Me love my friends

Hallooooo
Detta var en av de bästa helgerna på länge. Var ju som sagt på Idol i fredags och igår så skulle jag på en "liten halloween middag" hemma hos Jocke för att fira mig, Tess och Niklas i efterskott. Eh ja, dt blev ju inte en "liten middag" som var tänkt. Istället hade eve och resten av våra underbara vänner planerat en överraskningsfest för oss tre. Kan verkligen erkänna att jag blev GRUNDLURAD. Trodde helt ärligt att dt bara skulle vara en liten middag.. Dt fanns ju hintar då man kanske skulle ha kunnat ana lite vad som komma skall.. Men så smart är jag ju ej. Iaf, i Jockes lokal hade dt samlats typ 20 pers när vi väl kom dit, sen kom dt bara mer och mer människor.  Blev dock AS-SUR ibörjan när jag förstod att de hade lyckats lura mig.. Men dt övergick efter ett tag till glädje. Dt blev verkligen jätte lyckat. Hade skit kul. Speciellt när dansgolvet var som hetast. Jag och Millan dansade RUMPORNA av oss. Var super härligt, för på dansgolvet kan man verkligen släppa lös. Speciellt när man har en magtröja på sig.. Var ju en liten blandning mellan en djävul och typ ett monster från början.. Så hade inte magtröjan på mig när ja kom dit. Men sen spilldes dt dricka i mitt öga och över hela min överdel så då bytte ja...
Sååååå, ah såklart blir dt lite drama.. Men dt händer ju alltid när man är i solna.. Men man har vant sig, så blev inte alls förvånad när dt väl hände.
Jag, eve och Anna (ja.. alltså.. här ser man ju att ja hade vitt smink i ansiktet som egentligen var så gott som borta)
Jag och min andra danspartner under kvällen (efter nr. 1 Millan såklart) ;p
Otroligt dräggiga bilder, men de var de ända bilderna jag tog under hela kvällen. Karro tog dock maaaassa bilder så ja hoppas att hon lägger ut sina bilder snart (*hint, hint*).
Pallar inte lägga ut idolbilderna än, vill ha en liten bildbomb med dem.. Så får göra dt när ja har tid och ork. Förhoppningsvis redan ikväll.. Men vi får se helt enkelt.
Jaja, nu blire snart Jersey Shore.. Ser verkligen fram emot en slappkväll med film och serier. Blir naaas (najs).
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0