Va gör vi, nu kör vi

Vanlig torsdag idag.. Otroligt tråkiga eftermiddagar innehåller dessa dagar: spanska i en och en halv timme.. Spanska har blivit mitt absoluta HAT-ämne, så att behöva plågas så länge är bara hemskt.. Ska skrika och tjuta när spanska 4 tar slut. Inge mer effing plåga för att göra uppgifter på ett språk ja knappt förstår.. Men jaaajaaa, bara ungefär ett halvår kvar..
Om ja inte har sagt dt förut så ska ja göra en väldigt intressant grej imorrn efter skolan.. Ska nämligen på IDOOOOOL.. Följer ju inte dt programmet som en slav precis, men om dt är på och dt inte finns ngt annat o kolla på så kan ja checka in dt lite.. Dock så har ja ju en favorit.. OLLE såklart! Tätt efter kommer Jay, som sjunger som en gud. Såå, ah dt är väl egentligen för dem som ja går imorrn. Skulle ALDRIG ha gått förra året då dt bara var massa oorginella som var med.. Men i år! MUMS för Ollles utseende och sång såklart och MUMS för Jays röst! Me likie.. Ska ta massa kort så blir väl en bildbomb från dt ngn dag i helgen lr nåt..
Olle, Andreas, Jay, Daniel, Minnah, Geir, Elin och Linnea Foto: TV4
Hahahahaha, såg precis vad Jay ska sjunga imorrn.. Det är ju 90- tals tema imorrn.. Här har ni en ledtråd:
För tydlig ledtråd kanske? Tror ni fattar iaf.. Backstreet Boys!?! Fan va kul egentligen.. Han kommer ju göra dt till sin egen grej.. Ska bli intressant o se.. LIVE! :PppPppp
Jaja, pluggish suedi nu..
See yah!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0