hur ska jag göra?

halloj, ska snart sätta mig på bussen med mina småsyskon till centrum. Får se hur det går, men jag måste ut ur huset! Ska ändå träffa Ifrah in the centrum kl halv 6 så jag och syskonen drar väll runt fyra-halv fem. Måste kolla i djur affärn, för jag vill skaffa fiskar igen efter att vårat marsvin dog, och alla i familjen saknar något att ta hand om. Så tänkte kolla på lite olika firrar. Jag funderar också på var på mina öron jag ska ta hål. Vill ta där uppe men är så rädd att det kommer göra piss ont, och så funderar jag på att ta ett till i varje öra. Just nu har jag två i högra örat och ett i vänstra, men jag får se.

xoxo

tisdag

Ännu en soffaliggande dag på lovet. Men idag dog jag inte för att jag mår illa utan idag tog mensvärken över. När jag har mensvärk har jag riktigt ont och det går att ta en ipren som håller i kanske en timma men sen kommer det smygande tillbaka. Usch och fy! Men imorrn ska jag se till att besegra det onda och ta mig ut, kanske med Ifrah om jag har turen att få tag på henne, eftersom hon fortfarande inte har en mobil och tappar bort de mobiler hon får. Ska försöka ringa några gånger igen ikväll, så får vi se. Men jag måste ut härifrån!

xoxo

mår illa som en gorilla

Halloj, sitter här helt osminkad, riktigt trött, uttråkad och lite nere. Hände en sak i helgen som jag länge vetat skulle hända. Men jag vet att det är lite barnsligt men inget är väll barnsligt om man börjar gråta, lr? Orkar faktiskt inte tänka på det just nu, så jag kan berätta om det roliga som hänt i helgen. I lördags var jag, evelina och teresa på bio. Vicky Christina Barcelona, med Penélope Cruz och Scarlett Johansson. Jag blev besviken på den för jag trodde den skulle vara bra, men den var inte alls som jag trodde. Den får två e:n av fem.       E    E

Efter bion åkte evelina till spånga och jag och teresa åkte hem till mig. Vi söp oss riktigt, riktigt fulla. Tror jag aldrig har varit så packad, och det tror jag kroppen märkte och sa ifrån, eftersom jag låg och spydde hela natten. Stackars teresa, och just nu om jag ser alkohol av något slag känns det som om jag ska spy. Hela dan igår låg jag hemma med världens värsta bakfylla, mådde sååå illa. Aldrig mer säger jag bara. Anledningen till att jag spydde tror jag inte bara var alkoholen, för jag åt en kykling pizza den dagen och eftersom man kan bli magsjuk av att äta rå kyckling så tror jag att det var lite av anledningen också. Hoppas jag blir bättre bara, för jag vill inte ligga i säng hela lovet. 

xoxo 

Gymnasie mässa

Idag var det gymnasie mässa i sporthallen och alla järfälla gymnasium hade några representanter som snackade om hur bra deras skolor var. Ganska uttråkande eftersom alla skolor "var bäst" men fick ganska bra hjälp iallafall. Efter mässan gick jag och tess, för tredje gången, och gymmade. Riktigt jobbigt men i slutändan är det värt det. Inte så mycket mer att säga, så nu sätter jag igång och renskriver engelskan som ska vara inlämmnad på fredag, kanske hinner klart idag så att jag inte behöver stressa imorrn.  Juste imorrn är det den dära dansen till alla nior i järfälla, ska gå för att se om det är roligt+ så får vi sovmorgon på fredag.

xoxo

måndag

Idag är det måndag och jag hade matte på morgonen och svenska på eftermiddagen. På matten hade vi prov, tal, jag tycker det gick bättre än väntat men jag är ändå nervös inför resultatet. På svenskan redovisade jag min bok muntligt för jutta(svenska läraren, fast hon kommer från tyskland, skumt). Det gick bra och hon sa att det gick bra så jag är nöjd. Jag har lovat att spela buzz med min lillebror, men innan tror jag att jag slår en pling till ifrah eftersom jag inte pratat med henne på ett tag och jag bara måste snacka med henne.

xoxo

Igår

Fyllde år igår och vilken kväll dt va!
Som sagt så hade jag och Teresa en lite middag som började lugnt, vi lagade mat(blev välldigt bra faktiskt) och sen så hade evelina och hennes pojkvänn Markus med sig en absolut V som hon gjorde skit goda party drinkar med. I drinken hade vi vodka, sprite och piggelin, var lite fundersam först men den var sååååå god, rekomenderas verkligen. Efter ett tag blev vi lite för flummiga så vi bestämmde oss för att ta en promenad, efter det gick det bara utför.
Vi började gå och allt var super, vi lyssnade på musik, dansade, pratade för fulla muggar, men sedan när vi hade börjat gå tillbaka så såg vi ett gäng med pojkar (17 års åldern), de började gå mot oss för att prata och när de var så nära så att man kunde se ansikterna så såg jag att det var en person som jag inte nämner namn på, men som jag, vi kan säga såhär, inte gillar. När han såg att det var jag så gick de. Men jag började skrika åt personen att komma tillbaka för jag var så arg på honom och jag ville snacka med honom. Jag frågade honom vad hans problem var och han bara nekade allt han hade gjort och det var då Anna(som också kan bli lite arg) gav honom en riktigt hård bitchklapp. Som jag älskar henne för det, för jag hade också en tanke på att göra det. Då Började en kille som heter Henning som var med oss skratta, åt jag vet inte vad, och då blev personen så arg så han började skrika och slå mot henning och jag blev riktigt chockad så jag, och alla andra för den delen, började skrika och försöka få bort honom från henning. Hans kompis fick till slut bort honom och mer var det inte just då. 
Vi gick ett tag, men sen mötte vi dom igen som nu hade plockat på sig ännu mer killar. Han började mucka mot Henning är en gång, men nu var det mer ord som slank ur honom. Eftersom jag så länge velat snacka med honom och han gjorde mig annu mer irriterad nu, så puttade jag bort honom för att snacka men det ända han gjorde var att fortsätta skrika och snacka om att henning skrattade åt honom. Så jag gav upp när en av hans kompisar kom för jag kunde inte få ut mer från honom. Vi gick åt olika håll och mer än så blev det inte. Jag somnade runt halv tre med sjukt mkt tankar i huvudet.

xoxo

15 imorrn

halloj, jag vet att jag inte har skrivit på några dagar men jag har inte suttit vid datan så mycket den senaste tiden plus att om jag har varit inne så har jag inte orkat skriva. Iallafall så har det tudligen inte hänt någonting viktigt eftersom jag inte har kännt att jag behövt skriva.
Det viktigaste just nu är att jag fyller 15 imorrn :). Jag vet att jag är en plutt men jag kan inte ändra min ålder(även ifall jag skulle vilja kunna göra det). Imorrn ska jag och Teresa (som fyller på söndag) ha en liten lung middag(jag tvivlar på att den kommer vara lugn) men några vänner. Jag är öppen för alla slags presenter :D. Nej, jag bara skämtar. Men ett Grattis tycker jag faktiskt att jag förtjänar x). Jag och eve åkte in till stan idag för att hon skulle köpa våra presenter och jag har suktat hela kvällen  för att veta vad det är men hon ger mig lite ledtrådar men jag har helt ärligt inte en aning om vad det är för något.
Jag skriver lite imorrn om hur kvällen slutar (om jag orkar och är nykter). Pusssar


En sån här vill jag ha tack


och en sån här! mmm ;)

Kusslingen

Jag är kär! Hälsade på min kusse Ulrika idag som precis har fött en liten dotter och direkt när jag såg henne, alva, så blev jag kär. Hon är så söt så man nästan spricker. Ulrika hade hittat på namnet kusslingar till det jag och alva är, alltså kusin barn. Hon var tyst och sov mestandels av tiden vi var där men under den tiden så skickades hon runt mellan hela familjen som ville hålla i nyskottet i släkten. Längtar redan tills nästa gång vi åker och hälsar på dem (kan ta ett tag eftersom de bor i Linköping och man orkar inte precis åka dit varje helg).
Lägger ut lite bilder på sötingen från idag.


 här ligger hon och sover hos mig
Här ligger hon och sover i mina armar

Här ligger hon i mammas armar
Här ligger hon i mammas armar




Här fick hon till en söt "vink"-sovställning


Efter lunchen gick vi en liten promenix, jag, mor, far, syster, kusin Jannike, kusin Ulrika och lilla Alva såklart

R.I.P

Sitter här och tråkar framför datan. Har inget att göra idag så jag sitter hemma och har läst lite i min bok och kollat på tv men det är nästan det. Juste, gick till konsum med syster som skulle köpa godis så jag köpte en 'Ben and Jerrys' glass med choclat browne fudge smak. Ska nog träna lite no så att jag kan allt till no glosförhöret på onsdag, det hinner jag inte imorrn eftersom jag ska åka och hälsa på min kusin och hennes 3 veckor gamla bebis. Längtar! 

Igår var Ifrah här på kvällen. Vi satt framför datan typ hela den tiden fast vi egentligen hade tänkt kolla på en film, men jag är inte överraskad att det blev så eftersom det ALLTID blir så när vi ska göra något. Vi tänker ut en sak sen blir det inte alls som vi tänkt. Vi kollade på en video med massa kända sångerskor som beyonce, mariah carey, mary.j blige o.s.v som sjunger om att stödja cancer och när vi satt och kollade på videon så började jag gråta när jag tänkte på min mormor som dog av cancer. Det var väldigt överraskande att jag började böla eftersom jag inte gjort det på hur länge som helst när jag har pratat om mormor. Men jag skyllde på att det var musiken som gjorde att jag grät, inte världens bästa ursäkt men det var den bästa jag hade. Saknar dig mormor.
Låten heter föresten 'Just Stand Up', lyssna på den vetja. Riktig bra låt. 

xoxo     

friday

Halloo, just nu sitter jag och väntar på att sölkorven Ifrah kommer hit. Vi ska "hänga" haha. Frågade om hon ville hänga idag och hon var ett stort frågetecken som vanligt när jag ska skämta med henne. Trög liten flicka det där, men jag älskar dej ändå ifrah om du läser det här :). 

Idag efter skolan åkte jag och Evelina till outlet för att fika lite på min gamla praoplats Waynes Coffe. Jag blev väldigt glad att hon som var "chef" över mig då kände igen mig och att jag behövde betala typ 20 spän när allt jag köpte egentligen kostade typ 70. Vet inte riktigt hur det gick till för jag blev så chockad när hon i kassan (hon jabbade inte där när jag praoade) sa 19.50. Blev riktigt glad för jag skulle inte ha så mycket pengar kvar efter jag hade köpt så nu sparade hon pengar åt mig. Riktigt snällt! Nu vet jag att jag kan komma tillbaka och fika och att de känner igen mig, för trodde inte att hon skulle göra det efter typ ett halvår. 

Efter vi hade fikat så åkte vi tillbaka till jakan för att eve skulle hämta ngn klänning till hennes pojkväns mammas fest som hon ska på imorrn. När hon hade hämtat den gick vi till centrum ett tag för att hon skulle på ngn musikal i stan kl typ 6 med en kompis, som hon inte hade en aning om vad det var för ngn. För ngn halvtimma sen så ringde hon och sa att det var Sune de skulle se. Vad jag skrattade när hon sa dt.
Jaja, måste gå och städa lite i mitt rum innan Ifrah kommer för det ser ut som en klädbomb slagit ner där. Bye bye!

xoxo


wall-e.

Kollade precis klart på filmen Wall-e. Den var riktigt bra. Den var rolig, gullig och så slutade den bra också. En riktig film för gulligull- film älskare och för dem så rekomenderar jag den starkt. Jag var, som jag tror många är, skeptiska på filmen. Trodde inte den skulle vara bra, en tecknad robot film hur bra kan en sån vara. Men den var riktig bra, jag blev glad när jag såg den. Den får lätt 5/5,           E   E   E   E   E

xoxo


thursday

Halloj, har inte skrivit på några dagar. Men det är för att jag inte har satt en fot i datarummet på de dagarna. Så därför har det varit lite svårt att skriva ett inlägg. Men men, det har faktiskt inte hänt så mycket kul ändå. Veckans höjdpunkt var när jag och Teresa gick och gymmade. Det var riktigt kul och första gången som någon av oss gymmade, eftersom vi precis fyllt 15 (eller inte, vi båda fyller faktiskt år nästa helg, jag den 18:e och hon 19:e). Vi var duktiga på att strecha så ingen av oss har träningsvärk (som tur är!!!!!). Har precis kollat på en Prince of Egypt, eftersom jag och eve har bestämmt att vi ska kolla en disney film varje dag (fast det här är ingen disney, men en tecknad så jag tycker att det räknas). Det var väldigt, väldigt länge sen jag kollade på den så jag kom inte riktigt ihåg hur den var men sen kom det tillbaka när jag väl började kolla. Ska kolla på wall.e nu som jag precis laddade ner. Skriver ett inlägg sen om hur den var. 

besos y abrazos 

en helt vanlig måndag

Idag hände inte så mycket, det var en helt vanlig måndag helt enkelt.
Hade matte tre timmar på förmiddagen och sen svenska i en timme på eftermiddagen för att syo kom till skolan idag, för de som inte vet vad en syo är är det en tant som är studievägledare till gymnasiet. Efter allt gymnasie prat så börjar jag alltid tänka så mycket på vad jag ska välja för linje/inriktning och massa olika val bara snurrar runt i huvudet. Ena stunden är jag säker på att välja hotell-restaurang andra tänker jag att jag ska välja ngn linje jag kan vidarestudera sen. Åhh, blir såå förvirrad. Men just nu väntar jag bara på gymnasieguiden som vi får om några veckor som kommer vara till skit bra hjälp. Får se, får se. Som tur är så är det ett bra tag kvar tills vi måste söka. 

xoxo  

today

Today var jag och kollade på min lillebrors hockey cup i Täby. Det var helt okej, förutom att jag höll på att förfrysa mina tår, men jag hade min tjocka dun jacka på mig så frös inte på ngra andra ställen på kroppen. De kom trea men jag tycker de förtränade första platsen. Näst sista matchen var en riktig kaos match. Spelarna började bråka, skrika på de andra laget, skrika på domarn, domarn puttade omkull en i laget o.s.v, o.s.v. Blev riktig sur på domarna och tänkte helt seriöst gå och slå till dem, men sen såg jag att det var två riktiga hetingar så jag lät bli. 
Nu är jag såååå trött, ska nog gå och börja läsa min bok mamma köpte till mig idag, hoppas den är bra, för vi måste lämna in en bokreccension om tre veckor. Jag måste hinna läsa ut den till det. God natt, sov sött!

xoxo 

evelina

Jag måste bara säga att jag älskar min och eves knas stunder. Det finns alltid ngt att göra när evelina är i närheten. Som t.ex. idag åkte vi hem till hennes mysiga hus och spelade wii fit. Riktigt kul, men det finns en mätare som visar vilket BMI man har och hur gammal ens kropp är. Gissa hur gammal min kropp visade sig vara. 27 ÅR!! Fy fan säger jag bara, jag skämms. Om man bortser från den där dumma saken så var wii fit hur kul som helst. Plus så var jag i en ganska jämn nivå som eve som gör  det ofta och jag som aldrig har gjort det! :) så det var jag väldigt stolt över.

När vi skulle åka till Jakan med tåget efter vi varit hos henne, så gjorde vi en berättelselek. Reglerna var att man ska skriva några meningar på 30 sek och sen är det den andras tur att fortsätta på den meningen den andra slutade på och det ända den andre får se är sista meningen. Resultatet blev riktigt kul, hehe.

Dagens roligaste mening var helt klart; "men släpp ner honom, stackarn" som en lärare sa till två pöjkar som skulle toadoppa en kille i sjuan. Som vi skattade!

xoxo

RSS 2.0