Me happy

Hola hola!
Sitter här i mitt rum nydushad, med mitt is kaffe, lyssnar på dancehall-musik och är allmänt lycklig. Vet ni vad detta beror på? Jo dansen såklart! Det var väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väääääldigt roligt idag. För äntligen börjar man känna sig bättre på dt man gör. Man kan grundsteg, man lär sig mer och mer steg och gunget som man behöver för att dansa dancehall har börjat slå sig till rätta i kroppen. Ser ju fortfarande ut som en riktig mes när ja dansar, men ändå.. Har koll på läget liksom. Känns dt som iaf..
Menmen! Är lite konstigt att ja är på så bra humör med tanke på att ja har Engelska C book exam imorrn.. Men känns som att ja har koll på dt också faktiskt. Är ju en OPEN book exam, vilket betyder att man får ha med alla anteckningar och boken osv till testet. Så kommer nog gå perfa! Ska förbereda allt ja kan ikväll också. Så går nog bra.
To kill a mockingbird
Min glädje kan ju också bero på att ja fyller år imorrn. Ska bli SÅ SKÖNT att bli 17. Ingen liten jäkla 16åring längre. Men iof.. 17 är ju ingen ålder som är så speciell egentligen. Det är ju nästa år som gäller. Det är 18 man längtar till på riktigt..
Där fick ni lite fler bilder från i fredags.. Ser ut som ett MäHä just nu, så ingen bild- tagning blire nu.
Meeeeeen. Nu ska ja fortsätta med de sakerna ja nämnde i början, plus att ja ska börja pluuuggish eeeengliiiish.
Innan ja säger bye bye, så måste ja bara lägga ut en skit skön låt ja hittade nyss. Plus en låt som vi ofta kör på dansen, som ja faktiskt inte har lagt ut förut.
Aidonia- Thunderous clap
Först den vi brukar köra på dansen. Det som stör mig är att denna inte är exakt den som vi brukar köra på dansen.. Så blir lite fel.. Men den är bra ändå!
Future Fambo- Pon Di Pole
Detta var den bra låten. ÄLSKAR början. Blev typ kär i just dt. Resten är inte lika bra.. Meeeeen, skön låt ändå.
NU ska ja sluta skriva. Kommer bli ett FÖR långt inlägg annars. Såååå..
See yah!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0