Grattis<3

Hello! Lånar farfars data nu, hade glömt bort att han hade en här på öland.. Sen vi kom hit i fredags så har vi inte gjort mycket alls, idag var den dan vi faktiskt har gjort nåt annat än att bara sitta inne (det var ju väääldigt däligt väder igår också). Vi var i Borgholm och träffade min moster och hennes man som är här över sommarn och som har en lägenhet här på öland (men bor i Tokyo och har ett hus i Uppsala också). Mucho mysigt.. Men ah, anledningen till dt här inlägget var egentligen att säga grattis till min mormor som skulle ha fyllt år idag, vet dock inte hur mkt hon skulle ha fyllt, men vill säga grattis ändå.
R.I.P. och GRATTIS min älskade mormor Brita Hising som dog alldeles för tidigt. Miss yah, men vet att du finns hos oss varje dag <3
Nu blire att sätta sig i solen ett tag och läsa lite skvallertidningar.. Måste ju fördriva min tid på nåt sett liksom..
xoxo


Som lovat.. Bilder från Kalifornien 2011

Först var vi ju i San Francisco. RIKTIGT COOL STAD. Det är ju fan som en berg o dalbana att åka sånna där cable cars (spårvagnar)som de heter, upp och ner i staden. Har ALDRIG sett en så backig stad med så otroligt branta gator.. Helt unbelievable.
(tänk o parkera på den här gatan liksom..)
(Under större delen av tiden i san fran var dt väldigt kallt och blåsigt, kallare än i sverige t.o.m. och på kvällen räckte det verkligen inte med de halvlånga byxorna och tjocktröjan jag hade på mig, var FÖR kallt alltså..Men värt dt.)
(Påväg ut med båt till Alcatraz fängelset. Var riktigt coolt, men lite otäckt..)
(Ååååååka spårvagn..)
(Vid Golden Gate bron)
(I Muir Woods, med de stoooora träden)
(Vi stannade till på vägen till LA ganska mycket och kollade bland annat på världens mest fotade träd.. FETT coolt träd! Elleeeer..?)
(Vi stannade också på donken mitt ute i ingenstans, och vi fick ÄNTLIGEN värme!)
(Melle med energi tuggummin.. Venne riktigt ifall de fungerade, men var lite roligt iaf)
(Framme i LA! Här åkte vi till Santa Monica och åt med systers kompis o hennes familj)
(Visade bild på denhär förut, o dt va verkligen den största efterrätten ja nånsin sett..)
(Hollywood! Kändistouren)
(Standard..)
(Kan visa nåra kändishus, så de jag visar är bara nååågra av måånga. Men dock det var ju inte många man såg mer än ett tak och/eller en gate. Det över är Jennifer Anistons hus)
(Det huset man såg absolut MINST av, över Calle Vista skylten med grått tak, och gissa vilkas hus dt kan vara? Jo Tom Cruise och Katie Holmes såklart!)
(Huset där MJ bodde i innan han dog, vilket var även där han dog)
(hehe.. där Lindsay Lohan crashade med bilen när hon blev busted för DUI)
(Hollywood walk of fame)
(Puck från Glee hade singning för sin nya skiva där i Hollywood.. SNYYYGG!)
(Fortfarande i LA, men när vi var på nöjesfältet Six Flags. Den här var LÄTT den bästa riden. Man åkte supersnabbt bakåt, 90 grader rakt upp, fortfarande bakåt, och sen supersnabbt ner framlänges.. AWESOME!)
(Hoppar ngra dagar och kommer till de sista dagarna när vi var på en resort utanför San Diego)
(Melle, jag, papsen)
(Jag och syster)
(Sista dagen, man ser inte men då var jag väldigt brun/röd)
(Me and my sistah på flyget hem)
(Och sist men inte minst, när vi flygit i 10 timmar och mellanlanda i Amsterdam och satt o väntade i 7 timmar.. det var kul som ni kan se på bilden.. Jag var inte alls dödstrött..)
Sååååååååå, det får vara allt.. Fy fan har suttit i mer än en timme med dt här nu.. Aja, ska ätish nu och sen packa.. Idag bär det av till Öland och Farmor o Farfar vettu! Så ni kommer inte höra från mig på några dar.. Menmen ni har hållt ut i typ två veckor så ngra dar till skadar ju inte!
Puss puss
xoxo

Det hade du inte förväntat dig va?

Gissa när jag gick upp imorse? Fucking halv 8.. Kuul. Men min älskade nyblivna 18 åring Millan skulle upp o jobba, o sov hos henne, så dt va bara upp o hoppa!
Nu ska jag berätta om igår. Kunde inte skriva vad jag skulle göra för att en viss person kunde läsa dt här då, o dt skulle ej vart bra! Iaf, igår fyllde min fina Millan 18, o vad fixade vi då till tjejen som alltid vill ha koll på läget och INTE gillar överraskningar: jo en ÖVERRASKNINGSFEST! Det var faktiskt otroligt kul att lura henne och sen se hur SUR hon blev när hon såg oss alla och förstod vad som hände. Hon som bara skulle "ut på middag med familjen", blev liiiiite chockad när hon såg släkt och ungefär 15 kompisar från skolan (och ngra från annat håll) stå där på hennes syrras bakgård. Det var en mycket rolig kväll iaf och av mig fick hon ett par, håll i er nu people, GLOW IN THE DARK Converse! Dom var grymt snygga faktiskt och köpta i USA. Hennes reaktion när hon öppnade paketet var: "Haha, converse kartong....Men vänta what?! Det är ju converse!" Just converse hade hon nog iiiiiinte förväntat sig va..
Tog inge kort på dem.. Men hittade EN bild på modellen på google, som visserligen är bebis size men sådär ser de ut som jag köpte till mill iaf..
Menmen, mer under kvällen åt vi hamburgare o tårta, satt och pratade, badade på bryggan nära millan (hennes syrra bor typ 5 min från millan) och sen kollade de som var kvar (vilket var typ 10 st) på HP 7 hemma hos millan. En mycket lyckad överraskningsfest får jag väl säga att det blev.
Grattis igen babe! Kör hårt ikväll!
Snart kommer det ett till inlägg med USA bilder, så stay tuned.. Lr nåt..
xoxo

Home sweet home

Halloj everybaady!
Ni förstår inte hur TRÖTT jag är just nu.. Ja somnade 12 igår men dt var tur att jag ställde klockan idag vid 12 (tänkte att jag inte skulle behöva göra dt, men gjorde dt ifall att bara) för annars skulle jag sova just nu och säkert 6 timmar till..  TRO mig.. Det roliga är att mina småsyskon fortfarande ligger och snarkar, och de vaknar alltid innan mig.. Så får se när de vaknar och så plussar jag på ngra timmar..
Men iaf, enough about that.. Igår kom jag hem från USA dårå (därför Jetlag:en). Har haft dt awesome i Kalifornien, verkligen awesome. Skrev ju vad vi gjorde i san francisco och när vi va i LA så var vi i Hollywood en dag, var på ett awesome nöjesfällt en dag och lite mer. Sen de sista 5 dagarna var vi på ett resort utanför San Diego. Dt var de dagarna som vi hade sol på riktigt, så då låg jag och köttade i solen.. Men har ändå inte blivit superbrun. Menmen, var brun när vi väl var där. Och nu har dt som gott som försvunnit. Kul! Meeeen aja har inte ork o berätta om aaallt nu för att bilderna inte är uppladdade än.. Så får göra dt ngn annan dag ;)
Kan dock lägga ut de bilder som jag la ut med melles ipa på fejjan när vi väl var där..
Här va efter dagen i Hollywood.. Då satt vi i en taklös- bil i två timmar för att kolla på kändisars hus och då var dt vääääldigt varmt och stekande sol.. så ah, detta är resultatet.
Här va efterrätten som vi åt när vi träffade min syrras kompis o hennes familj i Santa Monica.. Den var gjord för typ 5-6 pers.. Men alla var så mätta efter själva huvudrätten, så vi barn åt typ 3 fjärdedelan och föräldrarna resten.. Och btw, gaffeln är normalstor..
Här va en av steka-vid-poolen dagarna på resorten
Och här va absolut sista dagen.. Man ser kanske inte så bra, men var väldigt röd/brun. Då var dt najs.. Men dt höll ju inte länge..
De var alla bilder for now..
Idag ska jag göra lite saker som jag kan berätta mer om imorrn. Och nu ska jag duscha och lite sånt..
Sååå see yah!
xoxo

San fran update

Hellooo everybaady! Hur mår ni? Jag mår iaf awesome här i san francisco som vi är i nu. Vi har hunnit med att åka till en stor "mall" och shoppat där en hel dag, varit på alcatraz fängelset, gått runt i san fran city och idag åkte vi över golden gate bridge samt kollade på "red Wood" träden (de är kända för att vara gigaaaaantiska). Imorrn åker vi vidare mot LA, men vi stannar på vägen några dagar innan vi kör till själva los angeles. Så jaaa.. Kan fortfarande inte lägga in bilder här på bloggen, så får bara bli lite korta updates.. Men så äre! Bättre än nada.. Pusspuss Xoxo

Nu drar jag!

Ses om två veckor alternativt ngn gång under veckorna!
Hare super! JAg vet att jag kommer ha dt iaf! ;)
xoxo

Ut på stan

Yo!
Idag har jag inte gjort mkt, bara packat.. För vad ska jag göra imorrn?? ÅKA TILL U.S FUCKING A! Fy vad kul dt kommer bli! Har jag sagt vart jag ska i usa? Tror inte dt. Men ska iaf först till San Francisco och sen bilar vi ner till Los Angeles. Kommer bli awesome. Dt som också kommer vara bra nu är att pappa kommer ha med sig sin ipad så lite kontakt med folk här i sverige kan jag ha. Najs!
Om ngra minuter ska jag åka iväg och träffa Millan i stan. Vi ska båda handla lite saker och så ska jag köpa hårfärg så att vi kan färga mitt hår.. Vet dock inte vad jag vill ha för hårfärg än.. Men får se.
Nu drar jag! See yah!
xoxo

solning

Holahola
Sen jag skrev sist så har jag inte gjort så mkt. I fredags var vi hundvakter och jag var hemma hela dan och kvällen. Vi kollade HP och bara chillade.
Igår åkte jag hem till millan och var där hela dan och kvällen. Vi badade och solade och ah.. bara chillade.
Idag åkte jag hem vid 11 för att millan skulle jobba och sen dess har jag bara varit hemma och ätit. Hoppas att jag ska få tag i eve så att jag kan träffa henne. Annars vet jag inte vad jag ska göra.. Packa typ.
Ngra bilder från igår:
Resten av bilderna var lite för snuskiga..hehe näe men dt där får räcka..
see yah
xoxo

Min fina

Igår var jag alltså och träffade min fina Jossi. Vi träffades i stan tillsammans med Aaron och Elis, och FY FAN vad varmt dt var. Jag ska verkligen inte klaga på att dt är varmt, men igår var dt bara äckligt när vi satt och åt ute i solen. Jag hade alldeles för mkt kläder på mig också.. samt fel kläder..Jag hade på mig mina ljusbruna tygbyxor.. Och man (kanske bara är jag iofs) svettas ganska lätt på baken när man sitter ner och dt är så varmt.. Så ja.. Ni kan ju förstå att dt blev lite pinsamt.. Men som tur var så hade jag en extra tröja som jag hängde runt midjan.. Hehe..
AJA! Enough about that! Efter vi varit i stan så drog vi till ett bad i kallhäll och badade och solade där i flera timmar innan dt blev dags att dra vidare till ett annat ställe i kallhäll för att träffa ngra andra kompisar och grillhänga lite med dem. Var riktigt kul och vi stannade till runt 12. Sen drog jag och Jossi hem till mig och sov här. Mycket nice dag och kväll måste jag säga.
Min fina Josefin
Biff
Cool kille
Fin bild på fina jossi
Nu ska jag duscha och sen ska vi vara hundvakt. Efter dt så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Jag vill verkligen kolla på HP deathly hallows part 1 som jag laddade ner för ngra dagar sen, för har typ glömt bort hela filmen.. Måste ju kolla upp mig innan man kollar på part two.. OOOOOOOH, vad jag längtar!! Ska kolla på den i usa.. IMAX madda fakkas!
See yah!
xoxo

Lite bilder från när vi firade Klara


Snyggingarna klara och nicole
Ännu en snygging; anna
Nicole med sin nya mobbe
Nyblivna 18 åringen med sin cosmo
Och så tillslut en lite halvtrashig bild på moi
Vi satt btw på en asmysig (men dyr) grekisk restaurang inne i skanstull. Kan veeeerkligen rekomendera deras ceasar sallad.. Åh, fick nästan en matorgasm av den alltså. SÅ god var den!
Näe men nu ska jag duscha och göra mig iordning lite för att antagligen åka till kallhäll o bada med jossi och el solna gäng.
xoxo

hola amigos

Hemma nuu. Vi kände att dt va dags att åka hem idag. Var liiite för tråkigt i dalarna helt enkelt, plus att dt händer liiite för mkt här i sthlm. Pallar inte skriva så mkt mer nu för är trött faktiskt. Men lägger kanske in lite nya bilder imorrn.. Och imorrn så ska jag faktiskt träffa min älskade vän jossi som jag inte träffat på ett år. Kommer bli awesome!
Så ah, see yah!
xoxo

Here again

Nu är man i Dalarna igen då.. Åkte upp med pappa imorse efter att ha varit i sthlm sen i torsdags.. Resten av familjen är redan här, så vi kommer ha en slapp vecka med morfar här i stugan. Vet inte riktigt hur länge vi kommer stanna här, men antagligen till torsdag. Sen på tisdag den 12e (näst, nästa vecka) åker jag ju till USA, så är i Sthlm ngra dar innan. Mkt skönt för då kommer ja hinna träffa alla innan ja är borta i två veckor.. Meeeen, ah.. Sitter o skriver på pappas iPad just nu och försökte ladda upp bilder, men dt gick inte.. Bajjamajja.. Så får bli ett lite tråkigt inlägg tyvärr. Men ville bara skriva o berätta vad jag kommer ha för mig nu.. Så ah, skriver mer när ja kommer hem. Xoxo

Lite bilder från Larsbo

I bilen på väg upp
Stek på stranden
Mill o Jonte
fiskedags!
baaad
baad
sool
millan THE driver
sooolning
jonte fick vara barn igen
baad
i bilen påväg hem
samma här.. snygga förarn'!
Resten av bilderna kommer upp på fejjan
sååå see yah
xoxo

home

Hello
Nu (kom hem för ngra timmar sen) är jag hemma från Larsbo. Fast dt blir bara en snabb vistelse i sthlm då jag åker upp igen på lördag. Kanske lite onödigt att åka tillbaka, men tar ju bara runt 2 1/2 timmar till landstället o ville bila tillbaka med mina fina vänner så blev så.
Iaf, har varit ngra riktigt sköna dagar med Millan, Lily o Jonte uppe i dalarna. Allt vi seriöst har gjort är att sova, sola, bada, åka bil, äta onyttigt osv osv.. För hur härligt har inte vädret varit liksom?? Dt har varit härligt i dalarna iaf, venne hur dt har varit här. Men säkert lika najs!
Lägger upp lite bilder imorrn för nu pallar ja inte ladda upp alla.
Får bli en bild på mig o mill för att fylla ut inlägget så får ni massa smaskiga bilder imorrn.
xoxo

RSS 2.0