Gårdags kvällen

Halloj
Igår blev dt alltså att dra till eves kompis. Var väldigt kul faktiskt, träffade mycket nytt folk från hela stan- så dt va ruligt. Alltid roligt att träffa sociala, sköna, nya människor. Men annars så slutade kvällen inte riktigt som vi hade tänkt dt.. Låååååååång historia kort: Vi kunde inte sova där vi hade tänkt sova = missade sista tåget = fick vänta till 5 på första tåget = satt på donken i mer än en timme. Sen när vi kom fram till jakan vid halv 6 så hade det såklart varit ngn som hade hoppat framför tåget, så dt gick inga tåg mellan jakan och kungsängen. Skulle ha sovit hos eve, men bestämde mig för att åka hem istället när vi ändå var i jakan. Eve åkte dock hem till Bålsta med ersättningsbuss och kom hem vid 8...
Även ifall dt hände mkt jobbigt på vägen hem så hände dt också mycket roligt. För fan va mkt roliga människor som hänger runt centralen 5 på morgonen. Två av dessa lirare hängde på donken när vi var där. "Fan, ska vi sova?" "Ah" Så lägger de sig ner på bordet och sover. Typ tre minuter senare kommer det en kille som jobbade där och sa att de inte fick sova. Så dessa killar tar upp "spelscheman", alltså att de har satsat på typ champions league, och börjar: "Näe men fan manchester kommer ju vinna över liverpool", "Ah, men ja gillar fan inte birmingham", "Näe dt e sant".. osv osv.  OTROLIGT roligt att lyssna på. Det roligaste var ju ändå att de levde i sin egna lilla värld. Jag och eve satt och skrattade åt dem (inte högt, men ändå inte fullt diskret), men de märkte inte det. När vi suttit på donken ett tag gick vi till centralstation för att sitta och vänta på tåget där istället. Där stötte vi på några skit härliga killar från linköping som hade varit i sthlm för en dag bara för att festa. FAN va ja ska leta killar utanför sthlm hädanefter alltså.. ÄLSKAR dialekter. ÄLSKAR frispråkiga människor (som en av dessa killar va, kommenterade allt som hände så jävla roligt osv). Och så ÄLSKAR jag människor som kan bjuda på sig själva. Visst, man kan hitta sånna människor i sthlm.. Men blir liksom inte samma sak.. Och btw, en av killarna var såååååå sjuuuuukt snyyygg. Det var också han som var mest frispråkig.. SÅ jag är kär.. Synd dock att vi glömde ta deras nr.. Lr, ännu bättre: Hela namn (till fejjan).. menmen, gjort e gjort..
FAN VILKET LÅNGT INLÄGG DT BLEV NURÅ. Men om man har roliga saker att berätta så måste man ju fan dela med sig om dt..
Kollar just nu på maraton med Americas Best Dance Crew och har ALDRIG sett ngt coolare än killarna gör i denna video:
Säsong 3 -> Quest Crew
Ser ni hans effing bakåtvolt i slutet lr?!?!?! UTAN HÄNDER DESSUTOM. OMFG.
Fly Khicks (spola fram till 1.20)
Detta var personligen mitt favorit uppträdande. Girl power liksom!
Jaja, nu ska ja fanimig inte skriva mer.. Blir nog en hemmakväll ikväll.. Mår inte så jätte bra från igår om ni fattar *blink, blink*. Så ska slappa med film med la familia.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0