afroo

Kom för ett tag sedan hem från att ha varit på ännu en dans, denna gång afro dancehall. Var kul, inte alls som "vanlig" dancehall king, utan mer som queen style om ngt. Går inte riktigt att förklara hur själva dans stilen är, men samba är en stor del av stilen samt mycket armar när man gör steg. Kul vare iaf, men inte riktigt min stil.. Har blivit så inställd på den manliga dancehall:en, så blir helt fel när man ska göra saker. Så ska inte börja på dancehall afro. Men imorrn va händer dåååå?? Dancehall! Yeeeah! Me längting!
Menmen.. Vet inte riktigt vad ja ska göra ikväll, men antagligen bara slappa och kolla på ngn film. Är helt död från igår plus att dt blir dans i 2 och 1/2 imorrn, så vill vara levande då.
Nu blire en mini låtbomb:
Vybz Kartel- Turn & Wine
Den här låten dansade vi till i måndags på Queen style. Dt är samma lärare på queen som afro, så vi frågade idag vad låten hette, för både dansen/korren och låten är ju skit bra. Den laddas ner!
Vybz Kartel- Mr. Officer
Nu kommer bara lite random, bra dancehall låtar. We like Vybz Kartel. Den här har vi hört mycket nu när vi haft queen och afro i måndags och idag. Hon som har danserna verkar gilla den.. Förstår varför.
Elephant Man- Swing/Rubba
Alltså, man kan ju inget annat än älska Elephant Man. Nej, han ser inte så värst bra ut, men han vet vad han gör. Älskar när de gör rubba i "rubba" delen av låten. Älskar steget och dt ser så bra ut när riktigt bra dancehall dansare gör dt.
Elephant Man ft. Twista- Jook Gal
Också en random bra låt.. Som sagt, man kan bara älska elephant man.
Så, nu pallar ja inte hitte på fler.
Nu blire andra målet för dagen, middag.
Och juste, bilder från igår kommer förhoppningsvis upp lite senare.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0