Black beuty

Halloj,

Just nu sitter jag hemma hos eve efter att vi haft en riktigt mysig spadag igår. Eve och hennes syster bjöd hem tre av sina kompisar. Eve bjöd mig, emma(hennes pojkvänns syrra) och teresa. Det var en riktigt mysig dag med att vi bastad, gjorde olika masker- till håret, ansiktet o.s.v, åt pizza och mycket mer. Så nu har jag skit len hy och lent hår.

Jag färgde håret också. Det blev *trummvirrvell*...svart! Hade inte från början tänkt att färga det svart. Men på bilden på paketet var hennes hår inte svart även ifall det stog svart på paketet. Och hon i kassan sa att det skulle bli lite mörkare än på paketet så eftersom jag hade ganska mörkt tidigare så ville jag ha mörkare, och jag gillade färgen på paketet så jag slog till på den. Men såklart blev det helsvart. men jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Jag trodde aldrig att jag skulle passa i svart. Men det blev en bra överraskning.

Ikväll kommer kusiner och övrig släkt hem till oss för att fira nyår. Jag hoppas och tror att det kommer bli kul. Ska ha en grå klänning från gina med spets. Med den kommer jag ha svarta strumpebyxor med svarta smycken tror jag.

Jaja jag får skriva mer senare och lägga ut de första bilderna på håret.

xoxo 

Boy love

Halloj,

Tänkte berätta lite vad som hände igår.

Jag och Eve hade i veckan bestämmt att vi skulle åka och shoppa nu när mellandagsrean börjat. Så vi gick igår lite i jakan centrum och kollade i lite olika affärer. Jag hittade en skit fin klänning på gina som jag köpte (eftersom jag fick presentkort där så vill jag utnyttja mellandags rean) och så köpte jag ett par örhängen på Ur och Penn. Man behöver alltid örhängen. x)

Efter det ville eve att jag skulle följa med henne hem. Så vi åkte hem till henne en stund och åt lite o.s.v. Sedan åkte vi till Tess för att vi tidigare hade bestämmt att vi skulle göra ngt. Så vi hoppade på tåget och åkte dit. 

Hemma hos Tess lyssnade vi på musik, och två filmer- Howls moving castle som är en animerad film, och Brokeback Mountain. Den är så himla bra. Har sett den en gång förut, men eve eller tess hade inte sett den så vi såg på den. Både jag och eve grät i slutet, fast eve lite mer än vad jag gjorde. Det känns faktiskt bra att se att jag inte är den ända som börjar böla till typ varje film. Iallafall, båda var skit bra.

Jag somnade runt 7 på morgonen eftersom eve och teresa inte gick och la sig förrän typ 6, sen när de väl gjort det så började eve snarka. Och jag kan verkligen inte sova om det är mycket ljud runt mig. Men det gick tillslut och gissa om jag är trött. För vi var tvungna att gå upp 11 för att eve skulle ta hål i näsan och kolla sina ögon. Så jag är rätt så trött nu.

xoxo 

Varning: vansinnigt beroendeframkallande

Nu är jag besatt, Igen! Den här gången är det boken När jag hör din röst som är andra boken i Twilight serien. Ända sedan jag började läsa den så har det ända jag gjort varit att läsa och läsa och läsa. Det är lite läskigt att man kan bli så besatt av en bok men som det står på baksidan; Varning: vansinnigt beroendeframkallande. Så jag är nog inte den ända som har upplevt den känsan om boken. Men LÄS DEN OM NI INTE HAR GJORT DET! För både ettan och tvåan ligger på första och andra plats på de absolut bästa böckerna jag läst. Längtar tills jag har läst ut tvåan och ska börja på trean. Men mest så längtar jag tills de ska börja spela in den andra boken, New Moon, och framför allt tills den kommer ut på bio. Can't Wait!

xoxo 

The Dark Knight

Hallo

Kollade precis slut på senaste batman filmen The Dark Knight.

Jag tycker att den var bra, för det hände alltid saker så man blev inte uttråkad. Filmen hade bra skådespelare, och då syftar jag mest på Heath Ledger som spelar den onda Jokern. Han går verkligen in som rollen och ger allt. Det märker man väldigt väl och det är sååå synd att han dog i våras. För han var en riktigt bra skådespelare. Två av mina favoritfilmer med honom är 10 things I hate about you och Brokeback Mountain. De filmerna rekomenderar jag er som inte har sett dom att se.

Iallafall. Jag ger The Dark Knight fyra e:n p.g.a anledningarna jag har sagt; händelserik med bra skådisar.    E  E  E  E


The Dark Knight

 
Skulle ni se att det är Heath som spelar Jokern om ni inte visste att det var han?

xoxo

När jag hör din röst

Hola,

Idag har varit en riktig hemma- mysar dag. Eftersom det är juldagen idag så har hela familjen suttit och spelat olika spel eller annat som vi fick igår i julklapp. Så mestandels av dagen har jag suttit och spelat Buzz Hollywood eller läst i en bok jag fick. New Moon (eller När jag hör din röst som den heter på svenska), det är uppföljaren i Twilight serien. Fick också trean-  Ljudet av ditt hjärta. Jag har läst ca hundra sidor och har typ gråtit igenom mig de sidorna. För den är sååå sorglig ibörjan. Åh, måsta läsa mer ikväll. xp

Vi har också spelat idol- spelet som Frida fick. Det var helt ok, men lite uttråkande. Man fick typ svara på frågor och sjunga lite. Inget mer.

Jag har ju inte sagt vad jag fick för julklappar, så här kommer lite saker jag fick:
- Tvåan och trean i Twilight serien; New Moon och Eclipse (När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta
- Wii fit
- Buzz Hollywood
- Smink- box med alla möjliga småsaker. Som ögonskugga, rouge, läppglans o.s.v.
- Örhängen/ halsband
- Björn Gustafsson filmen
-  Hår inpackning
- Ritblock
Och mer saker som jag inte kommer på just nu.

    
 

Idag åt vi också min farfars kalkon som vi äter varje år på juldagen. Det är såå gott och det är verkligen en sak  man kan vänta ett helt år på att äta, eftersom det är enda gången på året jag äter kalkon. Så det var gott...

Ska dra och se om det gårr ngn bra film på tv. Chao!

xoxo
 

Jul, jul strålande jul

Idag är det fan Julafton! GOD JUL Allihop!

Det är julafton och det snöar. Härligt! Tack den som bestämmer vilket väder det är varje dag. Just nu tror jag faktiskt att det är gud som har uträttat ett julmirakel. Så tack gud! x)

Idag har börjat precis som julaftonar (:p) brukar börja.

Jag vaknade runt halv 10 och öppnade "morgon presenterna" som vi får varje år i en julstrumpa. Jag fick två nagellack av mamma, en fotoram av tyg av farfars syster, kakao med ett resept (fick det av min farfars syster eftersom hon hört att jag bakar så mkt), det var lite komiskt och ett par örhängen av farmor. Allt var riktigt fint. Och jag kan knappt vänta tills jag ska klä på mig mina fina julkläder och fixa mig riktigt juligt. x)

Runt kl 1 kom min morfar förbi med lite olika saker. Vet inte riktigt vad det var lite smått och gott. Älskar verkligen min morfar. Han är verkligen en som man ser upp till. Det sorgliga är att han har fått gå igenom mycket de senaste åren. 2001 dog min mormor, det var verkligen ett hemskt år för alla i släkten. Hans syster Ma (Margareta) blir bara sämre och sämre. På samma gång har hans nya Kvinna Lena fått en stroke och mår riktigt dåligt just nu. Hon är förlamad hela högra sidan av kroppen och kan inte prata. Han pratade om det idag när han kom och det är riktigt ledsamt att han får gå igenom så mycket saker just nu. Men å andra sidan så har han en hel släkt som älskar och tar hand om honom. Älskar honom med hela mitt hjärta. Vill inte ens tänka på när han blir sämre...

jaja, bort med alla sorgsna tankar för nu ska jag gå och byta om till jullunchen. Ha en bra julafton!



xoxo

Ladder 49

Hejsan,

Kollade precis klart på filmen Ladder 49, den gick på tv400 och har hört talas om den tidigare av en som tyckt att den var skit bra. Och det var den också! Den var faktiskt riktigt bra. Det är en Action/drama med Joaquin Phoenix och John Travolta. Den är händelserik/romantiskt/komisk, alla de saker jag gillar i en film.

Det handlar om en brandman (joaquin) som kollar tillbaka på sin tid som brandman medan han ligger skadad i ett brinnande hus. Mer behöver jag faktiskt inte säga, för det är det filmen går ut på. Jag rekomenderar den starkt för alla. Jag trodde inte att jag skulle gilla den eftersom jag inte kollar så mycket på action. Men Joaquin Phoenix och John Travolta gör ett riktigt bra jobb och gör så att filmen blir bra. Den får faktiskt en fyra och en halv av mig.    E  E  E  E  L 

Lägger ut trailern.


xoxo

Nytt utseende för det nya året

Ni har kanske märkt att jag ändrat lite på utseendet i bloggen. Vad tycker ni?

Eftersom jag ÄLSKAR blått så tycker jag att färgerna passar mig. Säga gärna vad ni tycker och tänker om utseendet och bloggen över huvudtaget, skulle uppskatta det.

xoxo

dan före doppare dan

Hejsan,

Idag är det dan före doppare dan. Alltså dan före julafton. Det känns inte ett dugg som det faktiskt. För ända sedan jag var liten har vi åkt till min farmor och farfar för att fira jul och det är liksom "julhuset" som min lillebror sa när han var liten. eftersom vi har så stort hus nu så ville mamma och pappa fira här för första gången. Det kommer kännas konstigt att fira här men jag tror att det kommer gå helt ok.

Min farmor och farfar kom idag hit runt 3-4 tror jag. Men jag var inte här när de kom eftersom jag var och gymmade with the snuskan. Min farbror och farfars syster kommer lite senare ikväll så det kommer vara proppat i huset.

Har bestämmt vad jag ska ha för klänning imorrn. Det stog mellan två stycken. Men jag tar den som jag hade på skolavslutningen för att den är inte lika kort som den andra. Vem behöver jag visa upp mina ben för liksom? Min farmor? Hare bra imorrn på julafton allihop! God Jul!

xoxo 

15.59

Halloj,

Idag har varit en ganska lugn dag. Efter lunch åkte jag och syster ner till centrum för att handla de sista julklapparna. Det gick på typ en halvtimma och sedan var vi påväg hem igen. När vi kommit hem upptäckte vi att boken vi köpte till pappa hade han redan. Så imorrn får jag åka och lämna tillbaka den och byta till en annan. Köpte fyra fina nagellack till mamma. Köpte dem på ett stånd som var utanför jakan centrum. De kostade bara 100 kr tillsammans. Så jag rekomenderar alla som inte har så mycket pengar att köpa för att köpa det till sin mamma eller syster o.s.v.
 
Ifrah och jag hade bestämmt att hon skulle komma hit kl 3 och hon sa att om hon kom efter 4 (eftersom hon inte är den bästa personen på att passa tider) så skulle jag få hundra kronor av henne. Och såklart så kom hon 15.59. Typiskt, lr hur? Två minuter till och jag skulle vara hundra kronor rikare (jag skulle såklart inte ta hennes pengar :p).

Iallafall. Vi kollade på filmen The Notebook. Har sett den några gånger förut. Men eftersom jag inte har sett den på länge så ville jag kolla på den. Den är super, duper bra, iallafall för de som är en sucker för romantiska filmer (som jag är). Den är ett måste att se om man gillar romantiska draman. Plus att det är väldigt bra skådespelare som är med i den. Så på det sättet blir den ännu bättre. Den är en riktig klassiker. 
Lägger ut lite bilder på skådespelare som är med i The Notebook...


Rachel Mcadams

Ryan Gosling


James Garner

James Marsden

Och många fler. Men det var de här fyra som jag tror är de kändaste av alla i filmen.

xoxo
 

..

Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer.

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


Fjärde advent

Halloj

Det är fjärde advent idag och bara tre dagar kvar till julafton! Fan vad det här halvåret har gått snabbt. Håller ni inte med? Nu längtar jag verkligen till jul och nyår. Får se vad nytt som kommer hända år 2009. Hoppas verkligen att det blir ett bra år. Med vännerna jag har tror jag inte att det blir några problem.

Var i stan idag på en jobb intervju för Ungomsorg. Har skrivit lite om det tidigare, men det går helt enkelt ut på att underhålla gamla människor. Teresa och Eve åkte också med och blev intervjuade. Det som var bra var att den som intervjuade mig var Ifrahs syster. Så jag kännde henne lite innan, det tror jag var en bra fördel. Det var ju inte världens jobbigaste intervju, behövde bara prata lite om mina intressen och vad jag gillade att göra på fritiden. Jag tycker att det gick bra. 

Efter intervjun gick vi och åt lite och strosade lite i stan. Det var piss kallt så vi stannade inte såå länge men vi åkte väll hem runt 6. Köpte julklapp till pappa. Det fick bli typ 150 st peggar som man använder när man golfar. Lite tråkigt kanske, men jag kom inte på ngt annat att köpa. 


Fjärde advent idag och bara 3 dagar kvar tills julafton

xoxo

Usch

Världens äckligaste sak hände för ngn timma sedan. Tjuvalarmet gick på! Helt plötsligt började det pipa och mitt hjärta hoppade nästan ut ur kroppen för att jag blev så överraskad. Eftersom jag är ensam hemma så är det ännu läskigare. För om det var någon mer här så skulle det inte vara lika farligt. Iallafall så blev jag riktigt rädd också så jag ringde mamma, xp, så att hon kunde ringa larmtjänsten (lr vad det heter).  Precis efter ringde eve, så det gav mig en till hjärtattack för att det kom så plötsligt. Sa vad som hänt och då försökte hon bara göra allt värre så hon sa massa saker om att det är ngn där ute o.s.v. Men mer vill jag inte säga för då kommer jag bara skrämma upp mig själv. Om det är ngn snäll själ där ute som vill komma hit och hålla mig sällskap så KOM!

xoxo 

Gooodis

Glömde att säga vad jag fick för betyg nu i jul. Blev j'**ligt glad att jag har kunnat få de betygen, så här kommer det: VG i alla ämnen förutom hemkunskap som jag fick MVG. :D Är sååå nöjd och stolt över betygen. Vet inte riktigt vilka ämnen som jag kan höja mig ännu mer i, kanske typ slöjd.

 Juste, nu när jag ändå lägger ut saker jag glömmt att lägga ut så la jag aldrig ut bilderna på när anna och henning fick sina presenter. Så här kommer några...


Anna och Henning när de precis fått sina paket.


Henning när han visar upp sin fina julklapp


Anna när hon visar sin julklapp


Anna med sin ätbara bh


Henning vågade inte hålla kallingarna så eve fick hålla upp dem för bilder

xoxo

Yes man

Hej hopp,

JULLOV!!! (var bara tvungen att säga det)

Jag känner mig riktigt duktig. Är ensam hemma, för att övriga familjen skulle hem till en annan familj och mamma sa att jag skulle köpa pizza. Men jag kände inte alls för pizza eftersom jag ätit så mycket skräpmat den senaste veckan så jag bestämmde mig för att göra kyckling och pasta. Gjorde samma kyckling rätt som gänget gjorde på min och teresas födelsedag. Resultatet nu blev inte lika lyckat som förra gången men det var helt ok. 

Juste, har inte hunnit skriva något om filmen jag såg igår. Filmen heter Yes man och var super rolig. Visste att den skulle vara rolig eftersom jim Carey är med, och jag ÄLSKAR alla hans filmer han är med i. Det handlar om en kille som säger nej till allting men när han en dag går på ett möte som heter "Yes" så ändrar hela hans livssyn. Nu måste han hädanefter säga ja till allt.

Den är riktigt rolig och jag rekomenderar alla som har samma dåliga humor som jag har att gå på den. Jag ger den fyra E:n p.g.a. att den är riktigt rolig med en bra handling.    E  E  E  E



xoxo 

hej då... hoppas för evigt

Hej,

Just nu sitter jag och eve här i data rummet. Eve pratar i telefon med christian som är ett ass. Det är en riktigt lång historia men det är helt enkelt att han är ett riktigt kukhuvud. Ja, jag sa det. Hör här när eve skriker åt honom och jag är såååå trött på honom. Ilskan bubblar i mig och om jag tar över luren så kommer jag bara att skrika åt honom. Därför vill jag helst inte snacka med honom. Iallafall så hoppas jag att han försvinner på eves vänner-lista för alltid...

Kl 20.50 ska jag och eve och hennes kompis emma gå på bio- yes man. Ska bli riktigt kul. Skriver sen vad jag tyckte om filmen.

Nu ska jag hjälpa eve lite med christian. So long...

xoxo

Grattis banana!

Halloj,

Idag i skolan delade vi ut julklapparna till personen vi köpte till. Jag köpte ju till anna och hon fick; da da da, trummvirvell tack...... godis underkläder(hon fick örhängen också)! :D Jag köpte en godis bh till anna och eve köpte godis string- kallingar till henning. Anna hade under veckan klurat ut att hon skulle få godis underkläder efter alla ledtrådar vi hade gett henne och vi försökte riktigt mycket att få henne att tro att hon inte skulle få det men när hon öppnade sa hon: "jag sa ju det". Tror att båda blev glada och tyckte att det var roligt, men jag tror att henning skämdes lite när vi sa att han skulle visa upp sin present till alla. Men det får han faktiskt ta. 

Jag fick ett halsband och örhängen av teresa. Båda var skit fina och halsbandet matchar till ett armband jag fick av teresa i födelsedags present. Så tack teresa!

Idag ringde en man från ung- omsorg. Det är ett projekt (om man kan säga så) som använder ungdomar till att underhålla med gamlingar, taskigt sagt, gamla människor om det var bättre. Ifrah jobbar där så jag anmälde mig och på söndag ska jag på intervju med dem för att se om jag platsar där. De sa att jag gärna fick ta med mig en kompis så eftersom teresa tidigare har sagt att hon också vill tjäna lite pengar så ska hon följa med mig. Ska bli intressant...

Hände en sista sak idag... Trummvirrvel.... Anna blev framröstad som periodens elev! Blev väldigt förvånad faktiskt(sorry anna) men det var jätte kul att hon vann. Hon hade fått en fin nominering, men när vi alla snackade om vem hon fått de från så var det varken jag, eve eller teresa som hade skrivit någon. Så det var lite komiskt. Jaja, ska dra mig till sängs nu. x)

xoxo 

Imorrn ska du få se Anna...

Hallu,

Tänkte inte skriva så mkt eftersom jag måste göra engelska!

Men vill bara säga att vi får jullov om två dar! :D Julafton är liksom bara 7 dagar ifrån. Fan vad jag längtar! Det som jag är både glad och stressad för nu är att jag inte handlat klart julklappar än men att min mamma sa att jag inte behövde köpa ngt till min farmor och farfar för då har jag mycket mer pengar till de andra att köpa till. Phuu!

Imorrn ska vi dela ut presenterna i kompis-gänget. Hihi, längtar tills anna och henning ska öppna sina. Anna håller nästan på att spricka för att hon vill veta vad hon ska få i present. Hoppas och tror att hon kommer att gilla det. Ska ta kort på deras miner när de öppnar paketen sen lägger jag ut de här. Vill veta vad jag ska få också :). Får se, får se...


la upp en bild på mig eftersom det var länge sedan x)

xoxo

Tisdag

Halloj,

Kom för någon halvtimme sedan hem från att ha varit i centrum med några vänner. Köpte julklappar till syster och mamma. Till Frida köpte jag ett par örhängen och till mamma köpte jag ett halsband. Måste köpa mer saker till båda men det får jag göra imorrn när jag ska till stan med eve.

xoxo

Julshopping i stan

Halloj foks!
 
Idag efter skolan drog jag, eve, malin, tess, anna och henning till stan för lite julklappsshopping. Vi har sekret-santa system. Så alla har en de ska köpa till. Jag ska köpa till Anna och idag köpte jag perfekta precenten! Hihi, kan knappt vänta tills på fredag då hon ska öppna paketet. kan nästan föreställa mig minen som hon kommer få när hon öppnar det. ååå, längtar x). Eve köpte samma sak fast i ett annat format till henning. På vägen hem på tåget gav vi dem en massa ledtrådar och anna håller nästan på att spricka av nyfikenhet. Som tur är så försa ingen av oss som vet eftersom det ska vara en överraskning.

Iallafall, inne i stan så gick vi runt, mest på drottninggatan, och kollade i massor av affärer. Hade tänkt att köpa nästan alla presenter idag men köpte bara en- till anna som sagt :). Det var en riktigt mysig eftermiddag får jag säga. Det var inte så kallt heller så det gick att vara där inne ett tag utan att frysa ihjäl.
 
Juste, jag köpte en klänning på Cubus som jag ska ha på nyår :). Skit nöjd med den, plus att den endast kostade 99 spänn! Eve och tess köpte också klänningar, skit fina båda två.

Lägger in lite bilder på dagens shoppingrunda.


Jag eve och malin på ett skit mysigt cafe, de andra tre var och åt på donken istället- tråkmånsar.


Gänget på drottninggatan(im the fotografer). Tess syns lite suddigt bakom alla.


Jag och Eve i våra fina klänningar vi köpte.


En till bild på mig och eve i våra klänningar. Klänningarna syns lite bättre på den här bilden.


henning i hatt på cubus.

xoxo


Lyssna inte på vad andra säger, kör ditt eget race

Var inne på mitt konto för att jag skulle byta profilbild och då såg jag att jag hade skrivit som motto: Lyssna inte på vad andra säger, kör ditt eget race. Kommer inte ens ihåg att jag har skrivit det men när jag såg det så kommer jag ihåg att jag skrev det när jag var som oräkrast på om jag brydde mig om vad andra sa om mig. Hade ingen aning om jag bara intalade mig själv om att jag inte brydde mig om någon snackar skit om mig, eller om jag mådde dåligt över det. Nu i efterhand när jag läser mottot och tänker meningen i det som jag har skrivit. Så är det en bra mening för mig tänka på om något obehagligt händer i skolan eller utanför.

Såklart så kommer man alltid att må lite dåligt om det är någon som har pratat skit om en bakom ryggen. Men då kan man ju bara tänka på de människorna som sagt något bakom ryggen och skratta åt dem, eftersom de lägger ner tid på människan de snackar om. Som jag har skrivit tidigare så ska man kanske ta det som en komplimang. Kanske inte delen att de säger dåligt saker, men att de ens pratar om en. Jag har haft stora problem med grundskole- snacka skit bakom ryggen- prat. Men gör som jag, ta med dig av händelserna och bli starkare. Jag bara väntar på de människor som snackar skit att säga det till mig face to face så att jag kan stå upp för mig själv. Det är en sak man lär sig när man tuffar till sig efter allt skitprat. Iallafall så väntar jag på er som snackar skit att säga det face to face och inte vara så barnsliga med allt tissel och tassel bakom ryggen. Im wating for you...

xoxo


10 dagar kvar,

Hejsan,

Andra advent idag och bara 10 dagar kvar till Julafton! Längtar som in &¤#¤&/"#%¤. Men mest av allt till själva jullovet. 
Shit vad skönt att slippa plugga, den högljudda skolan, det barnsliga tjavset o.s.v, o.s.v.

Idag har jag bara slappat hemma eftersom jag känner att en förkylning är påväg, och det vill jag inte ha nu till jul. Så det blev en riktig söndags- slappis- dag idag.

Ska imorrn till stan med några av vännerna i skolan. Vet inte riktigt vilka som ska med, men som det ser ut nu så tror jag att jag och tess är de enda tjejerna. Jag måste shoppa, shoppa och shoppa, bara till andra dårå. Eftersom jag inte hunnit köpa några julklappar än. Så det blir nog en lång dag i stan imorrn. Hoppas bara att det inte kommer regna!



xoxo

Nu e det jul igen,

Hejsan svejsan,

Igår träffade jag mickey mouse! Kanske inte den riktiga, men eve är sjuk och har ont i halsen så hon låter precis som mickey mouse när hon pratar. Lite komiskt tycker jag.

Var med Teresa och eve igår efter skolan. Eve var inte i skolan igår men hon kom till teresa lite senare på kvällen. Det första vi gjorde var att dansa till massa jullåtar, vi hade på oss tomteluvor och hoppade runt i teresas rum, sen kollade vi på halva Eldorado och Mr. Beans semester. Två riktigt roliga filmer, speciellt Mr. Bean filmen. Om ni inte har sett den och är lite dystra en dag och behöver skratta så rekomenderar jag den. Efter Mr. Bean åkte jag och Eve hem i det kalla, regniga december vädret. Har inte så mycket mer att säga, så so long suckers ;)

xoxo

Jullov... nu tack!

Hallå allihop,

är såå trött så det inte är sant. Längtar verkligen efter ett lov nu för att bara sova, slappa, vara med vänner o.s.v, o.s.v.
Det är lucia imorrn (egentligen är det på lördag men det firas imorrn i skolan)... I min skola är det alltid miniorerna som ställer till med ett lucia tåg för på seniorerna är det aldrig någon som vill vara med och göra något över huvud taget, så får se om det blir ngt kul...Inte för att jag tror att det kommer vara det -.-
 Ska ändå klä mig rött dagen i ära. Ska ha min röda klänning som jag hade förra julen, har ingen annan röd klänning så det får bli den, och så ska jag ha en tomteluva. :) Juste, jag får inte glömma att ta med en extra till Karro... Ska gå och leta reda på en direkt.

Lägger ut en bild på min älskling Robert Pattinson, enjoy!
Robert Pattinson

xoxo

Slappis

Halloj.

Kom för en stund sedan hem från skolan. Ska absolut inte göra ett skit idag, förutom att plugga då, för det var länge sedan jag bara åkte hem och kollade på tv och satt framför datan direkt när jag kom hem från skolan. Så idag blir det en plugg/slapp dag.

xoxo

Im official in love with Edward Cullen

Jag ääääälskar Edward (Robert Pattinsson, Twilight). Fy vad fin. Det är nästan olagligt att man kan vara så fin.

Själva filmen blev jag lite besviken på för att det var många bra scener i boken som inte var med. Men den var himla bra ändå. Men jag rekomenderar endå för de som vill läsa boken innan att inte göra det, så kolla på filmen innan!  Annars kommer man att ha för höga förhoppningar som jag hade. Men kolla på filmen, den är helt klart värd att se. Jag älskar Edward och hans leende så de stunder han ler så kan man inte inte le själv. Mitt hjärta typ dör de stunderna av överbelastning av snygghet.

Av mig får filmen 4 e:n. Inte fem för att jag inte tyckte filmen var lika bra som boken. Men bra var den (har nog sagt det några gånger nu)!   E  E  E  E

Lägger in ett klipp med Basebolll-scenen där hela Cullens  familjen plus bella spelar baseboll tillsammans med och vid 1:32 så får ni se vad jag menar med ett hjärt- smältande leende. Älskar den scenen! Det är inte världens bästa kvallité men det fanns inget annat klipp som hade bättre, så nöj er med det här eller gå och se filmen! :D Enjoy!



  

xoxo

Wieee

Åååå, äntligen ska jag se Twilight! x) Ifrah ringde precis och vi bestämmde att vi skulle gå idag. Shit vad jag längtar eftersom boken var så bra. Jag får bara inte ha FÖR höga förväntningar på filmen men alla säger att den är skit bra så jag får hoppas det.

Om det är ngn som vill se den så går den kl. 18:20 i Kista.

xoxo

Sånt är livet

Så hemskt som det är så har jag tagit ut mitt örhänge i brosket i mitt högra öra där jag tog hål för ungefär tre veckor sedan. Hade så himla ont fortfarande, utan att jag visste varför, så jag gick till saras klippotek där jag tog hål och frågade varför jag kunde ha så ont. Hon sa att antingen var örhänget för hårt spännt eller så var jag helt enkelt inte gjord för att kunna ha hål där. Sånt är livet. Får låta det vara ett tag och får se om det blir bättre.

Har ÄNTLIGEN läst ut Om jag kunde drömma.  Den var riktigt bra och jag rekomenderar att läsa den. Gillade faktiskt mitten av boken mer än slutet för jag tycker att den slutade ganska plötsligt för att det skulle kunna fortsätta. Men den var himla bra, så nu kan jag knappt vänta tills jag ska se filmen.  Ger boken fyra plus, inte fem för att jag blev lite besviken på slutet.    E  E  E  E+
Lovade Ifrah att vi skulle se den imorrn eftersom hon blir snart galen om hon inte får se den. Men problemet är att det är öppet hus på Internationella Kunskapsskolan imorrn, så det får bli bio på onsdag istället.



xoxo

Håll ut!

Andra advent idag. :D Har inga planer för idag, så det får väll bli att jag kollar på madagaskar 2 som jag håller på att ladda ner nu, läsa lite, kolla på lite serier o.s.v. För jag känner mig inte på humör för att göra något idag faktiskt. Jag måste ju läsa ut boken så att jag och Ifrah kan gå och kolla på den på bio. Skynda dig Emilie!
Juste, jag måste gå och posta ett brev som är lite försenat men det kommer nu. Så håll ut! ;)



xoxo

"Emma finns bara i fantsin, men hon är fin tycker kalle"


Vem är det mer som kommer ihåg den här låten utan anledning. För så är det för mig iallafall; jag kommer ihåg refrengen så väl men kom inte ihåg hur serien var.

xoxo

Sentimentala kvällen

Hello.

Igår var en riktigt trevlig kväll med eve. Vi hade bestämmt oss för att ha en riktig filmkväll och kolla på film hela kvällen. Men så blev inte riktigt fallet. Det började med att vi såg ettan, tvåan och trean på Spy Kids. Sedan bestämmde vi oss att ta lite dricka av föräldrarna, men eftersom jag inte mådde så bra så tog jag inte så mycket. Vi var båda skit taggade om att bli fulla men jag hade ätit för mycket så jag mådde illa och jag kände på mig att om jag skulle dricka mycket så skulle jag helt klart spy. Och det är en upplevelse jag helt inte gör igen. Iallafall så satt vi i köket ett tag och snackade lite sen förflyttade vi oss till data rummet och lyssnade på musik medan vi hade en riktig djup pratstund. Fick reda på riktigt mycket saker som jag aldrig hade tänkt mig skulle kunna hända, men det stannar bara mellan mig och eve. Vi blir väldigt sentementala när vi har druckit och inte riktigt vet vad vi ska göra. Så utvägen var att prata om precis allt som händer i livet som jag kanske aldrig skulle säga till någon annan.

Vi gick och la oss runt fyra men somnade ungefär halv fem. Vaknade typ kl ett och hade världens huvudvärk. Tror inte att jag var tillräckligt flummig för att det skulle gå ut i kroppen så det samlades i huvudet istället (en teori). Eve vaknade runt tre och gick hem vid fem-sex. Medans hom sov var jag vaken och läste. Jag har blivit helt fångad av boken. Har aldrig riktigt tyckt om en bok såhär mycket förut, och så har jag inte ens kommit halvvägs i boken. 

Måste gå och läsa nu så att jag blir klar med det och kan se filmen! Lääängtar! xD

xoxo 

Om jag kunde drömma

Halloj.

Kom precis hem från att ha "lämnat" Ifrah på busshållsplatsen. Hon kom hit runt 6 då hon sagt att hon skulle vara här 5, tro inte att jag blev överraskad. Enda vilkoret till att hon kunde komma hit var för att plugga. Men det blev inte mycket pluggande här inte. Mesta av tiden spenderade hon vid vårat piano som står här vid datan. Men den sista halvtimmen fick hon lite gjort iallafall.
Skulle också plugga men Ifrah hade med sig boken "Om jag kunde drömma" som är filmen Twilight med svenskt namn. Har bara läst 35 sidor men har redan fastnat för den. Måste gå och läsa lite mer nu så, Adios Amigos!

xoxo

"Svenne pinne"

Hej.

Idag hände en sak på gymet som fick mig att fundera. Det var såhär att jag och teresa var på gymet, vi hade gymmat i ungefär en timme och vi satt i tjejavdelningen för att stretcha(?). Samtidigt inne i tjejgymet var det två blattetjejersom som snackade högt och när den ena sa ngt om en svenne så såg hon mig och teresa bakom och sa ungefär så här till sin kompis "ojj, jag snackar om en svenne och så sitter det två här bakom mig". Shit tänkte jag för mig själv, äger de hela gymet eller? För de pratar som att ingen annan är där. Efter den komentaren säger hon "två pinnar" och börjar glo på mig. Jag kollar tillbaka och hon stirrar verkligen in i mina ögon. Jag kollar bort efter några sekunder av glo- fight och mår faktiskt lite dåligt av vad hon sa.

För det är ju exakt lika taskigt att säga till en person att den ser ut som en pinne som att säga till någon att den är tjock.
Varför tror hon att hon kunde säga vad hon ville bara för att hon har attityd.

Hon sa ju egentligen något som många vill höra men det känns ändå inte som en kompilmang när man blir kallad "pinne".  För mig var det inget possitivt att höra.

Jag vet inte varför hon var tvungen att säga den kommentaren, men jag skulle mycket hellre vara lite rundare än en pinne. Skulle hon ha sagt det till en blatte som hade samma kropp som jag eller är det bara vi som ser ganska försvarslösa ut. Jag skulle gärna ha sagt emot men jag mådde helt ärligt dåligt efter det hon sa. 

Vad tycker ni?
xoxo 

lussebullar

Mmmm, lussebullar. Åt precis upp årets första lussekatt. Jag vet att det är sent men jag har väntat på att mamma ska baka några. Det är inte lika gott med köpta. Ska gå och ta en till, se you later aligator!


xoxo

shit vad jag längtar till gymnsiet

Hallo

Vill bara säga så mycket förlåt för att jag glömde nämna att det var första advent igår. För er som missade det överhuvudtaget, fy på er! (a)

Jag fick reda på en sak i skolan idag som fick mig att bubbla av ilska. Det hände en pinsam sak för mig i helgen, jag råkade ringa fel när jag skulle ringa ifrah. Hade ett nummer i huvudet som jag trodde var hennes så jag ringde till det och såklart var det numret till en som jag ringde mycket förut. Visste inte det när jag ringde men när jag märkte att det inte var till Ifrah jag hade kommit till så la jag på luren. Fem minuter senare fick jag ett sms av den här tjejen och frågade varför jag ringt henne så jag förklarade att jag hade ringt fel och det inte var till henne jag ringt. Trodde att hon skulle släppa det, men icke sa nicke. Nu har hon gått runt och sagt till alla att jag ringde henne och sökte henne. Om du läser det här så VAR DET INTE TILL DIG JAG RINGDE!! Fatta. De personerna i det gänget är på mig på allt jag gör. Minsta lilla snesteg. Det var inte precis att hon snackade skit om mig men det är så barnsligt att hon säger det till alla i skolan. Fick lixom reda på det av en av mina kompisar som hört henne snacka om det. Blir så sur... 

Jaja, om ett halvår slipper jag allt det här barnsliga grundskole snacket. LÄNGTAR!!


första advent igår! :)

xoxo

RSS 2.0