Loca

Fortsätter med lite mer Shakira.. Kom på fler låtar som är braa
Shakira ft. Dizzee Rascal- Loca
Denna är ny tror jag. Har aldrig hört den förut, så är kul o hitta ny musik. Faktiskt helt okej låt, tror att detta är en sån man lär sig att gilla mer och mer ju mer man lyssnar på den. Så den hakar på min spotify lista. Ja gillar att Shakira gör musikvideos till de flesta av hennes låtar, och denna var fett crazy (fattar ni? crazy- loca.. höhö). Fattade inte riktigt slutet där.. Känns som om hon vill visa upp sin kropp liiiiiiiite för mkt, den är ju snygg- don't take me wrong!, men ah.. Dizzee va cool också, rulig snubbe liksom..
Shakira- Gitana
Denna låt heter ju "Gypsy" på den engelska versionen. Tycker nog den engelska är liiiite bättre, men dt är väl antagligen för att man förstår vad hon sjunger. Dock så flyter dt på bättre i denna låt, känns mer naturligt liksom.. Men gillar båda versionerna.. Känner ni igen killen i videon btw? Det är ju det spanska tennisproffset Rafael Nadal.. Han är bara 24 år that lucky bastard och får porra sig och hålla på med Shakira som är 33.. Ayayay.. Han är nog poppis bland polarna efter denna video kan ja tro..
Shakira ft. Kid Cudi- Did it again
Gillar denna låt också. Alla dessa tre är ju nya låtar, så det finns ju så sjukt mycket mer bra musik från henne. och gud va hon ska hålla på och åma sig med alla killar i alla videor då! Vill också... Näe skoja, men skit bra låt och denna är ju remixen med Kid Cudi som är bra. Gillar orginalet bättre tror ja.. Meeen som sagt, remixen är bra också.
Näe men nu måste ja verkligen plugga!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0