bättre sent än aldrig

Shallo

Idag har jag varit riktigt, riktigt trött. Efter att jag hade jobbat och varit på KLARA Gymnasium på öppet hus, när jag kom hem, så gick jag och lade mig på sängen direkt. Jag läste lite först i ett försök att hålla mig vaken men gav upp och släckte lampan när jag inte kunde fokusera mig på ngt i texten för jag var så trött. Då var klockan bara runt 5 kanske. Nu är jag också riktigt trött och måste faktiskt gå och lägga mig snart (men det kommer jag inte göra). 

Det som jag är riktigt trött på är alla, överraskande nog, unga pojkar (i min ålder) som är så himla överkåta. Jag tror inte att jag är den ända som har börjat snacka med ngn kille som har kontaktat en genom internett och efter att ha snackat lite så säger han "sätt på webb så att jag kan få se din kropp". Jag menar, först så verkar de rätt gulliga och snälla och så tänker man att han inte är som alla andra snuskpojkar. Men tio minuter senare märker man att han är som alla andra. 
Det är bara en lite sak jag är riktigt trött på. Så från och med nu gäller det att inte acceptera lr ge ut msnen till en pojke man inte känner bra (jag kanske borde ha upptäckt det lite tidigare, men vafan, bättre sent än aldrig).

xoxo  

Valkyrie

Hellu

Kom precis hem från att ha varit på bio med några kära polare, rättare sagt: eve, malin, marcus och hans kompis henrik. Istället för att se Benjamin Buttons otroliga liv, som vi tänkte se först, såg vi på Valkyria. Det är en film med Tom Criuse som handlar om och utspelar sig under andra världskriget och framförallt om Hitler. Det var faktiskt en bra film plus så är det många skådisar som man känner igen från olika filmer, nästan varje general eller offiser var någon man känner igen från andra kända filmer.
Det sjuka är att det är en sann historia, så allt det här har verkligen hänt på riktigt. Sjukt..
Jag ger filmen tre och ett halvt E:n p.g.a. att jag tyckte den var lite tråkig, ibland hände det inte så mycket, men den var ju himla bra. Så jag rekomenderar alla att se den.   E  E  E  L



xoxo

Skrattpiller

Hahaha, snackar med en av världens roligaste pojkar just nu. Han heter Elias och är lite lillgammal av sig. Han pratar väldigt fint och välformulerat och använder sig av ord som man använde på typ 80-talet. Jag tror att de som känner honom känner igen min beskrivning och vet exakt vem det är. Haha, han får mig alltid att skratta. Shit, aja, ska gå och äta nu. Good Bays.

xoxo

Cinema

Halloo

Idag blev det lite ändrade planer. Jag, eve, Tess, Malin, kanske ifrah och lite mer folk hade tänkt gå på bio kl halv 6. Men eve tappade bort sin mobil så nu blir det antingen kl 9 istället lr inget alls... Helt ärligt orkar jag faktiskt inte gå så sent ikväll. Måste upp ganska tidigt imorrn och senaste gången vi var och kollade bio så sent blev kom vi hem väldigt sent och eftersom jag ska upp tidigt imorrn är det ingen bra idé. Men vi får se, måste fråga mami först.

Ringde precis momi and were on! Det konstiga är att Malin, Tess och anna har bestämmt sig för att åka nu... Lite konstigt val där om inte alla ska åka nu, tycker jag..

Men, men. Får se hur det blir...

xoxo

Varför denna konstanta huvudvärken?

Helloo

Har precis kommit hem från att ha varit på öppet hus på Globala Gymnasiet. Jag har nästan bestämmt mig att jag vill gå global inriktning, men, såklart, finns det typ bara två skolor med den inriktningen- globala och jakangymnasium. Och alla som känner mig vet att jag absolut inte vill gå i jakan. Problemet med globala är att det är så himla höga intagnings poäng, därför kan jag inte komma in. :(

Varför denna konstanta huvudvärken? Har haft ont i huvudet i typ en vecka nu och den vill inte försvinna.
Först trodde jag att det berodde på sömnbrist, som det säkert var också, men nu kom mamma på en annan anledning. Hon tror att det kan vara en blandning mellan att jag suttit för mkt vid datan och att jag börjar se dåligt. När hon sa det föll allt på plats. Så i helgen ska jag gå till en optiker och kolla ögonen. Snälla låt det vara ngt fel på ögonen, så att jag inte är allmänt konstig, utan att det faktiskt är ngt fel med mig. x)

xoxo

sisterhood of the traveling pants 2

hello

Kollade precis klart Systrar i jeans 2. Jag är inte förvånad att jag älskade den eftersom jag har läst böckerna, kollat på första filmen och gillar verkligen verkligen dem. I och för sig var det ett tag sedan jag läste böckerna, så jag kommer inte ihåg så mkt av dem, men när jag kollar på filmen börjar det komma tillbaka lite smått.

Jag ger iallafall filmen 4 E:n.     E  E  E  E

 

Här är en av snyggingarna som var med i systrar i jeans som pojkvän (en kort stund) till Lena (Alexis Bledel). Kolla ögonen!! 


xoxo

avstängning

Halloo

Äntligen fick jag min efter- skolan- tupplur. Har varit såå trött den senaste veckan i skolan men aldrig gått och lagt mig tidigt (för olika anledningar), så jag har bara blivit ännu tröttare. Har inte varit hemma hela kvällen eller eftermiddagen på flera dagar så nu var det så himla skönt bara att komma hem och sova direkt.

Har haft lite dålig uppdate nu de senaste dagarna p.g.a. det jag precis sa och nu kan jag inte längre uppdatera bloggen i skolan där man de har blivit mycket hårdare med på vilka sidor man får och inte får vara inne på. Alla sidor man är inne på som inte har med skolan eller skolarbetet att göra så blir man avstäng direkt.
Löjligt om jag får säga så...

En liten uppdate då på de två senaste dagarna: I förrgår var jag och kollade på Melkers hockey i NAcka där de tyvärr förlorade med 2-1. Men det var bra eftersom Nacka är ett tufft lag.
Igår följde jag med eve till hennes syrras gymnasium- Rytmus- där de hade en live night (de sjöng i olika band). Med följde jag, eve, malin, papi och markus + hennes andra familjemedlemmar. Det var verkligen bra för alla, precis alla, kunde sjunga riktigt bra eller spela ngt instrument riktigt bra. Så det gör jag gärna igen.

Nu ska jag kolla på The sisterhood of the traveling pants 2 och ladda ner lite nya bra filmer.
xoxo


försent

Hallå i lingonskogen!

Idag i var en riktigt lång och tråkig måndag i skolan. Den sista timmen höll jag bokstavligt talat på att somna medan vi satt och läste igenom svenska nationella. Tänkte gå och sova direkt när jag kom hem från skolan, men först så fastnade jag framför datan och sen ringde Ifrah, då kan var det försent. För vi sitter typ och snackar ända tills någon av oss måste äta middag, i det här fallet var det hon som skulle äta. Och kl 18.45 ska jag följa med lillebror och kolla på hans hockeymatch i Nacka. Tänke att det var länge sen jag kollade på när han spelade och eftersom jag inte har ngt att göra till skolan just idag så passar jag på.

Ska kolla på 14e avsnittet med 90210 nu, så so long.
xoxo

Guuud

Halloj

Har precis ätit och duschat efter spinningen. Fan vad hårt pass det var idag. Ledaren sa att det såg ut som att vi tyckte förra veckans pass var för enkelt, så nu hade vi ett medel pass. Guud vad jag knappt orkade igenom det.. Är riktigt trött nu. Men nu måste jag ta konsekvenserna efter förra veckans icke pluggande, så nu måste jag plugga.

xoxo  

epic fail

Hello

Ska snart spinna med fotbolls laget men tänkte slänga in ett litet onödigt inlägg. Ni kanske tycker att jag är tjatig och väldigt besatt, eftersom jag är det, när jag pratar om twilight böckerna. Men jag har faktiskt an väldigt bra anledning att vara det. Det är ju för att de är såå bra. Oh shit, jag är verkligen besatt. 

Breaking dawn blir bara bättre och bättre för varje kapitel som går och jag kan knappt sluta läsa. Och jag har läst alldedes för mycket i helgen. Har typ läst en tredjedel av boken, på fyra dar! Fan jag kommer ju ha läst ut den i veckan. Men jag har bestämmt att jag bara får läsa ett kapitel om dan så att jag drar ut på att läsa den. Lovade Ifrah att jag skulle vänta på henne också så att vi kan läsa ut den tillsammans men jag tror inte att jag orkar vänta på henne xp sorry ifrah..

jaja, måste raka benen innan jag går och spinnar, så måste göra det nu.


Vill ha sommar... nu!

xoxo  

tasko

Hello

Kom precis hem från min morbror. De hade en liten avskeds fest för min kusin som ska åka och plugga i schweitz i ngt år tror jag. Ännu en gång så var bara en av mina 8 kusiner kvar hela kvällen. Robban, som festen var för, åkte typ en halv timme efter vi kommit, så kvar var bara jag, melker, frida och hans bror andreas. Men det slutade helt ok. Vi satte oss och spelade lite kort- vi kom på ett helt nytt kortspel där man fick göra precis hur man ville, man fick ta upp kort ur högen, fråga andra om kort, bluffa även ifall alla andra visste att man hade ett visst kort, ja precis vad man ville. Efter det spelade vi lite uno, eftersom det var det ända spel de hade hemma och min kusin andreas förlorade varje gång, lite komiskt.

Iallafall, nu är jag inte så trött men ska nog ändå upp och läsa lite i min nya älskling, så god natt alla.

xoxo

Oh shit

Ooooooh, shit. Faan vad bra Breaking Dawn är! Ibörjan var det lite svårt med engelskan, men nu när jag har läst ett tag så har vant mig. Det är så bra så jag blir helt tagen (xp). Stephenie Meyer skriver det riktigt bra och man blir så lycklig vissa stunder och sedan arg på någon, allt för att göra boken bra. Hoppas den slutar lyckligt bara, det är mitt ända krav på att jag ska gilla boken. Den låter faktiskt så mycket bättre på engelska. Så om ni vill bli bättre på engelska och vill läsa de böckerna, så läs dem på engelska! Oh shit, måste gå och läsa mer nu...



    
Det här är en av mina bästa låtar just nu.
xoxo

Tårt tävling

Hallo

Idag har varit en händelserik dag. Den började i skolan med att jag gick runt och visade upp min bok- Breaking Dawn, sedan hade vi tårt-tävling i min klass. Det var tre st grupper som bakade den här veckan, ingen tårta var ätbar, nästa vecka ska fler grupper, inklusive min tårt grupp baka. Jag ska baka med Evin och Ellen.

Efter skolan drog jag hem, ensam, där jag läste och sov tills klockan blev runt 7 och Malin och Karro kom hit. Malin hade med sig gamla dagis filmer på henne och karro där de uppträdde till spice girls låtar. Det satt vi och skrattade åt till runt kl kvart i 8 då vi åkte och mötte upp eve och henning på stationen.

Vi åkte direkt och käkade på lunden (pizzeria), sedan drog vi hem och kollade på två filmer- A walk to remember (romantisk) och The Eye (skräck). Båda var bra och jag ger båda tre och en halv E:n.    E  E  E  L

Snart ska jag, malin och eve gå och lägga oss efter ca 6 timmars flummande (?). Vi måste ju få våran skönhets sömn.

See you later aligator!
xoxo 

ÄNTLIGEN!!

¡Hola!

Tog för en stund sedan en lite paus efter att ha suttit och pluggat konstant nästan hela eftermiddagen. Var precis och lämnade eve på busshållsplatsen efter att hon varit här och pluggat hon också. Jag tycker faktiskt att det gick bra och vi satt inte och pratade bort hela tiden vi var här. Men jag är fortfarande inte klar och har ganska mycket kvar att göra. -.-

JAG HAR FÅTT MIN BOK NU!!!! ÄNTLIGEN!! Jag har inte hunnit åka och hämta den än, eftersom adressen står i pappas namn men jag kommer kunna börja läsa ikväll. Jag är så lycklig så att det inte är sant. :D Det är riktigt tjock också så det kommer ta ganska lång tid att läsa den, vilket jag är glad för, för då behöver jag inte vänta så himla länge tills New Moon kommer ut på film. Åh, vill ha den NUUUU!



Måste plugga nu, så so long suckers!
xoxo

sleepy

God Natt!



Ungefär så känner jag mig nu!
xoxo

Isprinsessor

Hello

Idag i skolan hade jag spanska (usch!!) och ea. Spanskan var tråkig som vanligt och jag fick inte så mkt gjort på ean, så måste börja jobba efter jag har skrivit inlägget...

Efter skolan drog jag, eve, malin och henning in till stan för att möta upp snuskan och sedan åka skridskor i kungsträdgården. Det var sååååå roligt. Jag har inte åkt på typ ett år men det tog faktiskt inte så lång tid för mig att åka in farten och tekniken. Henning försökte som vanligt spela cool och bäst. Så han åkte baklänges, gjorde pirruetter och massa annat skit. Men han såg ändå ut som bambi på is när han skulle öka farten, så det var lite roligt.

Jaja, måste verkligen plugga nu! Så bye bye.
xoxo

hatar, hatar, hatar

Åh, jag hatar att plugga!

(ville bara säga det)
xoxo

Infinity

Hello
Jag har upptäckt en låt- Infinity. Jag vet att den är gammal och jag lyssnar inte på sån här musik annars, men den är faktiskt himla bra. x)


xoxo

Epic fail

Tjabba tjena hallå,

Sitter här och äter lite glass med strössel på, för jag blev väldigt sugen på det helt plötsligt(jag vet inte om någon bryr sig egentligen men ändå), så jag är lycklig.

Idag i skolan hade jag ea, som jag knappt jobbade ngt på eftersom alla satt och snackade runt mig och då blev det automatiskt att jag pratade också. På eftermiddagen hade jag slöjd. Jag och Nisse har börjat göra två hörnhylla tillsammans (jag vet inte riktigt om vi kommer jobba så mycket tillsammans framöver men vi ska göra samma sak), min idé såklart, för jag tänkte att om det blir bra så tänker jag faktiskt ha den i mitt rum. Det började faktiskt väldigt bra när jag skulle såga bitar till hyllan (med lite hjälp från nisse såklart), men jag får inte hoppas för mycket på att den kommer att bli bra. Eftersom varje sak jag gör i träslöjden blir fel/ bitarna passar inte ihop eller ngt sådant, så tror jag knappast att den kommer bli bra nog för att jag ska kunna sätta upp den i mitt rum. Men jag får se.

Nej, nu måste jag faktiskt plugga, så hare!

xoxo


Nytt utseende

Hallo

Nu har jag bytt utseende på bloggen. Gillar att hålla på med färger och så, det kanske ni ser? :) Ville ha lite ändring, för jag tyckte att det var så tråkigt med svart, så jag valde brun eftersom det passade till min header-bild. Hoppas att ni ser vilka det är på bilden. Det är iallafall Kristen Stewart och Robert Pattinson från Twilight (såklart xp). Vad tycker ni? Jag blev faktiskt nöjd med utseendet, kanske byter om någon månad eller så om jag tröttnar, men såhär ser Emiilu blogg ut just nu.


xoxo

hoppas, hoppas, hoppas

Hallo

För ca 30 minuter sedan hatade jag mitt liv, för 20 minuter sedan var jag riktigt lycklig och nu sjönk mitt humör igen. För 30 minuter sedan var jag och pappa inne och kollade på Amazon.com där det stog att min bok inte skulle komma för att det var något fel med betalningen- och undra om jag blev lite arg, för 20 minuter sedan hittade vi boken på en annan sida och nu har vi beställt den igen- jippie, och nu är  jag lite fundersam eftersom jag märkte nu att boken vi köpt var häftad... Hur ser den ut då liksom?
Eve sa att den skulle vara ungefär som en pocket men stor. :s Jag har ingen aning och jag bryr mig inte vid det här laget eftersom jag vill läsa den so bad!

På förmiddagen idag var vi i skolan och hade ea, vid lunch åkte vi (jag, tess och lina) hem till lina och pluggade= jag och tess satt och läste nästan halva tiden. Men jag fick lite gjort iallafall, och det är jag glad för.

Efter skolan hade jag det underbara IUP- samtalen man har i våran skola varje halvår (tror att det är som terminssamtal eller vad det heter i andra skolor). Det är ett möte där man pratar med sin ansvarspedagog (ansvars lärare) och ens förälder om läsåret som ska komma. Det här samtalet gick väl helt ok eftersom jag har en bra lärare.

Får se om jag får boken imorrn lr i över morgon. Hoppas imorrn eftersom det stog att det skulle ta 1-2 dagan. Hoppas, hoppas, hoppas

xoxo

Inte riktigt vad jag tänkt mig...

Hello

Idag har varit en händelserik dag. För det första så var jag på jobbet för första gången på Råcksta Sjukhem- kolla Sjukhem. Det var inte alls som jag föreställt mig att det skulle vara. Jag trodde att vi skulle sitta i ett stort rum med massa - ganska pigga- gamlingar. Nej, så var inte fallet. Alla de äldre, var riktigt gamla, satt i antingen en rullstol eller annan rullator- typ, kunde knappt prata, de flesta svarade inte när man pratade med dem och var helt enkelt väldigt slitna och gamla. Jag får inte säga namn och jag vill inte prata dåligt om de gamla, men helt ärligt, är det dehär jag ska jobba med varje söndag fram till sommaren?

Men det var faktiskt vissa som var riktigt gulliga och en mycket gammal kvinna, som knappt kunde prata, pratade mycket med mig och de andra. Men såklart så svarade hon endast på direkta frågor, hon pratade inte mer än hon behövde. Jag tycker att det är väldigt intressant att lyssna på när de berättade om sina liv och hur det var när de växte upp. Tyvär förstog man inte så mycket av vad de sa eftersom de mumlade mycket. Men när de väl sa ngt så såg man verkligen hur de tänkte tillbaka långt tillbaka i tiden.

Ska tyvär inte jobba nästa vecka. För nästa vecka ska vi få en bättre tid att vara där. Vi var där precis när de hade ätit lunch och de flesta var och vilade, så vi träffade inte mer än kanske 8 äldre människor. Jaja, ska jobba näst, nästa vecka så får se då. 

Efter ung omsorg hade jag spinning med fotbollslaget. det var ett riktigt bra och jobbigt pass. Jag kände att jag var trött när vi var klara, men jag skulle nog klara ännu mer.

Imorrn är det en ny dag, första dagen på en ny vecka och en skoldag...

xoxo

Baby got back

Kollade på en film på tv som heter Gigli. Inte världens bästa film (den var rätt så usel) om jag säger så. Men det är en kille som är med i den som heter Justin Bartha, som bl.a. är med i National Treasure, som spelar en handikappad kille. Han spelar rollen riktigt bra som handikappad och det är han som gör att man kan kolla på filmen. Lägger upp ett klipp som är en av de bästa scenerna i filmen (alla de bra scenerna är när han är med). Watch and enjoy.



xoxo

Ska ni byta blöjor

Hello

Idag har jag varit hemma hela dan. Fan vad skönt! Det känns som om jag inte har spenderat en hel dag hemma på evigheter (inte för att det är ngt dåligt eller så). Min dag började med att jag spelade wii fit i en timme. Det är som att köra ett vanligt styrkepass, jobbigt och man blir faktiskt anfådd och svettig. :O Resten av dan läste jag. Har ju börjat läsa om När jag hör din röst eftersom jag fortfarande inte fått Breaking Dawn som jag beställde för mer än en vecka sedan. Blir snart -helt seriöst- galen av väntan. Men det SKA inte dröja mer än till onsdag eftersom det skulle ta 3-7 arbetsdagar för boken att komma (beställde den i fredags förra veckan).

Imorrn är min första dag på jobbet på Råcksta ålderdomshem, Ung Omsorg. Kommer bli spännande att se vad vi kommer få göra. Allas första fråga efter att de hört vad för personer jag, eve och tess ska jobba med är: "Ska ni byta blöjor och så på de gamla" och börjar sedan gapskratta, men jag vet att vi inte kommer få göra det...

xoxo

Signs

Tjenare

Har precis lämnat eve på busshålls platsen, känns som om jag gör det ofta med folk. x) Vi åkte hem till mig efter skolan för att bara chilla lite (xp). Gissade vad vi gjorde... Om ni gissade att vi gjorde kladdkaka så hade ni rätt! Grattis till er. Iallafall, vi bakade kladdkakish, kollade på film och lets dance. Haha, kanske inte ett program jag brukar kolla på men frida satt och kollade på det så vi satte oss och kollade på det med henne.

Vi såg filmen Signs. Det är en Sci-Fi/ Thriller med Mel Gibson och Juaquin Phoenix (min älskling). Den var lite läskig/otäck men bra och jag hoppade till/skrek några gånger av att det hände ngt plötsligt. Det var en sån här film som man vissa delar sitter helt spänd och förberedd på att det ska hända något, men som tur var så hade eve sett den så hon kunde säga till när det hände otäcka saker. Den var bra och jag rekomenderar den för de som gillar otäcka alien filmer. 




Den här scenen var riktigt rolig. De har gjort de där hjälmarna så att utomjordingarna inte ska kunna läsa deras tankar.

xoxo

Ge mig värme

Halloo

Har precis duschat klart efter att ha tränat fotbollish (xp). FY FAN vad kallt! Vfr ska det vara så himmla kallt för? Kan det inte bara bli sommar nu. Jag tror faktiskt att 99.9% av alla människor i sverige är trötta på den här j**la kylan och snön (ja, det snöade nu på kvällen). Jag vet att jag är det iallafall. Mina fingrar och tår var helt bort domnade nu när jag kom hem efter en och en halv timmes utomhus träning. Vill ha värme och sommar nu!


Här är jag, syster och bror i frankrike- disneyland- tog av mig den där tjocktröjan typ 5 min efter pappa tagit kortet eftersom det var för varmt med den på. Vill ha det så varmt här, NU! 

xoxo

Vem vill ha en måne?

Hallu

Sitter här och renskriver det jag gjorde i eftermiddag och jag behöver en paus så jag skriver ett litet inlägg. Vi har ett no projekt i skolan som handlar om... trummvirrvel... rymden.... Gissa om vi haft det många gånger. Det projekt vi gör nu heter Vem vill ha en egen måne och det har vi haft en gång förut. Det var i typ 6an vi hade det förra gången. Det går ut på att göra en resekatalog om rymden och alla planeter o.s.v. Så jag letade reda på det hemma och har använt mycket info som jag skrev då till den här gången. Man tjänar fan på att spara massa gamla projekt. x)

Nu har jag laddat ner massa paramore och dreamgirls låtar, eftersom jag älskar dreamgirls filmen och låtarna i den. Och så har jag upptäckt bandet paramore efter twilight filmen som de har två låtar i. Har hört några låtar förut med dem men det är inte förrän nu jag har öppnat ögonen/öronen och börjat ladda ner låtar med dem. 

nej, men nu måste jag fortsätta renskriva lite. 

Bye bye 
xoxo  

-

Shao,

Kom för kanske 10 minuter sedan hem från skolan för att jobba hemma nu på eftermiddagen. Har ea i skolan och typ alla är hemma idag så jag kände att det var onödigt att vara kvar i skolan. Jag får inte skriva mer nu, måste börja jobba!

xoxo

Hur lägger man upp egna videor?

Hallu

Idag var en ganska bra men ändå slö dag. Plut att jag var trött hela dagen, s¨det var nog därför dagen var så slö. x) Jag hade spanska och sen ea där jag inte fick så mycket gjort (som vanligt). Och efter skolan drog jag och eve till gymmet där jag praktiskt taget knappt tränade eftersom jag var så himla trött framförallt i kroppen. Jag och eve kom fram till att anledningen kan vara att det är "den tiden i månaden" för mig just nu och det kanske gör en slö. Men vem vet? Inte jag iallafall.'

Jag har ingen aning om hur man lägger ut egna videor så då får ni tyvär inte se när melker var match knatte. :/
Lägger iallafall ut en bild på hur jag hade sminkat mig på djurgårn matchen.

Om man inte ser så hade jag röd/blå/gula ögonlock.

xoxo

Grattis Eve 17 år!

Hello,

Har varit dålig på att skriva de senaste dagarna men jag har antingen inte varit hemma, inte suttit vid datan eller inte orkat. Men här kommer en liten update på vad som hände de två senaste dagarna.

Men innan jag börjar skriva ngt så måste jag säga: GRATTIS EVELINA ANDERSSON PÅ 17 ÅRS DAGEN! 

Och när jag har fått det sagt så börjar jag... Igår var jag, melker, pappa och tess på djurgården match. Melker hade vunnit på en tidigare djurgården match (mot brynäs som vi hejjar på i familjen) att han skulle vara match knatte på den här matchen mot lindköping. Han fick tre extra biljetter så jag bjöd med tess eftersom hon är ett stort Djurgården fan. Matchen slutade 5-1 till djurgården. Det var riktigt maffigt att se när djurgården gjorde mål eftersom djurgårnklacken blir helt galna. Om ni kollade på matchen (och det visas på tv) så var Melker den matchknatten som åkte först när de åkte in med flaggorna och hade blå och röd tröja på sig. Kan lägga ut filmen jag filmade in där i början på honom imorrn.

Idag fyller Eve som sagt 17 år. Bara ett år kvar tills hon är 18 och som hon säger: Nu när jag är 17 så säger alla 'du vet hon som är runt 17-18' istället för när hon är 16 och alla säger 'du vet hon som är runt 15-16'. Så det har hon glatt sig år nästan hela dagen.
Vi hade en valig dag idag med ea och slöjd och efter skolan åkte ja, tess, anna, karro, malin, lina, henning och niklas hem till mig för att äta innan vi skulle på bio med eve och pojkvännen Markus. Vi köpte nudlar på coop och gick hem och lagade det hemma hos mig.
Runt 5 åkte vi in till stan där vi mötte Eve och Markus. Vi kollade på filmen Changeling. Den var så himla bra! Det var lätt den bästa filmen jag sett på länge. Den slog till och med Twilight (filmen såklart, ALDRIG att den skulle slå böckerna). Det var en riktigt sorglig gråtfilm med Angelina Jolie. Hon gick in i rollen så mycket att man älskar filmen nästan bara för henne och hennes skådespeleri.-Jag rekomenderar den starkt. Lägger ut trailern så ni får se lite vad jag snackar om.



xoxo

Jag tycker personligen...

Hallu

Idag hade jag som sagt den första fotbollsträningen för sesongen. Det var faktiskt riktigt skönt att börja träna igen. Men eftersom jag har så himla dålig kondis så blir jag trött så fort. Det var kul att träffa laget igen, även ifall det inte var alla så var det kul att träffa de som var där.

En timme efter träningen var slut var det ung omsorg kick offen. Jag hade inte så mycket tid att duscha och fixa iordning mig och det resulterade i att jag kom 5 min försent. Men som tur var hade de inte börjat än.
Kick offen var faktiskt riktigt kul. Vi var hela tiden med våra team som vi ska jobba med och de hade massa övningar som vi fick lära känna alla i teamet och så. Är riktigt glad över min grupp. Alla verkar trevliga och roliga. Plus att jag har Ifrahs syster som handledare, så det kan inte bli bättre.

Efter kick offen följde eve med hem och vi bakade kladdkaka och kollade på Björn bröder. En riktigt gullig och bra disney film. Jag passade på att sätta på toppar på naglarna eftersom jag köpte de för inte så länge sedan men inte hunnit använda dem. Tycker personligen att jag gjorde ett ganska fint jobb med att sätta på mig dem eftersom det är väldigt pyssligt och krångligt haha. Måste dra och måla ett lager nagellack på dem innan jag går och lägger mig. Så sayonara!

xoxo

Ung omsorg

Halloj

Kom för en stund sedan hem ifrån eve som jag varit hos sedan kl 7. Hon fyller år på tisdag men hon och hennes familj firade hennes födelsedag idag. Så hon bjöd dit mig för att äta lite tårta och sånt. Ville inte komma dit tomhänt så jag bakade en kladdkaka till henne. Det var inte det vanliga receptet jag brukar göra, det stog i en bok jag fick i julklapp, och den smakade inte alls som en vanlig kladdkaka brukar smaka. Men alla tyckte att den var god så jag var nöjd.

Imorrn har jag den första fotbollsträningen för året. Ska bli intressant hur många det är som kommer dyka upp. Hoppas att det är många så att vi kommer igång snabbt med att träna som ett lag.

Två timmar senare ska jag på Ung omsorg- kickoffen. Det ska också bli intressant. Har ingen aning om vad vi ska göra men Ifrah sa att vi ska lära känna alla som vi ska jobba med och så. Får se hur det blir.

bye bye
xoxo

Yes, yes... YES!

Hallu

Idag har det inte hänt så mkt faktiskt. Hade Idrott hela förmiddagen, först teoretiskt sedan praktiskt. På idrotts passet vilade vi och sprang för att kolla våran puls i arbets och viloläge. Helt ok eftersom vi typ bara satt ner förutom när vi skulle springa och gå.

Efter det hade vi lunch och sedan projektuppstart. Såklart ska vi ha ett rymd projekt igen. Det känns som om vi haft det typ en miljon gånger (kanske 4). Men eftersom vi har haft det tidigare kan jag ta mycket gamal fakta jag skrivit och skriva det.

Efter skolan följde eve med mig hem. Vi hade bestämmt att vi skulle baka kladdkaka med det blev inte av för att vi inte hade ngt smör. -.- Så vi käkade lite godis istället och sjöng singstar Disney. 

Hon gick hem för ca 1 timme sedan och nu har jag riktigt tråkigt. Men jag får väll gå upp och kolla på en film.

Juste!!! Jag har fått tag på Breaking Dawn! Shit vad jag är glad. Jag köpte den på en engelsk hemsida och hela alltet (boken och frakt)  kostar typ 150 spänn. Så det är jag riktigt glad över.  Den är på engelska för jag kan inte vänta tills den svenska versionen kommer ut. Men jag tror att jag kommer att köpa den på svenska också när den kommer ut i mars. Föresten för de som undrar så kommer boken på svenska heta Så länge vi båda andas.



xoxo

My love

Ville bara lägga ut lite fina bilder på människorna som jag är absolut beroende av just nu.








xoxo

Breaking dawn, ge mig!

Hallo,

Idag var en ganska tråkig men lugn dag i skolan. På förmiddagen hade jag ea där jag bara satt och läste hela tiden. För jag har börjat läsa om Om jag kunde drömma (Twilight) för nu när jag har sett filmen så är det bara den jag kommer ihåg. Kommer knappt ihåg hur boken är eftersom det händer mycket mer i boken än i filmen. Så nu har jag börjat läsa den, och hoppas att jag får tag på den fjärde boken på ngt sett (för den är slut exakt överallt jag har letat efter den) så att jag kan börja läsa den. För jag vill verkligen veta vad som händer med edward och bella!!!

På eftermiddagen hade jag svenska och matte som gick ganska snabbt att vara på. Så helt plötsligt var dagen slut.

Efter skolan drog jag, eve och tess och gymmade. Som alltid fick jag ont i mitt cp knä och resten av kroppen. Var helt slut i hela kroppen när vi hade gymmat i ca en och en halv timme. Så jag tjatade till mig att vi skulle gå och byta om.

Efter det drog vi en snabbis till centrum där jag köpte godis som jag suktat efter hela dan. Riktigt gott.

Bye bye
xoxo 

Summering av helgens aktiviteter

Halloj

Har inte skrivit på skit länge, men det är bara för att jag inte suttit vid datan en ända gång sedan jag skrev det senaste inlägget. Har inte varit hemma heller, så det har hänt mycket saker nu de senaste dagarna. Ger er en snabb genomgång om vad som har hänt.

I helgen var min lillebror på hockeycup i Avesta (dalarna). Vi hade pratat lite tidigare om vi ville upp och kolla på när han spelade, eftersom jag tycker att det är kul att kolla när de spelar, men vi hade inte riktigt tid och på lördagen hade vi inte bestämmt ngt. Men när grabbarna skulle spela semifinal på söndagen så åkte vi spontant upp till Avesta och bodde på hotell över en natt och kollade på när de spelade semi och final. De förlorade tyvärr finalen, men vilken match det var! det var riktigt jämnt, men det andra laget vann med 2-1. Melkers lag blev riktigt besvikna och ledsna, men jag tycker att en andra plats är riktigt bra av tolv lag. Så det ska de vara nöjda med.

När vi åkte hem på måndagen ringde Tess och frågade om jag ville komma hem till henne eftersom hon var ensam hemma och hade inget att göra. Så mamma skjutsade dit mig på hemvägen. När jag väl kom till Tess så gjorde vi inte så mkt. Vi typ lyssnade på musik, drack det vi hittade hemma hos henne och kollade på film. Inte mycket mer. Vi var uppe till typ halv 6 på morgonen och med flera timmar av bilåkning i bagaget så somnade jag direkt. 

Dagen efter, alltså på tisdagen, var jag tvungen att åka till centrum. Så jag fick åka från teresa runt 2 för att hinna till centrum innan de stängde. Med till centrum följde Ifrah och hennes kompis Mitra. De var typ också tvungna att köpa något där. Jag kollade i bokshoppen om de hade Breaking Dawn (det är den fjärde boken i Twilight serien) men såklart var den slut på deras lager och såklart på hela bokförlagets lager. Så nu måste jag vänta ännu längre för att läsa den. -.-  Iallafall. När vi varit lite i centrum och fikat lite och så åkte vi hem till Mitra och var där ända tills jag var tvungen att gå hem (för jag hade skola dagen därpå, men de börjar imorrn). Så jag kom väll hem runt 10 och slocknade 11. 

Gick upp halv 7 och hade en riktigt trög första dag i skolan. 

bye bye
xoxo  

Party, party

Hola

Ikväll hade jag och eve en filmkväll där vi kollade på film (såklart) och fixade våra naglar. Hon hade köpt sånna här tippar/toppar eller vad det heter som man sätter på nageln så att den blir längre. Det är inte som en hel lösnagel utan bara den här vita delen man har uppe på nageln.
 
Vi kollade på hellraiser. Som var en dålig skräckis från 80- talet. Den var faktiskt riktigt dålig så jag varnar er för den filmen. Men om man vill se äckliga- oäkta kroppar, blod och annat äckligt så kolla på den.
Andra filmen var fight club med brad pitt. Den var helt ok, men jag tror att jag skulle ha uppskattat den mer om jag hade kollat hela tiden på filmen. För jag var så upptagen med att sätta tipparna/topparna rätt att jag inte kollade så mkt. Så jag måste kolla om på den för att riktigt fatta, för den var ganska kompliserad. Men jag rekomenderar att se den (men inte för de som är väldigt känsliga för blod, för det var riktigt blodigt mestandels av filmen).

 

Har glömt att lägga in bilder på hur jag såg ut på julafton och nyår, så här kommer lite bilder.

Jul:
 


Nyår:



Säg gärna vad  ni tycker om mitt svarta hår som jag har på nyårs bilderna, vill höra vad alla tycker!

xoxo

Kom inte på ngn rubrik

Hello

Sitter här och äter godis, mmm! Fan vad jag längtat efter det. Men jag har bestämt att jag inte ska äta så mycket godis det här året plus att jag inte känner ett så stort behov att äta det. Men det kanske ändras. 

Eve kommer hit snart. Vi ska ha en liten filmkväll. Vet inte vilka filmer vi ska kolla på men eve skulle ta med lite valmöjligheter. 

Jaja, måste gå och möta eve, bye bye

xoxo 

2009 here i come

Hallo

Gott Nytt 2009 säger jag bara. Det här året ska bli det bästa året någonsin för det har jag och eve lovat varann. Förra året började piss, så jag kommer att kämpa för att 2009 ska börja precis tvärt om- superbra. Jag vill inte ens gå tillbaka i tiden och tänka på hur dålig min början av 2008 var. De som känner mig vet vad som hände så jag behöver inte gå in på det. Så snälla 2009, bli bra!

Jag får börja äta godis igen! :D Efter ett helt år med godisförbud så känns det skönt att kunna äta godis igen. Tyvär får jag inte dela med mig den lyckan med eve eftersom hon ska ha godisförbud det här året. -.- It sucks! Men jag ska verkligen hjälpa henne med att lyckas eftersom jag vet hur svårt det är att avstå från det. 

Mina nyårslöften för 2009 är: Inge chips, gå ut mer, verkligen satsa i skolan, bli mer social och jag tror att jag kommer komma på mer löften, men som jag kommer på nu är det de här 4 sakerna. 

Har inte berättat vad som hände på nyår. Lite kortfattat så var jag med släkt och familj. För mig var det faktiskt ganska tråkigt eftersom nästan inga av mina kusiner var där. Så nästa år ska jag fira med vänner och gå ut ngn stans för att fira. 

Hjälp mig gärna med mina nyårslöften, kommer behöva det. :)

P.S. Har ändrat blogg- utseendet till svart och silver (ska det föreställa). Tyckte att det behövdes en förändring.

xoxo     

Det här ska bli mitt år

GOTT NYTT ÅR OCH GOTT 2009!!

RSS 2.0