sickinhead

Åh, fy fan vilken kväll!! Hade ju dans idag, queen style. Och då hade vi en vikarie eftersom den vanliga läraren var sjuk lr nåt.. OCH FY FAN VA ROLIGT DET VAR!! Har aldrig haft ett så roligt pass tror jag. Vikarien iaf var en kille, importerad direkt från jamaica (hoho), som var här för att han hade varit med i en musik video. Ni vet den här Hot Hot Hot, med Crossfire? Iaf, hade dansat med ALLA stora artister/ dansare inom dancehall, de största och kändaste iaf (för er som kan dancehall artister: beenie man, elephant man, vybz kartel, aidonia osv). Så ofc var han grym. Men dt bästa var att han var så himla crazy och verkligen gick in i rollen när han dansade. Och dt första han sa var, "Hej" Hur mår du?? (till hela klassen)", så lite svenska kunde han. Och när han "ville testa oss" på hur många vanliga dancehall steg vi kunde, så kunde man kanske fyra av tio. Resten som han visade hade man aldrig kört förut, varken på king lr queenstyle. Så ah, han tyckte nog att vi var ganska okunniga.. Man kunde ju grund, grund stegen, men resten: nepp! Så ska träna lite extra på de "nya" stegen han visade.
Bara för han var så cool (och för att man vill skryta lite) så lägger jag ut lite videos med hnm:
Inte så jätte rolig video kanske, men lägger ut den så att ni vet hur han ser ut så att man kan kolla efter hnm i resten av videorna. Sickinhead kallar han sig alltså.
Alltså, så jäkla cool! Han sa att han hade en annorlunda klädstil, men man hade inte riktigt föreställt sig såhär eftersom han bara hade typ normala kläder idag. Fet cool!
Från när han uppträdde med Elephant man (!!)
Haha, fan va skön.
Från när han spelade in till Hot Hot Hot

Haha fan va sjukt, detta var från två dagar sen, och han hade på sig precis de där kläderna idag också. Dock så dansede vi inte med halsdukar lr vad dt är, utan mer dancehallsteg.
Näe nu räcker dt! Dt är bara att söka på sickinhead om man vill se mer med hnm.
Nu blire plugga samtidigt som BB lite i bakgrunden.
xoxo

Kommentarer
Postat av: aqve

min räddare i nöden :D snodde några, thanx baaabe :D

2011-03-22 @ 22:50:49
URL: http://aqve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0