Nyåååår

NYÅR IDAAAAG. Peppad till tusen! Dock så blev kvällen lite sämre när millan smsa mig imorse och sa att hon har blivit magsjuk.. Vi som skulle dansa hela natten.. Menmen, får göra dt bästa av saken helt enkelt: dansa och festa för henne! Men är dt inte aningen otur när man blir just magsjuk den dagen som bara är en gång per år och då man inte får vara minsta sjuk?? Vet inte hur hon lyckas faktiskt.. Visst att vakna upp förskyld, då kan man ändå göra så att man mår bättre, men magsjuk.. Dt håller ju i sig ett bra tag..
Jaaaajaaaa. Vad ska man göra liksom?
Idag har jag precis hunnit duscha/ raka hårspots/ hårinpackning/ smörja in mig med body lotion och dt är mkt kvar on the way.. Måste:
-Färga ögonbryn
-Måla tånaglar (a)
-Städa rummet
-Hitta smycken och annat viktigt till nyårs outfitten
-Hjälpa mamma städa och med det hon behöver göra (vi ska ha nyårsfest här också med hela släkten, men sticker vid 9 till eve)
Och viktigast av allt:
- Fixa iordning mig! Ska ta 1-2 timmar till o göra dt så att ja är säker på att ja ska hinna klart (a) Måste ju fixa smink, hår kläder osv osv
Oooooh blev lite stressad nu.. Först: färga la ögonbryn!
Lägger ut bild sen på hur slutresultatet blir..
xoxo

kirrat naglarna hos Aqvish

Sorry för halv bra bilder, men nu har jag och millan sprungit runt och letat i kanske en kvart efter min kamera sladd utan att ha hittat den.. Så fick bli webcam bilder..jaja, man ser ändå..
Mina naglar, guldiga på toppen med två svarta trekanter på ringfingrarna
Millans naglar, svarta toppar med glitter och en silvrig diamant på varje finger
javenne vem denna shocka shej är... who are u and what have u done to millan?!
Taaaaack Aqve babeh!! Vi är mkt nöjda. Kirra snygga och bra naglar? För 150kr är de dina!
xoxo

åh...

Hann precis se slutet av Pirates som gick på fyran.. Tredje filmen.. Orlando i slutet... *dreggel*.. Bad boy stil.. Mmmm.. Hitta ingen bild på hur han såg ut just då.. Men lägger såklart in videon..
åh..

Higher

Två versioner på en "ny" låt av Taio Cruz.
Taio Cruz ft. Travie McCoy- Higher
Taio Cruz ft. Kylie Minogue- higher
Gillar nog bättre den första versionen med Travie McCoy. Dock så vet jag inte vilken som gjordes först, tror Kylie versionen.. Men näe, gillar inte den lika mkt..
xoxo

Home sweet home

Borta bra men hemma bäst sägs dt ju.. Kan nog hålla med om dt faktiskt. Kom precis hem men ska dra iväg ganska direkt igen. Ska träffa eve i stan och efter dt blir dt nog att vi drar till Kista. Mellandagsrea- shopping skare bli. För mig iaf.. Vet inte riktigt vad eve "behöver" menmen..
Har precis fräshat upp mig lite då jag såg helt drogad ut utan smink.. Så smink fick dt bli..
see yah later
xoxo

Några julklappar

Här kommer lite dåliga webcam bilder på ngra julklappar jag har fått.. Men de andra är lite kläder, presentkort på gina, örhängen, olika hårprodukter osv.
En ipod, 16 mb. Denna var den julklapp jag blev mest förvånad över. Jag har ju redan fått en ny mp3(mp4) från när pappa var i Kina så blev väldigt chockad när ja fick den här av morfar/mamma och pappa. Men förklaringen var att den här är så liten o bra när ja t.ex. ska träna o så.. Skit bra verkligen. På baksidan står dt även graverat "Emilie- we love you".. "Då kan du tänka på oss varje gång du ser det" var mammas förklaring. ^^
Körkortsboken.. Ja då är dt väl bara att börja läsa då.. 304 sidor fakta here we come!
Frans och ögonbrynsfärg. En sak ja verkligen har önskat mig. Hoppas det är bra bara för då ska jag skrota ögonbrynspenna och bara köra på detta.
Tre gröna nagellack. Detta blev jag också så himla glad över. Hade inte sagt att ja ville ha dt, men coincidence enough så hade jag och klara typ ngra dagar innan sett denna och bah: fan va snyggt, skulle inte klaga på att ha dessa osv. Så ah, blev mycket mycket glad. Tack mami! Och som ni ser på bilderna så kunde jag inte välja vilket av lacken jag skulle använda först, så körde på alla.
Pyjamasbyxor. Jättesköna sovbyxor som jag har på mig nu bla och som jag tar på mig whenever I have the chance. Jag fick dessa, min lilla syrra fick också blommiga men en annan färg och min lille brosha fick ett par grön randiga. Så om ni hälsar på familjen blomberg nu under lovet så kommer ni se oss i dessa garanterat.
DKNY parfym och body lotion. Också en överraskande present som jag faktiskt fick av min farbror. Hade inte önskat mig detta men blev mycket mycket glad när ja fick det. Visste ju direkt vilken parfym dt var bara av o se fodralet eftersom dt är så många som har denna så blev överlycklig. Främst chockad över att dt va just min farbror som lyckats så bra.. Plus i kanten för hnm alltså..
Jaja.. Nu har ni sett ngra, de som jag orkade ta kort på. Så snart ska ja börja göra iordning mig för att åka in till "stan" (sandviken) när melle och pappa ska åka skridskor. Tror att jag, mamma och frida ska gå runt o kolla lite i affärer o så medans.
Och btw, tror att vi åker hem imorrn.. SÅ AQVE! JAG HÖR AV MIG NÄR JA KOMMER HEM IMORRN SÅ SKA VI BESTÄMMA NAGELTID! :D
xoxo

Haha kolla va ja hitta..

smickrande NOT men caught in action liksom ^^
Ps, laddar in bilder på vad ja har fått när ja kommer hem.
xoxo

är tvungen..

så jävla skön

God Jul!

ps. false alarm! kommer inte kunna ladda upp bilder jag tar... glömde sladden till datan -.-
GOD JUL!
xoxo

Dan före dopparedan

Har precis kommit fram till farmor o farfar och vet ni vad?? De har trådlöst internet! My weekend is saved! Näe skoja bara, älskar faktiskt att vara här. Framförallt under julen. Har ju firat här nästan varje jul så man får julfeeling direkt när man kommer hit. Sååå ah, ville bara säga att dt blir uppdatering för er som bryr er, x) kan ju ladda upp bilder o så direkt nu ju. :)
MEnmen, ska vara lite social nu. Och så snart blir dt stek med potatis... MMMMMMMMM!
xoxo

OCH DET ÄR ÖÖÖÖVER!

Iaf för första terminen.. Men GUUUD va skönt dt är! Behöver detta. Idag vet jag inte vad ja ska göra.. Kanske bara slappa.. Men förhoppningsvis göra ngt under kvällen. Åker ju imorrn till farmor o farfar i Årsunda (sandviken) och stannar där tills nästa vecka ngn gång så måste träffa alla innan julafton liksom. Ge julklappar och allt.
Nu ska jag kolla HP 2 med bror.
See yah!
xoxo

Detta kommer upp då man söker synonymer på "has"

Hur har de connectat ordet "has" med "roll in the hay" och "make love"..skumt..

due date

Guuuuuuuuuuuuuuud va jag är trött! Har knallat runt i Kista halva dan idag plus att jag gick upp tidigt imorse, så är HELT SLUT. Dessa två dagar har varit otroligt onödiga, vfr fick vi inte bara sluta i måndags? Iaf, igår kom jag till skolan vid 11: åt kollade klart på en film under engelska c och sen gick hem vid halv 2.. Idag kom jag till skolan och så är det ca 7 st från min klass där och då får vi reda på att vi egentligen inte har ngn lektion men våran lärare föreläser lite ändå, sen engelska c där vi bara gör en "evaluation" och gör olika exercises typ, äter sen slutar.. Kul och nödvändig dag det också.. Skulle lika gärna ha kunnat stanna hemma dessa dagar.
Aja.. Är inte alls bitter..
Men idag efter vi slutat så drog jag, Anna, Nicole och Klara till Kista för att kolla på "due date" som började 16.45.. Och eftersom vi slutade typ vid halv 1- 1 så fick vi gå runt i Kista i ngra timmar bara för att vänta tills bion skulle börja. Ganska bra vare då jag nu har köpt alla julklappar, men som sagt, är FEEET TRÖTT nu jao. Måste bara skriva klart min engelska (jag vet, har sagt dt i typ 4 dagar nu, men NU är dt dags!!). Spanskan får jag göra under lovet, fuck spanska.. Me no palla.
Ni får två trailers idag eftersom jag har sett två filmer de senaste två dagarna. oj mkt "två" där, men men.
August rush. Denna såg vi alltså i skolan. Oooooh, får good feeling bara jag kollar på trailern! Älska älska älska! Det enda som jag dock blev besviken på var slutet.. Se den så fattar ni.. Och ja.. ni kommer få se mycket av snyggingen Jonathan Rhys Meyers.. Åh, såååå snygg!
Due date. Lätt en av de roligaste filmerna jag har sett på länge! Gud va vi skrattade. Se den! Så värt dt!
åååh.. och med hans irlänska dialekt.. ååååh!
xoxo

ÄLSKAR THE LONELY ISLAND

I just had sex- The Lonely Island ft. Akon
Haha, 0.57: "Oh hey, didn't see you there, guess what I just did. Had sex, undressed, saw the boobies and the rest"
Oh herregud, kärlek till dessa killar alltså. Så otroligt sköna.  Och Akon, Im impressed man. Älskar folk som verkligen kan bjuda på sig och snacka om att man bjuder på sig när man sjunger en låt som heter "I just had sex".. Ah, me like. Jag har ju visat videos med dessa killar förut, ni vet "Jizzed in my pants" och "dick in a box"? SNL crew for the win! Och dt är ju fan en bra låt också. Alltså melodin o så, hoho.. Och Jessica Alba och Blake Lively?! Just as icing on the cake.
xoxo

Vågen

And this I like:
Och om fler är förvirrade över ifall stjärntecknet vågen är en våg i havet eller en våg man väger saker med så är det det andra alternativet..
ni behöver inte läsa.. men tycker allt stämmer in bra på mig.. Förutom det tredje sista stycket dårå.. Höhö.

Symboliserar starka vindar som följs av lugn. Vågen styrs av venus Nyckelord: ”jag balanserar”. Element: luft.

Vågen är stjärnkretsens sjunde tecken och utgör en vändpunkt i personlighetens utvecklingsprocess. Självcentreringen i de föregående tecknen når nu sitt bottenläge. Personer med solen i vågen är istället inriktade på relationer och samarbete. ”Jag” ersätts av ”Vi”. Symboliskt är vågen en våg som balanserar den yttre och den inre världen.

Relationer med andra är mycket viktigt för vågen, som vill vara allt för alla och  omtyckt av alla.

Vågen är diplomatisk, vänlig, utåtriktad och tycker om att leva livet fullt ut, hon/han är också charmig, fredsälskande, obeslutsam, osjälvständig och opraktisk. Hon/han älskar att få uppskattning och tycker om att glänsa. Hon/han är taktfull och samvetsgrann med en stark känsla för rättvisa och en vilja att göra gott.

Vågenmänniskor uppskattar det sköna och goda i livet. Hon/han tycker om att resa och vidga sina vyer, antingen fysiskt eller mentalt.

Hon/han är oftast hemlighetsfull om sina ekonomiska tillgångar och personliga angelägenheter och tycker inte om intrång i dessa områden.

På ytan är vågen diplomatisk och sympatisk men under den lena sammetsytan finns ett par stenhårda nävar, beredda att kämpa för det hon/han vill. Vågar tror dock inte själva att de kan vara dominanta och egensinniga.

Personer födda i vågens tecken har en tendens att bo kvar hos sina föräldrar länge, ofta pga en stark identifikation med modern. Deras pliktkänsla och ansvarsfullhet gör att de kan ha svårt för att frigöra sej från det förgångna.

Vågen är social, taktfull, samvetsgrann samt har en stark känsla för rättvisa och en önskan att göra gott vilket gör att hon/han passar bra som diplomat eller advokat.

Typiskt utseende: bildskön, välformad kropp, lång, smal i ungdomen men blir fyllig i medelåldern, mjukt hår, ovalt eller runt ansikte med rak näsa och rena ansiktsdrag och skrattgropar.

xoxo

Bålsta kväll

Måste egentligen plugga som ett as nu. Men slänger in ett litet inlägg ändå..
Igår vaknade jag och Millan vid 11, sen åkte hon till sin pojke och jag till råcksta för att jobba. Jobbet gick bra, vi bakade pepparkakor, mysigt faktiskt. Efter dt åkte jag hem och var med en stund med de gäster vi hade igår. Det var två av min lillasyrras kompisars familjer, och ingen jämnårig till mig så kände inte att jag ville vara med.. Så åkte vid typ 8 hem till eve och var där hela kvällen. Väldigt mysigt. Känner att ja behöver lite eve tid lite då och då. Eftersom vi knappt träffas så ofta längre, och då är dt antingen 20 min på tåget påväg hem lr på ngn fest/ och då hinner man ju inte precis prata bara vi två. Men iaf. Vi gjorde inte så mkt. Pratade och kollade på film typ. Och dt räckte gott och väl för mig.
Med tanke på inlägget dedicerar jag bilden till min fine ven eve.
Detta var på tåget till balen i 9an.. En halvtimme för sent for the win!
Pluggish blire nu!
xoxo

julshopping

Halloj!
Slutade halv 12 idag så jag och Millan åkte hem till mig, lämnade alla stora väskor och sen åkte direkt till Kista. Vi hade redan bestämt i veckan att vi skulle julklappshandla idag men eftersom vi är nojiga nog att inte våga julshoppa i stan så blev dt gamla hederliga Kista. Och dt funkade gott och väl. Millan köpte typ till nästa alla hon skulle köpa till och jag är också så gott som klar. Så blev perfa.
Just nu står Millan i duschen så jag passar på o skriva ett litet inlägg. Varför duscha nu undrar ni kanske (lr dt kanske ni inte gör)? Jo för att vi har typ stått och dansat våran korre i typ två- tre timmar nu. Den är nog så gott som klar. Och skit bra! Hehe är nöjd för att vara den första relativt seriösa koreografin ja gör. Mucho bien. Och med min dancehall och Millans ragga så blev dt en härlig liten mix.
Nu ska vi kolla på filmen Easy A. Verkar skit kul och typisk våran humor så blir bra. Trailer kommer här:
Hoho, verkar bra right?
jaja, see yah!
xoxo

Alltså Anna.. Kan inte motstå...

MÅSTE SNO DINA BILDER! :D
Dessa bilder är alltså från i lördags, framförallt innan uppträdandet när va var och åt.
Förvånad much?
Anna og jeg
Jag, Aqve, Aynur och Michell. Här ser man lite hur mitt smink såg ut.. Inte så bra dock, men what evvah! Och haha sorry aqve! mitt hår täcker typ halva fejjan på daj.. My bad!
Och sen den sista på mina fina flickor Aqve och Anna
xoxo

Har faktiskt börjar gilla denna låt

Dreaming people- Jay Smith
Första gången jag hörde den, alltså när han uppträdde med den på finalen, så tyckte jag inte att den var så speciell. Men nu, ju mer jag lyssnar på den så blir den bättre och bättre. Älskar ju Jay, så skulle nog gilla allt han sjöng pga hans röst, men för att vara värsta powerbaladen idol style så är den bra. Me like.
xoxo

Lucia fotboll

Kom för typ en timme sen hem från att ha haft en fotbolls dag idag. "Luciafotboll" kallas dt som jag skrev igår, och dt är som sagt en liten tradition i min skola då massa lag från olika klasser kör mot varann. Var inte med förra året, för då tog jag hand om engelsmännen som var här vid den här tiden, men iår var jag där och till och med spelade. "Blue balls of destiny" hette mitt lag -.- Och måste påpeka att jag inte var med när namnet bestämdes. Men dt gick nog ganska bra för oss tror jag. Trea lr nåt sånt kom vi, av typ 8 lag. Trodde att dt skulle va skit tråkigt och var bänkvärmare första matchen, men andra matchen spelade jag och dt var ju skit kul. Dock så fick jag en smäll på mitt knä, så kunde inte spela hela matchen, men var askul ändå. Vi körde tre matcher, vann två av dem och jag spelade under de matcherna vi vann.. No further explanation needed. Näe men gjorde inga mål, men tror jag tillförde lite till laget iaf.
Krullikrull hår idag. Afro for the win!
Nu blire att pluggish english.
see yah
xoxo

Elelelelelele olaloalalalalalalo

Asså... Pallar verkligen inte plugga.. Javeet att dt inte är mkt kvar av terminen och jag intalar migsjälv dt typ var femte minut, men kan inte koncentrera mig.. Idag slutade vi iaf vid 12 (lr egentligen inte, men hoppade historian eftersom vi annars bara skulle jobba själva) så jag och Millan åkte hem till mig "för att plugga". Tror ni dt blev någe plugg? Näe är svaret på frågan. Det blev att vi åt, kollade youtube klipp och dansade istället. Vi har lovat käre mallan i brallan att göra en koreografi till en låt, så nu började vi på den. Vi kom ganska långt faktiskt om jag tänker efter. Så ah, får se hur vi gör med den. Men vi ska fortsätta lite på den iaf.
Bara för att fylla ut inlägget så kan jag ju lägga ut vilken låt vi gör korren till:   
Dah style deh- Busy Signal
Me likie this song, very mucho.
Näe men ska nog lägga mig nu, ska ju upp och spela fotboll imorrn.. Den årliga lucia fotbollen yao. Och har så gott som blivit tvingad till att vara med, halft, så ska köra. Bänkvärmare for the win, tills jag behövs.
xoxo

Goofy dem

Tack så jätte mkt Narin! För nu har jag låtarna Anna! De som inte fattar vad ja snackar om så är dessa två låtar av de fyra låtarna som den stängda dancehall gruppen hade dans till. Nu vet vi alla.
Första låten:
Shoot out- Mykal Rose
Andra låten:
Thunderous Clap- Aidonia
Tredje låten:
Hand Ina Di Air- Assassin
Och till sist, den fjärde:
Drinkin rum and redbull- Beenie man ft Future fambo
Ska lägga upp videon på den stängda gruppen om den kommer upp ngnstans, när jag filmade den försvann ljudet nämligen -.- Så håll ut, för den var awesome!
xoxo

Tänk om

En sak som hände precis och det här crazy bomb attacken i stan fick mig att tänka; "tänk om." Det är mycket som händer som antingen kunde ha förhindrats eller förstorats/ försämrats. Så mycket, dagligen, får en att tänka: hur skulle dt ha varit ifall en sak inte hade hänt. Det som hände för kanske 5 min sen var att jag skulle dra ut en stol för min pappa i mitt rum och då fällde stolen min stora väggspegel på ngt sätt och precis innan den hann slå i sängen och krossas i marken så fångade pappa den. Så tänk om han inte hade fångat den? Hade vi stått hela kvällen för att försöka samla in allt glassplitter? Dammsugit i evigheter? Eller tänk om den där mannen hade lyckats med sin terror bombning, så att hundratals människor hade dött på drottninggatan? Eller tänk om jag inte hade bråkat med min bästa vän i sjuan så att jag förlorade alla mina vänner och sen inte heller har de vänner som träffade efter och som jag idag är så jäkla glad att jag har? Skulle inte vara lika stark utan dem som jag är idag. Och med de gamla kompisarna, hade jag då börjat på det gymnasium jag går på nu? Eller något annat? Med andra kompisar kommer andra influenser liksom. Då hade jag inte haft min babe Milli eller alla andra människor i skolan.. Skulle jag då ha massa andra intressen och inte börjat dansa?

Ja ni.. pallar inte tänka "tänk om" mer nu.. Men man kan ju fortsätta i all evighet. Ska faktiskt, tro dt eller ej, gå och lägga mig nu. Är OTROLIGT trött, och jag har pluggat till idrotts provet så ser ingen anledning till att stanna uppe ifall jag håller på att svimma trötthet..
GOD NATT PEPS!
What if- Coldplay
xoxo

Monday

Tja tja bloggen!
Idag har varit en ganska så rolig dag.. Lr rolig och rolig, men helt okej iaf. Hände inget tråkigt. Det enda man kanske börjar få lite ångest över är matte provet som vi har på onsdag. 54 fucking sidor är dt vi ska ha på.. Kuul.. Men just nu går det ganska bra.. Fick lite hjälp idag så en del har jag koll på nu iaf.. Sen är dt de andra sjuttioelva sakerna man ska kunna också. Menmen, bara jag får G så är dt ju lungan.
Nu ska jag plugga inför idrottsprovet (??!!) vi har imorrn. Kroppens leder ska vi ha om.. Kuuul.. Får hoppas att också dt går bra då jag inte har pluggat till dt ngnting.
Idag hade jag typ halva dan sidflätor som ni ser på de första två bilderna. Hade sånna på uppvisningen också, men tog ut dem igår när ja duschade. Men älskar verkligen att ha sånna på ena sidan håret, vågar verkligen inte göra sidecut så dessa blir som en liten version av det. Idag hade jag också super lockigt hår. Mina riktiga lockar blir så otroligt fula, så sover alltid med flätor och plattar dt ofta sen. Idag hade jag inte heller mina riktiga lockar, men hade flät- lockar. Så dt var ganska så coolt, spec med flätorna på sidan. Ska se ifall jag får till coola lockar imorrn igen, annars blire platt hår med sido flätor..
Tror inte jag har lagt upp denna video, ifall jag har dt får ni se den igen. Me love this! Skit duktiga. Till en av mina favvolåtar/ steg också, Rubba Bounce.. Me like!
xoxo

Som lovat:

Först: nybörjarna, alltså min grupp.. Jag står längst bak till vänster, så man ser knappt mig.. Men man förstår helheten iaf ^^ Får se ifall ngn annan har filmer från ngn annan vinkel.
Efter oss: dancehall fortsättning.. Ska fan lära mig deras dans. Kan redan lite av den, så ska lära mig hela.
Ursäkta den lilla filmningen ut i publiken, min pappa lyckas inte alltid..
xoxo

WOHOOO

Faaaaaan va kul dt var igår! Glömde att blogga i fredags och igår, men som sagt så hade jag uppträdande med mina dancehall buddies från blue hill. Dt var alltså en uppvisning för alla blue hill elever, så dt var inte bara dancehall utan hiphip, popping, house osv. Det gick skit bra, men efter att ha träffats halv 12 och varit uppspelt hela dan så var uppträdandet bara som en snabb flash, tog bara ngra minuter, sen slutt. Sen så hade vi inget annat o göra då vi uppträdde som en av de första, men vi stannade kvar och kollade alla andra. Främst den stängda dancehall gruppen som har samma lärare som vi och som vi också har övat mycket med. Och såklart den stängda hiphop gruppen där min fina flicka Malin dansar i, de båda var skit duktiga. Och tycker dt gick mkt bra för min grupp också, med ngra undantag till människor som jag har skrivit om förut. Men för mig gick dt perfa... Tror jag..
Håller på att ladda upp videon från igår då pappa spelade in oss. Såååå dt tar väl att litet tag till. Men tills dess så får ni fortsättningsgruppens låt, nu när man ser deras steg i huvet när man hör denna så är den väldans mkt bättre än innan Men, håll ut. Videon kommer upp snart.
Follow Through- Ding Dong
Gillar den verkligen!
Och nu är dt btw slut med dansen för iår :( Verkligen sorgligt, men kommer ju såklart fortsätta efter nyår. Skulle inte klara att sluta på dt nu när man kommit i dt.
xoxo

plugg

Halloj!
Har inte skrivit på ett tag, men har varit borta och så SJUKT stressad de senaste dagarna. Kom på i typ tisdags- onsdags att jag har otroligt mkt plugg o göra innan jullovet.. Men i tisdags så var jag iaf hemma hos karro på ekerö och bakade lussebullar till öppet hus som var igår. Skit kul att vara hemma hos henne, första gången faktiskt, för hon har så otroligt rolig familj. Var som en i syskonskaran efter 5 min i lägenheten. Både hennes lillebror och lillasyrra är som karro fast 3 gånger värre.. Så alla som känner karro kan förstå när jag säger så.. Iaf, vi bakade, fettade oss med chirre och lerre (chips och läsk), kollade desperate och till sist kollade en asrolig film. "I love you Beth Cooper" hette den, REKOMMENDERAS!
Bilder från kvällen kommer upp snart antar jag, för vi tog många.
Menmen, nu måste jag verkligen, verkligen, verkligen plugga. Skriva uppsats om xenotransplantations står på schemat..
xoxo

Kvällshumor

mahaha.. and theeen.. they eata tha poo poo..
natti natti
xoxo

Klassiker

"Tommy, det här är egentligen en P3 fråga, men jag ska försöka göra om den så att den passar i TV...*suck* Helt utan ironi.. Vad har du på gång?"

mohehe..
xoxo

Me love

Kollar BBT på tv, lr nu är dt slut iofs.. Men me loove
xoxo

Stört

Halloj!
Kom precis hem från att ha varit på dansen. Tre timmar denna söndag också. De tre timmar vi hade idag gick otroligt mycket fortare än förra söndan. Kanske var dt för att vi inte dansade så mycket olika saker idag. Vi körde främst våran dans med kläder och allt. Men dt var kul. Det är ju fortfarande många som inte har där o göra, som inte kan takt, steg eller något överhuvudtaget. Men ah, går ju i en nybörjargrupp så kan väl kanske inte förvänta mig så mycket mer. Men iaf! Det kommer se bra ut! För så fort vi tog på oss den gemensamma klädsen vi ska ha så blev vi mer en grupp liksom.
Men igår då. Då jobbade jag först, sen åkte jag till eve och åt middag där. Det för att min käre vän Papis pojkvän är här från Mexiko, så vi ville träffa och lära känna honom. Iaf, jätte, jätte trevlig kille alltså. Ni vet gentleman för att komma ifrån ett land där killar är uppfostrade att hålla upp dörren för tjejer, vänta och låta tjejer gå före en, fråga om han ska hjälpa till osv osv. Sorry guys, men svenska killar/ alla killar som växt upp i sverige är tvärt emot detta. Så man är inte van med det.. Men man ställer om sig lätt.. *hint till alla killar*. Så ah, dt va jätte trevligt.
Nu ska jag duscha och sen plugga.
Och JUSTEEE, har blivit av med min ipod. Vet inte om jag har skrivit det? Men iaf, förra söndagen glömde jag den på blue hill och när vi ringde en kompis i gruppen efter oss så sa hon att antagligen ngn av lärarna hade tagit den. Sen under veckan fick ja reda på att de inte alls hade tagit den, utan den var borta ganska snabbt efter vårat pass.. Och ingen av dem jag känner från dansen hade ngn aning, så ingen jag kände hade tagit ipoden för att ge mig den idag typ. Så det är 95% säkert att dt är någon från min grupp som har tagit den, men INGEN sa att de visste NÅGONTING idag när vi frågade så gott som alla.. Det var kanske 2-3 pers som inte var där idag, men som var där förra veckan.. Så.. Jag fattar absolut INGENTING. För vem skulle liksom ta den bara sådär? För alla visste att dt var min ipod eftersom jag hade lagt den vid stereon (vi skulle spela upp en låt från den) och lärarna frågade: "vems är det här" och då sa jag att det var min. Men dum som jag var så glömde jag att ta den.. Men ah, nu är den iallafall putts väck.. Någon jävel har tagit den och inte är man nog att ge tillbaka den. HALLÅ!?! Är vi på en mellanstadie nivå eller?! Aja.. Har ju ändå fått en ny mp3 plus att min ipod var halvt sönder.. Men ändå, hur kan ngn ha tagit den? Jag har mina misstankar, men den personen sa att den inte hade ngn aning heller.. Störda människor dt finns alltså..
Såhär såg den ut.. Åh, min älskling.. Får säkert aldrig se dig igen..
xoxo

Step up

Fick för mig att kolla på detta klipp. Hörde en låt som påminde om denna, så ah ville veta vad låten hette helt enkelt. Til the dawn med Drew Sidora heter den för de som vill veta. ^^ Vill kunna dansen till denna bara därför! Kanske inte världens svåraste dans, men ska lära mig den.
xoxo

hp

Jahopp, ännu en dag hemma. Var hemma igår också, men pallade verkligen inte skriva ett inlägg då. Idag hade jag tänkt att gå till skolan, men typ en kvart innan jag skulle gå så fick jag en liten present: min mens hade nämligen kommit.. Kuuul. Och eftersom första mensdagen är värst så visste jag att detta inte skulle bli en bra dag i skolan. Mensvärk plus att jag fortfarande är snuvig och krasslig= ingen bra combo. Såååååå, en tredje hemmadag fick det bli. Har precis kollat klart på Harry Potter och halvblodsprinsen som gick på canal+. Skriver ju om hp till engelskan så fick lite bra ideer till dt.. Så ah, lite har jag att gå utifrån nu alltså.. Får nog kolla på alla filmer igen för att få ännu mer ideer. Men dt blir många timmar.. 5 filmer, typ 2 timmar each.. 10 timmar.. Nja.. inte just idag då kanske.. Ska först gå och laga lite lunch iaf.. Hoppas pappa köpte nudlar igår..
Haha såg denna reklam precis:
Ica reklamerna, alltid lika roliga. Så klockren.
Näe men nu blir dt att kolla klart på ellen sen fixa lunch.
xoxo

RSS 2.0