Om ngn missat detta liksom..

Jag ser dt snöar.. jag ser dt snöar..
Snön började ju komma runt lunch idag och i stan var dt mer slask regn/snö om ngt. Trodde inte dt skulle vara så stor skillnad från vad dt skulle vara i jakan.. Jag hade såååå fel.. När jag kliver av tåget och kommer upp från trapporna ut till bussarna så ser jag knappt ngt för man får sån blåst i ansiktet. DET ÄR STORM UTANFÖR INNER-STOCKHOLM MÄNNISKOR! De 100 metrarna hem från bussen var därför hemska.. Bilderna ovan är från den vägen från bussen och precis utanför min dörr. Fan att jag tog mina nya skor.. Damn it..
Menmen, annars har dagen varit helt okej. Har skrattat mkt iaf.. Dock så kom ja hem och däckade i sängen och sov i två timmar, var OTROLIGT trött i hela kroppen. SÅ dt var inte ens ett alternativ att sova lr ej. Men nu ska jag plugga lite svenska.
Tog ngra kort igår när jag och Mill provade skor:
Vi hittade världens fulaste skor, såklart var millan tvungen att prova dem.. SNYGGING ALLTSÅ!


Här i mer detalj.. Det roliga var ju att de stod mitt bland alla snygga skor.. It was like a black sheep surrounded by just white sheep..
Hittade ett par udda men skit snygga skor.. Dock så köpte jag dem inte för jag har verkligen inget annat plagg (ytterplagg) som passar till dem.. How sad..
Sen är dt ju alltid himla kul att jämföra skillnaden mellan mina och hennes fötter för hon har verkligen petit fötter (35-37) och jag har gigantor fötter (40-41) så hon provade ena min sko och en av hennes (btw de hon köpte igår är på bilden)..
Nu ska ja alltså pluggish, men ändå gå och lägga mig typ 9-10. MÅSTE sova inatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0