Im baaaaaaack

Hemma igen!

Now im back! Fy vad härligt jag har haft det alltså. Jag är nästan lite deprimerad nu efter att ha lämnat värmen. För varmt var det i Spanien det må ni tro. Har lyckats få mig en liten brun nyans på kroppen, men dt är ändå en lång bit kvar tills man kan kalla dt brunt... Meeeen, sa jag att dt var varmt? När man kom tillbaka till sverige fick man nästan en chock, helt serri.. Jag måste också nämna att det finns sjukt snygga killar i la spain. Så ni svenska pojkar kommer få lite competition om ni åker dit ngn gång.
Såååå, nu är man alltså tillbaka. Men tyvär så åker jag imorrn igen denna gång till öland. Det är helt sjukt att jag åker nu igen, är liiite irriterad på mina föräldrar. MEn jag kommer nog ha ganska kul där ändå... Ska träffa lite kul folk som bor i de trakterna, så vi får se...

Tänker skriva lite plus och minus med resan till la españa.
Det bästa med Spanienresan:
- Värmen/Solen
- Ögongodiset
- Alla olika söta affärer och stånd där man kan köpa smycken m.m. ^^
- Sa jag värmen?

Det dåligaste med spanienresan:
- Saknaden av vännerna
- när jag blev attackerad av en apa... det var INTE kul
- att man inte är 18 än, fan va mycket barer och kul nattliv det är där
- fick ett j**la sår på bröstet av att ha bränt mig i solen
- att jag fick slut på pengar så snabbt ^^

Det var det, orkar inte skriva mer x)
Här kommer lite bilder från resan:
1.  2.  3.  4.
5.  6.  7.  8.
9.  10.  11. 12.
13.  14.  15.  16.
17.  18.
--------------------------------------------------------------------------------
1. Första dagen med ett väder som höll i sig de hela två veckorna, skulle ni klaga?
2. Första dagen på restaurang
3. Utsikten från första veckans hus
4. Badning i havet med klipphoppning
5. "Ojos que no han visto granada, no han visto nada"- So not true!
6. Poolen i första huset
7. Badning i poolen med syskonen
8. Sealife lr vad dt hette, faktiskt riktigt coolt
9. Jag och bror på en amerikansk restaurant
10. Dags för aqua land och boomerang...
11. snart är dt våran tur...
12. och wohooo
13. Far till vänster, jag till höger.. vem kommer vinna tror ni?
14. Vill tillbaka!!!
15. En av måååånga dryckes pauser
16. Bror och apan som ca 5 min senare attackerar mig... apjävel 
17. Fast alla apor var inte onda
18. Jakan gänget som vi träffade den näst sista dagen

Nu orkar jag inte lägga in mer ^^
 
Vi hörs om en vecka igen! :)
xoxo   

La España

Hello folket,

Imorrn bar det av igen som sagt. Denna gång till la España. Kommer bli skönt som f*n! Med det här piss vädret i Sverige så känns dt inte dåligt att komma iväg till solen, dt må jag säga. Kommer sakna allt och alla som möjligt. Men säger som vanligt... HÖR AV ER. ;)

Var hos äldsta kussen igår och hälsade på henne, hennes man och deras lilla bebis Alva. Hon är iofs ingen bebis längre men Sjukt söt ändå. x)


Hittade en kul bild från vittra, från typ den sista veckan med min saknade vän malin og jeg... VITTRA buhu!

Kommer säkert inte hitta ngn data i spanien så om jag inte slänger in ett inlägg imorrn innan jag åker, så so long again!
xoxo 

Hahahahaha

Herregud, ett av de roligaste klippet jag sett; Här.

Trevlans

Tjena!

Igår var faktiskt en väldigt trevlig kväll.
Dt började med att jag och eve möttes i centrum runt kl 4 och åkte sedan hem till mig där jag delade ut lite presenter från london. Köpte ett par örhängen, solglasögon och en ring till eve.

Sen kl typ halv 6 åkte vi till station där vi mötte upp tess för att åka till stuuuuuvsta. Det blev till slut bara jag och tess som åkte dit p.g.a. att eve behövde åka hem. Men väl i stuvsta träffade vi samma gäng men med lite nya ansikten. Som vanligt satt vi och chill/krökade lite i andens växthus. Faktiskt ett mysigt litet växthus, speciellt för sånna här tillfällen. Men när Stina och hennes kompis Lovisa kom så blev det lite trångt. Men då var det bara att trycka ihop sig, vilket inte var ett så stort problem. xp

Vi sov kvar där eftersom det är inte så kul att åka så långt hem mitt i natten plus att man inte riktigt vet när de sista tågen går, så dt blir jobbigt. Som tur var blev dt ingen soffsovar natt, som dt skulle ha blivit hemma hos anden om jag skulle sovit där. Hittade ett annat ställe att sova på som var en liten bekvämare sovplats om man säger så...

Var tvungen att gå upp kl 9 imorse för att hinna hem från stuvsta till kl 12. Det för att mamma hade sagt att våra gäster skulle komma då... Var lite skeptisk med tiden, men åkte hem ändå. Men sedan när jag kommit hem visade dt sig att de inte alls skulle komma kl 12 utan typ kl 6... Lite drygt att få veta dt efter att vara tvungen att gå upp 9 med inte många timmars sömn och dt egentligen inte var nödvändigt. Tror inte jag är den enda som inte gillar att gå upp tidigt efter en helkväll ute... Liiiiiite drygt.

Men iallafall, ska inte tråka ut er mer än vad ni redan är.

Lägger bara in en video på en av mina favvo låtar med Mr. Jackson, lr Jacko som han kallas i england. 
 
xoxo

Home sweet home

Hola Amigos! Home again!

Dt är ganska förvånande. Men dt är J**ligt skönt att vara hemma igen. Kanske beror dt på att man vet att man kommer träffa allt folk igen som man saknat så mkt och som man inte har träffat på vad som känns som en evighet. Så nu är jag redo för er gott folk! Bring it on!

I London hann jag de senste dagarna göra detta:
- Gå till Madame Tussauds (woho!). Det misslyckades ju första gången jag försökte gå dit, men andra gången drog jag dit med mamman i familjen jag bodde hos. Det var fan kul där, men med annat och mer folk så skulle dt nog varit roligare.
- Gå till Primark, än en gång x)
- Åkt till Notting Hill och storshoppat på den berömda marknaden på Portobello road. (Rekomenderar verkligen att åka dit om man är i London ngn gång! Men bara på fredagar)

Och sen lite mer som jag inte orkar skriva ner men som kanske kommer med på ngra bilder som jag senare ska ladda in i datorn... Meen ooooooorkar inte göra dt nu.

Juste... JAG KOM IN PÅ MITT GYMNASIUM! Puh! Vilken relief asså. Nu kan man släppa dt och börja bli nervös över hur dt kommer bli där istället.

Hör gärna av er om dt händer ngt i veckan! :D

xoxo

Hello Swedenbarn

Hello, greetings from London, England!

Hej det är Emilie. Ni har inte glömt mig va? Det här är första gången jag har chansen och orken att låna datorn av familjen här där jag har bott nu i ungefär 2 och en halv dag. Som tur är har de ett svenskt(eftersom pappan är svensk) tangentbord så dt blir inget inlägg som saknar åäö.

Det är verkligen jättekul att komma tillbaka till london. Det var ett tag sedan jag var här så det är härligt att komma tillbaka, speciellt att komma tillbaka och gå runt i mina gamla kvarter. Det är faktiskt mycket jag kommer ihåg, även ifall jag bara var ca 4-6 år när vi bodde här. Så det är mycket affärer och platser som man ser och tänker: "Åh, det här kommer jag ihåg" eller ibland blire bara att man ser en t.ex. affär och känner igen det utan att riktigt veta hur lr vfr. 

Okej, nu till att berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna:
Jag kan ju börja med att berätta att jag har blåsor över hela mina fötter. För på första dagen, alltså i måndags, hade jag mina nya gladiator sandaler. Och de gav sådan skoskav på de ställen där jag inte trodde man kunde få skoskav. Och på andra dagen tänkte jag: "Okej, idag tar jag inte mina obekväma sandaler. Jag tar mina bekväma ballerina skor...". För det första: även ifall sandalerna gör ont att ha på sig så ska jag ändå ta med mig dem ifall ballerinaskorna också gör ont. För då kommer jag till punkt två: Mina. bekväma. ballerinaskor. De orden hänger inte ens ihop i detta sammanhang. För ballerinaskorna var inte bekväma. Inte för fem öre. De gav skoskav där gladiatorskorna inte kommit åt. Så nu har jag skoskav bokstavligen över hela fötterna. Så imorrn blire att köpa flipp-flopps. Fast de kommer väl ge skoskav de också eftersom jag har sådan tur med det. 
Okej, det kanske inte var att berätta lite men jag kör en liten sammafattning bara av vart jag varit och gjort då de två senaste dagarna:
På måndagen (alltså igår):
- Både varit utanför och inne i mitt gamla hus i Putney.
- Varit vid parken där jag, mina syskon och mamma spenderat mycket tid när vi bodde där, som ligger precis vid huset.
- Varit i Putney Exchange, närmaste gallerian. Där vi också spenderade mycket tid när vi bodde där.
- Åkt dubbeldäckare själv i en främmande stad vilket resulterade i att jag åkte alldedes för lång och var tvungen att åka tillbaka till dit jag egentligen skulle ha hoppat av vilket var ganska så långt borta. 
Och så slappade jag mycket vid themsen (p.g.a. den otroliga smärtan i fötterna).
Tisdag (alltså idag):
- Åkt the underground heeeelt själv. Är faktiskt väldigt stolt att jag lyckades åka runt i london utan att hamna helt bortåt pipsvängen (eftersom det är så f**king stort).
- Varit utanför Madame Tussauds. Tanken var ju att jag skulle gå in också. Men man var tvungen att vara 16 och över för att få gå in och betala själv, och eftersom jag inte fyllt 16 än såååå fick jag inte.
- Så istället för att gå på Madame tussauds så gick jag ner till Oxfordstreet som inte låg så långt bort och där Elin hade sagt till mig att gå. Speciellt till en affär, lr dt var mer som typ en hel galleria(typ som SOUK på drottninggatan), Primark hette den. Jäklar vilken affär alltså. Det var snygga kläder, stort och framförallt billigt. Det var synd bara att, nu kommer det igen, jag hade så himla ont i fötterna. För jag stannade inte så länge som jag skulle ha velat. Om jag inte hade så ont skulle jag gått runt där mycket längre. Så därför måste jag åka in dit igen.
- Sen såklart gick jag i andra olika affärer på Oxfordstreet.
- Var inne på starbucks och köpte en Iced Caffe Latte... Mmmmmmm!
Sen var jag och kollade på när James (familjens äldsta barn, han är 6 år) hade sin swimminglesson. Orkar inte tänka och översätta det. xp Och efter det har jag bara varit här hemma och slappat.

Jäklar vilket långt inlägg. Förlåt, förlåt, förlåt. Men det finns mkt att berätta när man är utomlands. Imorrn blire slappdag här i deras lilla stad. De bor precis brevid den gigantiska parken Richmond Park så dt får bli att slappa i den mycket imorrn.

See yah later! Och ha det skit bra allesammans!
xoxo

RSS 2.0