt och en kinda höst-luft. Även ifall jag, obviously, ÄLSKAR sommar luften så är dt ngt med hösten som känns fräscht. Men kanske bara blandar ihop dt med kyla? Aja.. Jag står ut.. Hoppas ja. Blir bara så sjukt avis på bajs papi som är i Mexiko nu.. Den jäveln..
(från i somras när vi var på en strand på Floridas västkust)

Kollar just nu på Biggest Looser, som vanligt, och där vare en kille som sa:
"Pain is temporary, pride is forever."
Bra sagt tycker jag.. Smärta varar bara för ett tag, men stoltheten varar för evigt. Passar ju in speciellt till programmet; visst, dt e OTROLIGT jobbigt att äta bara nyttigt och träna konstant i flera veckor men dt ger ju resultat och man kan vara stolt över dt för evigt.
Nu tog biggest looser precis slut så ska kolla på Sverige matchen och samtidigt leta lite "dramor" till svenskan. Men dt e OTROLIGT jobbigt att inte ha glasögon ska ja säga er! Glömde dem i skolan så vill nästan inte göra ngt alls, ALLT gör ont i ögonen..
Menmen, sluta klagarå! Nu ska ja sluta.. Bye bye!
xoxo

Kommentarer
Postat av: aqve

de där citatet är en från en av världens mest kända boxare, det finns också "pain in temporary, GLORY is forever" now u know! (haha töntskills)

2010-09-07 @ 23:00:52
URL: http://aqve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0