"Säby brings us together"

Hola amigos!
Herregud vilken härlig dag dt e idag alltså! Är helt lycklig! Ska det äntligen börja bli sommar på riktigt? Är ju för faen April! Dt ska åtminstone vara vår (och inte snöa då och då). Nu är vi trötta på snön.

Igår då, vad hände då måntro? Jo då vare säby premiär med nästan hela gamla gänget. De som var där va Jag, Eve, Tess, MAlin, Niklas, Nadia, Anna, Henning och Lina. Mycket mysigt måste jag faktiskt säga! Älskar verkligen Säby, dt har så mkt minnen så man blir bara glad när man är där. "Säby brings us together" är våran åsikt om det enkla lilla stället. För dt gör dt verkligen. Inget kan ngnsin slå Säby. Nästa gång blire att dra med massa folk dit, då blire ännu mysigare. Hoho

När ja och Tess skulle åka hem till henne igår på kvällen så tog dt sjukt lång tid. För hon lyckades ju såklart tappa sitt busskort på bussen från säby. Så när vi trodde att dt va borta för all evighet så satte vi oss på dt näst sista tåget för kvällen. Men så, ofc, så ringer busschaffören och säger att han har kortet. Så vi hoppar av i barkaby och åker tillbaka.. Men då har vi ju missat sista tåget (eftersom de bara går en gång i halvtimmen, så vi satt o vänta typ en halvtimma på tåget tillbaka till jakan). När vi va i jakan fick vi kortet men då åker precis nattbussen.. Sååååå vi får sitta och vänta en timme på nästa nattbuss. Så vi har missat sista tåget och nattbussen som går en gång i timmen.. Vi år så lyckade. Men Vi kommer tillslut hem till tess, typ 2 timmar senare och då lägger vi oss direkt och somnar.

Idag vaknar man upp, ganska sliten, till detta underbara väder och då glömmer man nästan bort huvudvärken man har och hur dragen man känner sig. Dt e dt bästa med solen, den kan göra så mkt nytta bara genom att dyka upp. Så hela morgonen har vi suttit på hennes altan i nya lägenheten och ätit frukost och solat. Dt kallar ja najs.

Men men, nu ska ja äta upp min lunch och efter dt göra klart min engelska en gång för alla.. Alltså den enegslakn som skulle ha lämnats in förra fredan.. Dåligt emilie, dåligt!

Sorry för dt långa inlägget, men har man ngt och berätta så har man.
Bilder från kvällen kanske kommer senare, dt va annas kamera vi tog kort med hela kvällen, så dt e hon som måste lägga upp dem först.


Just nu: Min hår luktar bajs mkt eldrök.. Inte världens godaste lukt kanske

Dagens låt:

Shaggy- In the summertime
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0