De låtar som spelades absolut mest i usa

California Girls- Katy Perry feat. Snoop dogg
Denna låt kunde man räkna med att höra minst en gång varje gång man skulle åka ngnstans, tex affären. Bokstavligt talat minst en gång
I like it- Enrique Iglesias feat. Pitbull
Denna hörde man också on a regular basis, inte lika ofta som california girls men nästan. Gillade verkligen inte den här ibörjan (på grund av äckel enrique), men den blev bättre och bättre ju mer man hörde den. En sak som inte har ändrats in my opinion är att Pitbull gör låten bra, varje gång han börjar sjunga så blir låten bättre direkt.
DJ got us falling in love again- Usher feat. Pitbull
Denna hörde man inte alls lika mkt som de två första, men man hörde den ändå ofta. För bra är den. Denna låt blir också aaningen bättre på grund av pitbull. Han rockar!
My first kiss- 3OH!3 feat. Ke$ha
Denna låt hörde man inte jätte mycket av, men första gången den spelades på radio och ja hörde den så blev jag kär. Satt liksom o väntade på att den skulle spelas igen. Älskar 3OH!3s sound. De kommer bli stora snart tror ja, lr iaf större än vad de redan har blivit efter låten "starstrukk". Lyssnar om och om igen på den här låten. Hoppas den kommer till sveriges radio snart.. Väntar!
Need you now- Lady Antebellum
Den här låten hörde man också sjukt ofta, men som man inte riktigt tänkte på att man hörde.. Fattar ni? Den spelades ofta, man kände igen den, man sjöng med i refrängen så man tänkte inte riktigt på att den är ny. Eller ny och ny den kom ut i augusti förra året, men ny för oss här i Sverige. Men den är riktigt bra faktiskt.
Ah dt var allt för nu. Dessa var de låtar ja kom på just nu iaf, sen kanske dt kommer fler så småningom.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0