Move dem up

OH VILKEN DAG. Söndagar har verkligen blivit min favorit dag i veckan, eller okej kanske efter fredag och lördag då. men detta beror ju framförallt på att ja verkligen har blivit obsessed av dans alltså.. Gick ju på dans när ja va liten men ja slutade på dt när ja va typ 10 lr nåt. Och efter dt har ja alltid velat börja dansa igen, men bara aldrig hittat ngt bra ställe lr dans. Har inte tagit dt på så stort allvar liksom, men fan va glad ja är nu att ja gav dt en chans igen. Det var ju Aqve som kom på hela idén att börja på dancehall, och ja måste erkänna att ja kände mig väldigt skeptisk ibörjan. Första passet var ja väldigt osäker ifall ja ville börja eller ej.. Andra passet också. Men sen bara släppte dt och nu tycker ja att dt är HUR KUL SOM HELST. Har gått kanske 6 gånger nu? Idag iaf så var jag bara där och kollade. Vill verkligen inte chansa nu med mina ben. Jag känner ju knappt ingen smärta alls längre, men vill hellre ta dt säkra före dt osäkra. Plus idag när ja skulle prova att vara med ett tag så kände jag att dt var en bra idé att bara kolla och försöka memorera stegen sittandes. Ska gymma ngra gånger denna vecka och bara försöka värma upp kroppen, speciellt benen, för att kunna dansa nästa söndag. Såååå, ah dt blir nog bra.
Thunderous clap- Aidonia
Kommer ni ihåg att ja la ut denna förra söndan? Det är iaf denna som vi kör den nya koreografin till. Blev nästan lite lycklig när dt var den här hon spelade upp efter att ha sagt att vi ska ha en nya koreografi (visste ju iofs att vi skulle få lära oss en ny denna söndag, men visste ju inte vilken låt dt skulle vara). Dock är den nya dansen liiiiite annorlunda än den förra som var relativt enkel att både lära sig och göra snyggt. Är OTROLIGT glad att ja var iaf där när hon började lärde ut den, skulle vara TOTALLY lost annars. Skit snabb och allmänt svår.. Kommer nog komma in i den efter ngra gånger, men just första gången är dt väldigt förvirrade.
Move dem up- Docta Bird & Shakka Pow
Denna har vi köra många gånger och eftersom detta steg är med i nya dansen så spelades denna ett fåtal gånger extra idag. Skit bra låt och coolt steg (de kör steget i videon nästan hela låten så svårt att missa dt). Kommer ladda ner den så fort ja kan och orkar eftersom den inte finns på spotify (bajjamajja).
Meeeeen, nu ska ja snart äta och sen blire att börja plugga historia eftersom ja har prov i dt på tisdag (problemet är dock att ingen riktigt vet vad vi har prov på utan dt ända våran lärare säger är: "det vi har pratat om på lektionerna..." Tänk om man har missat lektioner då? Tänk om du har pratat om FETT mycket olika saker och vi inte har antecknat på alla lektioner?).. Menmen, får väl sitta och kolla igenom alla historia anteckningar så får vi hoppas att dt räcker..
See yah!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0