Halloween tacoooos

Jobb idag på förmiddagen som gick helt okej, dt enda vi gjorde var typ att kolla film om svensk historia.. Såååå, ja klaga inte. Sen efter ett tag när ja kommit hem blev dt att åka och handla med mami för imorrn. Ska ju bli en liten Halloween middag med tjejerna i skolan. Dt fick iaf bli dt gamla vanliga; taaaacos. Blir nog bra, för med lite Halloween touch så blire super.
Iaf, sen efter handlingen så dekorerade vi lite i vardagsrummet, Halloween style, så att vi slipper göra så mkt imorrn. Efter dt kom Malin och Karro, lite senare Niklas för en liten filmkväll. Blev mer att kolla på roliga klipp, kolla typ halva "Farsan", dansa och äta. Blir inte så mkt film på våra filmkvällar.. Menmen, va trevligt ändå.. Nu har de gått iaf, de ville hinna med näst sista bussen. Så sitter nu framför tv:n med bror och hans två vänner som tydligen ska sova här... Ska dock gå och lägga mig snart tror ja, vill fan va pigg tills imorrn. 11 timmar räcker väl o sova? Tror dt va..
Mr. Vegas- Gallis/Sassa step
Pallar inte ta ngn bild så får bli en bra låt istället. Den första låten: Gallis, är inte så bra så spola fram till 2.40 för att höra på Sassa step. Äger! Skit roligt steg är dt också (såklart är dt ett dancehall steg).
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0