Apocalypto

Rätt så tråkig dag idag också, med idrottsprov, naturkunskap och spanska. Spanskan var dock rätt skön, för första gången. Vi kollade på filmen Apocalypto. Vi ska göra en presentation om Sydamerikas olika urbefolkningar, så eftersom filmen handlar om mayaindianerna så var den passade att se. Filmen var bra.. men lite väl grov och blodig kanske. Så den rekomenderas ju inte till folk som är känsliga för blod och sånt.. Men de som inte är känsliga och gillar historiska filmer så passar den perfa. För den var verkligen bra, och man kan inte undgå att tycka att huvudrollen är aningen snygg när han är så bra som han är, hero nr. 1!
Här är trailern.. Som jag tycker är konstigt dålig som inte har med en enda bloddroppe.. 90% av filmen består av blod, hello??
näe javenne om trailern alltså..
Denna var en av de bästa scenerna tycker jag faktiskt, för den killen som dt sprutar blod ur huvet, hade hela filmen rent ut sagt varit en f**ta mot huvudkaraktären (han som dödar hnm), så där fick han allt igen.. Men här ser ni hur scenerna kunde vara, och detta var inte ens nära den blodigaste/grovaste.
Såå, nu ska jag äta.. Sen blire att plugga historia. Att göra ett släktträd står på schemat.
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0